Page 1

Juni - Juli - (aug.) 2014 HUSK AT VI HAR LUKKET AFTENKLUBBEN FØLGENDE DAGE: Juni

Lukket : Torsdag d. 5 Juni Lukket : Mandag d. 9 Juni

Sommerferie i Aftenklubben: Sidste aften Torsdag d. 26 Juni Første aften Mandag d. 11 Aug.

MANDAGS HOLD:

Marck - Maria - *Henrik/Claus

ONSDAGS HOLD:

HC - Thomas - Morten - *Henrik/Claus

TORSDAGS HOLD:

Marck - CW - Christian P

* Henrik er her Mandag og Onsdag i ULIGE UGER * Claus er her Mandag og Onsdag i LIGE UGER


MAD I AK EFTER SOMMERFERIEN: Sara A laver sin KAFTA-LASAGNE (vi ved stadig ikke vad retten hedder hihi) TORSDAG D. 14 AUGUST &

Otto laver sin ynglingsret i septemper Otto fylder nemlig 18 år og vil gerne fejre det her i klubben med lidt god mad + desert.. Torsdag d. 11 september Prisen vil være 30 kr. da vi også får dessert i dagens anledning

Hej alle sammen! Husk at I (hvis I er på Facebook) kan melde jer ind i Filippas gruppe. Her kan I følge med i hvad der sker i løbet af ugen, og den følgende AFTEN Det er en lukket gruppe kun for medlemmer og forældre. Søg på Filippaklubben Frederiksberg og ansøg om medlemskab :-)


PROGRAM FOR MAJ + JUNI I AFTENKLUBBEN JUNI Onsdag

d.

4

AK FEST..

Torsdag

d.

12

Vi GRILLER i det blå

Onsdag

d.

18

Tur til Bakken

Mandag

d.

23

BURGER OVER BÅL

Torsdag

d.

26

Kom og få en IS og sig GOD SOMMER

For 6 - 7 - 8 - 9 Klasser

AFTENKLUB LUKKET

Sidste aften åbner før sommerferien

JULI

Lukket i aftenklubben.. Tivolitur … Dagture Bakken …. Dagture Men husk at i kan komme om dagen mellem 9.00 og 16.00

August Fredag

d

22

Sommerfest


Onsdag d. 11 Er der FILMAFTEN I KLUBBEN

Vi h책ber at se rigtig mange af jer til filmhygge og mad


Vi tager ud og spiser i det blå Torsdag d. 12 Juni Pris: 20 kr.

Ideen er at vi tager 1gangs-grill med ud i det blå.. Og griller noget dejligt mad!

Tilmeld jer i blækken senest Onsdag d. 11 Juni

Vi lukker klubben hvis vi bliver flere end 25 medlemmer Hilsen torsdags holdet !!!


Min. 20 tilmeldte, ellers bliver turen aflyst.

For ALLE JK og UK medlemmer

Klubben er LUKKET, Afgang fra hvis vi tager pĂĽ Bakken. klubben: kl. 15.

Onsdag d. 18 Juni. Pris: 90 kr. Prisen inkluderer Turpas og transport.

Hjemkomst: kl. 21

Hilsen Onsdagsholdet

Meld dig til i BlĂŚkken. Sidste tilmeldingsfrist, Tirsdag d. 10. Juni kl. 21.00.

Husk penge til mad, drikke, is osv.


MAN D AG D . 23 J U N I GRILLE R VI BURGE RE I H AVE N..

DE T KOSTE R E N F LAD 20’ER … som det plejer !! Og så er der vist ikke m er e a t sige, u d over a t vise et fin t billede a f en bu r ger !!! (h vis n ogen ik k e sk u lle vid e h vord an såd an en ser u d )


Torsdag d. 26 Juni Sidste åbnings aften i AK inden vi holder sommerferie !! Kom og ønsk hinanden GOD SOMMER og få en krammer og en lille vaffelis

Hilsen torsdagsholdet


TORSDAG DEN 10 JULI

Afgang fra klubben kl.10,00 I skal derfor være i klubben senest kl. 9,30. Vi er hjemme igen ca. kl. 17,30.

Klubben er lukket!

Denne fantastiske tur: 80,00 kr. Sidste tilmelding er TORSDAG d. 26 juni. TILMELDING SKER I BLÆKKEN Varme hilsener fra sommer-personalet.


Tirsdag d. 5. august, skal vi i tivoli… Yeahhh…. Pris: 100,00 kr. Dette giver indgang, turpas, Vi tager af sted fra klubben kl. 11.00. Hjemkomst ca. kl. 17.30.

… . e l å d r a l k S l a g b o g g o i r v o Sk j S … n i i i hv Medbring evt. lidt penge til tombola eller lidt slik… eller måske en gave…... Husk, madpakke, og drikkelse. SIDSTE TILMELDING FREDAG 27. JUNI KLUBBEN ER LUKKET!!!!


Nu er vi i fuld gang med at planlægge skitur 2015. Vi starter planlægningen allerede nu, da skitur er en kostbar ferie. Så er der god tid til at spare op. Vi har bestilt skituren igennem Højmark rejser. Turen går til Østrig i et område der hedder Bad Gastein (se linket på hjemmesiden) Der skal være mindst 22 medlemmer tilmeldt, før turen bliver til noget. Turen kommer til at indeholde: Transport i bus 5 dage på ski Ski, støvler, hjelm og liftkort Fuld forplejning alle dage. Afbestillingsforsikring (dækker ved dokumenteret sygdom) 3 fantastiske medarbejder Afgang mandag i uge 7 / Hjemkomst søndag i uge 7. Indkvartering i Jurgendgästehaus Alpenpost. Da rejser ikke bare lige kan byttes og returneres er TILMELDINGERNE BINDENDE. Ved tilmeldingen betales et beløb på kr. 500,00, de resterende 3300,00 kan indbetales efter behov. Man kan sagtens betale lidt ad gangen i rater. Det fulde beløb skal være betalt inden fredag i uge 2015 Klubben giver et tilskud på ca. 500 Kr. pr. medlem

Sidste tilmelding og betaling af dep. 500,00 er fredag d. 12. september Evt. spørgsmål kan rettes til Claus i klubben 38 21 10 80


Sommerfest i Filippa, så sæt x i kalenderen allerede NU! Festen er for hele familien. Fredag d. 22. august kl. 17,00-20,00 Vi ”gir” en lækker salatbar & flute I SKAL SELV MEDBRINGE KØD MV. TIL GRILLEN Tilmelding KUN på filippa@frederiksberg.dk husk at påfør antal voksne & børn SOM KLUBBEN SÆTTER OP :) Der vil være scene med masser af optrædener, bands osv. VED REGNVEJR AFLYSES FESTEN.

Sidste tilmelding: 18. august kl. 16,59

Vi vil så gerne ha, at I bliver lidt længere—og hjælper os med oprydningen :)

Husk at tage småmønter med til baren. Kaffe / kage salg Vi bager en masse kager, som kan købes sammen med


Hele klubbens personalegruppe har i løbet af 2013 taget konfliktmægleruddannelsen!

Med denne uddannelse i bagagen giver det os mulighed for at løse konflikter efter følgende principper:  Konflikthåndteringen bygger på frivillighed.  Mæglingen foregår i et fortroligt rum  Mægleren er 100 % upartisk  Mæglingen sluttes af med en fælles kontrakt, som består af de implicerede parters egne løsningsforslag.  Mæglingen giver parterne mulighed for at blive hørt, lyttet til, samt få talt ud om konflikten. Vi oplever at denne form for konflikthåndtering har en fremadrettet positiv effekt og præventiv virkning for de medlemmer, der har deltaget i en mægling :-)


Om Mandagen er dreamteamet CM2:

Claus Maria Marck

Faste medarbejder i aftenklubben Claus: (i LIGE UGER MANDAG OG ONSDAG) Er en rar guttermand, der elsker at lave turneringer i alt fra perleplader til bordtennis. Har du forslag til turneringer så kommer du til ham.

Maria: Hunkøns medarbejdere er en sjældenhed i Aftenklubberne efterhånden, så er der nogle piger der har brug for en pigesnak eller anden som vi dumme mænd ikke kan, så kom over mandag eller onsdag (HC onsdag) Marck: som altid har været på mandagsholdet, laver som sædvanlig ikke en skid, men er nu meget lille og sød på en god dag! Vores egen lille Sovsekande ;-) Derudover: kan vi spille musik i Blækken TURNERINGER i ”hvad som helst”


Om Onsdagen er det:

Henrik - Morten - HC -Thomas

der er faste smukke medarbejdere i aftenklubben Henrik: (i ULIGE UGER MANDAG OG ONSDAG) Er god til FIFA og bold i buret, og spiller smukt på guitar. Han arrangere også filmaften den første onsdag hver måned.

Thomas: Er en flink fyr, der spiller dejligt på mange instrumenter. Og så laver han dejlig mad. Så vil I i musik, så snak med Thomas.

Morten: Er ”Store Nørd” der er klar til både spørgsmål og en hjælpende hånd når det kommer til Rollespil, Magic kort osv...

Maria HC: Er altid frisk på et spil kort, pool, bordfodbold eller andet hyggeligt. Hun står gerne i køkkenet og kokkererer noget lækkert og så er hun altid god for en snak, drenge som piger! Om Onsdagen vil der være: - Filmaften den første onsdag i måneden - Musik åbent (selvstyrende)


Om Torsdagen er det:

CW Marck Christian P

der er faste medarbejder i aftenklubben

CW: Er jo en sportsfreak, så er der noget med sport og lign. er han klart den du skal tale med

Christian P: Kender computerne ud og ind, samt spiller han en dal rollespil om dagen, og lur mig om I ikke kan hive nogle tricks ud af ham.

Marck: … Ham kender I jo fra om Mandagen..

Musik lokalet kan lånes (for dem der kan være alene dernede)

Klubblad for Aftenklubben juni-august  
Klubblad for Aftenklubben juni-august  
Advertisement