Page 11

KAUPUNKILEHTI KYMPPISANOMAT Nro 3 23.1.2014

MENOT

11

Kymppisanomat kysyy –

1. Milloin ja missä synnyit ? -Vaasassa 19.9.1975

24. Mikä saa sinut hyvälle mielelle ? - Iloiset huumoruntajuiset ihmiset ja lapseni.

2. Ketä kuuluu perheeseesi ? - Vanhemmat, kaksi veljeä, ja omat 2 lasta. 3. Olitko pikkutyttönä villi vekara vai mallilapsi ? - Aika villi , ainakin mielikuvitus.

25. Entä huonolle tuulelle ? - Pahan tuuliset mössöttäjät ja pahaa puhuvat negatiiviset ihmiset. Epäreiluus ja muiden kaltoinkohtelu.

4. Muistatko parhaat lapsuuden kaverisi ? - 5 vuotiaana paras kaveri oli Maarit ja 9 vuotiaasta etenpäin Liisa, on edelleen.

26. Mitä et tekisi mistään hinnasta ? - Menisi lähelle 10 metristä käärmettä. Pelkään käärmeitä.

5. Keppostelitko lapsena, ja entä nyt aikuisena ? - Kyllä keksin aina jotain juttuja, mielikuvitus lensi.

27. Miten sinusta tuli kansainvälisesti tunnettu naismaagikko, mentalisti ja hypnoositaiteilija ? - Kovalla työllä, ja uskaltaen uskoa itseeni ja muutokseen.

6. Missä aloitit koulusi? - Savonlinnan puistokadun koulussa, sitten siirryin 3. musiikkiluokalle Mertalan kouluun. 7. Mikä kouluaine oli mieluisin ? - Musiikki. 8. Mitä ainetta inhosit? - Matikkaa ja enkkua.

Kuvaaja: Saara Salmi. Puku: Jukka Rintala

9. Mistä haaveilit nuorena tyttönä ? - Poliisin tai näyttelijän ammatista.

13. Oletko taikauskoinen ? - Hieman.

10. Koulutuksesi? Missä ja milloin valmistuit ammattiisi? - Yliopisto 1998. London college of music. Bachelor of music performance. 11. Kerro nykyisestä työstäsi? - Maagikko ja mentalisti, tv -työ ja liveshowt. 12. Mikä siinä antaa eniten ? - Luovuus antaa, yhdistyy kaikki intohimoni, teatteri, musiikki, taikuus ja psykologia.

14. Mikä on mielestäsi paras vuoden aika ? - Kesä. 15. Miten vietät vapaa-aikaasi? - Lasten kanssa . 16. Onko sinulla jokin erityinen harrastus ? - Fustra. 17. Mielimusiikkisi ? - Kaikki ruokainen, rakastan musiikkia. 18. Oletko hyvä kuuntelija ? - Välillä liiankin.

Lisäys osa-aikaisten apulaisten nimiin

Lions Club Ylivieska/Savisilta ja LeoClub Ylivieska keräävät katastrofirahaa Filippiineille

16.tammikuuta ilmestyneessä Kymppisanomien Pizza sopii herkutteluun- jutusta oli jäänyt yksi nimi pois. Kotipizzassa työskentelee yrittäjäpariskunta Pilvi ja Jukka Hämäläisen lisäksi neljä vakituista osa-aikaista apulaista: Marianne, Sini, Erika ja Johanna.

Haluatko tukea katastrofien ja onnettomuuksien uhreja Suomessa ja maailmalla? Nyt se on ajankohtaista. Suomen Lions-liitto on aloittanut koko kevään mittaisen lipaskeräyksen supertaifuuni Yolandan uhrien auttamiseksi ja jälleenrakentamisen tukemiseksi Filippiineillä. Keräyksen toteuttavat paikalliset lionsklubit sekä nuorisojärjestö Leojen leoklubit. Ylivieskassa lipaskeräyksen toteuttavat Lions Club Ylivieska/Savisilta ja LeoClub

www. kymppisanomat.fi

19. Mitä luet ? - Tällä hetkellä tv- ohjelmani kässäreitä. 20. Osaatko kokata ? - Hyvin ja ajan kanssa rauhassa se on ihanaa. Kiireessä vihonviimeistä. 21. Lempiruokasi ja mielijuomasi ? - Thairuoka, medium sisäfile pihvi, bernaisekastike, vesi ja hyvä punaviini. 22. Oletko kätevä käsistäsi ? - Ihan jees. 23. Minkä taidon haluaisit oppia ? - Seistä päälläni ja heittää voltteja. Myöskin veteen hyppyristä. Ylivieska. Lipaskerääjiä tapaatte Savarin liikekeskuksen alueella tulevana lauantaina. Lippaisiin pudotetut eurot menevät lyhentämättöminä luotettavasti perille. Varat ohjataan Suomen Lions-liiton katastrofitilin kautta Filippiineille Lions-klubien kansainvälisen säätiön (LCIF) välityksellä. Paikalliset kerääjät toimivat vapaaehtoisina. Filippiineillä paikalliset, vapaaehtoiset lionsklubien jäsenet organisoivat varojen suuntaamisen ja käytännön avustustyön tuhoalueilla. Tähän mennessä kansainvälinen LCIF-säätiön kautta on pystytty antamaan apua jo kymmenille tuhansille taifuunin tuhoista kärsiville filippiiniläisille tarjoamalla mm. suojaa, ravintoa ja terveydenhuoltoa.

28. Mtv3:lla alkaa maaliskuussa Mentalisti Noora Karma-mentalistis illuusioshow, minkälainen ohjelmasi on ? - 10 tuntia mentalismia, ajatustenlukua, extreme temppuja, itsenä likoon laittamista 100 %..

29. Kuinka paljon kierrät esiintymässä eri paikkakunnilla ? - Lähes viikottain. 30. Teetkö ulkomaan keikkoja ? - Ennen kyllä, ensimmäiset 15 vuotta pelkästään. Nykyisin vähemmän, en halua jättää lapsiani pitkiksi aikaa.

MENOT

Naismaagikko, mentalisti Noora Karma vastaa

31. Mitä sanoisit sellaiselle henkilölle joka haaveilee maagikon tai mentalistin urasta, onko se mahdollista ihan kenelle vain ? - On, mutta täytyy muistaa tehdä omaa juttua, ilman muiden kopiointia. Luottaa siihen, että mikään ei ole mahdotonta. Mitä hullumpi idea sitä parempi.

kymppisanomat.fi

32. Mitä katsojat pääsevät näkemään Ylivieskassa ? - Kaikissa tempuissa on yleisö mukana, mentalismia, ennustuksia, hypnoosia ja visuaalista taikuutta.

WWW

Noora Karma esiintyy Ylivieskatalo Akustiikassa 7. helmikuuta klo 19.00

Kymppisanomat myös netistä

toimitus

@

kymppisanomat.fi

Kymppisanomat nro 03 2014  
Kymppisanomat nro 03 2014