Page 1

*

*Onderdeel van het nationale fitheidsonderzoek “Hoe fit is Nederland�.

Actioncenter Hoogland Hamseweg 2h (boven de Formido) Amersfoort T: 033-4808468 E: info@actioncenter.nl


In het kader van het nationale fitheidsonderzoek “Hoe fit is Nederland” zoekt Actioncenter 50 ongetrainde deelnemers voor de cursus Slim&Fit. Aan deze cursus, die start vanaf 20 januari 2014, kunnen maximaal 50 ongetrainde (meer dan 1 jaar niet actief) mensen meedoen die graag een aantal kilo’s kwijt willen en fitter willen worden. Zij zullen gedurende 6 weken zelf ervaren hoe effectief fitnesstraining daadwerkelijk is. Bij aanvang van de cursus wordt een persoonlijke voedingsanalyse samengesteld. Voorafgaand aan de training vindt er een fitheidstest plaats. Na 6 weken sporten, volgens een speciaal voor deze cursus opgezet trainingsplan, wordt d.m.v. een tweede fitheidstest bekeken in welke mate uw gewicht en fitheid zijn veranderd.

DE CURSUS OMVAT DE VOLGENDE ONDERDELEN:

• • • • • • •

intake en samenstellen van persoonlijk voedingsplan 1e fitheidstest met fitnesstrainer voorafgaand aan de training 2x per week 50 min. fitnesstraining 6 x individueel consult met voedingscoach, incl. weging 6x persoonlijk wekelijks voedingsprogramma 2e fitheidstest met fitnesstrainer aan het einde van de cursus beweeg- en voedingsadvies

Voor het maken van een voedingsplan en de fitheidstest zullen we met u een afspraak inplannen. Uw trainingsdagen en -tijden mag u zelf bepalen.

Heeft u interesse om deel te nemen? De kosten voor deze cursus bedragen slechts € 49.- inclusief voedingsplan, fitheidstesten en sportbegeleiding. Aanmelden kan t/m 20 januari via telefoonnummer 033-480 84 68 of via onze website:

WWW.ACTIONCENTERHOOGLAND.NL/SLIM&FIT

Flyer Actioncenter Hoogland januari 2014  
Flyer Actioncenter Hoogland januari 2014  

Actieflyer Action Center "Hoe fit is Nederland?"

Advertisement