Page 1

Dansk Forsikringsservice

Dansk Forsikringsservice

b rabbnra ra d snnkddassdkkeaarddeerr

e l s keeallssdkkeaarddeerr

vandsk vandsk vandsk ader ader ader

Dansk Forsikringsservice er frugten af et spĂŚndende, initiativrigt, nyskabende og ikke mindst entusiastisk samarbejde mellem professionelle skaderenoveringsfirmaer i Danmark!

www.danskforsikringsservice.dk


Dansk Forsikringsservice er frugten af et spændende, initiativrigt, nyskabende og ikke mindst entusiastisk samarbejde mellem professionelle inden for branchen.

Inden lanceringen i foråret 2010 blev der brugt masser af tid på at finde det koncept, som allerede i 2012 vil gøre os til et af de førende skaderenoveringsfirmaer i Danmark. Det er i alle tilfælde vores vision. Og selvfølgelig har vi noget at have visionen i: Vores koncept bygger nemlig på mange års erfaringer fra fagfolk, som er specialister på hver deres felt: IT-teknikere, elektrikere, elektromekanikere, transport, også af helt store emner, samt Dry Ice.

Dansk Forsikringsservice

Fem specialvirksomheder er nu samlet i Dansk Forsikringsservice.

Det kalder vi nytænkning!

Dansk Forsikringsservice

VORES ELEKTRIKERE El-installation El-installationer er komplicerede og kan være en udfordring. Men vi har ekspertisen og arbejder efter filosofien, at der er en løsning på alt. Og at vi finder den. Det gælder skader i nybygninger, renoveringer, senere optimering og endda videreudvikling af alt inden for stærkstrøm, svagstrøm og specielle anlæg. Industriservice Vores kunder har set fiduserne ved at samle alle de tekniske opgaver hos os. Vi kalder det hundrede procent service og tilbyder ganske enkelt at klare alt fra at være på skadestedet, som en af de første, til at udføre renovering af det tekniske til kommende reparationer, installationer og optimeringer til en fast lav pris! Vi står selvfølgelig også til rådighed med teknisk support til el, VVS, alarm, tele og data. VVS-installation Det kan komme til at koste store summer, hvis ikke VVS-installationer fungerer efter en skade. Her er vi også parate med vores ekspertise. Alt fra traditionelt blikkenslagerarbejde over etableringsopgaver til renoveringer og reparationer inden for vand-, varme og sanitetsforsyninger samt selvfølgelig blæs-, vakuum- og trykluftinstallationer til industrien. Alarm og sikring Alarm og sikring er ikke længere for de få udvalgte med store værdier. Flere og flere sikrer sig mod ubudne gæster – også efter en skade. Vi har specialiseret os i anlæg, der kan skaleres. Og tilbyder selvfølgelig altid en grundig gennemgang af behov og muligheder, inden vi går i gang. Her kan der være mange penge at spare. Ventilation og klimateknik Det er ikke bare lovpligtigt. Det kan også gøre forskellen på, hvordan man trives på virksomheden i dagligdagen. Om produkterne, råvarerne og anlæg er i god stand. Om produktionen fungerer optimalt. Om indeklimaet er sundt og behageligt for voksne, børn og dyr.


Forsikringsservice

Dansk Forsikringsservice

VORES ELEKTROMEKANIKERE

Vores elektromekanikere – får bilen hurtigt på landevejen igen! For rigtig mange er bilen deres rullende kontor eller værksted. Når ulykken er ude, begrænses man automatisk i sit daglige arbejde. Men bilen behøver ikke stå stille ret længe. Vores dygtige elektromekanikere kender til alt fra ledningsnet til mini-computere i bilens indre og er uddannede til at rette fejl hurtigt og effektivt. Det er også elektro-mekanikerne, der er forrest, når vi behandler skader på eksempelvis styring af robotter og maskiner med finmekanik.

VORES IT-TEKNIKERE - DANMARKS BEDSTE Nej, vi tager ikke munden for fuld, når vi siger, at vores IT-teknikere er Danmarks bedste. For det er de! Mange års erfaringer med renovering af teknisk og elektronisk apparatur har gjort dem til specialister. Det samme gør sig gældende med vores medarbejdere i afdelingen for sod- og væskeskadebehandling. De ved, hvad de skal se efter. Det er tidsbesparende. Og de ved, hvad der skal gøres, hvis det kan betale sig at reparere eller renovere. Foruden den menneskelige erfaring og dygtighed, benytter vi os af højteknologi!

REDNING AF DATA Det er en katastrofe, hvis man mister alle eller dele af sine data, eksempelvis, hvis den centrale computer går ned ved en brand eller vandskade. Her kommer vi til undsætning. Nogle gange kan vi redde livsvigtige oplysninger på stedet. Ellers finder vi dem, når computeren gås minutiøst igennem på vores værksted. I ekstreme tilfælde, hvor alt håb synes ude, entrerer vi med vores samarbejdspartnere i England. De hører til blandt Verdens bedste detektiver, når der skal findes lagrede oplysninger i selv den mest beskadigede computer.

VORES FRYSENDE FORCE! Normalt vil man bruge kemikalier, når effekter, der er sodskadene, skal renses. Det gør vi ikke. Selv om brugen af kemikalier er effektiv, så er den langsommelig. De sodskadede elementer skal efter behandlingen med kemikalier, tørre. Gerne en dag eller to. Derfor går vi helt nye veje. Vores frysende force – helt nøjagtig 79,6 minusgrader – er tøris. Det er miljøvenligt og tidsbesparende. Og effektivt. De elementer, som er sodskadede, oversprøjtes med tøris. Den pludselige kuldepåvikning gør, at sod og skidt løsner sig, hvorefter det kan fjernes med det samme. Elementerne bliver rene som krystaller. Det kalder vi hundrede procent miljøvenlig effektiv rensning!

se mere på www.danskforsikringsservice.dk


Dansk Forsikringsservice

Dansk Forsikringsservice

Dansk Forsikringsservice Banev忙nget 7B 路 7500 Holstebro tlf. 70 200 180 路 info@d-fs.dk

www.danskforsikringsservice.dk

Dansk Forsikringsservice  
Dansk Forsikringsservice  

Alt om Dansk Forsikringsservice

Advertisement