Page 1

ID Direct ®

Bij ID® Identity leveren we profiel kleding, sportkleding en werkkleding aan de Noord Europese markt. We werken al bijna dertig jaar in dit veld en we blijven ons richten op de volgende waarden: betrouwbaarheid, kwaliteit en samenwerking met onze klanten en leveranciers. Onze producten zijn consistent hoog van kwaliteit, worden gemaakt in mode kleuren en richten zich op relevante details. We garanderen dat onze productie processen aan onze strikte milieu, veiligheid en ethische vereisten voldoen – zoals beschreven in onze Gedragscode. We kennen al onze leveranciers persoonlijk. We werken al jaren met dezelfde fabrieken en dezelfde mensen – in verscheidene gevallen langer dan tien jaar. En continuïteit is een voordeel als u met ons werkt. Onze ervaring en ons brede scala aan producten zijn ideaal om de basis te vormen voor uw eigen label product of een speciale productie met uw logo en bedrijfskleuren. Dit is wat we ID® Direct noemen – lees verder om meer te leren over ID® Direct.

3


Uw wensen – uw producten

4


Uw wensen – uw producten

ID® Direct is de methode die we gebruiken om aan uw wensen tegemoet te komen. We doen alles wat we kunnen om elke wens die u maar kunt hebben voor uw eigen label of speciale productie te realiseren. U zult de mensen hier vaak horen zeggen dat niets onmogelijk is. Laat ons uw wensen weten en wij komen met voorstellen hoe we deze kunnen realiseren. We hebben een ervaren team werknemers tot onze beschikking, die alles weet wat er valt te weten over speciale productie en logistiek. Vandaar dat u op ons kunt vertrouwen om u vaardigheid en professionaliteit te bieden. Onze werknemers zijn onze kennis en we bieden u hun expertise met genoegen aan. We hebben ons eigen kantoor in Bangladesh, die uw bestelling controleert en volgt. Onze collega’s daar garanderen dat u snelle en precieze feedback ontvangt.

Speciale productie draait niet enkel om de producten zelf. Wij bieden hulp en advies gedurende het gehele proces, van concept naar ontwerp en details, tot en met transport en logistiek. Bij ID® Direct zijn wij uw professionele en toegewijde partner. We hebben jarenlange ervaring in het creëren van op maat gemaakte collecties voor bedrijven en winkelketens over heel Europa. 5


Ons assortiment – uw ideeën

U bent vast en zeker al bekend met ons brede scala van basis producten die door de jaren heen verkocht zijn door miljoenen in heel Europa. We introduceren altijd nieuwe producten dus er zijn altijd vele mogelijkheden om uw ideeën werkelijkheid te maken. Als het gaat om kleuren en materialen, zijn de combinaties zo goed als oneindig. Binnen het concept van ID® Direct zit het complete palet van onze standaard kleuren en stoffen – maar laat dit u niet ontmoedigen – we kunnen alles precies in uw specifieke logo kleuren verven en we kunnen alles maken, in elke mogelijke stof die u zich maar kunt wensen. Bel ons voor een gesprek en raak geïnspireerd!

Ons assortiment – uw ideeën

6


7


Identiteit is een kwestie van detail

8


Identiteit is een kwestie van detail ID® Direct biedt u allerlei optionele details en accessoires voor uw eigen label producten of voor uw speciale productie. Ritsen en knopen met uw logo en in elke kleurencombinatie die u zich maar voor kunt stellen! Het printen en borduren van logo’s geeft u de kans om het product persoonlijk te maken en de mogelijkheden voor applicaties en accessoires zijn zo goed als oneindig. Maar waarom zou u daar stoppen? U kunt voor speciale kleuren stiksels kiezen, u kunt uw eigen label geprint krijgen, of speciaal ontworpen pakken – Reik ons uw ideeën aan en laat ons hen tot leven brengen! Door creatieve en specifieke samenwerking vanaf het begin, kunnen we ondersteuning bieden omdat we jaren ervaring en kennis hebben. Wat is realistisch? Wat is er mogelijk? We staan tot uw beschikking en klaar om het project aan te gaan in samenwerking met u.

9


Kwaliteit kost tijd 1

2

Creatieve en specifieke samenwerking

Kwaliteitsbewaking en controle

Door creatieve en specifieke samenwerking vanaf het begin, kunnen we ondersteuning bieden omdat we jaren ervaring en kennis hebben. Wat is realistisch? Wat is er mogelijk? We staan tot uw beschikking en klaar om het project aan te gaan in samenwerking met u.

Als we uw bestelling ontvangen, controleren en inspecteren we deze grondig totdat we ervan verzekerd zijn dat er goed nagedacht is over alle details en dat er niets over het hoofd gezien is.

7 Kwaliteit kost tijd

10

8

Productie

Inspectie voor verzending

Alles is nu goedgekeurd en alle details kloppen, dus nu beginnen we met het productie proces. Om te verzekeren dat de kwaliteit gehandhaafd wordt, voeren we een reeks van bijzondere kwaliteitsen goedkeuringsprocessen uit tijdens de productie.

Als de productie voltooid is en de producten zijn klaar om verpakt te worden, voeren we nog een definitieve inspectie voor verzending uit. In de regel zijn onze collega’s aanwezig bij deze definitieve inspectie. Zo niet, dan zorgen we ervoor dat er monsters naar Nederland verzonden zijn. Één ding is zeker – we keuren niets goed zonder dat we het met onze eigen ogen gezien hebben.


3 We maken uw bestelling op en sturen het naar onze leverancier

Om een goede start te maken moeten alle details beschreven en gecommuniceerd worden naar de leverancier. Hier plukt u de vruchten van onze ervaring en lange termijn relaties met onze partners. Zij kennen onze vereisten en wat wij van hen verlangen om onze klanten tevreden te houden.

4

5

6

Definitieve orderbevestiging

Goedkeuringsproces

Productie – Monster

Wanneer we uw bestelling hebben verwerkt bij onze leverancier, sturen we u een definitieve orderbevestiging en leveringsdatum.

We geloven dat alle partijen betrokken moeten zijn om te verzekeren dat het product precies is zoals u het wilt. Daarom sturen we u een goedkeuringspakket. Hierin zitten alle delen van het eindproduct en zo bent u ervan verzekerd dat alles is zoals u verwacht had.

Alle delen zijn nu goedgekeurd – nu is het tijd om een definitief monster te maken. Deze maken wij en sturen wij u op ter goedkeuring. Het productieproces wordt niet in gang gezet voordat het definitieve monster is goedgekeurd.

9

10

11

Verzending

Ontvangen goederen

Levering

Als de bestelling klaar is voor verzending, ontvangt u een bericht waarin we de leveringstijd en plaats bevestigen.

Alle bestellingen worden eerst naar ons magazijn verzonden, waar we de container legen en uw bestelling sorteren. De inkoper die uw bestelling behandeld heeft controleert de bestelling en keurt deze goed voordat deze naar u verzonden wordt.

We zorgen ervoor dat uw bestelling geleverd wordt zoals afgesproken. ID® Direct – betrouwbaar, simpel en gemakkelijk.

11

Finstral private label  

custom made

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you