Page 32

OFF NOVES CIRCUIT ESTEPA MEDITERRÀNIA FRONTERES PER A LA MÚSICA D’ARREL ORGANITZA:

AMB EL SUPORT DE:

WWW.ESTEPAMEDITERRANIA.CAT

CÈLIA VILA DES DEL COR DISSABTE 12 / 19H.

PLAÇA EUROPA

45'

Cèlia Vila té una manera especial de veure les coses que impregna la seva proposta artística. Partint d’una base de pop-rock i en companyia de Víctor Grané (piano i guitarra) i Roger Puig (bateria i percussions), la seva veu tendra i les seves vivències transporten el públic a paisatges sonors on els estils es barregen amb naturalitat. A l’abril va publicar el seu primer treball, Teaghlach.

EL NIÑO DE LA HIPOTECA DIJOUS 10 / 22H.

VOILÀ

90'

12 / 15

El Niño de la Hipoteca fa més d'una dècada que es dedica a la música. Ànima lliure i agitador de ments, ha conquerit els cors de fans de tot arreu amb himnes com “Que te vaya bien” o “Alquitrán y carmín”. Aquest artista atípic, amb un estil inclassificable i amb l’autogestió com a declaració d’intencions, presenta un recopilatori dels darrers quatre anys de trajectòria.

EL QUINTO CARAJILLO SABOR A MEZCLA... DISSABTE 12 / 21H.

PLAÇA EUROPA

45'

El Quinto Carajillo és una banda bagenca que va néixer l’any 2017 de la fusió de les personalitats i estils dels seus membres. El resultat és un còctel de rock-and-roll, flamenc, rumbes gamberres i alguns temes més sentimentals. Aquest any ha presentat el seu àlbum de debut, Cuando mezclé coñac con café, vuit temes que recullen el seu recorregut.

HAMSA HAMSA

CATALUNYA, ISRAEL ESTRENA A CATALUNYA

CONNECTING THE MEDITERRANEAN DISSABTE 12 / 20H.

PLAÇA EUROPA

45'

Hamsa Hamsa és una banda formada a Barcelona amb l’objectiu de rescatar la tradició musical sefardita i de l’Orient Mitjà, aportant el seu toc personal a aquests sons amb la barreja d’altres gèneres, com el jazz, el rock i les músiques d’arrel. En 2018 van llançar un EP en què s’aprecien les ganes de viure, de celebrar i de conviure amb les diferents cultures de la Mediterrània.

KUMBARA GIRA POR TI DISSABTE 12 / 17H.

PLAÇA EUROPA

45'

Kumbara neix a Girona a partir del pianista “timbero” Rodrigo García i de l’electrònica de David Mansilla. Tot, afegit a la força de les percussions de Nuri Madí, del groove del baix de Gerard Chaman Cañigueral i de les veus versàtils de Karla Aguilar i Mateo Sánchez. Com a resultat, tenim un projecte fresc i trencador, que barreja ritmes llatins, reggae, drum and bass i bases electròniques.

LA PRIMA VERA TOUR LLEGAR DIVENDRES 11 / 22.00H.

VOILÀ

60'

Mar Martínez inicia l’aventura de La Prima Vera a l’hivern de l’any passat, plasmant els seus pensaments més personals en cinc cançons recollides a Llegar, el primer EP de la banda presentat aquest 2019 amb el premiat productor manresà Miquel Coll. Completa el grup Txevi Clemente a la guitarra, acompanyant la veu dolça de la Mar.

32

Profile for Fira Mediterrània Manresa

Programa de la 22a Fira Mediterrània de Manresa  

Tota la programació artística de la 22a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 10 al 13 d'octubre de 2019

Programa de la 22a Fira Mediterrània de Manresa  

Tota la programació artística de la 22a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 10 al 13 d'octubre de 2019

Advertisement