Page 1

ACTUALITZACIÓ 23-08-2010

PREU: 1,50 EUR

FiraTàrrega f 1 Territori creatiu. 2 Aparador. 3 La pell de gallina. 4 Ovació. / 9-12 setembre 2010. www.firatarrega.com


2


territori creatiu Gerent Pau Llacuna i Ortínez Director artístic Jordi Colominas Adjunt a Gerència Oriol Martí Sambola Tècnic en Programació Jordi Duran Administració Cristina Pons Àrea de Comunicació Eduard Ribera Àrea de Professionals Mike Ribalta Àrea de Recursos Externs Carme Bosch Àrea Tècnica Quico Amorós Secretaria i Protocol Cristina Ramon Serveis ciutat Salvador Solé

Dipòsit legal: L-1094-07

Cap de Premsa Carles Gómez Llorens Adjunta al Servei de Premsa Glòria Sala Allotjaments Anna Peraire i Aeromon Viatges Adjunt Cap Tècnic Joan Marc Gabernet Producció tècnica Jordi Llongueras

Adjunta Àrea Professionals Montse Balcells Nadal Recepció Professionals Norberto Luján Rizzo La Llotja Anna Puig Rafart Coordinació llançadora aeroport Maya Fitoussi Informació al Públic Ester Panadés Taquilles Marta Vergés Invitacions Cristina Sabi Adjunta Recursos Externs Raquel Domínguez Secretaria recepció grups Imma Salla i Gemma Gómez Suport Oficina Laura Martí Intervenció i dipositaria Josep R. Solé, Carme Puiggené i Marta Vergés Traduccions Chris Boswell, Violaine Martin i Glòria Sala Imatge edició Estudi Miquel Puig Il·lustracions Albert Asensio Producció gràfica D·Disseny. Tàrrega

Del 9 al 12 de setembre, FiraTàrrega arriba a la seva trentena edició amb un conjunt de propostes artístiques que abracen diverses disciplines escèniques i amb l'espai públic com a protagonista. Un any especialment prolífic en espectacles que traspassen les fronteres dels gèneres, que fusionen les disciplines més diverses i amb un espectacle inaugural de grans dimensions i amb un fort impacte visual a càrrec de la companyia Voala Project. Cal dir que, malgrat l'advers context socioeconòmic, el Consell d'Administració de la Fira i l'equip organitzatiu han fet un gran esforç de contenció per tal de mantenir la qualitat artística dels espectacles i per seguir oferint condicions avantatjoses tant per al públic com per als professionals acreditats. Per últim, remarcar que, fruit de la seva estratègia de difusió i projecció internacional, FiraTàrrega té l'honor d'acollir aquest any una representació de les arts de carrer irlandeses, amb tres companyies d'aquesta procedència. Esperem que l'oferta de FiraTàrrega 2010 us sorprengui i sigui del vostre interès. Sigueu benvinguts a Tàrrega!

Del 9 al 12 de septiembre, FiraTàrrega llega a su trigésima edición con un conjunto de propuestas artísticas que abarcan distintas disciplinas escénicas y con el espacio público como protagonista. Un año especialmente prolífico en espectáculos que traspasan las fronteras de género, que fusionan disciplinas y con un espectáculo inaugural de grandes dimensiones y de gran impacto visual a cargo de la compañía Voala Project. Cabe decir que, pese al adverso contexto socio-económico, el Consejo de Administración de la Fira y el equipo organizativo han realizado un gran esfuerzo de contención para mantener la calidad artística de los espectáculos y para seguir ofreciendo condiciones ventajosas para el público y para los profesionales acreditados. Por último, remarcar que, fruto de su estrategia de difusión y proyección internacional, FiraTàrrega tiene el honor de acoger este año una representación de las artes de calle irlandesas, con tres compañías de esta procedencia.

Pl. St. Antoni, 1 | 25300 Tàrrega | Tel. 973 310 854 | info@firatarrega.com

Esperamos que la oferta de FiraTàrrega 2010 sea capaz de sorprenderos y despertar vuestro interés. ¡Bienvenidos a Tàrrega!

3


i

INFORMACIÓ GENERAL

973 500 039

Dispositius mòbils

www.firatarrega.com

http://mobi.firatarrega.com

Estand Pl. del Carme

iPhone i iPad d’Apple

Accés a la programació i als continguts bàsics de firatarrega.com

ZONA WI-FI

a través del navegador web de la majoria de telèfons.

aplicació descarregable des de l'App Store a final d'agost, paraula clau "Firatarrega". Cost d’accés variable en funció del contracte i l’operador.

VENDA DʼENTRADES

Taquilles Centrals (Pl. del Carme) punt de venda únic a Tàrrega ESPAIS DʼACCÉS RESTRINGIT Espai Pl. Àlbers, Espai Reguer A i Pl. Comediants, tiquet a la venda (3 EUR) a les taquilles de la Pl. del Carme a partir del dilluns 6 de setembre. L'entrada no garanteix el dret a seient.

ESPAIS D'EMPRESA Espectacles de pagament a la venda al mateix espai. Espai Teatre de Ponent accepta reserves al telèfon 629 421 663.

DESCOMPTES No són aplicables a entrades de preu inferior a 5 EUR. Ofertes no acumulables. Cal acreditar el descompte amb el carnet corresponent i el DNI.

VENDA ANTICIPADA 20% de descompte en totes les entrades adquirides fins al dia 5 de setembre.

1. La programació segueix la cronologia de 24h. Un espectacle a partir de les 12 nit s’adscriu al dia següent. 2. L’accés als espectacles de pagament està prohibit un cop han començat. 3. En planificar el vostre menú d’espectacles de pagament, deixeu un mínim de 60’ entre el final previst d’un espectacle i l’inici del següent. 4 No s’admet la devolució d’entrades. Assegureu-vos que a les taquilles us lliuren les entrades que heu demanat. 5. La platea del Teatre Ateneu té les localitats numerades. La resta d’espais d’actuació no van numerats. 6. Les persones amb minusvalidesa o impediment físic tenen dret preferent d’entrada als espais d’actuació. Demaneu aquesta prioritat al porter. 7. Desconnecteu els telèfons mòbils i les alarmes dels rellotges durant els espectacles. 8. Les entrades adquirides a Tel·Entrada poden ser recollides als caixers automàtics de Caixa Catalunya. 9. Caixa Catalunya es reserva el dret de cobrar una comissió de distribució per les entrades venudes a través de Tel·Entrada. 10.En cas de suspensió d’un espectacle de pagament, sempre i quan no s’hagi superat el 50% de la seva durada, les entrades només podran ser reemborsades al punt de venda on s’hagin adquirit.

1. La programación sigue la cronología de 24h. Un espectáculo a partir de las 12 noche se adscribe al día siguiente. 2. El acceso a los espectáculos de pago está prohibido una vez iniciados. 3. Al planificar vuestro menú de espectáculos de pago, dejad un mínimo de 60ʼ entre el final previsto de un espectáculo y el inicio del siguiente. 4. No se admite la devolución de entradas. Aseguraros que en taquillas os entregan las entradas que habéis solicitado. 5. La platea del Teatre Ateneu tiene las localidades numeradas. El resto de espacios de actuación no van numerados. 6. Las personas con minusvalidez o impedimento físico tienen derecho preferente de entrada en los espacios de actuación. Solicitad esta prioridad al portero. 7. Desconectad los teléfonos móviles y las alarmas de los relojes durante los espectáculos. 8. Las entradas adquiridas en Tel·Entrada pueden ser recogidas en los cajeros automáticos de Caixa Catalunya. 9. Caixa Catalunya se reserva el derecho de cobrar una comisión de distribución por las entradas vendidas a través de Tel·Entrada. 10.En cas de suspensión de un espectáculo de pago, siempre que no se haya superado el 50% de su duración, las entradas sólo podrán ser reembolsadas en el punto de venta donde se hayan adquirido.

Pl. Nacions, La Llotja, Piscines Municipals.

ZONA DʼACAMPADA Av. Tarragona, s/n Tàrrega

12 EUROS Preu / persona tots els dies Menors de 7 anys, entrada gratuïta

A partir del dissabte el preu és 6 EUR / persona.

Amb l’entrada es lliurarà una graella amb la programació d’espectacles i 1 tiquet de descompte 50% vàlid a les Taquilles de la plaça del Carme. Serveis: zona familiar, zona de caravanes, zona pícnic, lavabos, dutxes aigua calenta, rentamans, espai de càrrega de mòbils, punt d’informació i caseta de la Creu Roja. Per a més informació, truqueu al 973 500 039. FiraTàrrega i l’Agència de Residus de Catalunya realitzen en aquesta edició un pla pilot d’ambientalització a la Zona d’Acampada amb la voluntat de millorar i fer més eficient el sistema de recollida selectiva en un gran esdeveniment. Agraïm la vostra col·laboració per fer una Fira més sostenible.

FARMÀCIES DE GUÀRDIA TÀRREGA 9 - 12 DE SETEMBRE

DESCOMPTE PROGRESSIU 20% descompte en la compra de 2 entrades d’espectacles diferents. 30% en la compra de 3 o més entrades d’espectacles diferents.

Premi San Miguel 2010 Premi al millor espectacle de FiraTàrrega per votació popular, dotat amb 6.000 EUR per a la companyia guanyadora. La votació s'efectua per via SMS (Cost orientatiu missatge territori nacional 0,15 EUR + IVA, variable segons contracte i operadora).

JUBILATS, ATURATS i MINUSVÀLIDS 20% de descompte. Acreditació mitjançant documents oficials. Oferta vàlida només a les taquilles de la Pl. Carme, Tàrrega. CARNET JOVE 20% de descompte (màxim 3 entrades per carnet i dia). Oferta vàlida només a les taquilles de la Pl. Carme, Tàrrega.

envia CODI.(Vot de l’1 al 10)

Dia 9/09 fins a les 20.30h FARMACIA RAMON BIOSCA C/ Carme, 30 · 973310242 del dia 9/09 a partir de les 20.30h i durant tota la fira FARMACIA NÚRIA ROBINAT C/ Santa Anna, 7 · 973 310 451 Nota: A partir de les 23:00 h. no sʼatén si no es va acompanyat de la Guàrdia Urbana. No es fan vendes sense prescripció mèdica.

El CODI de cada espectacle el trobareu a la fitxa corresponent dins el programa.

TRANSPORT PÚBLIC Els votants participen en el sorteig d’un viatge a la Fira de Teatre de Manacor al mes d’octubre, sortida des de Barcelona. Només majors de 18 anys. Vegeu les bases completes a

CLUB TR3SC 20% de descompte en la compra d’entrades.

ESTACIÓ BUS ................... 973 311 171 RENFE ............................... 902 320 320 TAXIS .................................. 973 310 060

www.firatarrega.cat/ca/premis

LLEGENDA ESPECTACLES

Pirotècnia

75’

NO TEXT

15 EUR

e

Durada

Idioma

Preu

Estrena

TP Públic recomanat TP tots els públics | +18 adults | INF Infantil

4


VOALA PROJECT Muaré

Espectacle inaugural

La productora catalana Free Art i la companyia Voala Project ens ofereixen per a la inauguració de FiraTàrrega 2010 una proposta multidisciplinària de gran format, amb un escultura cinètica a la manera de les intervencions artístiques urbanes, un espai visual aeri elevat sobre el públic en el qual evolucionen les coreografies d'un grup d'acròbates suspesos amb un rerefons que juga amb els efectes òptics. Un espectacle on hi són fonamentals conceptes com la circularitat, el moviment i la il·luminació, a la manera d'un mòbil gegantí penjat d'un sostre imaginari. Una proposta que farà moure els espectadors en el terreny de les emocions més profundes, amb música en directe, projeccions, imatges espectaculars i amb el cel com a teló de fons.

Autor Roberto Strada Direcció Roberto Strada, Gastón Iungman Assistent de direcció Pablo Cuello Assistents de producció Carolina Arias Heer, Nicole Dittmar Actors Pablo Cuello, Carolina Arias Heer, Joca Vergo, Raul Vargas, Pablo Marin, Guillem Fluixa, Elizabeth Gonzalez, Isabel Teruel Lillo, Ada Gimenez, Rocio Fontecha, Diana Abad, Elena Fernandez, Miguel Manzano, Vanessa Sousa Música en directe The Beautiful Taste www.thebeautifultaste.com (Paula Nogueira, Adriano Galante, Juan Colmenar, Gastón Iungman) Tècnics Jorge Parentini (llum) Leo Bianchi (so) Igor Llorca (rigger) Tourmanager Nicole Dittmar Comunicació El Santo Comunicación Producció Voala Project & Free Art. Amb la col·laboració de FiraTàrrega, Stockton International Riverside Festival i Event International Difusió i contractació Free Art La Llotja Estand 45

La productora catalana Free Art y la compañía Voala Project nos ofrecen para la inauguración de FiraTàrrega 2010 una propuesta multidisciplinar de gran formato, con un escultura cinética a la manera de las intervenciones artísticas urbanas, un espacio visual aéreo elevado sobre el público en el que evolucionan las coreografías de un grupo de acróbatas suspendidos con un fondo que juega con los efectos ópticos. Un espectáculo donde son fundamentales conceptos como la circularidad, el movimiento y la iluminación, a la manera de un móvil gigante colgado de un techo imaginario. Una propuesta que hará mover a los espectadores en el terreno de las emociones más profundas, con música en directo, proyecciones, imágenes espectaculares y con el cielo como telón de fondo.

dansa/teatre

40’

NO TEXT

TP

e

gratis

Dia 9 21:00 Dia 10 23:00 Dia 11 22:00 | E. Hort del Barceloní

5


2010

Premi San Miguel

Premi del públic al Millor Espectacle de FiraTàrrega Aquest premi s’atorga al Millor Espectacle de FiraTàrrega i està dotat amb 6.000 EUR per a la companyia guanyadora. La votació l'efectua el públic mitjançant l’enviament de missatges SMS*. (*Cost orientatiu missatge territori nacional: 0,15 EUR + IVA, variable segons contracte i operadora) COM VOTAR envia CODI.(Vot de l’1 al 10)

El CODI de cada espectacle el trobareu a la fitxa corresponent dins el programa. Podeu votar tants espectacles com desitgeu.

El vostre vot té premi* *Entre tots els votants se sortejarà un viatge per a 2 persones a la Fira de Teatre de Manacor (sortida des de Barcelona) que té lloc al mes d’octubre. EXTRACTE DE LES BASES: Només poden participar en la votació dels Premis San Miguel les persones majors de 18 anys. Els participants accepten que l’organització de FiraTàrrega reculli les seves dades amb finalitats informatives de la mateixa Fira. Aquestes dades seran tractades amb les mesures de seguretat legalment establertes i no es comunicaran a tercers sense el consentiment del titular. En qualsevol moment, es podran exercir els drets d'accés, d'oposició, de rectificació i cancel·lació que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, enviant un correu electrònic que indiqui la petició concreta a l'adreça electrònica info@firatarrega.com, o bé, enviant una carta a FiraTàrrega, Pl. Sant Antoni, 1, 25300 Tàrrega. Consulteu les bases completes a http://www.firatarrega.cat/ca/premis

6


ATEMPO CIRC Atempo Espectacle de circ contemporani amb música en directe i ritme trepidant on conflueixen diversos llenguatges i tècniques, resultat d’un projecte basat en la investigació coreogràfica i musical en circ des de tres disciplines: el masteler xinès, la roda cyr i la corda volant. Atempo és una terra de ningú on es troben 4 personatges que es mouen entre la realitat quotidiana i la realitat màgica. PREMI AL MILLOR ESPECTACLE UMORE AZOKA 2009. Espectáculo de circo contemporáneo con música en directo y ritmo trepidante donde confluyen distintos lenguajes y técnicas, resultado de un proyecto basado en la investigación coreográfica y musical en circo desde tres disciplinas: el mástil chino, la rueda cyr y la cuerda volante. Atempo es una tierra de nadie donde de encuentran 4 personajes que se mueven entre la realidad cotidiana y la realidad mágica. PREMIO AL MEJOR ESPECTÁCULO UMORE AZOKA 2009. Autor Atempo Circ Direcció Atempo Circ Coregrafia Matías Marré Música Original José Arias Mirada exterior Yevgeni Mayorga, Karl Stets Tècnic Il·luminació Pep Pérez Vestuari Esperança Pascual Intèrprets Marilén Ribot, Matías Marré, Miguel Soto, José Arias Procedència Catalunya - Espanya Web www.23arts.com La Llotja Estand 47

envia ATE.(Vot de l’1 al 10)

dansa - circ 55’

NO TEXT gratis

TP

Dia 10 00:30 i 12:00 Dia 11 00:00 | E. Reguer B

BAMBALINA TEATRE PRACTICABLE Carmen Amb una trajectòria artística de 30 anys, Bambalina presenta una nova proposta que revisita el mite de Carmen, la història que Mérimée creà al segle XIX i que Bizet immortalitzà en la seva òpera. Un espectacle de titelles amb música en directe que presenta una visió actual, irònica i renovadora del clàssic, que connecta amb el teatre més visual d'aquesta companyia valenciana encapçalada per Jaume Policarpo. Con una trayectoria artística de 30 años, Bambalina presenta una nueva propuesta que revisita el mito de Carmen, la historia que Mérimée creó en ell s. XIX y que Bizet immortalizó en su famosa ópera. Un espectáculo de títeres con música en directo que presenta una visión actual, irónica y renovadora del clásico, que conecta con el teatro más visual de esta compañía valenciana encabezada por Jaume Policarpo. Autor Jaume Policarpo Direcció Jaume Policarpo Guió, espai escènic i direcció Jaume Policarpo Intèrprets David Durán, Merce Tienda, Josep Maria Zapater Il·luminació David Durán Composició i interpretació musical en directe Josep Maria Zapater Composició i interpretació banda sonora gravada Óscar Jareño Titelles i atrezzo Jaume Policarpo, Ximo Muñoz Disseny gràfic i media Inklude Fotografia i creacions audiovisuals Samuel Domingo Enregistrament espectacle Itaca vídeo Disseny promoció i comunicació en internet Bambalina-Inklude Cap de producció Josep Policarpo Distribució i producció executiva Ángeles González Assistent producció i administració Inma Expósito Procedència País Valencià - Espanya Web www.bambalina.es/carmen

titelles envia BAM.(Vot de l’1 al 10)

60’

NO 3 TEXT EUR

+18

Dia 9 23:00 Dia 10 21:00 Dia 11 00:00 | Pl. dels Comediants L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.

7


CÀNDIDA Flux

Aquests artistes procedents del món de les arts plàstiques que han evolucionat cap al territori de les intervencions urbanes traslladen el seu taller a la via pública i plantegen una original proposta pictòrica basada en la interacció entre la llum i el color. Una acció de curta durada però amb un resultat molt efectista i sorprenent. Estos artistas procedentes del mundo de las artes plásticas que han evolucionado hacia el territorio de las intervenciones urbanas trasladan su taller a la vía pública y plantean una original propuesta pictórica basada en la interacción entre la luz y el color. Una acción de corta duración pero con un resultado muy efectista y sorprendente.

Autor Càndida Direcció Càndida En escena Josep Berenguel i Quim Moya Música Oskar Benas Procedència Catalunya - Espanya Web www.candida.cat La Llotja Estand 45

envia CAN.(Vot de l’1 al 10)

performance

9’

NO TEXT gratis

TP

Dia 10 00:30 Dia 11 00:30 Dia 12 00:30 | Pl. Nacions

CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA El petit elefant

Després de la gran acceptació dels seus darrers espectacles (Hansel i Gretel, El somni de l'espantaocells, La Jana i els tres óssos, Els músics de Bremen...), el Centre de Titelles de Lleida proposa una adaptació d'un conte de Rudyard Kipling per construir un infantil que explica la història d'un elefant tafaner que no para de fer preguntes. Una aventura a través de la jungla en un perillós i profitós viatge de descoberta. Después de la gran aceptación de sus últimos espectáculos (Hansel i Gretel, El somni de l’espantaocells, La Jana i els tres óssos, Els músics de Bremen…), el Centre de Titelles de Lleida propone una adaptación de un cuento de Rudyard Kipling para construir un infantil que cuenta la historia de un elefante fisgón que no se cansa de plantear preguntas. Una aventura a través de la jungla en un peligroso y provechoso viaje iniciático.

Autor Rudyard Kipling Direcció Joan-Andreu Vallvé Adaptació Joan-Andreu Vallvé, a partir de l’adaptació de Pablo Vergne Producció Centre de Titelles de Lleida Música Bernat Vallvé Actrius Titellaires Clara Olmo, Marta Rosell, Íngrid Teixidó Procedència Catalunya - Espanya Web www.titelleslleida.com

8

envia CEN.(Vot de l’1 al 10)

titelles 55’

CAT

5 EUR

INF

Dia 10 12:00 i 18:00 | E. Ara Lleida


CIA ANNA ROCA Captius

Espectacle construït a partir d'una selecció de contes de l'escriptor i periodista Joan Barril, un seguit de petites històries i de personatges sorprenents que fan una mirada sempre esmolada, actual i reflexiva al nostre món. Amb aquesta proposta de teatre per a adults, la companyia d'Anna Roca fa un gir en la seva carrera després de tretze anys dedicada al teatre familiar, flanquejada per Josep M. Miró en l'adaptació i direcció i per Roberto G. Alonso en el moviment escènic. Espectáculo construido a partir de una selección de cuentos del escritor y periodista Joan Barril, una colección de pequeñas historias y de personajes sorprendentes que realizan una mirada siempre afilada, actual y reflexiva a nuestro mundo. Con esta propuesta de teatro para adultos, la compañía de Anna Roca da un giro en su carrera después de trece años dedicada al teatro familiar, flanqueada por Josep M. Miró en la adaptación y dirección y por Roberto G. Alonso en el movimiento escénico.

envia ANN.(Vot de l’1 al 10)

teatre 60’

CAT

15 EUR

+18

Dia 10 22:30 Dia 11 12:00 | Institut de Batxillerat

Autor Joan Barril Direcció Josep Maria Miró Adaptació teatral Josep Maria Miró Intèrprets Anna Roca i Robert González Moviment Roberto G. Alonso Ajudant de direcció Aina Tur Disseny dʼespai i il·luminació Maria Pons Tècnic Jordi Roca Fotografia Diego Espada Veus en off Mercè Boher, Núria Cuyàs, David Verdaguer, Daniel Ventosa Producció executiva Eteri Producció i gestió; Difusió i promoció Núria Valverde Productora Companyia de teatre Anna Roca. Amb la col·laboració de l’Institut de Cultura d’Olot, Diputació de Girona, Teatre Municipal d’Olot. Procedència Catalunya - Espanya Web www.annaroca.com La Llotja Estand C01

CIA BOIXADERAS-SOLER

envia BOI.(Vot de l’1 al 10)

El silenci és or Plantejat com un recital a partir de textos d'Apel·les Mestres, aquest espectacle està conformat per vuit monòlegs interpretats pels coneguts actors Jordi Boixaderas i Lluís Soler amb l'acompanyament musical del pianista Lluís Carmona. Vuit caricatures divertides, perfectament dibuixades, que s'entramen en una posada en escena unitària, gràcies a les complicitats que es generen entre els tres intèrprets dalt de l'escenari. Planteado como un recital a partir de textos de Apel·les Mestres, este espectáculo está compuesto por ocho monólogos interpretados por los conocidos actores Jordi Boixaderas y Lluís Soler con el acompañamiento musical del pianista Lluís Carmona. Ocho caricaturas divertidas, perfectamente trazadas, que se entraman en una puesta en escena unitaria, gracias a las complicidades que se generan entre los tres intérpretes sobre el escenario.

Autor Apel·les Mestres Direcció Frederic Roda Intèrprets Lluís Soler, Jordi Boixaderas i Lluís Carmona Dramatúrgia Frederic Roda Música Lluís Carmona Fotografia Jordi Ribó Procedència Catalunya - Espanya Web www.teatredeponent.com La Llotja Estand 51

teatre d’humor 70’

CAT

15 EUR

+18

Dia 11 19:00 i 23:00 Dia 12 12:00 i 18:00 | Teatre Ateneu

Restaurant Servei a domicili C/. Bellpuig, 3 Tàrrega

*Els 7 dies de la setmana

9


CIA H2OH!

envia H2O.(Vot de l’1 al 10)

Payaseantes exhibicionistas Uns pallassos descarats intenten cridar l'atenció dels vianants. Comparteixen la mateixa estètica excèntrica: gavardina, nassos, la manera de moure’s... Uns personatges divertits que interactuen amb el públic al qual, si ho desitja, li acaben mostrant tota la seva "bellesa interior". Unos payasos descarados intentan llamar la atención de los peatones. Comparten la misma estética excéntrica: gabardina, narizotas, la manera de moverse... Unos personajes divertidos que interactúan con el público al que, si lo desea, le acaban mostrando toda su "belleza interior".

Autor Miquel Crespi i Luis Miguel Pardo Direcció Miquel Crespi i Luis Miguel Pardo Actors Chusa Marpell, Carme Andrés, Luismi Pardo Procedència Catalunya - Espanya Web www.freeart.es La Llotja Estand 45

clown

25’

NO TEXT gratis

TP

Dia 9 19:30 Dia 10 19:30 | Pl. Carme - Sortida itinerants

CÍA MOVIMIENTO ARMARIO

Ana Clara Manera

Falsa escuadra Espectacle per a tots els públics que fusiona el circ, la dansa, el teatre i el clown. Amb un component visual i musical i amb una sòlida tècnica circense, aquesta companyia argentina juga amb les possibilitats del moviment corporal i la seva interrelació amb diferents objectes, amb humor i una poètica surrealista. Falsa Escuadra és la història de dos homes i un armari, que intenten presentar les seves rutines davant del públic. Espectáculo para todos los públicos que fusiona el circo, la danza, el teatro y el clown. Con un componente visual y musical y con una sólida técnica circense, esta compañía argentina juega con las posibilidades del movimiento corporal y su interrelación con distintos objetos, con humor y una poética surrealista. Falsa Escuadra es la historia de dos hombres y un armario, que intentan presentar sus rutinas ante el público. Autor Martin Joab, Iván Larroque, Fernando Rosen Direcció Martín Joab Disseny i realització de vestuari Laura Molina Disseny i realització dʼarmari Ernesto Sotera Música original Luis Rodrigo Diaz Muñiz Assessorament coreografia Carolina Della Negra Intèrprets Iván Larroque i Fernando Rosen Producció Cia. Movimiento Armario Procedència Argentina Web www.indigoproducciones.com.ar Llotja Estand 47

circ

50’

3 NO TEXT EUR

TP

Dia 11 18:00 Dia 12 18:00 | E. Reguer A L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.

10

envia MOV.(Vot de l’1 al 10)


CÍCLICUS - PUÇA ESPECTACLES

envia CIC.(Vot de l’1 al 10)

Cíclicus Cíclicus neix a final del 2008 a partir de la unió de dos artistes amb una llarga trajectòria. Ley Mendoza, artista de circ, i Tanja Haput, multiinstrumentista, es troben per crear un espectacle —dirigit pel malaguanyat pallasso Joan Busquets— on la música i les tècniques circenses s'uneixen per crear un món ple de màgia i poesia. Dos personatges que rememoren records i emocions amb l'ajut d'instruments inventats, malabars agosarats i bicicletes acrobàtiques. Cíclicus nace a finales del 2009 a partir de la unión de dos artistas con una larga trayectoria. Ley Mendoza, artista de circo, y Tanja Haput, multiinstrumentalista, se encuentran para crear un espectáculo —dirigido por el tristemente desaparecido payaso Joan Busquets— donde la música y las técnicas circenses se unen para crear un mundo lleno de magia y poesía. Dos personajes que rememoran recuerdos y emociones con la ayuda de instrumentos inventados, malabares atrevidos y bicicletas acrobáticas.

Autor Ciclicus i Puça Espectacles Direcció i Guió Joan Busquets Artistes Leandro Mendoza i Tanja Haupt Ajudant de direcció Cristina Cazorla Coreografia Mónica Alsina Música Original Tanja Haupt Disseny de Llums Quico Gutiérrez Disseny de So Koko Carozo Disseny dʼescenografia Leandro Mendoza Disseny de Vestuari Teresa Sil Confecció Casa Peris Gestió i Producció Puça Espectacles Fotos Nacho López Disseny gràfic Laura Arocha Procedència Catalunya - Espanya Web www.lapusa.com La Llotja Estand C04

carrer

60’

NO gratis TEXT

TP

Dia 11 19:30 Dia 12 00:00 i 19:30 | E. Reguer B

CIE JO BITHUME

envia BIT.(Vot de l’1 al 10)

Fanfare Jo Bithume La Fanfare Jo Bithume és una barreja de banda municipal, orquestra filharmònica i banda de jazz. Una peculiar colla de músics, amb director inclòs, que surt al carrer per connectar amb el seu públic i crear un ambient festiu interpretant un repertori que va des de Haendel a Zappa, de Nino Rota a The Beatles. Un divertit concert teatralitzat d'aquesta experimentada companyia francesa. La Fanfare Jo Bithume es una mezcla de banda municipal, orquesta filarmónica y banda de jazz. Una peculiar tropa de músicos, con director incluido, que sale a la calle para conectar con su público y crear un ambiente festivo interpretando un repertorio que va desde Haendel a Zappa, de Nino Rota a The Beatles. Un divertido concierto teatralizado de esta experimentada compañía francesa.

música Autoria i Direcció Compagnie Jo Bithume Intèrprets Fanfare Jo Bithume Procedència França Web www.compagniejobithume.com

60’

NO gratis TEXT

TP

Dia 11 11:00 i 19:00 Dia 12 19:30 | Pl. Major

11


CIRCO OXIDADO Circo oxidado

T A L · L E C N

CA

Companyia creada el 2003 per tres artistes formats a l'Escola de Circ de Ginebra i a l'Escola Nacional de Moscou. Aquest espectacle, representat a la seva pròpia carpa, utilitza el clown com a expressió i prescindeix de la paraula, s'hi apliquen diverses tècniques com les acrobàcies, els malabars, el màstil xinès o els equilibris, amb una escenografia de tipus industrial i música en directe.

Autor Circoxidado Direcció Circoxidado Intèrprets Manuela Gracian, Cristian Wajcieszlzuk, Xavier Arcos, Brian Mongard Procedència Catalunya - Espanya Web www.23arts.com La Llotja Estand 47

Compañía creada en 2003 por tres artistas formados en la Escuela de Circo de Ginebra y en la Escuela Nacional de Moscú. Este espectáculo, representado en su propia carpa, utiliza el clown como expresión y prescinde de la palabra, se aplican distintas técnicas como las acrobacias, los malabares, el mástil chino o los equilibrios, con una escenografía de tipo industrial y música en directo.

circ 60’

15 NO TEXT EUR

e

TP

Dia 9 23:00 Dia 10 23:00 Dia 11 23:00 Dia 12 19:00 | Envelat Plaça Ondara

12

envia OXI.(Vot de l’1 al 10)


CLAIRE DUCREUX - TONI MIRA En attendant l'inattendu

envia CLA.(Vot de l’1 al 10)

Espectacle que neix de l’encontre entre Claire Ducreux i Toni Mira, dos creadors amb una llarga trajectòria professional. Dos universos creatius molt diferents en la forma, però amb moltes convergències en l’essència. Dues maneres complementàries d’entendre la dansa. Dos intèrprets amb la seva pròpia personalitat escènica que ens regalen una síntesi del seu treball artístic, una proposta coreogràfica que parla sobre la vida i el pas del temps. Espectáculo que nace del encuentro entre Claire Ducreaux y Toni Mira, dos creadores con una larga trayectoria profesional. Dos universos creativos muy distintos en la forma, pero con muchas convergencias en la esencia. Dos formas complementarias de entender la danza. Dos intérpretes con su propia personalidad escénica que nos regalan una síntesis de su trabajo artístico, una propuesta coreográfica que habla sobre la vida y el paso del tiempo.

Autor Claire Ducreux i Toni Mira Direcció Claire Ducreux i Toni Mira Interpretació Claire Ducreux i Toni Mira Dramatúrgia Beth Escudé Banda Sonora David Moreno Espai Escènic Miquel Ruiz Artilugis Joan Carles Segarra Vestuari Elisa Echegaray Llums John Dbini Fotografia Hernán Galbiati Distribució Cristina Zamponi Coordinació Rosa Pino Producció Silvia Lorente. Companyia subvencionada per l’Ajuntament de Barcelona (ICUB), Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, CoNCA Consell Nacional de Cultura i de les Arts i Ministeri de Cultura (INAEM) Procedència Catalunya - Espanya Web www.natsnus.com

dansa teatre 60’

CAT

3 EUR

+18

e

Dia 10 22:00 Dia 11 23:00 | Pl. dels Àlbers L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.

13


COROCOTTA TEATRO ¡Ay, Carmela! Aquesta companyia càntabra, amb 25 anys de trajectòria en el món del teatre amateur, ofereix una revisió del text de José Sanchis Sinisterra per explicar-nos la història de dos comediants que en plena guerra civil espanyola s'infiltren per error al bàndol enemic i es veuen empesos a representar una funció en homenatge a les tropes vencedores. Una història de guerra, d'amor i d'innocència. PREMI CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE TÀRREGA 2010. Esta compañía cántabra, con 25 años de trayectoria en el teatro amateur, ofrece una revisión del texto de José Sanchis Sinisterra para explicarnos la historia de dos comediantes que, en plena guerra civil española, se infiltran por error en el bando enemigo y se ven empujados a representar una función en homenaje a las tropas vencedoras. Una historia de guerra, de amor y de inocencia. PREMIO CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE TÀRREGA 2010.

envia COR.(Vot de l’1 al 10)

teatre 90’

CAST

15 EUR

TP

Dia 12 19:00 | Poli. Municipal A

Autor Jose Sanchís Sinisterra Direcció J. Andrés García Intèrprets María Alonso, Antonio G. Camacho Procedència Cantabria - Espanya

DARAOMAI

envia DAR.(Vot de l’1 al 10)

1, 2, 3 Poma Creada el 2007, la Cia. Daraomai és el resultat del recorregut vital i artístic de tres actors formats a l'Escola de Circ Rogelio Rivel i especialitzats en acrobàcia a l'Escola Fratellini de París i també a Moscou. Prenent els referents simbòlics de la poma com a fruita de la perfecció i de la saviesa, basteixen un espectacle farcit d'humor i poesia, en què la tècnica acrobàtica i la força física es posen al servei de la bellesa, el moviment i la plasticitat. Creada en 2007, la Cia. Daraomai es el resultado del recorrido vital y artístico de tres actores formados en la Escuela de Circo Rogelio Rivel y especializados en acrobacia en la Escuela Fratellini de París y también en Moscú. Tomando los referentes simbólicos de la manzana como fruta de la perfección y de la sabiduría, construyen un espectáculo repleto de humor y poesía, en el que la técnica acrobática y la fuerza física se ponen al servicio de la belleza, el movimiento y la plasticidad.

Autor Daraomai Direcció Los Galindos A lʼescenari Martí Soler i Gimbernat, Agnés Fustagueras i Puig, Joan Català i Carrasco Creació musical David Soubies Acompanyament artístic Los Galindos Procedència Catalunya - Espanya Web www.23arts.com La Llotja Estand 47

DEADOS

dansa-circ 50’

NO 15 TEXT EUR

TP

Dia 9 19:00 Dia 10 19:00 Dia 11 19:00 | Envelat Plaça Ondara

envia DEA.(Vot de l’1 al 10)

Kampingplatz

T A L · L E C N A C

Deados és un duet acrobàtic integrat per Andreti & Sopapo. Amb un intensa carrera individual en solitari, fa un parell d'anys creuaven els seus camins a Berlín i, després de retrobar-se a Barcelona, decideixen posar-se a treballar junts sobre l'escena. Ara ens conviden a submergir-nos en una sèrie d'escenes de la vida quotidiana, fent un viatge d'acrobàcies impossibles, ple d'humor, de llenguatge corporal i de poesia. Deados es un dúo acrobático integrado por Andreti & Sopapo. Con una intensa carrera individual en solitario, hace un par de años cruzaban sus caminos en Berlín y, después de reencontrarse en Barcelona, deciden ponerse a trabajar juntos sobre el escenario. Ahora nos invitan a sumergirnos en una serie de escenas de la vida cotidiana, haciendo un viaje de acrobacias imposibles, lleno de humor, de lenguaje corporal y de poesía.

circ 45’

NO 3 TEXT EUR

TP

Dia 11 12:00 i 17:30 Dia 12 17:00 | Pl. dels Comediants L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.

14

Autor Deados Direcció Ricardo Gallardo i Andrés Melero Vestuari Alex de Ponzoña Música Olguer Caçi Escenografia Deados Coreografia Deados Producció CAER Reus Procedència Catalunya Espanya Web www.ohkaram.com


DANCE THEATRE OF IRELAND

envia DTI.(Vot de l’1 al 10)

Block party

Sis ballarins i tres percussionistes protagonitzen aquest espectacle lúdic i colorista per a tots els públics que fusiona els mons de la dansa, la música i l'arquitectura. Diverses peces de construcció infantil dimensionades a escala humana són els elements principals d'aquesta proposta de dansa contemporània de carrer que se serveix de les formes, el volum i el moviment per configurar una veritable festa per als sentits.

Autor Robert Connor & Loretta Yurick Coreografia Robert Connor & Loretta Yurick Ballarins Cosimo de Tommaso, Mirjam Gurtner, Khyle Eccles, Kathleen Doherty, Adam Murphy Música original Robbie Harris Músics Brian Fleming, Hugh O’Byrne, Robert Connor Disseny Andrew Clancy Vestuari Nicola McCutcheon Procedència Irlanda Web www.dancetheatreireland.com La Llotja Estand 53

Seis bailarines y tres percusionistas protagonizan este espectáculo lúdico y colorista para todos los públicos que fusiona el mundo de la danza con la música y la arquitectura. Diversas piezas de construcción infantil dimensionadas a escala humana son los elementos principales de esta propuesta de danza contemporánea de calle que se sirve de las formas, el volumen y el movimiento para configurar una verdadera fiesta para los sentidos.

dansa teatre 30’

DIVINAS Chocolat !

NO gratis TEXT

e

TP

Dia 11 12:00 i 20:00 Dia 12 11:00 i 19:00 | Pl. Nacions

Companyia creada el 2007 que s'especialitza en el repertori de jazz vocal de la primera meitat del segle XX. Chocolat! ens situa al Nova York dels anys 30, època de crisi, de decadència, de pocs recursos... Els trios vocals femenins omplien les ràdios i els pocs escenaris que quedaven oberts. La Sofia, la Nicole i la Lulú ens fascinen amb les seves veus i coreografies. Tot plegat amb l’acompanyament de la seva inseparable banda de músics. Compañía creada en 2007 que se especializa en el repertorio de jazz vocal de la primera mitad del siglo XX. Chocolat! nos sitúa en el Nueva York de los años 30, época de crisis, de decadencia, de pocos recursos… Los tríos vocales femeninos llenaban las radios y los pocos escenarios que quedaban abiertos. Sofía, Nicole y Lulú nos fascinan con sus voces y coreografías, con el acompañamiento de su inseparable banda de músicos.

Autor Divinas i Martí Torras Direcció escènica i dramaturgia Martí Torras Direcció i producció musical Mario Cobo Divinas Carla Móra, Irene Ruiz, Marta Móra El quartet Gabriel Amargant, Bernat Font, Ivan Kovacevic, Martí Elías Composició temes originals Mario Cobo i Ben Rowdon Veu en off Jordi Martínez. Amb la col·laboració de l’Institut Català de les Indústries Culturals i Teatre Zorrilla de Badalona. Procedència Catalunya - Espanya Web www.magneticam.com La Llotja Estand 13

envia DIV.(Vot de l’1 al 10)

música 80’

15

CAST EUR

+18

Dia 9 22:30 Dia 10 12:00 | Institut de Batxillerat

15


16


EGOS TEATRE La casa sota la sorra

Autor Rubèn Montañá i Toni Sans Direcció Joan Maria Segura Intèrprets Anna Alborch, Lali Camps, Rubèn Montañá, Albert Mora, Francesc Mora, Toni Sans, Maria Santallusia Procedència Catalunya - Espanya Web www.vania.es

Després de l'excel·lent acollida del seu Ruddigore o la nissaga maleïda (Premi San Miguel, FiraTàrrega 2008), la companyia assumeix el repte de dur a escena, en clau de musical, la novel·la més coneguda de Joaquim Carbó i ens proposa d’acompanyar-los al llarg d’un viatge ple d’aventures i d’acció al cor d’una organització criminal. Una adaptació apta per a tots els públics, plena de ritme, intensitat, moltes sorpreses, bona música i sobretot molt d'humor. Después de la excelente acogida de su Ruddigore o la nissaga maleïda (Premio San Miguel, FiraTàrrega 2008), la compañía asume el reto de llevar a escena, en clave musical, la novela más conocida de Joaquim Carbó y nos propone acompañarlos a un largo viaje lleno de aventuras y de acción al corazón de una organización criminal. Una adaptación apta para todos los públicos, llena de ritmo, intensidad, muchas sorpresas, buena música y sobre todo mucho humor.

teatre musical 90’

CAT

15 EUR

TP

envia EGO.(Vot de l’1 al 10)

Dia 9 19:00 i 23:00 Dia 10 20:00 i 23:00 | Teatre Ateneu

17


EL PONT FLOTANT Exercicis d'amor Allunyades de paràmetres comercials i del teatre convencional, les seves peces pretenen trobar noves fórmules d'expressió, en un territori a cavall entre la realitat i la ficció. Aquests Exercicis d'amor parlen sobre les relacions humanes, els desitjos o la soledat, en un espectacle sorprenent —que inclou l'elaboració i degustació d'una paella— on el públic és convidat a formar part d'una celebració d'unió entre persones. OBRA SELECCIONADA AL PROJECTE ALCOVER 2010 Alejadas de parámetros comerciales y del teatro convencional, sus piezas pretenden encontrar nuevas fórmulas de expresión, en un territorio a medio camino entre la realidad y la ficción. Estos Exercicis d’amor hablan sobre las relaciones humanas, los deseos o la soledad, en un espectáculo sorprendente —que incluye la elaboración y degustación de una paella— donde el público es invitado a formar parte de una celebración de unión entre personas. OBRA SELECCIONADA EN EL PROJECTE ALCOVER 2010

!

No recomanat a persones amb mobilitat reduïda. Aquest espectacle es realitza fora de la ciutat. Prèvia presentació de l’entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al Talladell on hauran de fer una petita caminada. La durada total inclou els desplaçaments d’anada i tornada i l’espectacle. Punt de sortida bus i validació dʼentrades: Av. Generalitat / C. Verge del Pedregal No recomendado a personas con movilidad reducida. Este espectáculo se realiza fuera de la ciudad. Previa presentación de la entrada, los espectadores serán conducidos en autobús al Talladell, donde tendrán que hacer una pequeña caminata. La duración total de 120ʼ incluye los desplazamientos de ida y vuelta y el espectáculo. Punto de salida del bus y validación de entradas: Av. Generalitat / C/ Verge del Pedregal

Autor El Pont Flotant Direcció Jesús Muñoz, Pau Pons, Joan Collado, Àlex Cantó Disseny dʼil·luminació Marc Gonzalo, Àlex Cantó Escenografia Santi Montón i Collages de Po Poy Fotografia José Ignacio de Juan Música Pedro Aznar Tècnic llums Marc Gonzalo Tècnic so Santi Montón Disseny Gràfic Joan Collado Vídeo Salva Muñoz Regidoria Verónica García Distribució Pro21 Procedència País Valencià - Espanya Web www.elpontflotant.es La Llotja Estand 44

envia EPF.(Vot de l’1 al 10)

teatre 120’

+18

Dia 9 21:45 Dia 10 12:45 (Cast) i 20:45 Dia 11 12:45 (Cast) i 20:45 Dia 12 12:45 | El Molí - El Talladell

EN LA LONA

envia ELL.(Vot de l’1 al 10)

Éxodo Des de l'any 2000 aquesta companyia treballa en la producció d'espectacles de carrer combinant el teatre, el clown, els titelles i el circ. A Éxodo, tres dones arrosseguen unes estructures circulars en un viatge que sembla no tenir fi. Una proposta que entremescla dansa, acrobàcia, teatre físic, clown, humor i ritual, amb una forta càrrega simbòlica. Una reflexió sobre els desplaçats que han d'abandonar la seva terra, sobre el present i el futur del nostre món. Desde 2000 esta compañía trabaja en la producción de espectáculos de calle combinando el teatro, el clown, los títeres y el circo. En Éxodo, tres mujeres empujan unas estructuras circulares en un viaje que parece no tener fin. Una propuesta que entremezcla danza, acrobacia, teatro físico, clown, humor y ritual, con una fuerte carga simbólica. Una reflexión sobre los desplazados que deben abandonar su tierra, sobre el presente y el futuro de nuestro mundo. Autor Paula Alfieri Direcció Paula Alfieri-Andrés Fresno Intèrprets Aicha Kone, Nerea Ariznabarreta, Paula Alfieri Procedència Euskadi Espanya Web www.enlalona.es La Llotja Estand 06

multidisciplinar 60’

NO TEXT

TP

gratis

Dia 9 23:30 (Rotonda St. Martí - Sortida itinerants) Dia 10 20:30 (Av. Catalunya - Sortida itinerants)

18

CAT 15 CAST EUR


ENS DE NOS Troupe Una troupe de comediants de pas per la ciutat s'instal·la en una plaça per desplegar el seu repertori. Aquesta és una proposta multidisciplinar de carrer, amb un marcat caràcter coral i amb una estètica gòtica que recorda els personatges de Tim Burton o l'estètica d'Edward Gorey. Teatre gestual, màscares, cançons, contes, confessions, humor i la complicitat amb el públic són els principals recursos d'aquesta jove companyia formada per exalumnes de l'Institut del Teatre. Una troupe de comediantes de paso por la ciudad se instala en una plaza para desplegar su repertorio. Esta es una propuesta multidisciplinar de calle, con un marcado carácter coral y con una estética gótica que recuerda a los personajes de Tim Burton o la estética de Edward Gorey. Teatro gestual, máscaras, canciones, cuentos, confesiones, humor y la complicidad con el público son los principales recursos de esta joven compañía formada por ex-alumnos del Institut del Teatre. Autor Victòria Martínez Direcció Victòria Martínez Actors Victòria Alvelo, Pau Bachero, Albert Feixas, Xavier Lauder, Isaac Morera, José Pérez, Marta Soler i Dusan Tomic Textos, contes i cançons Salvador Lauder i Troupe Composició musical Carlos Torregrosa Disseny i confecció de màscares Pedro Serra Disseny i confecció de vestuari Amada Sixyu Producció Les Lauvelianes Coproducció Mostra GEST d’Esparreguera, Ajuntament d’Esparreguera Procedència Catalunya - Espanya Web www.troupe.cat La Llotja Estand C05

envia ENS.(Vot de l’1 al 10)

carrer 60’

NO TEXT

TP

gratis

Dia 9 18:00 Dia 10 12:00 i 18:00 | Pl. Major

FACTORIA CIRCULAR

envia FAC.(Vot de l’1 al 10)

Rodafonio Proposta itinerant per a tots els públics, amb una gran roda de 4 metres moguda per la força creativa de la música i l'enginy dels seus inventors. Quatre músics en moviment circular en una sínia musical que avança compàs a compàs i juga amb la complicitat dels vianants. Factoria Circular és la companyia fundada per César Alvarez (Palo q'Sea) per crear els seus propis projectes multidisciplinars. Propuesta itinerante para todos los públicos, con una gran rueda de 4 metros movida por la fuerza creativa de la música y el ingenio de sus inventores. Cuatro músicos en movimiento circular en una noria musical que avanza compás a compás y juega con la complicidad de los paseantes. Factoria Circular es la compañía fundada por César Alvarez (Palo q'Sea) para crear sus propios proyectos multidisciplinares.

Autor César Álvarez Direcció César Alvarez i Carmina Escardó Composició Musical Pilu Spagnolo Actors Jaime González, Eduardo Valera, Atilio. Direcció musical Sebastián Cabra Vestuari i atrezzo Factoria Circular Producció Drom-Carmina Escardó / Factoria Circular- Andy

teatre musical 45’

NO TEXT

TP

gratis

e

Dia 11 13:00 i 19:00 Dia 12 13:00 | C. Migdia - Sortida itinerants

19


FIDGET FEET Hang on

Des de l'any 2000, aquesta companyia irlandesa que s'ha anat guanyant a pols el reconeixement internacional crea espectaculars propostes tant d'interior com a l'aire lliure que, combinant la dansa i el circ contemporani, esborren els límits entre diverses disciplines artístiques. Hang on és un muntatge molt tècnic, més proper a la dansa aèria, basat en el moviment i les evolucions de 2 acròbates i amb un valor afegit de tipus estètic. Desde 2000, esta compañía irlandesa que se ha ido ganando a pulso el reconocimiento internacional crea espectaculares propuestas tanto de interior como al aire libre que, combinando la danza y el circo contemporáneo, borran los límites entre distintas disciplinas artísticas. Hang on es un montaje muy técnico, más próximo a la danza aérea, basado en el movimiento y las evoluciones de 2 acróbatas y con un valor añadido de tipo estético.

Autor Chantal McCormick & Lee Clayden Direcció Coreografia Chantal McCormick & Lee Clayden Intèrprets Chantal McCormick, Lee Clayden Música original i interpretació Jym Daly Assessorament coreografia Muire Bloomer Assessoria i moviment aeri Sarah Poole, Lindsey Butcher Vestuari Paul Shriek Procedència Irlanda Web www.fidgetfeet.com La Llotja Estand C07

envia FID.(Vot de l’1 al 10)

circ 30’

NO TEXT

TP

gratis

Dia 11 18:00 Dia 12 12:30 i 17:00 | Pl. Nacions

The ENgineers of time La aceleración. Una de las experiencias más emocionantes del tiempo. Diseño e ingeniería hasta en el más mínimo detalle. Esta es, desde hace más de 30 años, la filosofía de Porsche Design, combinada perfectamente con la tradición relojera suiza. E impulsada por la pasión: el Flat Six, un reloj absolutamente deportivo, está inspirado en el legendario coche con motor boxer de 6 cilindros.

porsche design FLAT SIX

ß6300 New York | Beverly Hills | London | Berlin | Munich | Moscow | Dubai | Singapore | www.porsche-design.com/flatsix Joyería Banus Avda. Catalunya, 48 25300 Tàrrega Tel. i Fax 973 311 295 info@banusjoya.com

20


Marta Vidanes

GAITZERDI TEATRO Udamina Inspirat en l'univers d’El somni d'una nit d'estiu de William Shakespeare, Udamina Ês una proposta de carrer que reflexiona sobre el pas del temps i la ciclicitat. En la línia dels seus darrers treballs (Otsoko, 2008), l'espectacle se serveix de diverses disciplines i evoluciona a travÊs d'una narració visual i oral, basada en les estacions de l'any, que ens introdueix en un món mà gic, de somnis i de transformacions. Inspirado en el universo de El sueùo de una noche de verano de William Shakespeare, Udamina es una propuesta de calle que reflexiona sobre el paso del tiempo y la ciclicidad. En la línea de sus últimos trabajos (Otsoko, 2008), el espectåculo se sirve de distintas disciplinas y evoluciona a travÊs de una narración visual y oral, basada en las estaciones del aùo, que nos introduce en un mundo mågico, de sueùos y de transformaciones. Autor Gaitzerdi Teatro Direcció Kepa Ibarra Intèrprets Estíbaliz Alonso, Alicia Cachero, Gustavo Gorosito, Joseba Uríbarri, Ivån Parra Espai sonor Eduardo Zallio Il¡luminació Javier García - Kandela Iluminación Disseny escenografia Gaitzerdi Teatro Construcció escenografia Carlos Donado - Eskenitek Diseùo Vestuari Gaitzerdi Teatro Realització Vestuari Azegiùe Urigoitia Producció Rosa Abal Procedència Euskadi - Espanya Web www.gaitzerditeatro.com La Llotja Estand 06

carrer 50’

envia GAI.(Vot de l’1 al 10)

CAST

+18

gratis

Dia 11 23:00 Dia 12 21:00 | Pl. Nacions

GUILLEM ALBĂ€

Montsant Ciurana

& ALWAYS DRINKING MARCHING BAND Flirt Guillem Albà posa en solfa el seu segon muntatge –el primer va ser Sketchofrènia (2007)–, amb la participació musical sobre l'escenari de l'Always Drinking, amb la qual ha col¡laborat els darrers anys, i amb direcció de Jordi Purtí. Flirt! Ês un espectacle de clown que transcorre en escenes musicals i que explica la història d'un antiheroi que ens mostra el seu món interior en la recerca del seu amor. Aquest espectacle ha estat en residència creativa a Tàrrega la primavera de 2010. Guillem Albà compone su segundo montaje –el primero fue Sketchofrènia (2007)–, con la participación musical sobre el escenario de la Always Drinking, con la que ha colaborado los últimos aùos, y con dirección de Jordi Purtí. Flirt! es un espectåculo de clown que transcurre en escenas musicales y que explica la historia de un antihÊroe que nos muestra su mundo interior en busca de su amor. Este espectåculo estuvo en residencia creativa en Tàrrega durante la primavera de 2010.

clown 90’

envia GUI.(Vot de l’1 al 10)

multi

15 +18 EUR

e

Dia 9 22:30 Dia 10 12:00 | Poli. Municipal A

Espai ARA LLEIDA ARA TEATRE L’INSTITUT D’ESTUDIS ILERDENCS AMB LA FIRA

Autor Jordi Purtí i Guillem Albà Direcció Jordi Purtí Actor/Clown Guillem Albà Músics Always Drinking Marching Band, Francesc Vives, Edgar Gómez, Víctor Bauzà, Manu Estoa, Robson Rodrigues, Roger Bas Música i Direcció musical Víctor Bauzà Disseny escenografia i vestuari Alfred Casas Construcció escenografia i vestuari L’Estaquirot Teatre i Wylja Family Disseny dʟil¡luminació i audiovisuals Oriol Ibåùez Tècnics Oriol Ibåùez, Jonatan Bernabeu, Ignasi SolÊ, Sara Reig Coreografia Irene Benavent Publicitat Creàtica Fotografia Heike Lohneis Producció i direcció tècnica Oriol Ibåùez Oficina producció i contractació Blai Rodríguez Logística i Producció en gira Joan Abellån Coproducció Guillem Albà i Always Drinking Productions Col¡laboren SAT! Sant Andreu Teatre, FiraTàrrega, Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, La Farinera del Clot Procedència Catalunya - Espanya Web www.GuillemAlba.com

Nurosfera Canterbury

Xip Xap La cigala i la formiga

Talia Teatre La bruixa i el follet

'LD'LD

'LDL

'LDL

Centre de Titelles de Lleida El petit Elefant

Les Antonietes Teatre El mal de la joventut

Centre de Titelles de Lleida El petit Elefant

'LDL

'LD'LD

'LDL

21


JANGO EDWARDS & CIA PASSABARRET Big Boss & Tandarica Orkestar El projecte Tandarica Orkestar va néixer el 2004 com un itinerant de circ i música balcànica. Ara, a aquella proposta inicial, s'hi suma el conegut pallasso Jango Edwards, caracteritzat com a patriarca gitano i comandant una colla de deu músics i actors, per oferir un espectacle de carrer amb clown, malabars, acrobàcia i artefactes mòbils que ens recorda l'univers d'Emir Kusturica. Una proposta per a tots els públics plena d'humor i energia. El proyecto Tandarica Orkestar nace en 2004 como un itinerante de circo y música balcánica. Ahora, a aquella propuesta inicial, se suma el conocido payaso Jango Edwards, caracterizado como patriarca gitano y al frente de diez músicos y actores, para ofrecer un espectáculo de calle con clown, malabares, acrobacia y artefactos móviles que recuerda el universo de Emir Kusturica. Una propuesta para todos los públicos repleta de humor y energía. Autor Cia. Passabarret Direcció Jango Edwards Músics Roger Conesa, Jon Tomàs, Santi Ruiz, Xavi de la Salud, David Rincán Rincón, David Sancho Actors Jango Edwards, Dèlia Batet, Uri Llop, Jordi Katxorro Gómez Procedència Catalunya - Espanya Web www.passabarret.com La Llotja Estand 46

circ 55’

multi

TP

gratis envia JAN.(Vot de l’1 al 10)

Dia 11 17:00 i 23:30 Dia 12 17:30 | Av. Catalunya - Sortida itinerants

JASHGAWRONSKY BROTHERS Radio Armenia

envia JAS.(Vot de l’1 al 10)

Els Jashgawronsky Brothers tenen l'habilitat d'extreure els sons més increïbles dels instruments més estranys fets amb objectes quotidians. Després d'haver explorat els sons de la cuina amb el seu Broom Brush Crash, ara s'enfronten al món de la bugaderia: taules de planxar i rentadores musicals. Un viatge que va de la música antiga fins al rock & roll, adobat amb molta comèdia, malabars, acrobàcies i un toc de sensualitat. Los Jashgawronsky Brothers tienen la habilidad de extraer los sonidos más increíbles de los instrumentos más extraños hechos con objetos cotidianos. Después de haber explorado los sonidos de la cocina con su Boom Brush Crash, ahora se enfrentan al mundo de la lavandería: tablas de planchar y lavadoras musicales. Un viaje que va de la música antigua hasta el rock & roll, abonado con mucha comedia, malabares, acrobacias y un toque de sensualidad.

22

Autor The Jahsgawronsky Brothers Direcció Diego Carli Actors Paolo Rozzi, Diego Carli, Ana Marcato, Silvio Bortoletto, Octavio Caballero, Diego Zenato Procedència Itàlia Web www.freeart.es La Llotja Estand 45

teatre musical 90’

ENG

3

+18 EUR

Dia 9 22:00 Dia 10 21:00 Dia 11 22:00 Dia 12 21:00 | E. Reguer A L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.


Carles Gómez

KAMCHATKA Habitaculum Habitaculum és el segon espectacle de Kamchatka que beu en gran part del seu anterior i exitós muntatge (Kamchàtka) que va visitar FiraTàrrega l’any 2007 i ha fet una extensíssima gira internacional. La proposta (Laboratori de Creació, FiraTàrrega 2010), dirigida novament per Adrian Schvarzstein i presentada com a espectacle d'interior a les instal·lacions incomparables de l'antiga fàbrica de Cal Trepat, aprofundeix en l'univers que envolta el fenomen de la migració i parla de com les persones nouvingudes, un cop establertes, adapten els seus costums i experiències a la realitat que els envolta. Un recorregut emotiu pel món íntim d'unes persones que busquen unes millors condicions de vida, però també busquen integrar-se i trobar el seu lloc en una nova cultura. Habitaculum es el segundo espectáculo de Kamchatka que beve en gran parte de su anterior y exitoso montaje (Kamchàtka) que visitó FiraTàrrega en 2007 y ha realizado una extensísima gira internacional. La propuesta (Laboratorio de Creación, FiraTàrrega 2010), dirigida de nuevo por Adrian Schvarzstein y presentada como espectáculo de interior en las instalaciones incomparables de la antigua fábrica de Cal Trepat, profundiza en el universo de la migración y habla de cómo las personas desplazadas, una vez establecidas, adaptan sus costumbres y experiencias a la realidad que les rodea. Un recorrido emotivo por el mundo íntimo de unas personas que buscan unas mejores condiciones de vida, pero también integrarse y encontrar su lugar en una nueva cultura.

instal·lació 60’

NO TEXT

TP

10 EUR

e

Idea i creació Cia. Kamchàtka Direcció Adrian Schvarzstein www.adrianschvarzstein.com Intèrprets Cristina Aguirre, Maïka Eggericx, Sergi Estebanell, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Albert Querol, Josep Roca, Edu Rodilla, Santi Rovira, Gary Shochat, Ada Vilaró, Prisca Villa, Albert Vinyes Escenografia, vestuari, llums Cia. Kamchàtka Producció Cia. Kamchàtka. Amb l’acompanyament de Melando Coproductors Institut Municipal d’Acció Cultural de Lleida: projecte guanyador Premi d’Arts Escèniques Lleida 2009, FiraTàrrega: projecte guanyador Laboratoris de Creació 2010 Agraïment especial Festival Escena Poblenou Procedència Catalunya - Espanya Web www.kamchatka.cat La Llotja Estand C03

envia KAM.(Vot de l’1 al 10)

Espectacle sense seient, no recomanat a persones amb mobilitat reduïda. Aforament molt limitat. Donades les característiques de l’espectacle, el públic accedeix per grups segons l’horari anunciat, independentment de la durada total de 60’. Es prega la màxima puntualitat. No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle. Punt de trobada i validació dʼentrades: Rotonda Av. Ondara

!

Espectáculo sin asiento, no recomendado a personas con movilidad reducida. Aforo muy limitado. Dadas las características del espectáculo, el público accede por grupos según el horario anunciado, independientemente de la duración total de 60ʼ. Se ruega la máxima puntualidad. No se permitirá el acceso una vez iniciado el espectáculo. Punto de encuentro y validación de entradas: Rotonda Av. Ondara

Dia 9 18:00, 18:20, 18:40, 19:00, 19:20, 19:40 Dia 10 12:00, 12:20, 12:40, 13:00, 13:20, 13:40 - 18:00, 18:20, 18:40, 19:00, 19:20, 19:40 Dia 11 12:00, 12:20, 12:40, 13:00, 13:20, 13:40 - 18:00, 18:20, 18:40, 19:00, 19:20, 19:40 Dia 12 12:00, 12:20, 12:40, 13:00, 13:20, 13:40 - 18:00, 18:20, 18:40, 19:00, 19:20, 19:40 | E. Cal Trepat Punt de trobada: Rotonda Av. Ondara. Plànol 4

23


JORGE ALBUERNE & CECILIA COLACRAI Ultimo, el baile Colacrai i Albuerne inicien la seva trajectòria conjunta amb el duo de dansa i circ de carrer Gira, l'any 2006, que va rebre el Prix Section Decouverte al Festival de Rue de Ramonville’06. Ara proposen un nou espai per a l'encontre de la dansa, l'acrobàcia i la música al carrer, amb un espectacle familiar, fresc i divertit que reflexiona sobre els "moments de felicitat" i s'inspira en el personatge d'Ultimo, creat per Alessandro Baricco al seu llibre Questa Storia. Colacrai y Albuerne inician su trayectoria conjunta con el dúo de danza y circo de calle Gira, en 2006, que mereció el Prix Section Decouverte en el Festival de Rue de Ramonvilleʼ06. Ahora proponen un nuevo espacio para el encuentro de la danza, la acrobacia y la música en la calle, con un espectáculo familiar, fresco y divertido que reflexiona sobre los "momentos de felicidad" y se inspira en el personaje de Ultimo, creado por Alessandro Baricco en su libro Questa Storia.

envia ALB.(Vot de l’1 al 10)

dansa circ 25’

NO TEXT

TP

gratis

e

Dia 11 12:00 i 17:00 Dia 12 12:30 | Pl. Major

LA BANDA DEL SURDO

Creació i interpretació Jorge Albuerne i Cecilia Colacrai Música original Miguel Marin Assessorament coreogràfic Andrea Acosta Mirada Externa Albin Warette Assistència tècnica Pablo (Mo) Ramirez Fotografia i disseny de dossier i blog Débora Tenenbaum Vídeo Patricio Carroggio Procedència Catalunya - Espanya Web www.giradanza.wordpress.com

Elena Yakovleva

La banda del surdo

Companyia gironina que des de l'any 1997 treballa en el camp de la percussió, la música i els espectacles de carrer, amb molta experiència en cercaviles i accions a l'aire lliure i que ja van ser presents a la programació de la Fira l'any 2003. Ara tornen per oferir-nos un recorregut amb dues parts, una d'itinerant i una segona de resolució en un espai fix. Ritme, moviment i energia sense límits. Compañía gerundense que desde 1997 trabaja en el campo de la percusión, la música y los espectáculos de calle, con gran experiencia en pasacalles y acciones al aire libre y que ya estuvieron presentes en la programación de la Fira en 2003. Ahora regresan para ofrecernos un recorrido con dos partes, una itinerante y una segunda de resolución en un espacio fijo. Ritmo, movimiento y energía sin límites.

envia LBS.(Vot de l’1 al 10)

música 50’

NO TEXT

TP

gratis

Dia 11 18:00 Dia 12 00:30 (Pl. Major-Sortida Itinerants) 18:00 | Pl. Carme-Sortida itinerants

LA IMPACIÈNCIA In-consciència Un home i la seva consciència han de conviure plegats després d'haver sofert una desgràcia familiar. In-consciència és un espectacle còmic i enginyós, amb personatges inconscientment reals que no veuen acomplerts els seus somnis i on la crua realitat quotidiana, com sempre, s'acaba imposant. Darrer muntatge d'aquesta jove companyia balear que va rebre el premi al millor espectacle en la Mostra de Teatre de Barcelona 2009 Un hombre y su consciencia tienen que convivir tras haber sufrido una desgracia familiar. In-consciència es un espectáculo cómic e ingenioso, con personajes inconscientemente reales que no ven cumplidos sus sueños y donde la cruda realidad cotidiana, como siempre, termina por imponerse. Último trabajo de esta joven compañía balear que recibió el premio al mejor espectáculo en la Mostra de Teatre de Barcelona 2009. Autor Salvador Oliva i Luca Bonadei Direcció Luca Bonadei i Salvador Oliva Actors Luca Bonadei, Salvador Oliva i Sylvia Sánchez Vestuari La Impaciència i Bel Cirerol Escenografia Ulhasa Disseny Gràfic Ulhasa Assessorament Jordi Cumellas Fotografia i vídeo Toni Nievas Temes Musicals Venus Inferna Disseny Il·luminació Joan Borràs Procedència Illes Balears - Espanya La Llotja Estand 02

envia LIM.(Vot de l’1 al 10)

teatre 60’

CAT

15 EUR

+18

Dia 10 23:00 Dia 11 13:00 | Poli. Municipal A

24

Autor Aniol Miró, Pau Oliver i La Banda del Surdo Direcció Aniol Miró i Pau Oliver Percussions Aniol Miró, Adrià López, Albert Dondarza, Dani Ortiz, Gerard Brugués, Homero Cortés, Pau Oliver, Xènia Gasull, Sergi Corredera, Victor Martínez, Pol Figueres i Nuri Madí Xanques Olga Barrancos i Olga Bernardo Procedència Catalunya - Espanya Web www.labandadelsurdo.net


Joris Hol

LA CHOUING

Després del seu primer muntatge Plume aquesta companyia francesa aficionada als personatges extrems, ens ofereix un nou muntatge tragicoburlesc sense paraules en què dos germans conviden el públic a una cerimònia plena de rituals estranys que tenen l'objectiu d'honorar la seva mare morta. La finalitat és donar compliment a la seva darrera voluntat: que els nois trobin una esposa.

Cendres

Después de su primer montaje Plume, esta compañía francesa aficionada a los personajes extremos, nos ofrece un nuevo montaje tragicoburlesco sin palabras en el que dos hermanos invitan al público a una ceremonia llena de rituales extraños que tienen el objetivo de honrar a su madre muerta. La finalidad es dar cumplimiento a su última voluntad: que los chicos encuentren una esposa.

envia LCH.(Vot de l’1 al 10)

Autor Alain Bourderon Direcció Intèrprets Alain Bourderon & Luc Costa. Amb el suport de Réseau en scène Languedoc-Roussillon en el marc del projecte Convivencia Pirineus Mediterrània, cofinançat per la Unió Europea dins el programa FEDER-POCTEFA de cooperació territorial Espanya França Andorra Procedència França Web www.lachouing.fr La Llotja Estand C08

teatre 45’

NO 3 TEXT EUR

TP

e

Dia 9 18:00 Dia 10 18:00 | E. Reguer A L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.

25


LA VERONAL Finlàndia

Finlàndia parla dels moments inacabats, de les paraules que es queden als llavis, dels pensaments que no es desenvolupen, instants recollits i expressats a través del moviment per aquesta jove companyia que té el propòsit de reproduir la realitat com un reflex del seu propi món interior. Influenciada pel cinema i amb una sòlida base corporal, La Veronal aposta per la creació d'espais artístics globals que integren el teatre i la dansa. Finlàndia habla de los movimientos inacabados, de las palabras que se quedan en los labios, de los pensamientos que no se desarrollan, instantes recogidos y expresados a través del movimiento por esta joven compañía que tiene el propósito de reproducir la realidad como un reflejo de su propio mundo interior. Influenciada por el cine y con una sólida base corporal, La Veronal apuesta por la creación de espacios artísticos globales que integran el teatro y la danza.

26

Autor Marcos Morau Direcció Marcos Morau Música El Conde de Torrefiel Intèrprets Anna Hierro, Cristina Facco, Inma Asensio, Lorena Nogal i una ballarina Espai Enric Planas Assessorament dramatúrgic Pablo Gisbert Vestuari Ludmila Vitsheva Fotografia Humberto Pitch Producció Fani Benages ww Procedència Catalunya - Espanya Web http://laveronal.blogspot.com

envia LVE.(Vot de l’1 al 10)

dansa 30’

NO gratis TEXT

TP

e

Dia 9 20:00 Dia 10 20:00 | Pl. Nacions


LAS LO LAS Doll

Amb anys de treball, investigació i experiència duent a terme espectacles de dansa aèria en la companyia Deambulants, Montse Canals s'acompanya de Meritxell Cardellach per iniciar un projecte independent i produir un espectacle de sala que integra aquesta disciplina amb la dansa contemporània, el flamenc i la veu en directe, per parlar sobre la dona i el món de la moda al llarg del segle XX. Doll és un cant a la llibertat i un homenatge a les àvies, a les mares i a les dones de tots els temps. Con años de trabajo, investigación y experiencia realizando espectáculos de danza aérea en la compañía Deambulants, Montse Canals se acompaña de Meritxell Cardellach para iniciar un proyecto independiente y producir un espectáculo de sala que integra esta disciplina con la danza contemporánea, el flamenco y la voz en directo, para hablar sobre la mujer y el mundo de la moda a lo largo del siglo XX. Doll es un canto a la libertad y un homenaje a las abuelas, a las madres y a las mujeres de todos los tiempos.

Autor Las Lo Las Direcció Montse Canals, Meritxell Cardellach i Nagore Somoza Intèrprets: Montse Canals, Meritxell Cardellach i Mariona Fàbregas (veu en directe) Assessor coreogràfic J. Carlos Lérida Col·laboració artística Meritxell Yanes Guió Imma Garolera Música i direcció musical Zésar Martínez i Mato Lletres Enric Canada Disseny de vestuari Cristina Ceide Disseny dʼInstal·lació I tècnic dʼaeris Jaume Tans Il·luminació Cube Tècnic de llums Isaac Bosch So Artur Esteban Fotografia i disseny gràfic Miquel Ribot Administració i premsa Sandra Castro i Imma Garolera Producció Deambulants Agraïments Perruqueria 4 Cantons, antiga fàbrica Coma Cros, Nou Epiral, Centre Cultural la Mercè, Selva Aventura, Xevi Masó Procedència Catalunya - Espanya

envia LLL.(Vot de l’1 al 10)

dansa 50’

CAT

15 EUR

TP

Dia 10 00:30 i 20:00 | Poli. Municipal B

27


LEANDRE Chez Leandre

envia LEA.(Vot de l’1 al 10)

Un espectacle de clown ple de sentiment i optimisme. El protagonista és el que la gent anomena un sense sostre, però per a ell el carrer és casa seva, i es disposa a obrir-nos-en la porta... Leandre Ribera, amb 13 anys de trajectòria creant espectacles de carrer, ha aconseguit fer de l'espai públic el seu hàbitat natural i s'ha convertit en tota una referència en l'àmbit internacional. Un espectáculo de clown lleno de sentimiento y optimismo. El protagonista es lo que la gente denomina un "sin techo", pero para él la calle es su casa y se dispone a abrirnos la puerta... Leandre Ribera, con 13 años de trayectoria creando espectáculos de calle, ha conseguido hacer del espacio público su hábitat natural y se ha convertido en toda una referencia en el ámbito internacional.

Autor Leandre Ribera Direcció Leandre Ribera Construcció de lʼescenografia Marta Linares Imatge Raquel Romero Disseny gràfic It’s Broccoli Procedència Catalunya - Espanya Web www.freeart.es La Llotja Estand 45

clown 35’

3 NO TEXT EUR

TP

Dia 9 19:30 Dia 10 13:00 i 19:30 | Pl. dels Àlbers L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.

LES ANTONIETES TEATRE El mal de la joventut Després de L'aigua (2007) basada en textos de Jesús Moncada i Magnòlies negres (2008) adaptació de Mercè Rodoreda, aquesta jove companyia afronta un text contundent de Ferdinand Brückner que parla sobre les relacions de set joves i la confusió que els provoca el pas a l'edat adulta en una societat perduda, la de l'Alemanya del període d'entreguerres (s.XX). Una proposta que no deixa lloc a l'artifici i està basada en el treball actoral. Una història perfectament actual i traslladable a la realitat dels nostres dies. Después de L'aigua (2007) basada en textos de Jesús Moncada y Magnòlies negres (2008) adaptación de Mercè Rodoreda, esta joven compañía se enfrenta a un texto contundente de Ferdinand Brückner que habla sobre las relaciones de siete jóvenes y la confusión que les provoca el paso a la edad adulta en una sociedad perdida, la de la Alemania del período de entreguerras (s.XX). Una propuesta que no deja espacio al artificio y está basada en el trabajo actoral. Una historia perfectamente actual y trasladable a la realidad de nuestros días.

teatre 60’

CAT

15 EUR

+18

Dia 11 22:00 Dia 12 00:00 | E. Ara Lleida

Autor Ferdinand Brückner Direcció Oriol Tarrasón Intèrprets Bernat Quintana, Guillem Gefaell, Sergi Torrecilla, Mireia Illamola, Bàrbara Roig, Annabel Castan i Maria Ibars Procedència Catalunya - Espanya Web www.lesantonietes.com

envia LAN.(Vot de l’1 al 10)

29


MARCO VARGAS & CHLOÉ BRÛLÉ ¿Hacia dónde?

envia VAR.(Vot de l’1 al 10)

Aquest és el quart espectacle d'ençà que el 2005 aquesta companyia iniciés el seu trajecte a la recerca d'un llenguatge i una narrativa pròpies remarcant el caràcter coreogràfic del flamenc. Després del seu primer treball (Las 24), ens ofereixen aquesta nova proposta per a 2 ballarins i un cantaor (Juan José Amador) que reflexiona sobre la imperiosa necessitat humana d'avançar, sovint sense saber cap a on. Este es el cuarto espectáculo desde que en 2005 esta compañía iniciase su trayecto a la búsqueda de un lenguaje y una narrativa propias remarcando el carácter coreográfico del flamenco. Después de su primer trabajo (Las 24), nos ofrecen esta nueva propuesta para 2 bailarines y un cantaor (Juan José Amador) que reflexiona sobre la imperiosa necesidad humana de avanzar, a menudo sin saber hacia dónde. Autor Marco Vargas & Chloé Brûlé Direcció Marco Vargas & Chloé Brûlé Coreografies Marco Vargas, Chloé Brûlé, Juan Carlos Lérida Al Ball Marco Vargas i Chloé Brûlé Al Cante Juan José Amador Música original Diego Amador i Raúl Cantizano Vestuari José Tarriño Producció i Distribució: 8co80 gestión cultural Procedència Andalusia - Espanya Web www.8co80.com

NACHO VILAR

dansa 30’

3 NO TEXT EUR

TP

Dia 11 20:00 Dia 12 19:00 | Pl. dels Àlbers L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.

envia NVP.(Vot de l’1 al 10)

PRODUCCIONES Habitus Mundi Espectacle itinerant en què uns frares que s'han passat la vida reclosos al monestir descobreixen que efectivament existeix una altra vida: el món del cabaret i del music-hall. Una proposta ludicofestiva, acompanyada amb música, coreografies i petits efectes pirotècnics. Aquest és el segon muntatge de carrer d'aquesta companyia que ja va ser present en la programació de FiraTàrrega l'any 2008 amb Business Class. Espectáculo itinerante en el que unos frailes que se han pasado la vida en reclusión monacal descubren que efectivamente existe otra vida: el mundo del cabaret y del music-hall. Una propuesta ludico-festiva, aliñada con música, coreografías y pequeños efectos pirotécnicos. Este es el segundo trabajo de calle de esta compañía que ya estuvo presente en la programación de FiraTàrrega en 2008 con Business Class. Autor Anton Valen Direcció Anton Valen Intèrprets Sergio Alarcón, Antonio Albujer, Nico Andreu, Rocio Bernal, Juan Carlos González Procedència Múrcia - Espanya Web www.nachovilar.com La Llotja Estand 47

30

carrer 60’

NO TEXT gratis

TP

Dia 9 18:30 Dia 10 11:00 i 18:30 | Pl. Carme - Sortida itinerants


NE ME TITERE PAS Circumloqui Companyia que es va presentar en societat amb Lo sainet del senyor rector (2006) un muntatge irreverent representat dins d'una caravana. Ara amb Circumloqui proposen un espectacle de titelles itinerant on s’hi barreja l’humor negre, l'enginyeria casolana i la música en directe. El Circ Circumloqui ha instal·lat la seva pista sobre un tricicle motoritzat i es disposa a actuar pels carrers amb números de màgia i d’equilibris, l’home forçut, el domador de feres i l’increïble Nadó Bala, l'únic nen capaç de volar més de 50 metres. Compañía que se presentó en sociedad con Lo sainet del senyor rector (2006) un montaje irreverente representado dentro de una caravana. Ahora con Circumloqui proponen un espectáculo de títeres itinerante donde se mezcla el humor negro, la ingeniería casera y la música en directo. El Circ Circumloqui ha instalado su pista sobre un triciclo motorizado y se dispone a actuar por las calles con números de magia y de equilibrios, el hombre forzudo, el domador de fieras y el increíble Bebé Bala, el único niño capaz de volar más de 50 metros.

Autor Ne me títere pas Direcció Jordi Farrés Titellaire Xesco Quadras Músic Miquel Nevado Assessorament artístic Ton Muntaner Vestuari: Mireia Buyó i Ilu Sancho Assessorament Escenogràfic Antigua&Barbuda Construcció escenografi Xesco Quadras Música Miquel Nevado Disseny gràfic Eva Montero Producció Associació d’espectacles Oixque amb la col·laboració del CoNCA Procedència Catalunya - Espanya Web www.nemetiterepas.cat La Llotja Estand C02

titelles 60’

envia NMT.(Vot de l’1 al 10)

CAT gratis

TP

Dia 11 13:00 Dia 12 11:30 | Pl. Carme - Sortida itinerants

NIT D'HUMOR SAN MIGUEL CIRCUITO CAFÉ TEATRO VALENCIA

HERMANAS BELCRO

RAFA FORNER

Paticorto

La verdad sea dicha

Autor Hermanas Belcro Direcció Hermanas Belcro Intèrprets: Ana Puerta, Silvia López Procedència Andalusia - Espanya Web http://lashermanasbelcro.blogspot.com

Autor Rafa Forner Direcció Rafa Forner Intèrprets: Rafa Forner, Mónica Mendoza Procedència País Valencià - Espanya

envia HER.(Vot de l’1 al 10)

teatre 75’ humor

15

CAST EUR

+18

Dia 12 01:00 | Poli. Municipal A

envia RAF.(Vot de l’1 al 10)

teatre 75’ humor

15

CAST EUR

+18

Dia 11 21:00 | Poli. Municipal A

Una proposta de cafè-teatre a l'estil del Club de la Comèdia, amb la participació del monologuista valencià Rafa Forner i de les Hermanas Belcro, expertes improvisadores amb un gran sentit de l'humor. Dues propostes en una nit que arriben avalades amb el Premi del Circuito Teatro Valencia San Miguel 2009 que proporcionaran als espectadors una vetllada distesa i entretinguda. Una propuesta de café-teatro al estilo del Club de la Comedia, con la participación del monologuista valenciano Rafa Forner y de les Hermanas Belcro, expertas improvisadoras con un gran sentido del humor. Dos propuestas en una noche que llegan avaladas con el Premio del Circuito Teatro Valencia San Miguel 2009 y que proporcionarán a los espectadores una velada amable y entretenida.

31


NUROSFERA Canterbury

Inspirat en Els contes de Canterbury, de l'autor anglès Geoffrey Chaucer (13401400), aquest espectacle és un treball que encadena diverses històries. Amb un tractament escènic multidisciplinari (teatre de text, guinyol, objectes, fregolisme...), tres actors interpreten un gran nombre de personatges, en un viatge de somnis i imaginacions delirants en què el personatge de l'escriptor va a la recerca de la inspiració per escriure la seva obra mestra. Inspirado en Los cuentos de Canterbury, del autor inglés Geoffrey Chaucer (1340-1400), este espectáculo es un trabajo que encadena historias diversas. Con un tratamiento escénico multidisciplinar (teatro de texto, guiñol, objetos, fregolismo...), tres actores interpretan un gran número de personajes, en un viaje de sueños e imaginaciones delirantes en que el personaje del escritor sale en busca de la inspiración para escribir su obra maestra. Autor Ferran Farré i Núria Casado Direcció Òscar Sánchez H. Intèrprets Núria Casado, Ferran Farré, Toni Vílchez Procedència Catalunya - Espanya Web www.nurosfera.com

envia NUR.(Vot de l’1 al 10)

teatre d’humor 85’

CAT

15 EUR

+18

Dia 9 22:00 Dia 10 22:00 | E. Ara Lleida

Olga Boix

PRODUCCIONS ESSENCIALS Cuttlas, anatomia d'un pistoler Espectacle multidisciplinar que barreja tècniques escèniques i audiovisuals (bunraku japonès, teatre negre, ombres, projecció d'imatges i música en viu) per donar vida al famós personatge de còmic creat pel dibuixant Calpurnio. Un gran treball de fusió, molt cinematogràfic i dinàmic, basat en el treball col·laboratiu de diversos creadors, que mostra el particular univers del vaquer Cuttlas en el far-west més contemporani i amplia la nostra visió tradicional del teatre de titelles. PREMI DE LA CRÍTICA FESTIVAL KONTRAPUNKT, POLÒNIA 2008. Espectáculo multidisciplinar que mezcla técnicas escénicas y audiovisuales (bunraku japonés, teatro negro, sombras, proyección de imágenes y música en vivo) para dar vida al famoso personaje de cómic creado por el dibujante Calpurnio. Un gran trabajo de fusión, muy cinematográfico y dinámico, basado en el trabajo colaborativo de diversos creadores, que muestra el particular universo del vaquero Cuttlas en el far-west más contemporáneo y amplía nuestra visión tradicional del teatro de títeres. Subtítulos en inglés. PREMIO DE LA CRÍTICA FESTIVAL KONTRAPUNKT, POLONIA 2008. Autor Idea original i concepció de lʼespectacle Sergio Pons Direcció Direcció dʼescena Lluís Graells Autor del còmic original Calpurnio Música original i espai sonor Josep Maria Baldomà Realització audiovisual Carlos Callero / Amiconi Dramatúrgia Albert Tola Tractament Emilio del Hierro Realització en directe, llums i VJ Xavi Sala Direcció tècnica Alberto Barberà Actors-manipuladors Pep Boada, Miren Larrea, Nùria Olivé, Sergio Pons, María Santallusia i Marta Rosell Construcció Acetato Teatro Procedència Catalunya - Espanya Web www.produccionsessencials.com La Llotja Estand 56 Subtítols en anglès

32

envia PES.(Vot de l’1 al 10)

multidisciplinar 70’

CAST

15 EUR

TP

Dia 11 23:00 Dia 12 12:00 | Poli. Municipal B


PRODUCCIONES VIRIDIANA Habibi / Amado

La poesia sufí dels grans místics de la península ibèrica és el punt de partida d'aquest espectacle dirigit per Jesús Arbués que uneix la tradició àrab amb les noves tecnologies de la imatge per a crear una història colorista i rítmica. A l'escenari, tres artistes provinents de la tradició musulmana, jueva i catòlica ens presenten un treball sobre allò que Ibn Arabi anomena "la religió de l'amor". Un espectacle que construeix un pont entre occident i l'islam a través de la poesia, la música, la dansa i les imatges. La poesia sufí de los grandes místicos de la península ibérica es el punto de partida de este espectáculo dirigido por Jesús Arbués que une la tradición árabe con las nuevas tecnologías de la imagen para crear una historia colorista y rítmica. Sobre el escenario, tres artistas provenientes de la tradición musulmana, judía y católica nos presentan un trabajo sobre lo que Ibn Arabi denomina "la religión del amor". Un espectáculo que construye un puente entre occidente y el islam a través de la poesía, la música, la danza y las imágenes.

Autor Jesús Arbués Direcció Jesús Arbués Actors Javier García Ortega y Patricia Badián Kosman Ballarí Mohamed El Sayed Textos Ibn ‘Arabi i Mevlana Rumi Música original i arranjaments Kike Lera Videorealització Ramón Día i Kalamour Il·luminació Agustín Pardo Coreografia Ana Continente Actriu vídeo Laura De La Fuente Vestuari Rachid Benkiram Fotografia Pilar Hurtado i Marta Marco Disseny gràfic Agustín Pardo Suport gira Marroc Rachid Benkiram Producció artística Cristina V. Pimpinela Producció residència artística Dpto. Cultura Diputación de Huesca. Empresa en coproducció amb el Centro Dramático de Aragón. Una coproducció de Producciones Viridiana / Boulevard Festival (Marroc) / Pirineos Sur. Procedència Aragó - Espanya Web www.viridiana.es La Llotja Estand 34

envia PVI.(Vot de l’1 al 10)

multidisciplinar 60’

CAST

15 EUR

+18

Dia 11 21:00 Dia 12 00:00 i 19:00 | E. Sant Josep

33


REIAL COMPANYIA DE TEATRE DE CATALUNYA Bunny me, vols una mascota? envia RCT.(Vot de l’1 al 10)

!

Aquest espectacle és una suma d’accions que es van repetint durant 40’ i està concebut per a ser vist en un lloc de pas. Els espectadors estan a peu dret al carrer i l’objectiu és que el públic es renovi constantment. Este espectáculo es una suma de acciones que se van repitiendo durante 40ʼ y está concebido para ser visto en un lugar de paso. Los espectadores están de pie en la calle y el objetivo es que el público se vaya renovando constantemente.

Amb Kurva (Laboratori de Creació, FiraTàrrega 2008) aquesta jove companyia es va projectar al circuit internacional, amb la voluntat de fer-se un lloc en el món de les creacions en espais no convencionals. Amb Bunny me! (estrenat al Fringe 2009 d'Edimburgh) intervenen en l'aparador d'una botiga en ple centre comercial per fer una al·legoria crítica del món mercantil on ens ha tocat viure. Dos aturats, amb serioses dificultats econòmiques, es posen a la venda com a animals de companyia i fan tots els possibles per ser comprats pels vianants. Agraïments: Esports Vilamajó, Tàrrega

Con Kurva (Laboratorio de Creación, FiraTàrrega 2008) esta joven compañía se proyectó al circuito internacional, con la voluntad de hacerse un hueco en el mundo de las creaciones en espacios no convencionales. Con Bunny me! (estrenado en el Fringe 2009 de Edimburgh) intervienen en el escaparate de una tienda en pleno centro comercial para construir una alegoría crítica del mundo mercantil donde nos ha tocado vivir. Dos parados, con serias dificultades económicas, se ponen a la venta como animales de compañía y hacen todos los posibles para ser comprados por los transeuntes.

34

Autor Laia Alsina, Jordi Centellas Direcció Laia Alsina, Jordi Centellas Actors Laia Alsina, Jordi Centellas Música Ramon Rojas Mescla audio i off Artur Rodríguez Procedència Catalunya - Espanya Web www.lareial.net La Llotja Estand 28

teatre 80’

NO TEXT gratis

TP

Dia 9 19:00 Dia 10 10:30 i 19:00 Dia 11 13:00 | Aparador Esports Vilamajó


Espectacle amb estructures de gran format i música en directe que suma l'experiència de Res de Res en les produccions de tipus visual i poètic amb el concepte circense contemporani del Circ Bover. Junts produeixen aquesta proposta interdisciplinària a cavall entre l'espectacularitat aèria i la poètica més intimista, per parlar, en complicitat permanent amb el públic, sobre l'exili, el desplaçament i la supervivència.

RES DE RES & CIRC BOVER

Espectáculo con estructuras de gran formato y música en directo que suma la experiencia de Res de Res en les producciones de tipo visual y poético con el concepto circense contemporáneo del Circ Bover. Juntos producen esta propuesta interdisciplinaria a caballo entre la espectacularidad aérea y la poética más intimista, para hablar, en complicidad permanente con el público, sobre el exilio, el desplazamiento y la supervivencia.

Sine terra

envia RRB.(Vot de l’1 al 10)

circ 60’

NO TEXT gratis

+18

Dia 11 18:30 Dia 12 11:30 | E. Hort del Barceloní

Autor Biel Jordá Direcció Biel Jordá Intèrprets Carla Fontes, Camille Sola, Claudio Parente, Sebastián Tesouro, Tiá Jordà, Jon Cilveti, Toni Rosselló, Joan Jordà Escenografia Res de Res Vestuari María Miró Procedència Illes Balears - Espanya Web www.elbuho.eu La Llotja Estands 02 i 47

35


Sanne Peper

RO THEATER / JETSE BATELAAN Broeders

Autor Jetse Batelaan Direcció Jetse Batelaan Actors Arjan Bouwmeester, Carola Bärtschiger, Mijke Werkema, Tjebbe Roelofs, Lottie de Bruijn, Irene Schaltegger, Roel Voorbij Assessorament guió Jeroen van den Berg Tècnic llums Theun Mosk Vestuari Sacha Zwiers Tècnic Manuel Boutreur, Miguel Rodriguez Traducció Ms. Olga Bernárdez Cid Producció Ro Theater Coproducció Gasthuis/Frascati, Oerol Festival, Over het IJ, Theaterfestival Boulevard. Amb el suport de Frans Brood Productions Procedència Països Baixos Web www.rotheater.nl

Jetse Batelaan és una de les veus joves més prometedores del teatre holandès vinculada a la direcció del prestigiós Ro Theater de Rotterdam. Amb aquest Broeders construeix una proposta visual molt especial i suggerent, tant pel que fa a l'indret de representació com per la seva tipologia narrativa. Un muntatge que, en clau metafòrica, parla sobre i els principis essencials de la condició humana: la solitud, les relacions, la dependència, els ressorts que fan avançar el món. Un espai i un temps on els personatges són alhora agents i pacients, on la vida només és possible de la mà d'un germà, el nostre. Jetse Batelaan es una de las voces jóvenes más prometedoras del teatro holandés vinculada a la dirección del prestigioso Ro Theater de Rotterdam. Con este Broeders construye una propuesta visual muy especial y sugerente, tanto por el lugar de representación como por su tipología narrativa. Un montaje que, en clave metafórica, habla sobre los principios esenciales de la condición humana: la soledad, las relaciones, la dependencia, los resortes que hacen avanzar el mundo. Un espacio y un tiempo donde los personajes son a la vez agentes y pacientes, donde la vida sólo es posible de la mano de un hermano, el nuestro.

noves dramatúrgies 75’

envia ROT.(Vot de l’1 al 10)

15

CAST EUR

+18

e

Entrevista

Dia 9 20:00 Dia 10 20:00 Dia 11 20:00 Dia 12 20:00 | E. Plaça El·líptica

JETSE BATELAAN

1. Com neix el seu interès per la creació en sites especifics? En aquest gènere et pots permetre incloure-hi actuacions que sorgeixen espontàniament, com les cançons i els balls en un musical. M'agrada el fet que la realitat i les meves creacions puguin apropar-se tant. 2- Actualment a Holanda hi ha una sèrie de creadors (Lotte van den Berg, Guido Kleene, Dries Verhoeven, vostè mateix) molt interessats en els espais no convencionals i l'espai públic en general. ¿És casual o hi ha alguna connexió? Som més o menys de la mateixa generació. Una generació que, en un moment donat, va deixar de dedicar el seu talent a seguir el repertori mundial, i va sentir la necessitat de crear les seves pròpies històries. D'altra banda, vivim en un món sobrecarregat d'històries, informació i opinions. Per què hem d'afegir-ne noves? En lloc d'això, vam provar de projectar una nova mirada sobre el món que ja coneixem.

36

3- Què trobarà el públic de Tàrrega en el seu espectacle? És un espectacle que sembla ocòrrer per casualitat. Tracta sobre l'acceptació de la nostra solitud existencial. 4- La ubicació de l'espai d'actuació del seu Broeders no és gens arbitrària. Quin paper hi juga en el conjunt de l'espectacle? D'alguna manera, el nostre és un lloc que no existeix. Només el tipus de construcció et permet definir-ho com una cosa amb un interior i un exterior. Busco emplaçaments que siguin supernormals. Agafo una part de la realitat visible per construir-hi una altra realitat al darrere. Durant tot l'espectacle el lloc ens manté connectats amb les nostres pròpies vides, amb les vides que ens han portat aquí. Podries dir que la ubicació fa que l'espectacle sigui al mateix temps concret i surreal. 5- Què suposa en la seva carrera poder col·laborar en la direcció artística del prestigiós Ro Theater de Rótterdam, juntament amb Alize Zandwijk? És un repte. Se'm planteja com puc treballar en aquesta escala més gran sense perdre la meva identitat artística. Però m'agrada molt perquè la meva feina ja no tracta només de mi mateix. I, a més, treballar tant estretament amb Alize Zandwijk em resulta molt inspirador.

1 - ¿Cómo nace su interés por la creación en sites especifics? En este género te puedes permitir incluir actuaciones que surgen espontáneamente, como las canciones y los bailes en un musical. Me gusta que la realidad y mis creaciones puedan acercarse tanto. 2- Actualmente en Holanda existen una serie de creadores (Lotte van den Berg, Guido Kleene, Dries Verhoeven, usted mismo) muy interesados en los espacios no convencionales y el espacio público en general. ¿Es casual o hay alguna conexión? Somos más o menos de la misma generación. Una generación que, en un momento dado, dejó de dedicar su talento a seguir el repertorio mundial, y sintió la necesidad de crear sus propias historias. Por otro lado, vivimos en un mundo sobrecargado de historias, información y opiniones. ¿Por qué tenemos que añadir de nuevas? En lugar de eso, probamos de proyectar una nueva mirada sobre el mundo que ya conocemos. 3- ¿Qué encontrará el público de Tàrrega en su espectáculo? Es un espectáculo que parece ocurrir por casualidad. Trata sobre la aceptación de nuestra soledad existencial. 4- La ubicación del espacio de actuación de su Broeders no es nada arbitraria. ¿Qué papel juega en el conjunto del espectáculo? De alguna forma, el nuestro es un lugar que no existe. Sólo el tipo de construcción te permite definirlo como una cosa con un interior y un exterior. Busco emplazamientos que sean supernormales. Selecciono una parte de la realidad visible para construir otra realidad detrás. Durante todo el espectáculo el lugar nos mantiene conectados con nuestras propias vidas, con las vidas que nos han llevado hasta aquí. Podrías decir que la ubicación hace que el espectáculo sea al mismo tiempo concreto y surreal. 5- ¿Qué supone en su carrera poder colaborar en la dirección artística del prestigioso Ro Theater de Rótterdam, junto a Alize Zandwijk? Es un reto. Se me plantea cómo puedo trabajar a esta escala más grande sin perder mi identidad artística. Pero me gusta mucho porque mi trabajo ya no trata sólo de mi mismo.Y, además, trabajar tan estrechamente con Alize Zandwijk me resulta muy inspirador.


Julian Peksa

TEATR STREFA CISZY Salto mortale

Al final de la Segona Guerra Mundial, els soldats russos van confiscar centenars de pianos alemanys per enviar-los al seu país. Un cop recollits, inesperadament, els russos van decidir llençar-los en un llac al nord de Polònia. A partir d'aquesta anècdota, que simbolitza el col·lapse de la cultura en temps de guerra, els polonesos Teatr Strefa elaboren un espectacle hipnòtic amb sis pianos i dotze intèrprets, que combina plantejaments circenses, clown grotesc, dansa-teatre i música per elaborar una metàfora profundament bella i colpidora Al final de la Segunda Guerra Mundial, los soldados rusos confiscaron centenares de pianos alemanes para enviarlos a su país. Una vez recogidos, inesperadamente, los rusos decidieron tirarlos en un lago al norte de Polonia. A partir de esta anécdota, que simboliza el colapso de la cultura en tiempo de guerra, los polacos Teatr Strefa elaboran un espectáculo hipnótico con seis pianos i doce intérpretes, que combina planteamientos circenses, clown grotesco, danza-teatro y música para elaborar una metáfora profundamente bella e impactante.

envia TSC.(Vot de l’1 al 10)

Autor Teatr Strefa Ciszy Direcció Adam Ziajski, Idit Herman Coreografia Bartlomiej Raznikiewicz Disseny: Adam Wojda, Piotr Kaminski Música: Sosen Vestuari: Mixer Il·luminació: Piotr Kaminski Intèrprets: Ewa Sobiak, Anna Rozmianiec, Paulina Grochowska, Dominika Olszowy, Adam Wojda, Przemyslaw Prasnowski, Grzegorz Ciemnoczolowski, Artur Klimaszewski, Michal Paszkowski, Kacper Lipinski, Adrian Rzetelski, Marcin Wolny, Krzysztof Sobiak Procedència Polònia Web www.strefaciszy.com.pl

multidisciplinar 60’

multi gratis

+18

e

Dia 9 23:00 Dia 10 22:00 | Pl. Nacions

37


TALIA TEATRE La bruixa i el follet Dos comediants van de poble en poble explicant la història de la malèfica bruixa Turona que, per elaborar una de les seves pocions, busca un ingredient que només tenen els humans; per trobar-lo està disposada a qualsevol cosa. Espectacle de titelles que parla sobre la força de l'amistat. Des de l'any 2007 Talia Teatre s'ha anat especialitzant en la producció d'espectacles infantils. Dos comediantes van de pueblo en pueblo explicando la historia de la maléfica bruja Turona que, para elaborar una de sus pócimas, busca un ingrediente que sólo tienen los humanos; para encontrarlo está dispuesta a cualquier cosa. Espectáculo de títeres que habla sobre la fuerza de la amistad. Desde 2007 Talia Teatre se ha ido especializando en la producción de espectáculos infantiles.

envia TAL.(Vot de l’1 al 10)

infantil 60’

CAT

5 EUR

TP

e

Dia 12 12:00 i 18:00 | E. Ara Lleida

Autor Antonio Bermejo Direcció Eduard Muntada Escenografia Creami Objectes i titelles Asamos Design Confecció i vestuari Academia Cucurull Composició de cançons House Made Records i Jordi Gaya Disseny de llum i so Alex Roselló Fotos promoció Alex Roselló Producció Talia Produccions Actors Jorge Andolz, Mª José Ribera, Núria Castells, David Guardia Veu en off Núria Castells Procedència Catalunya - Espanya Web www.taliateatre.com La Llotja Estand 16

TEATRO CHE Y MOCHE

envia TCM.(Vot de l’1 al 10)

La orquesta (Funky show)

Amb més de dotze anys de trajectòria professional, els aragonesos Teatro Che y Moche s'han especialitzat en la combinació de música i teatre. El públic de Tàrrega els recordarà pel seu enèrgic Oua Umplute (2007) o pel seu ambiciós muntatge Metrópolis (2008) i ara tornen amb una proposta molt més lúdica, un concert teatralitzat que farà les delícies dels amants de la música basada en els patrons dels ritmes funky i que recrea l'estètica dels anys 70. Con más de doce años de trayectoria profesional, los aragoneses Teatro Che y Moche se han especializado en la combinación de música y teatro. El público de Tàrrega les recordará por su enérgico Oua Umplute (2007) o por su ambicioso montaje Metrópolis (2008) y ahora regresan con una propuesta mucho más lúdica, un concierto teatralizado que hará las delicias de los amantes de la música basada en los patrones de los ritmos funky y que recrea la estética de los años 70.

38

Autor Joaquín Murillo Direcció Joaquin Murillo Intèrprets Carlos Fau, Fran Vibes, Carlos García, Erika Lopez Procedència Aragó - Espanya Web www.cheymoche.com La Llotja Estand 34

teatre musical 60’

3

CAST EUR

TP

Dia 12 00:00 i 21:00 | Pl. dels Comediants L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.


TEATRE DE GUERRILLA El xarlatan

Descarat, divertit, simpàtic, farsant, proper, humà... El xarlatan és el nou personatge creat per Teatre de Guerrilla –interpretat per Quim Masferrer en solitari– per fernos veure les energies negatives que amenacen les nostres vides. Ell té la solució a tots els nostres problemes i ens donarà la clau per prevenir les fatalitats. Una comèdia d'entreteniment que recupera la figura excèntrica i entranyable del xarlatà. Una visió irònica sobre l'allau de mètodes i teràpies que pretenen ajudar-nos a aconseguir la felicitat. Descarado, divertido, simpático, farsante, próximo, humano... El charlatán es el nuevo personaje creado por Teatre de Guerrilla –interpretado por Quim Masferrer en solitario– para descubrirnos las energías negativas que amenazan nuestras vidas. Él tiene la solución a todos nuestros problemas y nos dará la clave para prevenir las fatalidades. Una comedia de entretenimiento que recupera la figura excéntrica y entrañable del charlatán. Una visión irónica sobre el alud de métodos y terapias que pretenden ayudarnos a conseguir la felicidad.

Autor Quim Masferrer Direcció Quim Masferrer Actor Quim Masferrer Codirecció Xavier Vilà Disseny dʼil·luminació Cesc Pastor Disseny Musical i Espai sonor Dani Tort Mecanisme escènics i partner dʼescena Agustí Rovira Assistència escenogràfica Llorenç Corbella Assessorament Efectes Escènics Mag Lari, Efímer SL Construcció Escenografia Germans Castells Centre Cultural Sant Cugat Disseny gràfic i web ArkhamStudio.com Fotografia i vídeo L’espiral Produccions Audiovisuals Producció executiva David Grau Productor Associat Josep Maria Fontserè Producció República de Guerrilla SL Procedència Catalunya - Espanya Web www.guerrilla.cat La Llotja Estand 54

envia GUE.(Vot de l’1 al 10)

teatre d’humor 90’

CAT

15 EUR

+18

Dia 11 22:30 Dia 12 12:00 i 19:00 | Institut de Batxillerat

39


40


Els australians This Side Up ens proposen un espectacle que combina els millors ingredients del teatre visual i un altíssim nivell d'habilitat circense, amb acrobàcies, equilibris impossibles i referències a la comicitat del cinema mut. Un acostament contemporani a les disciplines del circ tradicional. Una demostració de la tècnica més depurada i la sensibilitat més excepcional que interactuen en benefici d'una proposta que manté el públic captiu des del primer minut.

THIS SIDE UP Controlled falling project Autor This Side Up Direcció Robin Laurie Intèrprets: Christian Reid, James Brown, Casey Douglas, Dave Joseph Procedència Austràlia Web www.23arts.com La Llotja Estand 47

envia TSU.(Vot de l’1 al 10)

circ 55’

NO TEXT gratis

Los australianos This Side Up nos proponen un espectáculo que combina los mejores ingredientes del teatro visual y un altísimo nivel de habilidad circense, con acrobacias, equilibrios imposibles y referencias a la comicidad del cine mudo. Un acercamiento contemporáneo a las disciplinas del circo tradicional. Una demostración de la técnica más depurada y la sensibilidad más excepcional que interactúan en beneficio de una propuesta que mantiene al público captivo desde el primer minuto.

TP

Dia 9 22:00 Dia 10 23:00 Dia 11 22:00 | Pl. Major

TRAPU ZAHARRA Camping renove envia TZA.(Vot de l’1 al 10)

Una nova intervenció de carrer d'aquesta històrica formació basca especialitzada en espectacles incisius, humorístics i de temàtica social, sempre a peu de carrer. Els germans Goitisolo són uns emigrats uruguaians que van arribar a la península a la recerca de noves oportunitats. La seva il·lusió era posar en marxa un càmping diferent, que oferís nous atractius per al turista. Camping renove n'és el resultat, un espai idoni per a relaxar-se i deixar de pensar. Una nueva intervención de calle de esta histórica formación vasca especializada en espectáculos incisivos, humorísticos y de temática social, siempre a pie de calle. Los hermanos Goitisolo son unos emigrates uruguayos que llegaron a la península en busca de nuevas oportunidades. Su ilusión era poner en marcha un camping diferente, con nuevos atractivos para el turista. Camping renove es el resultado, un espacio idóneo para relajarse y dejar de pensar.

Autor S. Ugalde Direcció S. Ugalde Intèrprets: Txubio Fdez. de Jauregui, Mila Espiga, Javi Barandiaran Procedència Euskadi - Espanya Web www.trapuzaharra.com La Llotja Estand 06

teatre d’humor 70’

CAST gratis

+18

Dia 9 19:00 Dia 10 11:30 i 19:00 | C. Migdia - Sortida itinerants

41


vols estar al diaa de

la resposta la té HAMLET el 15 de cada mes

T’hi pots subscriure a: www.revistahamlet.com

42

la revista revista de e lles es arts esc escèniques èniq ques

l’actualitat teatral ral?


TUMBLE CIRCUS UpAbove Companyia irlandesa especialitzada en circ de carrer. Up Above és un espectacle antològic que recull els millors moments de la seva trajectòria artística dels darrers deu anys. Quaranta minuts de circ extrem d'altíssim nivell, de gran base tècnica, amb un humor enginyós i un talent inacabable, acrobàcies còmiques, perillosos trucs aeris, hula hoop volador... Tot plegat a set metres d'alçada sobre el nivell del públic. Autor i Director Ken Fanning Intèrprets Tina Segner i Ken Fanning Procedència Irlanda Web www.tumblecircus.com La Llotja Estand C06

Compañía irlandesa especializada en circo de calle. Up Above es un espectáculo antológico que recoge los mejores momentos de su trayectoria artística de los últimos diez años. Cuarenta minutos de circo extremo de altísimo nivel, de gran base técnica, con un humor ingenioso y un talento inacabable, acrobacias cómicas, peligrosos trucos aéreos, hula hoop volador... Todo a siete metros de altura sobre el nivel del público.

envia TCI.(Vot de l’1 al 10)

circ 45’

multi gratis

TP

e

Dia 11 12:00 Dia 12 12:00 | E. Reguer B

VAIVÉN CIRCO DANZA Cayuco

Segon treball d'aquesta jove companyia nascuda el 2008 que treballa fusionant el circ amb la dansa. Cayuco és la idea d'anar més enllà, de superar les barreres internes i externes, és una esperança que es nodreix de petits detalls i que ens impulsa a iniciar un viatge cap a l'autoafirmació i l'autenticitat i a fugir de les renúncies i de les pors. Un treball que inclou nombroses acrobàcies i interpretació musical en directe. Segundo trabajo de esta joven compañía nacida en 2008 que trabaja fusionando el circo con la danza. Cayuco es la idea de ir más allá, de superar las barreras internas y externas, es una esperanza que se nutre de pequeños detalles y que nos impulsa a iniciar un viaje hacia la autoafirmación y la autenticidad y a huír de las renuncias y de los miedos. Un trabajo que incluye numerosas acrobacias e interpretación musical en directo.

Autor Vaivén Circo y Danza Direcció La companyia / Marta Sitjá Intèrprets: Miguel Ángel Moreno, Raquel Pretel, Emilio López, José María Martín, Marta Sitjá, Iván Monje Tècnics: Javier Luna, Sergio Rodríguez Procedència Andalusia - Espanya Web www.vaivencirco.com La Llotja Estand 52

envia VCD.(Vot de l’1 al 10)

dansa - circ 60’

NO 15 TEXT EUR

TP

Dia 9 23:00 Dia 10 18:00 i 22:00 | E. Sant Josep

43


VERSIÓ ÀCIDA Clau-memòria d'eriço

Jove companyia de dansa balear que des de la seva formació el 2006 ha produït cinc espectacles que han obtingut un gran reconeixement i diversos premis. Amb aquesta performance, interpretada per la ballarina Catalina Carrasco, fan una apologia de la creativitat i la fe com a energies aliades en la transformació del món: les pors, els somnis, les il·lusions, els desitjos, són representats incidint en l’espai i el moviment

Autor Isabel Castro i Catalina Carrasco Direcció Catalina Carrasco i Isabel Castro Interpretació: Catalina Carrasco, Isabel Castro Coreografia: Catalina Carrasco Música: Jaume Manresa i Jaime Roselló Concepte i elements escènics: Isabel Castro Videoprojecció: Isabel Castro, Manuel Calvo Procedència Illes Balears - Espanya La Llotja Estand 02

Joven compañía balear de danza que desde su formación en 2006 ha producido cinco espectáculos que han obtenido un gran reconocimiento y distintos premios. Con esta performance, interpretada por la bailarina Catalina Carrasco, hacen una apología de la creatividad y la fe como energías aliadas en la transformación del mundo: los miedos, los sueños, las ilusiones, los deseos, son representados incidiendo en el espacio y el movimiento.

envia VAC.(Vot de l’1 al 10)

performance 20’

multi gratis

+18

Dia 9 20:00 Dia 10 20:00 | E. Reguer B

44


VERO CENDOYA I ADELE MADAU El jardí Duo de dansa i música inspirat en l'univers de l'escriptora Mercè Rodoreda. Un jardí construït i habitat per dos éssers que presenten la tipologia dels protagonistes dels seus relats: dones tendres i fràgils però amb una gran força interior, acostumades a lluitar per sortir endavant dintre d'un entorn que sovint les ofega. El jardí esdevé un refugi constant. El retorn a la infantesa i a la llibertat. Dúo de danza y música inspirado en el universo de la escritora Mercè Rodoreda. Un jardín construido y habitado por dos seres que presentan la tipología de los protagonistas de sus relatos: mujeres tiernas y frágiles pero con una gran fuerza interior, acostumbradas a luchar para salir adelante en un entorno a menudo asfixiante. El jardín es un refugio constante. El retorno a la infantez y a la libertad.

envia VEA.(Vot de l’1 al 10)

Autor Verónica Cendoya i Adele Madau Direcció Vero Cendoya i Adele Madau Interpretació Adele Madau i Verónica Cendoya Música en directe Adele Madau Dansa Vero Cendoya Procedència Catalunya - Espanya Web www.fanibenages.com

dansa 15’

3 NO TEXT EUR

TP

Dia 9 19:00 Dia 10 18:00 Dia 11 12:00 i 17:30 Dia 12 17:00 | Pl. dels Comediants L'entrada no garanteix el dret a seient. Tiquet a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme. Aforament limitat.

WET PICNIC The dinner table Els britànics Wet Picnic s'han anat especialitzant en el teatre de carrer, amb una barreja de teatre físic i text que en aquest espectacle es converteix en una extravagància deliciosa i emocionant. Un curs intensiu de com comportar-se a taula. Un espectacle surrealista, divertit i participatiu on els espectadors no es limiten a mirar sinó que fins i tot poden aprendre alguna cosa. Los británicos Wet Picnic se han especializado en el teatro de calle, con una mezcla de teatro físico y texto que en este espectáculo se convierte en una extravagancia deliciosa y emocionante. Un curso intensivo de cómo comportarse en la mesa. Un espectáculo surrealista, divertido y participativo donde los espectadores no se limitan a mirar sino que incluso pueden aprender alguna cosa.

envia WET.(Vot de l’1 al 10)

Autor Wet Picnic Direcció Petra Massey Intèrprets Matt Feerick, Judy Barrington-Smuts, Kelly Reayner, Graeme Cockburn Procedència Regne Unit Web www.wetpicnic.com

multidisciplinar

50’

ENG gratis

TP

e

Dia 9 18:00 Dia 10 13:00 i 18:00 | Pl. Nacions

45


Jakob Polacsek

WARNER & CONSORTEN Bokkesprongen

Companyia holandesa que va passar per Tàrrega amb els seus espectacles Clockwork i Guerilla (2005), especialitzada en la realització de performances provocatives i divertides. Ara presenten el seu darrer treball, un itinerant ple d'acció i moviment, farcit de personatges absurds i extrems que empenyen un curiós vehicle fet amb rodes de tractor. Un viatge obert a la improvisació d'uns personatges estrafolaris que interactuen amb el públic i amb els elements urbans que troben al seu pas.

Autor Warner & Consorten Direcció Warner van Wely Intèrprets Andre Dienske, Ilse Evers, Marjolijn Guldemond, David Kuhlemeier, Jakob Proyer, Moragh Rusch, Edwin van Vliet Management Barbara Krulik Procedència Països Baixos Web www.warnerenconsorten.nl

Compañía holandesa que pasó por Tàrrega con sus espectáculos Clockwork i Guerilla (2005), especializada en la realización de performances provocativas y divertidas. Ahora presentan su último trabajo, un itinerante repleto de acción y movimiento, con personajes absurdos y extremos que empujan un curioso vehículo hecho con ruedas de tractor. Un viaje abierto a la improvisación de unos personajes estrafalarios que interactúan con el público y con los elementos urbanos que encuentran a su paso.

carrer

envia WCO.(Vot de l’1 al 10)

60’

NO TEXT gratis

TP

e

Dia 10 12:00 i 18:00 Dia 11 12:00 i 19:00 Dia 12 12:30 i 20:00 | Av. Catalunya - Sortida itinerants

XIP XAP La cigala i la formiga

Amb una llarga trajectòria en la producció d'espectacles infantils i familiars, Xip Xap ens presenta aquesta adaptació per a titelles de la faula d'Isop i convida els més menuts a viatjar a través de les estacions de l'any. Una història amb acompanyament de cançons que parla sobre l'amistat, l'esforç i la previsió, les diferents visions de la vida i, en definitiva, sobre com posar-se en el camí per arribar a fer allò que més ens agrada... Con una larga trayectoria en la producción de espectáculos infantiles y familiares, Xip Xap nos presenta esta adaptación para títeres de la fábula de Isopo e invita a los más pequeños a viajar a través de las estaciones del año. Una historia con acompañamiento de canciones que habla sobre la amistad, el esfuerzo y la previsión, las distintas visiones de la vida y, en definitiva, sobre cómo iniciar el camino para conseguir nuestras metas...

envia XIP.(Vot de l’1 al 10)

titelles

55’

CAT

5 EUR

TP

Dia 11 12:00 i 17:00 | E. Ara Lleida

46

Autor Jaume Belló Direcció Jaume Belló Adaptació conte i dramatúrgia Jaume Belló Disseny escenografia i titelles Maribel Pérez i Òscar Ribes Construcció titelles i escenografia Creamix i Maribel Pérez Vestuari Imma Juanós So i il·luminació Oriol Granell Producció Xip Xap Música Cançons populars Titellaires Imma Juanós i Víctor Polo Músic-titellaire Oriol Planes Procedència Catalunya - Espanya Web www.xipxap.cat La Llotja Estand 62


EXPOSICIONS

MÚSICA MAQUETA DE L’EXPOSICIÓ PERMANENT DE FIRATÀRREGA FiraTàrrega ha encarregat a l’escenògraf i exdirector artístic del certamen, Llorenç Corbella, el projecte per a una exposició permanent sobre la Fira. Aquest projecte es presenta al Museu Comarcal de Tàrrega (C/ Major, 11) i es podrà visitar del 9 al 26 de setembre.

BATBatuka Batukada Dia 10 01:30 Dia 11 01:00 Dia 12 01:00 Estació Bus - itinerants

Horaris Fira: de 12 a 14h i de 17 a 21h

Bepo Dj LITOGRAFIA COMMEMORATIVA DELS 30 ANYS DE FIRATÀRREGA La Galeria d'Art Cal Talaveró de Verdú ha tingut la iniciativa d'encarregar a l’artista Josep Minguell una litografia commemorativa dels 30 anys de FiraTàrrega. Del 9 al 26 de setembre es pot veure al Museu Comarcal (C/ Major, 11) la suite completa del procés d'elaboració d'aquesta obra exclusiva. Horaris Fira: de 12 a 14h i de 17 a 21h

Sons Urbans Dia 10 02:00 E. Reguer B

Dj Lo Curcó Rumba, patxanga i mestissatge

VIDA AQUÀTICA Exposició d'autòmats dels artistes Raül i Toni Martínez. Un grup d’animals marins, confeccionats amb materials reciclats i animats a través de la robòtica i l'enginyeria que fan la sensació a l’espectador de caminar enmig de l’oceà. Una autèntica simbiosi entre mecanismes, escultures, moviments, sensacions i tecnologia que es pot veure del 9 al 12 de setembre a la Sala Marsà (C/ de les Piques)de Tàrrega. Horaris Fira: de 12 a 14h i de 17 a 21h

Dia 11 02:00 E.Reguer B

Dj Deif Sons del món Dia 12 02:00 E. Reguer B

47


SERVEIS

ESPAIS D’ACTUACIÓ ESPAIS PROGRAMA OFICIAL 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Espai Ara Lleida......................................1-F Espai Hort del Barceloní.........................6-F Aparador Esports Vilamajó.....................4-E Espai Cal Trepat........................................6-A Espai Plaça El·líptica..............................5-A Espai Reguer A.......................................7-D Espai Reguer B.........................................7-D Espai Sant Josep....................................3-H El Molí - El Talladell.................................4-J Envelat Plaça Ondara.............................5-B Institut de Batxillerat................................8-F Plaça dels Àlbers....................................5-E Plaça dels Comediants............................6-E

14 Plaça Major...............................................5-E

A

15 Plaça Nacions...........................................5-E 16 Poliesportiu Municipal.............................6-H

B

17 Teatre Ateneu...........................................5-F 18 Estació Bus - Sortida Itinerants..............6-F 19 Rotonda Sant Martí - Sortida Itinerants..7-D 20 Plaça del Carme - Sortida Itinerants.......5-F 21 Carrer Migdia - Sortida Itinerants...........7-D 22 Av. Catalunya - Sortida Itinerants...........4-E

C E F G I L M N O

ESPAIS D’EMPRESA 23 Espai 23 Arts............................................3-E 24 Espai Teatre de Ponent............................6-C

P R T

Ajuntament.....................................................5-E Bombers..........................................................3-I Guàrdia Civil..................................................8-F Mercat Paradistes..........................................6-G Oficina de Turisme..........................................5-E Policia Local...................................................3-D Informació i Taquilles....................................4-F La Llotja..........................................................6-F Mossos dʼEsquadra......................................7-D Servei de Premsa..........................................3-E Club Lleida Qualitat........................................5-E Piscines municipals......................................6-H Atraccions......................................................6-H Taxis................................................................3-E

U V X Y Z WC

Museu Comarcal....................................6-E Escola Pia...............................................5-D New School.............................................5-G Sala Marsà..............................................5-E Zona dʼacampada...................................9-E Vàters..........4-F, 5-E, 6-D, 6-F, 6-G, 7-D, 7-E Creu Roja................................................5-D CAP (Urgències).....................................8-E Farmàcia............................1-E, 3-E, 4-E, 5-E Pàrquing.......................................2-I, 6-I, 8-E Benzinera..........................2-H, 2-I, 5-C, 9-D Estació autobusos.................................5-F Ferrocarril.................................................3-E

49


9-12 SETEMBRE 2010 PROGRAMACIÓ OFICIAL ESPAI D’EMPRESA ESPAI D’ACCÉS RESTRINGIT

IMPORTANT: Cronologia 24h. Un espectacle a partir de les 12 de la nit pertany al dia següent HORA

envia CODI.(Vot de l’1 al 10)

50

COMPANYIA

ESPECTACLE

ESPAI

GÈNERE

9 SETEMBRE 2010 18:00 Ens de nos Troupe Pl. Major Carrer 18:00 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 18:00 La chouing Cendres E. Reguer A Teatre 18:00 Wet Picnic The dinner table Pl. Nacions Multi 18:20 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 18:30 Nacho Vilar Producciones Habitus Mundi Pl. Carme - Itinerants Carrer 18:40 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 19:00 ACTE OFICIAL DʼINAUGURACIÓ FIRATÀRREGA 2010. SALA DʼACTES AJUNTAMENT 19:00 Daraomai 1, 2, 3 Poma Envelat Plaça Ondara Dansa-Circ 19:00 Egos Teatre La Casa sota la sorra Teatre Ateneu Musical 19:00 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 19:00 Reial Cia. de Teatre de Catalunya Bunny Me, vols una mascota? A. Esports Vilamajó Teatre 19:00 Trapu Zaharra Camping Renove C. Migdia - Itinerants Humor 19:00 Vero Cendoya i Adele Madau El jardí Pl. dels Comediants Dansa 19:20 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 19:30 Cia. H2Oh! Payaseantes exhibicionistas Pl. Carme - Itinerants Clown 19:30 Leandre Chez Leandre Pl. dels Àlbers Clown 19:40 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 20:00 La Veronal Finlàndia Pl. Nacions Dansa 20:00 Ro Theater / Jetse Batelaan Broeders E. Plaça El·líptica Nov. dram. 20:00 Versió àcida Clau-memòria d’eriço E. Reguer B Performance 21:00 Voala Project Muaré - Espectacle Inaugural E. Hort del Barceloní Dansa T. 21:45 El Pont Flotant Exercicis d’amor El Molí - El Talladell Teatre 22:00 Bressville Walkers Inauguració Espai Espai 23 Arts Música 22:00 Jashgawronsky Brothers Radio Armenia E. Reguer A Musical 22:00 Nurosfera Canterbury E. Ara Lleida Humor 22:00 This side up Controlled falling project Pl. Major Circ 22:30 Divinas Chocolat Institut de Baxillerat Música 22:30 Guillem Albà & Always Drinking MB Flirt Poli. Municipal A Clown 23:00 Bambalina Teatre Practicable Carmen Pl. dels Comediants Titelles 23:00 Circo Oxidado ESPECTACLE SUSPÈS 23:00 Egos Teatre La Casa sota la sorra Teatre Ateneu Musical 23:00 Teatr Strefa Ciszy Salto Mortale Pl. Nacions Multi 23:00 Vaivén Circo Danza Cayuco E. Sant Josep Dansa-Circ 23:30 En la lona Éxodo Rotonda St. Martí - Itinerant Multi 10 SETEMBRE 2010 00:30 Atempo Circ Atempo E. Reguer B Dansa-Circ 00:30 Càndida Flux Pl. Nacions Performance 00:30 Las Lo Las Doll Poli. Municipal B Dansa T. 01:30 BATBatuka Batukada Estació Bus - Itinerant Música 02:00 Bepo Dj Sons Urbans E. Reguer B Música 10:30 Reial Cia. de Teatre de Catalunya Bunny Me, vols una mascota? A. Esports Vilamajó Teatre 11:00 Clownx Teatre Leo León Espai Teatre de Ponent Teatre 11:00 Nacho Vilar Producciones Habitus Mundi Pl. Carme - Itinerant Carrer 11:30 Trapu Zaharra Camping Renove C. Migdia - Itinerant Humor 12:00 Atempo Circ Atempo E. Reguer B Dansa-Circ 12:00 Centre de Titelles de Lleida El Petit Elefant E. Ara Lleida Titelles 12:00 Divinas Chocolat Institut de Baxillerat Música 12:00 Ens de nos Troupe Pl. Major Carrer 12:00 Guillem Albà & Always Drinking MB Flirt Poli. Municipal A Clown 12:00 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 12:00 Scurasplats Percupads Espai 23 Arts Carrer 12:00 Warner & Consorten Bokkesprogen Av. Catalunya - Itinerants Carrer 12:20 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 12:40 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 12:45 El Pont Flotant Exercicis d’amor El Molí - El Talladell Teatre 13:00 Cia. Tentempié El retrete..., El señor..., Après... Espai 23 Arts D Titelles 13:00 Clownx Teatre Leo León Espai Teatre de Ponent Teatre 13:00 Gilles Remy Monsieur Lune! Espai 23 Arts A Clown 13:00 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 13:00 Laitrum Capses Espai 23 Arts C Carrer 13:00 Leandre Chez Leandre Pl. dels Àlbers Clown 13:00 Wet Picnic The dinner table Pl. Nacions Multi 13:20 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 13:40 Kamchatka Habitaculum E. Cal Trepat Instal·lació 14:00 Jordi Regot Strings & Circus Espai 23 Arts C Titelles 17:00 Miky Laucha Miky Laucha Espai 23 Arts A Circ 17:30 Cia. La Rous La casa del abuelo Espai Teatre de Ponent Objectes 18:00 Centre de Titelles de Lleida El Petit Elefant E. Ara Lleida Titelles

PREU

DUR

IDIOMA

PÚBLIC

CODI SMS

Gratis 10 EUR 3 EUR Gratis 10 EUR Gratis 10 EUR

60 60 45 50 60 60 60

No Text No Text No Text Eng No Text No text No Text

TP TP TP TP TP TP TP

ENS KAM LCH WET KAM NVP KAM

15 EUR 15 EUR 10 EUR Gratis Gratis 3 EUR 10 EUR Gratis 3 EUR 10 EUR Gratis 15 EUR Gratis Gratis 15 EUR Gratis 3 EUR 15 EUR Gratis 15 EUR 15 EUR 3 EUR

50 90 60 80 70 15 60 25 35 60 30 75 20 40 120 60 90 85 55 80 90 60

No Text Cat No Text No Text Cast No Text No Text No Text No Text No Text No Text Cast Multi No Text Cat No text Eng Cat No Text Cast Multi No Text

TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP TP +18 +18 TP +18 TP +18 +18 TP +18 +18 +18

DAR EGO KAM RCT TZA VEA KAM H2O LEA KAM LVE ROT VAC

15 EUR Gratis 15 EUR Gratis

90 60 60 60

Cat Multi No Text No Text

TP +18 TP TP

EGO TSC VCD ELL

Gratis Gratis 15 EUR Gratis Gratis Gratis 5 EUR Gratis Gratis Gratis 5 EUR 15 EUR Gratis 15 EUR 10 EUR Gratis Gratis 10 EUR 10 EUR 15 EUR 3 EUR 5 EUR Gratis 10 EUR Gratis 3 EUR Gratis 10 EUR 10 EUR Gratis Gratis 5 EUR 5 EUR

55 9 50 60 240 80 60 60 70 55 55 80 60 90 60 60 60 60 60 120 90 60 30 60 60 35 50 60 60 30 30 55 55

No Text No Text Cat No Text No Text No Text Cast No text Cast No Text Cat Cast No Text Multi No Text No text No Text No Text No Text Cast Cast Cast No text No Text Cat/Cast No Text Eng No Text No Text No text No text Cast Cat

TP TP TP TP +18 TP +5 TP +18 TP Inf +18 TP +18 TP TP TP TP TP +18 TP +5 TP TP TP TP TP TP TP TP TP +5 Inf

ATE CAN LLL

EPF EBRE JAS NUR TSU DIV GUI BAM

RCT ECLO NVP TZA ATE CEN DIV ENS GUI KAM ESCU WCO KAM KAM EPF ECTE ECLO EGIL KAM ELAI LEA WET KAM KAM EJOR EMIK ECLA CEN

NOTES

1 2 1 1 3 1 4 2 1 2 1

5 6 2

2 3

4 6

1 6 1 1 5 6 6 6 1 6 2 1 1 6 6 6


Pirotècnia TP Tots els públics 1. Habitaculum: Espectacle sense seient, no recomanat a persones amb mobilitat reduïda. Validació entrada: Rotonda Av Ondara 2. Espai d’accés restringit. Tiquet a la venda només a les taquilles Pl. del Carme des del 6 setembre. El tiquet no garanteix el dret a seient. Descomptes no aplicables 3. Teatre Ateneu: entrades numerades a Platea. Amfiteatre no numerat 4. Bunny me: suma d’accions que es van repetint, concebudes per a ser vistes en un lloc de pas. El públic es renova constantment 5. Exercicis d’amor: No recomanat a persones amb mobilitat reduïda. La durada inclou desplaçaments en bus i petita caminada. Punt sortida bus i validació entrada: Av. Generalitat / C. Verge del Pedregal 6. Espai d’Empresa. Espectacles de pagament a la venda al mateix espai. Espai Teatre de Ponent accepta reserves al telèfon 629 421 663

VOTACIÓ PREMI SAN MIGUEL Només majors de 18 anys. Envieu CODI.(vot de l’1 al 10) al número de SMS 973 901 801. Cost orientatiu SMS territori nacional: 0,15 EUR + IVA, variable segons operadora. Els votants participen en el sorteig d’un viatge a la Fira de Teatre de Manacor al mes d’octubre, sortida des de Barcelona. Bases completes a www.firatarrega.cat/ca/premis. VENDA D’ENTRADES AL TEL·ENTRADA DE CAIXA CATALUNYA 902 10 12 12 www.telentrada.com

18:00 Ens de nos 18:00 Kamchatka 18:00 La chouing 18:00 La Pai 18:00 Laitrum 18:00 Vaivén Circo Danza 18:00 Vero Cendoya i Adele Madau 18:00 Warner & Consorten 18:00 Wet Picnic 18:20 Kamchatka 18:30 Die Probe 18:30 Nacho Vilar Producciones 18:30 Pa sucat 18:40 Kamchatka 19:00 Carolina Carron 19:00 Daraomai 19:00 Kamchatka 19:00 Reial Cia. de Teatre de Catalunya 19:00 Trapu Zaharra 19:20 Kamchatka 19:30 Cia. H2Oh! 19:30 Leandre 19:40 Kamchatka 20:00 Egos Teatre 20:00 La Veronal 20:00 Las Lo Las 20:00 Ro Theater / Jetse Batelaan 20:00 Valeria Guglietti & Walter Garibotto 20:00 Versió àcida 20:00 Wollny 20:30 Cia. Jogijo 20:30 En la lona 20:30 Gilles Remy 20:30 Jordi Regot 20:45 El Pont Flotant 21:00 Bambalina Teatre Practicable 21:00 Cia. Tentempié 21:00 Envol Distratto 21:00 Jashgawronsky Brothers 21:30 Cia. La Rous 22:00 Albadulake 22:00 Claire Ducreux - Toni Mira 22:00 Los Fandango 22:00 Nurosfera 22:00 Teatr Strefa Ciszy 22:00 Teatre de Ponent 22:00 Vaivén Circo Danza 22:30 Cia. Anna Roca 23:00 Circo Oxidado 23:00 Egos Teatre 23:00 La Impaciència 23:00 This side up 23:00 Voala Project 23:15 Subliminati Corp. 23:30 Cia. Perehosta Teatredhumor 11 SETEMBRE 2010 00:00 Alba Sarraute, Miky Laucha i altres 00:00 Atempo Circ 00:00 Bambalina Teatre Practicable 00:30 Càndida 01:00 BATBatuka 01:30 Loco Brusca 02:00 Dj Lo Curcó 02:30 Scurasplats 11:00 Cie. Jo Bithume 11:00 Teatre Sargantana - Iguana Teatre 12:00 Cia. Anna Roca 12:00 Dance Theatre of Ireland 12:00 Vero Cendoya i Adele Madau

Troupe Habitaculum Cendres En la lengua floja Capses Cayuco El jardí Bokkesprogen The dinner table Habitaculum L’impostor Habitus Mundi Meravelles d’Orient Habitaculum El cumpleaños 1, 2, 3 Poma Habitaculum Bunny Me, vols una mascota? Camping Renove Habitaculum Payaseantes exhibicionistas Chez Leandre Habitaculum La Casa sota la sorra Finlàndia Doll Broeders Canciones asombrosas Clau-memòria d’eriço Wollny U, due, três Éxodo Monsieur Lune! Strings & Circus Exercicis d’amor Carmen El retrete..., El señor..., Après... El lago de los cisnes Radio Armenia La casa del abuelo Tres en caja En Attendant l’inattendu Music Box Canterbury Salto Mortale La bogeria Cayuco Captius ESPECTACLE SUSPÈS La Casa sota la sorra In-consciència Controlled falling project Muaré Subliminati Tal como soy

Pl. Major E. Cal Trepat E. Reguer A Espai 23 Arts D Espai 23 Arts C E. Sant Josep Pl. dels Comediants Av. Catalunya - Itinerants Pl. Nacions E. Cal Trepat Espai Teatre de Ponent Pl. Carme - Itinerants Espai 23 Arts A E. Cal Trepat Espai 23 Arts B Envelat Plaça Ondara E. Cal Trepat A. Esports Vilamajó C. Migdia - Itinerants E. Cal Trepat Pl. Carme - Itinerants Pl. dels Àlbers E. Cal Trepat Teatre Ateneu Pl. Nacions Poli. Municipal B E. Plaça El·líptica Espai 23 Arts D E. Reguer B Espai 23 Arts C Espai Teatre de Ponent Av. Catalunya - Itinerant Espai 23 Arts A Espai 23 Arts C El Molí - El Talladell Pl. dels Comediants Espai 23 Arts D Espai 23 Arts B E. Reguer A Espai Teatre de Ponent Espai 23 Arts A Pl. dels Àlbers Espai 23 Arts C E. Ara Lleida Pl. Nacions Espai Teatre de Ponent E. Sant Josep Institut de Batxillerat

Carrer Instal·lació Teatre Circ Carrer Dansa-Circ Dansa Carrer Multi Instal·lació Comèdia Carrer Carrer Instal·lació Circ Dansa-Circ Instal·lació Teatre Humor Instal·lació Clown Clown Instal·lació Musical Dansa Dansa T. Nov. dram. Música Performance Humor Teatre Multi Clown Titelles Teatre Titelles Titelles Clown Musical Objectes Circ Dansa T. Humor Humor Multi Teatre Dansa-Circ Teatre

Gratis 10 EUR 3 EUR Gratis Gratis 15 EUR 3 EUR Gratis Gratis 10 EUR 15 EUR Gratis Gratis 10 EUR Gratis 15 EUR 10 EUR Gratis Gratis 10 EUR Gratis 3 EUR 10 EUR 15 EUR Gratis 15 EUR 15 EUR Gratis Gratis Gratis 15 EUR Gratis Gratis Gratis 15 EUR 3 EUR 3 EUR Gratis 3 EUR 5 EUR Gratis 3 EUR Gratis 15 EUR Gratis 15 EUR 15 EUR 15 EUR

60 60 45 70 60 60 15 60 50 60 75 60 60 60 30 50 60 80 70 60 25 35 60 90 30 50 75 30 20 30 60 60 30 30 120 60 90 60 90 55 60 60 60 85 60 65 60 60

No Text No Text No Text Cast Cat/Cast No Text No Text No Text Eng No Text Cat No text Cat/Cast No Text No text No Text No Text No Text Cast No Text No Text No Text No Text Cat No Text Cat Cast Cast Multi No text Multi No Text No text No text Cat No Text Cast No text Eng Cast No text Cat Cast Cat Multi Cat No Text Cat

TP TP TP TP TP TP TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP TP TP +18 TP +18 TP +18 TP TP TP +18 +18 TP TP +18 +5 TP +18 TP +18 +18 +18 TP +18

ENS KAM LCH ELAP ELAI VCD VEA WCO WET KAM EDIE NVP EPAS KAM ECAR DAR KAM RCT TZA KAM H2O LEA KAM EGO LVE LLL ROT EVAL VAC EWOL ECJO ELL EGIL EJOR EPF BAM ECTE EENV JAS ECLA EALB CLA ELOS NUR TSC ETEP VCD ANN

Teatre Ateneu Poli. Municipal A Pl. Major E. Hort del Barceloní Espai 23 Arts A Espai Teatre de Ponent

Musical Teatre Circ Dansa T. Circ Humor

15 EUR 15 EUR Gratis Gratis Gratis 15 EUR

90 60 55 40 45 60

Cat Cat No Text No Text No text Cast

TP +18 TP TP TP +18

EGO LIM TSU

Cabaret ambulant Atempo Carmen Flux Batukada Cabareske Rumba, patxanga i mestissatge Percupads Fanfare Jo Bithume La faula! Captius Block Party El jardí

Espai 23 Arts A E. Reguer B Pl. dels Comediants Pl. Nacions Estació Bus - Itinerant Espai 23 Arts A E. Reguer B Espai 23 Arts Pl. Major Espai Teatre de Ponent Institut de Batxillerat Pl. Nacions Pl. dels Comediants

Circ Dansa-Circ Titelles Performance Música Cabaret Circ Música Carrer Música Infantil Teatre Dansa T. Dansa

Gratis Gratis 3 EUR Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis 5 EUR 15 EUR Gratis 3 EUR

70 55 60 9 60 60 240 60 60 55 60 30 15

Cat/Cast No Text No Text No Text No Text No text No Text No text No Text Cat Cat No Text No Text

TP TP +18 TP TP +18 +18 TP TP +4 +18 TP TP

1 2 6 6 2 1 6 6 1 6 1 4 1 2 1 3

6 6 6 6 6 5 2 6 6 2 6 6 2 6

3

6 6

ECAB ATE BAM CAN

6

ESCU BIT ETES ANN DTI VEA

RESTAURANT

6

ESUB ECPE

ELOC

BAR

Menú del dia Entrepans freds i calents Av. Catalunya, 132 | T. 973 311 687 25300 TÀRREGA

2 6 6 6 2

51


Rostisseria Cafeteria Acceptem

tikets fira

C/ Torres i Bages, 6 25300 TÀRREGA Tel. 973 314 938 - 661 959 620

envia CODI.(Vot de l’1 al 10)

12:00 12:00 12:00 12:00 12:00 12:00 12:20 12:40 12:45 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:20 13:40 14:00 17:00 17:00 17:00 17:00 17:30 17:30 17:30 18:00 18:00 18:00 18:00 18:00 18:00 18:00 18:20 18:30 18:30 18:40 19:00 19:00 19:00 19:00 19:00 19:00 19:00 19:00 19:20 19:30 19:40 20:00 20:00 20:00 20:00 20:00 20:30 20:45 21:00 21:00 21:00 21:00 21:30 21:30 22:00 22:00 22:00 22:00 22:00 22:30 22:30 23:00 23:00 23:00 23:00

Jorge Albuerne & Cecilia Colacrai Kamchatka Scurasplats Tumble Circus Warner & Consorten Xip Xap Kamchatka Kamchatka El Pont Flotant Cia. Tentempié Factoria Circular Kamchatka La Impaciència Laitrum Ne me titere pas Pa sucat Reial Cia. de Teatre de Catalunya Teatre Sargantana - Iguana Teatre Kamchatka Kamchatka Jordi Regot Carolina Carron Jango Edwards & Cia. Passabarret Jorge Albuerne & Cecilia Colacrai Xip Xap Cia. La Rous Vero Cendoya i Adele Madau Jordi Regot Cia. Movimiento Armario Envol Distratto Fidget feet Kamchatka La banda del surdo La Pai Laitrum Kamchatka Die Probe Res de Res & Circ Bover Kamchatka Cia. Boixaderas - Soler Cie. Jo Bithume Daraomai Factoria Circular Kamchatka Pa sucat Puck Cinema Warner & Consorten Kamchatka Cíclicus - Puça Espectacles Kamchatka Dance Theatre of Ireland Marco Vargas & Chloé Brûlé Mumusic Circus Ro Theater / Jetse Batelaan Valeria Guglietti & Walter Garibotto Cia. Jogijo El Pont Flotant Cia. Tentempié Loco Brusca Producciones Viridiana Rafa Forner Albadulake Cia. La Rous Jashgawronsky Brothers Les Antonietes Teatre Teatre de Ponent This side up Voala Project Teatre de Guerrilla Wollny Cia. Boixaderas - Soler Circo Oxidado Claire Ducreux - Toni Mira Gaitzerdi Teatro

Último, el baile Habitaculum Percupads UpAbove Bokkesprogen La cigala i la formiga Habitaculum Habitaculum Exercicis d’amor El retrete..., El señor..., Après... Rodafonio Habitaculum In-consciència Capses Circumloqui Meravelles d’Orient Bunny Me, vols una mascota? La faula! Habitaculum Habitaculum Strings & Circus El cumpleaños Big Boss & Tandarica Orkestar Último, el baile La cigala i la formiga La casa del abuelo El jardí Strings & Circus Falsa escuadra El lago de los cisnes Hang on Habitaculum La banda del surdo En la lengua floja Capses Habitaculum L’impostor Sine Terra Habitaculum El silenci és or Fanfare Jo Bithume 1, 2, 3 Poma Rodafonio Habitaculum Meravelles d’Orient Puck Cinema Caravana Bokkesprogen Habitaculum Cíclicus Habitaculum Block Party ¿Hacia dónde? Merci bien Broeders Canciones asombrosas U, due, três Exercicis d’amor El retrete..., El señor..., Après... Mr. X Habibi / Amado La verdad sea dicha Tres en caja La casa del abuelo Radio Armenia El mal de la joventut La bogeria Controlled falling project Muaré El Xarlatan Wollny El silenci és or ESPECTACLE SUSPÈS En Attendant l’inattendu Udamina

Pl. Major E. Cal Trepat Espai 23 Arts E. Reguer B Av. Catalunya - Itinerants E. Ara Lleida E. Cal Trepat E. Cal Trepat El Molí - El Talladell Espai 23 Arts D C. Migdia - Itinerants E. Cal Trepat Poli. Municipal A Espai 23 Arts C Pl. Carme - Itinerants Espai 23 Arts A A. Esports Vilamajó Espai Teatre de Ponent E. Cal Trepat E. Cal Trepat Espai 23 Arts C Espai 23 Arts B Av. Catalunya - Itinerants Pl. Major E. Ara Lleida Espai Teatre de Ponent Pl. dels Comediants Espai 23 Arts C E. Reguer A Espai 23 Arts B Pl. Nacions E. Cal Trepat Pl. Carme - Itinerants Espai 23 Arts D Espai 23 Arts C E. Cal Trepat Espai Teatre de Ponent E. Hort del Barceloní E. Cal Trepat Teatre Ateneu Pl. Major Envelat Plaça Ondara C. Migdia - Itinerants E. Cal Trepat Espai 23 Arts A Espai 23 Arts C Av. Catalunya - Itinerants E. Cal Trepat E. Reguer B E. Cal Trepat Pl. Nacions Pl. dels Àlbers Espai 23 Arts B E. Plaça El·líptica Espai 23 Arts D Espai Teatre de Ponent El Molí - El Talladell Espai 23 Arts D Espai 23 Arts A E. Sant Josep Poli. Municipal A Espai 23 Arts A Espai Teatre de Ponent E. Reguer A E. Ara Lleida Espai Teatre de Ponent Pl. Major E. Hort del Barceloní Institut de Baxillerat Espai 23 Arts C Teatre Ateneu

Dansa-Circ Instal·lació Carrer Circ Carrer Titelles Instal·lació Instal·lació Teatre Titelles Musical Instal·lació Teatre Carrer Titelles Carrer Teatre Infantil Instal·lació Instal·lació Titelles Circ Circ Dansa-Circ Titelles Objectes Dansa Titelles Circ Clown Circ Instal·lació Música Circ Carrer Instal·lació Comèdia Circ Instal·lació Humor Música Dansa-Circ Musical Instal·lació Carrer Cinema Carrer Instal·lació Carrer Instal·lació Dansa T. Dansa Circ Nove.dram. Música Teatre Teatre Titelles Humor Multi Humor Circ Objectes Musical Teatre Teatre Circ Dansa T. Humor Humor Humor

Gratis 10 EUR Gratis Gratis Gratis 5 EUR 10 EUR 10 EUR 15 EUR 3 EUR Gratis 10 EUR 15 EUR Gratis Gratis Gratis Gratis 5 EUR 10 EUR 10 EUR Gratis Gratis Gratis Gratis 5 EUR 5 EUR 3 EUR Gratis 3 EUR Gratis Gratis 10 EUR Gratis Gratis Gratis 10 EUR 15 EUR Gratis 10 EUR 15 EUR Gratis 15 EUR Gratis 10 EUR Gratis Gratis Gratis 10 EUR Gratis 10 EUR Gratis 3 EUR Gratis 15 EUR Gratis 15 EUR 15 EUR 3 EUR Gratis 15 EUR 15 EUR Gratis 5 EUR 3 EUR 15 EUR 15 EUR Gratis Gratis 15 EUR Gratis 15 EUR

25 60 60 45 60 55 60 60 120 90 45 60 60 60 60 60 80 55 60 60 30 30 55 25 55 55 15 30 50 60 30 60 50 70 60 60 75 60 60 70 60 50 45 60 60 60 60 60 60 60 30 30 60 75 30 60 120 90 30 60 75 60 55 90 60 65 55 40 90 30 70

No Text No Text No text Multi No Text Cat No Text No Text Cast Cast No Text No Text Cat Cat/Cast Cat Cat/Cast No Text Cat No Text No Text No text No text Multi No Text Cat Cast No Text No text No Text No text No Text No Text No Text Cast Cat/Cast No Text Cat No Text No Text Cat No Text No Text No Text No Text Cat/Cast No text No Text No Text No Text No Text No Text No Text No text Cast Cast Multi Cat Cast No text Cast Cast No text Cast Eng Cat Cat No Text No Text Cat No text Cat

TP TP TP TP TP TP TP TP +18 TP TP TP +18 TP TP TP TP +4 TP TP TP TP TP TP TP +5 TP TP TP TP TP TP TP TP TP TP +18 +18 TP +18 TP TP TP TP TP TP TP TP TP TP TP TP TP +18 TP +18 +18 TP TP +18 +18 TP +5 TP +18 +18 TP TP +18 TP +18

ALB KAM ESCU TCI WCO XIP KAM KAM EPF ECTE FAC KAM LIM ELAI NMT EPAS RCT ETES KAM KAM EJOR ECAR JAN ALB XIP ECLA VEA EJOR MOV EENV FID KAM LBS ELAP ELAI KAM EDIE RRB KAM BOI BIT DAR FAC KAM EPAS EPUC WCO KAM CIC KAM DTI VAR EMUM ROT EVAL ECJO EPF ECTE ELOX PVI RAF EALB ECLA JAS LAN ETEP TSU

Pl. dels Àlbers Pl. Nacions

Dansa T. Carrer

3 EUR Gratis

60 50

Cat Cast

+18 +18

CLA GAI

GUE EWOL BOI

1 6

1 1 5 6 1 6 6 4 6 1 1 6 6

6 2 6 2 6 1 6 6 1 6 1 3

1 6 6 1 1 2 6 6 6 5 6 6 6 6 2 6

6 3 2

Pirotècnia TP Tots els públics 1. Habitaculum: Espectacle sense seient, no recomanat a persones amb mobilitat reduïda. Validació entrada: Rotonda Av Ondara 2. Espai d’accés restringit. Tiquet a la venda només a les taquilles Pl. del Carme des del 6 setembre. El tiquet no garanteix el dret a seient. Descomptes no aplicables 3. Teatre Ateneu: entrades numerades a Platea. Amfiteatre no numerat 4. Bunny me: suma d’accions que es van repetint, concebudes per a ser vistes en un lloc de pas. El públic es renova constantment 5. Exercicis d’amor: No recomanat a persones amb mobilitat reduïda. La durada inclou desplaçaments en bus i petita caminada. Punt sortida bus i validació entrada: Av. Generalitat / C. Verge del Pedregal 6. Espai d’Empresa. Espectacles de pagament a la venda al mateix espai. Espai Teatre de Ponent accepta reserves al telèfon 629 421 663

52


23:00 Los Fandango 23:00 Produccions Essencials 23:00 Toti Toronell 23:30 Cia. Perehosta Teatredhumor 23:30 Jango Edwards & Cia. Passabarret 12 SETEMBRE 2010 00:00 Cíclicus - Puça Espectacles 00:00 Les Antonietes Teatre 00:00 Producciones Viridiana 00:00 Subliminati Corp. 00:00 Teatro Che y Moche 00:30 Càndida 00:30 La banda del surdo 00:45 Alba Sarraute, Miky Laucha i altres 01:00 BATBatuka 01:00 Hermanas Belcro 02:00 Dj Deif 02:00 Loco Brusca 11:00 Dance Theatre of Ireland 11:00 Théâtre Tangente 11:30 Ne me titere pas 11:30 Res de Res & Circ Bover 12:00 Cia. Boixaderas - Soler 12:00 Kamchatka 12:00 Produccions Essencials 12:00 Scurasplats 12:00 Talia Teatre 12:00 Teatre de Guerrilla 12:00 Tumble Circus 12:20 Kamchatka 12:30 Fidget feet 12:30 Jorge Albuerne & Cecilia Colacrai 12:30 Warner & Consorten 12:40 Kamchatka 12:45 El Pont Flotant 13:00 Factoria Circular 13:00 Kamchatka 13:00 Laitrum 13:00 Théâtre Tangente 13:20 Kamchatka 13:40 Kamchatka 14:00 Jordi Regot 17:00 Circ Pistolet 17:00 Vero Cendoya i Adele Madau 17:00 Fidget feet 17:30 Jango Edwards & Cia. Passabarret 18:00 Cia. Boixaderas - Soler 18:00 Cia. Movimiento Armario 18:00 Kamchatka 18:00 La banda del surdo 18:00 Laitrum 18:00 Talia Teatre 18:20 Kamchatka 18:40 Kamchatka 19:00 Circo Oxidado 19:00 Corocotta Teatro 19:00 Dance Theatre of Ireland 19:00 Kamchatka 19:00 Loco Brusca 19:00 Marco Vargas & Chloé Brûlé 19:00 Producciones Viridiana 19:00 Puck Cinema 19:00 Teatre de Guerrilla 19:20 Kamchatka 19:30 Cíclicus - Puça Espectacles 19:30 Cie. Jo Bithume 19:40 Kamchatka 20:00 Envol Distratto 20:00 Ro Theater / Jetse Batelaan 20:00 Warner & Consorten 21:00 Albadulake 21:00 Gaitzerdi Teatro 21:00 Jashgawronsky Brothers 21:00 Teatro Che y Moche

Music Box Cuttlas, anatomia d’un pistoler Naïf Tal como soy Big Boss & Tandarica Orkestar

Espai 23 Arts C Poli. Municipal B Espai 23 Arts A Espai Teatre de Ponent Av. Catalunya - Itinerants

Humor Multi Clown Humor Circ

Gratis 15 EUR Gratis 15 EUR Gratis

60 70 60 60 55

Cast Cast No text Cast Multi

TP TP TP +18 TP

ELOS PES ETOT ECPE JAN

Cíclicus El mal de la joventut Habibi / Amado Subliminati La orquesta (Funky show) Flux La banda del surdo Cabaret ambulant Batukada Paticorto Sons del món Cabareske Block Party La vida de Siddharta Circumloqui Sine Terra El silenci és or Habitaculum Cuttlas, anatomia d’un pistoler Percupads La bruixa i el follet El Xarlatan UpAbove Habitaculum Hang on Último, el baile Bokkesprogen Habitaculum Exercicis d’amor Rodafonio Habitaculum Capses La vida de Siddharta Habitaculum Habitaculum Strings & Circus Sobre rodes El jardí Hang on Big Boss & Tandarica Orkestar El silenci és or Falsa escuadra Habitaculum La banda del surdo Capses La bruixa i el follet Habitaculum Habitaculum ESPECTACLE SUSPÈS ¡Ay, Carmela! Block Party Habitaculum Baka Shtruck ¿Hacia dónde? Habibi / Amado Puck Cinema Caravana El Xarlatan Habitaculum Cíclicus Fanfare Jo Bithume Habitaculum El lago de los cisnes Broeders Bokkesprogen Tres en caja Udamina Radio Armenia La orquesta (Funky show)

E. Reguer B E. Ara Lleida E. Sant Josep Espai 23 Arts A Pl. dels Comediants Pl. Nacions Pl. Major - Itinerants Espai 23 Arts A Estació Bus - Itinerant Poli. Municipal A E. Reguer B Espai 23 Arts A Pl. Nacions Espai Teatre de Ponent Pl. Carme - Itinerants E. Hort del Barceloní Teatre Ateneu E. Cal Trepat Poli. Municipal B Espai 23 Arts E. Ara Lleida Institut de Baxillerat E. Reguer B E. Cal Trepat Pl. Nacions Pl. Major Av. Catalunya - Itinerants E. Cal Trepat El Molí - El Talladell C. Migdia - Itinerants E. Cal Trepat Espai 23 Arts C Espai Teatre de Ponent E. Cal Trepat E. Cal Trepat Espai 23 Arts C Espai 23 Arts B Pl. dels Comediants Pl. Nacions Av. Catalunya - Itinerants Teatre Ateneu E. Reguer A E. Cal Trepat Pl. Carme - Itinerants Espai 23 Arts C E. Ara Lleida E. Cal Trepat E. Cal Trepat

Carrer Teatre Multi Circ Musical Performance Música Circ Música Humor Música Cabaret Circ Dansa T. Ombres Titelles Circ Humor Instal·lació Multi Carrer Infantil Humor Circ Instal·lació Circ Dansa-Circ Carrer Instal·lació Teatre Musical Instal·lació Carrer Ombres Instal·lació Instal·lació Titelles Circ Dansa Circ Circ Humor Circ Instal·lació Música Carrer Infantil Instal·lació Instal·lació

Gratis 15 EUR 15 EUR Gratis 3 EUR Gratis Gratis Gratis Gratis 15 EUR Gratis Gratis Gratis 5 EUR Gratis Gratis 15 EUR 10 EUR 15 EUR Gratis 5 EUR 15 EUR Gratis 10 EUR Gratis Gratis Gratis 10 EUR 15 EUR Gratis 10 EUR Gratis 5 EUR 10 EUR 10 EUR Gratis Gratis 3 EUR Gratis Gratis 15 EUR 3 EUR 10 EUR Gratis Gratis 5 EUR 10 EUR 10 EUR

60 60 60 45 60 9 50 70 60 75 240 60 30 60 60 60 70 60 70 60 60 90 45 60 30 25 60 60 120 45 60 60 60 60 60 30 60 15 30 55 70 50 60 50 60 60 60 60

No Text Cat Cast No text Cast No Text No Text Cat/Cast No Text Cast No Text No text No Text Cat Cat No Text Cat No Text Cast No text Cat Cat Multi No Text No Text No Text No Text No Text Cat No Text No Text Cat/Cast Cast No Text No Text No text No text No Text No Text Multi Cat No Text No Text No Text Cat/Cast Cat No Text No Text

TP +18 +18 TP TP TP TP TP TP +18 +18 +18 TP TP TP +18 +18 TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP TP TP TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP TP TP

CIC LAN PVI ESUB TCM CAN LBS ECAB

ELOC DTI ETHE NMT RRB BOI KAM PES ESCU TAL GUE TCI KAM FID ALB WCO KAM EPF FAC KAM ELAI ETHE KAM KAM EJOR ECPI VEA FID JAN BOI MOV KAM LBS ELAI TAL KAM KAM

Poli. Municipal A Pl. Nacions E. Cal Trepat Espai 23 Arts A Pl. dels Àlbers E. Sant Josep Espai 23 Arts C Institut de Baxillerat E. Cal Trepat E. Reguer B Pl. Major E. Cal Trepat Espai 23 Arts B E. Plaça El·líptica Av. Catalunya - Itinerants Espai 23 Arts A Pl. Nacions E. Reguer A Pl. dels Comediants

Teatre Dansa T. Instal·lació Carrer Dansa Multi Cinema Humor Instal·lació Carrer Música Instal·lació Clown Nov.dram. Carrer Circ Carrer Musical Musical

15 EUR Gratis 10 EUR Gratis 3 EUR 15 EUR Gratis 15 EUR 10 EUR Gratis Gratis 10 EUR Gratis 15 EUR Gratis Gratis Gratis 3 EUR 3 EUR

90 30 60 60 30 60 60 90 60 60 60 60 60 75 60 60 50 90 60

Cast No Text No Text No text No Text Cast No text Cat No Text No Text No Text No Text No text Cast No Text No text Cast Eng Cast

TP TP TP TP TP +18 TP +18 TP TP TP TP TP +18 TP TP +18 +18 TP

COR DTI KAM ELOB VAR PVI EPUC GUE KAM CIC BIT KAM EENV ROT WCO EALB GAI JAS TCM

6 6 6

6 2 6

HER 6 6 3 1 6

1

1 5 1 6 6 1 1 6 6 2 3 2 1 6 1 1

1 6 2 6 1 1 6 6 2 2

VOTACIÓ PREMI SAN MIGUEL Només majors de 18 anys. Envieu CODI.(vot de l’1 al 10) al número de SMS 973 901 801. Cost orientatiu SMS territori nacional: 0,15 EUR + IVA, variable segons operadora. Els votants participen en el sorteig d’un viatge a la Fira de Teatre de Manacor al mes d’octubre, sortida des de Barcelona. Bases completes a www.firatarrega.cat/ca/premis. VENDA D’ENTRADES AL TEL·ENTRADA DE CAIXA CATALUNYA 902 10 12 12 www.telentrada.com.

entrepans calents i freds menú del dia carn a la brasa c. Sant Josep, 11 25300 TÀRREGA

53


espais d’empresa Espai 23 Arts ubicat al pàrquing posterior de l'estació de ferrocarrils. Stand La Llotja 47 Espai Teatre de Ponent situat al Centre d’Art i Superior de Disseny Ondara. Stand La Llotja 51

envia CODI.(Vot de l’1 al 10)

ESPAI 23 ARTS

ESPAI TEATRE DE PONENT

54

ALBA SARRAUTE, MIKY LAUCHA I..Cabaret ambulant ALBADULAKE Tres en caja BRESSVILLE WALKERS Inauguració Espai CAROLINA CARRON El cumpleaños CIA. TENTEMPIÉ El retrete de Dorian Gray... CIRC PISTOLET Sobre rodes ENVOL DISTRATTO El lago de los cisnes GILLES REMY MONSIEUR LUNE! JORDI REGOT Strings & Circus LA PAI En la lengua floja LAITRUM Capses LOCO BRUSCA Cabareske

ECAB EALB EBRE ECAR ECTE ECPI EENV EGIL EJOR ELAP ELAI ELOC

LOCO BRUSCA Mr. X LOCO BRUSCA Baka Shtruck LOS FANDANGO Music Box MIKY LAUCHA Miky Laucha MUMUSIC CIRCUS Merci bien PA SUCAT Meravelles d'Orient PUCK CINEMA Puck Cinema Caravana SCURASPLATS Percupads SUBLIMINATI CORP. Subliminati TOTI TORONELL Naïf VALERIA GUGLIETTI & WALTER... Canciones asombrosas WOLLNY Wollny

ELOX ELOB ELOS EMIK EMUM EPAS EPUC ESCU ESUB ETOT EVAL EWOL

CIA. JOGIJO CIA. LA ROUS CIA. PEREHOSTA CLOWNX TEATRE

ECJO ECLA ECPE ECLO

DIE PROBE TEATRE SARGANTANA TEATRE DE PONENT THÉATRE TANGENTE

EDIE ETES ETEP ETHE

U, due, três La casa del abuelo Tal com sóc Leo León

L'impostor La faula! La bogeria La vida de Siddharta


Profile for FiraTàrrega

FIRATÀRREGA 2010  

Programa general. Edició en català i castellà

FIRATÀRREGA 2010  

Programa general. Edició en català i castellà

Advertisement