Page 1

Kwaliteit kost tijd 1

2

Creatieve en specifieke samenwerking

Kwaliteitsbewaking en controle

Door creatieve en specifieke samenwerking vanaf het begin, kunnen we ondersteuning bieden omdat we jaren ervaring en kennis hebben. Wat is realistisch? Wat is er mogelijk? We staan tot uw beschikking en klaar om het project aan te gaan in samenwerking met u.

Als we uw bestelling ontvangen, controleren en inspecteren we deze grondig totdat we ervan verzekerd zijn dat er goed nagedacht is over alle details en dat er niets over het hoofd gezien is.

7 Kwaliteit kost tijd

10

8

Productie

Inspectie voor verzending

Alles is nu goedgekeurd en alle details kloppen, dus nu beginnen we met het productie proces. Om te verzekeren dat de kwaliteit gehandhaafd wordt, voeren we een reeks van bijzondere kwaliteitsen goedkeuringsprocessen uit tijdens de productie.

Als de productie voltooid is en de producten zijn klaar om verpakt te worden, voeren we nog een definitieve inspectie voor verzending uit. In de regel zijn onze collega’s aanwezig bij deze definitieve inspectie. Zo niet, dan zorgen we ervoor dat er monsters naar Nederland verzonden zijn. Één ding is zeker – we keuren niets goed zonder dat we het met onze eigen ogen gezien hebben.


3 We maken uw bestelling op en sturen het naar onze leverancier

Om een goede start te maken moeten alle details beschreven en gecommuniceerd worden naar de leverancier. Hier plukt u de vruchten van onze ervaring en lange termijn relaties met onze partners. Zij kennen onze vereisten en wat wij van hen verlangen om onze klanten tevreden te houden.

4

5

6

Definitieve orderbevestiging

Goedkeuringsproces

Productie – Monster

Wanneer we uw bestelling hebben verwerkt bij onze leverancier, sturen we u een definitieve orderbevestiging en leveringsdatum.

We geloven dat alle partijen betrokken moeten zijn om te verzekeren dat het product precies is zoals u het wilt. Daarom sturen we u een goedkeuringspakket. Hierin zitten alle delen van het eindproduct en zo bent u ervan verzekerd dat alles is zoals u verwacht had.

Alle delen zijn nu goedgekeurd – nu is het tijd om een definitief monster te maken. Deze maken wij en sturen wij u op ter goedkeuring. Het productieproces wordt niet in gang gezet voordat het definitieve monster is goedgekeurd.

9

10

11

Verzending

Ontvangen goederen

Levering

Als de bestelling klaar is voor verzending, ontvangt u een bericht waarin we de leveringstijd en plaats bevestigen.

Alle bestellingen worden eerst naar ons magazijn verzonden, waar we de container legen en uw bestelling sorteren. De inkoper die uw bestelling behandeld heeft controleert de bestelling en keurt deze goed voordat deze naar u verzonden wordt.

We zorgen ervoor dat uw bestelling geleverd wordt zoals afgesproken. ID® Direct – betrouwbaar, simpel en gemakkelijk.

11

werkwijze Finstral productie  

werkwijze Finstral productie artikelen.