Page 1

Uw eerste, tweede en derde huid. 3-lager

3. Derde laag De derde laag, meestal een shelljack, beschermt tegen wind, regen en sneeuw – terwijl transpiratie wordt weggevoerd van het lichaam.

2

2. Tweede laag

1

Deze laag kan uit een fleece of iets soortgelijks bestaan. Deze laag biedt meer warmte als de eerste en derde laag niet genoeg isolatie bieden. Bij de tweede laag worden er kleine luchtzakjes in het materiaal zelf en tussen de kledingstukken gevormd. Hierdoor wordt het warmteverlies vertraagd terwijl tevens vocht van de eerste laag kan worden afgevoerd.

3

Airtech

Cocona

De juiste kleding is bijzonder belangrijk, zeker in de herfst en winter. Gore-tex Werkkleding van Fristads Kansas is door experts ontworpen om u te beschermen tegen plotselinge stortbuien, harde wind en zware omstandigheden. De kleding is functioneel en heeft een aantrekkelijk design. Maar net zo belangrijk; de kleding is gemaakt voor uw comfort. Zo bent u productiever tijdens het werk en voelt u zich beter wanneer u eenmaal klaar bent.

1. Eerste laag De functie van de eerste laag – de basislaag of het ondergoed – is om u droog, warm en comfortabel te houden. Deze laag absorbeert het vocht van uw huid en laat het via de andere lagen verdampen.

Inhoud DERDE LAAG, 2 COCONA®, 4 GORE-TEX®, 8 WINDSTOPPER®, 12 AIRTECH®, 14 OVERIGE, 20 HOGE ZICHTBAARHEID, 26 TWEEDE LAAG, 32 EERSTE LAAG, 38 ACCESSOIRES, 42

Herfst  

Herfst-finstral

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you