Page 1


Nis Hauge

Fokus på godt legetøj Sydfyns Trælegetøj blev startet i 1990 af min far, Steen Hansen, der var pædagog. Han så et behov for legetøj af høj kvalitet, der kunne tåle at blive brugt og samtidig kunne benyttes af mange børn på én gang. Steen undrede sig over, at man ikke kunne købe gedigent og æstetisk legetøj, der kunne skabe kvalitetsleg for børnene og som kunne repareres, når det gik i stykker. Han mente, at legetøjet skulle appellere til børnenes fantasi, ved at være genkendeligt fra børnenes hverdag og ved at kunne danne en kulisse, hvor børn i fællesskab kunne lege med virkeligheden. Samtidig lagde han vægt på læring igennem leg og det er derfor en central del af vores produkter, at de indeholder enkle, ekstra funktioner, der kan give barnet et element af læring. Da min far døde i 1996 overtog jeg firmaet i samme ånd og med samme fokus på kvalitetslegetøj til danske daginstitutioner. Jeg har en interesse for den gode,

fantasifulde leg, sammen med andre børn, og vi har i den årrække jeg har været ankermand, udelukkende været fokuseret på leg og godt legetøj til daginstitutioner. Vi har lavet meget konstruktionslegetøj, primært fordi jeg selv synes at det er sjovt at bygge op og opføre noget smukt, få noget til at ligne eller udvikle en funktion. Derudover har vi udviklet kulisser såsom ridderborge, piratskibe, eventyrslotte, som appellerer til at bruge sig selv i legen, og lege med virkeligheden. Jeg ved fra mine egne børn at rollelege er essentielle for deres psykiske udvikling. Børnene har brug for et trygt sted hvor de kan lege med alle deres følelser, og de har brug for at lege med virkeligheden, så de lærer den at kende. Samtidig er den forhandling, der foregår i samspillet med de andre børn, en forudsætning for at lære at samarbejde og udvikle sociale kompetencer resten af livet.

Hvert år introduceres 3-4 nye produkter som vi selv har udviklet. Samtidig har vi en løbende udvikling og tilretning af vores gamle designs. Vi får tilbagemeld­inger og ideer fra trofaste pædagoger og andre kunder, som er med til at præge udviklingen. I 1996 var jeg så heldig at ansætte Eva. Vi deler glæden og interessen for legetøj, og derfor blev hun i 2008 partner i firmaet. Hun har sammen med Mads den daglige kontakt til institutionerne, og derfor er deres tilbagemeldinger en vigtig brik i det samlede billede. Vores legetøj er siden 2010 blevet fremstillet i My Tho i Vietnam, først som en del af et udviklingsprojekt i samarbejde med Danida og siden 2011 i et fælles vietnamesisk-dansk produktionsfirma.

2 Tak og god læselyst.


Her er vi forsamlet i Evas have. Fra venstre er det Kirsten, der booker møder i Jylland og på Fyn, Eva, der er partner og repræsentant, Jane, der booker møder på Sjælland, Niels, der reparerer og giver teknisk feedback på kvalitets standarder, Nis, der er daglig leder og Mads der er repræsentant og besøger institutioner på Fyn og i Jylland.

3

Her ses fra venstre Mr. Hoa, der er vores tekniske designer, Erik, vores formgiver og Mr. Chuan, der er direktør for vores vietnamesiskdanske firma.


1134 Ridderborg


1134 Ridderborg

1188 Vogn til ridderborg

1134 Ridderborg

Ridderborg med vogn

Rigets rareste ridderborg - byg den selv! Ridderborgen består af 55 dele og legen opstår allerede når man begynder at bygge den. Vær opmærksom på, at borgen kræver en del gulvplads og er anbefalet til børn over fire år. Ridderborgen opbygges af følgende, smukt forarbejdede dele: Vindebro, en stor katapult, seks

mindre katapulter, en kran, talrige murelementer og fire flag, der vejrer, når de bliver beskudt. Ryddes op og samles i den medfølgende kasse, der samtidig er grundelementet i selve ridderborgen. En vogn til hele ridderborgen kan tilkøbes.

6


1134 Ridderborg

Rigets rareste ridderborg

1191 RidderfigursĂŚt 14 stk. mrk. Papo

7 1184 EventyrfigursĂŚt 16 stk. mrk. Safari Ltd.


1092 HavnesĂŚt


Her har vi lavet et havnesæt bestående af pakhus (der også kan anvendes som opbevaringskasse), stor kran, to kajer, coaster med containere, fiskekutter med fiskekasse – og slæbebåden Tuck.

1092 Havnesæt Sammenpakket i pakhuset måler det 40*33*20 cm.

Kutter, coaster og havnesæt Vores virksomhed stammer fra Svendborg men har rødder i Thy og fiskekutteren Erna af Vorupør var faktisk det første stykke legetøj vi fremstillede.

1094 Erna af Vorupør Med fiskekasse

10


1065 Færge Med bevægelig forbro og bagklap 48*21*13 cm.

Fin færge fra Fyn Til denne færge, har den gamle, smukke Ærø-færge stået model.

1128 Færge & Coaster sæt Coasteren har magnetisk kran i masten, fire containere og to lastluger. Coasteren måler 37*24*11 cm. 1093 Coaster (separat)

11


Nøøn nøøn, vroom vroom, dyyt, dyyt, dyyt, biip biip biip biip... 1156 Lastbilsæt Sæt bestående af 4 lastbiler med styrtøj og motorik- og koordinationstrænende funktioner. Export truck måler 47*19*15 cm.


1052 Piratfigur sĂŚt 13 stk. mrk. Safari Ltd.


Skævbenede skidespræller, skal du smage min daggert? 1121 Piratskib · 86*48*20 cm. Piratskib med to kanoner, fængsel, ankerspil, jolle og kran i masten.


1131 Cubestick


1149 Dukkehus med møbler Stort åbent dukkehus og møbler inspireret af dansk møbeltradition. Passer til dukker i mannequindukkestørrelse (25-32 cm.).


S책 boede vi jo i det dejligste hus i verden!


1126 Dukkehus 102*85*35 cm.

20


21

1192 Møbelsæt Brusekabinen er 30 cm. høj


1117 Legekøkken


1117 Legekøkken

Laver du sovsen, så skræller jeg kartoflerne Traditionelt og gennemarbejdet legekøkken, med vask og komfur. Køkkenet kan indstilles i to forskellige højder, 56 cm. som vist på billedet eller det kan sænkes til 50 cm. hvis det skal bruges til mindre børn.

1116 Legevask 26*56*32 cm.

1115 Legekomfur Lege komfur 33 33*56*40 *56*40 cm.

24


Der var en gang... en hel masse eventyr! Handskedukke sĂŚt med eventyr figurer og arketyper.

1033 Handskedukker 12 dukker med stativ

25


1123 Dukkevogn Med tre-delt sengetøj Mül 58*58*32 cm.

26


Putte, prutte, bøvse, vugge. Lad os lege lidt med dukke... Solid og tung institutions dukkevogn. Hjulene er lavet af naturgummi.


1108 Dukkeseng Med tre-delt sengetøj. Mül 56*30*21 cm.

28


29


1059 Kuglebane og byggeklodssæt (alm. sæt) 67 dele · Kuglediameter 3,5 cm. Sælges med én kasse, der rummer hele sættet. Dette sæt indeholder ikke hjul.

1060 Kuglebane- og byggeklodssæt (stort sæt) pakket sammen


Det store kugle-trille-bane-bygge-sæt Med dette konstruktionslegetøj kan banerne blive meget komplicerede. Det er udfordrende motorisk og kan også bruges som almind­e­lige byggeklodser.

1060 Kuglebane- og byggeklodssæt (stort sæt) 134 dele · 2 Kasser og 4 hjul Hver kasse måler 52*22*14 cm.


Jane Lund Tranholm Jane booker møder for Eva på Sjælland, Lolland og Falster. Jane er uddannet pædagog og har arbejdet 23 år i institutioner i Vejle. Primært med børnehavebørn samt med 6-9 årige.

Kirsten Bitsch Nielsen Kirsten booker møder for Mads på Fyn og i Jylland. Kirsten har arbejdet som pædagogmedhjælper i Børnehaven Østerled i Hedensted i 6 år.

Dialog og møder Vi tilstræber et højt kvalitetsniveau samt en god forståelse for vores kunders behov fra første kontakt. Kirsten og Jane kender institutioner indefra, i kraft af deres mange års erfaring fra børneinstitutioner32 ne. Vores succeskriterier for mødebooking er ikke antallet, men kvaliteten af vores aftaler og frem for en stædig påholdenhed, lægger vi vægt på den gode dialog.


Eva Frederiksen Eva er partner og sælger i Sydfyns Trælegetøj. Hun besøger institutioner og biblioteker på Sjælland og Lolland-Falster. Ring og aftal et møde på telefon 2834 2659.

Udvikling af legetøjet Så vidt muligt, besøger Eva alle institutioner og biblioteker på Sjælland, Lolland og Falster en gang om året, for at præsentere vores sidste nyheder og have en dialog med vores kunder om deres behov. Eva har været i Sydfyns Trælegetøj siden 1996 og har været partner siden 2008. Hun har i alle årene lyttet til pædagogernes ønsker, drømme og behov og derfor tager mange af vores nyheder udgangspunkt i et konkret udækket behov eller ønske i en institution.

33

Ikke sjældent går hun fra et besøg med inspiration til et nyt produkt, ud fra en undren om, ”hvorfor kan man ikke få...?”

Herefter modnes ideerne i tæt dialog mellem Mads, der kører på Fyn og Jylland, Nis, institutionen og et par pædagogiske sparringspartnere, inden Erik og Nis begynder den egentlige formgivning. Herefter implementerer vi i samarbejde med vores tekniker, Mr. Hoa, produktionsteknikkerne på fabrikken i Vietnam. Inspireret blandt andet af dialogen med pædagogerne, bestræber vi os på, hvert år at udvikle 3-4 nye produkter, med æstetik, kvalitet og læring som omdrejningspunkt.


Magisk og magnetisk Vores egne børn får timer til at gå med dette byggesæt, bestående af hule metal­kugler og træstave med magneter i enderne. Stavene er lavet i bøgetræ og i kraft af de meget stærke magneter, kan man bygge store og virkelig smukke konstruktioner.

1061 Magnetisk byggesæt 80 dele · 1 kasse

1062 Magnetisk byggesæt 160 dele · 2 kasser

34


1063 Magnetisk byggesæt 240 dele · 3 kasser Hver kasse måler 42*25*6 cm. Kugle diameter 3,9 cm.


Her er vist et sĂŚt med 72 dele


Byggesæt med indbygget sjæl Med vores byggesæt med stave og gummikugler, kan du bygge luftige og rummelige konstruktioner. Stavene er af bøgetræ og kuglerne er lavet af naturgummi fra plantager i Vietnam. Her er sættet vist med 216 dele.

Vælg mellem to sæt: 1148 Gummikuglebyg Sæt 216 dele · 3 kasser

37

1147 Gummikuglebyg Sæt 72 dele · 1 kasse Kasserne måler 34*31*8 cm. Kuglediameter 4,7 cm.


1131 Cubestick S忙t 72 dele 路 Kassen er 30*22*12 cm.

38


Lille håndfuld – mange muligheder Vi kalder dem “cubesticks” og vi håber I kan lide dem lige så meget som vi kan. Stængerne er bøjelige og låses sammen ved hjælp af træperler og elastikker. De er lavet af træsorten Khaya Mahogni.

39


Må min gorilla bo på din bondegård? Vi har lagt mærke til, at langt de fleste børn leger mere med dyr under åben himmel end i tre-længede bondegårde. Derfor har vi udviklet en åben bondegård og Zoologisk have, med masser af hegn i tre forskellige udformninger samt madskåle og indgangs portaler. Hele sættet kan pakkes sammen i skovkassen (til venstre i billedet).

1003 Bondegårds dyr 22 stk. mrk. Safari Ltd.

1183 Dinosaursæt 12 stk. mrk. Safari Ltd.


1112 Zoo Farm 30 hegn, 4 madskåle, porte og to bygninger/ opbevaringskasser. Skoven måler 44*38*23 cm.

1054 Vilde dyr sæt 22 stk. mrk. Safari Ltd.


42


Smuk trækvogn i mahogni Hjul, hængsel og håndtag er af naturgummi og det gør dermed ikke nær så ondt, hvis man skulle blive ramt af håndtaget, som hvis det var lavet af træ. Hængslet er enormt blødt, så hvis fingre skulle komme i klemme, gør det derfor ikke ondt. På grund af sit lave tyngdepunkt, falder børn ikke ud under kørsel, ligesom vognen heller ikke vælter i et sving.

43

1155 Trækvogn 58*44*22 cm. (uden håndtag) 113*44*22 cm. (med håndtag)


Ringer du lige til Alba og siger vi er på vej? Et udvidet legerat med rat, gearstang, nøgle og telefon. Stor nok til at sidde to i så man kan køre med sin bedste ven på tur. Små børn bruger den også som et stabilt rejse-sig-op møbel.

1053 Veteranbil 75*48*52 cm.


1053 Veteranbil 75*48*52 cm.


1107 Benzinstander og el-ladestation Mål 49*106*56 cm.

Tænk, du kan stå i dine egne tanker og tanke. Både benzin og el.

Benzinstander til udendørs brug, med tre trykknapper for valg af køretøjstype, drejevælger for valg af benzin eller strøm, udtrækkeligt kabel med stik til elektriske køretøjer og ligeledes udtrækkelig slange med pistol til benzin.

Benzinstanderen er lavet af mahogni med en ramme af galvaniseret jern. Kabel og slange er Typhoon reb. Standeren har håndtag i toppen og påmonteret gode hjul, så man kan køre den ind og ud som en sækkevogn. Den kan også støbes fast på legepladsen hvis man ønsker at have den fast samme sted.

46


1107 Benzinstander og el-ladestation M책l 49*106*56 cm.


1190 Legerat 40*68*32 cm.

Fuld fart frem – lige på stedet! Legerat med mange funktioner, til fartglade piger og drenge. Gearet skifter trinvis mellem fire gear, mens speedometeret indstilles glidende, mellem 0 – 200 km/t. Begge pedaler kan trykkes ned og når der skal tankes, er der et dæksel til både benzin og el.


49

1190 Legerat 40*68*32 cm.


50


Helt små bliver helt høje Stylter med trin der kan justeres og med en lille forhøjning på trinnet, så fødderne ikke glider.

51 1109 Stylter 3 par stylter pr. sæt · Mål 160 cm.


Med vores garder og guldstol, bliver fødselsdagsbarnet behørigt fejret.

1189 Fødselsdagsstol Højde 95 cm.


1120 Fødselsdagssæt garder og stol 1101 Fødselsdagsgarder Højde 95 cm.

53


1110 Quickrammesæt Med fire paneler

Små børn laver stor kunst. Sæt det i glas og ramme med et klik. Vi vil så gerne hænge vores børns kunstværker op – men hvornår får vi lige fat i en ramme der kan bruges? Tegninger er så meget flottere, når de præsenteres ordentligt. Med vores Quickrammer er det nemt at skifte de indrammede tegninger, da rammen er monteret magnetisk på panelet og kan tages af ved håndkraft. Quickrammerne kan også bruges i entréen til forældrekontakt, invitationer og praktiske oplysninger. 1111 Quickramme Tre farvevarianter · 80*40*2 cm.


55


Niels Hee Andersen Niels reparerer legetøjet, hvis det måtte være gået i stykker. Han har været i firmaet siden 2005.

Reperation af legetøjet Niels reparerer legetøj, som Mads og Eva bringer ind til ham på værkstedet. Når han får legetøjet ind, kan det ofte se meget ramponeret ud, men når han har udskiftet et par reservedele og repareret hvad der ellers måtte være i stykker, bliver legetøjet igen så godt som nyt. Samtidig med at Niels reparerer legetøj opsamler han viden om holdbarhed og brugsværdi af de enkelte funktioner og samlemetoder på legetøjet.

Denne viden fra produktets livscyklus, bruger vi både når vi optimerer allerede eksisterende design med henblik på bedre holdbarhed fra produktion til produktion, men også når vi designer nyt legetøj, hvor vi ofte genbruger de gode og holdbare detaljer fra ét stykke legetøj til et andet. Et eksempel, er mekanismen bag de fjedrende knapper på benzinstanderen, som vi har genbrugt til pedalerne på legerattet. Dem har vi nemlig ikke skullet reparere ret mange af.

56


Mads Frederiksen Mads er sælger og besøger institutioner og biblioteker på Fyn og i Jylland og har været i firmaet siden 2007. Ring og aftal et møde på telefon 2834 2657.

Serviceeftersyn og garanti Mads er vores sælger på Fyn og i Jylland og bestræber sig på, at besøge alle institutioner og biblioteker en gang om året, for at præsentere vores seneste nyheder og afdække institutionens behov. I denne forbindelse, tager Mads og kunden ofte en dialog, om der er noget af deres ældre legetøj fra Sydfyns, der trænger til at blive serviceret og eventuelt repareret. I givet fald, tager han det med hjem på værksted og får det repareret, hvorefter han leverer det retur. Mange af vores kunder er glade for denne tryghed og for at kunne holde det gamle yndlingslegetøj i live.

57


1182 Fire på stribe 80*85*38 cm.

OBS. 80 cm. højt

Kæmpe koloenormt fire-på-stribe spil Med brikker af blød naturgummi. De larmer derfor ikke så meget, når de tømmes ned i bunden, ved hjælp af et drej på håndtaget.

Botaniske byggestave i kasse

1179 Byggestave botanik 400 træstave i forskellige træsorter. Kassen måler 38*28*30 cm.

58


Botaniske byggestave Fantastisk byggesæt, lavet af seks kendte træsorter (ask, ahorn, eg, bøg, valnød og fyr), alle kendt fra danske skove og møbler. På kassen er der omrids af selve træet, dets blade og frugt og hver træsort er illustreret med en fastmonteret byggestav. Kan bruges i samtaler om naturforståelse og miljø.

59

1179 Byggestave botanik 400 træstave i forskellige træsorter. Kassen måler 38*28*30 cm.


1181 Kalaha med glaskugler i stofpose 68*18*3 cm.

60


Kalaha i mahogni Med ekstra store huller, med plads til mange glaskugler. Kuglerne leveres i en kraftig stofpose og er standardstørrelse så de kan erstattes af ”almindelige” glaskugler, hvis de skulle bortkomme. Kan også genbestilles separat.

61


Vores brikker til kryds og bolle er bløde og lÌkre at holde

1150 Kryds og bolle 21*21*3 cm.

1143 Urspil 35*17*35 cm.

62


Uret står og går og klokken den er mange men selvom klokken slår, skal man ikke være bange Hvornår bliver du hentet? Med vores urspil, kan man lære om uret, tiden og mængder på en hyggelig og sjov måde.


Møtrik, kødben, lastbil, vanter – nu mangler jeg bare en gammel ost! Vores billedlotteri er skabt til mange timers leg og læring, og oplagt som redskab til sprogstimulering. Motiverne er trykt med silketryk på kraftige træbrikker og er derfor meget slidstærke. Spillet leveres i et praktisk skuffedarium med håndtag, så det er nemt at tage frem og stille på plads.

64


1129 Billedlotteri Med 8 plader. M책l p책 reol 29*20*24 cm.


66


1141 Alfabet og tal sæt 77 dele. 30*22*12 cm. Lavet af træsorten Khaya Mahogni

Tal med store bogstaver – i træ. Med vores sanselige bogstaver og tal, kan man tyvstarte den første indlæring og lave helt simple regnestykker. Ved at kunne mærke, føle og røre bogstaver og tal og at kunne stable og bygge med dem, som byggeklodser, kommer fornemmelsen for bogstaver og tal ind på en håndgribelig og hyggelig måde. Vi tror på at det øger indlæringen, men mest af alt er de rare at røre ved.

67


En lokal fÌrge, der sejler fra en ø i Mekong-deltaet til My Tho, hvor fabrikken ligger.


En del af holdet på fabrikken i Vietnam. Mr. Hoa (nr. tre fra venstre), Mr. Chuan (nr. tre fra højre) og Ms. Duyen og mig selv, der til daglig går under navnet Mr. Nik, da de fleste vietnamesere har svært ved at udtale ”s”.

Bæredygtig produktion i Vietnam Fremstillingen af vores legetøj er meget arbejdskrævende og vi har derfor henlagt produktionen til det sydlige Vietnam, hvor timelønnen er langt lavere end i Danmark.

gennemsnitstemperaturen 2,5 grad, ved hjælp af kombinationen af varmeafvisende tagmaling, isolation under taget og grønt løvdække over alle indgange samt store skyggetræer.

Da vi først kom til Vietnam i 2010, var det som led i et udviklingsprojekt i samarbejde med Danida, der gik ud på overførsel af produktionsknow-how. Dette projekt sluttede i 2014, men vi har fortsat det gode samarbejde i form af det fælles Vietnamesisk-Danske produktionsselskab SD SYDFYNS CO. Ltd., som vi etablerede i 2011.

Siden 2012 har vi renset spildevand fra produktionen af legetøjet og genbrugt det til vanding af træerne på fabrikken samt skyl i toiletter.

På fabrikken overholder vi danske arbejdsmiljøstandarder i produktionen, opfordrer de ansatte til faglig organisering, efteruddanner de ansatte, træner sikkerhedsprocedurer og giver generelt de ansatte ordentlige vilkår, i overensstemmelse med vores øvrige værdier. I det fugtige, varme klima i Mekong-regionen i Syd­viet­­nam, har vi på fabrikken formået at sænke

Efter fem år med SD SYDFYNS CO. Ltd, er vi i dag i et arbejdsmæssigt fællesskab og en gensidig afhængighed af hinanden. Vietnamesernes kompetencer smitter i dag positivt af på vores produkter, ligesom vi føler vi har bidraget til produktionen med know-how indenfor fremstilling af trælegetøj af høj kvalitet. Alt i alt, er det en tilstedeværelse vi har det godt med og som vi føler vi kan være bekendt.


Vi bruger lokal mahogni

Så godt som alt vores legetøj bliver i dag lavet af mahogni. Nærmere bestemt en lokal vietnamesisk mahogni af arten Khaya Senegalensis, der kom til Vietnam fra Afrika i begyndelsen af 19-tallet. På billedet til højre ses planker, der i sidste ende bliver til hjørnestolper på ridderborgen. På dén måde indtænkes det endelige produkt, allerede fra opskæringen af træet. Farven i Khaya Mahognien vi bruger, varierer meget, hvilket i sidste ende giver afvekslende nuancer til vores produkter. En detalje som vi er glade for og som vi mener tilfører produkterne liv og sjæl.

Træet kommer fra små plantager samt lokale landbrug, hvor de bruger træerne som skygge for deres øvrige afgrøder. Derudover får vi, i forbindelse med gen-plantning af Khaya Mahogni, træ fra vej- og parkafdelingen i Tien Giang-provinsen i Sydvietnam, hvor fabrikken ligger. På billedet til højre ses fabrikkens ejer, Mr. Dung, Mr. Chuan og jeg selv.


Mr. Dung måler fugtighed i en palle mahogni, inden træet bliver forarbejdet.

Bearbejdning af træet Vi har på fabrikken bygget et trætørringsanlæg, så vi kan bruge lokal mahogni fra mindre plantager. På den måde slipper vi for at importere træ, der har været transporteret langvejs fra. Trætørringsanlægget er designet, så vi bruger affaldstræ og spåner til opvarmningen. For at fjerne orme, insekter og giftig, overskydende resin, damper vi træet først, hvorefter vi udsætter træet for skiftevis vakuum og overtryk i trykbeholder. På dén måde undgår vi at benytte gasser og kemiske tilsætningsstoffer i behandlingen af træet, samtidig med at vi kan garantere træets kvalitet og at det er fri for skadedyr.

Ovnen i trætørringsanlægget der kører på affaldstræ og spåner fra legetøjsproduktionen.


En flodbåd i My Tho, i det sydlige Vietnam, hvor fabrikken ligger.

Erik, vores formgiver, der har været med i Sydfyns Trælegetøj siden den spæde start i 1990.

Produktion, kvalitetssikring og nyudvikling

Jeg rejser til fabrikken i Vietnam 5-6 gange om året, hvor mit arbejde går ud på at sikre en høj og ensartet kvalitet, optimere produktionsteknikker i samarbejde med vores vietnamesiske teknikere og implementere nydesignet legetøj. Fra vi har lavet designtegningerne i Danmark, starter processen i Vietnam med, at Mr. Hoa og jeg laver arbejdstegninger og vi laver prøver. Herefter tester vi holdbarhed, sikkerhed og de enkelte funktioner på legetøjsprøverne, samt evaluerer det æstetiske udtryk. Herefter retter vi arbejdstegningerne og prøverne til og finjusterer processerne, hvorefter vi implementer det færdige produktionslayout. Karaoke i kantinen på fabrikken efter fyraften.

Hele denne proces strækker sig ofte over et helt år, hvor vi ofte tilretter prøverne 4-5 gange og også har nogle versioner af prøverne til test i institutioner.


Her laver vi kvalitetstjek af den nyeste generation af vores havnesĂŚt.


74


75


Vi stammer fra Sydfyn, men bor i dag på Vesterbro i København. Ring eller skriv endelig:

Jylland/ Fyn: Mads 2834 2657

Sjælland: Eva 2834 2659

Sydfyns Trælegetøj Reventlowsgade 28, 2. th. · 1651 København V Danmark · CVR. Nr. 30606523 · Tlf: 3322 4249 mail@sydf.dk · www.sydf.dk

Sydfyns Traelegetoej Katalog 2016  

Fokus på godt legetøj

Advertisement