Page 1

sakte

Gloppen Hotell

\Çä|àtá}ÉÇ

«SNØGGFLØRTING» I SUNNFJORD

kjærleik til mat | inspirasjon | råd &tips

Fleire aktørar og meir lokalmat

Gloppen Hotell

Fylkesmannen og Sunnfjord Næringsutvikling AS med samarbeidspartar inviterer deg til inspirasjon om lokalmat. Kjendiskokken Harald Osa kjem til Sunnfjord med sin entusiasme for norske råvarer. Sett av dagen for spennande føredrag og gode smaksopplevingar! Stad: Åmot Operagard, Bygstad i Sunnfjord Tid: torsdag 18. april frå kl. 12:00

ä ä


Kl. 12:00 – 13:00 Kl. 13:00 – 15:45 Kl. 16:00 – 18:15 Kl. 18:30 – Vi har invitert kjendiskokken Harald Osa til Sunnfjord, kjend for Det Norske Måltid, Stiftelsen Norsk Matkultur og sin entusiasme for norsk mat og korleis ta i bruk norske råvarar.

Vi ønskjer å styrke totalopplevinga rundt turistattraksjonen Gaularfjellsvegen, ein av 18 Nasjonale Turistvegar i Norge. Lat oss gjere matopplevinga langs vegen særmerkt med utgangspunkt i gode lokale råvarer. Vi har invitert Bjørn Andresen som er prosjektleiar for Nasjonale Turistvegar i fylket og Egil Ørjan Thorsen som er leiar for prosjektet «Mat langs nasjonale turistvegar».

sakte

Gloppen Hotell

sakte

sakte

\Çä|àtá}ÉÇ

Du vert invitert til ei tredelt inspirasjon- og fagsamling

Registrering og enkel servering Inspirasjon – innlegg Parallellsesjonar: • Snøggsamtalar • Åmot Operagard • Gloppen Hotell Festbord med og av Harald Osa. Kulturinnslag På samlingane er ulike faginstansar til stades for å gje råd. Det er ein arena for utveksling av erfaringar, knyte kontaktar og etablere nettverk. Målsettinga er å mobilisere og motivere potensielt interesserte til å sjå verdiane som ligg i den norske matkultur og kva den betyr for lokal identitet, historie og kulturarv. Fylket har gode føresetnader til å produsere råvarer av ypperste kvalitet i det vestnorske fjordlandskapet.

ä ä


sakte

I. Halsnes

Ferske Smakar

\Çä|àtá}ÉÇ

Her får du nyttige tips om korleis satse på lokale råvarar i nye og etablerte verksemder

Set av datoen no. Her får du: møte menneske med same interesse som deg møte menneske med kjærleik til mat og lokale råvarar råd & tips til korleis etablere di verksemd knyte kontaktar og kapre kundar tips til salskanalar og marknadsføring

findriv.no

sakte

Vi gler oss til å sjå deg – hjarteleg velkomen!

Lokalmatprodusentar  

Invitasjon

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you