Page 1

TE KOOP Huis

Van Den Nestlei 32 2000 ANTWERPEN (2018)

€319.000 First Immo NV - Italiëlei 54 - 2000 Antwerpen - T 03/206.76.76 - www.firstimmo.be


Beschrijving Uniek en zeer ruim polyvalent gebouw met statige gevel, tal van authentieke elementen, houten vloeren, hoge plafonds en schouwwanden. Ideaal en centraal gelegen in een straat met prachtige gevels en goede visibiliteit. Winkels, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving. Deze woning is ideaal als tweewoonst, voor combinatie wonen/werken, kantoor, vrij beroep, ....Ramen in houten kader met enkele beglazing, verwarming deels CV, deels met gaskachels, elektriciteit en sanitair eenvoudig. Vrij bij akte. Het pand biedt tal van mogelijkheden: combinatie wonen/werken, opdelen in appartementen als opbrengsteigendom, studentenkamers, ... Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Gvv.Meer info op www.FIRSTIMMO.be Uniek en zeer ruim polyvalent gebouw met statige gevel, tal van authentieke elementen, houten vloeren, hoge plafonds en schouwwanden. Ideaal en centraal gelegen in een straat met prachtige gevels en goede visibiliteit. Winkels, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving. Deze woning is ideaal als tweewoonst, voor combinatie wonen/werken, kantoor, vrij beroep, .... Indeling : De statige voorgevel van 6 meter breedte bevindt zich in de Van Den Nestlei, en heeft een goede visibiliteit vanop de Plantin Moretulsei. Jaar en dag was hier de gekende zaak 'Vincent Leermiddelen' gehuisvest. De woning loopt door tot in de Provinciestraat achteraan, en biedt hier nog tal van mogelijkheden. (beide buren hebben 3 bouwlagen meer!) Op het gelijkvloers (in totaal 105 m²) vinden we een handelsruimte met toegang tot een ruim achterliggend magazijn of dubbele garage. Op de 1ste verdieping (ca 95m²) ruime kamers, allen waren in gebruik als kantor met basic kitchenette. De 2de en 3de verdieping zijn telkens iets kleiner (resp ca 70en 50 m²) en situeren zich aan de straatkant van de Van Den Nestlei. Verder is de woning deels onderkelderd. Deze is droog, bruikbaar en op stahoogte. Bijzonderheden : Ramen in houten kader met enkele beglazing, verwarming deels CV, deels met gaskachels, elektriciteit en sanitair eenvoudig. Vrij bij akte. De structuur van het gebouw is nog zeer solide, maar kan wel een grondige opfrisbeurt gebruiken. Het pand biedt tal van mogelijkheden: combinatie wonen/werken, opdelen in appartementen als opbrengsteigendom, studentenkamers, ... Woongebied, Stedenbouwkundige vergunning, Geen dagvaardingen, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning.

Denk First voor u koopt of verkoopt!


Foto's


Denk First voor u koopt of verkoopt!


Gegevens

Kadaster en Belastingen Nummers: Kadastraal inkomen: Onroerende voorheffing: Registratie / BTW: Bouwjaar: Renovatie: Techniek en afwerking Verwarming: Keuken: Type dak: Dakbedekking: Oriëntatie achtergevel: Diverse Energieprestatie Oppervlakten en maten Bebouwing: Verdieping: Grond: Bewoonbaar: Breedte: Diepte: Tuin: Terras: Woonkamer: Aantal slaapkamers: Aantal badkamers: Aantal toiletten: Garage:

32 € 1.648,00 € 1.648,00 1900 1982

Individueel

Zuid ?

Gesloten 0/4 105 m² 350 m² 6m 18 m neen

4 1 2 neen


Plannen

Denk First voor u koopt of verkoopt!


Algemene informatie De eigenaar heeft ons kantoor de opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop van dit eigendom. Bezichtigingen en afspraken lopen dan ook uitsluitend via ons bureau. Een bezichtiging is zowel voor u als voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook op prijs dat u ons na een bezoek feedback geeft, zodat wij onze opdrachtgever kunnen informeren over het resultaat van het verkoopbezoek. U koopt niet elk jaar een eigendom Een eigendom kopen is een belangrijk besluit. Heeft u aan alles gedacht? Door deze brochure wint u informatie in en kan u uw financiÍle mogelijkheden onderzoeken.. Stel uzelf zeker de vraag of alle belangrijke items aan bod komen. Twijfel niet om onze medewerkers om tekst en uitleg te vragen. U wenst aan te kopen? Als koper en verkoper het eens zijn over de prijs en de modaliteiten, is er in beginsel een overeenkomst. Voor de rechtsgeldigheid van de overeenkomst legt men dit alles schriftelijk vast. Een overeenkomst wordt door onze zorgen opgemaakt en voorafgaand aan de ondertekening verzonden naar koper, verkoper en de aangestelde notarissen. Bij het sluiten van de overeenkomst vragen wij de koper een waarborgsom van 10 % te storten op de derdenrekening van de notaris van de koper. U heeft zelf al een eigendom dat moet verkocht worden? De woningmarkt is continu in beweging en u dient uw eigendom te verkopen? Hoe pakt u dit aan? Een pasklaar antwoord bestaat niet. Elke situatie is anders. De ene verkoopstrategie kan werken, de andere niet. De vraagprijs is van belang, staat van onderhoud, locatie, beschikbaarheid, enz. Allemaal factoren die een goede makelaar op voorhand afweegt. Althans , dat is de werkwijze bij First Immo. Verwacht van ons geen overspannen verkooppraatjes waarin we u ronkende verkoopprijzen beloven. We staan met beide voeten op de grond. Onderbouwd met waarheidsgetrouwe, aantrekkelijke foto’s en volledige informatie zowel in onze folders als op onze website. Integer zakendoen is een van onze kernwaarden. Vraag ons gerust een volledig vrijblijvende waardebepaling met bijhorend advies! U als klant Persoonlijk contact, daar draait het om! Aan een half woord hebben we genoeg. Mensen bij naam kennen en weten welke woning of bedrijfspand het best bij hen past, een eerlijk en goed advies geven. Dat is de handelwijze binnen First Immo, in samenspraak met u! Onze ambitie bestaat erin u steeds de beste service op de vastgoedmarkt te bieden. Spreekt u dit aan? Nodig ons zeker uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze brochure werd met de meeste zorg samengesteld. Aan eventuele drukfouten of verschillen in de inhoud of afmetingen kunnen echter geen rechten worden ontleend.


Eén centraal nummer: 03/206.76.76 HOOFDKANTOOR

SATELLIETKANTOREN

Italiëlei 54 2000 Antwerpen

· Bredabaan 1059, 2190 Brasschaat

Tel.: 03/206.76.76 Fax: 03/227.33.44

· Turnhoutsebaan 245, 2100 Deurne

Openingsuren

· Prins Boudewijnlaan 403, 2650 Edegem

Maandag t.e.m. vrijdag: 9u - 18u Zaterdag: 9u t.e.m. 13u

· Molenstraat 4, 2940 Hoevenen

Buiten deze uren ook op afspraak.

· Doornstraat 103, 2610 Wilrijk

Email: info@firstimmo.be

Controle-instantie: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars Luxemburgstraat 16 B 1000 Brussel http://www.biv.be

RPR Antwerpen BE 0894.328.815 BE84 3630 2625 0159 BIC code: BBRUBEBB Erkend Vastgoedmakelaar BIV België 501.013

Onderworpen aan de deontologische code BIV: plichtenleer BIV Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: CIB polis Fidea – 305068770489

Van Den Nestlei  
Van Den Nestlei  

woning woning

Advertisement