Page 1


SILEX Collection

00/01

feeling SKIN DE HUID IS ONZE OBSESSIE WAARMEE WE DENKEN, VOELEN EN WERKEN. FIORA IS EEN BEDRIJF VAN BADKAMEROPLOSSINGEN. DOUCHEBAKKEN, MEUBILAIR, RADIATOREN EN ACCESSOIRES, MET EEN DUIDELIJK AANLEG VOOR HET ZOEKEN VAN NIEUWE CONCEPTEN. FIORA IS BIJZONDER. The SKIN, onze identiteit.

Van de KWALITEIT genieten.

Ons zintuig is de TASTZIN in de ruimste betekenis van het woord. We moeten aanraken om te kunnen voelen en we willen dat de voorwerpen die we gebruiken tot waarde komen door de gevoelsgewaarwordingen die ze voor ons aanbrengen.

We onderzoeken, werken en creëren, zonder daarbij op geen enkel ogenblik de referentie KWALITEIT uit het oog te verliezen. De producten van FIORA voldoen, ongeacht de aard, altijd aan een hoog kwaliteitsniveau dat de verwachtingen van de gebruiker overtreft.

Met de VERSCHEIDENHEID experimenteren.

COMFORT creëren.

De werkelijkheid vormt voor ons een weg. De natuur is verscheiden. We onderzoeken ze en halen onze ideeën eruit. We wenden deze ideeën nadien aan in de producten die veelvoudige en diverse oplossingen bieden.

We mogen de hoofddoelstelling van ons werk niet uit het oog verliezen: het gebruik hiervan moet verbeteringen inhouden voor het dagelijkse leven van de mensen. We ontwerpen om het leven te verbeteren, door waarde aan te voeren voor elk van de gecreëerde voorwerpen.


EXTRA vlak

AVANT

OP MAAT met kader

KADER

Pag. 12-21

Pag. 22-31

Pag. 32-41

Pag. 42-49

MIXTO Pag. 50-57


SILEX Collection

INDEX

02/03

FIORA zet nogmaals een stap in de richting van innovatie en originaliteit, in combinatie met de kwaliteit die ons steeds gekenmerkt heeft. Gezien het succes en de grote vraag naar onze SILEX douchebakkencollectie, stellen we vandaag alle noviteiten voor die bijdragen tot de verhoogde gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en comfort. Maar bovendien omvat deze collectie nu twee nieuwe douchebakken die haar verrijken en aanvullen.. OP MAAT met kader y avant. Deze nieuwe douchebakken, met dezelfde kwaliteit en prestaties als voorheen, gecombineerd met de noviteiten die we verder zullen voorstellen

L

AL • ORIGI IN N IG

• ORIG NAL IN I IG

fiora

EP10380118.9 Nº

SILEX fiora

RIGINAL • OR •O

SILEX

Europees Octrooi voor Silex douchebak

RIGINAL • OR •O

L

P201031386

AL

AL • ORIGI IN NA IG

AL • ORIGI IN NA IG

RIGINAL • OR •O

Nationaal Octrooi voor Silex douchebak

AL

RIGINAL • OR •O


AANPASBAARHEID DE DOUCHEBAK DIE IN om het even welke ruimte PAST. EĂŠn van de voornaamste noviteiten van de SILEX douchebak is zijn aanpasbaarheid en installeerbaarheid in om het even welke omgeving, thuis of in publieke ruimtes zoals sportcomplexen, openlucht- en overdekte zwembaden, enz. Bovendien kunnen twee van de bakken die de SILEX collectie vormen, Extra vlak op maat en op maat Met Kader, aangepast worden aan uw persoonlijke wensen, wat ze exclusiever maakt en een antwoord biedt op elke behoefte.


SILEX Collection

04/05


noviteiten in de collectie. ANTIBACTERIEEL en schimmelwerend Hygiënisch en heilzaam.

W

PATENTE Nº 9.563.991

TECHNOLOGY

fiora

FIORA heeft de in de vervaardiging van de Silex douchebakken gebruikte grondstof, silexpol, bestudeerd en geherformuleerd om deze bovendien antibacterieel en schimmelwerend te maken. Door toepassing van deze nanotechnologie zijn we in staat de meest perfecte hygiëne en heilzaamheid voor onze voeten en lichaam te garanderen. Onderzoek is voor ons uiterst belangrijk om extra exclusiviteit en innovatie te bereiken.

Materiaal met NANOBATH

Materiaal zonder NANOBATH

BESCHRIJVING VAN DE NANOBATH TECHNOLOGIE NANOBATH is innoverend en bestaat uit het toepassen van nanotechnologie op bepaalde sanitaire elementen om hen schimmelwerend en antibacteriële, evenals hydrofobe, d.w.z. waterafstotende eigenschappen te verlenen. NANOBATH technologie heeft de volgende doeleinden: • Vermijden dat schimmels en bacteriën (de gebruikelijkste types in badkamers) verschijnen in zones die in aanraking komen met water, wat bijdraagt tot de veiligheid en hygiëne van de producten. • Verminderd verschijnen van oppervlaktevlekken, die na elk gebruik kunnen optreden, dankzij de hydrofobe eigenschappen. • Blijvend bestaan van de antibacteriële, schimmelwerend en hydrofobe eigenschappen in het element gedurende zijn gehele levensduur. FIORA BATH COLLECTIONS, S.L. heeft de NANOBATH technologie ontworpen en past ze toe op alle elementen die in aanraking zullen komen met water. De technologie bestaat uit het aanbrengen van een laag die de nanodeeltjes omvat en reageert met het element door zijn uitwendige eigenschappen te veranderen. Deze laag blijft behouden gedurende de gehele levensduur van het element. De NANOBATH technologie werd getest door middel van bestendigheidproeven tegen de aanvallen van schimmels en bacteriën, met gebruik van een interne methode gebaseerd op de ISO 22196:2007-normen “Measurement of antibacterial activity on plastics and non-porous surfaces” en de Japanse norm JIS Z 2801 “Test for Antimicrobial Activity and Efficacy” door het prestigieuze Technologiecentrum CIDEMCO-Tecnalia, een proces waarbij ongeveer een honderdtal kweken met verschillende reageerbuizen uitgevoerd werden.


SILEX Collection

06/07

NIEUWE KLEUREN 14 kleurschakeringen voor uw douchebak. De Silex douchebakkencollectie wordt onder andere gekenmerkt door een uitgebreid gamma kleuren en afwerkingen. Dit alles om een maximale personalisatie van uw badkamer te bereiken. KLEUREN À LA CARTE. U kunt de kleuren ook aanpassen aan uw persoonlijke wensen met de RAL-kaart, met 20 % toeslag op de basisprijs.

SOLIDE KLEUREN

0T GEBROKEN WIT

31T GRIJS

0P ZUIVER WIT

18T CRÈME

33T WENGÉ

22T ZWART

36T CAPPUCCINO

37T CENERE

NT2 ZWART

NT3 GRIJS

NATURE KLEUREN

NT0 WIT

NT1 CRÈME

NT4 CAPPUCCINO

NT5 CENERE


noviteiten in de collectie. BANKJES EN planchets Nieuwe SILEX accessoires. De Silex familie groeide niet enkel met de nieuwe douchebakken. Wij stellen nu bovendien twee nieuwe accessoires voor; bankjes en planchets, die combineren met de douchebakken en bovenbladen. Deze douchebankjes en planchets zijn volledig vervaardigd uit waterafstotende materialen en hun antislipeigenschappen garanderen maximale veiligheid en hygiĂŤne dankzij de geherformuleerde grondstof. De standaardmaten van de schappen zijn 30, 40 en 50 cm, maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden, zowel in leisteen als glad.

planchets

BANKJE


SILEX Collection

08/09

4 afvoerbuizen verkrijgbaar Meer aanpasbaarheid

SILEX

Europees Octrooi voor Silex douchebak

RIGINAL • OR •O

fiora

90

int.40 Øø int. 40

187

tapón eliminador tapón eliminador de bote bote sifónico de sifónico

20 106 cilindro cilindro extraíble extraíble

12

ø int.40 Øint.40

100 cilindro cilindro extraíble extraíble

30

20

78

60

187

82 79

int.40 Øøint. 40

270

Ø int. 45

115

146

SILEX

146

5

Ø11

EP10380118.9 Nº

146

L

fiora

AL • ORIGI IN N IG

AL • ORIGI IN N IG

P201031386

RIGINAL • OR •O

RIGINAL • OR •O

AL • ORIGI IN NA IG

Nationaal Octrooi voor Silex douchebak

AL

L

RIGINAL • OR •O

AL • ORIGI IN NA IG

AL

tapón tapóneliminador eliminador de debote botesifónico sifónico

100 cilindro cilindro extraíble extraíble

tapón tapóneliminador eliminador de debote botesifónico sifónico

SIFON MET HORIZONTALE UITGANG

SIFON MET VERTICALE UITGANG

KLEINE SIFON MET HORIZONTALE UITGANG

SIFON PLUS MET HORIZONTALE UITGANG

De afvoerbuis wordt standaard geleverd bij elke bak

Optioneel zonder toeslag

Optioneel zonder toeslag

optioneel met toeslag

- Standaardafvoerbuis met verticale afvoer - Voert 0,6 liter per seconde af. - Voldoet aan de norm EN 274.

- Extraplatte 6 cm hoge afvoerbuis. - Voert 0,5 liter per seconde af. - Voldoet NIET aan de norm EN 274.

- 9 cm hoge sifon met groot afvoervermogen. - Voert 0,85 liter per seconde af. - Voldoet aan de norm EN 274.

- Standaardafvoerbuis met horizontale afvoer. - Voert 0,6 liter per seconde af. - Voldoet aan de norm EN 274.


noviteiten in de collectie. NIEUW MONTAGESYSTEEM met metalen frame. Zonder mortel. We stellen u het verlengbare FIORA frame voor Bestemd voor snel en veilig monteren van eender welke douchebak, de problemen met het gebruik van mortel en dergelijke vermijdend.

SEP 速

System


SILEX Collection

10/11

PROFIEL IN GEPOLIJST ALUMINIUM Voor wandhechting. Een ander groot voordeel dat uw badkamer mooier zal maken. Vervangt u uw badkuip door een Silex douchebak, dan kunt u vanaf nu genieten van een nieuw profiel in gepolijst aluminium. Dit profiel hecht elk paneel in Silex materiaal vast op de wanden, wat een ongelooflijke esthetische verbetering is na het installeren van de bak. Eenvoudige oplossingen die elk detail kunnen veranderen in een investering in kwaliteit en esthetische waarde.


EXTRA vlak op maat Dankzij zijn kwaliteit, uitzicht, comfort...

is de extra vlakke douchebak een uitstekende keuze voor uw badkamer. Combineerbare texturen en kleuren met de garantie van het beste materiaal en het exclusiefste product.

PAG.12/21


SILEX Collection

14/15

EXTRA vlak op maat COMBINATIES 01 Leisteen zwart


SILEX Collection

EXTRA vlak op maat COMBINATIES 02 Leisteen nature wit

16/17


SILEX Collection

18/19

EXTRA vlak op maat COMBINATIES 03 Leisteen cappuccino


EXTRA vlak Aan uw wensen aangepaste paneel Maximaal 203x100 cm. R 55

Roestvrij stalen rooster

Max

12,8

100 Max 203

Max 100

12,8

afmetingen

Afmetingen douchebak Gepersonaliseerde Maximaal

203 x 100 cm Hoogte

3,3 cm

TEXTUREN 2 textuur types

Leisteen (antislip) Glad (antislip)

BESCHIKBARE KLEUREN LEISTEEN EN GLAD 14 verschillende kleuren SOLIDE LEISTEEN

0T GEBROKEN WIT

0P ZUIVER WIT

18T CRÈME

33T WENGÉ

31T GRIJS

22T ZWART

36T CAPPUCCINO

37T CENERE

NT1 CRÈME

NT2 ZWART

NT3 GRIJS

NATURE LEISTEEN

NT0 WIT

NT4 CAPPUCCINO

NT5 CENERE


SILEX Collection

20/21

MAX. 203 X 100 CM.

MAX. 100 X 100 CM.

Extra vlak glad

Extra vlak leisteen

Extra vlak hoekig leisteen

EFFEN TEXTUUR

0T GEBROKEN WIT

0P ZUIVER WIT

18T CRÈME

33T WENGÉ

31T GRIJS

22T ZWART

36T CAPPUCCINO

37T CENERE


Op maat met kader

Een nieuwe versie van de plaat met kader Fiora lanceert een nieuwe versie van de douchebak, met alle voordelen en kenmerken van een maatwerk douchebak met kader; Op maat met kader. Een douchebak die in eender welke ruimte past, met een grootte en vorm die aan persoonlijke wensen kunnen aangepast worden en een kader die later op de passende wanden kan gemonteerd worden.

PAG.22/31


SILEX Collection

Op maat met kader COMBINATIES 01 Nature crème leisteen

24/25


SILEX Collection

26/27

Op maat met kader COMBINATIES 02 Leisteen zwart


SILEX Collection

28/29

Op maat met kader COMBINATIES 03 Leisteen wit


Kader Aan uw wensen aangepaste paneel Verschillende afmetingen

afmetingen

Afmetingen douchebak Gepersonaliseerde Maximaal

Rooster in roestvrij staal of solide kleuren

12,8 Max 203

203 x 100 cm Hoogte

12,8

4,5 cm

TEXTUREN 2 textuur types

Leisteen (antislip) Glad (antislip)

BESCHIKBARE KLEUREN LEISTEEN EN GLAD 14 verschillende kleuren SOLIDE LEISTEEN

0T GEBROKEN WIT

0P ZUIVER WIT

18T CRÈME

33T WENGÉ

31T GRIJS

22T ZWART

36T CAPPUCCINO

37T CENERE

NT1 CRÈME

NT2 ZWART

NT3 GRIJS

NATURE LEISTEEN

NT0 WIT

NT4 CAPPUCCINO

NT5 CENERE


SILEX Collection

30/31

MAX. 203 X 100 CM.

Glad met kader

Leisteen met kader

EFFEN TEXTUUR

0T GEBROKEN WIT

0P ZUIVER WIT

18T CRÈME

33T WENGÉ

31T GRIJS

22T ZWART

36T CAPPUCCINO

37T CENERE


AVANT het ontwerp

nieuw rooster en nieuw texturen Een nieuw lid voor de Silex familie van Fiora. De nieuwe Avant douchebak heeft een moderne vormgeving met een nieuw rooster en een uiterst veilige en gebruiksvriendelijke textuur uit leisteenplaten.

PAG.32/41


AVANT Het ontwerp COMBINATIES 01 Leisteen wit plaat


SILEX Collection

34/35


AVANT Het ontwerp

COMBINATIES 01 Leisteen wit plaat


SILEX Collection

36/37


AVANT Het ontwerp

COMBINATIES 02 Leisteen zwarte plaat


SILEX Collection

38/39


AVANT Nieuw rooster en nieuwe textuur Breedtesnit optioneel

Verschillende afmetingen

afmetingen

Afmetingen douchebak Te kiezen maten

Rooster in roestvrij staal of solide kleuren 120x70 130x70 140x70 150x70 160x70 170x70 180x70

120x80 130x80 140x80 150x80 160x80 170x80 180x80

120x90 130x90 140x90 150x90 160x90 170x90 180x90

11 64,8

120x70 130x70 140x70 150x70 160x70 170x70 180x70 Hoogte

4 cm

BESCHIKBARE KLEUREN LEISTEEN 14 verschillende kleuren SOLIDE LEISTEEN

0T GEBROKEN WIT

0P ZUIVER WIT

18T CRÈME

33T WENGÉ

31T GRIJS

22T ZWART

36T CAPPUCCINO

37T CENERE

120x80 130x80 140x80 150x80 160x80 170x80 180x80

120x90 130x90 140x90 150x90 160x90 170x90 180x90


SILEX Collection

40/41

TEXTUREN 1 textuur type

Leisteen tegel (antislip)

Avant leisteen tegel

NATURE LEISTEEN

NT0 WIT

NT3 GRIJS

NT1 CRÈME

NT4 CAPPUCCINO

NT2 ZWART

NT5 CENERE


Kader de functionaliteit

functionaliteit, schoonheid en kwaliteit De vormgeving van de Silex douchebak combineert functionaliteit, schoonheid en kwaliteit en voldoet aan de meest heterogene wensen. Een grote keuze aan afwerkingen, passend voor uw woning, onafhankelijk van de stijl van inrichting.

PAG.42/49


SILEX Collection

44/45

Kader

de functionaliteit

COMBINATIES 01 Leisteen nature grijs


SILEX Collection

46/47

Kader

de functionaliteit

COMBINATIES 02 Leisteen Cenere


Kader Rooster centraal afmetingen

TEXTUREN

Afmetingen douchebak

1 textuur type

Leisteen (antislip) Rechthoekig. Te kiezen maten

170x90 / 160x90 150x90 / 140x90 170x75 / 160x75 150x75 / 140x75 Vierkant

100x100 Hoogte

4 cm

Rechthoekig leisteen

Vierkant leisteen

BESCHIKBARE KLEUREN LEISTEEN 14 verschillende kleuren SOLIDE LEISTEEN

0T GEBROKEN WIT

0P ZUIVER WIT

18T CRÈME

33T WENGÉ

NT2 ZWART

NT3 GRIJS

31T GRIJS

22T ZWART

NT4 CAPPUCCINO

NT5 CENERE

NATURE LEISTEEN

NT0 WIT

NT1 CRÈME

36T CAPPUCCINO

37T CENERE


Kader rooster gecentreerd afmetingen

Leisteen (antislip) Glad (antislip)

TEXTUREN

Afmetingen douchebak

douchebak met kader rooster niet gecentreerd

2 textuur types

Hoogte

4 cm

100x75 / 120x80

48/49

90x90 / 80x80

douchebak met kader rooster gecentreerd Hoogte

4 cm

90x70

Vierkant glad

Rechthoekig glad

Rond glad

Vierkant leisteen

Rechthoekig leisteen

Rond leisteen

douchebak met kader kwart rond. eén enkele grootte Straal

50,4 cm Hoogte

4 cm 90x90

BESCHIKBARE KLEUREN LEISTEEN EN GLAD 14 verschillende kleuren EFFEN TEXTUUR

0T GEBROKEN WIT

0P ZUIVER WIT

18T CRÈME

33T WENGÉ

31T GRIJS

22T ZWART

36T CAPPUCCINO

37T CENERE


MIXTO NAAST HET NORMALE COMFORT EN ELEGANTIE Twee gedifferentieerde zones, veelvuldige voordelen. De Silex mixto douchebak versterkt de indruk van comfort en elegantie die alle producten van het merk Fiora bieden. Maximaal comfort en veiligheid op basis van ongeĂŤvenaarde texturen.

PAG.50/57


MIXTO COMBINATIES 01 Leisteen zwart


SILEX Collection

52/53


SILEX Collection

54/55

MIXTO COMBINATIES 01 Leisteen zwart


MIXTO bak omlijst rooster Verschillende afmetingen

80

40

45 90

45 90

Op maat Max. 200

50 100

Op maat Max. 200

BESCHIKBARE KLEUREN LEISTEEN 14 verschillende kleuren SOLIDE LEISTEEN

0T GEBROKEN WIT

0P ZUIVER WIT

18T CRÈME

33T WENGÉ

31T GRIJS

22T ZWART

36T CAPPUCCINO

37T CENERE


SILEX Collection

56/57

TEXTUREN 1 textuur type

Leisteen (antislip) Mixto leisteen

NATURE LEISTEEN

NT0 WIT

NT3 GRIJS

NT1 CRÈME

NT4 CAPPUCCINO

NT2 ZWART

NT5 CENERE


BOX FIORA

VERVANGEN van een badkuip door een SILEX DOUCHEBAK INSTALLATIE VAN DE DOUCHEBAK Dankzij de SILEX collectie van Fiora is het vervangen van een badkuip door een douchebak niet langer een gecompliceerd en duur werk. Dit komt doordat de douchebakken voorzien zijn van een origineel en praktisch montagesysteem, dat de wanden bedekt met platen die dezelfde afwerking als de douchebak hebben. Dankzij de nieuwe collectie biedt Fiora ten slotte ook de mogelijkheid om de wandplaat vast te hechten met een profiel in gepolijst aluminium dat de kwaliteit en esthetische waarde van het geheel verhoogt. Dit eenvoudig proces maakt opnieuw betegelen van de badkamer overbodig.

STAP EEN

Planning voor het vervangen van een badkuip door een douchebak.


SILEX Collection

Voorbereiden van de installatie

STAP twee

STAP drie

Installatie van doucheplaat SILEX, met wanden afgewerkt in hetzelfde materiaal.

58/59


Nieuw verstelbaar onderstel voor de installatie van een sĂ­lex NIEUW MONTAGESYSTEEM met metalen frame. ontwikkeld op basis van een railsysteem, zonder metselwerk of mortel Monteren en installeren van de Silex douchebak, een stuk sneller en eenvoudiger. Vergeet het oude concept van metselwerk en complicaties bij het plaatsen van een douchebak. Met dit nieuwe systeem gebaseerd op het gebruik van rails en aanpasbaar zowel in hoogte als in omvang, verloopt de installatie veel gemakkelijker, sneller en veiliger en wordt een perfecte stabiliteit en waterdichtheid van het geheel gegarandeerd.

MONTAGESYSTEEM op rails voor 5-hoeKige douchebakken Met het doel meer gepersonaliseerde oplossingen te bieden, is het model SEP ook beschikbaar in de versie nodig voor het installeren van 5-hoekige douchebakken.


SILEX Collection

60/61

SEP

®

System

douchebak

IN DE HOOGTE VERSTELBARE POTEN Dit nieuwe momtagesysteem heeft talrijke steunpoten die in de hoogte verstelbaar zijn en aanpasbaar aan elhe ruimte.

VERLENGBAAR SYSTEEM Het montagesysteem is zowel in breedte als in lengte verslelbaar om verschillende maten te ondersteunen.

MUURVERANKERING/ VLOERVERANKERING

ANTILEKSYSTEEM Het systeem is voorzien van een zelfklevende butylband die een doeltreffende afdichting toelaat om waterlekken te vermijden en bovendien bij te dragen aan de geluidsisolatie.

Een stevig en efficiënt systeem met muur- en/of vloerverankering om een veilige en doeltreffende installatie te garanderen.


SEP ®

System NALEVING VAN DE NORM DIN 4109 Geluidsisolatie in gebouwen We leven omringd door geluiden: externe: het verkeer, de mensen, de straat; en die binnen in ons huis: de kinderen, muziek, de buren. In ons dagelijks leven kan lawaai gezondheidsproblemen veroorzaken, van slaapstoornissen en stemmingswisselingen tot stresstoestanden. Eén van de meest gevraagde oplossingen om vrede en rust te bewaren in een woning is geluidsisolatie. De bedrijven die zich aan deze sector wijden, ontwikkelen verder verschillende materialen om hun klanten de hoogste kwaliteit op dit gebied te verschaffen. Daarom houdt de vertegenwoordiging van een referentiemerk binnen de sector in dat alle kwaliteitsvereisten volledig nageleefd worden . Fiora waarborgt de naleving van de DIN 4109-norm met betrekking tot de “Geluidsisolatie in gebouwen”. Met behulp van deze norm wordt de vermindering gecontroleerd van het geluid dat zowel vanuit de lucht als structureel de ontvanger bereikt. Een goede geluidsisolatie tracht een minieme overgedragen energie te bereiken. Daarom zijn de juiste geluidsisolerende materialen die materialen die de eigenschap hebben om een belangrijk deel van de energie van de invallende golf terug te kaatsen of te absorberen. Daarom verzekeren zowel het materiaal als de vormgeving en de plaatsing van de douchebak met behulp van ons nieuw montagesysteem zonder rails dat wanneer de geluidsgolven tegen de bak botsen, een groot deel van hen verdwijnen binnen de bak, waardoor de naar de andere zijde uitgestraalde energie vermindert. Dit is grotendeels mogelijk door het grote aantal steunpunten waarover het systeem beschikt; talrijke poten met een isoleernop en een met butyl afgemaakt celrubberprofiel.


SILEX Collection

62/63

INVESTEER JE TIJD NAAR EIGEN GOEDDUNKEN voordelen van het systeem: verhindert problemen en vermindert de installatietijd Tot nu toe hebben we de fysieke en potentiĂŤle kwaliteiten van het nieuwe onderstel besproken. Hieronder bespreken we drie fundamentele aspecten van het systeem, vooral met betrekking tot het uitvoeren of rectificeren van een installatie; het vermijden van door metselwerk veroorzaakte overlast, het versnellen van het installatieproces en het corrigeren van het proces in geval van waterlekkage of gebrekkige installatie.

1

VERMIJDT DE PROBLEMEN VEROORZAAKT DOOR MORTEL Dit nieuwe onderstel is ontworpen op basis van een systeem van verstelbare rails en vermijdt dus alle overlast veroorzaakt door ingewikkeld metselwerk of het gebruik van mortel: lawaai, vuil, lekkage, enz.

2

VERSNELT HET PROCES VAN INSTALLATIE Vermits het gaat om een installatie die geen metselwerk vereist, vermijden we de tijd nodig voor het verharden van de mortel, waardoor de totale installatietijd van het nieuwe montagesysteem drastisch vermindert.

3

IN GEVAL VAN LEKKAGE OF VERGISSING KAN DE INSTALLATIE HERDAAN WORDEN In geval van een foute installatie die moet herdaan worden, verloopt het opnieuw installeren van het onderstel een heel stuk sneller en eenvoudiger dan bij andere processen.


SILEX DISPLAY nieuwe presentatie elementen DISPLAY SILEX: ZIEN, aanraken, BEGRIJPEN. Het tweede presentatie voor Silex is de display. Deze toont de voornaamste kwaliteiten van de douchebak en van het merk. Bovendien is deze display voorzien van een origineel voorbeeld van een douchebak uit de collectie, waardoor de ongelooflijke kwaliteit van de originele en authentieke bak onmiddellijk aangetoond wordt.

180 cm 120 cm

80 cm


SILEX Collection

SILEX-DISPLAY - EIGENTIJDS, FUNCTIONEEL EN ESTHETISCH Deze moderne en efficiĂŤnte display legt grafisch uit hoe comfortabel, eenvoudig en praktisch de omschakeling van badkuip naar douchebak is. Bovendien heeft hij een mooie vormgeving en past hij, dankzij zijn compacte afmetingen, in elke ruimte. Hij is ook voorzien van een vakje voor folders met meer informatie.

154 cm

50 cm

64/65


Ctra. de Logroño, Km. 23.600 26300 Nájera (La Rioja) Atención al cliente: Tel.: + 34 941 41 00 01 Fax: + 34 941 41 01 06 España www.fiora.es fiora@fiora.es

©FIORA 2012


FIO0140023AK


www.fiora.es

SILEX collection NEDERLANDSE  

Een douchebakken collectie ontworpen om comfort en veiligheid te bieden. Deugden van zijn belangrijkste is de fitness flint.Flint collectie...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you