Finlandiaviesti - Finlandia Marathonin asiakaslehti

Page 1

Finlandia Marathonin asiakaslehti 2023

Hyödynnä ennakkoilmoittautujan etu – ilmoittaudu 31.5. mennessä

Jyväskylän 5.,6. ja 7. luokkalaisten juoksutapahtuma, joka motivoi oppilasta kehittämään omaa kestävyyskuntoaan, mikä mahdollistaa liikunnasta nauttimisen. Matkana on n. 4,2195 km (tai 5 km). Osallistuja voi valita juokseeko hyvää loppuaikaa tavoitellen vai hölkkääkö rauhallisemmin. Halutessaan koululainen voi edetä reippaasti (sauva)kävellen.

Lähdöt perjantaina 15.9. klo 9.50 -12.15

Maratonviesti on työyhteisöjen, yhdistysten ja kaveriporukoiden ymv. yhteisöllinen liikuntatapahtuma. Maratonviesti juostaan 5 km:n mittaisina osuuksina. Joukkue muodostuu 4-8 juoksijasta, joukkueeseen voi kuulua sekä miehiä että naisia. Joukkue voi itse päättää montako osuutta kukin juoksija juoksee.

Lähtö perjantaina 15.9. klo 17.30

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Finlandia Marathonin lyhyin matka. Tärkeintä on liikkuminen omaan tahtiin. Sillä ei ole väliä spurttaatko vauhdikkaasti vai käveletkö rauhallisesti. Matkan voi kokonaan juosta tai kävellä, eikä mikään estä etenemistapaa välillä vaihdellen. Jos esim. kympille osallistuminen vielä arveluttaa, Finlandia Vitonen on hyvä tapa aloittaa liikuntatapahtumiin osallistuminen. Yrityksille ja yhteisöille mielekäs tapa järjestää yhteinen liikuntapäivä.

Lähtö perjantaina 15.9. klo 18.00

Myöhäinen lähtöaika ja syksyinen pimenevä ilta, kaupungin valojen kajastus Rantaraitille luovat ainutlaatuisen tunnelman. Monipuolisesta musiikkitarjonnasta sekä tapahtuma-keskukseen ja reitille rakennetuista valoefekteistä rakentuu juoksijoiden ja yleisön hyvä yhteishenki.

Lähtö perjantaina 15.9. klo 20.00

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Tasainen ja kaunis Jyväskylän Rantaraitti on erinomainen reitti elämänsä ensimmäistä täysmaratonia juoksevalle. Nopea ja vähän mutkia sisältävä reitti mahdollistaa aiemmin täysmaratoniin juosseille oman ennätyksensä parantamisen.

Lähtö lauantaina 16.9. klo 12.00

Puolimaraton on kova tavoite, mutta ei mahdoton kaikille säännöllisesti liikkuville 2.000 osallistujan alkujumpassa ja lähdössä koet suurtapahtuman fiilikseen. Maratonin ja puolimaratonin lähtöaikataulut ja reitti varmistavat, että matkaseuraa ja vetoapua riittää kaikille.

Lähtö lauantaina 16.9. klo 15.15

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Käytä ennakkoilmoittautujan etu ilmoittaudu 31.5. mennessä

Osallistumismaksut

Alennukset

Juoksijalehden Juoksijakortti tai S-etukortti

Neljän (4) euron alennus ilmoittautumisajankohtana voimassa olevasta ilmoittautumishinnasta.

Opiskelija-alennus

Opiskelija-alennus on 10 € ilmoittautumisajankohtana voimassa olevasta hinnasta.

Alennukset ovat voimassa 1.9. saakka. Vain yksi alennus huomioidaan.

https://finlandiamarathon.fi/ilmoittautuminen/

FINLANDIA VIESTI 2023
Maraton Puolimaraton Valon Kymppi Finlandia Vitonen Maratonviesti 31.5. saakka 1.9. saakka 1.9 jälkeen 54€ 64€ 74€ 49€ 59€ 69€ 39€ 44€ 49€ 34 € 39€ 44€ 210€ / joukkue 210€ / joukkue 230€ / joukkue
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023
FINLANDIA VIESTI 2023 Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Finlandia Kävelyn nimi muuttui Finlandia Vitoseksi

Finlandia Marathonin järjestäjille on tullut toiveita voisiko tapahtuman ohjelmassa olla myös 10 km:n matkaa lyhyempikin matka. Lisäksi Finlandia Kävelyyn osallistuneet ovat toivoneet, että saavat itselleen loppuajan, jotta esim. vuosittain voisi seurata oman fyysisen kunnon kehittymistä. Jonkin verran on aiheuttanut epäselvyyttä, jos on ilmoittautunut Finlandia Kävelyyn voiko siellä juosta.

Vastataksemme esiintyneisiin toiveisiin ja selkiyttämiseksi käytäntöjä tapahtuman lyhyin matka on nimeltään Finlandia Vitonen Osallistuja saa loppuajan ja voi itse päättää haluaako taittaa matkan juosten vai kävellen

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Finlandia Marathonin osallistumismaksun voit maksaa liikuntaedulla

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia
asiakaslehti 1 / 2023
Marathonin
FINLANDIA VIESTI 2023 Finlandia
Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Finlandia Marathonin peseytymistilat

Vesiliikuntakeskus Aaltoalvarissa

Jyväskylän Paviljongin sijainti lähellä Lutakon aukiota ja Rantaraittia sekä isot sisätilat tarjoavat erinomaiset puitteet juoksutapahtuman järjestämiselle. Haasteeksi on osoittautunut, että peseytymistilat joudutaan vuosittain rakentamaan tilapäisratkaisuilla Paviljongissa ei ole pysyviä suihkutiloja, jotka mahdollistavat juoksutapahtuman suuren osallistujamäärän ongelmattoman peseytymisen

Osallistujakokemuksen parantamiseksi tänä vuonna Finlandia Marathonin järjestäjät ovat sopineet Jyväskylän kaupungin kanssa, että Finlandia Marathonin osallistujat pääsevät juoksun jälkeen peseytymään ja saunomaan vesiliikuntakeskus

Aaltoalvarissa. Ko. järjestely mahdollistaa Jyväskylän Paviljongin toimimisen Finlandia Marathonin tapahtumakeskuksena myös vuosina 2024 ja 2025, kun Jyväskylän kaupunginteatteri siirtyy väistötiloihin Jyväskylän Paviljonkiin.

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia
1 / 2023
Marathonin asiakaslehti

Hyödynnä Juoksuklubin

tarjous audiotreeneistä!

Juoksuklubin valmennuskurssien audiotreenit tuovat ohjatut juoksutreenit suoraan lenkille kuulokkeisiisi.

Saat Finlandia Marathonin asiakaslehden lukijoiden alennuksen tilaamalla kurssin osoitteesta: https://www.juoksuklubi.fi/finlandiamaraton

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023
FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023
FINLANDIA VIESTI 2023 Finlandia Marathoinin asiakaslehti 1 / 2023

Nuorten Maraton oli menestys

Viime vuonna Finlandia Marathonin yhteydessä järjestettiin ensimmäisen kerran Jyväskylän 5.,6. ja 7. luokkalaisten juoksutapahtuma Nuorten Maraton, jossa matkana oli n. 4,2195 km. Tapahtumaan osallistui kaikkiaan lähes 4.500 oppilasta. Oppilailta suoritetussa palautekyselyssä oppilaiden antama arvosana tapahtumasta oli 8,5. Arvosanaa voidaan pitää kestävyysliikuntatapahtumasta annettuna hyvinkin korkeana.

Nuorten Maratonin tavoitteena on motivoida oppilaita kehittämään omaa kestävyyskuntoaan ja liikunnasta nauttiminen Valmistautuessaan Nuorten Maratonille oppilas oppii tietoja ja taitoja, joita hän tarvitsee koko elämänsä ajan huolehtiessaan omasta fyysisestä kunnostaan ja hyvinvoinnistaan Nuorten Maratonille valmistautuminen tapahtuu koulussa liikunnan oppitunneilla sekä kannustaen oppilaita liikkumaan vapaa-ajallaan.

Nuorten Maratonilla osallistuja voi valita juokseeko hyvää loppuaikaa tavoitellen vai hölkkääkö rauhallisemmin. Halutessaan koululainen voi edetä reippaasti (sauva)kävellen. Tärkeintä on, että oppilas etenee oman kuntotasonsa huomioiden parhaansa yrittäen siten, että tapahtumasta jää miellyttävä kokemus

Nuorten Maraton ei ole perinteinen juoksukilpailu, joka laittaa oppilaat kilpailemaan keskenään ja paremmuusjärjestykseen Nuorten Maratonilla on myös kilpasarjat oppilaille, jotka kokevat kilpailemisen omakseen Viime vuonna kilpasarjoihin osallistui n 450 oppilasta

Liikuntapääkaupunki Jyväskylän tahtotila on tehdä Nuorten Maratonista joka vuotinen perinne Nuorten Maraton järjestetään myös tänä vuonna Finlandia Marathonin yhteydessä

Tulevan syksyn yksi painopiste on entisestään tehostaa oppilaiden tapahtumaan valmis-tautumista kouluilla sekä vapaa-ajalla Tärkeätä on, että Nuorten Maratonia ei koeta pelkästään yksittäisenä tapahtumana, vaan se tiedostetaan oppimisen välineeksi ratkaistaessa yhtä tämän päivän suurinta haastetta – lasten ja nuorten kestävyyskunnon heikentymistä. Toinen painopiste on vahvistaa tietoisuutta, että Nuorten Maratonille ovat lämpimästi tervetulleita kaikki oppilaat, vaikka jokin vamma, sairaus tai toimintakyvyn heikentyminen rajoittaisi liikkumista ja estäisi osallistumista täydelle matkalle Panostamalla soveltavan liikunnan reittiin ja järjestelyihin, haluamme viestiä, että liikunta kuuluu kaikille.

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Alennusta osallistumismaksusta

Finlandia Marathonin osallistumismaksusta saa

4 euroa alennusta S-ryhmän S-etukortilla ja Juoksijalehden tilaajan Juoksijakortilla!

Opiskelija-alennus on 10 euroa!

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia
1
Marathonin asiakaslehti
/ 2023
FINLANDIA VIESTI 2023 Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

SoloSokosHotelPaviljongissa

SIJAINTI

SoloSokosHotelPaviljonkisijaitsee aivanJyväskylänmatkakeskuksensekä FinlandiaMarathoninlähtö-jamaalipaikan välittömässäläheisyydessä .

MAJOITUS

Varauksetwww.sokoshotels.fi-sivujenkautta , JyväskylänSokosHotellienmyyntipalvelustapuh.0201234640 taie-mailsales.jyvaskyla@sokoshotels.fi.

RUOKAILUT

Paviljonki-hotellinravintolaTrattoriaAukiosta italialaisenkeittiönmakuja,mm.herkullista kiviuunipizzaa , risottoajapastaa.

PöytävarauksetJyväskylänSokosHotellienmyyntipalvelustapuh.020 1234640taiTrattoriaAukiostapuh.0107851110.

SAUNATILATRYHMILLE

Paviljongintilaviasaunallisiahuoneitasekä upeallanäköalallavarustettuatilaussauna!

VarauksetjatiedustelutJyväskylänSokosHotellienmyyntipalvelusta puh.0201234640taie-mailsales.jyvaskyla@sokoshotels.fi.

FINLANDIA VIESTI 2023 Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023
15.-16.9.2023etujaFinlandia Marathoninosallistujille

Juoksuklubi on uudenlainen juoksuvalmennuskonsepti, joka tuo ohjatut juoksuharjoitukset suoraan lenkille kuulokkeisiisi. Juoksuharrastuksen aloittaminen nollasta ei voisi olla motivoivampaa ja hauskempaa, kun voit toteuttaa valmennuskurssien audiotreenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Juoksuklubin valmennuskurssit ovat täyden palvelun juoksuvalmennuksia, jotka sisältävät kaiken mitä harjoitteluusi tarvitset juoksuharjoituksista kehonhuoltoon ja lihaskuntoharjoitteluun. Starttikurssi on tarkoitettu nollatasosta 5 km juoksuun tähtääville, Jatkokurssin tavoitteena on 10 km juoksu ja Puolimaratonkurssi valmentaa sinut Puolimaratonin starttiviivalle.

Finlandiaviestin lukijoille Juoksuklubin valmennuksista 10 euron alennus!

Juoksuklubi tarjoaa Finlandia-maratonin jäsenille Starttikurssista, Jatkokurssista ja Puolimaratonkurssista -10€ alennuksen. Alennuksen saat tilaamalla kurssin tältä nettisivuilta: https://www.juoksuklubi.fi/finlandiamaraton

Tarvitset vain lenkkarit jalkaan, kuulokkeet korviin ja eteesi tien jota juosta!

FINLANDIA VIESTI 2023
Juoksukoulu kuulokkeissasi
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Tule jänikseksi Finlandia Marathonille 2023!

Tavoiteaikajuoksijoita haetaan

täysmaratonilla loppuajoille 3:30, 4:00 ja 4:30

ja puolimaratonilla loppuajoille 1:45, 2:00 ja 2:15.

Käy ilmoittautumassa osoitteessa:

https://www.kesli.fi/finlandia-marathon/ilmoittautuminen-tavoiteaikajuoksij/

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023
FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Ryhmäilmoittautumisen voi tehdä kahdella eri tavalla!

Olemme yhteisöjen toiveiden mukaan lisänneet tapoja kuinka ryhmän voi ilmoittaa

Finlandia Marathonille.

Lähettämällä Excel taulukon

Finlandia Marathonin internetsivulta voit ladata ryhmäilmoittautumislomakkeen. Täytetty excel taulukko lähetetään osoitteella fm@kesli.fi. Viestin saatetietoihin kirjoitetaan laskutusosoite.

Samassa excel tiedostossa on useampi eri matkojen mukaan nimetty taulukko Klikkaa sivun alareunasta taulukko auki ja kirjaa kaikkien samalle matkalle osallistuvien tiedot aina samaan matkan mukaan nimettyyn taulukkoon.

Ilmoittautuminen lähettämällä excel-taulukko sopii erityisesti yrityksille, joiden on esim. sisäiseen intraan helppo kerätä ilmoittautumiset ja yritys maksaa kaikkien ilmoittautuneiden osallistumismaksut

Excel taulukon lataat osoitteesta

https://finlandiamarathon.fi/ilmoittautuminen/ry hmat-ilmoittautuminen/

Pyytämällä yrityskohtaisen koodin

Yritys / yhteisö voi sopia, että heille tehdään Finlandia Marathonin ilmoittautumis-järjestelmään oma koodi, jonka yritys pystyy jakamaan henkilökunnalleen Jokainen osallistuja käy ilmoittautumassa itse Merkitsemällä koodin kohdassa ilmoittautumistietojen vahvistus järjestelmä laskee hinnan.

Näin mahdollistuu ilmoittautuminen esim siten että yritykseltä laskutetaan osa ilmoittautumis-maksuista ja osallistujalla on omavastuuosuus

Yrityskohtaisen koodin tilaaminen sopii yrityksille, jotka tukevat maksamalla osan osallistumismaksusta ja osallistuja maksaa omavastuu-osuuden tai jos yrityksellä on itsellään hankaluuksia kerätä osallistumis-maksuja.

Yrityksien ja yhteisöjen ryhmäalennus on 8 euroa / osallistuja Alennus lasketaan ilmoittautumishetkellä olevasta hinnasta. Ryhmäalennuksen yhteydessä ei voi hyödyntää S-etukortti-, Juoksijakortti- tai opiskelija-alennusta Vain yksi alennus huomioidaan Ryhmäalennus ei ole voimassa 1.9. jälkeen tehdyissä ilmoittautumisissa.

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Anna

lahja, josta saaja voi olla ikuisesti kiitollinen!

Monen liikuntakipinä on syttynyt, kun kaveri on kannustanut mukaan, helpottanut osallistumispäätöstä tai mahdollistanut osallistumisen.

Lahjakortin voit tilata osoitteesta:

https://www.kesli.fi/finlandia-marathon/finlandia-marathon-2023-lahjakortti/

Finlandia Marathonin huoltopisteillä tarjottava urheilujuoma on Squeezy

Verkkokauppa: kotivuorisport.fi

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023
FINLANDIA VIESTI 2023 Finlandia
1 / 2023
Marathonin asiakaslehti
FINLANDIA VIESTI 2023 Finlandiaviesti 1 / 2023

Laita seurantaan!

FINLANDIA VIESTI 2023 Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistujan opas viikolla 36

Syksyn maukkaimmat markkinat ovat Finlandia Marathonin tapahtumakeskuksen yhteydessä

FINLANDIA VIESTI 2023
Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023
www.wmw.fi/ 2023
FINLANDIA VIESTI 2023 Finlandia Marathonin asiakaslehti 1 / 2023