Page 1

2012 w w w. s i e v i . c o m


NL

SIEVI, kenmerk van kwaliteit Sievi is de absolute marktleider van veiligheids- en werkschoenen in Noord Europa. Het Sievi logo, kenmerk van kwaliteit, biedt een onovertroffen veiligheid tijdens het werk, een onovertroffen pasvorm en een onovertroffen draagcomfort. Sievi werkt steeds met de laatste nieuwe technologieën, materialen en toepassingen om de beste veiligheids- en werkschoenen te ontwikkelen. Onze missie is om de beste en meest comfortabele veiligheids- en werkschoenen voor alle werkomstandigheden te produceren; schoenen die de werkveiligheid, efficiëntie en werkvreugde bevorderen. De huidige veiligheidsen werkschoenen moeten stijlvol samengaan met de kledij en uniformen. Sievi’s uitgebreide collectie biedt u een groot aantal producten

Inhoud: Veiligheidsschoenen Sievi Roller Sievi Spike SieviAir® Metaalvrije modellen Sievi AL modellen GORE-TEX® Sandalen en lage schoenen Sievi Sport lage schoenen Hoge schoenen Gevoerde schoenen PU/rubber anti-slip zool Ruwe werkomstandigheden WhiteLine Waterdichte, lichtgewicht veiligheidslaarzen Werkschoenen Waterdichte lichtgewichtlaarzen Sandalen en klompen Sandalen en lage schoenen dames Sandalen en lage schoenen heren Gevoerde schoenen GORE-TEX® Overige Sievi Comfort inlegzolen Toebehoren EN normen en Maattabel

6 7 8 9 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26

27 28 30 32 34 36

37 38 39

waaruit u de perfecte schoenen voor uw werkomstandigheden kunt vinden. Sievi, topkwaliteit voor professionelen!

Kwaliteitsnormen Schoenen met het Europese kwaliteitsmerk CE voldoen aan de normen EN ISO 20345 of EN ISO 20347, zie de tabellen op pagina 39.

Het kwaliteitscertificaat ISO 9001 garandeert dat de producten altijd volgens gelijksoortige productiewijzen worden gefabriceerd, met gebruikmaking van hoogwaardige materialen van constante kwaliteit. De kwaliteit is in elk stadium van de productie controleerbaar.

Sievi heeft als eerste Europese schoenfabrikant een gecertificeerd milieuzorgsysteem in gebruik genomen. Dit systeem is gebaseerd op de ISO 14001 norm. Het garandeert de minimalisatie van de schadelijke milieueffecten van productie en aankoop.


Vooruitstrevende veiligheidstechnologie en superieur comfort

Veiligheidsschoenen die volledig vrij van metaal zijn In de Sievi collectie vindt u veiligheidsschoenen waarvan de teenbescherming en de tussenzool beveiliging volledig vrij van metaal zijn, zie bladzijden 8-9. Deze veiligheidsschoenen zijn zeer licht en hebben vrije doorgang bij metaal detectoren. Ze zijn conform volgens EN ISO 20345 normering.

Droge voeten met 3D-dry De door Sievi ontwikkelde 3D-dry voering verplaatst het vocht van het voetoppervlak naar de tweede laag van het voeringmateriaal en van daaruit via de bovenconstructie tot buiten de schoen. De voeten blijven zo droger, waardoor het draagcomfort toeneemt.

Eigenschappen. Deze symbolen in de catalogus geven de eigenschappen van de bewuste schoen weer: De teenbe scherming zorgt ervoor dat de tenen worden beschermd tegen zware, vallende voorwerpen en voorkomt dat de tenen gekneld raken. De weerstand bij vallende voorwerpen is tenminste 200 J, bij beknelling minstens 15 000 N.

Stalen tussen zool zorgt ervoor dat scherpe voorwerpen niet door de zool kunnen dringen. De weerstand tegen scherpe voorwerpen is tenminste 1100 N.

Veiligheidstussenzool, vervaardigd uit composiet textiel, voldoet aan de eisen vastgelegd in de EN ISO 20345 normering. Veiligheidstussenzolen vervaardigd uit staal bieden ook deze bescherming. De penetratieweerstand is echter nog hoger, vandaar dat Sievi onder zware omstandigheden (bijv. op bouwplaatsen) een stalen tussenzool adviseert.

Schoenen voorzien zijn van dit symbool, zijn hittebestendig. De hittebestendige zool van Sievi is vervaardigd uit nitrilrubber en kan een hitte tot 300 °C verdragen.

De zool kan olie en vele chemicaliĂŤn verdragen zonder dat deze beschadigd wordt. De oliebestendigheid van Sievi-schoenen voldoet aan de EN ISO 20345 norm.

Schoenen met een antistatische constructie ontladen op een veilige manier de statische elektriciteit die zich in het lichaam verzamelt. De drempelwaarden van de weerstand zijn 100 kW - 1000 MW.


NL

flexstep

FlexStep® – meer veerkracht tijdens het werk De in samenwerking met klanten ontwikkelde FlexStep® verende zool heeft een superieure schokdempende werking. Dat is ook vastgesteld bij de enige officiële test voor veiligheidsschoeisel volgens de EN ISO 20345 norm. De gehele constructie van de FlexStep® verende zool vrijwaart voeten en rug van belasting en schokken die aanleiding kunnen geven tot voet- en rugpijn en zodoende tot verlaging van de werkefficiëntie. Daarom is de FlexStep® verende zool een aangenamer en veiliger manier om schokken te elimineren – uw stap veert zoveel lichter omhoog.

Laat uw voeten ademen – SieviAir® Het door Sievi ontwikkelde én gepatenteerde SieviAir® is zorgzaam voor uw voeten en verhoogt het draagcomfort van uw schoenen. SieviAir® verwijdert het door verwarming van de voeten ontstane vocht uit de schoen via kanalen die zich aan de zijkant van de zool bevinden. De binnenzool is geperforeerd en daaronder bevindt zich een filter dat in verbinding staat met de uitademingskanalen. Bij ieder stap wordt het filter ingedrukt en wanneer de voet weer wordt opgetild keert het filter terug naar de oorspronkelijke stand. Deze pompbeweging bevordert de ventilatie van de schoen. SieviAir® laat uw voeten echt ademen.

Sievi XL – Meer opties Het Sievi XL programma biedt extra ruimte en dus meer comfort voor voet en tenen doordat de leest breder is dan de standaard normen. Deze modellen worden in de productnaam aangeduid met de letters “XL”.

Met ESD krijgt u statische elektriciteit onder controle Via de zoolconstructie ontladen ESD schoenen op een gecontroleerde en veilige wijze de in het lichaam opgehoopte statische elektriciteit naar de ondergrond. De grenswaarden van de weerstand van Sievi ESD schoenen, 100 kW - 35 MW, zijn strenger die dan van normale antistatische schoenen (IEC 61340-5-1). Met behulp van deze Sievi schoenen kunnen storingen en beschadigingen aan elektronische apparatuur en instrumenten, kassaterminals, meetapparatuur en computers in de elektronica- en communicatieindustrie, in ziekenhuizen en kantoren effectief worden voorkomen.

Een zekere stap en meer grip SieviBalance verbetert de rotatie torsie van de schoen alsook de controle van de voet, hierdoor wordt de druk op de enkels en de kans op ongevallen verkleind.

Aluminium teenbescherming – de helft lichter, voldoende ruimte en warmte voor de tenen De aluminium SieviAL teenbescherming is 50 % lichter dan de traditionele stalen teenbescherming en geeft de tenen altijd voldoende ruimte. In koude omstandigheden zult u merken dat de tenen warmer blijven – aluminium houdt koude namelijk veel minder vast dan de traditionele stalen teenbescherming. Met SieviAL teenbescherming uitgerust veiligheidsschoeisel is in de collectie aangeduid met het eigen AL-merkteken.

Waterdamp

Bovenmateriaal

Sievi Gore-Tex® Performance Comfort – superieure kwaliteit brengt comfort

Waterdruppel

Iedereen kent de uitstekende eigenschappen van GORE-TEX®: ademend vermogen en vochtbestendigheid. GORE-TEX® voering is een uniek voeringmateriaal, dat de voet laat ademen maar tegelijkertijd vocht buiten de schoen houdt. Sievi GORE-TEX® schoenen zijn bijzonder geschikt voor wisselende, vochtige omstandigheden.

GORE-TEX® membraan Voering

Schoenen met dit symbool zijn geschikt voor koude omstandigheden. Als isolatiemateriaal wordt lamswol of kunstbont toegepast, afhankelijk van het model. Verder zijn er enkele uitvoeringen met een isolatie van Thinsulate™ -vezels.

Via de speciale zool constructie ontladen ESD schoenen op een gecontroleerde en veilige manier de statische elektriciteit die zich in het lichaam verzamelt. De drempelwaarden van de weerstand van de ESD-schoenen van Sievi zijn strenger (100 kW 35 MW) dan die van gewone antistatische schoenen. Dankzij de ESDschoenen kunnen beschadigingen aan gevoelige elektrische apparaten worden voorkomen.

Schoenen met dit kenmerk zijn vervaardigd uit waterafstotend leder. De waterafstotende eigenschappen voldoen aan de EN ISO 20345 norm.

FlexStep, de door Sievi ontwikkelde zoolconstructie, geeft de schoenen een zeer goed schokabsorberend vermogen. De FlexStep verende zool elimineert schokken effectief, waardoor de voetzolen en de ruggenwervel ontlast worden.

Dit symbool geeft aan dat de schoen voorzien is van een handige ritssluiting.

Met Sievi Comfort inlegzolen houden uw voeten en rug het de hele dag veel beter vol.


Sluitmechanisme • Door het rolletje op te trekken maakt u de veters los • Druk het rolletje in om het mechanisme te blokkeren • Draai het rolletje om het mechanisme aan te spannen

Sievi Roller – nog meer gebruikscomfort! De Sievi Roller S3-schoenen met een Boa® sluitmechanisme maken voortaan deel uit van een reeks producten. Ze zijn nu ook beschikbaar in het model Sievi Roller High XL S3, en met een GORE-TEX® voering bij het model GT Roller S3! Het gepatenteerde Boa® sluitmechanisme is duurzaam en gebruiksvriendelijk, en biedt dragers van veiligheidsschoenen een ongekend comfort: een eenvoudige draai aan het rolletje zorgt ervoor dat de schoenen zich perfect aan uw voeten aanpassen.

De Sievi Roller High XL S3 halve laarzen zijn speciaal ontworpen voor situaties waar schoenen stevig en duurzaam moeten zijn. Dit model in breedte XL is uitgerust met een ondoordringbare stalen zoolbescherming en een metaalvrije teenbescherming uit textielcomposiet.

Sievi Roller S3

Sievi Roller High XL S3

43-52156-562-08M 36-38 EN ISO 20345: S3 43-52156-563-08M 39-47 EN ISO 20345: S3

Meer informatie over het model Sievi GT Roller S3 vindt u op pagina 12!

49-52158-303-08M 39-47 EN ISO 20345: S3

Boa® is een gedeponeerd handelsmerk van Boa Technology Inc. • GORE-TEX® is een gedeponeerd handelsmerk van W. L. Gore & Associates.

6 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Teenbescherming

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliën

Antistatisch


NL

Sievi is pionier op gebied van gripverbetering De Sievi Spike schoenen beschikken over een spijkermechanisme ge誰ntegreerd in de zoolstructuur, waarbij de spijkers moeiteloos in en uit te laten zijn naargelang de omstandigheden. Het in- en uitdraaien van de spijkers kan gemakkelijk zonder de schoenen uit te hoeven trekken. En paar van Sievi Spike-schoenen bevat twaalf zeer stevige spijkers die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden.

Sievi Spike is voortaan ook beschikbaar zonder teenbescherming of ondoordringbare zool! Meer informatie over deze werkschoenen vindt u op pagina 34 van de catalogus.

Sievi Spike 1 XL S3

Sievi Spike 2 XL S3

47-52439-313-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

ESD

Warm gevoerd

47-52441-313-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 7 SCHOENEN


SieviAir® Comfortabele en ademende metaalvrije veiligheidsschoenen De uitgewerkte SieviAir® zool verbetert effectief de ventilatie en het gebruikscomfort.

SieviAir Focus 2 S1 43-52518-182-31M 36-38 EN ISO 20345: S1

SieviAir Focus 2 XL S1

SieviAir Focus 1 S1

49-52518-183-33M 39-47 EN ISO 20345: S1

43-52516-182-31M 36-38 EN ISO 20345: S1

Metaal vrije

SieviAir Focus 1 XL S1 49-52516-183-33M 39-47 EN ISO 20345: S1

Metaal vrije

SieviAir Galaxy 1 S1

43-52702-182-31M 36-38 EN ISO 20345: S1

SieviAir Galaxy 1 XL S1 49-52702-183-33M 39-47 EN ISO 20345: S1

SieviAir F2000 SBAE

43-52510-182-31M 36-38 EN ISO 20345: SB A E FO

Metaal vrije

SieviAir F2000 XL SBAE 49-52510-183-33M 39-47 EN ISO 20345: SB A E FO

Metaal vrije

SieviAir Galaxy 2 S1

43-52704-182-31M 36-38 EN ISO 20345: S1

SieviAir Galaxy 3 XL S1

SieviAir Galaxy 2 XL S1

49-52712-183-OPM 39-47 EN ISO 20345: S1

49-52704-183-33M 39-47 EN ISO 20345: S1

Metaal vrije

8 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Metaal vrije

Teenbescherming

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliën

Antistatisch


NL

Sievi

ZONE

Metaalvrij Sievi Zone Sandal S1P 43-52152-562-08M 36-38 EN ISO 20345: S1 P 43-52152-563-08M 39-47 EN ISO 20345: S1 P

Metaal vrije

Sievi Zone S3

Sievi Zone High S3

43-52140-562-09M 36-38 EN ISO 20345: S3 43-52140-563-09M 39-47 EN ISO 20345: S3

43-52142-562-09M 36-38 EN ISO 20345: S3 43-52142-563-09M 39-47 EN ISO 20345: S3

Metaal vrije

Metaal vrije

Sievi Elixir XL S3

Sievi Elixir High XL S3

49-52752-503-33M 39-47 EN ISO 20345: S3

49-52754-503-33M 39-47 EN ISO 20345: S3

Metaal vrije

Metaal vrije

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 9 SCHOENEN


Comfort en veiligheid De Sievi Matrix, Spider en Promo modellen bevatten allen de lichte SieviAL aluminium teenbescherming. De haast naadloze buitenzijde van de Sievi Matrix zorgt ervoor dat dit model uiterst duurzaam is. De licht en luchtige Spiderveiligheidsschoen biedt een onovertroffen comfort, steun en schokabsorptie. De lichte, comfortabele en elegante Sievi Promo-collectie verhoogt met hoge mate het werkcomfort. De Economy-modellen zijn traditionele veiligheidsschoenen met stalen teenbescherming en ondoordringbare stalen zoolbescherming.

10 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Naadloos

44-52164-102-01M 36-38 EN ISO 20345: S2 44-52164-103-01M 39-47 EN ISO 20345: S2

44-52162-102-01M 36-38 EN ISO 20345: S1 44-52162-103-01M 39-47 EN ISO 20345: S1

Sievi Spider 5 S1

44-52145-362-92H 36-38 EN ISO 20345: S3 44-52145-363-92H 39-47 EN ISO 20345: S3

Sievi Promo 2 S2

Sievi Promo 1 S1

44-52110-162-92H 36-38 EN ISO 20345: S1 44-52110-163-92H 39-47 EN ISO 20345: S1

Sievi Matrix S3

Sievi Spider 5 S1P

44-52109-362-92H 36-38 EN ISO 20345: S1 P 44-52109-363-92H 39-47 EN ISO 20345: S1 P

Teenbescherming

Stalen tussenzool

Sievi Spider 2 S1

44-52108-162-92H 36-38 EN ISO 20345: S1 44-52108-163-92H 39-47 EN ISO 20345: S1

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Sievi Spider 2 S1P

44-52107-362-92H 36-38 EN ISO 20345: S1 P 44-52107-363-92H 39-47 EN ISO 20345: S1 P

Bestand tegen olie en chemicaliĂŤn

Antistatisch


NL

Sievi

MATRIX

Mega Economy S3

Car Economy S3

ESD

45-52335-342-30M 35-38 EN ISO 20345: S3 45-52335-343-30M 39-47 EN ISO 20345: S3

45-52255-342-30M 35-38 EN ISO 20345: S3 45-52255-343-30M 39-47 EN ISO 20345: S3

Stalen teenbescherming

Stalen teenbescherming

Warm gevoerd

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 11 SCHOENEN


Sievi GORE-TEX®Performance Comfort – comfort in vochtige omstandigheden

GORE-TEX® voering is nog altijd een uniek voeringmateriaal, dat de voet laat ademen maar tegelijkertijd vocht buiten de schoen houdt. Sievi introduceert een nieuwe combinatie van twee hoogwaardige eigenschappen: de GORE-TEX® voering en het Boa® sluitmechanisme. In het model Sievi GT Roller S3 zorgt het sluitmechanisme ervoor dat de schoenen overal even nauw aansluiten zonder te knellen, en de GORE-TEX® voering houdt uw voeten droog, zelfs in wisselvallige omstandigheden. Deze schoenen zijn zeer gemakkelijk aan te trekken en erg comfortabel om te dragen!

Sievi GT Roller S3

43-52821-362-08M 36-38 EN ISO 20345: S3 43-52821-363-08M 39-47 EN ISO 20345: S3

GT 16 S3

GT 8 AL S2

46-52857-322-22M 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52857-323-22M 39-47 EN ISO 20345: S3

44-52808-162-83M 36-38 EN ISO 20345: S2 44-52808-163-83M 39-47 EN ISO 20345: S2

Boa® is een gedeponeerd handelsmerk van Boa Technology Inc. • GORE-TEX® is een gedeponeerd handelsmerk van W. L. Gore & Associates.

12 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Teenbescherming

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliën

Antistatisch


NL

GT 3 XL+ S3

47-52801-353-70M 39-47 EN ISO 20345: S3

GT 3 XL S2

47-52802-103-70M 39-47 EN ISO 20345: S2

GT 4 XL+ S3

47-52831-353-70M 39-47 EN ISO 20345: S3

GT 2 S2

GT 3 S3

45-52834-142-82M 35-39 EN ISO 20345: S2

45-52801-342-70M 35-39 EN ISO 20345: S3

GT 2 XL S2

47-52834-103-82M 39-47 EN ISO 20345: S2

GT 1 XL S2

47-52804-103-82M 39-47 EN ISO 20345: S2

GT 7 S3

45-52851-342-71M 36-38 EN ISO 20345: S3

AL GT Fire XL+ F1 P A

GT 7 XL S3

48-52481-373-71M 39-48 EN 15090 2006: F1 P A

47-52851-303-71M 39-48 EN ISO 20345: S3

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 13 SCHOENEN


Riff SBAE

Isa SBAE

50-52933-502-05C 35-41 EN ISO 20345: SB A E FO

50-52933-502-0PM 35-38 EN ISO 20345: SB A E FO 50-52933-503-OPM 39-47 EN ISO 20345: SB A E FO

Rock SBAE

Jazz SBAE

50-52936-502-33M 35-38 EN ISO 20345: SB A E FO 50-52936-503-33M 39-47 EN ISO 20345: SB A E FO

14 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Teenbescherming

50-52931-502-0PM 35-38 EN ISO 20345: SB A E FO 50-52931-503-OPM 39-47 EN ISO 20345: SB A E FO

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliĂŤn

Antistatisch


NL

Auto XL+ S3

47-52237-353-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

Auto XL S2

47-52238-103-0PM 39-48 EN ISO 20345: S2 47-52238-104-0PM 49-50 EN ISO 20345: S2

Stijlvolle klassiekers

Auto+ S3

Auto S2

45-52204-353-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

45-52204-142-0PM 35-38 EN ISO 20345: S2 45-52204-143-0PM 39-48 EN ISO 20345: S2

Relax S1P

Relax S1

Safety first, maar het oog wil ook wat. Wanneer u stijlvolle veiligheidsschoenen verkiest, kies dan voor de pure klassieker.

Alfa S2

45-52203-142-0PM 35-38 EN ISO 20345: S2 45-52203-143-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

45-52235-342-0PM 36-38 EN ISO 20345: S1 P

45-52236-142-0PM 35-39 EN ISO 20345: S1

Relax XL+ S1P

Relax XL S1

47-52235-353-0PM 39-47 EN ISO 20345: S1 P

47-52236-103-0PM 39-47 EN ISO 20345: S1

Targa S1

45-52227-142-0PM 35-38 EN ISO 20345: S1 45-52227-143-OPM 39-48 EN ISO 20345: S1

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 15 SCHOENEN


Actor S3

Sporter S2

46-52615-322-22S 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52615-323-22S 39-47 EN ISO 20345: S3

16 VEILIGHEIDSSCHOENEN

46-52602-122-33M 35-38 EN ISO 20345: S2 46-52602-123-33M 39-47 EN ISO 20345: S2

Teenbescherming

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliĂŤn

Antistatisch


NL

Sievi Sport Veiligheidsschoenen kunnen ook trendy zijn. Zachte en luchtige materialen samen met stijlvolle details maken de Sievi Sport modellen een plezier om dragen.

Aragon XL S3

47-52239-303-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

Solar S1

Drive S2

45-52212-142-OPM 35-38 EN ISO 20345: S1

46-52604-123-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Drive S3

46-52603-323-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Solar XL S1

47-52212-103-OPM 39-47 EN ISO 20345: S1

Mover S2

Matador S3

46-52644-122-22M 35-38 EN ISO 20345: S2 46-52644-123-22M 39-47 EN ISO 20345: S2

ESD

Warm gevoerd

46-52643-322-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52643-323-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 17 SCHOENEN


Schoenen voor wisselende werksituaties

Matador High S3

46-52645-322-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52645-323-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Wanneer het werk u in onverwachte, wisselende omstandigheden brengt, geeft de constructie van de schoen bescherming en steun aan uw enkels.

Power S2

46-52634-122-OPM 35-38 EN ISO 20345: S2 46-52634-123-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Super XL S2 Power S3

47-52262-103-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Offshore XL S2

Offshore XL+ S3

46-52633-322-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52633-323-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

47-52040-103-OPM 39-48 EN ISO 20345: S2

18 VEILIGHEIDSSCHOENEN

47-52039-353-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Teenbescherming

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliĂŤn

Antistatisch


NL

Metz XL+ S3

Metz XL S3

47-52249-353-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

47-52249-304-OPM 48-50 EN ISO 20345: S3

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 19 SCHOENEN


Hot S2

Peter XL+ S3

45-52290-142-OPM 35-38 EN ISO 20345: S2 Warm gevoerd

47-52059-353-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Hot XL S2HRO

47-52490-163-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2 HRO Zuiver lamswol voering

Peter XL S2

47-52060-103-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Solid S2

45-52272-142-OPM 35-38 EN ISO 20345: S2

Hot XL S3HRO

47-52489-363-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO Zuiver lamswol voering

Solid Lady S3

45-52271-342-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3

Solid XL S2

Solid IN S3

47-52272-103-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

45-52269-342-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3

Solid IN XL S3

47-52269-303-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 47-52269-304-OPM 49-50 EN ISO 20345: S3

Solid XL+ S3

47-52271-353-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Alaska Thermo XL S3HRO

Nord XL S2HRO

47-52486-163-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2 HRO

47-52421-363-08M 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO Zuiver lamswol voering

20 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Teenbescherming

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliĂŤn

Antistatisch


NL

Wanneer u in de kou werkt Het voeringmateriaal van de schoen en de juiste keuze voor de leest houden uw voeten ook in koude omstandigheden warm. De modellen Alaska, Nord en Hot zijn voorzien van PU/rubber-zolen met wrijvingspatroon voor een betere warmteisolatie en meer grip. Alaska Thermo met ge誰ntegreerd verwarmingssysteem houdt de voeten nog langer warm, zelfs onder extreme weersomstandigheden.

Alaska S2

46-52220-122-08M 36-38 EN ISO 20345: S2 Warm gevoerd

Hurricane XL S3

49-52043-303-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3 Metaal vrije teenbescherming

Alaska XL S3HRO

47-52419-363-08M 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO Zuiver lamswol voering

Alaska XL S2HRO

47-52420-163-08M 39-47 EN ISO 20345: S2 HRO Zuiver lamswol voering

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 21 SCHOENEN


Stijlvolle reeks met PU/rubber zolen Een gamma voor ruwe werkomstandigheden met PU/Nitril rubber zolen en fijn afgewerkte eigenschappen: bevat een aluminium of stalen teenbescherming en de bovenkant van de meeste modellen is afgewerkt met een stijlvolle PU overneus. Beschikbaar met of zonder stalen tussenzool en gemaakt van hoog kwaliteitsleder. De hittebestendige Nitril rubber zolen zijn bestand tegen een temperatuur tot 300°C.

AL Hit 1+ S1PHRO

48-52411-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S1 P HRO

AL Hit 1 XL+ S1PHRO

48-52411-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S1 P HRO

AL Hit 3+ S2HRO

AL Hit 3+ S3HRO

AL Hit 3 XL+ S2HRO

AL Hit 3 XL+ S3HRO

48-52408-172-OPM 36-38 EN ISO 20345: S2 HRO 48-52408-173-OPM 39-48 EN ISO 20345: S2 HRO

AL Hit 2+ S3HRO

48-52407-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO 48-52407-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

48-52405-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 2 XL+ S3HRO

48-52405-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

22 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Teenbescherming

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliën

Antistatisch


NL

AL Hit 5 XL+ S2HRO

AL Hit 4+ S3HRO

48-52476-173-OPM 39-48 EN ISO 20345: S2 HRO

48-52409-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 4 XL+ S3HRO

48-52409-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 5 XL+ S3HRO

48-52475-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

Sievi Steel XL S3HRO

AL Hit 6+ S3HRO

47-52469-333-30M 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

48-52459-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO

Stalen teenbescherming

AL Hit 6 XL+ S3HRO

AL Hit 9 XL+ S3HRO

AL Hit 7+ S3HRO

48-52459-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

48-52435-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO

48-52085-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 7 XL+ S3HRO

48-52435-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 23 SCHOENEN


Hitte? Ruwe werkomstandigheden? Geen Probleem!

Auto AS XL+ S3HRO

47-52404-393-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO

De van nitril-rubber gemaakte, hittebestendige zolen zijn bestand tegen een temperatuur van 300°C. Kies de zool met het grove zolenprofiel wanneer u werkt in ruwe of hete werkomstandigheden. De speciale profielloze zool laat geen sporen na, neemt geen vuil op en is dus uitermate geschikt voor o.m. dak- en asfaltwerkzaamheden.

Flame AS XL+ S3HRO

Cobra NT XL+ S3HRO

47-52473-393-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO

47-52437-373-30M 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO

24 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Teenbescherming

ASPHALT

ASPHALT

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliën

Antistatisch


NL

De sneeuwwitte lijnen van Sievi WhiteLine Sievi WhiteLine is een collectie van witte veiligheidsschoenen voor mannen en vrouwen die in veeleisende omstandigheden hun werk doen. De schoenen uit deze collectie hebben een stalen neus en FlexStep®-zool, die bestand is tegen olie en diverse chemicaliën.

Relax White S1

45-52236-142-05W 35-39 EN ISO 20345: S1

Relax White XL S1

47-52236-103-05W 39-47 EN ISO 20345: S1

Riff White SBAE

Light Boot White S4

50-52933-502-05W 35-38 EN ISO 20345: SB A E FO 50-52933-503-05W 39-47 EN ISO 20345: SB A E FO

95-51010-112-95H 35-38 EN ISO 20345: S4 95-51010-113-95H 39-47 EN ISO 20345: S4

Alfa White S2

45-52203-142-05W 35-38 EN ISO 20345: S2 45-52203-143-05W 39-47 EN ISO 20345: S2

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

VEILIGHEIDS- 25 SCHOENEN


Een lichte, waterdichte oplossing Sievi lichtgewichtlaarzen zijn een comfortabele, duurzaam en veilige oplossing voor natte omstandigheden. Door de polyurethaan-microcelstructuur zijn de laarzen bijzonder licht en aangenaam in gebruik. • Licht in gewicht en goed van pasvorm. • Polyurethaan-laarzen hebben een langere levensduur dan de meeste rubberen laarzen. • Ruime, Scandinavische leest. • Verende FlexStep® zool en anti-slip zoolprofi el. • Het nieuwe zoolprofi el heeft een nog betere zelfreinigende eigenschap dan vroeger. • Geen schurende en irriterende naden. • Uitstekend warmte-isolatievermogen. • Bestand tegen water, olie en diverse chemicaliën. • Inkortbare schacht en een inkeping in de hak die het uittrekken gemakkelijker maakt. • Gemakkelijk te drogen dankzij het voeringmateriaal.

Light Boot Black S5

Door de unieke isolerende microcelstructuur zijn de laarzen bijzonder licht en comfortabel.

Het profi el van de zool en de PU-microcellen bieden een goede bescherming tegen uitglijden en maken dat u altijd stevig op uw benen staat.

Light Boot Olive S5

95-51212-313-95M 39-47 EN ISO 20345: S5

95-51009-312-95O 35-38 EN ISO 20345: S5 95-51009-313-95O 39-48 EN ISO 20345: S5

Light Boot Olive S4

95-51010-112-95O 35-38 EN ISO 20345: S4 95-51010-113-95O 39-47 EN ISO 20345: S4

26 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Teenbescherming

Stalen tussenzool

Composiettextiel tussenzool

Hittebestendig

Bestand tegen olie en chemicaliën

Antistatisch


NL

Light Low Red O4

95-41010-112-95P 35-42 EN ISO 20347: O4 FO

Light Boot Black O4

95-41012-112-95M 35-38 EN ISO 20347: O4 FO 95-41012-113-95M 39-47 EN ISO 20347: O4 FO

Light Boot Laces O4

95-41212-112-95O 35-38 EN ISO 20347: O4 FO 95-41212-113-95O 39-48 EN ISO 20347: O4 FO

Light Boot Warm O4

95-41214-112-95M 35-38 EN ISO 20347: O4 FO 95-41214-113-95M 39-47 EN ISO 20347: O4 FO Warm gevoerd

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

WERKSCHOENEN 27


Vermijd onaangename statische schokken met Sievi’s comfortabele ESD sandalen Lena 1

Lena 3

28-12149-282-07H 36-42 EN ISO 20347: OB A E FO

28-12149-282-45M 36-42 EN ISO 20347: OB A E FO

Candy 1

Candy 2

28-12160-282-07P 36-42 EN ISO 20347: OB A E FO

28 WERKSCHOENEN

28-12160-282-07M 36-42 EN ISO 20347: OB A E FO

Bestand tegen olie en chemicaliën

Antistatisch

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend


NL

Via de zoolconstructie ontladen ESD schoenen op een gecontroleerde en veilige wijze de in het lichaam opgehoopte statische elektriciteit naar de ondergrond. Met behulp van deze Sievi schoenen kunnen storingen en beschadigingen aan elektronische apparatuur en instrumenten, kassaterminals, meetapparatuur en computers in de elektronica- en communicatieindustrie, in ziekenhuizen en kantoren effectief worden voorkomen.

DryStep

Het oppervlaktemateriaal van de DryStep binnenzool van Sievi ESD sandalen verwijdert het vocht van de voeten, zodat de voeten droog blijven. DryStep binnenzolen kunt u ook afzonderlijk bestellen – zie pag. 38.

DryStep

Isa Soft

Art

50-12327-502-05C 35-41 EN ISO 20347: OB A E FO

26-12144-262-33M 35-38 26-12144-263-33M 39-46

DryStep

File

Rom

50-12327-502-05W 35-38 EN ISO 20347: OB A E FO 50-12327-503-05W 39-47 EN ISO 20347: OB A E FO

26-12141-262-33M 35-38 26-12141-263-33M 39-46

DryStep

Data

Web

50-12326-502-OPM 35-38 EN ISO 20347: OB A E FO 50-12326-503-OPM 39-47 EN ISO 20347: OB A E FO

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

26-12143-262-33M 35-38 26-12143-263-33M 39-46

Sievi Gel Comfort

WERKSCHOENEN 29


Ion Black

Sonya 2

28-12154-282-38M 36-42 EN ISO 20347: OB A E FO

28-12161-282-07C 36-42 EN ISO 20347: OB A E FO

30 WERKSCHOENEN

Bestand tegen olie en chemicaliĂŤn

Antistatisch

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend


NL

Als het op comfort aankomt

Nea Black

11-12165-482-07M 36-42 EN ISO 20347: OB A E FO

Als het op comfort aankomt is het belangrijk dat uw schoenen de gehele dag prettig aanvoelen. De vrouwelijk vormgegeven en comfortabele ProďŹ s van Sievi helpen u zelfs door de langste arbeidsdag. Door het tijdloze design zijn ze ook uitermate geschikt om buiten werktijden te dragen. Petra Black

21-12207-212-45M 35-42 EN ISO 20347: O1 FO

Monica

Xara Black

21-12208-212-07C 35-42 EN ISO 20347: OB A E FO

11-12163-432-45M 36-41 EN ISO 20347: O2 FO

Monica Black

Olivia Black

21-12209-212-45M 35-42 EN ISO 20347: O1 FO

21-12208-212-07M 35-42 EN ISO 20347: OB A E FO

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

WERKSCHOENEN 31


Controle over het geheel begint bij de schoenen Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van de kleding, zowel op het werk als in de vrije tijd. Wanneer van werkkleding stijl en doordachte details worden verlangd, kies dan ook Sievi schoenen die bij dat geheel passen.

Cosmos Black

Sam

38-12197-463-45M 39-47 EN ISO 20347: OB A E FO

29-12155-293-38M 39-47 EN ISO 20347: OB A E FO

Alex

Cable

38-12661-453-60M 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

38-12363-463-45M 39-47 EN ISO 20347: O1 FO

32 WERKSCHOENEN

Bestand tegen olie en chemicaliĂŤn

Antistatisch

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend


NL

Mark

Nico

36-12011-103-63M 40-48

36-12010-103-63M 40-48

Key

Pro

Street

Tom

38-12109-463-42M 39-48 EN ISO 20347: O2 FO

38-12138-453-60M 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

38-12193-463-42M 39-48 EN ISO 20347: O2 FO

38-12364-463-45M 39-47 EN ISO 20347: O1 FO

River

38-12266-463-38R 39-47 EN ISO 20347: O1 FO

Schokabsorberende zool

Spider Soft

44-12108-162-92M 36-38 EN ISO 20347: O1 FO 44-12108-163-92M 39-47 EN ISO 20347: O1 FO

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

WERKSCHOENEN 33


Laat de winter maar komen! Sievi is specialist op het gebied van schoenen voor winterse omstandigheden. De lange, koude en sneeuwrijke Finse winter heeft ons geleerd schoenen te maken, waarmee u ook in de meest barre omstandigheden uit de voeten kunt. De laatste nieuwe telg in de Sievi Spike familie is de Sievi Spike 70 XL die een extreme gripzekerheid biedt op bevroren en gladde oppervlakken. De zoolstructuur bevat 12 erg stevige spijkers die gemakkelijk in en uit te draaien zijn naargelang de omstandigheden.

Lady Snow

Sievi Spike 70 XL

Frost

Snow

21-12135-212-45M 35-42 EN ISO 20347: O2 FO

47-12274-613-0PM 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

38-12613-463-45M 39-48 EN ISO 20347: O1 FO

34 WERKSCHOENEN

38-12612-463-42M 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

Bestand tegen olie en chemicaliĂŤn

Antistatisch

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend


NL

Soft Solid XL

Jedi Thermo

47-12272-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

45-12222-142-OPM 35-38 EN ISO 20347: O2 FO

Jedi Thermo XL

47-12222-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

Boot Winter

Boot Winter High XL

45-12018-142-OPM 37-38 EN ISO 20347: O2 FO

47-12218-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

Boot Winter XL

47-12018-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

Polar

Arktis XL

45-12403-142-OPM 37-38 EN ISO 20347: O2 FO

47-12402-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

Polar XL

47-12403-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

WERKSCHOENEN 35


Sievi’s superieure GORE-TEX® comfort

Het Sievi GT gamma ademt letterlijk met uw voeten en houdt uw voeten hierdoor steeds droog in alle omstandigheden.

GT 60

38-12886-463-75M 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

GT 53

GT 57

45-12868-142-71M 35-38 EN ISO 20347: O2 FO

46-12854-122-08M 35-38 EN ISO 20347: O2 FO 46-12854-123-08M 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

GT 53 XL

47-12868-103-71M 39-47 EN ISO 20347: O2 FO

GORE-TEX® is een geregistreerd handelsmerk van W.L. Gore & Associates.

36 WERKSCHOENEN

Bestand tegen olie en chemicaliën

Antistatisch

ESD

Warm gevoerd

Waterafstotend


NL

De uitneembare Sievi inlegzolen maken het comfort kompleet De Sievi inlegzolen zijn speciaal ontworpen met oog op de afmetingen van de veiligheidsen werkschoenen van Sievi. Er is een inlegzool verkrijgbaar voor elke schoenmaat, in zowel normale als XL-breedte. De uitneembare Sievi inlegzolen dragen bij tot het algemeen comfort zodat uw voeten en uw rug zich goed voelen tijdens uw werkdag.

Sievi Comfort inlegzolen De polyamide oppervlakte van de uitneembare inlegzolen transferen het vocht van de voet naar het lager gelegen gedeelte van de inlegzool. Op die manier blijft uw voet droog en comfortabel. Door de vorm van de hak blijft het eigen vetkussen van de hiel op de juiste plaats. De inlegzool is antistatisch en voldoet aan de ESD normen, het materiaal is ademend en mag in de wasmachine worden gewassen aan 40 째C. Sievi Comfort inlegzolen 00-99520-002-00H 00-99520-003-00H

35-38 39-48

Sievi Comfort XL inlegzolen 00-99522-003-00H

39-50

Sievi Gel Comfort inlegzolen Ter hoogte van de hiel is er een schokabsorberende Sievi Gel kussen geplaatst, hetgeen impact en krachten van buitenaf opvangt. Deze uitneembare inlegzool bestaat uit drie lagen: zachte en aangename bovenlaag; een luchtdoorlatende, vochtabsorberende en sneldrogende tussenlaag; en een lichte vormvaste EVA onderlaag die de schokken absorbeert. De Sievi inlegzool is antistatisch, ademend en voldoet aan de hoge ESD normen. Handwas. Sievi Gel Comfort inlegzolen 00-99525-002-00H 00-99525-003-00H

35-38 39-48

Sievi Gel Comfort XL inlegzolen 00-99527-003-00H

39-48

Sievi Gel Comfort Plus inlegzolen Deze inlegzool bevat al de eigenschappen van de Sievi Gel Comfort inlegzool met daar bovenop de SieviBalance voetondersteuning. Sievi Gel Comfort Plus inlegzolen bestaan in 2 verschillende hoogten van de voetboog. - Neutral Arch: voor personen met een kleine of gewone voetboog - High Arch: voor personen met een grote voetboog

en lkusvsoet! e g d en oor dempvan de v w u e i e t N hoog ter

Sievi Gel Comfort Plus: Neutral Arch

Sievi Gel Comfort Plus: High Arch

Sievi Gel Comfort Plus XL: Neutral Arch

Sievi Gel Comfort Plus XL: High Arch

00-99530-002-00H 00-99530-003-00H

00-99532-003-00H

35-38 39-48

39-48

00-99534-002-00H 00-99534-003-00H

00-99536-003-00H

35-38 39-48

39-48

Sievi Double Gel inlegzolen Een nieuwkomer in de Sievi collectie is de Sievi Double Gel inlegzool met een demper onder het plantaire capiton. Deze inlegzolen hebben dezelfde uitstekende eigenschappen als de Sievi Gel Comfort Plus Neutral Arch inlegzolen, en beschikken bovendien over een dempend gelkussen onder het plantaire capiton. Sievi Double Gel inlegzolen

00-99544-002-00H 35-38 00-99544-003-00H 39-48

Sievi Double Gel XL inlegzolen 00-99545-003-00H 39-48

Schokabsorberende zool

Ritssluiting

Sievi Gel Comfort

! Nieuw

OVERIGE 37


Meer draagcomfort Bij Sievi vindt u ook producten die verband houden met het gebruik en onderhoud van schoenen. De van kwalitatief hoogwaardige materialen vervaardigde producten verlengen de levensduur en verhogen de functionaliteit en het draagcomfort van uw schoenen.

Schoenveters Kies de lengte overeenkomstig het model van de schoen. zwart 00-99080-000-00M 80 cm 00-99090-000-00M 90 cm 00-99110-000-00M 110 cm zvart/grijs 00-99100-000-00H 100 cm 00-99120-000-00H 120 cm Vonkbestendige schoenveters 00-99085-000-50M 85 cm 00-99120-000-50M 120 cm

Zwarte schoensmeer 75 ml ook geschikt voor GORE-TEX® schoenen.

Sievi Winter-sokken Grijs, machinewasbaar op 40 °C. 60% wolfrotté, 20% nylon, 12% polyester, 8% lycra. 00-99358-003-00H 36-39, 40-42, 43-46

Sievi GT-sokken Grijs, machinewasbaar op 30 °C. 42% wol, 41% polyamide, 15% polypropyleen, 2% lycra. 00-99352-003-00H 36-39, 40-42, 43-46

Sievi Vilten sokken Vilt, donkergrijs, machinewasbaar op 40°C 00-99800-003-OHU 39-47

00-99410-000-000

Schoensmeer 150 ml Voor impregneren van leer en naden. Gifvrij, bevat geen siliconen. 00-99400-000-000

Duurzame Sievi-sokken Zwart, machinewasbaar op 40 °C. 80% katoen, 15% polyamide, 5% polyacryl. 00-99350-003-00M 36-39, 40-42, 43-46

Inlegzolen met bont 45-99510-002-OOO 45-99510-003-OOO

35-38 39-47

DryStep losse inlegzolen voor antistatische en ESD sandalen. Machinewasbaar op 40 °C. Geschikt voor sandalen Art, Rom en Web, zie pag. 29. 26-99610-002-OOH 35-38 DryStep 26-99610-003-OOH 39-46

Sievi ESD-sokken Grijs, machinewasbaar op 40 °C. 64% katoen, 30% polyamide, 3% tam-silver, 3% lycra elastaan. 00-99354-003-00V 36-39, 40-42, 43-46

38 OVERIGE

Sievi CoolMax-sokken Zwart, machinewasbaar op 40 °C. 85 % CoolMax polyester, 10 % polyamide, 5 % lycra. 00-99356-003-00M 36-39, 40-42, 43-46

Losse inlegzolen voor antistatische en ESD schoenen. Machinewasbaar op 40 °C. 00-99501-002-OOO 35-38 00-99501-003-OOO 39-47


NL

Schoenendroger 00-99900-000-000

Verdrijft effectief vochtigheid uit de schoenen. Eenvoudig en veilig te gebruiken. Functioneert op netstroom.

Power Pack accu’s en oplaadunit

Thermo Alu inlegzolen

00-99910-000-000

00-99538-002-00M

2 Accu’s en oplaadunit t.b.v. het verwarmingssysteem van de Alaska Thermo. Functioneert op netstroom.

00-99540-003-00M

39-48

Deze inlegzolen verbeteren de warmteeigenschappen van de schoen. Ze zijn vervaardigd uit poreus polyethyleen en de oppervlakte bestaat uit wol. Een aluminiumfolie reflecteert de warmte naar binnen en de koude naar buiten. Handwasbaar op 30 ºC.

Spiky Plus slipbescherming 00-99750-002-00M 00-99750-003-00M

36-38

Thermo Alu XL inlegzolen

35-38 39-42, 43-46

Verlaagt effectief het gevaar van uitglijden. Spiky Plus antislip is geschikt voor alle schoenen, is gemakkelijk te bevestigen en zorgt voor veel meer grip. LEEST

SB

S1

S2

S3

S4

S5

Teen- Olie- Gesloten bescherming bestendige hiel (200J/ zool FO 15000 N)

• • • • • •

• • • • • •

ZOOL

BOVEN MATERIAAL

46-52602-123-OPM

Veiligheidsschoenen EN ISO 20345 EN ISO Slip- 20345 weerstand

STYLE

• • • • •

• • • • •

EN ISO Slip- Gesloten 20347 weerstand hiel

Antistatisch A (100 kW- 1000 MW)

Schok- absorbtie E (min. 20 J)

• • • • • •

• • • • •

• • • • •

Antistatisch A (100 kW- 1000 MW)

Schok- absorbtie E (min. 20 J)

• • • • •

• • • • •

Water- Geprofileerde afstotend loopzool leder

• •

• •

Zool- bescherming P (1100 N)

• •

Materiaal rubber/PU

• •

Werkschoenen EN ISO 20347

OB

01

03

04

05

02

• • • • •

Water- Geprofileerde afstotend loopzool leder

• •

Zool- Materiaal bescherming rubber/PU P (1100 N)

• •

• •

• •

Extra eigenschappen: Oliebestendige zool FO

• • • • • •

Maattabel PARIS

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

LONDON

2 ½

3

3 ½

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

MONDOPOINT

222

229

236

242

249

256

262

269

276

282

289

296

302

309

316

322

OVERIGE 39

Sieivi - Finstral  

Sievi - Finstral