Issuu on Google+

space and the cooking zone –

placement of the puncture-like

while the social entertaining zone

square window in the middle of

is brought to the centre around the

the kitchen, however, relieves the

dramatic concrete island.

space from feeling too tough or oppressive. Indeed, the detailing

The original house’s double skin

of the window where the concrete

brick construction made the house

bench seamlessly becomes the sill,

feel very solid and dark, and the

and all the window furniture rolls

concrete island nods to those

back completely, amplifies the

characteristics, though it now sits

lightness and tangible connection

in a light and open space. The

to the garden outside.

10663_F&P_Lifestyle Magazine_FA_09.08.16.indd 31

fisherpaykel.com

31

9/08/16 2:21 pm


Fisher & Paykel Lifestyle magazine