Page 1

ziezo Lentebriesje Op twee wielen

apr 2018

Kruiden top tien In je eigen moestuin

Greetje gaat uit Over vrouwen in nood


Meer dan 8000 m2 aan kwaliteitsmeubelen !

Ontdek ons ruim assortiment salons, relaxen, eetkamers, slaapcomfortďż˝

ZIT- & WOONCOMFORT

SLAAPCOMFORT

Hasseltseweg 7, 3980 Tessenderlo I 013-66 12 73 I thomas.meubelen@skynet.be I www.thomas-interieur.be Open: Ma- za: 10 u tot 18 u - wo gesloten - zo 13 u tot 18 u


Ik ben niet arm want ik ben kleurrijk Nu de aprilvissen weer zijn ondergedoken en de ĂŠchte af en toe aan het wateroppervlak komen gluren, zien we ook stilaan de lente opduiken. Ik ben de hashtag #babyitscoldoutside stilaan beu en wil het grijs van de wolken het liefst voorgoed verbannen. Daarom pakken wij uit met een vrolijke cover in de kleur van de zon, al is het alleen maar voor de schijn. Word je hier niet vrolijk van, dan kijk je best door een roze bril naar het leven. Groene vingers heb je of heb je niet, maar alles over de moestuin ontdek je in deze sprankelende Ziezo. Planten en bloemen in schreeuwerige tinten of pastel, je bent er een tijdje zoet mee want deze maand beginnen ze volop te groeien. Blauwer wordt de hemel als je ernaar kijkt! Kruip op je ďŹ ets, tour met een Vespa en stop voor een picknick. Het buitenleven lacht je tegemoet, je hoeft het alleen maar te omarmen. Je bent rijker dan je denkt.

Greetje Maes

Commercieel advies: Greetje Maes, 0472 21 18 43, greetje@ziezomagazine.be. V.U.: Kempenklok, Merksplassesteenweg 95/4, 2310 Rijkevorsel. Hoofdredacteur: Filip Aerts

Oog & Oor

Optiek Beckers Neerstraat 31, 3980 Tessenderlo, T 013/66 66 25

RAAMDECORATIE, VERF EN BEHANG, DECORATIEARTIKELEN, TAPIJT, VLOER COREtec, KLEUR- EN INTERIEURADVIES...

Olmensesteenweg 57 3945 Oostham T. 011 34 84 14 F. 011 39 36 16 G. 0475 72 16 08 E. info@gordijnengerda.be

www.gordijnengerda.be

OPEN: di. t/m vrij. 9 -18 uur. Za 10 -17 uur. Zondag & maandag gesloten.


De ruimste keuze in lingerie en strandmode: bij Silhouette by Nathalie natuurlijk!

Save the date: 27 & 28 april persoonlijk stijladvies

by Liesbeth Verlinden!

Diesterstraat 22 3980 Tessenderlo tel. 013 66 10 93 www.silhouette.be OPEN: ma. tot en met zat. van 9:30u tot 18:00u


Horta Kruidendag

Kruidenplantjes kies je in functie van het oogstseizoen Geurige kruiden kan je makkelijk zelf planten in je kruidentuin of in potten op je terras of balkon. Je hebt er echt niet veel plaats voor nodig. Klaar om je handen en groene vingers uit de mouwen te steken? Wil je snel kruiden oogsten uit je eigen moestuin? Dan zijn kruidenplantjes die je meteen kan planten de ideale oplossing. Omdat de meeste kruiden uit zuiderse landen komen, kunnen ze best wat zon verdragen. Kies daarom voor je kruidentuin een zonnige plaats uit. Ideaal is een ligging die ook nog eens beschut is tegen de wind en slechte weersomstandigheden.

Snel en lang oogsten Kruiden houden doorgaans niet van een te natte of te zure bodem. Ze groeien het best in goed gedraineerde, losse, droge en kalkrijke grond. Zorg in elk geval voor een goede afwatering, zeker in perioden met veel regen. Je kan bijvoorbeeld je kruiden in verhoogde zaaibedden planten. Hierdoor controleer je gemakkelijk zelf de ideale samenstelling van de bodem. Ook de afwatering verloopt zo een stuk eenvoudiger. Ga zeker de zuurtegraad van de grond na. Die mag voor kruiden niet te hoog zijn. Is dit toch het geval, voeg dan de nodige kalk toe aan de grond. Zo kan je de zuurtegraad van de bodem verminderen. De juiste zonrijke plaats, de goede bodem of speciale kruidenpotgrond en voldoende voedingsstoffen leveren al snel een mooie oogst op. Het ene kruid kan je vlugger oogsten dan het andere. Voor bepaalde kruiden duurt de oogstperiode gewoon langer. Hou hiermee rekening wanneer je kruidenplanten koopt zodat je snel en lang geurige kruiden kan oogsten uit je kruidentuin.

Heilzame of lekkere kruiden Kruiden worden vaak gekweekt om hun heilzame werking of omdat ze gewoon lekker zijn in gerechten. Heilzame kruiden houden je preventief in balans en

brengen verlichting bij bepaalde kwaaltjes. De 10 meest heilzame kruiden? Wij hebben ze voor je opgesomd. • Sint-Janskruid, voor een goede gemoedstoestand • Koriander, wondermiddel bij spierpijn en kneuzingen • Basilicum, maag- en darmversterkend • Peterselie, zeer vitaminerijk • Munt, werkt kalmerend, ook bij huidaandoeningen • Citroenmelisse, helpt bij hoofdpijn en koorts • Dille, werkt antibacterieel en bevordert de spijsvertering • Rozemarijn, werkt zenuwstillend • Salie, helpt tegen mond- en keelontsteking • Tijm, helpt bij hoest en keelpijn, of bij een kater.

Tip! Horta kruidendag Wil je kruiden oogsten uit je eigen moestuin of kruidentuin? Haal dan de juiste plantjes in huis! Laat je informeren en inspireren tijdens de Horta Kruidendag op zaterdag 14 april. En doe je voordeel met de niet te missen actie op kruidenplantjes!

HORTA DIEST Uw partner voor tuin en dier Tessenderloseweg 84 • 3290 Deurne T 013 66 49 19 • Volg ons op


Een oase van rust In je achtertuin

De tijd om die achterdeur wagenwijd open te gooien is bijna aangebroken. Wil jij deze zomer optimaal genieten in eigen tuin, dan hebben wij alvast enkele tips.

Fermob

Goed groen Als het op tuineren aankomt, heb je twee soorten mensen: die mét groene vingers, en die zonder. Behoor je tot die eerste categorie, dan weet je vast wel welke bloemen en planten thuishoren in jouw achtertuin. Geen groene vingers? Vraag dan in het tuincentrum welke planten en bloemen je best wanneer plant, zodat je deze zomer optimeel kunt genieten van een mooie tuin.

Zwembad of zwemvijver? Zwemmen in je eigen tuin is ongetwijfeld geweldig. Voor het zover is, moet je eerst kiezen uit een arsenaal van vijvers en baden. Om tot een besluit te komen, moet je namelijk een aantal kenmerken afwegen. Wil je dat die waterpartij opgaat in het groen,

of er net uitspringt? Wil je de bodem kunnen zien, of ben je niet bang van wat groen tussen je tenen? Ga zeker eens langs bij professionals voor je de knoop doorhakt. Welke optie je ook kiest, een duik in jouw bad of vijver zal deze zomer sowieso deugd doen.

Poolhouse of overdekt terras Wij Vlamingen houden ervan om onze leefruimte open te trekken. Dit doen we steeds vaker aan de hand van een overdekt terras of poolhouse. De mogelijkheden zijn vandaag de dag enorm. Het plezier van zo’n overdekt plekje in je achtertuin krijg je er gratis bij.

Hot, hot, hottub Een spa-ervaring in je achtertuin? Dat kan met een hottub. Originele

modellen worden verwarmd met hout, maar vandaag zijn er ook al tal van elektrische versies op de markt. De hottub komt oorspronkelijk uit Scandinavië, maar ook wij Belgen weten het gezellige, ontspannende karakter van dit buitenbad te appreciëren.

Meubels en co Tijdens de maanden dat we meer buiten leven dan binnen, gaan we graag all the way. Van overdekt terras tot poolhouse: alles wordt ingericht alsof het een echte woonkamer is. Denk aan buitensalons, muurtafels en decoratie. De stijl, die bepaal je uiteraard zelf. Maar je achtertuin huiselijk inrichtingen is sowieso een trend.


Lieten-Lieten bestaat 50 jaar!

en dat vieren we op onze OPENTUINDAGEN op 21 en 22 april

Uniek assortiment buitenplanten, ook minder courante soorten. Ruime keuze. Plantencentrum 3 ha groot. 2 cabrioserres. KOM VRIJBLIJVEND INFORMEREN VOOR EEN TUINONTWERP

TUINAANLEG - TUINARCHITECTUUR - PLANTENCENTRUM

Grote Baan 33 - 3560 Meldert-Lummen - info@lieten-lieten.be ma - za: 8 - 18 uur - zondag: 11 - 16 uur • DINSDAG GESLOTEN

GEEF ONKRUID GEEN KANS MET BOOMSCHORS • Kunststofhagen • Kunstgras • Draadstrips en lamellen • Aanleg onderhoudsvriendelijke tuinen • Afsluitingen • Tuinschermen • Kleine graafwerken

e

www.kunsthagen.b

Veldstraat 126 2430 Laakdal info@kunsthagen.be gsm: 0495 76 53 53

BOOMKWEKERIJ KELBERGEN Kelbergenstraat 2 • 3290 Schaffen T. 013 32 73 93 • M. 0473 52 43 41 info@schorspunt.be

www.schorspunt.be


De rondvraag Lente en groene vingers Iedere maand stellen we vijf vragen aan drie zaakvoerders uit de regio. Deze keer slaan ze op hun humeur, groene vingers en droomtuin. Zijn ze liever lui dan moe? Zij klappen uit de biecht in Ziezo’s Rondvraag. 1. Het is lente, wat doet dit met je humeur? 2. Ben jij zo een typische buitenmens? 3. Heb je groene vingers en jeuken ze al? 4. Hoe ziet jouw droomtuin eruit? 5. Fietsen, joggen of toch maar lekker lui?

Johnny Daems

Stefan Sannen

Tom Engelen

Gordrap, Veerle-Laakdal

Tuinen Sannen, Tessenderlo

Kunsthagen Z & J, Vorst-Laakdal

1. De eerste zonnestralen geven mijzelf en de klanten een positieve vibe. Ik ben een optimistisch persoon en zeker op een mooie dag komt dit extra tot uiting.

1. Zoals bij de meesten begint het dan te kriebelen en worden er weer volop plannen gemaakt. Voor ons is het de drukste tijd van het jaar, want de tuinkriebels van iedereen moeten worden beantwoord.

1. Als het weer begint te beteren, dan wordt toch iedereen vrolijk en goed gezind. Het geeft me een energieboost en nog meer zin om naar buiten te trekken.

2. Wanneer het weer het toelaat, vertoef ik vaak met mijn familie in een bosrijke en groene omgeving. We kuieren ook graag door de Antwerpse binnenstraten, waar gezelligheid troef is. 3. Wij hebben al plannen voor buitenwerkjes: de bouw van een pergola, aanpassingen in de tuin en de herinrichting van onze vijver. 4. Een plaats waar je tot rust kan komen, gezellig loungen aan een waterpartij, bij het geluid van kabbelend water, vogeltjes en de geur van bloemen. Maar ook een plek om met vrienden een leuke barbecue te houden, waarbij een buitenbar niet mag ontbreken. 5. Ik ben een zeer actief persoon, dus lekker lui past niet bij mijn levensstijl.

2. Natuurlijk ben ik een echte buitenmens. Dagdagelijks zijn wij bezig om met groen iets mooi te creëren. Maar ook in mijn vrije tijd vertoef ik graag in de natuur. 3. Dat we groene vingers hebben, is het minste wat je kan zeggen. En ze jeuken het hele jaar door! Daarom komen mensen naar ons met hun tuinproblemen. 4. Een tuin die één is met de omgeving en één met de natuur. Waar je tot rust kan komen, waar de verschillende seizoenen je elke keer opnieuw verrassen. 5. Eerst fietsen of wandelen en daarna lekker nagenieten op een terrasje.

2. Ja, ben graag bezig in de openlucht. 3. Ik vind het fijn om mij creatief uit te leven in de tuin. En ja, wanneer het weer mooier wordt, is de drang om er aan te beginnen groter. 4. Een rustgevende en onderhoudsvriendelijke tuin met een knus hoekje om in weg te dromen. 5. Ik kan wel genieten van een fietstochtje met de nodige stops onderweg. Een pintje drinken hoort daar ook bij.


CARPORTS, TUINBERGINGEN, POOLHOUSES EN TUINKEUKENS  POORTEN IN HOUT, METAAL EN ALUMINIUM OVERKAPPINGEN IN HOUT EN ALUMINIUM  TERRASSEN IN STEEN EN HOUT  PLAATSEN VAN EPDM FOLIE BETON- EN KLINKERWERKEN  VERANDA’S EN PERGOLA’S  BEKLEDING VAN GEVELS

Een houten bijgebouw dat dezelfde sfeer ademt als uw woning en tuin, klass iek of modern met een strak design... Kwalit atieve afwerking van uw project.

Meerlaarstraat 101

2430 Laakdal

G 0475 98 49 85

T 013 29 51 18

www.cvs-wooddesign.be

info@cvs-wooddesign.be


Shoppen moet een beleving zijn! Boetiek Domani breidt uit

het meest aangeplante druivenras in Ligurië. Dit is een frisfruitige, citrusstrakke en kwalitatieve druif, een echte aromatische kanjer.”

Hoe zal de nieuwe inrichting van de panden eruitzien?

Boetiek Domani in Heusden-Zolder gaat een zonnige toekomst tegemoet. Deze hotspot voor modebewuste dames en heren krijgt een ongeziene make-over. “Shoppen in onze winkel wordt meer dan ooit een buitengewone beleving!”

Jullie hebben binnenkort grote verbouwplannen? Brenda: “Jazeker! Het pand naast de huidige winkel wordt tot op de grond afgebroken. Wij laten op dat perceel een nieuwbouw optrekken, onderkelderd met een wijnkelder. Daarna breken we de muren tussen de twee panden uit, zodat er één groot geheel ontstaat voor boetiek Domani, wijnbar Vino Ascanio en onze wijnhandel. In totaal breiden wij met 300 vierkante meter uit.”

Een boetiek met een wijnbar, klinkt veelbelovend! Saartje: “Die combinatie slaat aan, reken maar! In onze boetiek staan nu al rekjes met wijn en dat concept is een schot in de roos. Mijn vriend en ik importeren wijnen enkel en alleen afkomstig uit Ligurië, een wondermooie regio aan de kust in het noordwesten van Italië. Fijne, delicate pareltjes van wijnen, die bij ons nog niet zo bekend zijn. De opbrengsten van de oogst zijn bewust laag, de export is beperkt. We bezoeken de wijnboeren ter plaatse en focussen op wijnen die je in België amper kan vinden. Wijnen die zijn opgenomen in Gambero Rosso, de Italiaanse wijnbijbel. Zo pakken wij uit met de exclusieve Etichetta Nera, een prijswinnaar onder de Italiaanse topwijnen. 100 procent Vermentino,

Brenda: “Een groot deel van het interieur werken we af met het beroemde Carrara-marmer. Ik ben afkomstig van deze streek en familieleden zijn er aan de slag als marmer- bewerker. Daarnaast worden hout, beton en veel glas voorzien. Een blikvanger is vast en zeker de binnenpatio, die baadt in het licht. Vóór alles willen wij een gezellige, huiselijke sfeer creëren. Precies zoals dat vandaag bij Domani het geval is.”

Verandert er iets aan de succesformule van Domani? Saartje: “Onze klanten kunnen op hun twee oren slapen en blijven rekenen op ons vertrouwde aanbod. Van maat 34 tot en met 46 en voor elk budget! We werken met vaste merken, die elk jaar wel worden aangevuld met nieuwe namen. Zo staan wij bekend als een van de grootste afnemers in Limburg van Liu Jo. We volgen ook de nieuwe Scandinavische merken op de voet en zijn vaak de eersten die ermee uitpakken. Mijn schoonmoeder Brenda en ik willen samen met verkoopster Conny trendsetters zijn. Onze slogan luidt niet voor niets: mode van morgen, vandaag bij Domani!”

BOETIEK DOMANI Guido Gezellelaan 172 3550 Heusden-Zolder T 011 45 30 20 • www.boetiekdomani.be


advies, meten & plaatsen (door zaakvoerder)

RAAMDECORATIE ZONWERING • VERF en BEHANG • TAPIJTEN • TAFELLINNEN

Wolvenstraat 24 • Diest • t. 013 66 18 86 • f. 013 66 18 87 • info@hetwoonhuis.be • www.hetwoonhuis.be di. t/m za. van 9.30u - 12.30u en van 13.30u - 18.00u • zo. & ma. gesloten

Ontdek de prachtige combinatie van het Koffiehuis Even Genieten en de decoratiewinkel Histoire d’Emile. Moeder en dochter baten samen dit uniek concept uit in het mooie Hageland met fiets-en wandelroutes.

Een ruim aanbod van overheerlijke koffies, verschillende soorten thee oa chakrathee, en andere dranken. Zelfgemaakt gebak en kleine hongerstillers. Specialiteit; High Tea’s, op z’n Engels: een combinatie van hartige en zoete hapjes, scones met clotted cream en jam. In het winkeltje kan je terecht voor mooie landelijke decoratie, interieuradvies en cadeauartikelen. Dorpsplein 4, 3470 Kortenaken 0476 92 23 79 - marina.coomans@hotmail.com • 0478 72 41 56 - histoiredemile@outlook.com Openingsuren: ma.: gesloten, di t/m za open van 10u - 18u • Eerste zondag van de maand open

Volg Even Genieten en Histoire d’Emile


Win een luxe bad- of bedset van De Witte Lietaer Zoek de oplossing en maak kans op een badset (bestaande uit 4 washandjes, 4 handdoeken van 50x100 en 2 douche handdoeken van 70x140cm) of een bedset (bestaande uit een donsovertrek en 2 kussenslopen voor een tweepersoonsbed) naar keuze van bij Gordrap uit Veerle-Laakdal. Stuur de oplossing voor 27 april 2018 naar greetje@ziezomagazine.be. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Veel succes.

oosters kleed dier

gebaar

spil

opdracht

pupil

1

stadium

aanlegplaats

sneeuwhut

onderwijzeres

chemisch element

4

nobel

landgoed

waterdier

zangnoot

2

emmer voegwoord

deel v.e. lichaam

plechtige belofte

5

werkwagentje

broos

studeren

deel v.d. Bijbel

appel

keukenapparaat rit

8

soortelijk gewicht

7

dans

botloos stuk vlees

voorvoegsel voorbij

schildknaap

rivier in Spanje

plakband

6

besef papegaai zacht

shoarma

Oostenrijk op internet

3

bijvoorbeeld (Fr.) aangezicht

1

rondhout

schil

9

2

3

4

5

6

Griekse letter

7

8

9

Gordrap Veerledorp 60 • 2431 Veerle-Laakdal www.gordrap.be


Gordrap staat voor jarenlange expertise in het meten, maken en plaatsen van binnenzonwering, paneel en vouw gordijnen, overgordijnen en vloerbekleding. Wij werken ook op grotere breedtes en hoogtes en alle raamdecoratie kan zowel manueel als elektrisch bedienbaar zijn met de beste motors en sturingen. Wij staan garant voor een prima service en zeer klantgerichte aanpak, waarbij wij onze klanten op een positieve manier vrijblijvend adviseren.

NIEUW

Het volledige assortiment van De Witte Lietaer voor bed- en badlinnen van zeer hoogwaardige kwaliteit aan de beste prijzen! lakens en overtrekken badkamer carpetten keukenhanddoeken handdoeken donsdekens kussens

Veerledorp 60, 2431 Veerle-Laakdal T 014 84 12 92 E info@gordrap.be W www.gordrap.be Dinsdag t/m vrijdag 10u-18u. Zaterdag van 10u- 17u. Zondag en maandag gesloten


Een must do deze lente Op stap met je fiets of scooter

Kriebelt het bij jou ook om te genieten van het lentezonnetje? Hoog tijd om die fiets of scooter uit de garage te halen en klaar te maken voor het eerste ritje van het jaar!

Fietsen doet goed Fietsen is gezond. Dat weet iedereen. Maar wist je ook dat je je biologische leeftijd met maar liefst 9 jaar kunt verlagen als je drie keer per week 45 minuten gaat fietsen? Ook de buitenlucht heeft een positief effect op je lichaam. Het zorgt, net als joggen in openlucht, voor een betere weerstand. Zo ben je gewapend tegen aanvallen van bacteriën en virussen. Verder zou fietsen een positief effect hebben op je spijsvertering, je stressleven én je slaap.

Zonder fietsfiles Al die voordelen zijn natuurlijk handig meegenomen, maar wat fietsen écht leuk maakt, is dat je het op quasi elke leeftijd kan doen. In tegenstelling tot joggen of hardlopen, wat niet voor iedereen is weggelegd. Je kan

fietsen als iets functioneels zien, om je zo snel mogelijk van punt a naar punt b te brengen. Fietsfiles zijn in ons Belgenlandje immers nog onbestaand. Maar fietsen heeft ook iets recreatiefs, met de ganse familie op zondagmiddag bijvoorbeeld.

Pitsstop Of je nu alleen bent of in groep, fietsen is altijd fun. Plan jij deze lente zo’n uitje, dan kun je online of via een fietskaart snel en makkelijk je fietsroute uitstippelen. Vergeet ook zeker niet te checken of er onderweg voldoende leuke stopplaatjes zijn. Een ijsje of een fris pintje smaakt altijd beter wanneer je er enkele kilometers voor gereden hebt.

Met een motortje Een dagje ouder, lange afstanden

voor de boeg of simpelweg iets minder sportief? Dan kun je altijd opteren voor een elektrische fiets. Dit gamma zit enorm in de lift. Terwijl we vroeger vooral oma’s en opa’s tegen onverklaarbaar hoge snelheid voorbij zagen rijden, zien we vandaag een breed publiek vallen voor de charmes van een fiets met een motortje.

De scooter op Over een motortje gesproken: samen met dat lentezonnetje komen ook de scooters weer naar buiten. Een tochtje met zo’n scooter, in groep of alleen, is altijd een succes! Heb je de kriebels echt te pakken, dan kun je natuurlijk zelf een exemplaar aanschaffen. Uit nostalgie, of omdat zo’n scooter echt praktisch is.


Vier je dit jaar je

communie of lentefeest? Wij hebben de leukste fietsen! Kom ze tijdig bestellen.

Bij aankoop van een nieuwe fiets een fietscomputertje

GRATIS

CYCLINGSHOP MONDELAERS Diesterstraat 53 bus 3 3980 Tessenderlo 013 29 52 77 cyclingshop-mondelaers@telenet.be Di-vr 9u-12u & 13u-18u • Za 9u-14u • Zo & ma gesloten

WWW.CYCLINGSHOP-MONDELAERS.BE


Anna en Willy uit Binderveld haalden met hun tuinkamer heel wat extra licht en ruimte in huis. Ze kozen voor een origineel concept, met een extra zithoek in een zeshoekige erker. In het verlengde werd ook een pergola opgetrokken. Het resultaat oogt bijzonder stijlvol.

Klanten

AAN HET WOORD

PROJECT IN BINDERVELD ANNA & WILLY

Waarom koos u voor een tuinkamer met pergola ? Anna : Vroeger hadden we enkel zicht op de tuin door het keukenraam. Dat was gewoonweg niet genoeg. Nu zitten we heel vaak in de tuinkamer en soms zien

Onze tuinkamer is goud waard

we zelfs eekhoorntjes rondhuppelen. Dan voelen we ons echt in de natuur, terwijl we eigenlijk binnen zitten. Een zalig gevoel ! Willy : De pergola namen we er graag bij. We wilden namelijk een stuk terras waar we altijd droog konden zitten. Dat is bijvoorbeeld de ideale plek om in de zomer een barbecuetoestel te plaatsen bij onzeker weer. Toen we dit model in de toonzaal zagen, waren we meteen verkocht. We hoefden dus niet lang te zoeken. Anna : Het was de juiste beslissing om die pergola er

Heeft uw tuinkamer de verwachtingen al ingelost ? Anna : Het vele licht is zó aangenaam dat je al snel niet meer zonder kan. Ik kan hier makkelijk uren zitten om helemaal tot

meteen bij te nemen. Nu sluit hij naadloos aan bij de

rust te komen met zicht op de tuin. In de winter hangen we

tuinkamer. Mochten we de pergola pas achteraf aan-

graag vogelhuisjes in de tuin. Dan kunnen we heel goed zien

gebouwd hebben, was het misschien veel moeilijker

hoe de vogeltjes er gretig gebruik van maken. Prachtig ! Onze

geweest om zo’n mooi geheel te creëren.

tuinkamer is echt goud waard.


Uw specialist in woonuitbreidingen ONTDEK ONZE

lente

VOORWAARDEN IN ONZE TOONZALEN

Ontdek de vele mogelijkheden in onze exclusieve toonzalen

Toonzaal Meerhout Molsebaan 47 - 2450 Meerhout Check onze website voor de openingsuren en onze andere toonzalen: www.willemsverandas.be Willems NV - Lievensveld 7 - 9600 Ronse

WOONUITBREIDINGEN : TUINKAMER · LEEFVERANDA · PERGOLA · ORANGERIE · POOLHOUSE · HORECA

Contacteer ons op 055 21 85 31 of via willemsverandas.be voor een vrijblijvend bezoek van één van onze experts en een gratis offerte.

De Leefveranda® is een beschermd merk van Willems veranda’s nv.

Volg ons op


OPENDEURDAGEN

Pius X-Middenschool donderdag 3 mei van 18u tot 20u30 zondag 6 mei van 10u tot 12u30

Pius X-College donderdag 3 mei van 18u tot 20u zondag 6 mei van 10u tot 12u

EERSTE graad • 1ste & 2de leerjaar EERSTE LEERJAAR A Latijn Moderne Moderne basis STEM

TWEEDE LEERJAAR Handel Latijn Moderne wetenschappen STEM

TWEEDE LEERJAAR BEROEPSVOORBEREIDEND LEERJAAR Kantoor en verkoop Verzorging-Voeding

EERSTE LEERJAAR B

PIUS X-MIDDENSCHOOL • Kerkstraat 4A • 3980 Tessenderlo • T 013 66 22 27 info@middenschoolpiusx.be • www.middenschoolpiusx.be

TWEEDE graad • 3de & 4de leerjaar

DERDE graad • 5de & 6de leerjaar

ECONOMIE EN SALES ASO • Economie (optie talen) ASO • Economie (optie wiskunde) TSO • Handel BSO • Kantoor (Office en retail)

ECONOMIE EN SALES ASO • Economie - moderne talen ASO • Economie - wiskunde TSO • Boekhouden - informatica BSO • Kantoor (office & logistiek)

TALEN EN CULTUREN ASO • Latijn

TALEN EN CULTUREN ASO • Latijn - moderne talen ASO • Latijn - wiskunde

WELZIJN EN MAATSCHAPPIJ TSO • Sociale en technische wetenschappen BSO • Verzorging - voeding WETENSCHAPPEN ASO • Wetenschappen ASO • Wetenshappen (STEM)

WELZIJN EN MAATSCHAPPIJ TSO • Sociale en technische wetenschappen BSO • Verzorging WETENSCHAPPEN ASO • Wetenschappen - wiskunde

SPECIALISATIEJAAR • 7de leerjaar ECONOMIE EN SALES BSO • Business support

PIUS X-COLLEGE • Stationsstraat 125 • 3980 Tessenderlo • T 013 67 03 90 info@piusxcollege.be • www.piusxcollege.be

INSCHRIJVINGEN Tijdens de openingsuren van de school op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u tot 15u30 op woensdag van 8u tot 12u Tijdens de opendeurdagen Tijdens de vakantie van maandag 2 juli t/m donderdag 5 juli 2018 en van donderdag 16 augustus t/m vrijdag 31 augustus 2018 van 9u tot 12u, op zaterdag 18 en 25 augustus van 9u tot 12u, extra: op maandag 20 augustus van 18u tot 20u


APHRODITE Elegante damesmode van maat 34 tot 46

Stationsstraat 67 • 2440 Geel • T 014 58 26 33 •

OPENDEURACTIES

ELEKTRISCHE FIETSEN, STADSFIETSEN, JEUGDFIETSEN, MTB EN GRASMAAIERS De ganse maand april OPEN OP ZONDAG (10u-17u)

Al meer dan 30 jaar garant voor een goede service en een onberispelijke kwaliteit. Alle herstellingen in eigen werkplaats.

vanaf €1149

Ruime keuze uit verschillende topmerken voor ieder budget Elektrische fietsen met Bosch motor vanaf €1999 FIETSEN - BROMFIETSEN - GRASMAAIERS

Vorstsebaan 1 2431 Veerle Tel. 014 84 13 85 www.denhondt.be


Greetje gaat uit... Voor columniste Greetje kan er nooit genoeg gespin zijn. Zij is dol op haar katten Girlie en Glowie. Toch zet ze geen fluffy monsters in de spotlights, maar wel mensen zoals jij en ik, met een niet-alledaags beroep of hobby. In het Diestse centrum ligt een gebouw waar Vrouwenopvang Diest is gehuisvest, een afdeling van CAW Oost-Brabant. Daar worden vrouwen met eventueel kinderen opgevangen die om diverse redenen niet bij hun partner kunnen blijven of thuis kunnen wonen. Meestal gaat het om familiaal geweld. Kurt is er contextbegeleider. Hij werkt rechtstreeks met de partner, familie en iedereen uit de omgeving van de betrokkene die kan meehelpen in het begeleidingsproces. “Vroeger was dit een vluchthuis met geheim adres, maar sinds enkele jaren zijn we een opvanghuis met gekend adres. Je kan er terecht via een onthaalpunt van

Kurt in ’t kort Naam Kurt Dufraing. Leeftijd 43 jaar.

het CAW in Diest, Leuven, Aarschot of Tienen”, vertelt Kurt. “Daar bekijken we dan samen wat de best mogelijke opvang en begeleiding is op dat moment en in die situatie. Familiaal geweld wordt meestal geassocieerd met het zwart-witverhaal: vrouw is het slachtoffer, man is de dader. Maar door beide partners te betrekken en hun verhalen bij elkaar te leggen, komen zowel man als vrouw soms tot andere

Woonplaats Zichem.

inzichten.”

Job Contextbegeleider.

Kurt is nu drie jaar aan de slag in Diest, daarvoor werkte hij met adolescenten bij

Grootste droom en wens Mijn droom staat binnenkort voor de deur. We hebben een camper besteld waarmee ik er met mijn vrouw en dochter op uit kan trekken. Ik kijk er naar uit om vooral mijn dochter een stukje van de wereld te laten zien.

Huize Levensruimte in Averbode. “Beide jobs draaien vooral rond communicatie. In

Figuur naar wie je opkijkt Mijn grootouders. Ze zijn enkele jaren geleden overleden, maar inspireren mij nog altijd door hun kracht en eenvoud. Zij beseften hoe je simpelweg gelukkig kan zijn. Zonder veel blingbling en niet hoe de sociale media het nu voorschrijft.

waarheid’ blijven vastzitten, is de situatie soms schrijnend.”

Levensmotto Besef dat je als mens sowieso een uniek leven hebt op deze aardbol. Voor meer info: www.cawoostbrabant.be

mijn vorige job ging het om de communicatie tussen ouders en kinderen, nu gaat het om vrouwen en hun partner.” Kruipen sommige schrijnende toestanden niet onder zijn huid? “Werken met mensen ligt altijd gevoelig”, knikt hij. “Vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ’s avonds het werk even achter je laat en leert relativeren. Het geeft mij veel voldoening als je merkt dat mensen door hun eigen inzichten stilaan terug naar elkaar toegroeien. Maar als bijvoorbeeld kinderen het slachtoffer worden van ouders die elk in hun ‘eigen

Vrouwen verblijven hier voor een korte of langere periode. Hun inkomsten financieren het verblijf en worden indien nodig aangevuld met steun van het OCMW. Ze zorgen zelf voor eten, was en plas en houden alles proper. Willen vrouwen wel weg uit dit geborgen nest? Kurt beaamt dat een veilig gevoel inderdaad belangrijk is, maar dat er wel wordt gestreefd naar zelfstandigheid of een begeleide terugkeer. Hij drukt er op dat dit enkel kan worden verwezenlijkt met het hele team: zes personen die zich inzetten voor vrouwen in nood. We ronden het gesprek af en het doet me deugd dat ik zoveel meer ben te weten gekomen over dit prachtige initiatief. Ik krijg nog een warme handdruk van een warme mens.


• OVERZETDAKEN • PANNENDAKEN • PLATTE DAKEN • HERSTELLINGEN

al uw dak- en zinkwerken tegen de beste prijs!

• DAKRENOVATIE • VERNIEUWEN VAN GOTEN • ISOLATIEWERKEN

OVERZET DAK

30 JAASRFABRIEK

PANNEN DAK

gratis opmeting & direct prijsofferte!

GARANTIE

HANS MEELBERGHS | GSM: 0494 47 92 00 | SUPERDAK@TELENET.BE NIEUWE TOONZAAL: DE WEVEN 1 | 3583 PAAL | TEL. 011 42 00 88

WWW.SUPERDAK.BE

Fietsen MBT BMX Fietsen Oxford en andere Elekrische fietsen met Bosch of Shimano motor

Fietsen Verbelen gekend huis sinds 1919

Hampton Bays Léonie de Paris Marc O’Polo Nenette Ottod’Ame Penny Black PIU Raffaello Rossi Ramona C River Woods Scapa Flow Soaked In Luxury VERYSIMPLE ACCESSOIRES Titto Lestrada

Ontdek de Lenteen Zomercollectie bij Mio Mondo tijdens het weekend van vr 27 tem zo 29 april!

Bubbels & fingerfood Directe korting bij aankoop!

Statiestraat 24/A | 2400 Mol T. 014 32 22 45 | di-vr 10u-12u30 en 13u30-18u | za 10u-18u | ma gesloten

Camiel Verbelen Hasseltsebaan 2, 3290 Deurne-Diest 013 66 21 59 • 0474 29 86 85 • fietsen.verbelen@skynet.be Open van di. t/m vr. van 8 tot 19 uur en op za. van 8 tot 18 uur


XL-mode doet je stralen Trendsetter in volslanke mode

Voor dames en heren met een maatje meer is het niet altijd makkelijk om leuke, laat staan hippe, kleding te shoppen. Zij komen dan ook maar al te graag over de vloer bij XL-mode. Zaakvoerster Katti Frederickx en haar team steken hun klanten van kop tot teen in het nieuw, accessoires inbegrepen! Wie op zoek is naar iets casual chic, een outfit voor elke dag, trendy vrijetijdskleding of een elegant ensemble voor een bijzondere gelegenheid vindt zijn weg naar XL-mode. Je wordt er verwelkomt in een huiselijke sfeer en voelt je er meteen thuis. In de winkel staan Katti, Sonja en Ingrid voor je klaar. Zij presenteren je vrijblijvend de geknipte outfits en geven je eerlijk advies. Want volslanke mode kan uiterst trendy, stijlvol en modieus zijn!

Topmerken voor haar

Stijlvolle outfits voor hem

Vrouwen met een maatje meer worden bij XL-mode op hun wenken bediend. Zij maken de juiste keuze uit kwaliteitsvolle topmerken en unieke collecties kleedjes, broeken, blouses, T-shirts, jassen en vestjes. Vanaf maat 42 tot en met maat 60. XL-mode heeft ook het ruimste aanbod van lingerie, correctieondergoed, nachtkleding en badmode in huis. Goed om te weten: nagenoeg alle omtrekmaten van 90 C tot en met cup G zijn in voorraad. Heeft u een grote schoenmaat? Speciaal voor vrouwen pakt XL-mode uit met maat 37 tot en met 45. Dé must haves zijn de schoenen van het merk Softwaves: zowel sportieve als meer geklede schoenen met uitneembare zooltjes. Handig als je steunzolen gebruikt! De kers op de taart zijn de smaakvolle en exclusieve accessoires. Van handtassen en juwelen tot sjaaltjes en riemen. Wedden dat je de show steelt?

De kleren maken de man. Dat is bij volslanke heren niet anders. Ook zij komen graag chic en modieus voor de dag en vinden bij XL-mode gegarandeerd een outfit die hen als gegoten zit. Eigentijdse hemden, broeken, T-shirts, pullovers, jassen, ondergoed en nachtkleding. Van XL tot en met 7XL. Niet elke man vindt passende schoenen binnen de standaardmaten. Het assortiment van Australian Footwear reikt van schoenmaat 43 tot 50. Of je nu sportief of gekleed op pad gaat, dit comfortabele schoenmerk blinkt uit in stijl.

Ook op zondag open Ga eens snuisteren in de kledingrekken van XL-mode. Kijk in alle rust rond of laat je adviseren door een van de medewerkers. Bovendien doe je in de outlet superkoopjes aan 70 procent korting. Waar wacht je op? De winkel in Scherpenheuvel is heel de week, behalve op woensdag, doorlopend open. Dus ook op zondag, en dit van 13 tot 18 uur. Er is een ruime parking voor de deur.

XL-mode Mannenberg 32a 3270 Scherpenheuvel T 013 33 31 13 • Volg ons op


lente Opendeur bij

tem zondag 8 april 2018 HASSELT & SCHERPENHEUVEL

EXTRA OPEN

OP ZONDAG op 8 april van 13-18u Leuke attentie* voor iedere klant

*(bij aankoop vanaf €125, 1 per klant, per aankoop, niet cumuleerbaar)

Wij ontvangen u graag in onze gezellige winkels met een koel glaasje bubbels of een smakelijke koffie en daarbij iets lekkers natuurlijk. Hopelijk mogen we u verwelkomen, uw XL-team

HASSELT St.Truidersteenweg 117 011 35 35 50 SCHERPENHEUVEL & OUTLET Mannenberg 32a 013 33 31 13

WWW.XLMODE.BE

Ons verkoopteam staat u met plezier bij met eerlijk advies en een helpende hand om u de perfecte outfit te helpen uitkiezen


DE ALLEREERSTE BMW X2. ONTDEK HEM BIJ BMW VAN OSCH.

Milieu-informatie (KB 19/03/04): www.bmw.be

4,5-6,2 L/100 KM • 118-142 G/KM CO2

van Osch Halen Industriepark 1122 3545 Halen Tel. 013 46 01 30 www.vanosch.bmw.be

van Osch Hasselt Scheepvaartkaai 14 3500 Hasselt Tel. 011 21 15 10 www.vanosch.bmw.be

van Osch Tienen Ambachtenlaan 2A 3300 Tienen Tel. 016 81 25 39 www.vanosch.bmw.be

Le plaisir Echt rijplezier de conduire


BMW X2. YOU WERE X-TRAORDINARY.

Een rebelsere lancering kon de BMW X2 zich niet wensen: een waanzinnige locatie, vette beats, lekkere hapjes en een publiek om ‘U’ tegen te zeggen. De looks van de allereerste BMW X2 lieten niemand onverschillig tijdens The Rebel Party van zaterdag 3 maart 2018! vanOschBMW


Tropical fashion De zon in je kleerkast

Deze zomer wanen we ons zonder twijfel in tropische oorden. Daar zorgen tal van botanische prints, natuurlijke kleuren en stoere illustraties voor.

50 Shades of green Groen is niet weg te denken uit het kleurenpalet van deze zomer. Van licht- over olijf- tot donkergroen: alles komt dit seizoen aan bod. Deze verscheidenheid aan tinten zorgt ervoor dat iedereen zijn perfecte groentint kan uitzoeken, zonder uit

de toon te vallen. Bovendien laat groen – in welke variant dan ook – zich makkelijk combineren met beige of wit. Nog twee toptinten voor de zomer van 2018!

Wild thing

ruw kantje heeft, kunnen we niet ontkennen. Tijgers, leeuwen en andere koningen van het dierenrijk passeren de revue. Soms opvallend, dan weer subtiel. Wees niet bang, tegen het begin van de zomer heeft zowel jong als oud deze trend omarmd.

Dat deze tropische trend een

Niet zeker of zo’n gewaagd item iets voor jou is? Combineer het dan met een effen kledingstuk voor een minder opvallende look.

Prachtige prints Naast effen stukken in groen, wit of beige passen ook patronen perfect binnen deze zomertrend. Niet zeker of zo’n gewaagd item iets voor jou is? Combineer het dan met een effen kledingstuk voor een minder opvallende look. Maar hé, wil je deze zomer een statement maken, ga dan voor een complete look met ’n botanische print.

Denk ook aan details

Xandres

Je look afmaken? Dat doe je met de juiste details. Denk aan een haarlint met een tropische print, of een handtas in een prachtig groene tint. Ook schoenen en juweeltjes kunnen op deze look worden afgestemd voor een geslaagd totaalplaatje.


Invest in your hair, it’s the crown you never take off

Solveld 46, 3980 Tessenderlo 013 66 16 16 info@hairspray.be www.hairspray.be

bieren | frisdranken | snoep | wijn | likeuren | koffie

Prik&tik Paal - Dranken Gijbels, uw drankenspecialist Exclusief verdeler van Koolputtersbier, Dief!, Halen Enkel en Babycham.

Drankenspecialist voor horeca, evenementen, feestjes... Met winkelruimte ook voor particulieren.

Ruim ent s as ortim uw r o wijn vo st! lentefee

Mogelijkheid om bij feestjes de niet-geconsumeerde drank retour te geven. Vraag naar onze voorwaarden!

ANTWERPEN

U vindt ons op het industrieterrein in Paal!

HAM

BEVERLO

TESSENDERLO

E3 13

Schoebroekstraat 63 - 3583 Paal T 011 43 76 83 - F 011 43 76 82 - www.drankengijbels.be -

BERINGEN-MIJN

afrit 26

BERINGEN

Alle dagen open van 9u tot 12u en van 13u tot 18u, zaterdag van 9u tot 17u, zondag gesloten. PAAL

afrit 26 HASSELT


jos beckx PROFESSIONELE GEREEDSCHAPPEN

BLACK SATURDAY KOM LANGS OP 7 APRIL EN LAAT JE VERRASSEN DOOR TAL VAN DEMO’S EN FIKSE KORTINGEN!

7 APRIL 8-18U

START GRASMAAIERSEIZOEN!

€ 115 Kompressor Prebena

€ 479

WIJ

Metabo afkort en verstekzaag KGS 254M

+

NIEUW!

BETA

GRATIS T-SHIRT!

Acties geldig zolang de vooraad strekt

BIJ AANKOOP VAN EEN WERKBROEK 1495 OF 1496

Actie

€ 62.00

excl. BTW

BTW € 75.02 incl.

€ 79.90

niet

geld

ig o

LEN D

p pr omo

prijz en,

excl. BTW

ben

zine

- en

gas

1992

prod

€ 96.68 incl

. BTW

1496

WERKBROEK ZONDER SPIJKERZAKKEN

WERKBROEK MET SPIJKERZAKKEN

1330 60% katoen, 40% polyester, ripstop, 250g/m²

1330 60% katoen, 40% polyester, ripstop, 250g/m²

Duurzame en functionele ripstop service werkbroek. De werkbroek heeft stretch materiaal op de kuiten en aan de binnenkant van de dijen voor optimale pasvorm en comfort. Top-loading kniezakken van CORDURA®-stretch materiaal. Niet aanbevolen voor werkzaamheden in de zwaardere bouw.

Duurzame en functionele ripstop service werkbroek met CORDURA®-versterkte spijkerzakken. De werkbroek heeft stretch materiaal op de kuiten en aan de binnenkant van de dijen voor optimale pasvorm en comfort. Top-loading kniezakken van CORDURA®-stretch materiaal. Niet aanbevolen voor werkzaamheden in de zwaardere bouw.

excl. BTW

l. BTW € 108.78 inc

ucSHORT ten DENIM STRETCH X1900 1141 55% katoen, 15% polyamide, 30% Functionele short van CORDURA® Denim stretch met extra stretch materiaal in het kruis voor optimale bewegingsvrijheid.

GRATIS BASEBALL CAP! BIJ AANKOOP VAN EEN WERKSHORT 1992

Professionele automatische laskap

E BT

€ 89.90

polyester, denimcoating, CORDURA® Denim stretch, 340 g/m²

1495

Acties enkel beschikbaar zolang de voorraad strekt.

€ 40

+

Staatsbaan 14a • 3945 Ham Tel. 013/66 69 96 • Fax 013/66 35 82

W

Gereedschapswagen

€ 399

Kijk snel op Facebookpa onze gi maak kans na en op hogedrukre een iniger!

Openingsuren: ma-vrij: van 8 doorlopend tot 18.00u. • za: van 9 doorlopend tot 16u.


Te koop

9 luxe appartementen in centrum Tessenderlo —— — Stationstraat 71 Voorzien van vloerverwarming en domotica Lift, toegankelijk voor rolstoelgebruikers • Garage • Ruime terrassen • •

Verkoop & info

Peter Legiers 0475 24 80 48

contact@destatietessenderlo.be www.destatietessenderlo.be


Notaris Philip Vertessen TE KOOP: uit de hand PERCEEL GROND TE TESSENDERLO, SCHOTERWEG GEMEENTE TESSENDERLO - vierde afdeling Tessenderlo. Twee percelen grond gelegen te 3980 Tessenderlo, aan de Schoterweg, gelegen in deels woongebied met landelijk karakter en deels agrarisch gebied, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie A, nummers 1437 F P0000 en 1437 G P0000, met een totale oppervlakte van vierentwintig are drieënzeventig centiare (24a 73ca).

PERCEEL BOUWGROND TE LAAKDAL (VEERLE), HOEK AVERBOODSEBAAN-HUYTEN

WOONHUIS HALF OPEN BEBOUWING MET TUIN TE TESSENDERLO, TERLAAK 12

Gemeente LAAKDAL – eerste afdeling – VEERLE. Een perceel bouwgrond voor open bebouwing gelegen te Laakdal (Veerle), hoek Averboodsebaan-Huyten, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummers 0616GP0000 en 0616HP0000, met een totale oppervlakte volgens kadaster van 09a 20ca.

Gemeente Tessenderlo – 2de afdeling. Een woonhuis in half open bebouwing en tuin, gelegen te Tessenderlo, “Terlaak 12” en ter plaatse genaamd “D’Ulfheide”, gekadastreerd sectie B, nummers 1529/Z/P0000 en 1529/W/ P0000, groot 5a60ca.

Onder toepassingsgebied van het Bijzonder Plan van Aanleg ‘Wetsberg’.

Stedenbouwkundig attest afgeleverd door de gemeente Laakdal op 17 augustus 2017, met als referte 2017/00001.

Informatieverplichting artikel 5.2.1. Vl. Codex Ruimtelijke Ordening: 1) Gvg; 2) deels WgLk en deels Ag; 3) Gdv; 4) Gvkr; 5) GVv.

Informatieverplichting artikel 5.2.1. Vl. Codex Ruimtelijke Ordening: 1) Gvg; 2) WgLk; 3) Gdv; 4) Gvkr; 5) Gvv.

Verdere informatie en foto’s: ten kantore van notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12 (013/67.84.44).

Verdere informatie en foto’s: ten kantore van notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12 (013/67.84.44) en ten kantore van notaris Marc DEMAEGHT te Laakdal (Veerle), Veerledorp 30 (014/84.14.44).

vraagprijs € 400.000,00

vraagprijs € 110.000,00

PERCEEL BOUWGROND (LOT 2) TE BERINGEN (KOERSEL), WIELEWAALSTRAAT Gemeente BERINGEN – vijfde afdeling - KOERSEL. Lot 2: Een perceel bouwgrond voor open bebouwing gelegen te Beringen (Koesel), aan de Wielewaalstraat, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 0344 C P0000, met een totale oppervlakte volgens kadaster van 14a 93ca. Informatieverplichting artikel 5.2.1. Vl. Codex Ruimtelijke Ordening: 1) Gvg; 2) WgLk; 3) Gdv; 4) Gvkr; 5) VV 22/2/1967.

Kleine voorraadkelder • Gelijkvloers: inkom, woonkamer, keuken, badkamer en W.C. • Boven: 3 kamers Niet-geïndexeerd KI: € 367,00. Klein beschrijf mogelijk indien voldaan aan alle voorwaarden. EPC: 436 kWh/m²jaar. Informatieverplichting artikel 5.2.1. Vl. Codex Ruimtelijke Ordening: 1) Gvg; 2) Wg; 3) Gdv; 4) Gvkr; 5) Gvv. VRAAGPRIJS: omvattend het volledige onroerend goed: € 165.000,00. Verdere informatie en foto’s: ten kantore van notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12 (013/67.84.44).

PERCEEL LANDBOUWGROND TE LAAKDAL, KLEINSTRAAT GEMEENTE LAAKDAL - vierde afdeling - Vorst. Een perceel landbouwgrond gelegen te 2430 Laakdal, aan de Kleinstraat, ter plaatse genaamd ‘Cranie Gragt’, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummer 0655/P0000 met een oppervlakte van een hectare eenentwintig are vijfentachtig centiare (1ha 21a 85ca). Informatieverplichting artikel 5.2.1. Vl. Codex Ruimtelijke Ordening: 1) Gvg; 2) Lwag; 3) Gdv; 4) Vkr Vlaamse Waterweg; 5) GVv.

Verdere informatie en foto’s: ten kantore van notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12 (013/67.84.44).

Verdere informatie en foto’s: ten kantore van notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12 (013/67.84.44).

vraagprijs € 160.000,00

vraagprijs € 70.000,00

Verdere informatie en afspraak voor bezichtiging:

Notaris Philip Vertessen • Markt 12 • Tessenderlo • T 013/67 84 44


Badkamers

complete badkamerrenovatie alles in één hand

Sanitair

sanitaire leidingen en toestellen

Al 20 jaar uw specialist in badkamerrenovatie

Verwarming

vloerverwarming en radiatoren, gas- en mazoutverwarming, zonneboiler, ventilatie, warmtepomp/boiler

levering en/of plaatsing

Industrieweg 51 (GPS hoek Zillekesstraat-Industrieweg) • 3980 Tessenderlo T 013 66 20 04 • info@willems-karel.be • www.willems-karel.be Openingsuren: ma tem vr van 9u-12u & 13u-18u. za van 9u-12u & 13u-16u, zondag gesloten


S LEN N E DAG 1/4 2 19 STARTEN MET LENZEN? STARTEN MET LENZEN? Kom langs tijdens de Lensdagen en maak gratis kennis met de Rolls dede contactlenzen. RollsRoyce Roycevan van contactlenzen. Kom april t.e.m. Kom van van donderdag donderdag 19 april t.e.m.zaterdag zaterdag2121april april langs op onze lensdagen voor een gratis lensaanpassing een afspraak, dan ben je zeker vanvan eeneen plaats. lensaanpassing t.w.v. t.w.v. €50! €50!Maak Maakop opvoorhand voorhandeven even een afspraak, dan ben je zeker plaats. Daarbovenop krijg lenzen van vanJohnson Johnson&&Johnson Johnson cadeau! krijgje jeook ookeen eenproefset proefsetvan van de ACUVUE ACUVUE®® lenzen We een hapje, drankje enen gezellige babbel! We verwelkomen verwelkomenjejegraag graagmet met een hapje, drankje gezellige babbel!

Neerstraat 31 - 3980 Tessenderlo +32 (0)13 66 66 25 - www.optiekbeckers.be - Volg ons op Facebook & Instagram

ZIEZO magazine - april 2018  
ZIEZO magazine - april 2018  
Advertisement