Page 1

Elemente de bază ale Instalatii GPL - o actualizare Instalatia multipunct este compatibila cu masini cu 3, 4, 5, 6 sau 8 cilindri, are un filtru pentru faza lichida si unul pentru faza gazoasa. Sistemul este dotat cu un buton montant pe bord care face posibila comutarea de la benzina la gpl si vice versa, oricand, fara ca utilizatorul sa simta vreo schimbare in modul de functionare normal al masinii, fapt pt care desi se creste cu un "bonus" de masa, pierderea de putere este nesemnificativa 3 la suta. Gazul este o mixtura de alchene format predomnitor instalatie gpl constanta dintr-o mixtura de propan si butan, creat prin rafinarea titeiului sau direct din extractie, dupa ce a fost extras de gazele naturale sau petrolul cu care acesta este în combinatie în zacaminte preponderent submarine, dar nu numai.Gpl este un combustibil alternativ foarte des utilizata aproape fiecare dintre noi. Daca pot as dori sa fiu nemijlocit si sa va explic direct, nu merita sa iti montezi GPL pe autoturism in cazul in care faci extrem de putini kilometrii cu autovehiculul, in cazul in care folosesti numai sa mergi pana la cumparaturi sau numai cu anumite situatii.Din aproximarile noastre, un sistem gaz se cumpara singura in aproximativ 23000-25000 km , in functie de cat costa, numai din diferenta de pret dintre benzina si gpl, apoi circuli pe profit. O instalatie pe GPL trebuie analizata pe termen minim 2 ani si efectuata la kilometrii efectuati, altfel e numai un capriciu, ca de exemplu niste jante mai aratoase, cand ar trebui sa fie un beneficiu.

În gloriosul an 2012, numărul compatriotilor care au cumparat sisteme de alimentare de gaz petrolier lichefiat la maşini a fost cu 24 la suta mai mare decât anul trecut, potrivit unei analize facute de unul dintre cei mai notabili producători de sisteme gaz petrolier lichefiat auto din România. Injectia autovehiculelor cu gaz petrolier lichefiat prezinta serie de beneficii atat din punct de vedere economic cat si functional, gpl-ul fiind un carburant ecologic fapt care este favorabil si pentru mas totodata si pentru mediul inconjurator. Instalatia de alimentare cu gaz petrolier lichefiat este un sistem alternativ al variantei de injectie cu benzina care nu il exclude in totalitate pe acesta ci il utilizeaza pana cand motorul va atinge anumiti tinte ale valorilor de functionare. Instalatia Auto gpl reprezinta un set de subsisteme care montate pe autoturism cu motor mas permite acestui autovehicul sa functioneze si pe gaz, in afara de functionarea pe benzina in functie de optiunea soferului. In piata instalatiilor auto de gaz in continua avansare ca cea din tara noastra se gasesc multitudine de super-oferte care mai de care mai tentante cu privire la producator si pret insa nu se vorbeste mai deloc despre instalare, service, reparatii si intretinerea instalatiilor gpl auto.

Elemente de bază ale Instalatii GPL - o actualizare...  

Instalatia multipunct este compatibila cu masini cu 3, 4, 5, 6 sau 8 cilindri, are un filtru pentru faza lichida si unul pentru faza gazoasa...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you