__MAIN_TEXT__

Page 1


Βρεφικά Παιχνίδια

Βρεφανάπτυξη

ΜΗΝΩΝ

4

Σημειώσεις: Οι προτεινόμενες λιανικές τιμές σε αυτό το έντυπο, είναι ενδεικτικές για το 2019. Τα προϊόντα πωλούνται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. © 2019 Mattel, Inc. All Rights Reserved.

16


48

Βρεφικά Παιχνίδια

Εκπαιδευτική Σειρά

ΜΗΝΩΝ

ΜΗΝΩΝ

58


0-3 μηνών Σωματική

Νοητική

Κοινωνική & Συναισθηματική

2

3-6 μηνών

6-9 μηνών

Σηκώνει το κε άλι, τεντώνει ποδαράκια, μπορεί να πιάνει δυνατά για λίγο κάτι.

Στρίβει το κε άλι σε όλες τις κατευθύνσεις, ξεκινάει να κυλάει το σώμα του.

Κάνει παλαμάκια, κάθεται χωρίς στήριγμα.

Κοιτάζει αντικείμενα, ακούει ήχους, αναγνωρίζει μυρωδιές.

Μιμείται ήχους και δράσεις που συμβαίνουν, του αρέσουν δια ορετικές υ ές, παρατηρεί αντικείμενα.

Του αρέσει η επανάληψη, μπορεί να ακολουθήσει απλές οδηγίες όπως να χαμογελάσει ή να χαιρετίσει.

Ανταποκρίνεται σε συναισθήματα, χαμόγελα, κρατάει οπτική επα ή.

Γελάει όταν παίζει, μιμείται τις εκ ράσεις προσώπων.

Αναγνωρίζει τα μέλη της οικογένειας και ίσως στέλνει ιλάκια σε οικεία πρόσωπα.

α θυμάστε ότι όλα τα μωρά αναπτύσσονται ψυχοκινητικά με τον δικό τους ρυθμό.


Τα μωρά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα! Μέχρι να... ανοιγοκλε σουμε τα μάτια μας κάνουν και κάτι καινο ργιο! Πώς θα μάθετε τι ακολουθεί; Και ποιο παιχνίδι θα το βοηθήσει στην πορεία του; δώ, δείτε μερικά σημεία-σταθμούς για την εξέλιξή του. Αλλά μην ξεχνάτε ότι κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και έχει τον δικό του ρυθμό ανάπτυξης.

9-12 μηνών

18+ μηνών

12+ μηνών

Μπουσουλάει, περι έρεται ανάμεσα στα έπιπλα, γυρίζει σελίδες βιβλίου.

Ξεκινάει να περπατάει με σταθερά βήματα.

Στοιβάζει κυβάκια και είναι σε κίνηση, περπατάει & τρέχει.

Δείχνει αντικείμενα που ονοματίζετε, καταλαβαίνει απλές εντολές.

ξερευνά το περιβάλλον γύρω του, λέει λεξούλες όπως μαμά και μπαμπά .

Συγκεντρώνεται σε μία ιστορία που του λέτε, έχει λεξιλόγιο 5 - 2 λέξεις.

Χαίρεται όταν παίζει, για παράδειγμα κρυ τούλι & κου-κου-τσα .

Δείχνει τη στοργή του με αγκαλιές, χαμόγελα και αγγίγματα, ειδικά στους γονείς.

κ ράζει δια ορετικές διαθέσεις, από τη χαρά μέχρι την απογοήτευση και τη ζήλια.

Για κάθε απορία να απευθύνεστε στον παιδίατρό σας.

3


Ξυπνούν οι αισθήσεις και η ανάπτυξη ξεκινά

Επιλέγοντας τα σωστά Προϊόντα Βρεφανάπτυξης, σημαίνει ότι έχετε πάντα ένα ασφαλές και άνετο μέρος για το μωράκι σας (για τις στιγμές που δεν είναι στην αγκαλιά σας). Ο στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε καινοτόμα και κατάλληλα Προϊόντα Βρεφανάπτυξης, ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του μωρού σας. Κι αυτή για μας είναι η ομορφότερη και η πιο σπουδαία δουλειά του κόσμου! Για πάνω από 80 χρόνια, την κάνουμε με αγάπη κι αληθινή φροντίδα!

4

Αισθανθείτε σιγουριά και χαρείτε τις πρώτες στιγμές του μωρού σας με τη βοήθεια της Fisher-Price. Τα πρώτα του χρόνια αξίζει να σας μείνουν αξέχαστα!

Βρεφανάπτυξη


ΡιλάξPlay Stacking

Καθισματάκι Ριλάξ Rainforest Friends Mε δόνηση που χαλαρώνει το μικρό.

Μέχρι 9 κιλά | CJJ79 Πρ.Λ.Τ.: 69,99 € 5


Ριλάξ/Κούνιες

Infant To Toddler Ριλάξ/ Κούνια Τιγράκι

ιο ήπ

άξ/Κούν ιες Ριλ

ογέννητο μέχρι ό νε να απ γίν ει ν

Μέχρι 18 κιλά | FMN40 Πρ.Λ.Τ.: 79,99 €

Infant To Toddler - Ριλάξ/ Κούνια Λιονταράκι Ένα άνετο κάθισμα όπου το μωρό μπορεί να παίξει, να ξεκουραστεί... ακόμα και να φάει!

Στην αρχή είναι ένα αναπαυτικό βρεφικό καθισματάκι-ριλάξ και μετά, όταν το μωρό σας μεγαλώσει, μετατρέπεται σε κουνιστή καρέκλα! Με βαθύ κάθισμα, δύο θέσεις ανάκλισης, χαλαρωτικές δονήσεις και μπάρα παιχνιδιών για να παίζει.

Μέχρι 18 κιλά | FML56 Πρ.Λ.Τ.: 79,99 € 6


Rainforest Friends Infant To Toddler Με πλάτη καθίσματος που ρυθμίζεται σε 3 θέσεις και είναι ιδανικό ακόμα και για νεογέννητα! Κλείνει για εύκολη μεταφορά.

νε

ούνιες ξ/νηΚτο μέχρι να γίνει νήπ ά ιο λ ογέν

Μέχρι 18 κιλά | CMR10 Πρ.Λ.Τ.: 99,99 €

απ ό

7

Ρι


Ριλάξ/Κούνιες

Ροζ Infant To Toddler Ριλάξ/Κούνια Μέχρι 18 κιλά | Y8184 Πρ.Λ.Τ.: 79,99 €

Infant To Toddler Ριλάξ/Κούνια Για 3 στάδια ανάπτυξης: Για μωρά και για μεγαλύτερα μωρά χρησιμοποιούνται ως σταθερά ριλάξ και κούνιες. Για μεγαλύτερα παιδάκια μετατρέπονται σε κουνιστές καρέκλες. Απαλή δόνηση και κίνηση. Αποσπώμενες μπάρες με παιχνίδια. Ζώνες ασφάλειας 3 σημείων και υφάσματα που πλένονται στο πλυντήριο. Μέγιστο βάρος: 9 κιλά για το ριλάξ/κούνια και 18 κιλά για την κουνιστή καρεκλίτσα.

Μέχρι 18 κιλά | CBF52 Πρ.Λ.Τ.: 79,99 € 8

Ασφάλεια & Χαρά

Άνετο και βαθύ κάθισμα με απαλή δόνηση που βοηθά το μωρό να ηρεμεί.


Κούνιες

Φορητή Κούνια Rainforest Friends Σταθερό καθισματάκι ριλάξ-κούνια! Με τεχνολογία αιώρησης smart swing που "αισθάνεται" το βάρος του μωρού και ξεκινάει αυτόματα την κούνια προσαρμόζοντας την κίνηση στην κατάλληλη ταχύτητα. Αυτόματη κίνηση εμπρός-πίσω, 6 χαλαρωτικές ταχύτητες, 10 μελωδίες, ήχοι της φύσης και κρεμαστά παιχνίδια. Απαλή δόνηση, ζώνες ασφάλειας 5 σημείων και ύφασμα που πλένεται στο πλυντήριο. Κλείνει για μεταφορά και αποθήκευση.

Μέχρι 9 κιλά | CCN92 Πρ.Λ.Τ.: 129,99 €

Κούνια 3 σε 1 Μέχρι 9 κιλά για την κούνια & το καθισματάκι-ριλάξ και μέχρι 18 κιλά για την κουνιστή καρέκλα.

BFH07 Πρ.Λ.Τ.: 169,99 €

9


Μπανάκι 4 σε 1 Το Μπανάκι 4 σε 1 της Fisher-Price® μετατρέπεται εύκολα, ακολουθώντας την ανάπτυξη του μωρού σας από νεογέννητο μέχρι νήπιο. Το μαλακό στρωματάκι αγκαλιάζει τα νεογέννητα, ενώ η ανατομική, προστατευτική βάση βοηθάει το μωρό να μένει σταθερό μέσα στο μπανάκι. Για τα παιδάκια που αρχίζουν να κάθονται στην μπανιέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό στήριγμα για να τα βοηθήσετε να κάτσουν σταθερά και να παίξουν, ενώ τα μεγαλύτερα παιδάκια έχουν τον ιδανικό χώρο για να απολαύσουν παιχνίδια στο μπάνιο! Χωρά στους περισσότερους νιπτήρες και διαθέτει τάπα και γάντζο για εύκολο στράγγισμα, στέγνωμα και αποθήκευση.

0+ μηνών | GGV58 Πρ.Λ.Τ.: 59,99 €

Μπανάκι Ώρα για μπανάκι και καθαρό μωράκι!

0+ μηνών | CHR13 Πρ.Λ.Τ.: 49,99 €

10


Μπανάκια

Γιο-Γιο

Γιο-Γιο με Σκυλάκι Μιλάει Ελληνικά Το Σκυλάκι είναι ο ιδανικός φίλος για να μάθει το γιο-γιο στο μικρό σας και οι ήχοι και οι φράσεις του θα επιβραβεύσουν την κάθε του προσπάθεια! Με τραγουδάκια, μελωδίες και φράσεις στα Ελληνικά. Με αποσπώμενο μπολ για εύκολο καθάρισμα, ειδικό προστατευτικό για τα αγοράκια και κάθισμα που προσαρμόζεται εύκολα στη λεκάνη της τουαλέτας.

FRG83 Πρ.Λ.Τ.: 39,99 €

Στο γιο-γιο γιορτάζω εγώ! 11


Εκπαιδευτική Σειρά Jumperoo 6 μηνών

Jumperoo Rainforest Friends Με κάθε πηδηματάκι ενεργοποιούνται μουσικές, φώτα και ήχοι! Με ρυθμιζόμενο ύψος 2 θέσεων. Το ύφασμα πλένεται στο πλυντήριο.

Μέχρι 11,3 κιλά και 81 εκ. ύψος | CHM91 Πρ.Λ.Τ.: 159,99 €

12


Παρκοκρέβατο

Παρκοκρέβατο Tαξιδίου Διαθέτει άνετο πάπλωμα για να κοιμάται ή να παίζει το μωρό και προστατευτικό θόλο. Χρησιμοποιείται μέσα και έξω από το σπίτι! Διπλώνει για ευκολία στην αποθήκευση και τη μεταφορά.

FWX16 Πρ.Λ.Τ.: 129,99 €

13


Κέντρο Δραστηριοτήτων

14


Παιχνιδιάρικο Κέντρο Δραστηριοτήτων Το Παιχνιδιάρικο Κέντρο Δραστηριοτήτων 3 σε 1 προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, καθώς το μωρό σας μεγαλώνει! Όταν το μωρό σας είναι μικρό (μέγιστο βάρος 11 κιλά) μπορεί να παίζει καθιστό. Το καθισματάκι περιστρέφεται 360° και με αυτό τον τρόπο, το βοηθά να εξερευνήσει γύρω του, όλες τις δραστηριότητες - παιχνίδια. Μετά, καθώς το μωρό σας μεγαλώνει, μπορείτε να τοποθετήσετε την επιφάνεια σχημάτων στο πάτωμα αφήνοντας γύρω γύρω τα παιχνίδια του κέντρου δραστηριοτήτων, ώστε το μωρό σας να παίζει καθιστό με πολλούς τρόπους. Και όταν το μωρό σας είναι έτοιμο να σταθεί όρθιο και να περπατήσει, βάλτε την επιφάνεια σχημάτων στη θέση του καθίσματος μετατρέποντάς το σε παιδικό τραπεζάκι δραστηριοτήτων! Αυτό το ανοιχτό κέντρο δραστηριοτήτων είναι γεμάτο με παιχνίδια που ακολουθούν την ανάπτυξη του μωρού σας μέρα με τη μέρα. Μία ποικιλία υφών, έντονα χρώματα και διασκεδαστικοί ήχοι κουδουνίστρας ενισχύουν την αίσθηση της αφής, της όρασης και της ακοής.

GGC60 Πρ.Λ.Τ.: 99,99 €

15


Προσπαθεί να

ανακαλύψει τον κόσμο Κρατήστε το μωρό σας ασφαλές, άνετο και χαρούμενο με τα καλύτερα προϊόντα από βρέφη μέχρι και μωράκια 6 μηνών. Ανακαλύψτε παιχνίδια, γυμναστήρια, προβολείς και άλλα πολλά που θα βοηθήσουν τόσο το μικρό σας όσο κι εσάς να απολαμβάνετε μαζί την κάθε στιγμή...και να κάνετε τις μέρες σας υπέροχες!

16

μηνών

Βρεφικά Παιχνίδια


Βρεφικά Παιχνίδια

Μουσικός Προβολέας Ιπποπόταμος Ροζ 0+ μηνών | FGG89 Πρ.Λ.Τ.: 24,99 €

Μουσικός Προβολέας Ιπποπόταμος Ένα υπέροχο σκηνικό ηρεμίας μέσα και έξω από την κούνια! Προβάλλει αστεράκια στο δωμάτιο του μωρού. Με απαλή μουσική και ήχους της φύσης, διάρκειας 30 λεπτών. Ένα τέλειο φιλαράκι με μαλακά ποδαράκια και κεφάλι. Μεταφέρεται εύκολα.

0+ μηνών | CGN86 Πρ.Λ.Τ.: 24,99 € 17


Περιστρεφόμενο Αρκουδάκια Τρία μαλακά και γλυκά αρκουδάκια που βοηθούν το μωρό να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί. Τηλεχειριστήριο που ενεργοποιεί το περιστρεφόμενο, προβολή με φωτεινά αστεράκια και ήχους διάρκειας έως και 30 λεπτά. Μετατρέπεται σε προβολέα και τοποθετείται σε οποιοδήποτε έπιπλο ή κρεμιέται από το καρότσι του μωρού.

0+ μηνών | CDN41 Πρ.Λ.Τ.: 59,99 €

Τριπλή χαρά για το μωράκι, τριπλή χαρά για τη μανούλα!

Προσαρμόζεται στο καρότσι

Απoσπώμενα Παιχνίδια

Περιστρεφόμενο 3 σε 1 Είναι 3 σε 1 και ακολουθεί το μωρό σε κάθε του κίνηση και μετακίνηση! Με 3 χρήσεις για να απασχολείται παντού: 1. Περιστρεφόμενο για τη κούνια του. 2. Κρεμαστό παιχνίδι για τη βόλτα. 3. Μουσικό κουτί-πουλάκι για παιχνίδι στο πάτωμα. Με μελωδίες που ακούγονται για 20 λεπτά.

18

0+ μηνών | CHR11 Πρ.Λ.Τ.: 24,99 €


Βρεφικά Περιστρεφόμενα Προβολείς προϊόντα ύπνου

ό Γλυκ ρό, ω μ μου νύχτα η λ α κ λέω! σου

Εκπαιδευτικό Περιστρεφόμενο με Σκυλάκια - Μιλάει Ελληνικά 3 γλυκά και μαλακά σκυλάκια βοηθούν το μικρό σας να αποκοιμηθεί και να ονειρευτεί με 30 λεπτά νανουρίσματα στα Ελληνικά και ονειρικό φωτισμό! Μετατρέπεται σε προβολέα και τοποθετείται σε οποιοδήποτε έπιπλο ή κρεμιέται από το καρότσι του μωρού.

0+ μηνών | FWR94 Πρ.Λ.Τ.: 59,99 €

Μουσικά Περιστρεφόμενα Τι βλέπετε;

Προσπαθήστε να δείτε το περιστρεφόμενο απ’ την οπτική γωνία του μωρού σας. Αλλάζετε τη θέση του περιστρεφόμενου συχνά ή αλλάζετε τη θέση του μωρού σας ώστε να βλέπει κάτι διαφορετικό… κάτι καινούριο… κάτι συναρπαστικό!

19


Βρεφικά Προϊόντα Ύπνου

! Μαλακό Σκαντζοχοιράκι με Μουσική & Δόνηση Το μωρό σας θα αγαπήσει τη γλυκιά φατσούλα, τη μαλακή υφή, την απαλή μουσική και τις χαλαρωτικές δονήσεις που προσφέρουν στο μωρό την αίσθηση της ασφάλειας. Το σκαντζοχοιράκι έχει 4 διαφορετικές ρυθμίσεις, ώστε να επιλέξετε εκείνη που θέλετε σύμφωνα με τις ανάγκες του μωρού σας.

0+ μηνών | FXC58 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €

Μουσική Φορητή Καμηλοπαρδαλή Μια γλυκιά καμηλοπάρδαλη με επίπεδη βάση για να τοποθετείται στο κομοδίνο ή στο τραπέζι και με κρίκο για να προσαρμόζεται στην τσάντα ή στο καρότσι. Με ροζ ήχο που βοηθάει να μειωθούν ανεπιθύμητοι θόρυβοι και απαλή μουσική διάρκειας 20 λεπτών για όνειρα γλυκά.

0+ μηνών | FGG90 Πρ.Λ.Τ.: 10,99 €

20


!

Μαλακή Βίδρα με Κίνηση Αναπνοής & Μουσική Η μαλακή Βίδρα της Fisher-Price® είναι μοναδική καθώς ηρεμεί και χαλαρώνει το μωρό σας ακριβώς, όπως, εσείς. Η απαλή κοιλιά του κινείται πάνω-κάτω σε μια ρυθμική κίνηση που μιμείται την αναπνοή ώστε, να ηρεμεί το μωρό φυσικά, μαζί με 30 λεπτά χαλαρωτικής μουσικής, ήχων και απαλού φωτισμού. Αυτή η γλυκιά φατσούλα με τη μαλακή υφή είναι ο ιδανικός φίλος για τον ύπνο του μωρού σας.

0+ μηνών | FXC66 Πρ.Λ.Τ.: 39,99 €

21


Deluxe Γυμναστήριο Perfect Sense Αναπτύξτε και τις πέντε αισθήσεις του μωρού σας με αυτό το deluxe γυμναστήριο δραστηριοτήτων της Fisher-Price. Ένα πολύ μαλακό πάπλωμα με μαξιλαράκι, που θα γίνει ο αγαπημένος χώρος του μωρού σας για να παίζει και να αναπτύσσει τις αισθήσεις του. Έχει τόσα πολλά να ανακαλύψει το μωρό σας σε αυτό το γυμναστήριο: ζωάκι με φωτάκια και μουσική, φυλλαράκι οδοντοφυΐας, μαλακό ζωάκι, συννεφάκι με άρωμα, καθρεφτάκι και πλαίσιο για να απεικονίζεται το μήνα που βρίσκεται το μωρό σας και να το βγάζετε φωτογραφία!

0+ μηνών | GKD45 Πρ.Λ.Τ.: 69,99 €

Μαξιλαράκι Δραστηριοτήτων Άνετο και μαλακό μαξιλαράκι με χαλαρωτική δόνηση! Ειδικά σχεδιασμένο για να παίζει με 2 τρόπους: μπρούμυτα αλλά και καθιστό, ανάλογα με την ανάπτυξή του. Η ήρεμη δόνηση βοηθάει το μωρό να χαλαρώσει όταν ξαπλώνει επάνω του μπρούμυτα. Με μουσική που παίζει για 10 λεπτά και παιχνίδια οδοντοφυΐας.

0+ μηνών | CDR52 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €

22


Γυμναστήρια Παπλώματα

!

Φορητό Γυμναστήριο Είτε παίζει ξαπλωμένο ανάσκελαείτε μπρούμυτα, τοΓυμναστήριο 2 σε 1 της Fisher-Price®απασχολεί ευχάριστα το μωρό σας καθώς μεγαλώνει. Το μαλακό πάπλωμα, που πλένεται στο πλυντήριο ρούχων, έχει πολύχρωμα σχέδια με αγαπημένα ζωάκια που θα ενθουσιάσουν το μωρό καθώς είναι ξαπλωμένο και παίζει. Όταν είναι έτοιμο να παίξει μπρούμυτα,η μπάρα παιχνιδιών κατεβαίνει. Με δύο διαφορετικές όψεις που κεντρίζουν την προσοχή του μωρού. Απλά κατεβάστε την μπάρα για να απολαύσει το μωρό νέα σχέδια!

0+ μηνών | FXC14 Πρ.Λ.Τ.: 29,99 €

23


! Λάμα - Μαξιλαράκι Δραστηριοτήτων Το Μαλακό μαξιλαράκι Λάμα της Fisher-Price® είναι ένας τρυφερός φίλος για το μωρό σας! Στηρίζει το μωρό όταν παίζει ξαπλωμένο ανάσκελα ή μπρούμυτα, καθιστό ή όρθιο. Περιλαμβάνει ένα παπλωματάκι διπλής όψης με θήκη και τρία παιχνίδια. Το καθρεφτάκι μπορείτε να το προσαρμόσετε στο φύλλο στο στόμα του ζώου ή στο παπλωματάκι! Το μικρό σας θα διασκεδάσει ανακαλύπτοντας όλες τις εικόνες, τους ήχους και τις υφές.

0+ μηνών | FXC36 Πρ.Λ.Τ.: 29,99 € 24


Γυμναστήρια Παπλώματα

Εκπαιδευτική Φαλαινίτσα Δραστηριοτήτων Το μωρό σας θα απασχοληθεί πολλές ώρες διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας με την Εκπαιδευτική Φαλαινίτσα της Fisher-Price®! Όταν το μωρό σας πατήσει τα σχήματα με τους αριθμούς στο παπλωματάκι, θα επιβραβευτεί με χρωματιστά φωτάκια και χαρούμενη μουσική και ήχους που θα του μάθουν τους αριθμούς, τα χρώματα, τα σχήματα και τα ζωάκια. Με φωτεινά χρώματα, φιλικά ζωάκια της θάλασσας, μία ποικιλία υφών και3 στάδια μάθησης με 4 διαφορετικές επιλογές γλώσσας, αυτό το μουσικό παπλωματάκι έχει τόσα πολλά για να ανακαλύψει το μωρό.Η Φαλαινίτσα έχει επίσης, έναν μεγάλο καθρέφτη και δύο αποσπώμενα παιχνίδια για να τα παίρνετε μαζί σας!

0+ μηνών | GGK35 Πρ.Λ.Τ.: 29,99 €

Μουσικό Γυμναστήριο Ζωάκια Θαλάσσης Τα νεογέννητα θα διασκεδάσουν παίζοντας ξαπλωμένα, κλωτσώντας και προσπαθώντας να φτάσουν τα κρεμαστά παιχνίδια, που περιλαμβάνουν ένα φωτεινό, μουσικό ψαράκι. Τα μεγαλύτερα μωράκια μπορούν να παίζουν και μπρούμυτα μόλις αλλάξετε τη θέση των παιχνιδιών και τα τοποθετήσετε πάνω στο πάπλωμα! Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει, το πάπλωμα μπορεί να μετατραπεί σε σκηνούλα για να μπουσουλάει από μέσα!

0+ μηνών | DRD92 Πρ.Λ.Τ.: 49,99 €

25


Γυμναστήριο Μουσικό Πιανάκι Όταν το μωρό κλωτσάει... η μουσική ξεκινάει! Ένα γυμναστήριο με πιάνο για τα ποδαράκια και τα χεράκια του! Ακολουθεί την ανάπτυξη του μωρού με 4 τρόπους χρήσης: 1. Γυμναστήριο - πιανάκι. 2. Πάπλωμα για παιχνίδι μπρούμυτα. 3. Καθιστό πιανάκι. 4. Φορητό πιανάκι. Η μουσική παίζει για 15 λεπτά.

0+ μηνών | BMH49 | BMH48 ΡΟΖ Πρ.Λ.Τ.: 59,99 €

26


Γυμναστήρια Παπλώματα

! Εκπαιδευτικό Γυμναστήριο Moυσικό Πιανάκι Ένα εκπαιδευτικό γυμναστήριο που μιλάει ελληνικά, με πέντε φωτεινά πλήκτρα πιάνου, αποσπώμενη μπάρα παιχνιδιών, τέσσερις ρυθμίσεις μουσικής, έντονα χρώματα, διαφορετικές υφές, τραγουδάκια και φράσεις που κρατάνε απασχολημένο το μικρό σας για χρόνια! Καθώς το μωρό μεγαλώνει και παίζει ανάσκελα, μπρούμυτα και καθιστό στο πιανάκι, μπορείτε να αλλάζετε τη μουσική και το εκπαιδευτικό περιεχόμενο χάρη στην τεχνολογία Smart Stages και να το προσαρμόζετε στην ηλικία και το στάδιο ανάπτυξης του.

0+ μηνών | FWT15 Πρ.Λ.Τ.: 59,99 €

27


Ώρα για παιχνίδι… μπρούμυτα! Το παιχνίδι μπρούμυτα είναι σημαντικό για την εξάσκηση της μυϊκής δύναμης. Για να ενθαρρύνετε το μωρό σας να παίξει μπρούμυτα περισσότερη ώρα, δώστε του κάτι να κοιτά προς την κατεύθυνση που θέλετε, βάζοντας το καθρεφτάκι του παιχνιδιού σε σημείο που να μπορεί να το φτάσει με τα χέρια του.

Εκπαιδευτικό Γυμναστήριο με Σκυλάκι- Μιλάει Ελληνικά Παιχνίδι που μεγαλώνει μαζί με το μωρό! Με τόσες πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, το Εκπαιδευτικό Γυμναστήριο με Σκυλάκι θα κρατήσει πολλές ώρες απασχολημένο το μωράκι σας! Έξι παιχνίδια δραστηριοτήτων που αλλάζουν θέση παροτρύνουν το μωρό να τα εξερευνήσει.

0+ μηνών | FTN23 Πρ.Λ.Τ.: 69,99 € 28


Γυμναστήρια Παπλώματα

10 παιχνίδια και δραστηριότητες, μουσική, χορευτικά φώτα και ένα πουλάκι που αποσπάται!

Deluxe Γυμναστήριο Rainforest Friends Ένας κόσμος γεμάτος εξερευνήσεις που θα του κάνει παρέα για πολύ καιρό! 3 τρόποι χρήσης για να παίζει: ξαπλωμένο, καθιστό και στη βόλτα. Πολλές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια για να εξασκείται ανάσκελα, μπρούμυτα ή καθιστό. Με φωτάκια, ήχους και μουσική διάρκειας 20 λεπτών. Το πουλάκι στην κορυφή έχει μουσική και φώτα και αποσπάται για να μεταφέρεται παντού.

0+ μηνών | DFP08 Πρ.Λ.Τ.: 89,99 € 29


Μαλακές Μπάλες Δραστηριοτήτων Αυτό το αξιολάτρευτο σετ πέντε παιχνιδιών δραστηριοτήτων είναι ιδανικό για την ανάπτυξη των αισθήσεων του μωρού σας. Κάθε μπαλίτσα έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για να ενθουσιάσει το μωρό σας αναπτύσσοντας παράλληλα, τις αισθήσεις του, από χαρούμενους ήχους, επιφάνεια οδοντοφυΐας και απαλό άρωμα λεβάντας, μέχρι καθρέφτη και διασκεδαστικές υφές. Το μωρό σας θα απασχολείται ευχάριστα είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε είστε έξω για βόλτα!

3+ μηνών | FXC32 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €

Μαλακοί Κύβοι Αυτό το σετ υφασμάτινων κύβων παρουσιάζει σχήματα, αριθμούς, ζωάκια και πολλά άλλα, καθώς το μωρό τους αναποδογυρίζει και τους στριφογυρνά όταν παίζει μπρούμυτα. Κάθε κύβος έχει διαφορετικές υφές και πολύχρωμα σχέδια (έχει ακόμα και καθρεφτάκι!) για να αναπτύσσει τις αισθήσεις και τις κινητικές ικανότητες του μωρού καθώς παίζει.

0+ μηνών | GFC37 Πρ.Λ.Τ.: 14,99 €

30


Μαλακά Παιχνίδια

!

Μαλακό Ιπποποταμάκι-Μπαλίτσα Με τον Ιπποπόταμο της Fisher-Price®, το μωρό σας μπορεί να διασκεδάσει με δύο τρόπους. Το μαλακό αυτό ζωάκι μεταμορφώνεται εύκολα σε μία μπάλα για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Με πολλές διαφορετικές υφές για να εξερευνήσουν τα μικρά χεράκια και με αποσπώμενο κρίκο για να το παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε!

0+ μηνών | GFC35 Πρ.Λ.Τ.: 15,99 €

31


Μαλακή Κουκουβάγια - Καφέ Η πιο γλυκιά, φωτεινή παρέα μέρα- νύχτα! Με απαλό φωτάκι, μουσική και ήχους διάρκειας 15 λεπτών. Σε 2 χρώματα, πωλούνται ξεχωριστά.

Μαλακό, Φορητό και Αξιαγάπητο

0+ μηνών ΚΑΦΕ | CDN55 Πρ.Λ.Τ.: 15,99 €

ΡΟΖ | CDN88

Φωτεινό Αλογάκι της Θάλασσας Ένα φιλαράκι για συντροφιά τη μέρα ή στον ύπνο! Με απαλό φωτάκι, ήχους της θάλασσας και 8 μελωδίες διάρκειας 5 λεπτών. Σε 2 χρώματα, πωλούνται ξεχωριστά.

0+ μηνών | DGH84 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 € 32


Μαλακά Παιχνίδια

Μαλακό Αρκουδάκι με Μουσική Το αρκουδάκι των ονείρων του, μέρα-νύχτα! Με απαλή δόνηση διάρκειας 10 λεπτών και ήρεμη μουσική διάρκειας 30 λεπτών.

0+ μηνών | DFP20 Πρ.Λ.Τ.: 24,99 €

Ώρα για χαλάρωση! Ένα μαλακό παιχνίδι με χαλαρωτικούς ήχους και μουσική κάνει το μωράκι σας να ηρεμεί, να σταματά το κλάμα, και να καταλαβαίνει πότε είναι ώρα για ύπνο. Βρείτε τον κατάλληλο ήχο στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού που θα ταιριάζει σε σας και το μωράκι σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ακούστε τις χαλαρωτικές μελωδίες μαζί του και δείτε το να γαληνεύει. 33


Κουδουνίστρες & Παιχνίδια Οδοντοφυΐας

Zωάκι Οδοντοφυΐας Σε 3 σχέδια. Πωλούνται ξεχωριστά.

3+ μηνών | FWH54 Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

Λιονταράκι / Βατραχάκι Οδοντοφυΐας Σε 2 σχέδια. Πωλούνται ξεχωριστά

0+ μηνών | CBL16 Πρ.Λ.Τ.: 2,99 € 34


Ζωάκια - Σαφάρι (5 Σχέδια) Το μωρό μπορεί να πιάσει, να κουνήσει και να βάλει στο στόμα του αυτά τα ζωάκια, αναπτύσσοντας παράλληλα, τις κινητικές του ικανότητες! Συλλέξτε και τα 5 σχέδια για περισσότερο παιχνίδι στη βόλτα σας! Πωλούνται ξεχωριστά.

!

3+ μηνών | GGF02 Πρ.Λ.Τ.: 4,99 €

Zωάκι Δραστηριοτήτων Οδοντοφυΐας Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει έξι αξιολάτρευτα βρεφικά παιχνίδια που αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό όρασης-κίνησης χεριών των μωρών, καθώς τα αγγίζουν, τα κινούν και τα μασούν. Με αυτά τα διασκεδαστικά ζωάκια-φιλαράκια, το μωρό σας θα απασχοληθεί ευχάριστα, στο σπίτι ή στη βόλτα! Κάντε συλλογή για πολλές ώρες διασκεδαστικής απασχόλησης! Το καθένα πωλείται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

3+ μηνών | DRC00 Πρ.Λ.Τ.: 3,99 € 35


Κουδουνίστρες & Παιχνίδια Οδοντοφυΐας

Ζωάκια - Γαντάκια Οδοντοφυΐας Αυτά τα αστεία ζωάκια θα διασκεδάσουν το μωρό! Με μαλακές φατσούλες, γαντάκια με υφές και υφασμάτινες θηλιές για να τα μεταφέρετε εύκολα, αυτά τα ζωάκια οδοντοφυΐας θα απασχολήσουν ευχάριστα το μωρό σας όπου κι αν βρίσκεστε. Φτιάξτε τη δική σας συλλογή!

3+ μηνών | GFX87 Πρ.Λ.Τ.: 5,99 €

Coffee Mug Κουδουνίστρα Αυτό είναι ένα παιχνίδι 2 σε 1 καθώς, είναι κουδουνίστρα & παιχνίδι οδοντοφυιϊας ταυτόχρονα! Το μαλακό του καπάκι είναι κατάλληλο για μάσημα ενώ, οι χρωματιστές μπαλίτσες το μετατρέπουν σε κουδουνίστρα! Έτσι, όσο απολαμβάνετε εσείς τον καφέ σας μέσα ή έξω από το σπίτι, το μωρό μπορεί να σας μιμείται με το δικό του "καφέ"!

36

3+ μηνών | DYW60 Πρ.Λ.Τ.: 5,99 €


! Ζωάκια Κουδουνίστρες (3 Σχέδια) Το μωρό σας θα γυρίζει το κεφαλάκι του Λάμα ή θα το κουνάει και θα επιβραβεύεται με ήχους. Όταν το μωρό πιάσει και κουνήσει τη Βίδρα θα δει τα μικρά ψαράκια στην κοιλίτσα της να κουνιούνται. Και κάθε ένα από τα Δίδυμα Σκαντζοχοιράκια έχει μαλακά "αγκάθια" και χάντρες που δημιουργούν ήχους καθώς ανακινούνται.

3+ μηνών | GHL23 Πρ.Λ.Τ.: 5,99 €

Μελισσούλα / Φυλλαράκι Σε 2 σχέδια. Πωλούνται ξεχωριστά

3+ μηνών | DTH49 Πρ.Λ.Τ.: 5,99 €

37


Κουδουνίστρες & Παιχνίδια Οδοντοφυΐας

Απασχόληση στο φαγητό

Κουδουνίστρες Ζωάκια Μαλακές Υφές Με διασκεδαστικούς ήχους,μαλακά, πολύχρωμα, αναπτύσσουν τις αισθήσεις του μωρού! Ιδανικά για παιχνίδι στο σπίτι ή στη βόλτα!

0+ μηνών | FWF49 Πρ.Λ.Τ.: 6,99 €

38

Ζέβρα Δραστηριοτήτων με Βεντούζα 3+ μηνών | FGJ11 Πρ.Λ.Τ.: 7,99 €


Μουσικό Υποβρύχιο Πολλές διασκεδαστικές ώρες παιχνιδιού με το Μουσικό Υποβρύχιο της Fisher-Price®. Ένας περιστρεφόμενος έλικας, πολύχρωμα φωτάκια, παιχνιδιάρικη μουσική και θαλάσσια ζωάκια βοηθούν τους μικρούς εξερευνητές να βουτήξουν σε «υποβρύχιες» περιπέτειες, στο σπίτι ή στη βόλτα!

3+ μηνών | GFX89 Πρ.Λ.Τ.: 10,99 €

39


Βρεφικά Μουσικά

Μαράκες 3+ μηνών | BLT33 Πρ.Λ.Τ.: 6,99 €

Ντέφι 3+ μηνών | BLT37 Πρ.Λ.Τ.: 5,99 €

40


Ηλεκτρονικό Ξυλόφωνο Με μουσική και φωτάκια.

3+ μηνών | BLT38 Πρ.Λ.Τ.: 14,99 €

Παιχνίδι & Εκπαίδευση Τι είναι αυτό; Μουσικό Τηλεφωνάκι/ Μουσικά Κλειδάκια Σε 2 σχέδια. Πωλούνται ξεχωριστά.

0+ μηνών | DPK28 Πρ.Λ.Τ.: 7,99 €

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, δείξτε του τις διαφορετικές λειτουργίες του παιχνιδιού. Δε φαντάζεστε πόσο θα χαρεί με όλους τους διαφορετικούς ήχους και τα φωτάκια.

Διασκέδαση παιχνιδάκι!

Όταν το μωρό σας χρειάζεται προσοχή ενώ εσείς είστε απασχολημένη, ξεκινήστε τη μουσική και ενεργοποιήστε τα φωτάκια για να διασκεδάσει μέχρι εσείς να τελειώσετε τη δουλειά σας. 41


!

Μίνι Περιστρεφόμενο με Ζωάκια Οι βόλτες με το καρότσι γίνονται πιο διασκεδαστικές με αυτό το περιστρεφόμενο καροτσιού της Fisher-Price. Πέντε χρωματιστά κρεμαστά ζωάκια ενθαρρύνουν το μωρό σας να τα πιάσει και να τα χτυπήσει αναπτύσσοντας έτσι τις κινητικές του ικανότητες.

0+ μηνών | DYW54 Πρ.Λ.Τ.: 9,99 €

42


Κρεμαστά Καροτσιού

Μαλακές Κάρτες 1 έως 5 Με 10 πλευρές για να εξερευνήσει, πολύχρωμες εικόνες με έντονες χρωματικές αντιθέσεις, διαφορετικές υφές, αριθμούς, σχήματα, αξιολάτρευτα ζωάκια και δύο κρίκους, αυτές οι μαλακές εκπαιδευτικές κάρτες θα ενισχύσουν τις αισθήσεις του μωρού!

0+ μηνών | GFX90 Πρ.Λ.Τ.: 8,99 €

Μηλαράκι Δραστηριοτήτων

Τρεις σελίδες με έντονα χρώματα, μαϊμουδάκι οδοντοφυΐας, καθρεφτάκι και διαφορετικά υλικά.

Με διαφορετικά υλικά για την αφή του μωρού. Ένα πουλάκι οδοντοφυΐας που μπαίνει μέσα στην τσέπη-φωλίτσα του. Ένας μεγάλος καθρέφτης για να ανακαλύπτει τον εαυτό του. Κρεμαστά παιχνίδια για να πιάνει και μία σελίδα με ασπρόμαυρα σχέδια που αναπτύσσουν την όραση του μωρού.

0+ μηνών | FGJ40 Πρ.Λ.Τ.: 9,99 €

0+ μηνών | DFP88 Πρ.Λ.Τ.: 11,99 €

Μαλακό Βιβλιαράκι Δραστηριοτήτων

43


Κρεμαστά Καροτσιού

Μαλακό Ψαράκι Δραστηριοτήτων Αυτό το αξιοαγάπητο, υφασμάτινο ψαράκι έχει πολλές διαφορετικές υφές, ζωηρά χρώματα και δραστηριότητες για τα μικρά χεράκια του μωρού σας, όπως ένα καβουράκι, μια κουδουνίστρα και όλα σε σχήματα θαλάσσιων "φίλων"! Ο κρίκος του σας διευκολύνει να κρεμάσετε το παιχνίδι στην κούνια ή στο καρότσι όταν βγαίνετε έξω!

0+ μηνών | FXC03 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

Ζωάκια με Θήκη Μεταφοράς To λιοντάρι, ο κροκόδειλος και ο ελέφαντας συνδέονται μεταξύ τους και προσαρμόζονται στο καρότσι για να παίζει το μωρό στις βόλτες σας. Έχουν καθρεφτάκι και αστείους ήχους κουδουνίστρας για να απασχολούν το μωρό.

0+ μηνών | DFP25 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

44


Μαλακό Κροκοδειλάκι Τα "λέπια" του κροκόδειλου έχουν αντικατασταθεί από έντονα χρώματα, περίεργα σχέδια και διαφορετικές υφές αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του μωρού. Με τον ειδικό κρίκο μπορείτε να πάρετε μαζί στις βόλτες σας αυτόν τον διασκεδαστικό κροκόδειλο και να τον κρεμάσετε στην τσάντα ή το καρότσι σας!

0+ μηνών | DYF89 Πρ.Λ.Τ.: 15,99 €

Tιμονάκι καροτσιού Προσαρμόζεται εύκολα στο καρότσι με έναν κρίκο, ώστε το μωράκι σας να "παίζει στα δάχτυλα" όλες τις συναρπαστικές δραστηριότητες. Από το να κορνάρει και να περιστρέψει το τιμόνι-λιονταράκι που παίζει σύντομους ήχους και χαρούμενα τραγουδάκια, μέχρι να επιλέξει ταχύτητα και να βάλει το κλειδί.

0+ μηνών | DYW53 Πρ.Λ.Τ.: 14,99 € 45


Βραδύπους Κρεμαστό Καρουτσιού Προσαρμόζεται εύκολα, στο καρότσι ώστε, το μωρό σας να μπορεί να εξερευνήσει την απαλή του υφή, τον καθρέφτη και την κίνηση που έχει, όπου κι αν βρίσκεστε! Απλά πιάστε και τραβήξτε προς τα κάτω το χέρι του για να δείτε το ζωάκι να "σκαρφαλώνει" πάλι στο κλαδί!

0+ μηνών | FXC31 Πρ.Λ.Τ.: 15,99 €

!

Μαλακό Ελεφαντάκι Ένα μεγάλο μαλακό ελεφαντάκι με μοναδικές υφές και γεμάτο εκπλήξεις, όπως καθρεφτάκι στο αυτί και κουδουνάκια που ακούγονται κάθε φορά που το μωρό το χτυπάει. Υπάρχει ακόμα και κουδουνίστρα με πολύχρωμη πεταλούδα που κρέμεται από το πόδι του ελέφαντα.

0+ μηνών | DYF88 Πρ.Λ.Τ.: 15,99 €

46


Κρεμαστά Καροτσιού

Μαϊμουδάκι με καθρέφτη και υφές Τώρα το παιχνίδι μπρούμυτα έχει απίστευτη χαρά με το φορητό Μαϊμουδάκι-Καθρεφτάκι. Η μία πλευρά έχει χαρούμενα ζωάκιαφιλαράκια με διαφορετικές υφές και η άλλη ένα καθρεφτάκι για να ανακαλύψει το μωρό το προσωπάκι του.

0+ μηνών | DYC85 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €

Κουβερτούλα Καροτσιού Το μωράκι σας θα αγαπήσει αυτή τη κουβερτούλα καροτσιού! Τοποθετήστε τη στο πάτωμα για να παίξει το μωρό μπρούμυτα ή προσαρμόστε τη στο καρότσι για να το κρατάει ζεστό. Η κουβερτούλα καροτσιού πλένεται στο πλυντήριο αφού πρώτα αφαιρέσετε την κουδουνίστρα.

0+ μηνών | DYW52 Πρ.Λ.Τ.: 17,99 € 47


Ώρα να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του. Tα παιχνίδια του παιδιού σας πρέπει να είναι ασφαλή, πολύχρωμα και ενδιαφέροντα ώστε να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την εκπαίδευσή του. Καθώς το παιδί σας θέλει να πηδήξει, να μπουσουλήσει ή να περπατήσει, τα βρεφικά παιχνίδια της Fisher-Price ενθαρρύνουν το παιχνίδι και την ανακάλυψη.

48

6+

μηνών

Βρεφικά Παιχνίδια


Κλασικά Παιχνίδια

Πεταλούδα με Σχήματα Μια ωραία πεταλούδα με 6 κύβους για να ταιριάξει στα 4 ανοίγματα!

6+ μηνών | CDC22 Πρ.Λ.Τ.: 6,99 €

49


Πυραμίδα Πολύχρωμοι κύλινδροι που στοιβάζονται, ενώνονται και "σκαρφαλώνουν" σε πυραμίδα.

6+ μηνών | FHC92 ΠΡ.Λ.Τ.: 7,99 €

Φτιάξτε το και θα παίξει!

Φτιάξτε έναν πύργο από τουβλάκια για το μωρό σας κι έναν για σας. Βάλτε τους κύβους σας τον έναν πάνω στον άλλον, τονίζοντας ποιος είναι πάνω και ποιος είναι κάτω. Ενθαρρύνετε το μωράκι σας να παίξει, είτε βοηθώντας εσάς να χτίσετε τον πύργο σας είτε χρησιμοποιώντας τους δικούς του κύβους. Πιο πολλή πλάκα απ' όλα θα έχει όταν το μωράκι σας θα "γκρεμίζει" τον πύργο σας ξανά και ξανά!

Κύβοι Ασταμάτητο παιχνίδι με 5 κύβους για να στοιβάξει και με 5 πλευρές για να εξερευνήσει!

6+ μηνών | CDC52 Πρ.Λ.Τ.: 8,99 € 50

Κύβος με Σχήματα Με 10 κύβους σε 5 διαφορετικά σχήματα για να ταιριάξει το παιδί στα αντίστοιχα ανοίγματα.

6+ μηνών | FFC84 Πρ.Λ.Τ.: 9,99 €


Κλασικά Παιχνίδια

Μπαλίτσα Ουράνιο Τόξο Μπαλίτσες για παιχνίδι στο πάτωμα αλλά και στην αγκαλιά! Το μωράκι μπορεί να πιάσει στα χεράκια του την μπαλίτσα, να την κουνήσει, να την κυλήσει στο πάτωμα και να μπουσουλήσει για διασκεδαστικές στιγμές.

9+ μηνών | GJF68 ΠΡ.Λ.Τ.: 9,99 €

Kύπελλα 10 κύπελλα για να παίξει,να τα στοιβάξει ή να κάνει μπαλίτσες και να μάθει τα μεγέθη, τα χρώματα και τους αριθμούς.

6+ μηνών | W4472 ΠΡ.Λ.Τ.: 9,99 €

Kύβος δραστηριοτήτων με ζωάκια Με διαφορετική δραστηριότητα σε κάθε πλευρά και καθρέφτη.

Ελεφαντάκι με Μπαλίτσες

6+ μηνών | BFH80 ΠΡ.Λ.Τ.: 10,99 €

Αυτό το αξιολάτρευτο ελεφαντάκιπηγαίνει πέραδώθε όταν το κουνάει το μωρό, μαθαίνοντάς του την έννοια της δράσης-αντίδρασης. Τρεις διασκεδαστικές μπαλίτσες, η κάθε μία με διαφορετική υφή ή ήχο και δύο μαλακά αυτάκια για να εξερευνήσει το μωρό!

6+ μηνών | DYW57 ΠΡ.Λ.Τ.: 10,99 €

51


Κλασικά Παιχνίδια

Έτοιμοι να παίξουμε με σχήματα;

Όταν η ανάπτυξη μπαίνει στο παιχνίδι! Λεπτή Κινητικότητα:

Τα μωρά μπορούν να ενισχύσουν τη λεπτή κινητικότητά τους όταν πιάνουν και αλληλοεπιδρούν με τους χαρακτήρες.

Ανάπτυξη Αισθήσεων:

Αναπτύξτε τις αισθήσεις του μωρού σας με φωτεινά, πολύχρωμα φωτάκια, αστείους ήχους και μελωδίες.

Γνωστικές Ικανότητες: Οι δραστηριότητες δράσηςαντίδρασης βοηθούν τα μωρά να αναπτύξουν την περιέργεια και την ικανότητα σκέψης τους καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν πώς θα δώσουν ζωή στους χαρακτήρες! 52

Μουσικό Σαλιγκάρι - Μιλάει Ελληνικά Τρίγωνα, κύκλοι και τετράγωνα! Το μωράκι σας θα διασκεδάσει καθώς θα τα ταξινομεί ή θα τα στοιβάζει! Το μικρό αυτό φιλαράκι θα του μάθει και τραγουδάκια, αρίθμηση και σχήματα! 3 τρόποι παιχνιδιού!

6+ μηνών | FRC25 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €


Τρελοφατσάκια

Μίνι Τρελοφατσάκια

Γύρνα το για τις πιο αστείες εκπλήξεις!

Μικρά, φιλικά φατσάκια που θα απασχολήσουν το μωρό σας στο σπίτι ή στη βόλτα! Ανακαλύψτε τα όλα και κάντε συλλογή.

Περίστρεψε και "δες" τι θα γίνει!

Πωλούνται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

6+ μηνών | FHF83 Πρ.Λ.Τ.: 4,99 € Πάτησε το κεφάλι μου προς τα κάτω και τα χέρια μου "πετάγονται"!

Φιλικά, χαρούμενα τρελοφατσάκια που κρατούν το μωρό απασχολημένο στο σπίτι, στο καρότσι… στη βόλτα!

Press 'n Go ™ Oχηματάκια - Φατσάκια Έτοιμοι; Πάμε! Το μωράκι πατάει το κεφαλάκι του μικρού οχήματος και το κάνει να προχωρήσει μπροστά, ενθαρρύνοντας το παιδί να μπουσουλίσει για να το φτάσει. Σε δύο σχέδια, πωλούνται ξεχωριστά.

9+ μηνών | DRG16 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

Συρόμενο Τρελοφατσάκι Γύρω - γύρω όλοι! Το μικρό σας θα διασκεδάσει απίστευτα με αυτό το συρόμενο παιχνίδι. Καθώς θα πηγαίνει βόλτα αυτό το αστείο φατσάκι, το ρουχαλάκι του θα γυρίζει γύρω- γύρω και θα ανεβοκατεβαίνει, ενθαρρύνοντας το μωρό σας να συνεχίσει να περπατάει!

12+ μηνών | FHG01 Πρ.Λ.Τ.: 17,99 €

53


Για Μπουσούλημα

Οχηματάκια - Ζωάκια Το μωρό σπρώχνει τα οχήματα και οι μπαλίτσες κουνιούνται αναπτύσσοντας τις κινητικές του ικανότητες. Σε δύο διαφορετικά σχέδια με πολύχρωμες μπαλίτσες που χοροπηδάνε στο εσωτερικό ενώ το μωρό σπρώχνει. Μέγεθος ιδανικό για τα χεράκια του μωρού. Πωλούνται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

6+ μηνών | BGX29 Πρ.Λ.Τ.: 6,99 €

Ζωάκια Press 'n Go ™ Μόλις τα πιέσει, προχωράνε μόνα τους ενθαρρύνοντας το παιδί να τα ακολουθήσει. Σε 2 σχέδια, πωλούνται ξεχωριστά.

6+ μηνών | N8160 Πρ.Λ.Τ.: 9,99 €

Γυριστρούλια Ζωάκια Με μπαλίτσα στην κοιλιά τους, ήχους και μαλακές ουρίτσες, είναι οι ιδανικοί φίλοι του μωρού όταν μπουσουλάει!

6+ μηνών | FRR65 Πρ.Λ.Τ.: 9,99 €

54


Μουσικό Μαϊμουδάκι Δραστηριοτήτων Πάμε γύρω-γύρω με ένα μαϊμουδάκι!Αυτό το αστείο μαϊμουδάκι είναι έτοιμο για πολλές βόλτες, με αστεία μουσική, φωτάκια και ήχους που ενθαρρύνουν το μωρό να μπουσουλήσει. Απλά, σπρώξτε το για να ξεκινήσει η διασκέδαση! Ακολουθεί την ανάπτυξη του μωρού με 3 τρόπους. Με το Μαϊμουδάκι 1-2-3, η διασκέδαση δε σταματά όσο μεγαλώνει το μωρό σας!

3+ μηνών | FHF75 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 € 55


Στράτες

Στράτα Καροτσάκι Το μωρό μαθαίνει να ισορροπεί με ασφάλεια και απολαμβάνει συναρπαστικές διαδρομές. Με μουσική και ήχους που βοηθούν το μωρό να καταλάβει ότι οι πράξεις του έχουν αποτελέσματα.

9+ μηνών | CGN65 Πρ.Λ.Τ.: 39,99 € (Η κούκλα δεν περιλαμβάνεται)

Στράτα Ζέβρα Μουσική στράτα για τις πρώτες του βόλτες και κέντρο δραστηριοτήτων για απασχόληση! Με φιλικό σχεδιασμό που προσελκύει το ενδιαφέρον του μωρού. Μουσική και φωτάκια που παροτρύνουν και επιβραβεύουν τα πρώτα του βήματα. Πολλές δραστηριότητες για τα χεράκια του για να παίζει και καθιστό.

6+ μηνών | DLD80 Πρ.Λ.Τ.: 39,99 €

56


Τραπέζια

Τραπεζάκι Δραστηριοτήτων Χαρούμενα Zωάκια Τραπεζάκι ειδικά σχεδιασμένο γι' αυτό το στάδιο ανάπτυξης. Με βιβλιαράκι, σχήματα, ήχους, μουσική και ζωάκια που ενθαρρύνουν το μωρό να σταθεί όρθιο, να ισορροπήσει και να παίξει με σταθερότητα και ασφάλεια. Το παιδί μαθαίνει τη δράση-αντίδραση και καταφέρνει νέες λεπτές κινήσεις με τα χεράκια του.

6+ μηνών | CCP66 Πρ.Λ.Τ.: 39,99 € 57


Εκπαιδευτική σειρά Παίζω & Μαθαίνω με τεχνολογία Smart Stages™! επίπεδο

επίπεδο

Εξερεύνηση

Ενθάρρυνση

Μίμηση

Το μωρό αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να κάνει τα πράγματα να συμβούν! Σε αυτό το Επίπεδο, πολλές δραστηριότητες κινούν την περιέργεια του μωρού σας και επιβραβεύουν την εξερεύνησή του με χαρούμενες φράσεις και τραγουδάκια.

Άρχισε να μιλά; ΑΓΑΠΑ να μιμείται; Αν ναι, αυτό το Επίπεδο είναι το επόμενο βήμα. Απλές οδηγίες και ερωτήσεις ενθαρρύνουν το μικρό σας να βρει οικεία αντικείμενα. Επιβραβεύστε το για το κατόρθωμά του!

Το παιδάκι σας γίνεται όλο πιο ανεξάρτητο και είναι πιθανό να ξεκινήσει να κάνει πράγματα όπως εσείς! Γι' αυτό, αυτό το Επίπεδο έχει τραγούδια που αναπτύσσουν τη φαντασία του, ήχους και φράσεις που βοηθούν το μικρό σας να μιμηθεί ότι κάνει μεγάάάλα πράγματα!

58


Εκπαιδευτική Σειρά 6-36 μηνών

6-36 μηνών

Εκπαιδευτική Σειρά

Εκπαιδευτικό Πιάνο με Φώτα Με τέσσερις τρόπους παιχνιδιού, το Πιανάκι της Fisher-Price® κρατάει το μωρό σας απασχολημένο "συνθέτοντας" μελωδίες. Χαρούμενα τραγουδάκια και φράσεις παρουσιάζουν στο μικρό σας το αλφάβητο, τα χρώματα, τα σχήματα, τους αριθμούς και άλλα!

6+ μηνών | GFV21 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €

59


Εκπαιδευτική Σειρά 6+ μηνών

Τηλεχειριστήριο Σε 2 σχέδια, πωλούνται ξεχωριστά.

6+ μηνών | DLK58 (μπλε) DLK59 (ροζ) Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

Εκπαιδευτικό Ραδιοφωνάκι Ένα φορητό μουσικό παιχνίδι που μαθαίνει στο μωρό σχήματα, χρώματα, αριθμούς και άλλα πολλά! Το Σκυλάκι είναι έτοιμο να τραγουδήσει και ξέρει πώς να διασκεδάσει το μωρό!

6+ μηνών | FPV17 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 € 60


Εκπαιδευτικό Βιβλίο 6 τραγουδάκια θα ενθουσιάσουν το μωράκι σας! Ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό τραγουδάκι σε κάθε σελίδα! Και πολλά άλλα να ανακαλύψει: γράμματα, χρώματα, αριθμούς και διασκεδαστικές εκπλήξεις! Πατώντας τα τρία φωτεινά κουμπάκια στο πλάι ενεργοποιείται και άλλο εκπαιδευτικό περιεχόμενο που μαθαίνει το αλφάβητο, σχήματα, αριθμούς και αρίθμηση.

6+ μηνών | FVT24 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €

Εκπαιδευτικό Laptop Αυτό το εκπαιδευτικό laptop κρατάει τα μωρά απασχολημένα με πολλές δραστηριότητες! Καθώς το μικρό σας πατάει και γυρίζει τα διαφορετικά παιχνίδια στο laptop, θα ακούει τραγουδάκια, ήχους και φράσεις που θα του μαθαίνουν αριθμούς, χρώματα, σχήματα και πολλά άλλα ακόμα!

6+ μηνών | FXK48 Πρ.Λ.Τ.: 24,99 €

61


Εκπαιδευτική Σειρά 6+ μηνών

Εκπαιδευτική Στράτα Σκυλάκι Smart Stages™ Με διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα μικρότερα μωρά και με 75 τραγουδάκια, ήχους, μελωδίες και φράσεις που θα ενθαρρύνουν τα μεγαλύτερα μωρά να περπατήσουν, επιβραβεύοντας κάθε βήμα τους! Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει με την ηλικία και το στάδιο ανάπτυξης. Χάρη στην τεχνολογία Smart Stages™, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο μάθησης που ταιριάζει καλύτερα στο μωρό σας.

Εκπαιδευτικό Σκυλάκι Smart Stages™ Ένα πανέξυπνο (και πολύ τρυφερό) φιλαράκι! Μαλακό, για πολλές αγκαλιές και πολύ διασκεδαστικό. Καθώς το μωρό σας θα εξερευνά και θα παίζει, το Σκυλάκι θα του παρουσιάζει 100 πρώτες λεξούλες, μέρη του σώματος, χρώματα και άλλα πολλά, κάνοντας τη μάθηση διασκεδαστική!

6+ μηνών | Μπλε FPN78 Ροζ FPP82 Πρ.Λ.Τ.: 29,99 € 62

6+ μηνών | FTC66 FTC68 ΡOZ Πρ.Λ.Τ.: 39,99 €


Εκπαιδευτικό Τραπέζι Smart Stages™ Διαδραστικό παιχνίδι και ανακαλύψεις μαζί με 120 τραγουδάκια, λέξεις, φράσεις, μελωδίες! 4 πλευρές παιχνιδιού για να επισκεφτεί το Σκυλάκι στο σπίτι του, την αγορά, τον ζωολογικό κήπο και τη φάρμα. Μαθαίνει τα αντίθετα, το αλφάβητο, αριθμούς, σχήματα, χρώματα και πρώτες λεξούλες. Ακούει και μαθαίνει και στα αγγλικά! Όταν το παιδί είναι ακόμα μικρό, τα ποδαράκια του τραπεζιού βγαίνουν για παιχνίδι στο πάτωμα.

6+ μηνών | DRH43 Πρ.Λ.Τ.: 49,99 € 63


Εκπαιδευτική Σειρά 12+ μηνών

! Εκπαιδευτικό Χειριστήριο Όταν το παιδί μετακινήσει το μοχλό και πατήσει τα κουμπιά με τα γράμματα και τους αριθμούς, θα ακούσει διασκεδαστικά τραγουδάκια, ήχους και φράσεις που μαθαίνουν αριθμούς, σχήματα, χρώματα και πολλά άλλα! Εκεί όπου η ανάπτυξη συναντά το παιχνίδι. Ο ρεαλιστικός σχεδιασμός ενθαρρύνει το παιχνίδι μίμησης και τη φαντασία του μωρού!

12+ μηνών | FWG22 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

Εκπαιδευτικό Tablet Smart Stages™ Μπλε Το δικό του υπέροχο tablet, ειδικά στα μέτρα του, αποκλειστικά για την ηλικία του! Με τεχνολογία Smart Stages™ και 3 επίπεδα παιχνιδιού, το tablet του παιδιού ακολουθεί την ανάπτυξή του αλλάζοντας το παιχνίδι και τη μάθηση. Πιέζοντας τα κουμπιά, το παιδί ενεργοποιεί μόνο του τραγουδάκια, ήχους και γνώση! Το tablet, του μαθαίνει γράμματα, πρώτες λέξεις, αντικείμενα, ζωάκια και πολλά ακόμα. Με επίπεδη φωτιζόμενη οθόνη.

12+ μηνών | DKK08 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €

Εκπαιδευτικό Tablet Smart Stages™ Ροζ Διαθέσιμο και σε ροζ!

64

12+ μηνών | DKK07 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €


Εκπαιδευτικό Scooter Smart Stages™ Με τεχνολογία Smart Stages™ και 3 επίπεδα παιχνιδιού, αυτό το scooter ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού, από 12 μηνών έως τα προσχολικά του χρόνια, προσφέροντας διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού σε κάθε επίπεδο. Με 50+ τραγουδάκια, ήχους και φράσεις που διασκεδάζουν, ενθαρρύνουν και εκπαιδεύουν! Πατώντας τα 3 διαφορετικά κουμπιά στο ταμπλό, το παιδί μαθαίνει αριθμούς, σχήματα, τα αντίθετα και άλλα πολλά! Με σταθερή βάση και φαρδιές ρόδες που διευκολύνουν το παιδί στην ισορροπία και στο να ανεβαίνει και να κατεβαίνει με ασφάλεια.

12+ μηνών | DHN78 Πρ.Λ.Τ.: 49,99 € 65


Εκπαιδευτική Σειρά 18+ μηνών

Εκπαιδευτικό Μικρόφωνο Κάνει το παιδάκι σας αληθινό σταρ! Είτε ηχογραφώντας τη δική του φωνή είτε τραγουδώντας μαζί με το σκυλάκι, το παιδί σας θα μάθει και θα διασκεδάσει πραγματικά!

18+ μηνών | FBP42 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

Εκπαιδευτικό Βαλιτσάκι Γιατρού Ήρθε ο μικρός γιατρός! Διασκέδαση και παιχνίδι συνέστησε ο γιατρός! Το μικρό σας θα διασκεδάσει πολλές ώρες εξερευνώντας αυτό το ιατρικό βαλιτσάκι! Με 8 σημεία "ταιριάζω και μαθαίνω", 4 ιατρικά εργαλεία και πάνω από 60 τραγουδάκια, ήχους, μελωδίες και φράσεις που θα του μάθουν χρώματα, μέρη του σώματος, πρώτες αγγλικές λεξούλες και τόσα άλλα!

18+ μηνών | FTN29 Πρ.Λ.Τ.: 24,99 € 66


Ώρα για χορό με τον BeatBo το Ρομπότ! Ένα ρομποτάκι που έχει κερδίσει το βραβείο Toy Of The Year για τη χρονιά 2016!

Εκπαιδευτική Σειρά BeatBo 6+ μηνών

BeatΒο το ρομπότ Ο BeatBo είναι ένα φιλικό ρομπότ που παροτρύνει το μωρό να χορέψει μέσα από διασκεδαστικούς ήχους και φράσεις! Όταν το μωρό πιέζει την κοιλίτσα του BeatBo ή κάποιο από τα κουμπιά στα πόδια του ξεκινάει η μάθηση με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Με 3 λειτουργίες: Χορός, Εκπαίδευση & Εγγραφή Φωνής. Εκπαιδευτικά τραγουδάκια για τα γράμματα, τα χρώματα, τους αριθμούς και τόσα άλλα ξεκινούν, ενώ ο BeatBo επιβραβεύει το μωρό με χορευτικές κινήσεις και πολύχρωμα φωτάκια! Αυτό το φουτουριστικό φιλαράκι έχει και λειτουργία εγγραφής φωνής, ώστε η μαμά ή το μωρό να ηχογραφήσουν μία λέξη και ο BeatBo θα την μιξάρει με τον μοναδικό του τρόπο! Το μωρό μαθαίνει ότι οι πράξεις του έχουν αποτελέσματα όταν κάθε φορά που πιέζει ένα κουμπί κάτι αστείο συμβαίνει!

12+ μηνών | FCV70 Πρ.Λ.Τ.: 49,99 €

40+

εκπαιδευτικά τραγουδάκια, μελωδίες & φράσεις!

67


ΜΙΛΑΝΕ, ΤΡΑΓΟΥ∆ΑΝΕ, ΦΩΤΙΖΟΥΝ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ! ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑ∆ΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΦΩΤΑΚΙΑ! Η διασκέδαση µεγαλώνει καθώς µεγαλώνει και η παρέα των Linkimals! Όπως ακριβώς και το µωράκι σου, τα Linkimals λατρεύουν να βρίσκονται παρέα, να τραγουδάνε, να παίζουν και να αλληλοεπιδρούν µεταξύ τους. Μια χαρούµενη παρέα µε γλυκά ζωάκια που θα µάθουν στο µωράκι σου αριθµούς, χρώµατα, λέξεις, γράµµατα και πολλά ακόµα. Πωλούνται ξεχωριστά

68


! Τάρανδος, ο Μουσικούλης Ο Τάρανδος, ο Μουσικούλης προσφέρει διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι που μαθαίνει στο μωρό αρίθμηση, χρώματα και πολλά ακόμα, με χαρούμενα τραγούδια, φωτάκια και φράσεις. Πιέστε την κοιλιά του για να ξεκινήσει η εκπαιδευτική διασκέδαση! Επίσης, όταν αναγνωρίζει άλλα ζωάκια Linkimals™ συγχρονίζεται μαζί τους και όλα μαζί δημιουργούν μία μουσική παράσταση με φωτάκια!

9+ μηνών | GJP71 Πρ.Λ.Τ.: 14,99 € Διαθεσιμότητα από Οκτώβριο 2019 69


Σκαντζόχοιρος, ο Βολτούλης Ο Σκαντζόχοιρος, ο Βολτούλης προσφέρει διασκεδαστικό παιχνίδι που καλύπτει διαφορετικά στάδια ανάπτυξης του μωρού! Τα μικρότερα μωρά μπορούν να απασχοληθούν με τις δραστηριότητες ή να πατήσουν τα κουμπιά για να ακούσουν τραγουδάκια και φράσεις για χρώματα, σχήματα και αριθμούς. Τα μεγαλύτερα μωρά μπορούν να σπρώξουν ή να τραβήξουν τον σκαντζόχοιρο για περισσότερη διασκεδαστική μουσική και ήχους. Ακόμα, καθώς τα μωρά κάθονται να παίξουν, μπουσουλάνε, περπατάνε και τραβάνε το ζωάκι. Επίσης, όταν ο Σκαντζόχοιρος αναγνωρίζει άλλα ζωάκια Linkimals™, συγχρονίζεται μαζί τους και όλα μαζί δημιουργούν μία μουσική παράσταση με φωτάκια!

!

9+ μηνών | GJN69 Πρ.Λ.Τ.: 34,99 €

Διαθεσιμότητα από Οκτώβριο 2019

70


Βραδύπους, ο Χορευταρούλης

!

Ο Βραδύπους, ο Χορευταρούλης ενθαρρύνει το μωρό σας να κουνηθεί και να μάθει με φωτάκια, διασκεδαστική μουσική, τραγούδια και χορευτικές κινήσεις. Πατήστε τα κουμπιά στα πόδια του για να ακούσετε τραγουδάκια και φράσεις για αριθμούς, χρώματα και να μάθετε τα αντίθετα και το αλφάβητο. Δείτε τον να χτυπάει παλαμάκια και να κουνάει το κεφάλι του. Επίσης, όταν αναγνωρίζει άλλα ζωάκια Linkimals™, συγχρονίζεται μαζί τους και όλα μαζί δημιουργούν μία μουσική παράσταση με φωτάκια!

9+ μηνών | GJP59 Πρ.Λ.Τ.: 39,99 € Διαθεσιμότητα από Οκτώβριο 2019 71


Τα Πρώτα του Μουσικά Όργανα

Μουσικό Χαλάκι - Χαρούμενες Μελωδίες Ένα διαδραστικό χαλάκι με 8 υπέροχες μελωδίες διεγείροντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών σας.

2+ ετών Πρ.Λ.Τ.: 14,99 €

Μουσικό Τύμπανο Με 7 διαφορετικά μουσικά εξαρτήματα (τύμπανο με μπαγκέτες, μαράκες, δύο καστανιέτες, ντέφι, μαγνητόφωνο και σφυρίχτρα.

2+ ετών Πρ.Λ.Τ.: 17,99 €

Πιάνο Ελεφαντάκι Για τους μικρούς λάτρεις του πιάνου. Με 32 πλήκτρα, αναπαραγωγή ήχων 8 διαφορετικών ρυθμών, 4 ήχους τυμπάνων και 20 πρότυπα τραγούδια.

2+ ετών Πρ.Λ.Τ.: 34,99 €

Το Πρώτο μου Μικρόφωνο Φώτα που αναβοσβήνουν, ειδικά οπτικά εφέ και γλυκιά μελωδία που βοηθούν τα παιδιά να εκφράζονται από μικρή ηλικία.

3+ ετών Πρ.Λ.Τ.: 6,99 €

Kidstation Διανομή: Enarxis Tηλ. Επικοινωνίας: 210 9011900 72

Το Πρώτο μου Μικρόφωνο για Ηχογράφηση Με μελωδίες, ειδικά ηχητικά εφέ και δυνατότητα ηχογράφησης! Το πιο διασκεδαστικό καραόκε με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

3+ ετών Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.


Τα Πρώτα του Παιχνίδια

Αυτοκινητόδρομος με 2 Αυτοκίνητα και 1 Ελικόπτερο 12+ μηνών Πρ.Λ.Τ.: 24,90 €

Χελώνα με Σχήματα 12+ μηνών Πρ.Λ.Τ.: 14,95 €

Τρίκυκλο Ποδήλατο με Καλαθάκι 24+ μηνών Πρ.Λ.Τ.: 44,90 €

Κουνιστό Αλογάκι 2 σε 1 24+ μηνών Πρ.Λ.Τ.: 49,90 €

Dolu Διανομή: Zita Toys Tηλ. Επικοινωνίας: 210 6898500 Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.

73


Τα Πρώτα του Βιβλία 0+ Μηνών

Βιβλία για το Μπάνιο Αδιάβροχα, μαλακά και ασφαλή βιβλία για το πιο διασκεδαστικό μπάνιο με τα παιδιά σας. Χαρίστε τους την πιο διασκεδαστική εμπειρία ανάγνωσης από τους πρώτους μήνες!

Πρ.Λ.Τ.: 8,90 €

Οι Πρώτες μου Γνώσεις Οι πρώτες βασικές έννοιες για το μωράκι σας παρέα με τα ζωάκια της ζούγκλας, μέσα από τη νέα σειρά βιβλίων που συμβάλλουν στη νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη

Πρ.Λ.Τ.: 5,50 €.

Το Πρώτο Λεύκωμα του Μωρού μας Ένα συλλεκτικό λεύκωμα με ξεχωριστό περιεχόμενο και πληθώρα θεματικών ενοτήτων, με την εγγυημένη ποιότητα και την επώνυμη υπογραφή της Fisher Price. Ιδανικό δώρο για το νεογέννητο μωράκι!

Πρ.Λ.Τ.: 11,90 € 74

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.


Τα Πρώτα του Βιβλία 0+ Μηνών Τα προ Ζωάκια σε µ σκαλο τησ Ζο ύ ια γεµ µαγικν τα π ύγκλα άτ α σ ή

Το Γενναίο Λιονταράκι

Τρα γου δ γ

µω ρ

12+ µηνώ

ια

άκια

FIS HER-P are RIC from owned E an © 20 Matte by Ma d as 19 Ma l Eu ttel an socia d us ted tra ttel. ropa. ed MA ΑΠΑΓ unde dema DE ΜΕ ΟΡΕΥ IN CH r lice rks ΡΙΚ nse INA Ή ΑΝ Η Ή ΕΤΑΙ ΑΠΑΡ ΟΛΙΚΗΗ ΜΕ ΑΓΩΓ , ΑΝ ΚΑΘΕ Η ΤΟ ΑΔΗΜ ΤΡΟΠ Υ ΠΑ ΟΣΙΕΥ Ο, ΡΟΝΤ ΣΗ ΟΣ ΒΙΒ ΛΙΟ Υ.

23ο τηλ χλμ. Λ. ΜΕ .: +30 Μα N AΛΟΣ 229 ραθώ ww K A ΤΟΥ w. ha 40 79816,νος, Ρα ΟΜ S G ROΙΛΟ rti nip em φήνα Υ oli .gr ail: info 19009 UP @har - Αττ tinipol ική, i.gr

Τρα γου δ

9789606213175

για

ν

ISB N:

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 άκια

η τρ περ ιδάκ ΤΑ αγο ιπέτ ια ΠΑ υδά εια Ι∆ Κ Α Ι Τ Η ΓΡ Α Κ ΙΑ κια! AΝ ΑΜΜ ΑΚ ΑΠ Ο Τ Υ Σ Η Σ Ε ΛΟΥΘ Σ ΟΥ Κ ΑΘ ΟΥ •Ο ΝΤ ΕΣ ΝΜ Π Τ ΙΚ Ε Λ Ι∆ Ε Τ ΙΣ Ο ΠΑ •Π ΡΑ Κ Α ΤΟ Ο ∆ Α Ρ Ο ΓΚ ΙΝ ΗΤ ΧΤΥ Α Υ ΙΚ ΡΑΦ ΤΩ Β ΙΚ Ε ΟΣ Σ Υ ΙΚ Α ΙΒ Λ ΙΟ ΛΟ Σ ∆ ΝΤ ΝΟ Ε Ξ ΙΟ Ο Ν ΙΣ ΤΗΤΥ Ε Σ: ΤΗΤ ΜΟ ΕΣ Σ

Ακο λού θ

Πάρτι στη Ζούγκλα

ησε

µε

το δ

άχτ υλο τ

ηγ ραµ

µή!

µωράκια ά κι α

Τραγουδάκια για Μωράκια

Χρωμοσελίδες με αυτοκόλλητα

Χρωμοσελίδες

Πρ.Λ.Τ.: 4,40 €

Πρ.Λ.Τ.: 4,40 €

Βιβλίο με Πάνινη Γαντόκουκλα Ένα διασκεδαστικό βιβλίο με ενσωματωμένη γαντόκουκλα και πολύχρωμες χαρτονένιες σελίδες. Ιδανικό για την πρώτη επαφή των παιδιών με τα βιβλία και τη χαρά της ανάγνωσης.

Eκδόσεις Χάρτινη Πόλη Tηλ. Επικοινωνίας: 22940 79816

Πρ.Λ.Τ.: 13,90 € Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.

75


Οι Πρώτες του Τσάντες

Καλαθάκι Φαγητού

Πρ.Λ.Τ.: 12,00 €

Σακίδιο

Παγούρι

Πρ.Λ.Τ.: 14,99 €

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

Δοχείο Φαγητού

Fisher-Price Σετ Νηπιαγωγείου Lion

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

Σακίδιο

Καλαθάκι Φαγητού

Πρ.Λ.Τ.: 14,99 €

Πρ.Λ.Τ.: 12,00 €

Παγούρι

Fisher-Price Σετ Νηπιαγωγείου Unicorn

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 € Δοχείο Φαγητού

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 € 76

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.


Οι Πρώτες του Τσάντες

Σακίδιο

Πρ.Λ.Τ.: 14,99 € Καλαθάκι Φαγητού

Πρ.Λ.Τ.: 12,00 €

Fisher-Price Σετ Νηπιαγωγείου Elephant & Panda

Παγούρι

Δοχείο Φαγητού

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

Fisher-Price Σετ Νηπιαγωγείου Giraffe & Monkey

Σακίδιο

Πρ.Λ.Τ.: 14,99 €

Καλαθάκι Φαγητού

Παγούρι

Πρ.Λ.Τ.: 12,00 €

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

GIM S.A. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 4832684 Δοχείο Φαγητού

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 € Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.

77


Τα Πρώτα του Έπιπλα

Τραπεζάκι & Καρεκλάκι Fisher-Price FP10000 Πρ.Λ.Τ.: 107,20 €

Ξύλινο Καρεκλάκι Fisher-Price FP10001 Πρ.Λ.Τ.: 35,30 €

Ξύλινος Αποθηκευτικός Χώρος Fisher-Price FP10002 Πρ.Λ.Τ.: 108,60 €

Ξύλινος Καλόγερος Fisher-Price FP10003 Πρ.Λ.Τ.: 46,10 €

78

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.


Τα Πρώτα του Έπιπλα Σετ με 4 Πίνακες σε Καμβά Fisher-Price FP10007 Πρ.Λ.Τ.: 27,80 €

Ξύλινος Υψομετρητής Παιδικού Δωματίου Fisher-Price FP10008 Πρ.Λ.Τ.: 46,80 €

Χνουδωτό Χαλί Δωματίου Fisher-Price 117X157cm FP10081 Πρ.Λ.Τ.: 63,80 €

Arditex S.A. Διανομή: ANG SALES Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6618770

Ξύλινος Πίνακας Fisher-Price FP10004 Πρ.Λ.Τ.: 125,50 €

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.

79


Οι πρώτες του πλαστελίνες

3+ ετών

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟΝ

ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019

4 Βαζάκια Πλαστελίνης

1 Βαζάκι Πλαστελίνης

6 Βαζάκια Πλαστελίνης

Φαντασία & Μάθηση

Φορητό Τραπεζάκι Δραστηριοτήτων 2 σε 1

80

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.


Οι πρώτες του πλαστελίνες

3+ ετών Τρόλεϊ Πλαστελίνης

Κουβαδάκι Πλαστελίνης

Βαζάκια Πλαστελίνης & Ιδιαίτερα Αξεσουάρ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟΝ

ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019

Bildo Τηλ. Επικοινωνίας: 23310 42996

Βαλιτσάκι Πλαστελίνης & Ιδιαίτερα Αξεσουάρ*

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.

81


Ξεκινήστε απίθανες κατασκευές με τα τουβλάκια Mega Bloks. Μεγάλα τουβλάκια, ακόμα μεγαλύτερη φαντασία και δημιουργικότητα για τους μικρούς μας φίλους! Μπορούν να κατασκευάσουν ό,τι έχουν στο μυαλό τους και να φτιάξουν αμέτρητες ιστορίες ξανά και ξανά. Το παιχνίδι με τουβλάκια ενθαρρύνει τη φαντασία και αναπτύσσει τις ικανότητες. Η σειρά First Builders είναι κατάλληλη για παιδιά 1+ ετών.


Οχηματάκια Ετοιμαστείτε για βόλτες και αγώνες, χρησιμοποιώντας 3 μεγάλα κομμάτια για να φτιάξετε αγωνιστικά αυτοκινητάκια ή μεγάλα φορτηγά! Ειδικά σχεδιασμένα για τα μικρά παιδάκια, αυτά τα ανθεκτικά οχήματα είναι εύκολα στη συναρμολόγηση και ιδανικά για τα μικρά χεράκια τους! Πωλούνται ξεχωριστά.

FLT32 Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

Πυροσβεστικό Όχημα Τρέξτε γρήγορα στη διάσωση με ένα γρήγορο πυροσβεστικό όχημα! Τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους περιπέτειες διάσωσης με έναν φιλικό πυροσβέστη και το πυροσβεστικό του όχημα! Το όχημα έχει μεγάλα, εύκολα στο πιάσιμο τουβλάκια και ειδικά κομμάτια για να φτιάξετε έναν πυροσβεστικό σταθμό. Φτιάξτε το σκηνικό, τρέξτε για διάσωση και μετά αποθηκεύστε εύκολα όλα τα κομμάτια μέσα στο όχημα!

GCX09 Πρ.Λ.Τ.: 9,99 €

Σχολικό Όχημα Με αυτό το κίτρινο σχολικό λεωφορείο δεν θα θέλετε να τελειώσει το μάθημα! Τα παιδιά θα δημιουργήσουν πολλές ιστορίες με θέμα το σχολείο με αυτό το φιλικό σχολικό λεωφορείο και τον οδηγό του! Το όχημα έχει μεγάλα, εύκολα στο πιάσιμο τουβλάκια και ειδικά κομμάτια για να φτιάξετε ένα σχολείο. Φτιάξτε το σκηνικό, πηγαίνετε στο σχολείο και μετά αποθηκεύστε εύκολα όλα τα κομμάτια μέσα στο όχημα!

GCX10 Πρ.Λ.Τ.: 9,99 €

Αστυνομικό Όχημα Τρέξτε γρήγορα στη διάσωση με ένα γρήγορο περιπολικό! Τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους περιπέτειες διάσωσης και θα βγουν περιπολία με έναν φιλικό αστυνομικό και το περιπολικό του! Το όχημα έχει μεγάλα, εύκολα στο πιάσιμο τουβλάκια και ειδικά κομμάτια για να φτιάξετε έναν αστυνομικό τμήμα. Φτιάξτε το σκηνικό, τρέξτε για διάσωση και μετά αποθηκεύστε εύκολα όλα τα κομμάτια μέσα στο όχημα!

GCX08 Πρ.Λ.Τ.: 9,99 € 83


Κουτί με Τουβλάκια 25 Τμχ Κουβαδάκια σε σχήμα ζώων με 25 μεγάλα τουβλάκια για αμέτρητες κατασκευές! Τα τουβλάκια πιάνονται και ενώνονται εύκολα, ώστε τα παιδάκια να εξασκούν τις κινητικές τους ικανότητες και να αναπτύσσουν τη φαντασία τους καθώς παίζουν! Όταν τελειώσει το παιχνίδι, τα τουβλάκια μπορούν να αποθηκευτούν μέσα στο κουβαδάκι. Πωλούνται ξεχωριστά.

GCT46 Πρ.Λ.Τ.: 10,99 €

Τσάντα με Τουβλάκια 60 Τμχ ρα για παιχνίδι και αμέτρητες κατασκευές με την τσαντούλα Mega Bloks που περιλαμβάνει 60 μεγάλα χρωματιστά τουβλάκια! Το μικρό σας φτιάχνει ψηλούς πύργους, κάστρα, αστεία ζωάκια ή ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί χρησιμοποιώντας τα τουβλάκια και τα ειδικά σχήματα! Όταν το παιχνίδι τελειώσει, μπορείτε εύκολα να μαζέψετε τα τουβλάκια και να τα φυλάξετε στην τσάντα.

DCH55 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

84


Καμηλοπάρδαλη Η μάθηση των αριθμών γίνεται διασκεδαστική όταν το παιδί χτίζει την καμηλοπάρδαλη χρησιμοποιώντας τους κύβους με τους αριθμούς. Τα παιδιά μαθαίνουν να μετράνε, καθώς στοιβάζουν τους κύβους με τη σωστή σειρά πάνω στη βάση με τις ρόδες. Όσους περισσότερους αριθμούς προσθέτουν, τόσο πιο ψηλή γίνεται η καμηπάρδαλη! Κυλήστε την και δείτε την να ανεβοκατεβαίνει καθώς κινείται!

GFG19 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

Σετ Παιχνιδιού Κάστρο & Γκαράζ Ζωντανέψτε ένα ολόκληρο κόσμο με τα τουβλάκια First Builders, τα ειδικά κομμάτια και σχέδια για να φτιάξετε ένα Κάστρο ή ένα Ορυχείο. Σχεδιασμένα ειδικά για τα μικρά χεράκια, αυτά τα σετ έχουν ψηλούς κύβους και επιφάνειες κατασκευών για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού! Πωλούνται ξεχωριστά.

DKX85 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

Μουσικό Τρενάκι Abc Επιβιβαστείτε σε ένα εκπαιδευτικό τρένο με ήχους και μουσική! Το παιδί μαθαίνει το αλφάβητο καθώς παίζει με το μουσικό τρενάκι! Πιέζοντας την καμινάδα του τρένου ανακαλύπτει ρεαλιστικούς ήχους και ένα τραγουδάκι που θα προσθέσουν μουσική μαγεία στο ταξίδι της μάθησης!

FWK22 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €

85


Συρόμενο Καρότσι με Τουβλάκια Το παιδί στοιβάζει, ταιριάζει και παίζει με το βαγόνι, μαθαίνοντας τα σχήματα! Ταιριάξτε τα ειδικά τουβλάκια πάνω στην επιφάνεια σχημάτων και ρίξτε τα μέσα στον κάδο του βαγονιού! Σύρετε το βαγόνι με το χερούλι μεταφέροντας τα τουβλάκια

FVJ47 Πρ.Λ.Τ.: 24,99 €

Μεγάλο Τραπέζι Κατασκευών Μάθετε τα χρώματα και τους αριθμούς όπου και αν βρίσκεστε! Με αυτό το φορητό τραπέζι, το μωρό μπορεί να κατασκευάσει μια πόλη και να δημιουργήσει πολλές ιστορίες! Μαθαίνει τα χρώματα και τους αριθμούς καθώς ταιριάζει τα τουβλάκια. Διαθέτει πόδια που κλείνουν, τουβλάκια που αποθηκεύονται και λαβή για εύκολη μεταφορά.

FGV05 Πρ.Λ.Τ.: 29,99 €


3+

ΕΤΩΝ

Ο Τόμας ζωντανεύει μέσα από τη νέα παιδική σειρά που προβάλλεται από το . Tαξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ανακαλύπτει νέα μέρη και μας συστήνει τους νέους του φίλους. Ένας κόσμος γεμάτος δράση, αμέτρητους ήρωες για συλλογή και μεγάλες περιπέτειες σας περιμένουν! Παρέα με τον Τόμας, τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της φιλίας, της ομαδικότητας και αναπτύσσουν τη φαντασία τους δημιουργώντας τις δικές τους μοναδικές ιστορίες.


ΡΑΓΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ Χρησιµοποιήστε τη φαντασία σας και δηµιουργήστε διαφορετικούς συνδυασµούς. Ενώστε ευθείες διαδροµές, στροφές, γραµµές εκτροπής και διασταυρώσεις (πωλούνται ξεχωριστά) µε σετ παιχνιδιού, αξεσουάρ, διαδροµές και µηχανοκίνητα τρενάκια TrackMaster για ακόµα µεγαλύτερους σιδηροδρόµους. Επιβιβαστείτε για διασκεδαστικές διαδροµές και περιπέτειες στο δικό σας µοναδικό σιδηρόδροµο!

DFM55 Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

ΤΡΕΝΑΚΙΑ Μία συλλογή απο µικρά µεταλλικά τρενάκια και οχήµατα push along µε πλαστικούς συνδέσµους που σας επιτρέπουν να συνδέσετε και άλλα τρενάκια ή βαγόνια TrackMaster™. Ιδανικά για χρήση µε τα τρενάκια, τους σιδηρόδροµους και τα σετ παιχνιδιού Τόµας το Τρενάκι TrackMaster™ (πωλούνται ξεχωριστά).

GCK93 Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

BASH GDJ44

Hong Mei GDJ53 88

THoMaS FXW99

VicTor GDJ54

luke GDJ48

TroubleSoMe Truck GDJ46

SalTy GDJ49

PaxTon GDJ43

roSie GDJ45


ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΜΕ ΒΑΓΟΝi Μία συλλογή απο µεγάλα µεταλλικά τρενάκια και οχήµατα push along µε πλαστικούς συνδέσµους που σας επιτρέπουν να συνδέσετε και άλλα τρενάκια ή βαγόνια TrackMaster™. Ιδανικά για χρήση µε τα τρενάκια, τους σιδηρόδροµους και τα σετ παιχνιδιού Τόµας το Τρενάκι TrackMaster™ (πωλούνται ξεχωριστά).

GCK94 Πρ.Λ.Τ.: 4,99 €

edward GDJ57

Henry GDJ55

belle GDJ56

WHIFF GDJ72

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΜΕ ΒΑΓΟΝΙ Τα µηχανοκίνητα τρενάκια TrackMaster™ οδηγούν τον Τόµας και τους φίλους του µε µεγαλύτερες ταχύτητες, σε µεγαλύτερα ύψη και συναρπαστικότερες περιπέτειες! Γυρίστε το διακόπτη και δείτε αγαπηµένους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς να τρέχουν σε µια συναρπαστική περιπέτεια! (πωλούνται ξεχωριστά)

THoMaS BML06

BMK87 Πρ.Λ.Τ.: 8,99 € edward BML11 gordon BML09 Henry BML10

Percy BML07

JaMeS BML08

nia FXX47

eMily CDB69

89


ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΜΕ 2 ΒΑΓΟΝΙΑ Τα µηχανοκίνητα τρενάκια TrackMaster™ είναι πλέον πιο εξελιγµένα, ώστε να µπορείτε να ζήσετε την εµπειρία στο Νησί του Σόντορ όπως ποτέ άλλοτε! Με µεγαλύτερη δύναµη και καλύτερες επιδόσεις, τα τρενάκια ανεβαίνουν µε ευκολία πιο απότοµες ανηφόρες και αναπτύσσουν µεγαλύτερη ταχύτητα για ακόµα πιο συναρπαστικές περιπέτειες! Γυρίστε το διακόπτη και δείτε αγαπηµένους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς να τρέχουν σε µια συναρπαστική περιπέτεια.

HarVey FLK53

BMK93 Πρ.Λ.Τ.: 12,99 €

lexi FLK52

STePHen FLK54

ΣΕΤ ΠΥΡΓΟΣ ΝΕΡΟΥ (ΜΕ ΤΟΝ Percy) Τα παιδιά µπορούν να σταµατήσουν τον µηχανοκίνητο Πέρσι κάτω από τον πύργο νερού, να σηκώσουν και να κατεβάσουν το στόµιο και να προσποιηθούν ότι γεµίζουν πραγµατικά τη δεξαµενή του. Το σετ περιλαµβάνει µηχανοκίνητο τρενάκι Πέρσι σε ειδική έκδοση, σιδηρόδροµο, ράγα-φρένο και πύργο νερού.

FXX64 Πρ.Λ.Τ.: ρ.Λ.Τ.: 19,99 €

90


ΣΕΤ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ (ΜΕ ΤΟΝ dieSel) Όταν ο Ντίζελ παγιδευτεί µέσα σε ένα βραχώδες τούνελ, θα χρειαστεί βοήθεια για να βγει έξω! Χρησιµοποιήστε τον πυροκροτητή για να “σπάσετε” τους βράχους και να τον ελευθερώσετε για να συνεχίσει το ταξίδι του. Οι βράχοι µπορούν εύκολα να επανατοθετηθούν για να ζήσουν τα παιδιά την περιπέτεια ξανά και ξανά! Το σετ περιλαµβάνει µηχανοκίνητο τρενάκι Ντίζελ σε ειδική έκδοση, σιδηρόδροµο και τούνελ µε βράχους.

FJk24 Πρ.Λ.Τ.: 19,99 €

ΠΑΛΑΤΙ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙΑ (ΜΕ ΤΟΝ THoMaS) Ο Τόµας επισκέπτεται το Παλάτι µε τα Μαϊµουδάκια στην Ινδία και µια νέα περιπέτεια ξεκινά! Καθώς ο Τόµας περνάει κάτω από το κλαδί του δέντρου µε ένα µαϊµουδάκι στο βαγόνι του, το χαρούµενο ζωάκι γαντζώνεται από το κλαδί. Τα µαϊµουδάκια µπορούν επίσης να πιαστούν από το παλάτι και τη γέφυρα. Το σετ περιλαµβάνει µηχανοκίνητο τρενάκι Τόµας σε ειδική έκδοση, ένα παλάτι, µία γέφυρα και δύο αξιολάτρευτα µαϊµουδάκια.

FXX65 ΠΠρ.Λ.Τ.: ρ.Λ.Τ.: 24,99 €

91


ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ (ΜΕ ΤΟΝ THoMaS) O Τόµας πρέπει να δραπετεύσει από τις φοβερές φλόγες του δράκου! Αφού περάσει τρέχοντας τον δράκο, θα αναποδογυρίσει και θα συντριβεί µέσω του σταθµού, ο οποίος καταρρέει για να αποκαλύψει µια διαδροµή απόδρασης! Όταν περάσει κάτω από τον δράκο, το παιχνίδι ενεργοποιείται αυτόµατα από την αρχή, ώστε τα παιδιά να ζήσουν την περιπέτεια ξανά και ξανά!

FXX66 ΠΠρ.Λ.Τ.: ρ.Λ.Τ.: 29,99 €

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ (ΜΕ ΤΟΝ THoMaS) Ο Τόµας είναι έτοιµος να κάνει εκσκαφές µαζί µε το νέο του φίλο, τον Ντάρσι τον εκσκαφέα που µε το περιστρεφόµενο εργαλείο του, ρίχνει τους ογκόλιθους καθώς περνάνε µέσα από µία σπηλιά που καταρρέει! Ο Τόµας και ο Ντάρσι κάνουν ένα δυνατό ντουέτο... και τα παιδιά ελέγχουν τη δράση!

GDV43 Πρ.Λ.Τ.: 59,99 €

92


ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ (ΜΕ 4 ΟΧΗΜΑΤΑ) Σιδηρόδροµος 10 µέτρων που µπορεί να µεταφέρει ως και 100 τρενάκια και παρουσιάζει γνωστές τοποθεσίες της αγαπηµένης σειράς, όπως το Σπίτι των Τρένων, την Αποβάθρα Μπρένταµ, το Σταθµό Κνάπφορντ, το Συνεργείο Ατµοµηχανών του Σόντορ, το Συνεργείο Ντιζελοµηχανών, το Λατοµείο του Γαλάζιου Όρους και ένα ελικοδρόµιο για τον Χάρολντ. Τώρα τα παιδιά µπορούν να παίξουν µε έναν σιδηρόδροµο που λειτουργεί µε τρενάκια από διαφορετικές σειρές "Τόµας το Τρενάκι" και να φανταστούν αµέτρητες ιστορίες! Αυτό το σετ έχει 3 επίπεδα παιχνιδιού και περιλαµβάνει τον Τόµας (από τη σειρά TrackMaster™), τον Πέρσι (από τη σειρά Adventures), τον Τζέιµς (από τη σειρά MINIS) και τον Χάρολντ. Ο σιδηρόδροµος µπορεί να συναρµολογηθεί µε διαφορετικούς τρόπους (τα πόδια αφαιρούνται) και να τοποθετηθεί σε πολλούς χώρους του σπιτιού. Το απόλυτο σετ παιχνιδιού Τόµας το Τρενάκι!

Fgr22 Πρ.Λ.Τ.: 159,99 €

93


ΤΣΑΝΤΑ THOMAS AND FRIENDS

µε Τριπλή Όψη Μαγνήτη.

Πρ.Λ.Τ.: ρ.Λ.Τ.: 19,99 €

ΤΕΤΡΑΔΙΟ THOMAS & FRIENDS

40 φύλλων, διάστασης 17x24 εκ.

Πρ.Λ.Τ.: 0,80 €

ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ THOMAS AND FRIENDS

23x33, 40 Φύλλων, Αυτοκόλλητα, Στένσιλ και 2 Σελίδες Χρωµατισµού.

Πρ.Λ.Τ.: 2,60 € ΣΕΤ ΜΕ 6 ΑΦΙΣΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

Και 6 Μαρκαδόρους THOMAS & FRIENDS.

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

94

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.


ΣΟΥΠΛA THOMAS & FRIENDS

43X29 Εκ.

Πρ.Λ.Τ.: ρ.Λ.Τ.: 1,20 €

ΣΕΤ ΦΑΓΗΤΟY THOMAS & FRIENDS ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ THOMAS & FRIENDS

µε Πιάτο, Μπολ & Ποτήρι.

Πρ.Λ.Τ.: 6,20 €

20 τεµ.

Πρ.Λ.Τ.: 3,50 €

ΡΟΛΟΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ THOMAS & FRIENDS

Πρ.Λ.Τ.: 5,99 € ΣΧΟΛΙΚA ΕIΔΗ THOMAS & FRIENDS

Γόµες, Ξύστρες, Μολύβια, Μαγικά Μολύβια, Χάρακες.

Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε. Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 682029

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.

95


ΤΟΜΑΣ & ΤΖΕΡΕΜΙ: ΜΙΑ ΑΠIΘΑΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣIΑ

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

Ο ΜΕΓAΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Η ΙΣΤΟΡIΑ ΤΟΥ ΤOΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝAΚΙ

Πρ.Λ.Τ.: 3,99 €

Πρ.Λ.Τ.: 9,99 € Οι περιπέτειες του Τόµας του Τρενάκι και των φίλων του. Ιστορίες που αναδεικνύουν την αξία της φιλίας, της συνεργασίας και της προσφοράς. ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΑΡΤΕΣ ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ

Πρ.Λ.Τ.: 5,50 €

ΑΡΙΘΜΟΙ

Παιχνιδοκάρτες για να µάθουν τα παιδιά τους αριθµούς µέχρι το 20 παρέα µε τον αγαπηµένο τους ήρωα

96

ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Παιχνιδοκάρτες για να µάθουν τα παιδιά τα γράµµατα της αλφαβήτα παρέα µε τον αγαπηµένο τους ήρωα.

Τα προϊόντα αυτής της σελίδας παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητους διανομείς/παραγωγούς που αναγράφονται στο κάθε προϊόν.


ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ 1, 2, 3, 4

Χρωµατίζω, διαβάζω τις περιπέτειες του Τόµας και των φίλων του, και κολλάω απίθανα αυτοκόλλητα!

Πρ.Λ.Τ.: 2,50 €

ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ (ΤΟΜΟΣ)

Ένα χορταστικό βιβλίο ζωγραφικής 48 σελίδων µε τον αγαπηµένο Τόµας και τους φίλους του.

Πρ.Λ.Τ.: 3,50 €

Εκδόσεις Παπαδόπουλος Τηλ. Επικοινωνίας: 210 2816134

97


στην πιο

μεγάλη οικογένεια

Μπείτε στο site και γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε άρθρα, συμβουλές και προτάσεις παιχνιδιού ανάλογα το στάδιο ανάπτυξης του παιδιού σας και για πολλές εκπλήξεις!

Λεωφόρος Eθνάρχου Μακαρίου 1, Κτίριο 2, Τ.Κ.: 175 61, Παλαιό Φάληρο, Tηλ.: 210 8905000 E-mail: cservice.greece@mattel.com www.fisher-price.gr www.facebook.com/FisherpriceGR

above.gr

ENTER

Profile for Fisher Price Greece - Catalogues

Fisher-Price | Κατάλογος AW 2019  

Fisher-Price | Κατάλογος AW 2019  

Advertisement