Page 1

Finansforbundets hytter i Homborsund 1


10 flotte hytter til leie Finansforbundet tilbyr medlemmene utleie av ti velutstyrte hytter med flott beliggenhet ved Homborsund, mellom Grimstad og Lillesand. Hyttene er fordelt p책 to eiendommer, hver med fem hytter.

2

3


7

Hyttetun 1

8 9 10

11

Hyttetun 1 ligger helt nede ved sjøen. Den 50 mål store tomten har omlag 400 meter strandlinje. Hver av de fem hyttene har egen robåt som ligger ved bryggen tilknyttet eiendommen. Sydøst for hyttene, på den andre siden av bukten, ligger Lille Vaholmen (ca. 7 mål) som også hører med til eiendommen. Innerst i bukten kan man gå over til øya.

1

4

3 2

5

4

5


Hyttetun 2 Hyttetun 2, som er på ca. 8 mål, ligger litt ovenfor Hyttetun 1. Eiendommen har havutsikt, men ikke egen strandlinje. Besøkende på disse fem hyttene kan benytte badestranden og holmen ved Hyttetun 1. Det er ca. åtte minutters gange ned til stranden og fem minutter til båthavnen med robåter til hyttefeltet. (Se kart s. 9.) Alle hyttene leies ut hele året. I høysesongen – perioden juni-august – leies hyttene kun ut for én uke. Hyttene er da disponible fra kl. 15.00 på lørdag til kl. 12.00 neste lørdag. Resten av året er det både uke- og helgeleie.

7

8 9 10

11

6

7


Eideveien

Veien til ferieparadiset Homborsund ligger omtrent midt mellom Grimstad og Lillesand. Følg gamle E18, nå riksvei 420 både fra nord og sør. Fra Oslo Kommer du fra Oslo (nord) på E18 fortsetter du ca. 2 km etter avkjøringen til Grimstad (Statoilstasjon på venstre side). Ta av fra E18 i Morholst-krysset og inn på riksvei 420 (gamle E18) og kjør mot Homborsund. I første rundkjøring tar du av mot Homle og Østerhus. Følg riksvei 420 i drøye 8 km til avkjøring til Eide kirke. Ta av til venstre og følg veien 1,6 km til Eide kirke. Se beskrivelse under: Fra Eide kirke. Fra Kristiansand Kommer du fra Kristiansand (sør) tar du av fra E18 ved avkjøringen til Lillesand; Lillesand sentrum. Følg riksvei 420 (gamle E18) nordover. I første rundkjøring tar du av til Tingsaker. I neste rundkjøring etter ca. 1 km, følger du riksvei 420 mot Homborsund. Etter 6,5 km kommer du til avkjøringen til Eide kirke. Ta til høyre og følg veien frem til kirken. Se beskrivelse under: Fra Eide kirke. Fra Eide kirke Ved kirken tar du til høyre. I avkjøringen er det merket til Finansforbundets hytter. Følg “KNA-veien” ca. 400 meter til du kommer til et veiskille med et stort stativ med postkasser. I dette krysset er det merket til begge hyttetunene.

Eide Kirke

Til Hyttetun 1: For å komme til hytte nr. 1-5 kjører du til høyre i dette veiskillet. Etter ca. 200 meter tar du til venstre (se skilt) og du er snart fremme ved Finansforbundets parkeringsplass. Hyttene kan ikke sees fra parkeringsplassen, men ligger ca. 200 meter fra bommen. På parkeringen er det bagasjetraller.

KNA-veien

Hyttetun 2

Til Hyttetun 2: For å komme til hytte nr. 7-11 kjører du til venstre i veiskillet og følger “KNA-veien”. Etter ca. 400 meter tar du igjen av til venstre (se skilt) og kjører opp en liten vei som fører frem til parkeringsplassen. Den ligger rett ved hyttefeltet. Her finnes bagasjetraller.

KNA-veien

Rundt hyttene er det grøntområder med gangstier mellom hyttene. Det er derfor ikke tillatt å kjøre bilen helt frem til hyttene.

Båthavn

Hyttetun 1

Lille Vaholmen 8

9


Endelig fremme Vel fremme i skjærgården ligger alt til rette for et hyggelig opphold. Alle hyttene har god standard og er utstyrt for minst seks personer. Hyttene har strøm, og det er innlagt vann, toalett og bad på alle hyttene. Alle hyttene har komfyr og kjøleskap. Det er dyner og puter på hyttene. Annet sengetøy må medbringes. Alle hyttene har tre soverom. Hyttene er vinterisolerte, og det er installert panelovner og vedovn. Det er radio, vannkoker og barnestol på hyttene. På grunn av dårlige mottakerforhold er det ikke installert tv. Til alle hyttene hører grill og utemøbler. Ønsker du å benytte robåten som hører til hytten, må du selv ta med redningsvester. Eventuell leie av motor kan avtales med vaktmesteren etter ankomst. Hytten skal rengjøres etter bruk. Ønskes hjelp til rengjøring må dette avtales med vaktmesteren 14 dager før ankomst. Da må man forlate hytten litt tidligere enn det som er angitt i brosjyren. Instruks følger med hyttenøklene. Finansforbundet ønsker deg et hyggelig opphold på hyttene.

10

11


Alle kan st책 alene. De smarte g책r sammen.

12

Desember 2011 Design: Agendum as

www.finansforbundet.no

Hytterbrosjyre  

Hytter beskrivelse og bilder