Page 1

...van Finstral


Niet te evenaren, in al haar aspecten

Kwaliteit van Finstral


T

Toonaangevend in kunststof kozijnen

Sinds 1986 is Finstral Nederland actief op de Nederlandse markt en inmiddels

uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 45 werknemers. Finstral Nederland is gevestigd in Zutphen, van waaruit alle commerciële, administratieve, logistieke en overige ondersteunende zaken worden geregeld met betrekking tot de verkoop en distributie van Finstral producten. Daarnaast zijn onze verkoopadviseurs werkzaam in heel Nederland, zodat u altijd een vast aanspreekpunt bij u in de buurt heeft.

Finstral heeft haar thuisbasis in Zuid-Tirol, Italië, waar eind jaren 60 de eerste Finstral

kozijnen werden geproduceerd. Inmiddels werken er ruim 1300 medewerkers, verspreid over elf productielocaties, met ambachtelijke precisie aan de productie van kwalitatief hoogwaardige kunststof elementen. Daarmee is Finstral één van de meest toonaangevende Europese producenten op het gebied van kunststof kozijnen.


Klassiek, modern, traditioneel of nostalgisch, Finstral betekent thuiskomen

Design van Finstral


V

Voor ieder ontwerp een passende oplossing

Finstral combineert verfijnde techniek, mooie designs en een goede toepasbaarheid.

Deze combinatie maakt alle kozijnen, deuren, schuifpuien, terrasdeuren, serres, rolluiken en vensterluiken uniek.

Met het maatwerk van Finstral is praktisch ieder ontwerp te realiseren, zowel in

nieuwbouw als bij renovatie. Voor iedere bouwstijl en iedere individuele woonwens is er wel een passende oplossing. Het uitgebreide oppervlakte- en kleurenprogramma van Finstral biedt bovendien keuze uit meer dan 150 RAL-kleuren.

Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en exclusief bij Finstral Nederland

verkrijgbaar zijn: het Classic Line kozijn (124 mm verdiept), het Hollands Historisch Kozijn (nostalgisch schuifraam) en het Hollands Kozijn (naar buiten draaiende deur).

Voor toepassing in moderne designs is het KAB profiel uitermate geschikt. Dit kunststof

profiel, met aluminium aan de buitenzijde, combineert het beste van twee werelden: het isolerende effect van kunststof en de strakke uitstraling van aluminium. Doordat aluminium in elke gewenste kleurstelling leverbaar is, is toepassing in vrijwel ieder design mogelijk.


De voorbereiding is net zo belangrijk als de uitvoering

Perfectie van Finstral


M

Mooi en functioneel

Producten van Finstral zijn onderhoudsarm, duurzaam, sluiten perfect en hebben

een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn ze voorzien van inbraakwerend raam- en deurbeslag en zijn ze comfortabel in gebruik.

Een belangrijk voordeel is dat de kozijnen aan de binnen- en buitenzijde standaard

uitgevoerd worden met een ingewalste houtnerfstructuur. Een gladde structuur is uiteraard ook mogelijk. Behalve dat deze houtnerf het product een mooie, authentieke uitstraling geeft, maakt de structuur het oppervlak ook harder, waardoor het kozijn kras- en slagbestendig is. Tevens zorgt het verharde oppervlak ervoor dat het materiaal in mindere mate statisch is en daardoor minder gevoelig voor vuil.

Alle profielen bestaan uit minimaal vijf kamers. Dit resulteert in een hoog geluids-

reducerend effect en een uitstekende isolatiewaarde. Kou, vocht en geluid van buiten worden zo tot een minimum beperkt, zodat u heerlijk en ongestoord kunt genieten van een comfortabel woon-, werk- of leefklimaat.


Een investering in Finstral is een investering voor de toekomst

Duurzaamheid van Finstral


T

Toepassingen van vandaag bepalen de leefkwaliteit van morgen

Uw keuze voor Finstral is een keuze voor de toekomst. Een belangrijk pluspunt van

Finstral kozijnen is dan ook dat ze een leven lang meegaan. En zelfs langer dan dat, want alle materialen die voor de kozijnen worden gebruikt, zijn volledig recyclebaar. Niet één keer, maar meerdere keren. In een speciaal ingerichte recycle-afdeling komt het verzamelde kunststof, glas, staal en aluminium opnieuw tot leven in een volgende generatie Finstral kozijnen.

Een investering in Finstral kozijnen levert zijn rendement zonder meer op. Zo zorgt de

combinatie van kunststof en glas ervoor dat uw woning of bedrijfspand optimaal geïsoleerd is. Hiermee bespaart u niet alleen op uw energieverbruik, maar draagt u ook direct bij aan een beter milieu.

Bent u ook overtuigd van de kwaliteit van Finstral? Verschillende keurinstanties

gingen u voor. Onder andere de SKG, KOMO en het Duitse RAL-Gutezeichen hebben Finstral voorzien van hun keurmerk. Onze producten voldoen aan het Nederlandse Bouwbesluit en CE-normering, daarnaast is Finstral ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.


Zorgeloos genieten begint met Finstral

Comfort van Finstral


F

Finstral Nederland, comfortabel zakendoen

De kracht van Finstral Nederland is dat u al het werk uit handen wordt genomen.

Van idee tot uitvoering, van aflevering tot after sales. Ervaren verkoopadviseurs adviseren en begeleiden u gedurende het hele traject.

Finstral Nederland heeft ervoor gekozen alles in eigen hand te houden. Zo kan zij

met haar eigen wagenpark een correcte en tijdige aflevering van de producten garanderen. Montage van de elementen wordt volledig onder eigen regie uitgevoerd, in samenwerking met regionaal georiĂŤnteerde montagebedrijven. Ook na uw aankoop kunt u rekenen op Finstral Nederland. Op basis van haar jarenlange expertise zullen medewerkers van de service afdeling en eigen servicemonteurs u te allen tijde van het juiste advies voorzien.

Steeds meer aannemers, architecten en eindgebruikers kiezen voor Finstral Nederland.

Een samenwerking die garant staat voor kwaliteit, innovatie, uitstekende service en leverbetrouwbaarheid.

Bovendien worden alle producten kant en klaar opgeleverd. Voeg daar de knowhow van

haar medewerkers aan toe en het resultaat is een product dat aan alle hedendaagse eisen op het gebied van comfort, milieu, veiligheid en esthetiek voldoet.


FINSTRAL NEDERLAND Brinkhorst 21, 7207 BK Zutphen Telefoon: (0575) 538 538 Fax: (0575) 538 530 www.finstral-nederland.nl Finstral Nederland is een handelsnaam van K.S. Nederland B.V.

Finstral Kunststof Kozijnen  
Finstral Kunststof Kozijnen  

Bij Finstral vindt u kunststof kozijnen voor iedere bouwstijl en iedere woonwens: modern, klassiek, passiefbouw, oud-hollands. Mooie designs...

Advertisement