Page 1

VELKOMMEN TIL VORES

FABRIKSBUTIK PÅ INDUSTRIVEJ 14, 4000 ROSKILDE

MAN - LØR KL. 10-16 OBS! LØRDAGSÅBENT


OM FABRIKSBUTIKKEN

Ideen om fabriksbutikken opstod, da vi hos Frellsen ønskede at give folk et kig ind i chokoladens verden og den daglige gang i produktionen. Tidligere har dette været forbeholdt de få, i form af rundture eller åbent hus. Fabriksbutikken er åben for alle udefra og sælger primært flødeboller og dagens produktion af chokolade. Byggeriet startede allerede i sommeren 2016, men tog for alvor fart i foråret 2017. Åbningen af butikken blev fastsat til oktober samme år. Den nye tilbygning består blandt andet af selve fabriks-

butikken og to dragéringsrum. Derudover er der mulighed for at kigge ind til både pakkeriet og produktionen, så man kan følge med i hele processen. Fabriksbutikkens sortiment skiller sig ud fra de øvrige butikkers, idét det primært består af flødeboller, dagens produktion af chokolade og kaffe, samt udvalgte poser og æsker.


DEN DAGLIGE GANG I PRODUKTIONEN

I 2006 blev fabrikken renoveret og udvidet for at skabe bedre faciliteter. I fabrikken bliver al Frellsen’s hjemmelavede chokolade og flødeboller produceret. Flødebollerne bliver produceret to gange ugentligt, mandag og tirsdag, for at sikre at der altid er friske flødeboller i butikkerne. Det når ofte op på tusindvis af flødeboller om ugen. De øvrige dage bliver der produceret alt fra dessertchokolade, stænger, minitærter og meget andet.

Hvis du besøger vores fabriksbutik og ønsker at se fremstillingen af vores produkter, kan du til tider opleve ophold i produktionen på grund af frokostpause og lignende. OPHOLD I PRODUKTIONEN:

Fra mandag til fredag har produktionen kaffepause fra 9.15-9.30, frokostpause fra 11.30-12.00 samt kaffepause igen fra 13.30-13.45. Produktionen slutter omkring kl. 15 på nær fredag, hvor produktionen allerede slutter kl. 11.


Da vi skulle bygge en ny chokoladefabrik i 2007 var min datter 4 år og sammen læste vi “Peter Pedal besøger en chokoladefabrik”.

Da jeg første gang så de fine tegninger, var jeg ikke i tvivl. Vi skulle også have en “Peter Pedal-inspireret” glasbalkon med udsigt til chokoladeproduktionen. Chokoladehilsner fra Peter Frellsen 4. generation

Vi håber at du vil tage dig tid at nyde udsigten af chokolade i lange baner og husk at vores kyndige personale altid er klar til at svare på spørgsmål. God fornøjelse


Se hvordan vi fremstiller den hjemmelavede chokolade - op af trappen til glasbalkonen

ABEN ER LØS PÅ CHOKOLADEFABRIKKEN Prøv at finde de frække aber som er løbet ind i produktionen - hvis du finder alle 7, så giver vi en gratis flødebolle.

AKTIVITET FOR BØRN OG BARNLIGE SJÆLE


STEMNING FRA Ã…BNINGEN AF FRELLSEN FABRIKSBUTIK D. 5. OKTOBER 2017


UDKIG TIL DAGENS PRODUKTION FRA CHOKOLADEBALKONEN


TV2 LORRY SIGER:


FOOD-SUPPLY SIGER:

Profile for Filten+

Frellsen Fabriksbutik  

Frellsen Fabriksbutik  

Profile for filten