Page 1

GILLELEJE 2014 Mødetid i klubben: lørdag den 28 juni kl. 13.30 Hjemkomst: fredag den 4 juli kl. 11,00 OBS: Skal du ikke med klubbens bus både ud & hjem skal vi orienteres på flg mail: hean05@frederiksberg.dk, tak.

Gilleleje Feriecenter Tinkerup Strandvej 8A 3250 Gilleleje Klubbens mobilnr: 2898 1081

Sovegrupper/Hyttefordeling/Primærvoksne: Når deltagerne har ønsket, hvem de vil bo i hytte med, bliver sovegrupperne sammensat og alle hytter tilknyttes en primærvoksen. Oversigten lægges ud på klubbens hjemmeside og hængt op på tavlen i køkkenet. Du kan bruge din primærvoksen til særlige oplysninger omkring dit barn. PAKKELISTE: 

Tøj til alle dage, plus lidt ekstra og efter vejrforhold.

Det gule sygesikringsbevis — skal pakkes med, tag evt. kopi med.

Lommepenge. Vi anbefaler min 200, og gerne flere , hvis der skal købes gaver. Medlemmerne kan efter eget ønske opbevare deres penge i ”lommepengebanken” og få dem udbetalt løbende. I så fald skal pengene afleveres senest fredag den 27.6 i en kuvert med tydeligt navn og medlemsnr.

Badetøj

Solcreme

Min. 2 badehåndklæder (bad + pool/strand)

Sengelinned (lagen, dynebetræk, pudebetræk)

Toiletsager.

Evt. medicin (skal oplyses til barnets primærvoksen)

Evt. sovepose + liggeunderlag, hvis dit barn vil prøve at sove ude.

OBS: HUSK at dit barn SKAL være lusefri ved afrejse. Hvis vi undervejs finder ud af at et barn har lus vil vi bede vi jer om enten at møde op på kolonien og behandle barnet eller alternativt at hente barnet hjem.

Gilleleje 2014 pakkeliste