Page 1

T R I C O R P T E X T I L ES C ATA LO G U S

9

TRICORP TEXTILES C A T A L O G U S

DEALER

9

W W W. T R I C O R P. C O M


INHOUD 2

TRICORP TEXTILES

6

INDUSTRIAL LINE

46

PAINTERS LINE

54

HIGH VISIBILITY LINE

84

ACCESSORIES

94

CASUAL LINE

146

TRICORP SPECIALS

148

ARTIKEL INDEX

150

UITLEG PICTOGRAMMEN

151

UITLEG WASSYMBOLEN

152

MAATTABELLEN 1


TRICORP TEXTILES EUROPE B.V. Wij zijn Tricorp Textiles Europe B.V., kortweg TRICORP, gevestigd in Rijen en wij ontwikkelen en produceren met onze merken ROM88 en TRICORP WORKWEAR werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Wij zijn voorraadhoudend en ons motto is ‘vóór 15.00u besteld is de volgende werkdag in huis!’ Als specialist op het gebied van werkkleding bieden wij het ‘One Stop Shop’ concept aan. Hierdoor kunnen werknemers in de meest uiteenlopende branches van top tot teen gekleed worden. Werkkleding voor werknemers in bouw en industrie, logistiek en groenvoorziening, beveiliging en dienstverlening, u vindt het allemaal in onze collecties. Daarnaast hebben wij een ‘Specials Department’ waar wij een exclusief kledingstuk of zelfs een complete kledinglijn voor een bedrijf of organisatie kunnen ontwikkelen en produceren. Wij produceren wereldwijd en met name in het Verre Oosten en Europa. Uiteraard bewaken wij op alle niveaus de kwaliteits- en veiligheidsnormen, maar ook nemen wij onze Maatschappelijke Verantwoordelijkheid als het gaat om mens en milieu. Daarom committeren wij ons al jarenlang met volle overtuiging aan de gedragsregels voor eerlijke arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie als vastgelegd in de Fair Wear Foundation. Daarnaast is een groot en groeiend deel van in onze kleding gebruikte materialen gecertificeerd volgens ÖKO-TEX.

ROM88

Met ons merk ROM88 is het ooit begonnen. Toen al en nog steeds basic werkkleding van hoge kwaliteit en robuust. Kortom, basics die tegen een stootje kunnen. Een kledinglijn van T-shirts, polo’s, sweaters en andere basics met een casual look. Ook na intensief dragen en wassen ziet de kleding er representatief uit. ROM88 bestaat uit een zeer ruim assortiment aan vaste kleuren en modellen zodat de jarenlange continuïteit van een kledingpakket gewaarborgd blijft. Maar uiteraard spelen we ook in op actuele trends en ontwikkelingen in de markt met frisse nieuwe kleuren en eigentijdse pasvormen. ROM88 is eigenlijk onmisbaar als merk voor basic werkkleding waar zware eisen aan gesteld wordt.

Twee aspecten resten nog en dat zijn goede service en vakkundig advies. ROM88 en TRICORP WORKWEAR zijn uitsluitend verkrijgbaar via enthousiaste dealers die zich onderscheiden door hun vakmanschap. Met professionals bij wie goede service en deskundig advies, net als bij ons, voorop staat. Kortom, ROM88 en TRICORP WORKWEAR….. van professionals, voor professionals, door professionals! TRICORP, MVO EN DE KLEDINGINDUSTRIE: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een verantwoordelijkheid die TRICORP sinds jaar en dag neemt en waar wij continu bezig zijn processen te implementeren en te verbeteren. Wij stáán voor eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden voor werknemers in de wereldwijde Kledingindustrie en daarom waren wij één van de eerste Nederlandse producenten/groothandels van Werk- en Bedrijfskleding die lid zijn geworden van de Fair Wear Foundation. Daarnaast zijn wij actief lid van de MODINT waar MVO is ingekaderd en tevens hebben wij vanuit de MODINT een partnerovereenkomst met MVO Nederland. Maar ook op onze kantoren en magazijnen in Nederland nemen we onze Maatschappelijke Verantwoordelijkheid door onder andere hier Gescheiden Afvalverwerking en Recycling actief te hebben geïmplementeerd.

TRICORP WORKWEAR

Met ons merk TRICORP WORKWEAR bieden we werkkleding zoals werkkleding uiteindelijk is bedoeld: veilig, sterk, comfortabel, duurzaam, ergonomisch gestyled. Daar waar vereist voldoend aan de allerhoogste normeringen. Met specifieke pakketten voor werknemers in bouw, industrie en logistiek. Maar ook met een eigen kledinglijn voor schilders en stucadoors. Een zeer bijzondere plaats in onze TRICORP WORKWEAR collectie neemt onze HIGH VISIBILITY LINE in. Een ijzersterke collectie als veiligheid door zichtbaarheid van het grootste belang is, uiteraard conform nationale en internationale veiligheidsstandaarden. Maar een collectie ook met een hoog draagcomfort en van hoge kwaliteit. Daarnaast vinden in onze totale TRICORP-collectie de meeste innovaties plaats binnen ons merk TRICORP WORKWEAR. Zo vindt u in deze catalogus weer enkele prachtige nieuwe producten zoals een Midi-Parka en een Soft Shell Jack. Waar we verder bijzonder veel van verwachten gezien de grote vraag vanuit onze dealers zijn onze 2 nieuwe Workers. Worker in Jeans uitvoering, als 5-pocket of als heavy Worker voorzien van Cordura, en onze nieuwe Canvas Worker. Eigenlijk kunt u niet meer om TRICORP WORKWEAR heen.

Tricorp Textiles Rijen

2

INTRODUCTIE

3


CORDURA FAIR WEAR FOUNDATION

De Fair Wear Foundation, FWF, zet zich als stichting in voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. FWF is opgericht door verschillende belanghebbenden of stakeholders uit de kledingbranche. Vanwege deze verschillende stakeholders wordt FWF ook wel een Multi-Stakeholder Initiatief (MSI) genoemd. Door deze MSI aanpak onderscheidt FWF zich. FWF is niet alleen een samenwerking tussen allerlei partijen uit de kledingbranche, maar biedt door haar MSI status ook extra geloofwaardigheid aan bedrijven die zich aansluiten bij FWF. Tricorp is al jarenlang lid van de FAIR WEAR FOUNDATION en wij onderstrepen de doelstellingen volledig. Gezamenlijk kunnen en moeten wij de omstandigheden in de kledingindustrie verbeteren.

Bij diverse producten van TRICORP wordt gebruik gemaakt van Cordura. Cordura is een merknaam, vroeger van DuPont en nu van INVISTA. Cordura wordt gesponnen uit 100% nylon. Het algemene kenmerk is dat Cordura tegen zware belastingen bestand is, zeer slijtvast en wrijvingsbestendig.

YKK

Veel van onze producten zijn voorzien van fournituren van YKK, zoals knopen en ritssluitingen. YKK is de grootste producent ter wereld van deze producten en staat bekend om haar ongekende top-kwaliteit.

ÖKO-TEX

Voor onze Voorraadcollecties geldt dat een significant en steeds groter wordend deel van deze collecties met ÖKO-TEX gecertificeerde grondstoffen wordt geproduceerd. ÖKOTEX is een keurmerk dat garanties geeft op het gebied van gezondheid en van daaruit haar eigen voorwaarden stelt aan onder andere de kledingindustrie. Verder worden al onze kleding en accessoires zonder schadelijke kleurstoffen geproduceerd conform het “Warenwetbesluit AZO-kleurstoffen”.

4

COOLMAX / COOLDRY

In onze sokkencollectie werken wij met originele CoolMax garens van Invista, oorspronkelijk door DuPont ontwikkeld voor sporters die maximaal moeten presteren. CoolMax is hoogtechnologisch materiaal uit een speciaal ontworpen polyestervezel. Elke vezel heeft vier kanalen die elk een groter oppervlak hebben dan een gewone ronde vezel. Daardoor heeft deze stof een groter ‘ademend vermogen’ in vergelijking met natuurlijke stoffen zoals bijvoorbeeld katoen. Hierdoor kan het transpiratievocht sneller verdampen en helpt het de lichaamstemperatuur constant te houden. Het is hygiënisch en werkt permanent. In onze andere producten waarbij bovenstaande eigenschappen van groot belang zijn werken wij met CoolDry, het alternatief voor CoolMax. Dit vindt u in onze HIGH VISIBILITY producten TT-RWS en TP-RWS, in ons Thermo Ondergoed en in onze UVBLOCK T-shirts en polo’s.

INTRODUCTIE

5


INDUSTRIAL LINE Met de Industrial Line hebben wij een robuuste collectie ontwikkeld voor werknemers in Bouw, Industrie en Transport & Logistiek. Een collectie die voldoet aan de vaak zware eisen die aan deze kleding wordt gesteld. Vandaar ook dat je hier werkkleding vindt die voorzien is van het slijtvaste Cordura. Tevens moet je je ook uitstekend kunnen bewegen in je werkkleding dus ergonomische styling en een perfecte pasvorm zijn van het grootste belang; uiteraard hebben wij hiervoor gezorgd. Maar ook de uitstraling van werkkleding wordt steeds belangrijker. Vandaar dat je in de Industrial Line de meeste bi-colours kunt vinden. Bi-colours geven nĂŠt weer dat andere en onderscheidende kleurenbeeld dat belangrijk is als je je ook in uitstraling wilt onderscheiden. En dat kan dan van Worker tot Parka en van T-shirt tot Sweater en uiteraard alles op elkaar afgestemd. Natuurlijk hebben we ook weer mooie nieuwe producten in de Industrial Line. Zo starten we met een Jeans Worker in 2 uitvoeringen, al dan niet met Cordura. Ook gaan we starten met een totaal nieuwe lijn in de heavy workers met onze TWC2000, onze Canvas Worker, standaard met Cordura. Deze lijn is de opvolger van onze TWB2000 worker die we na jarenlange trouwe dienst gaan vervangen. Vervangen op het gebied van doeksoort, uitstraling, modellering en pasvorm voor de drager van nĂş. En wat te denken van de uitbreiding in onze Jassencollectie met een geweldig Stretch Soft Shell Jacket en een volledig EN-343 gecertificeerde Midi-Parka, de TMP2000. Wij snappen wel waarom je nu direct de volgende pagina openslaat!

6

7


TJW2000

TJB2000

JEANS WORKER

JEANS BASIC

Eigenschappen - Drievoudig gestikte naden - Cordura kniestukken voor extra slijtweerstand - Los verkrijgbare bijpassende kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar - 2 duimstokzakken, zowel links als rechts - Hamerlus van Cordura - Verkrijgbaar in 4 lengte maten - Dubbele kontzak waarvan 1 afsluitbaar

Eigenschappen - Duimstokzak - Hamerlus - Verkrijgbaar in 4 lengte maten - Dubbele kontzak waarvan 1 afsluitbaar

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

Kwaliteit: 100% katoen (Denim), 14 OZ, 325 g/m²

Kwaliteit: 100% katoen (Denim), 14 OZ, 325 g/m²

Denimblue

Denimblue

ACCESSOIRES

TKK2000 pag. 88

8

ACCESSOIRES

TSP2000 pag. 89

TJW2000

TRL2000 pag. 90

TRK2000 pag. 90

INDUSTRIAL LINE

TSP2000 pag. 89

TRL2000 pag. 90

TJB2000

TRK2000 pag. 90

INDUSTRIAL LINE

9


TJW2000

TJW2000 Niet alleen in je vrije tijd maar ook in je werk draag je graag een Jeans. En in je vrije tijd wil je er graag goed en stoer bijlopen dus waarom dan niet ook als je aan het werk bent? Dat kan nu met onze TJW2000. Een Jeans met een eigentijdse look die natuurlijk wel tegen een extra stootje kan! Gemaakt dus van een soepele maar ijzersterke originele denim en voorzien van kniezakken van slijtvaste Cordura. Want hoe leuk jij je werk ook vindt, met je Jeans doe je in je vrije tijd t贸ch andere dingen dan tijdens je werk, en daarom is die stevige Cordura 茅cht onmisbaar bij deze werkbroek. Bijpassende en verstelbare ergonomisch gevormde kniekussens hebben we ook!

Drievoudig gestikte naden Cordura kniestukken kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar

In 4 lengtes beschikbaar

TJW2000 TRICORP JEANS WORKER PAGINA 8


TWC2000 WORKER CANVAS

Kwaliteit: 65% Polyester/35% katoen (Canvas), 300 g/m² Eigenschappen - Drievoudig gestikte naden - Cordura kniestukken voor extra slijtweerstand - Los verkrijgbare bijpassende kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar - 2 Dijbeenzakken, zowel links als rechts - Hamerlus - D-Ring - Kontzak met klep afsluitbaar

Black/Black

Grey/Black

Royal blue/Navy

Khaki/Black

Navy/Navy

Dark Grey/Black

ACCESSOIRES Kleuren

Maten 42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

12

TKK2000 pag. 92

TWC2000

TSP2000 pag. 89

INDUSTRIAL LINE

TRL2000 pag. 90

TRK2000 pag. 90

13


TSJ2000

TMP2000

SOFTSHELL JACK

MIDI PARKA

Eigenschappen - Stretch Soft Shell voor extra draagcomfort - Winddicht en waterafstotend - Ademend door het gebruik van een PU tussenlaag - Voorzien van gelamineerde ritsen - Extra zichtbaarheid door aangebrachte reflectie piping - 4 zakken waarvan één geschikt voor telefoon of MP3 speler - Verstelbare onderzijde middels een elastisch koord met stoppers - Verstelbare manchetten d.m.v. klittenband - Baardkapje

Eigenschappen - Lichtgewicht jack - De parka en capuchon zijn volledig gewatteerd - Wind-, waterdicht en ademend conform EN343 klasse 3:3 - Getapete naden - Afritsbare capuchon - Zichtbaarheid door aangebrachte reflectie piping - 4 buitenzakken voorzien van waterafstotende ritsen - 2 binnenzakken waarvan één geschikt voor telefoon of MP3 speler - Tricot windvangers in de mouwen - Verstelbare manchetten d.m.v. klittenband - Baardkapje

94% polyester/6 % spandex, 240 g/m2 , polyurethaan membraan

100% Dobby polyester, polyurethaan coating, 160 g/m2

Black

01

EN471 hoge zichtbaarheid

02

ISO14116 (EN533) vlam vertragend

03

EN1149 anti statisch

04

EN343 waterdicht en ademend

05

ademend

06

winddicht

07

waterafstotend

08

waterdicht

Kleuren09

Kleuren

Black

UV protectie

10

Maten XS

14

S

Maten M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TSJ2000

Navy

INDUSTRIAL LINE

XS

S

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TMP2000

Navy

INDUSTRIAL LINE

15


TSJ2000

TSJ2000 De TSJ2000 is een Soft Shell Jack zoals deze bedoeld is. Gemaakt van Stretch Soft Shell voor optimaal draagcomfort en voorzien van reflectiepiping zodat je goed zichtbaar bent. Natuurlijk is de TSJ2000 Winddicht en Waterafstotend en door gebruik te maken van een PU tussenlaag heb je ook nog eens een ademend Jack. Normale ritsen houden regen en wind niet goed tegen, maar omdat jij nou eenmaal niet altijd tijdens zonnig en windstil weer aan het werk bent hebben we de ritsen gelamineerd. Beter wind- en waterafstotend is een rits niet te maken. Er zit sowieso muziek in dit Soft Shell Jack want we hebben in ĂŠĂŠn van de binnenzakken een speciale doorgang gemaakt voor je oortjes of koptelefoon!

Gelamineerde waterafstotende ritsen

Stretch Soft Shell voor extra draagcomfort

Ademend, winddicht en waterafstotend

16

17

TSJ2000 Soft ShELL JACK PAGINA 14


TJO2000 PARKA MET CORDURA

Kwaliteit: 100% polyester (Oxford), 200 g/m2 Eigenschappen - Cordura op mouw en jukstuk voor extra slijtweerstand - Reflectiepiping voor en achter voor extra zichtbaarheid - Gelamineerde verticale borstzak, waterafstotend - Horizontale en verticale steekzakken, afsluitbaar - Uitneembaar, thermo binnenjack, seperaat draagbaar - Afritsbare capuchon - Dubbele stormflap met waterkering en een verdekte drukknoopsluiting - Verlengd rugpand - Ademend, wind- en waterdicht met getapete naden - Binnenkraag met vaste microfleece - Verdekte horizontale borstzakken - Binnenzak met rits en ID-batch en een snoerdoorvoer voor telefoon of MP3 speler - Baardkapje

Royal Blue/Navy

Black/Grey

Kleuren

Maten S

18

M

Navy L

XL

XXL 3XL

4XL

Khaki/Black

* uitritsbaar thermo binnenjack

TJO2000

INDUSTRIAL LINE

19


TFJ2000 FLEECEJACK/WINDSTOPPER

Kwaliteit: 100% polyester (Microfleece), 380 g/m² Eigenschappen - 3-Laags met PU membraan - Ademend, winddicht en waterafstotend - Elastische stelkoorden met stelnaadgeleiding - Afgeschermde ritssluitingen - Baardkapje

Royal Blue/Navy

Khaki/Black

Kleuren

Maten S

20

M

Navy/Royal Blue L

XL

XXL 3XL

Black/Grey

4XL

TFJ2000

INDUSTRIAL LINE

21


TT2000 T-SHIRT BI-COLOUR

Kwaliteit: 100% gekamd katoen (Single Jersey), 190 g/m² Eigenschappen - Borstzak - 4-laags ribboord - Neck tape

Royal Blue/Navy

Navy/Royal Blue

Grey/Black

Black/Orange

Khaki/Black

Black/Grey

Black/Red

White/Dark Grey

Kleuren

Maten XS

22

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

7XL

TT2000

INDUSTRIAL LINE

23


TP2000 POLOSHIRT BI-COLOUR

Kwaliteit: 50% katoen/50% polyester (Piqué), 180 g/m² Eigenschappen - Borstzak - Neck tape

Royal Blue/Navy

Navy/Royal Blue

Grey/Black

Black/Orange

Khaki/Black

Black/Grey

Black/Red

White/Dark Grey

Kleuren

Maten XS

24

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

7XL

TP2000

INDUSTRIAL LINE

25


TS2000 POLOSWEATER BI-COLOUR

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (American fleece), 280 g/m² Eigenschappen - Borstzak - Neck tape - Met elastisch boord aan onderzijde

Royal Blue/Navy

Navy/Royal Blue

Grey/Black

Black/Orange

Khaki/Black

Black/Grey

Black/Red

White/Dark Grey

Kleuren

Maten XS

26

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

7XL

TS2000

INDUSTRIAL LINE

27


TJO2000

TJO2000 Met de TJO2000 heb je de meest complete Midi-Parka die je je maar kunt bedenken. Wind- en waterdicht en ademend en hiervoor gecertificeerd in de hoogste klasse EN-343, en met een perfecte pasvorm. Robuust door de gebruikte materialen zoals de extra versteviging met Cordura.Voorzien van heel veel zakken die ook nog eens goed afsluitbaar zijn want opbergzakken heb jij eigenlijk nooit genoeg. Aan je veiligheid hebben we uiteraard ook gedacht want met de reflectiepiping v贸贸r en achter ben je goed zichtbaar. Ook is deze Midi-Parka voorzien van een uitneembaar Thermo Binnenjack. Een comfortabel Thermo Jack dat je ook los kunt dragen!

Versterking met Cordura op mouw en arm

Gelamineerde waterafstotende ritsen

Ademend, wind- en waterdicht

TJO2000 PARKA MET CORDURA PAGINA 18-19


TKM2000

TWO2000

WERKBROEK, KORT MODEL, MET CORDURA

WORKER

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (Twill), 310 g/m²

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (Twill), 310 g/m² Eigenschappen - 2 Afsluitbare dijbeenzakken waarvan 1 met GSM-zak met klep - Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte - Klepkontzakken, met klittenband afsluitbaar

Eigenschappen - Elastisch rugpand voor extra draagcomfort - Met klittenband elastisch verstelbare taille - Drievoudig-gestikt - Tweevoudige dijbeenzak met klittenbandsluiting - Duimstokzak Navy/Royal Blue

Navy

Khaki/Black

Kleuren

Kleuren

Khaki

Black/Grey Maten 42

44

Maten 46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

Black

Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

ACCESSOIRES

TSP2000 pag. 89

30

ACCESSOIRES

TRL2000 pag. 90

TKM2000

TRK2000 pag. 90

INDUSTRIAL LINE

TSP2000 pag. 89

TRL2000 pag. 90

TWO2000

TRK2000 pag. 90

INDUSTRIAL LINE

31


TBW2000

TPJ2000

BODYWARMER

PILOTJACK

Eigenschappen - Reflectiepiping voor en achter voor extra zichtbaarheid - Vuil- en waterafstotend - Borstzak met klep en 2 pennenzakken - 2 Steekzakken en 2 afsluitbare klepzakken - Afsluitbare horizontale steekzak - Met rits afsluitbare binnenzak - Vaste fake fur voering

Eigenschappen - Reflectiepiping voor en achter voor extra zichtbaarheid - Vuil- en waterafstotend - 2 Afsluitbare borstzakken waarvan 1 met telefoonzak - 2 Steekzakken en 2 afsluitbare klepzakken - Verborgen napoleonzak - Afritsbare mouwen - Uitneembare fake fur voering - Afsluitbare zak met 2 pennenzakken - Kraag met afritsbare fake fur voering - Elastische boord

Kwaliteit: 70% polyester/30% katoen (Beaver), 250 g/m2

Kwaliteit: 70% polyester/30% katoen (Beaver) , 250 g/m2

Navy

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

S

32

Navy

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TBW2000

Bottlegreen

Black

INDUSTRIAL LINE

S

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TPJ2000

Bottlegreen

Black

INDUSTRIAL LINE

33


TT-UV

TP-UV

T-SHIRT UV-BLOCK

POLOSHIRT UV-BLOCK

Eigenschappen - Cooldry met comfort finish aan de binnenzijde - UV-block van UPF 50+ - Kleur- en krimpvast - Ademend - Vochtregulerend - Witte uitvoering ideaal voor sublematie

Eigenschappen - Cooldry met comfort finish aan de binnenzijde - UV-block van UPF 50+ - Kleur- en krimpvast - Ademend - Vochtregulerend - Witte uitvoering ideaal voor sublematie

Kwaliteit: 50% Cooldry/50% polyester (Piqué), 170 g/m²

Kwaliteit: 50% Cooldry/50% polyester (Piqué), 170 g/m²

White

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

XS

34

White

S

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TT-UV

Navy

Bottlegreen

INDUSTRIAL LINE

XS

S

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TP-UV

Navy

Bottlegreen

INDUSTRIAL LINE

35


TUB2000 WORKER

Kwaliteit: 65% polyester/35% katoen (Twill), 245 g/m² Eigenschappen - Industrieel wasbaar - Inpandige kniezakken - Los verkrijgbare bijpassende kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar - Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte - Elastische en verhoogde tailleband in de rug voor extra draagcomfort - Dijbeenzakken, zowel links als rechts met verdekte duimstokzak - Kontzak met klep afsluitbaar

Bottlegreen

Black

Convoy Grey

Navy

ACCESSOIRES Kleuren

Maten 42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

36

TKK2000 pag. 88

TUB2000

TRL2000 pag. 90

INDUSTRIAL LINE

TRK2000 pag. 90

37


TUA2000 AMERIKAANSE OVERALL

Kwaliteit: 65% polyester/35% katoen (Twill), 245 g/m² Eigenschappen - Inpandige kniezakken - Los verkrijgbare bijpassende kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar - Elastische schouderverstelling - Afsluitbare klepzak - Industrieel wasbaar

Black

White

Convoy Grey

ACCESSOIRES Kleuren

Maten XS

S

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

Navy TKK2000 pag. 88

38

TUA2000

INDUSTRIAL LINE

39


TWC2000

TWC2000 Toen we deze TWC2000 gingen ontwikkelen was ons uitgangspunt dat deze worker zowel stoer als stijlvol moest zijn, gemaakt van de beste materialen en met de pasvorm die volledig voldoet aan jouw eisen van nĂş. Een lowwaist model derhalve, drievoudig gestikt zodat jij in de zwaarste omstandigheden jouw werk kunt doen en jij op de kwaliteit van deze worker kunt blijven rekenen. Met kniezakken van het hoogste niveau Cordura waarin de ergonomisch gevormde kniekussens perfect in passen; kniekussens die je ook nog eens in 2 hoogtes kunt plaatsen. Uiteraard ook met tal van afsluitbare zakken waaronder 2 dijbeenzakken, een handige duimstokzak en diverse opbergmogelijkheden voor al jouw andere gereedschappen!

Drievoudig gestikte naden

Cordura kniestukken kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar

Dubbele zoom, voor Âą 6CM extra lengte

TWC2000 WORKER CANVAS PAGINA 12-13


THT1000

THP1000

T-SHIRT LANGE MOUW, THERMO

ONDERBROEK LANGE BROEKSPIJP, THERMO

Kwaliteit: 50% Cooldry/50% polyester, 140 g/m²

Kwaliteit: 50% Cooldry/50% polyester, 140 g/m² Eigenschappen - Cooldry met comfort finish - Vochtregulerend - Permanente antibacteriële finish

Eigenschappen - Cooldry met comfort finish - Vochtregulerend - Permanente antibacteriële finish

Black

Black Symbool wasbaar op max. 95c. t.b.v. de THP1000 en THT1000

Kleuren

Symbool wasbaar op max. 95c. t.b.v. de THP1000 en THT1000

Kleuren

Niet wassen t.b.v. symbool 11 uitleg wassymbolen.

Maten S

42

M

Niet wassen t.b.v. symbool 11 uitleg wassymbolen.

Maten L

XL

XXL 3XL

4XL

THT1000

S

INDUSTRIAL LINE

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

THP1000

INDUSTRIAL LINE

43


TOS1000

TOT1000

HEREN SLIP

HEREN SLIM FIT T-SHIRT

Eigenschappen - Verpakt per 2 stuks

Eigenschappen - Verpakt per 2 stuks

Kwaliteit: 95% katoen 5% elastan

Kwaliteit: 95% katoen 5% elastan

White

Black

Kleuren

Maten S

M

L

XL

XXL

TOB1000 White

HEREN BOXERSHORT Kwaliteit: 95% katoen 5% elastan Eigenschappen - Verpakt per 2 stuks

White Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

S

44

Black

M

L

XL

XXL

TOS1000 TOB1000

S

INDUSTRIAL LINE

M

L

XL

XXL

TOT1000

Black

INDUSTRIAL LINE

45


PAINTERS LINE De Painters Line is een collectie binnen Tricorp Workwear, speciaal ontwikkeld voor onder andere schilders, metselaars en stukadoors. Deze werkkleding van hoge kwaliteit is geschikt voor bijna alle werkomstandigheden. Comfortabel, duurzaam en functioneel. Kleding van de Painters Line bezit een eigentijdse uitstraling met een stoere styling. De collectie is met aandacht en zorg ontwikkeld voor intensief gebruik en blijft ook na vele wasbeurten representatief en functioneel.

46

47


TQS2000

TWS2000

WORKER

WORKER MET CORDURA

Eigenschappen - Elastische en verhoogde tailleband in de rug voor extra draagcomfort - Duimstokzak - Los verkrijgbare bijpassende kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar - Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte - Tweevoudige dijbeenzak met klittenbandsluiting - Mogelijkheid voor hamerlus - Met klittenband elastisch verstelbare taille

Eigenschappen - Elastisch rugpand voor extra draagcomfort - Duimstokzak - Drievoudig-gestikt - Cordura kniestukken voor extra slijtweerstand - Los verkrijgbare bijpassende kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar - Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte - Cordura hakstukken voor extra slijtweerstand - Tweevoudige dijbeenzak met klittenbandsluiting - Mogelijkheid voor hamerlus - Met klittenband elastisch verstelbare taille

Kleuren

Kleuren

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (Twill), 310 g/m²

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (Twill), 310 g/m²

White Maten 42

44

Maten 46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

42

44

46

48

50

Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

TKK2000 pag. 88

48

White/Dark Grey

TRL2000 pag. 90

TQS2000

TRK2000 pag. 90

PAINTERS LINE

TKK2000 pag. 88

52

54

56

58

60

62

64

TRL2000 pag. 90

TWS2000

TRK2000 pag. 90

PAINTERS LINE

49


TUK2000

OOK LEVERBAAR

WERKBROEK, KORT MODEL

Kwaliteit: 65% polyester/ 35% katoen (Twill), 245 g/m2 Eigenschappen - Elastisch rugpand voor extra draagcomfort - Industrieel wasbaar - Kontzak met klep afsluitbaar

TT2000*

TP2000*

Kleuren White Maten 44

46

48

50

52

54

56

58

60

ACCESSOIRES

Tua2000* TRL2000 pag. 90

50

*Zie pagina 38, 22, 24, 26

TRK2000 pag. 90

TUK2000

TS2000*

PAINTERS LINE

TUA2000 TT2000 TP2000 TS2000

PAINTERS LINE

51


TPS2000

TCS2000

PILOTJACK

BODYWARMER

Eigenschappen - Reflectiepiping voor extra zichtbaarheid - Verticale borstzak - Dubbele steekzak: één met rits en één met klittenband afsluitbaar - Uitneembaar Thermo binnenjack - Afritsbare capuchon - Dubbele stormflap met waterkering en een verdekte drukknoopsluiting - Afneembare kraag met microfleece - Baardkapje

Eigenschappen - Reflectiepiping voor extra zichtbaarheid - Windvanger - Dubbele steekzak: één met rits en één met klittenband afsluitbaar - Verticale borstzak - Afneembare kraag met microfleece - Baardkapje

Kwaliteit: 70% polyester/30% katoen (Beaver), 250 g/m²

Kwaliteit: 70% polyester/30% katoen (Beaver), 250 g/m²

White/Dark Grey

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

S

52

White/Dark Grey

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TPS2000

S

PAINTERS LINE

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TCS2000

PAINTERS LINE

53


HIGH VISIBILITY LINE Veiligheid door zichtbaarheid, zowel overdag als ’s avonds, kwaliteit in materiaal en hoog draagcomfort. Dat zijn de belangrijke kenmerken van onze High Visibility Line. De producten uit deze collectie voldoen aan alle Europese eisen en normeringen. De High Visibility Line heeft een moderne styling en sluit aan op de eisen van deze tijd. Bij deze collectie draait het allemaal om optimale zichtbaarheid en goede kwaliteit!

54

55


TWE3001 WORKER EN471

Kwaliteit: 80% polyester/20% katoen (Twill), 280 g/m2 Eigenschappen - Telefoonzak - Inpandige kniezakken - Los verkrijgbare bijpassende kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar - Gestikte striping - Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

Fluor orange /Green

Fluor orange/Navy

Fluor yellow/Navy

ACCESSOIRES Kleuren

Maten 46

48

50

52

54

56

58

60

62

Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

56

TKK2000 pag. 88

TWE3001

TRL2000 pag. 90

TRK2000 pag. 90

HIGH VISIBILITY LINE

57


TPE3001 PARKA EN471

Kwaliteit: 100% polyester (Oxford), 190 gr/m2 in combinatie met 100% nylon, PU coating Eigenschappen - Dubbel gestikte striping - Steekzak, ĂŠĂŠn met rits afsluitbaar - Uitneembaar thermo binnenjack, seperaat draagbaar - Afritsbare capuchon - Dubbele stormflap met waterkering en een verdekte drukknoopsluiting - Ademend, wind- en waterdicht met getapete naden - Binnenzak met rits, voorzien van ID-batch en een snoerdoorvoer voor telefoon of MP3 speler - Baardkapje - Gelamineerde waterafstotende ritsen

Fluor orange/Navy

Fluor orange/Green

Fluor yellow/Navy

* uitritsbaar thermo binnenjack Kleuren

Maten S

58

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TPE3001

HIGH VISIBILITY LINE

59


TSE3001 SOFT SHELL JACK EN471 Kwaliteit: 100% polyester 300 gr/m2 , polyurethaan membraan Eigenschappen - Hoge kwaliteit stretch Soft Shell - Afritsbare capuchon - Ademend, winddicht en waterafstotend - Baardkapje - Gelamineerde waterafstotende ritsen

Fluor orange/Green

Fluor orange/Navy

Fluor yellow/Navy

Kleuren

Maten S

60

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TSE3001

HIGH VISIBILITY LINE

61


TPE3001

TPE3001

Ademend, wind- en waterdicht Als je het hebt over een volledig gecertificeerde Parka die veilig, goed zichtbaar, wind- en waterdicht en ademend is ĂŠn met alles erop en eraan, dan heb je het over onze TPE3001. Daar waar het gaat om jouw zichtbaarheid is deze Parka EN-471 gecertificeerd, klasse 2:2. En we zeiden het net al; de TPE3001 is winden waterdicht en ademend en ook dat hebben we voor jou laten certificeren in de hoogste klasse EN-343. En voor als ons Hollands weertje weer eens tegen zit hebben we deze parka voorzien van een lekker warme gewatteerde capuchon die verstelbaar is en ook nog eens is voorzien van reflectiestriping. Heb je geen capuchon nodig? Rol en berg de capuchon op in de kraag of anders rits je hem gewoon eraf!

Gelamineerde waterafstotende ritsen

Dubbel gestikte striping EN471 klasse 2:2

TPE3001 PARKA EN471 PAGINA 58-59


TWR3001

TPA3001

WORKER RWS

REGENBROEK RWS

Eigenschappen - Telefoonzak - Inpandige kniezakken - Los verkrijgbare bijpassende kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar - Gestikte striping - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen

Eigenschappen - Ademend, wind- en waterdicht met getapete naden - Dijbeenzakken - Broekspijpverwijding door afgeschermde rits - Gestikte striping - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen

Kwaliteit: 80% polyester/20% katoen (Twill), 280 g/m²

Kwaliteit: 100% polyester (Oxford), 200 g/m²

Kleuren Fluor orange

Fluor yellow

Fluor orange

Maten 46

48

50

52

54

56

58

60

62

ACCESSOIRES Kleuren

Maten S

TKK2000 pag. 88

64

TRL2000 pag. 90

TWR3001

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TRK2000 pag. 90

HIGH VISIBILITY LINE

TPA3001

HIGH VISIBILITY LINE

65


THR3001

TJR3001

BODYBROEK RWS

SOFT SHELL JACK RWS

Eigenschappen - Verstelbare sluiting met klittenband - Gestikte striping - Telefoonzak - Verdekte drukknoopsluiting met rits - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen - Inpandige kniezakken - Los verkrijgbare bijpassende kniekussens op 2 hoogtes plaatsbaar

Eigenschappen - Waterdichte armzak - Waterdichte verticale borstzak - Afritsbare capuchon - Ademend - Winddicht en waterafstotend - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen - Hoge kwaliteit stretch Soft Shell

Kwaliteit: 80% polyester/20% katoen (Twill), 280 g/m²

Kwaliteit: 100% polyester 300 g/m2 , Polyurethaan membraan

Kleuren Fluor orange

Fluor orange

Maten 46

48

50

52

54

56

58

60

62

ACCESSOIRES Kleuren

Maten S

TKK2000 pag. 88

66

TRL2000 pag. 90

THR3001

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TRK2000 pag. 90

HIGH VISIBILITY LINE

TJR3001

HIGH VISIBILITY LINE

67


TPR3001

TPG3001

PILOTJACK RWS

PARKA RWS

Eigenschappen - Telefoonzak - Ademend, winddicht en waterafstotend met getapte naden - Verticale zak met waterdichte rits - Afritsbare capuchon - Afritsbare mouwen - Dubbele stormflap met waterkering - Gestikte striping - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen - Uitneembare thermo voering

Eigenschappen - Gestikte striping - Afritsbare capuchon - Ademend, winddicht en waterafstotend met getapte naden - 2 afsluitbare klepzakken - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen - Uitneembare thermo voering

Kwaliteit: 100% polyester (Oxford), 200 g/m², PU coating

Kwaliteit: 100% polyester (Oxford), 200 g/m², PU coating

Fluor yellow

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

S

68

Fluor yellow

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TPR3001

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

S

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TPG3001

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

69


TT-RWS

TP-RWS

T-SHIRT RWS

POLOSHIRT RWS

Eigenschappen - Cooldry met comfort finish aan de binnenzijde - UV-block van UPF 50+ - Gestikte striping - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen - Ademend - Vochtregulerend - Kleur en krimp vast

Eigenschappen - Cooldry met comfort finish aan de binnenzijde - UV-block van UPF 50+ - Gestikte striping - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen - Ademend - Vochtregulerend - Kleur en krimp vast

Kwaliteit: 50% Cooldry/50% polyester, 180 g/m²

Kwaliteit: 50% Cooldry/50% polyester, 180 g/m²

Fluor yellow

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

S

70

Fluor yellow

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TT-RWS

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

S

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TP-RWS

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

71


TJR3001

TJR3001

Ademend, winddicht en waterafstotend De TJR3001 is het Jack van de nieuwste generatie Zichtbaarheidskleding. Gemaakt van een Stretch Soft Shell zodat het draagcomfort optimaal is. Uiteraard volledig gecertificeerd conform EN-471 ĂŠn volledig voldoend aan de RWS Richtlijnen, omdat jouw zichtbaarheid van levensbelang kan zijn. Natuurlijk is de TJR3001 Winddicht en Waterafstotend en door gebruik te maken van een PU tussenlaag heb je ook nog eens een ademend Jack. Er zit sowieso muziek in dit Jack want we hebben in de binnenzak een speciale doorgang gemaakt voor je oortjes of koptelefoon. En standaard ritsen houden normaal gesproken regen en wind niet goed tegen en daarom hebben we de ritsen gelamineerd. Beter winddicht en waterafstotend kunnen we een rits niet voor je maken!

Gelamineerde waterafstotende ritsen

EN471 klasse 3:2 Conform RWS richtlijnen

TJR3001 SOFT SHELL JACK RWS PAGINA 67


TSR3001

V-RWS

FLEECEJACK/WINDSTOPPER RWS

VEILIGHEIDSVEST RWS

Eigenschappen - Microfleece, 3-laags met PU membraan - Ademend, winddicht en waterafstotend - Elastische stelkoorden - Gestikte striping - Afsluitbare borstzak - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen - Non-pilling

Eigenschappen - Gestikte striping - Verstelbare klittenband sluiting - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen

Kwaliteit: 100% polyester (microfleece), 380 g/m²

Kwaliteit: 100% polyester, 130 g/m²

Fluor yellow

Fluor orange

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

S

74

M

L

XL

XXL 3XL

4XL

TSR3001

M

HIGH VISIBILITY LINE

XL

XXL 4XL

V-RWS

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

75


V-RWS-BHV

V-RWS-ZIP

VEILIGHEIDSVEST BEDRIJFSHULPVERLENING

VEILIGHEIDSVEST RWS Kwaliteit: 100% polyester, 130 g/m2

Kwaliteit: 100% polyester 130 g/m2

Eigenschappen - Gestikte striping - Ritssluiting - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen

Eigenschappen - Gestikte striping - Verstelbare klittenband sluiting - Tekst BHV klein op de borst en groot op de rug - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen

Fluor yellow

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

XL

76

Fluor yellow

XXL 4XL

V-RWS-BHV

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

M

XL

XXL 4XL

V-RWS-ZIP

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

77


V-RWS-FR-ZIP

V-RWS-FRAST

VEILIGHEIDSVEST RWS VLAMVERTRAGEND

EN-471 RWS VEILIGHEIDVEST VLAMVERTRAGEND ANTISTATISCH

Eigenschappen - Gestikte striping - Ritssluiting - Vlamvertragend conform normering ISO 14116 index 1 - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen

Eigenschappen - Gestikte striping met carbondraad - Verstelbare klittenband sluiting - Antistatisch - Vlamvertragend - Vlamvertragend conform ISO 14116 index 1 - Antistatisch conform EN1149 - Striping conform Rijkswaterstaat richtlijnen

Kwaliteit: 100% polyester met vlamvertragende finish, 130 g/m²

Kwaliteit: 100% polyester met carbondraad en PU coating

Fluor yellow

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

M

78

Fluor yellow

XL

XXL 4XL

V-RWS-FR-ZIP

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

M

XL

XXL 4XL

V-RWS-FRAST

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

79


V-EN471

VK-EN1150

VEILIGHEIDSVEST EN471

KINDER VEILIGHEIDSVESTJE

Eigenschappen - Gestikte striping - Verstelbare klittenband sluiting - Reflectie striping conform EN471

Eigenschappen - Gestikte striping - Verstelbare klittenband sluiting

Kwaliteit: 100% polyester, 130 g/m²

Kwaliteit: 100% polyester, 130 g/m2

Zichtbaarheidskleding (Waarschuwingskleding) met hoge zichtbaarheid voor niet-professioneel gebruik conform EN1150

Kleuren

Maten 128

140

152

164

Fluor orange

TABARD-VR Fluor yellow

VEILIGHEIDSVEST VERKEERSREGELAAR Kwaliteit: 100% polyester, 130 g/m²

Eigenschappen - Gestikte striping - Verstelbare klittenbandsluiting aan beide zijden

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

XL

80

XXL

V-EN471

Fluor orange

HIGH VISIBILITY LINE

M

XL

XXL 4XL

VK-EN1150 TABARD-VR

Fluor orange/ Fluor yellow

HIGH VISIBILITY LINE

81


V-BLANC

V-REF

VEST ZONDER STRIPING

VEST REFLECTIE

Eigenschappen - Verstelbare klittenband sluiting

Eigenschappen - Horizontale klittenbandsluiting - Gestikte striping

Kwaliteit: 100% polyester, 130 g/m²

Kwaliteit: 100% polyester, 130 g/m²

Fluor yellow

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

XL

82

Limegreen

XXL

V-BLANC

Fluor orange

XL

XXL

V-REF

Red

Royal Blue

83


ACCESSORIES Verfijnen van het assortiment betekent ook verrijken. Onlangs hebben we een reeks accessoires toegevoegd. Door die verbreding versterken wij ons aanbod en bieden we de klant meer keuzemogelijkheden. Caps, mutsen, riemen, swingpockets en kniekussens, ze zijn onmisbaar tijdens het werk. De karaktereigenschappen hebben het kwaliteitsniveau van het totale Tricorp-assortiment: robuust, slijtvast en functioneel. Ze dragen bij aan de uniforme uitstraling van het bedrijf en bieden bescherming en dragen bij aan het werkgemak.

84

85


TSZ8000

TSD8000

TECHNISCHE WERKSOK, LIGHT MODEL

TECHNISCHE WERKSOK, REGULAR MODEL

Eigenschappen - Naadloze hiel en teen - Ventilatiezone - Vochtregulerend door Coolmax garens - Permanente anti-bacteriële werking

Eigenschappen - Naadloze hiel en teen - Ventilatiezone - Vochtregulerend door Coolmax garens - Permanente anti-bacteriële werking

Kwaliteit: 40% Coolmax/40% katoen/ 18% polyamide/2% Lycra, 55 g/m²

Kwaliteit: 40% Coolmax/40% katoen/ 18% polyamide/2% Lycra, 70 g/m²

Dark Grey/Black

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

35-38

86

Navy/Black

39-42

43-46

47-50

TSZ8000

Navy/Black

Black/Dark Grey

ACCESSORIES

35-38

39-42

43-46

47-50

TSD8000

Black/Dark Grey

Dark Grey/Black

ACCESSORIES

87


TKK2000

TSP2000

KNIEKUSSENS

SWING POCKETS

Eigenschappen - Ergonomisch gevormd - Lichtgewicht - Per set verpakt

Eigenschappen - Volledig van Cordura - Diverse opberg- en aanhangmogelijkheden - Per set verpakt

Materiaal: 100% polyethyleen

Kwaliteit: 100% Cordura

Black

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

one size

one size

TKK2000 TKK-2000

88

ACCESSORIES INDUSTRIAL LINE

TSP2000

Navy

ACCESSORIES

89


TRL2000

TLC2000

RIEM LEER

TRICORP LOGO CAP

Hoogwaardige kwaliteit leer

Kwaliteit: 100% katoen Eigenschappen - Klittenbandsluiting

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

65-95

80-110

100-130

one size

TRK2000

TLM2000

RIEM STRETCH

TRICORP LOGO MUTS

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

one size

one size

Verstelbaar en elastisch

90

TRL2000 TRK2000

Kwaliteit: 100% acryl

ACCESSORIES

TLC2000 TLM2000

ACCESSORIES

91


TCP2000

TMU2000

TRICORP CAP

TRICORP MUTS

Eigenschappen - Klittenbandsluiting - Reflectie piping

Eigenschappen - Reflectie piping

Kwaliteit: 100% polyester

Kwaliteit: 100% acryl

Black

Navy

92

Fluor orange

Fluor orange

Fluor yellow

Black

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

one size

one size

TCP2000

ACCESSORIES

Navy

TMU2000

Fluor yellow

ACCESSORIES

93


CASUAL LINE Een uitgebreide collectie voor iedereen die tijdens het werk ook basics draagt. Onze Casual Line bestaat uit T-shirts, polo’s, sweaters en andere basics. Producten die ideaal zijn om als werkkleding te dragen met een eigentijdse ‘casual look’. De Casual Line biedt producten van een extra hoge kwaliteit: ze zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje. Ook na intensief dragen en veelvuldig wassen ziet de kleding er representatief uit. Er is keuze uit een ruim assortiment aan vaste kleuren. Zo kunt u kleding tussentijds vervangen en voor nieuwe en bestaande werknemers dezelfde kleding bestellen.

94

95


T145 T-SHIRT

Chrystal

Kwaliteit: 100% gekamd katoen (Single Jersey), 145 g/m²

Fuchsia

Lime

Eigenschappen - 4-Laags ribboord - Rond gebreid, tube model - Neck tape * Is geen 100 % katoen ivm gemêleerd garen ** Ook verkrijgbaar in kindermaten

White**

Yellow

Orange**

Red**

Wine

Khaki

Grey melange*

Royal Blue

Navy**

Bottlegreen

Black**

Turquoise

Purple

Kleuren

Maten XS

S

M

L

XL

XXL 3XL

Kindermaten 116

96

128

140

152

164

T145

CASUAL LINE

97


T190 T-SHIRT

Kwaliteit: 100% gekamd katoen (Single Jersey), 190 g/m² Eigenschappen - 4-Laags ribboord - Rond gebreid, tube model - Neck tape

Khaki

Royal Blue

Yellow

Red

Wine

Bottlegreen

Navy

Grey melange*

Anthracite melange

Black

* Is geen 100 % katoen ivm gemêleerd garen

White

Kleuren

Maten XS

98

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

7XL

T190

CASUAL LINE

99


TL190

TV190

T-SHIRT LANGE MOUW

T-SHIRT, V-HALS

Eigenschappen - 4-Laags ribboord - Rond gebreid, tube model - Neck tape

Eigenschappen - 4-Laags ribboord - Rond gebreid, tube model - Neck tape

Kwaliteit: 100% gekamd katoen (Single Jersey), 190 g/m²

Kwaliteit: 100% gekamd katoen (Single Jersey), 190 g/m²

White

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

S

100

White

M

L

XL

XXL 3XL

TL190

Navy

Black

CASUAL LINE

XS

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

TV190

Navy

Black

CASUAL LINE

101


TT190 DAMES T-SHIRT

Kwaliteit: 95% katoen/5% Spandex, 190 g/m² Eigenschappen - getailleerd model Snow

Silver

Risky

Pink

Chocolate

Fuchsia

Chrystal

Lime

Kleuren

Maten XS

102

S

M

L

XL

XXL 3XL

Turquoise

TT190

Purple

CASUAL LINE

Navy

Black

103


PP180

PP180

Vormvast

Wie kent ze niet, die prachtige polo’s Piqué van al die mooie maar vaak oh zo prijzige modemerken. En tsja, als je dan onze PP180 met zijn hoge kwaliteit Piqué en scherpe prijs hiermee gaat vergelijken dan weten wij preciés wat jij denkt! Niet voor niets is de PP180 één van de meest verkochte zoniet dé meest verkochte polo Piqué voor bouwend en industrieel Nederland. Een polo gebreid in de meest praktische samenstelling van 50% katoen voor jouw draagcomfort met 50% polyester voor de vormvastheid en het kleurbehoud. In tal van kleuren en maten en óok zowel in een damesuitvoering, de PPT180 als mét standaard borstzak, de PPZ180. Of onderscheid je je liever met een bicolour? Kies dan de TP2000!

Kleurvast

Duurzaam

Hoge kwaliteit Piqué

PP180 POLOSHIRT PAGINA 108-109


PPK180 POLOSHIRT

Kwaliteit: 100% katoen (Piqué), 180 g/m² Eigenschappen - Duurzaam - Hoog draagcomfort - 3 Knoopssluiting * Is geen 100 % katoen ivm gemêleerd garen

Red

Royal Blue

Navy

White

Grey melange*

Anthracite melange*

Black

Bottlegreen

Kleuren

Maten XS

106

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

PPK180

CASUAL LINE

107


PP180 POLOSHIRT

Kwaliteit: 50% katoen/50% polyester (Piqué), 180 g/m² Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Kleurvast - 3 Knoopssluiting

Khaki

Wine

Red

Yellow

Bottlegreen

Orange

Royal Blue

White

Kleuren

Maten XS

108

S

M

L

XL

XXL 3XL

Navy

5XL

PP180

Grey melange

CASUAL LINE

Anthracite melange

Black

109


PPT180 DAMES POLOSHIRT

Kwaliteit: 50% katoen/ 50% polyester (PiquĂŠ), 180 g/m2 Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Getailleerd model - Kleurvast - Neck tape - 3 Knoopssluiting Royal Blue

Anthracite melange

Red

Navy

Black

White

Kleuren

Maten XS

110

S

M

L

XL

XXL

PPT180

CASUAL LINE

111


PPZ180

PPKL180

POLOSHIRT & BORSTZAK

POLOSHIRT LANGE MOUW

Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Kleurvast - Neck tape - 3 Knoopssluiting

Eigenschappen - Duurzaam - Neck tape - 3 Knoopssluiting - Hoog draagcomfort

Kwaliteit: 50% katoen/50% polyester (Piqué), 180 g/m²

Kwaliteit: 100% katoen (Piqué), 180 g/m²

White

Navy

Red

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

S

112

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

PPZ180

White

Black

CASUAL LINE

XS

S

M

L

Royal Blue

XL

XXL 3XL

Navy

Black

5XL

PPKL180

CASUAL LINE

113


PP200 POLOSHIRT IN 12 KLEUREN

Kwaliteit: 80% gekamd katoen/20% polyester (Piqué), 200 g/m² Eigenschappen - 2 Knoopssluiting - Neck tape - Hoog draagcomfort

Pink

Fuchsia

Orange*

Purple

* Ook verkrijgbaar in kindermaten

Lime

Quartz

Turquoise

Snow*

Kleuren

Maten S

M

L

XL

XXL 3XL

140

152

Kindermaten 104

114

116

128

164

Chrystal

176

PP200

Insignia*

CASUAL LINE

Navy*

Black*

115


PPT200 DAMES POLOSHIRT

Kwaliteit: 80% gekamd katoen/20% polyester (Piqué), 200 g/m² Eigenschappen - Getailleerd model - 2 Knoopssluiting - Neck tape - Hoog draagcomfort

Quartz

Turquoise

Snow

Purple

Pink

Orange

Fuchsia

Lime

Kleuren

Maten S

116

M

L

XL

Chrystal

XXL

PPT200

Insignia

CASUAL LINE

Navy

Black

117


PSB280

PSB280 Comfortabele pasvorm

Vormvast

Onze PSB280 is inmiddels een ‘old timer’. Een klassieker gemaakt van de beste en originele ‘American Fleece’. Uiteraard hebben we in de loop der jaren de pasvorm eigentijdser gemaakt maar de oorspronkelijke kracht van deze polosweater hebben we voor je bewaard. We maken deze polosweater voor als je goed bedekt, comfortabel en zonder poespas je intensieve werkzaamheden moet verrichten. Goede bewegingsvrijheid vind je belangrijk alsmede dat kleur en pasvorm bewaard blijven, ook na vele wasbeurten en dat kan met deze sweater. Andere klassiekers in deze serie zijn de S280 en de PS280. En de nieuwste ‘klassiekers’? Dat zijn er nogal wat. De damessweater PST280, de sweater met ritskraag ZS280 en natuurlijk de bi-colour TS2000!

Kleurvast

Duurzaam

PSB280 POLOSWEATER MET BOORD PAGINA 124-125


S280 SWEATER

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (American fleece), 280 g/m² Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Kleurvast - Neck tape - Hoog draagcomfort

Yellow

Orange

Royal Blue

Red

Navy

Wine

Bottlegreen

White

Kleuren

Maten XS

120

S

M

L

XL

XXL 3XL

Khaki

5XL

S280

Grey melange

CASUAL LINE

Anthracite melange

Black

121


PS280 POLOSWEATER

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (American fleece), 280 g/m² Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Kleurvast - Neck tape - Hoog draagcomfort

Wine

Bottlegreen

Khaki

Royal Blue

Yellow

Red

Navy

Grey melange

Anthracite melange

Black

White

Kleuren

Maten XS

122

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

PS280

CASUAL LINE

123


PSB280 POLOSWEATER MET BOORD

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (American fleece), 280 g/m² Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Kleurvast - Neck tape - Hoog draagcomfort

Wine

Bottlegreen

Khaki

Royal Blue

Yellow

Red

Navy

Grey melange

Anthracite melange

Black

White

Kleuren

Maten XS

124

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

PSB280

CASUAL LINE

125


PST280

ZS280

DAMES POLOSWEATER

SWEATER MET RITSKRAAG

Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Kleurvast. - Getailleerd model - Neck tape

Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Kleurvast - Kraag met rits

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (American fleece), 280 g/m2

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (American fleece), 280 g/m2

Red

White

Navy

Anthracite melange

Black

Royal Blue

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

XS

126

Royal Blue

Red

S

M

L

XL

XXL

PST280

XS

CASUAL LINE

S

M

L

Navy

XL

XXL 3XL

Anthracite melange

Black

5XL

ZS280

CASUAL LINE

127


PPC180

PSC280

POLOSHIRT CONTRAST

POLOSWEATER CONTRAST

Kwaliteit: 50% katoen/50% polyester (Piqué), 180 g/m²

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (American fleece), 280 g/m²

Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Kleurvast - Neck tape

Eigenschappen - Duurzaam - Vormvast - Kleurvast - Neck tape

Navy/Red

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

XS

128

Navy/Red

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

PPC180

Black/Grey melange

CASUAL LINE

XS

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

PSC280

Black/Grey melange

CASUAL LINE

129


SV300 SWEATVEST

Kwaliteit: 80% gekamd katoen/20% polyester (American fleece), 300 g/m² Eigenschappen - Ritssluiting - 2 steekzakken

Black

Navy

Kleuren

Maten S

130

M

Grey melange L

XL

Insignia

XXL 3XL

SV300

CASUAL LINE

131


HS300 HOODED SWEATER

Kwaliteit: 80% gekamd katoen/20% polyester (American fleece), 300 g/m² Eigenschappen - Kangaroezak - Capuchon

Black

Navy

Kleuren

Maten S

132

M

Grey melange L

XL

Insignia

XXL 3XL

HS300

CASUAL LINE

133


FLV320

FLV320 Als er ĂŠĂŠn product is dat jij bijna het hele jaar door kunt dragen dan is dat ons fleecevest de FLV320. En zowel binnen als buiten.Vanzelfsprekend in de maanden dat de kou ons om de oren slaat, maar ook in het voor- en najaar als de temperatuur het werken in alleen een sweater of polo nog net niet toelaat. Maar ook als je in alle vroegte in de zomer op karwei gaat en de zon haar werk nog niet goed heeft kunnen doen trek je graag ons fleecevest aan. Fleece is overigens niet altijd van dezelfde kwaliteit. Wij gebruiken Micro-Fleece die verfijnder en soepeler van structuur is dan de doorgaans gebruikte Polar-Fleece. Daarom is de isolerende werking van onze fleeces ook hoger. En we bieden je ook nog een fleece sweatvest, sjaal en muts aan!

Vormvast Comfortabele pasvorm

Duurzaam

Kleurvast

FLV3200 FLEECE VEST PAGINA 138-139


FL320 FLEECE SWEATER

Kwaliteit: 100% polyester (Micro fleece), 320 g/m² Eigenschappen - Kraag met rits - 2 steekzakken - Stelkoorden in de taille - Anti pilling

Royal Blue

Navy

Red

Black

Bottlegreen

Anthracite melange

Kleuren

Maten XS

136

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

FL320

CASUAL LINE

137


FLV320 FLEECE VEST

Kwaliteit: 100% polyester (Micro fleece), 320 g/m² Eigenschappen - Ristsluiting tot aan onderzijde - 2 steekzakken - Stelkoorden in de taille - Anti pilling

Royal Blue

Navy

Red

Black

Bottlegreen

Anthracite melange

Kleuren

Maten XS

138

S

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

FLV320

CASUAL LINE

139


FLM320

FLS320

FLEECE MUTS

FLEECE SJAAL

Eigenschappen - one size fits all

Eigenschappen - Blinde borduursluiting - Afmeting 30 x 150 cm

Kwaliteit: 100% polyester (Micro fleece), 320 g/m²

Kwaliteit: 100% polyester (Micro fleece), 320 g/m²

Red

Navy

Royal Blue

Kleuren

Kleuren

Maten

Maten

one size

140

FLM320

Anthracite melange

Black

CASUAL LINE

Navy

Anthracite melange

Black

Bottlegreen

one size

FLS320

CASUAL LINE

141


OHL150 OVERHEMD LANGE MOUW

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (Twill), 150 g/m² Eigenschappen - 2 borstzakken - Buttondown

Khaki

Red

White

Royal Blue

Navy

Black

Kleuren

Maten S

142

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

OHL150

CASUAL LINE

143


OHK150 OVERHEMD KORTE MOUW

Kwaliteit: 60% katoen/40% polyester (Twill), 150 g/m² Eigenschappen - 2 borstzakken - Buttondown

Khaki

Red

White

Royal Blue

Navy

Black

Kleuren

Maten S

144

M

L

XL

XXL 3XL

5XL

OHK150

CASUAL LINE

145


TRICORP SPECIALS Maatwerk, uw eigen kleding samenstellen Wij kunnen nagenoeg elke aanvraag voor maatwerk met betrekking tot werk- en bedrijfskleding in behandeling nemen. Van het ontwikkelen van een geheel eigen kledingcollectie voor uw organisatie in uw eigen huisstijl en modellen, tot een kledingstuk op maat voorzien van uw eigen logo, kleur en styling. De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze jarenlange ervaring staat garant voor producten die voldoen aan uw wensen en eisen. Producten die niet alleen scherp zijn geprijsd, maar ook op verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Eigen designafdeling voor uniek design Tricorp Specials beschikt over een eigen designafdeling, zodat er voor u een uniek design gemaakt kan worden. Met de juiste vakmensen en de nieuwste software zijn wij in staat om ieder kledingstuk tot een origineel design te ontwikkelen. Naast draagcomfort en functionaliteit, moeten creativiteit en helderheid van het design immers bijdragen aan een kledingstuk dat het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie is.

146

147


ARTIKEL INDEX Categorie

148

Artikel

Omschrijving

Pagina

Categorie

Artikel

Omschrijving

Pagina

Veiligheidsvesten

V-RWS-FRAST

Veiligheidsvest RWS vlamvertragend, antistatisch

79

Accessoires

TSZ8000

Technische werksok light

86

Veiligheidsvesten

V-EN471

Veiligheidsvest EN471

80

Accessoires

TSD8000

Technische werksok regular

87

Veiligheidsvesten

VK-EN1150

Veiligheidsvest kinder

81

Accessoires

TKK2000

Kniekussens

88

Veiligheidsvesten

TABARD-VR

Verkeersregelaarsvest

81

Accessoires

TSP2000

swing pockets

89

Accessoires

TRL2000

Riem leer

90

Vesten

V-BLANC

Vest zonder Striping

82

Accessoires

TRK2000

Riem stretch

90

Vesten

V-REF

Vest reflectie

83

Accessoires

TLC2000

Logo cap

91

Accessoires

TLM2000

Logo muts

91

Overhemden

OHL150

Overhemd lange mouw

142

Accessoires

TCP2000

Cap reflectie

92

Overhemden

OHK150

Overhemd korte mouw

144

Accessoires

TMU2000

Muts reflectie

93

Accessoires

FLM320

Fleece muts

140

Sweaters

TS2000

Sweater Bi-Colour

26

Accessoires

FLS320

Fleece sjaal

141

Sweaters

S280

Sweater ronde hals

120

Sweaters

PS280

Polosweater

122

Bodywarmer

TBW2000

Bodywarmer 70/30 P/C

32

Sweaters

PSB280

Polosweater met boord

124

Bodywarmer

TCS2000

Bodywarmer schilder

53

Sweaters

PST280

Polosweater dames

126

Sweaters

ZS280

Sweater met ritskraag

127

Jassen

TSJ2000

Soft shell jack

14

Sweaters

PSC280

Polosweater contrast

129

Jassen

TMP2000

Midi parka

15

Sweaters

SV300

Sweat vest

130

Jassen

TJO2000

Parka Cordura

18

Sweaters

HS300

Hooded sweater

132

Jassen

TFJ2000

Fleece jack/windstopper

20

Sweaters

FL320

Fleece sweater

136

Jassen

TPJ2000

Pilotjack

33

Sweaters

FLV320

Fleece vest

138

Jassen

TPS2000

Pilotjack schilder

52

Jassen

TPE3001

Parka EN471

58

T-shirts

TT2000

T-shirt Bi-Colour

22

Jassen

TSE3001

Soft shell jack EN471

60

T-shirts

TT-UV

T-shirt UV-block

34

Jassen

TJR3001

Soft shell jack RWS

67

T-shirts

TT-RWS

T-shirt RWS

70

Jassen

TPR3001

Pilotjack RWS

68

T-shirts

T145

T-shirt 145 grams

96

Jassen

TPG3001

Parka RWS

69

T-shirts

T190

T-shirt 190 grams

98

Jassen

TSR3001

Fleece jack/windstopper RWS

74

T-shirts

TL190

lange mouw 190 grams

100

T-shirts

TV190

T-shirt V-hals 190 grams

101

Overall

TUA2000

Overall P/C

38

T-shirts

TT190

T-shirt dames

102

Overall

THR3001

Bodybroek RWS

66 Ondergoed

THP1000

Thermo onderbroek

42

Polo’s

TP2000

Polo Bi-colour

24

Ondergoed

THT1000

Thermo shirt lange mouw

43

Polo’s

TP-UV

Polo UV-block

35

Ondergoed

TOS1000

Ondergoed slip

44

Polo’s

TP-RWS

Polo RWS

71

Ondergoed

TOB1000

Ondergoed boxershort

44

Polo’s

PPK180

Polo 100% katoen

106

Ondergoed

TOT1000

Ondergoed T-shirt

45

Polo’s

PP180

Polo 50/50 P/K

108

Polo’s

PPT180

Polo dames 50/50 P/K

110

Werkbroeken

TJW2000

Jeans worker

8

Polo’s

PPZ180

Polo borstzak 50/50 P/K

112

Werkbroeken

TJB2000

Jeans basic

9

Polo’s

PPKL180

Polo lange mouw 50/50 P/K

113

Werkbroeken

TWC2000

Werkbroek canvas

12

Polo’s

PP200

Polo 80/20 P/K

114

Werkbroeken

TKM2000

Werkbroek kort model

30

Polo’s

PPT200

Polo dames 80/20 K/P

116

Werkbroeken

TWO2000

Werkbroek

31

Polo’s

PPC180

Polo contrast 50/50 P/K

128

Werkbroeken

TUB2000

Werkbroek P/K

36

Werkbroeken

TQS2000

Werkbroek schilder

48

Veiligheidsvesten

V-RWS

Veiligheidsvest RWS

75

Werkbroeken

TWS2000

Werkbroek Cordura schilder

49

Veiligheidsvesten

V-RWS-BHV

Veiligheidsvest RWS BHV

76

Werkbroeken

TUK2000

Werkbroek schilder kort model P/K

50

Veiligheidsvesten

V-RWS-ZIP

Veiligheidsvest RWS met rits

77

Werkbroeken

TWE3001

Werkbroek EN471

56

Veiligheidsvesten

V-RWS-FR-ZIP

Veiligheidsvest RWS vlamvertragend

78

Werkbroeken

TWR3001

Werkbroek RWS

64

Werkbroeken

TPA3001

Regenbroek RWS

65

149


UITLEG SYMBOLEN 01

EN471 Hoge EN471 hoge zichtbaarheid

02 11

ISO14116 (EN533) vlam vertragend EN471 hoge zichtbaarheid de klasse van

03 12

EN1149 anti statisch EN471 hoge zichtbaarheid de klasse

04 13 01

EN343 waterdicht en ademend EN471 de klasse EN471 hoge hoge zichtbaarheid zichtbaarheid

05 14 11 01 02

ademend EN471 hoge zichtbaarheid ISO14116 (EN533) vlam vertragend EN343 waterdicht en ademend EN471 hoge zichtbaarheid ISO14116 Beschermende

06 15 12 02 03

winddicht EN471 hoge zichtbaarheid ISO14116 (EN533) vlam vertragend EN1149 Beschermende EN1149 anti statisch Wasbaar op hoge temperatuur

07 16 13 03 04 08 17 14 04 05 09 18 15 05 06 10 19 16 06 07

EN471 3,2

zichtbaarheidskleding voor professioneel gebruik

Het bovenste cijfer geeft de totale klasse weer, afhankelijk van de afmeting van het fluorescerend doek en de reflectie strepen. Klasse 1-3 (3 is het hoogste). Het onderste cijfer geeft de klasse van de reflectie strepen die zijn aangebracht weer. De hoogst haalbare klasse is 2.

EN471 2,2

Het bovenste cijfer geeft de totale klasse weer, afhankelijk van de afmeting van het fluorescerend doek en van de reflectie strepen. Klasse 1-3 (3 is de hoogste). Het onderste cijfer geeft de klasse van de reflectie strepen die zijn aangebracht weer. De hoogst haalbare klasse is 2.

EN471 1,2

Het bovenste cijfer geeft de totale klasse weer, afhankelijk van de afmeting van het fluorescerend doek en van de reflectie strepen. Klasse 1-3 (3 is de hoogste). Het onderste cijfer geeft de klasse van de reflectie strepen die zijn aangebracht weer. De hoogst haalbare klasse is 2.

UITLEG WASSYMBOLEN Volg de wasvoorschriften zorgvuldig! Al onze werkkleding is grondig getest en voorzien van een wasinstructie label. Als de instructies op dit label worden gevolgd, zal de kleding er veel langer als nieuw uitzien. De was altijd op temperatuur en kleur sorteren. Als er een indicatie is dat kleding apart gewassen moet worden, is dat omdat een specifieke kleurstof in de kleding dominant is. Voorwassen is door moderne wasmiddelen vaak niet meer nodig. Om hardnekkige vlekken te verwijderen gebruikt u voor het wassen een vlekkenverwijderaar. Wasmiddel Gebruik een wasmiddel voor gekleurde kleding en volg de doseringsinstructies op de verpakking. Gebruik geen wasmiddel met bleek (zoals perboraten, percarbonaat of natriumhypochloriet). Gebruik het juiste wasmiddel op de temperatuur zoals op het wasvoorschrift van de kleding is aangegeven. Drogen De kleding bij voorkeur niet drogen in een droger. Schud de kleding uit, trek de naden recht en hang de kleding te drogen. Als u de kleding toch in de droger wilt drogen, droog de kleding dan niet helemaal in de droger omdat de kleding het meest krimpt en slijt tijdens de laatste fase van de droogcyclus.

kleding tegen hitte en vlammen. De kleding en gebruikte materialen en materiaalcombinaties hebben een beperkte vlamverspreiding. kleding tegen elektrostatische oplading; explosie en brand.

waterafstotend EN1150 Visible clothing for non-profesional use EN343 Beschermende kleding EN471 hoge EN1149 anti zichtbaarheid statisch EN343 waterdicht en ademend

– bescherming tegen regen

waterdicht EN343 3,3 Het bovenste EN343 waterdicht ademend EN343 waterdicht en en ademend ademend

cijfer geeft de waterdichtheid klasse weer. Klasse 1-3 (3 is de hoogste). Het onderste cijfer geeft de waterdamp weerstand klasse weer. Klasse 1-3 (3 is de hoogste)

UV protectie Ademend Wasbaar op hoge temperatuur ademend winddicht

Winddicht EN1150 Visible clothing for non-profesional use waterafstotend winddicht

20 17 11 07 08

EN471 hoge zichtbaarheid waterafstotend waterdicht

18 12 08 09

Waterdicht waterdicht UV protectie EN471 hoge zichtbaarheid

Waterafstotend

wassen washing 1

95

2

95

3

60

ironing strijken

10

1 Maximum temperatuur 95ºC, Normaal centrifugeren 2 Maximum temperatuur 95ºC, Beperkt centrifugeren 3 Maximum temperatuur 60ºC, Normaal centrifugeren 4 Maximum temperatuur 60ºC, Beperkt centrifugeren 5 Maximum temperatuur 40ºC, Normaal centrifugeren 6 Maximum temperatuur 40ºC, Beperkt centrifugeren 7 Maximum temperatuur 30ºC, Normaal centrifugeren 8 Maximum temperatuur 30ºC, Symbool wasbaar op max. 95c. t.b.v. de THP1000 en THT1000 Beperkt centrifugeren 9 Maximum temperatuur 30ºC, Beperkte machinale actie 10 Handwas

11

11 Niet wassen

4

60

5

40

6

40

7

30

8

30

9

30

Niet wassen t.b.v. symbool 11 uitleg wassymbolen.

18

18 Strijken op maximaal 200ºC

19

19 Strijken op maximaal 150ºC

20

20 Strijken op maximaal 110ºC

21

21 Niet strijken

prof cleaning professioneel reinigen 22

P

22 Professionele reiniging in tetrachloroethene, normaal proces

23

P

23 Professionele reiniging in tetrachloroethene, zacht proces

24

F

24 Professionele reiniging in koolstofwater, normaal proces

25

F

25 Professionele reiniging in koolstofwater, zacht proces

26 27 bleaching bleken

19 13 09 10 20 14 10 15

UV protectie

UV protectie EN471 hoge zichtbaarheid

12

12 Elk bleekproduct toegestaan

28

13

13 Enkel oxgenium/chloorvrij bleken toegestaan

29

14

14 Niet bleken

W

27 Professioneel nat- wassen, normaal proces

W

Professioneel nat- wassen, zacht proces

W

28 Professioneel nat- wassen, zeer zacht proces 29 Niet nat wassen

Cooldry / Coolmax

EN343 waterdicht en ademend

Industrieel wasbaar tot 85 graden celsius

Wasbaar op hoge temperatuur

drying drogen

16

26 Geen professionele droogreiniging

EN1150 Visible clothing for non-profesional use celsius Industrieel wasbaar tot 95 graden Symbool wasbaar op max. 95c. t.b.v. de THP1000 en THT1000

15

15 Drogen in droogtrommel mogelijk

16

16 Drogen in droogtrommel mogelijk, op lage temparatuur

17

17 Niet drogen in droogtrommel

De wassymbolen zijn bedoeld om consumenten te voorzien van juiste informatie voor het behandelen van textiel producten. De processen vermeld op het etiket voorkomen onomkeerbare schade aan het product. De getallen in de tobbe geven de maximale temperatuur in º C aan, die niet mag worden overschreden. De balk er onder geeft een mildere behandeling aan door een verkort programma te gebruiken, méér water toe te voegen en de trommel minder vol te doen.

17 Niet wassen t.b.v. symbool 11 uitleg wassymbolen.

18 19 20

150

151


Maat

Maat

Maat Conversietabel boordmaten

42

80 - 84

68 - 72

158 - 164

74

XXS/XS

44

84 - 88

72 - 76

164 - 170

76

XS

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

49/50

46

88 - 92

76 - 80

170 - 176

78

S

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

48

92 - 96

80 - 84

170 - 176

80

M

50

96 - 100

84 - 88

176 - 182

82

M

52

100 -104

88 - 92

176 - 182

83

L

54

104 - 108

92 - 96

182 - 188

84

L

56

108 - 112

96 - 100

182 - 188

85

XL

58

112 - 116

100 - 104

182 - 194

86

XXL

60

116 - 120

104 - 108

188 - 194

87

3XL

62

120 - 124

108 - 112

188 - 194

88

3XL

30” 32” 34” 36” 38” 40” 42” 44” 46” 48”

64

124 - 128

112 - 116

188 - 194

88

4XL

46

Inch Conversietabel jeansmaten / Taille

N.B.

152

Maattabellen

48

50

52

54

56

58

60

62

Aan deze conversietabellen kunnen geen rechten worden ontleend.

64


Finstral - Tricorp  

Finstral - Tricorp

Finstral - Tricorp  

Finstral - Tricorp