Page 1

IN

LUMMEN

Hét info- en reclameblad in uw gemeente I 2-wekelijks huis-aan-huis bedeeld

Week 11 I 13 februari 2019

bieren | frisdranken | snoep | wijn | likeuren | koffie

Prik&tik Paal - Dranken Gijbels, Uw drankenspecialist

Hoofdverdeler van het Bèrrings Koolputtersbier, Dief!, Halen Enkel en Babycham!

Dranken Gijbels nodigt u uit op haar lentedegustatie op zaterdag 30 maart 2019!

Proef gratis welk glas wijn u wil schenken tijdens uw voorjaarsfeest! Place to be: Schoebroekstraat 63, 3583 Paal Van 11 uur tot 18 uur Tot gauw!

ANTWERPEN

HAM

Whiskey editie Beperkt aantal OP=OP!

BEVERLO

TESSENDERLO

beschikbaar vanaf de 3e week van maart E3 13 BERINGEN-MIJN

Drankenspecialist OOK voor particulieren PAAL

afrit 26

BERINGEN

afrit 26 HASSELT

Schoebroekstraat 63 - 3583 Paal T 011 43 76 83 - www.drankengijbels.be Alle dagen open van 9u tot 12u en van 13u tot 18u zaterdag van 9u tot 17u, zondag gesloten.


GEMEENTEBERICHTEN LUMMEN Cursus trainer B basketbal In samenwerking met Sport Vlaanderen organiseren Basketclub Lummen en de sportdienst van Lummen een cursus trainer B basketbal van 24 maart tot 15 juni 2019. Door het volgen van deze opleiding leert de cursist in te staan voor het trainen, coachen en vervolmaken van competitieve basketbalspelers (jongeren, adolescenten en volwassenen) tot op het landelijk/ nationaal niveau, rekening houdend met de ontwikkelingskenmerken van de doelgroep en de ontwik-

kelingslijn van basketbal, teneinde hen via aangepaste sporttechnische, -tactische en conditionele trainingsopbouw te laten doorstromen naar een hoger niveau en prestatiedoelen te bereiken. Ben je geïnteresseerd en wil je je inschrijven voor deze cursus dan kan je surfen naar https://www.sport. vlaanderen/VTS-opleiding?activiteitId=72901&opleidingId=1028 Lummense sportclubs kunnen de deelnameprijs terugvorderen via het subsidiereglement voor kadervorming.

Parkeerverbod op carpoolparking wegens reinigingswerken Wegens reinigingswerken zal op de carpoolparking van Lummen parkeerverbod zijn van vrijdag 29 maart om 20u tot zaterdag 30 maart om 6 uur. Gelieve hiermee rekening te houden en tijdig je wagen te verplaatsen. Als alternatief kan je op deze data terecht op de volgende carpoolparkings: Tongeren, Hasselt, Halen, Paal en Houthalen.

Steeds meer families kiezen om hun dierbare overledene te gedenken in de aula bij de begrafenisondernemer. FUNERARIUM

Ons funerarium te Zolder beschikt over een aula met 150 zitplaatsen en 100 staanplaatsen. Onze multimedia-technieken maken de uitvaartdienst persoonlijk en naar eigen wens.

CREMATIE KOFFIETAFELS BLOEMEN AULA ROUWDRUKWERK GRAFSTENEN

BEGRAFENISSEN Inakker 106-108 3550 Zolder-Centrum

WITTERS & BAERS

St.-Willibrordusplein 29 3550 Heusden-Centrum

Weg naar Zwartberg 125 3530 Houthalen

www.begrafenissen-wittersenbaers.be

Speciaal voor de particulier !!!

NOODNUMMERS

VB.: RUNDSPAKKET: ±10 KG

INHOUD: Filet pur, entre-côte, extra biefstuk, rosbief, stoofvlees, americain, blinde vinken, diverse hamburgers, worsten, chipolata, soepvlees, schenkel, gehakt.

VERPAKT IN PORTIES VAN ± 500 GR,

INTERESSE : 011/25.29.15 voor inlichtingen of schrijf U in voor een pakket. Zodra het dier geslacht is wordt U op de hoogte gebracht van de afhaling of levering. Er is de mogelijkheid tot aankoop van 1/8, 1/4, 1/2 of een gans beest.

BOERDERIJ ‘S JONGERS

Waterlozenstraat 73 - 3550 HEUSDEN-ZOLDER - Tel. 011/25.29.15

112 101 070 245 245 0800 65 065 02 649 95 55 070 344 344

WACHTDIENST HUISARTSEN Weekends en feestdagen Medisch Centrum Beringen, Hospitaalstraat 27, 3580 Beringen, 011 71 56 50 WEEKENDDIENST APOTHEEK www.apotheek.be of bel 078 05 17 33

MET OP ETIKET VERMELD: datum, inhoud, gewicht, sanitelnr. dier en naam van de boer.

DIKBIL = incl. €10/kg BTW

011/53 64 59

Europees Noodnummer Politie Antigifcentrum Gasgeur Brandwondencentrum Cardstop

Verkoop van vleespakketten, rechtstreeks van boer naar consument

E VOLGEND N ZIJN PAKKETTEBAAR: VERKRIJG

30 JAAR ERVARING DAG EN NACHT BEREIKBAAR

(*) € 1,50 per minuut

WEEKENDDIENST TANDARTS Centraal nummer: 0903 39 969* WEEKENDDIENST Osteopaten 078 48 04 84 of kijk op www.upo.be


n e n o ggrrooeenn w enmen ounm w iinn hhaarrtt jjee L Lummen Maak snel een afspraak Maak Maak snel snel voor een bezoek! een afspraak een afspraak voor voor een een bezoek! bezoek!

Wie tussen de Dorpsstraat en de Huzarenstraat in het centrum van Lummen passeert, ziet de bruisende woonoase ‘Lumase’. Wie tussen de Dorpsstraat en de Huzarenstraat in het centrum Wie tussenkeuvelen de Dorpsstraat Huzarenstraat het centrum Bewoners gezelligen opde een bankje in de in mooie groene van Lummen passeert, ziet de bruisende woonoase ‘Lumase’. van Lummen passeert, ziet de bruisende woonoase ‘Lumase’. tuin, ’s avonds lichten tal van appartementen op en bezoekers Bewoners keuvelen gezellig op een bankje in de mooie groene Bewoners op een bankje introef de mooie groene vinden hunkeuvelen weg vlot gezellig naar hier…Gezelligheid in Lumase! tuin, ’s avonds lichten tal van appartementen op en bezoekers tuin, ’s avonds lichten tal van appartementen op en bezoekers vinden hun weg vlot naar hier…Gezelligheid troef in Lumase! vinden hun weg in vlotLumase naar hier…Gezelligheid troef in Lumase! Het aanbod Lumase bestaat nog uit 2-slaapkamerappartementen. Ze

Het aanbod in Lumase Het aanbod Lumase beschikken overin ruime zuid-georiënteerde terrassen, een

Lumase bestaat nog uit 2-slaapkamerappartementen. Ze Lumase bestaatondergrondse nog uit 2-slaapkamerappartementen. Ze vlot bereikbare parking, groendaken en een beschikken over ruime zuid-georiënteerde terrassen, een beschikken over ruime zuid-georiënteerde interieurafwerking van een hoog niveau. terrassen, een vlot bereikbare ondergrondse parking, groendaken en een vlot bereikbare ondergrondse parking, en een Dankzij de L-vorm krijgt het geheel eengroendaken open structuur, interieurafwerking van een hoog niveau. interieurafwerking van een hoog niveau. met zicht op de groene binnentuin en maximale privacy voor Dankzij de L-vorm krijgt het geheel een open structuur, Dankzij de L-vorm krijgt het geheel een open structuur, de bewoners. met zicht op de groene binnentuin en maximale privacy voor met zicht op de groene binnentuin en maximale privacy voor de bewoners. de bewoners.

Inssttaappkkllaarreee pkelnatren. I ppannrstteeam aI . n e t n e m . ar! n r e a t p a n p b e k a i m e h t c r s e a b p p t a c e r i Direct bescchhiikkbbaaaarr!! D Direct bes

Droomappartement gezien? Inpakken en verhuizen! Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Deze zijn volledig afge-

Droomappartement gezien? Inpakken en verhuizen! Droomappartement Inpakken en verhuizen! werkt, zodat u meteen eengezien? totaalbeeld heeft van misschien wel uw nieuw

Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Deze zijn volledig afgeEr zijn nog maar enkele te koop. DezeDan zijn volledig afgedroomappartement. Wiltappartementen u hier graag komen wonen? kan u onmiddewerkt, zodat u meteen een totaalbeeld heeft van misschien wel uw nieuw werkt, zodat upakken meteenen een totaalbeeld van wij misschien wel uw nieuw lijk uw koffers verhuizen. Dátheeft noemen topservice. droomappartement. Wilt u hier graag komen wonen? Dan kan u onmiddedroomappartement. Wilt u hier graag komen wonen? Dan kan u onmiddelijk uw koffers pakken en verhuizen. Dát noemen wij topservice. lijk uw koffers pakken en verhuizen. wij topservice. Investeren in Lumase: nu is Dát hetnoemen de moment Lumase is een uitstekende kans om uw spaarcenten te laten renderen.

Investeren in Lumase: nu is het de moment Investeren in Lumase: is het de moment De toplocatie dichtbij scholennu en winkels, de goede bereikbaarheid voor

Lumase is een uitstekende kans om uw spaarcenten te laten renderen. Lumase is een uitstekende kans om uw te laten renderen. woon-werkverkeer via het Klaverblad, despaarcenten ondergrondse parking en het De toplocatie dichtbij scholen en winkels, de goede bereikbaarheid voor De toplocatie enbinnentuin winkels, dezijn goede bereikbaarheid voor groene aspectdichtbij dankzijscholen de mooie troeven die zorgen voor woon-werkverkeer via het Klaverblad, de ondergrondse parking en het woon-werkverkeer via het de ondergrondse huurinteresse. Doordat de Klaverblad, appartementen instapklaar zijnparking kunnenenzehet groene aspect dankzij de mooie binnentuin zijn troeven die zorgen voor groene aspect dankzijworden! de mooie binnentuin zijn troeven die zorgen voor onmiddellijk verhuurd huurinteresse. Doordat de appartementen instapklaar zijn kunnen ze huurinteresse. Doordat de appartementen instapklaar zijn kunnen ze onmiddellijk verhuurd worden! onmiddellijk verhuurd Later wanneer u er zelfworden! in wil wonen, bent u verzekerd van een ideale woonplaats, voorzien van alle comfort en rust op wandelafstand in het Later wanneer u er zelf in wil wonen, bent u verzekerd van een ideale Later wanneer u er zelf in wil wonen, bent u verzekerd van een ideale centrum van Lummen. woonplaats, voorzien van alle comfort en rust op wandelafstand in het woonplaats, voorzien van alle comfort en rust op wandelafstand in het centrum van Lummen. centrum van Lummen.

Realisatie & verkoop: Realisatie & verkoop: Realisatie & verkoop:

011 800 000 • www.vestio.com

011 222 285 • www.stepsrealestate.be

011 800 000 • www.vestio.com 011 800 000 • www.vestio.com

011 222 285 • www.stepsrealestate.be 011 222 285 • www.stepsrealestate.be


GEMEENTEBERICHTEN LUMMEN Dames, kom naar Ladies Night III Woensdag 17 april 2019 van 19 tot 23 uur Een leuke avond uit, exclusief voor dames! Geniet van een gratis glaasje cava, shop bij de aanwezige Lummense handelaars en lach mee met de film ‘Mamma Mia 2’. Een avond die je niet mag missen!

Tickets kosten 6 euro en zijn enkel te verkrijgen via voorverkoop aan de UiTbalie (Dr. Vanderhoeydonckstraat 56). Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt! Ben je een Lummense handelaar en wil je graag deelnemen als standhouder, stuur dan een mailtje naar economie@lummen.be en dit uiterlijk op 11 maart 2019.

Enthousiaste Lummense verenigingen gezocht voor Zomerkriebels Voor de uitbating van onze eet -en drankstandjes tijdens Zomerkriebels op 30 juni 2019 zoeken we nog enthousiaste Lummense verenigingen. Wij zorgen voor een tent, elektriciteit en water. Jouw vereniging zorgt voor de andere materialen. De opbrengst gaat integraal naar je vereniging. Inschrijven kan door vanaf maandag 4 maart tot en met maandag 11 maart een mailtje te sturen naar vrijetijd@lummen. be.

CAROLUS PRIMA TOURS

Topservice, snel boeken & vlot bereikbaar Ontdek ons volledig aanbod op

Cruise

www.carolus.be

in de kijker!

Riviercruise Donau – 9 dagen Vertrekken in juli en augustus

Ervaar een tocht door de geschiedenis waar tal van volken, tradities en culturen zich met elkaar hebben vermengd!

Inbegrepen: • vervoer heen en terug met luxe autocar • verblijf aan boord van de MS Amelia****S • welkomstcocktail & captain’s dinner • animatieprogramma • maaltijden volgens programma • Nederlandstalige begeleide uitstappen vanaf €

1448

Walenstraat 30, 3500 Hasselt, T 011 26 97 70, prima-tours@carolus.be, www.carolus.be, volg ons op

.


CARWASH

Grote voorraad aan banden. Zeer scherpe prijzen!

BANDEN

SERVICE

VERKOOP

Onderhoud en herstelling alle voertuigen en bedrijfswagens!

Doe 2x je voordeel! .BE

WWW.

WASPAS Rode Kruisstraat

n-Zolder

22 - 3550 Heusde

• Profiteer met je waspas van voordelige tarieven! • Herlaad* en krijg GRATIS waarde erbovenop! *vanaf €50

Rode Kruisstraat 22 | 3550 Heusden-Zolder | Meer info? T 011 57 11 47 Openingsuren garage ma-vr 8u30-18u30 | za 8u30-13u30 | zo gesloten Openingsuren wasstraat ma-vr 8u30-18u30 | za 8u30-16u30 | zo 8u30-13u00

Volg ons op www.temur.be


IMAGINE... REYNAERS DAGEN UITNODIGING / 11-17 MAART We nodigen je graag uit op onze Reynaers Dagen van 11 tot 17 maart. Kom dagdromen bij een vakman in je buurt en geniet van een gratis isolatie-upgrade op jouw aluminium ramen en deuren en nog tal van andere voordelen.

Aluminium ramen & deuren

Meukens nv Molendijk 140

Reynaers Dagen ma

08u00 - 12u00 / 13u00 - 17u00

di

08u00 - 12u00 / 13u00 - 17u00

zo

13u00 - 17u00

Meukens nv | Molendijk 140 | 3582 Koersel | www.meukens.be

3582 Koersel nv Reynaers DagenMeukens | ma, di, wo, www.meukens.be

Reynaers Dagen vr van 08u00-12u00 en 13u00-17u00 | wo 08u00 - 12u00 / 13u00 - 17u00 Dealerinfo & inspiratie Molendijk 140 ma 08u00 12u00 13u00 - 17u00 op/ reynaers.be do van 08u00-12u00 en 13u00-20u00 | za, zo/ 13u00 van- 20u00 13u00-17u00 do 08u00 - 12u00 3582 Koersel vr 08u00 - 12u00 / 13u00 - 17u00 di 08u00 - 12u00 / 13u00 - 17u00 za 13u00 - 17u00 www.meukens.be wo 08u00 - 12u00 / 13u00 - 17u00

ALLERLEI Bijlessen wisk, fy, che, bio . Degelijke , analytische en gestructureerde uitleg . Coachen : ingangsexamen artstandarts – examencommissie Brussel - 40 jaar ervaring . Gsm : 0477841588 . e-mail: ann. gilis@telenet.be --------------------------------- 37887

Gratis af te halen: mest - compost voor sier- groententuin, aanleg gazon gratis af te halen. Tel. 0478/699741 --------------------------------- 31109

Klusjesman voor al uw klusjes! Afbraak, schilderen, tegels, enz… Kopzorgen? 0497-788007 gsm --------------------------------- 37940

Lakenhal Paula: Topkwaliteit aan lage prijzen. Alle linnen, beddeen Ten Cate, Abanderado thermisch ondergoed, nachtkledij + lederwaren,... Open op di- do- van 1018u za van 14 - 18u - geen bancontact. 011573349 of 0475-344821 - Watertorenstraat 11, Heusden-Halheide --------------------------------- 15111

DIEREN

SPRINGKASTELEN Tra mpolines,kindergrime,clow n,tent 5-9m,sky-dancer,... www.kidsfunst.be - 011552481 --------------------------------- 29700

Jaarlijkse Vlooienmarkt 3de editie Zondag 24 maart 2019 in Centrum Eenheid Aarschotsesteenweg 381 Wezemaal Verkoop per opbod !! Antiek - Curiosa - Brocante - Vintage - Boeken Schilderijen - Meubels Religie - Huisraad enz.. Bezichtigen vanaf 12 uur Eerste bod om 13u30 uur Inkom 1 € Tvv Focolare Beweging Allen van harte welkom --------------------------------- 37948

Gratis af te halen paardenmest De Hoeven 28, Heusden - tel 0498/199707

do

08u00 - 12u00 / 13u00 - 20u00

vr

08u00 - 12u00 / 13u00 - 17u00

za

DIENSTEN

zo

A.VML alle grote + kleine renovatiewerken, chape, vloer, gyproc, electr, VC, dakwerken, schilderwerken binnen en buiten, schrijnwerken en isolatiewerken. Tel 0483/437765 --------------------------------- 37465

Schilder en behangwerken door vakman. www. schilder-decoratie.be info: 0498/071127 --------------------------------- 35816

Alle rolluiken: Leveren plaatsen of herstellen of automatiseren. Info 0479/644652 Gratis offerte --------------------------------- 37925

Zelfstandig schilder binnen en buiten plaatsen van gyproc - laminaat en deuren. Allerhande kleine klusjes. Gratis prijsofferte. Tel 0476/877739

13u00 - 17u00 ASB schilderwerken. Voor uw binnen- en 13u00al - 17u00 buitenschilderwerk. Gebruik alleen de beste verf. Goede afwerking. Tel 0476/619000 --------------------------------- 37622

Geboortekaartjes, kerstkaarten, uitnodigingen,… Wij verzorgen al uw drukwerk. Info: 0477/68 53 80 --------------------------------- 34734

Vliegenraam & -deuren op maat gemaakt, geleverd en geplaatst. Tel 011/824672 gsm 0498/492758 --------------------------------- 37596

Garagepoort nodig? Plaatsen en herstellen van uw sectionale poort. Gratis prijsofferte 0493/242192 (Rudi) Heusden-Zolder --------------------------------- 37916

Dealerinfo & inspiratie op reynaers.be

Uitgekeken op uw tuin en heeft hij een grondige snoeibeurt of verjonging nodig, samen lossen we dat op! Een volledige heraanleg is meestal niet nodig om een NIEUWE tuin te creëren. Eventueel een boom weg, wat nieuwe planten en wat snoeiwerk en je zal versteld staan van het resultaat! Tom 0474/350521 --------------------------------- 37582

Voor al uw kleine metsel-, vloer-, en tegelwerken & klusjes zowel binnen als buiten. Tel Francois 0495/604107 Paco 0497/881884 --------------------------------- 37876

Ledigen septische put, onstoppen maken deksel riolering 011/433933 0477/177785 ook regenwaterput --------------------------------- 37941

Alle ramen en deuren leveren plaatsen, afwerken, herstellen, sloten maken. Info 0499/775797

Keuring van mazouttanks B.H.S. ondergrondse tank 100€ bovengronds 70€ met wettelijk attest ook water uit de mazouttanks halen reinigen van mazouttanks en opvullen met bioschuim met vlarem attest tel 0476/345160 marc bammens erkend technicus

--------------------------------- 37946

--------------------------------- 37924

--------------------------------- 37923

--------------------------------- 34183

Te Koop Bouwgrond H.O.B 5,04are de

Te huur Halen: gemeubelde

--------------------------------- 24558

AUTO-MOTO Ik zoek auto s voor schroot ik kom gratis ophalen en betaal een wrak waarde tel 0477240236

--------------------------------- 37571

studio of appartementje.

PERSONEEL

Waterputboringen voor besproeien van tuin en gazon en verder voor alle doeleinden - tel 011446052 --------------------------------- 19122

Alle behang, schilderwerken binnen en buiten, gratis prijsofferte. GSM: 0478/821225

TE KOOP

Wij leggen nog klinkers hoe het moet. Ook riolering + terras. Hulp eigenaar mag. Eerl prijs 0499/220242 --------------------------------- 37935

Controle mazouttanks Jeritherm ondergronds, bovengronds, met attest en groen dop, onderhoud CV, met attest en waarborg tel 0476-680896 --------------------------------- 20254

Verhuur van minigravers en bulldozers met/of zonder chauffeur, voor alle kleine grondwerken, nivelleren van grond, kleine afbraakwerken, rioleringswerken + kappen van bomen. Gratis prijsofferte - tel 0497634449 of 011-521544 --------------------------------- 24578

Betontrappen + bekistingswerken 0478/385270 011/750723 betonoel@ telenet.be --------------------------------- 32948

Bomenverzorging: Zagen, kappen,snoeien v. bomen -gevaarl werken met hoogtewerker 011728497 of 0499-285435, Paal --------------------------------- 37896

Schilderwerken binnen buiten,… ook allerhande klusjeswerken. Oprit + dakbehandeling. Bel 0497/788007 --------------------------------- 37939

TE KOOP


3,9 - 6,9 L/100 KM •102 -158 G CO2/KM (volgens de NEDC-normen). Milieu-informatie KB 19/3/2004: www.mercedes-benz.be - Geef voorrang aan veiligheid.

De nieuwe B-Klasse. Justify nothing.

www.groepvdh.be

Groep VDH Diest - Leuvensesteenweg 69 - 3290 Diest - Tel. 013 33 41 31

bezoek onze nieuwe kippenwereld

Ma: 13u - 18u - Di t.e.m. vr: doorlopend 9u - 18u Za: doorlopend 9u - 17u30

VOLG ONS OP FACEBOOK

WIJ AANVAARDEN ECO-CHEQUES

VANA LEGKI F NU: P VOOR PEN IN RAAD !

Beringersteenweg 6, 6, HEUSDEN-ZOLDER T. 011-42 27 29 - 016-77 75 29 F 011-42 65 01


SPRINGKASTELEN Tra mpolines,kindergrime,clow n,tent 5-9m,sky-dancer,... www.kidsfunst.be - 011552481

ALLERLEI

DIENSTEN

ASB schilderwerken. Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Gebruik alleen de beste verf. Goede afwerking. Tel 0476/619000

Uitgekeken op uw tuin en heeft hij een grondige snoeibeurt of verjonging nodig, samen lossen we dat op! Een volledige heraanleg is meestal niet nodig om een NIEUWE tuin te creëren. Eventueel een boom weg, wat nieuwe planten en wat snoeiwerk en je zal versteld staan van het resultaat! Tom 0474/350521

Wij leggen nog klinkers hoe het moet. Ook riolering + terras. Hulp eigenaar mag. Eerl prijs 0499/220242

Hoofdkussens » Dekbedden » Seniorenbedden Waterbedden » Matrassen » Boxspring » Lattenbodems

Bijlessen wisk, fy, che, bio . Degelijke , analytische en gestructureerde uitleg . Coachen : ingangsexamen artstandarts – examencommissie Brussel - 40 jaar ervaring . Gsm : 0477841588 . e-mail: ann. gilis@telenet.be

--------------------------------- 29700

Jaarlijkse Vlooienmarkt 3de editie Zondag 24 maart 2019 in Centrum Eenheid Aarschotsesteenweg 381 Wezemaal Verkoop per opbod !! Antiek - Curiosa - Brocante - Vintage - Boeken Schilderijen - Meubels Religie - Huisraad enz.. Bezichtigen vanaf 12 uur Eerste bod om 13u30 uur Inkom 1 € Tvv Focolare Beweging Allen van harte welkom

A.VML alle grote + kleine renovatiewerken, chape, vloer, gyproc, electr, VC, dakwerken, schilderwerken binnen en buiten, schrijnwerken en isolatiewerken. Tel 0483/437765

--------------------------------- 37622

Geboortekaartjes, kerstkaarten, uitnodigingen,… Wij verzorgen al uw drukwerk. Info: 0477/68 53 80

--------------------------------- 37935

Controle mazouttanks Jeritherm ondergronds, bovengronds, met attest en groen dop, onderhoud CV, met attest en waarborg tel 0476-680896

MATRAS- & WATERBEDCENTRUM

--------------------------------- 37887

Gratis af te halen: mest - compost voor sier- groententuin, aanleg gazon gratis af te halen. Tel. 0478/699741 --------------------------------- 31109

Klusjesman voor al uw klusjes! Afbraak, schilderen, tegels, enz… Kopzorgen? 0497-788007 gsm

--------------------------------- 37948

Gratis af te halen paardenmest De Hoeven 28, Heusden - tel 0498/199707

--------------------------------- 37940

Lakenhal Paula: Topkwaliteit aan lage prijzen. Alle linnen, beddeen Ten Cate, Abanderado thermisch ondergoed, nachtkledij + lederwaren,... Open op di- do- van 1018u za van 14 - 18u - geen bancontact. 011573349 of 0475-344821 - Watertorenstraat 11, HOFEINDE 14 Heusden-Halheide

--------------------------------- 37465

Schilder en behangwerken door vakman. www. schilder-decoratie.be info: 0498/071127 --------------------------------- 35816

Alle rolluiken: Leveren plaatsen of herstellen of automatiseren. Info 0479/644652 Gratis offerte --------------------------------- 37925

Zelfstandig schilder binnen en buiten plaatsen van gyproc - laminaat en deuren. Allerhande kleine klusjes. Gratis prijsofferte. Tel 0476/877739

Eigen fabricage maatwerk --------------------------------- 24558 Snelle, degelijke service Gratis levering aan huis AUTO-MOTO Gratis opruimen van je oude matras Ook vervanging van watermatrassen! --------------------------------- 37571 Ik zoek auto s voor

--------------------------------- 15111

DIEREN Waar vind ik de mooiste en gezondste pups van A tot Z? www.hezehof.be - 0477-976111 Lummen HK53211967 --------------------------------- 27003

GEVRAAGD Te

huur

gevraagd:

weilanden

voor

paarden.

Regio

Heusden, Ham.

Beringen,

Vanaf

1HA

-

0485/798613

zelf

--------------------------------- 37919

IMMOBILIËN

--------------------------------- 37916

--------------------------------- 37876

Ledigen septische put, onstoppen maken deksel riolering 011/433933 0477/177785 ook regenwaterput --------------------------------- 37941

--------------------------------- 37946

--------------------------------- 37924

--------------------------------- 37923

--------------------------------- 34183

Te Koop Bouwgrond H.O.B 5,04are de ligging van dit mooi perceel is gelegen in kindvriendelijk en rustige EVERSEL P a t e r b e c ke r s s t r a a t naast nr 61 info .0478782360

Te huur Halen: gemeubelde

--------------------------------- 37945

centr - St Rochusstr 6:

TE HUUR LOMMEL CENTRUM STUDIO’S APPARTEMENTEN LOFT VANAF 450- TOT 600- € PM ONMIDDELLIJK VRIJ 011 643129 --------------------------------- 37947

Te huur Woning 5slpk + werkpl met smeerput ca 15x20x4m Leopoldsburg leopoldsburgsesteenweg 90 meer info: 0475 78 32 93 G e l i j k v l o e r s hoekappartement. Beringen -Centrum Graaf van Loonstraat 33 bus 2, 640€ per maand. Vaste kosten 0€ per maand. EPC 314 kWh/m2 0472856460

kom

Garagepoort nodig? Plaatsen en herstellen van uw sectionale poort. Gratis prijsofferte 0493/242192 (Rudi) Heusden-Zolder

Voor al uw kleine metsel-, vloer-, en tegelwerken & klusjes zowel binnen als buiten. Tel Francois 0495/604107 Paco 0497/881884

Alle ramen en deuren schroot ik kom gratis leveren plaatsen, ophalen en betaal een wrak afwerken, herstellen, sloten ZOLDER • T. 0478maken. 23 37 61 waarde tel 0477240236 Info 0499/775797

Ik zoek auto s voor ik

--------------------------------- 37596

--------------------------------- 37582

Alle behang, schilderwerken binnen en buiten, gratis prijsofferte. GSM: zaterdag en zondag 0478/821225

--------------------------------- 37868

ophalen tel 0477240236

Vliegenraam & -deuren op maat gemaakt, geleverd en geplaatst. Tel 011/824672 gsm 0498/492758

Keuring van mazouttanks B.H.S. ondergrondse tank 100€ bovengronds 70€ met wettelijk attest ook water uit de mazouttanks halen reinigen van mazouttanks en opvullen met bioschuim met vlarem attest tel 0476/345160 marc Open: elke bammens erkend technicus

--------------------------------- 37957

schroot

--------------------------------- 34734

--------------------------------- 37949

PERSONEEL

studio of appartementje. Centrum. 2km zonder

Ook

van

€400

nutsvoorziening.

--------------------------------- 37921

Woning te huur: Balen 4 slkp, woonk, inger kkn, badk, waspl, veranda, tuin, gar, tuinberg, kelder, overd terras, gas, EPB 324.

€700/m

0473/385387 --------------------------------- 37889

P l a a t s e r s AFSLUITINGEN

en

POORTEN.

Door

onze gestage groei, is AEV is op zoek naar 2 medewerkers

voor

het

plaatsen van allerhande afsluitingen, en

poorten

paardenafsluiting.

Werkgebied

:

Limburg,

Antwerpen

en

Vlaams

Brabant. Wij bieden een fulltime job, met aangepast loonpakket

CONTACT

volgens

ervaring in een aangename werkomgeving

zoekt

van een

--------------------------------- 19122

TE KOOP

domicilie.

E314

0479/399933

Man

Waterputboringen voor besproeien van tuin en gazon en verder voor alle doeleinden - tel 011446052

81

jaar

vriendin

vanaf 75 jaar voor een vriendschapsrelatie gsm:0477699627 dame

zoekt heer om samen

met

collega’s.

011/57.17.82

Reageer of

info@

afsluitingsmateriaal.be --------------------------------- 37870

Metselaar met ervaring te

--------------------------------- 37913

Sportieve

toffe

,

Heusden-Zolder contact

nemen

0495/32.64.40 --------------------------------- 37905

--------------------------------- 32948

Bomenverzorging: Zagen, kappen,snoeien v. bomen -gevaarl werken met hoogtewerker 011728497 of 0499-285435, Paal --------------------------------- 37896

Schilderwerken binnen buiten,… ook allerhande klusjeswerken. Oprit + dakbehandeling. Bel van 10u tot 18u. 0497/788007 --------------------------------- 37939

TE KOOP GEVRAAGD

--------------------------------- 37768

Te koop heipaal rammer voor professioneel plaatsen van palen voor gaasafsluiting met luchtdarm lengte 50 meter Bedieningsklem en beschermpotten tegen beschadiging van palen Wegens stopzetting zaak --------------------------------- 37942

Gedeeltelijk inboedels, klokken, bronzen lusters, klein antiek, staande klokken, enz 011/452791 of 0472/258050 --------------------------------- 37834

Wij kopen inboedels en riumen op van zolder tot kelder. Info 0486/213324 --------------------------------- 37950

BRANDHOUT EIK CANADA OP MAAT GEZAAGD EN GEKLOVEN 0475/713107 ENCA

Verzamelaar koop oude koersfietsen colnago, merckx, gios, campagnolo, enz. Tel 0487/461211

--------------------------------- 37944

--------------------------------- 37894

Goed weide hooi + stro kleine pakken te koop. Tel 0496/225839

VAKANTIE

--------------------------------- 37951

Te koop 2 elektrische fietsen gazelle in heel goede staat mt 49 53 gsm 0474/849071

200€

zoals wandelen, fietsen,

500€

Geen

dansen. Leeftijd tot 75

verplichting. Enkel ernstige

0484053406

jaar.0479666726

kandidaten. 0494496906

Te koop dagenveloppen wereld. Moet weg wegens verhuis. Neem contact met mij op 0497/082948

--------------------------------- 37930

--------------------------------- 37829

--------------------------------- 37932

--------------------------------- 37933

--------------------------------- 37954

zeer goed geïsol-EPB195

Betontrappen + bekistingswerken 0478/385270 011/750723 betonoel@ telenet.be

--------------------------------- 37938

Bijverdienste 1000€.

--------------------------------- 24578

LP’s, singles en stripverhalen gezocht: 0477/539190

sportieve dingen te doen

33/2 Koersel - 124m2-2 slk-

Verhuur van minigravers en bulldozers met/of zonder chauffeur, voor alle kleine grondwerken, nivelleren van grond, kleine afbraakwerken, rioleringswerken + kappen van bomen. Gratis prijsofferte - tel 0497634449 of 011-521544

Plooibaar logeerbed + matras 80/200 + dekbed + bedlinnen

Mol grote vrijstaande woning met cv, epc 676, 3 - 5 slpk, €185.000, Ezaartveld 122 0487/200434

APPA TE HUUR - Kruisweg

--------------------------------- 20254

--------------------------------- 37952

Te huur Oostende (Raversyde) app slpk zeezicht parking geen dieren. Tel 011/814390 --------------------------------- 37693

Te huur koksijde. Mooie studio 4p duin-, zeezicht. Zonnig terras. Fiets en garage. 0474/811956 --------------------------------- 37937


31 maart 2019


Wij bieden financieringen aan

Alle dagen ope n ook zaterd , ag & zondag

TUINHUISJES GARAGES CARPORTS KLASSIEK & ULTRA MODERN DESIGN

LAATSTE STANDMODELLEN

-30%

GRATIS ADVIES • GRATIS LEVERING GRATIS HOUTEN BLOEMBAKKEN EN LUIKEN

vanaf 0.89% JKP Let op, geld lenen kost ook geld.

10 JAAR WAARBORG meer dan 35 jaar ervaring

Audi A3 2012 80.000 km €14.000 Leveringe n mogelijk vo o bouwverlo r f!

Renault Capture 2018 0 KM €16.105 incl BTW

Volkswagen Touran 2015

75.000 km - 7 plaatsen €14.950 incl BTW

Wij zijn gespecialiseerd in (alle merken) jonge tweedehandswagens 0 km wagens (met daginschrijving) • nieuwe wagens Bezoek onze website

www.carcenterpoelmans.be SUPERKORTINGEN op bestellingen in maart Heuveindeweg 64 • 3520 ZONHOVEN (langs grote weg Hasselt-Eindhoven) Tel. 011 81 61 00 • Fax 011 81 61 11 • fomacenter@hotmail.com

openingsuren: Maandag 09:00 – 12:00 en 13:00-18:00 Dinsdag-vrijdag 09:00-12:00 en 13:00-17:30 Zaterdag 10:00-12:00

Albert 1 laan 74 3582 Beringen +32 11 42 62 30 info@carcenterpoelmans.be

Nieuw in ons gamma! Servies met eindeloze combinatiemogelijkheden

OPENDEUR OPENDEUR Zaterdag 30 en zondag 31 maart van 10u tot 17u.

Zaterdag 17 en zondag 18 maart van 10.00 tot 17

Bij een totaalproject uwnieuwbouw badkamer, Bij een totaalproject van u badkamer,van zowel als renova zowel nieuwbouw als renovatie: compleet badkamermeubel naar keuze t.w.v € 2.500 GRATIS Moments + GRATIS* vloer verwarming! GRATIS* compleet badkamermeubel naar keuze by point-virgule t.w.v € 2.500+ gratis vloerverwarming

40 % KORTING*

Designed by Alain Mommens

op het voor zelfplaatsers 40sanitair % KORTING* op het sanitair voor zelfplaatsers

* Deze actie is geldig t.e.m 30 april 2018' bij een totaalproject aankoop sanitair, tegels en plaatsing door SANTE

Everselkiezel 120 • Heusden-Zolder T. 011 42 55 48 • www.schroeyen.com

Vraag naar de voorwaarden in onze toonzaal. *Deze actie is geldig t.e.m. 30 april 2019 bij een totaalproject aankoop sanitair, tegels en plaatsing door SANTEMO BVBA. Vraag naar de voorwaarden in onze toonzaal. Kaulillerweg 4B4 • 3950 Bocholt • T 089/ 25 55 76 • F 089/ 25 55 87 • WWW. SANTEMO .BE

OPEN: di-vr 9-12u30 en 13u30-18u. Za 10-17u. Zo en ma gesloten

Kaulillerweg 4B4 • 3950 Bocholt • T 089/ 25 55 76 • F 089/ 25 55 87 • WWW. SANTEMO .BE

ons op face


Loggia panelen Loggia panelen Loggia Loggia panelen panelen Gevelbekleding Gevelbekleding Gevelbekleding Gevelbekleding

Garagepoort Garagepoort Garagepoort Garagepoort

Architecturale afsluiting Architecturale afsluiting Architecturale Architecturale afsluiting afsluiting

Where Where Magic Magic Happens Happens ... ... Where Magic Happens ... R R N R N R N N

E E S E S E S S

N N P N P N P P

SON SON ISROANT ISROANT II R RA AT T

DAY DAY IDOANY IDOANY II O ON N

S S D S SD D D

1515A1 Y5 SA1 Y5 SA AY YS S

Pakketbrievenbus eSafe Pakketbrievenbus eSafe Pakketbrievenbus Pakketbrievenbus eSafe eSafe

16- 17 16- 17 2 3- -1 27 4 1 1 26 6 3- -1 27 4 2 23 3 -- 2 24 4

MA A RT MA A RT M AAARRT T M MMA AAAARRT T M MA A A A R RT T

Where Magic Happens… Where Magic Happens… Where Magic Happens… I I II

2019 2019 2 01 19 9 2 2 20 0 01 19 9 2 20 01 19 9

Terrasoverkappingen Terrasoverkappingen –– Zonwering Zonwering –– Garagepoorten Garagepoorten Terrasoverkappingen – Zonwering – Garagepoorten Gevelbekleding – Rolluiken – eSafe Gevelbekleding – Rolluiken – eSafe Brievenbussen Brievenbussen Gevelbekleding – Rolluiken – eSafe Brievenbussen

BATIBOUWACTIES BATIBOUWACTIES BATIBOUWACTIES

TOT TOT TOT

31 31 31

MAART MAART MAART

2019 2019 2019

Van Gompel Pascal - Donk 3 - 2400 Mol - T. 014 37 15 11 - info@pascalvangompel.be - www.pascalvangompel.be Van Gompel Pascal - Donk 3 - 2400 Mol - T. 014 37 15 11 - info@pascalvangompel.be - www.pascalvangompel.be Van Van Gompel Gompel Pascal Pascal -- Donk Donk 3 3 -- 2400 2400 Mol Mol -- T. T. 014 014 37 37 15 15 11 11 -- info@pascalvangompel.be info@pascalvangompel.be -- www.pascalvangompel.be www.pascalvangompel.be

10-17u 10-17u 10-17u 10-17u


LENTEKRIEBELS

LENTEKOOPJES

LENTEHAPPENING Winkelcentrum Cité

6

Koolmijnlaan-Kleuterweg Heusden-Cité.

wo 13 - do 14 - vrij 15 - za 16 maart 2019

DIT WEEKEND

TALRIJKE KOOPJES

Lente

HAPPENING

Winkelcentrum Heusden-Cité


LENTEHAPPENING

6

Winkelcentrum Cité JUWELENGALERIJ

DE GREEVE

3 2 e t a l a g e s k i j k p l e z i e r, v r i j e i n g a n g

Verliefd, verloofd... of stap je in het huwelijksbootje...

Communie of lentefeest 2019... Ruime collectie uurwerken en juweeltjes voor de kids!

Op zoek naar de mooiste ringen? // Even vergelijken? De grootste collectie verlovingsringen en trouwringen vrijblijvend ontdekken?

Dan is Juweliers De Greeve een absolute must!

Koolmijnlaan 141 // 3550 Heusden-Zolder 011-57 23 45 // www.degreeve.be Dinsdag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13.30u - 18u Zaterdag van 9u tot 18u doorlopend // Zondag en maandag gesloten

IL CANNICCIO Wij serveren een subliem Paas-menu op zondagmiddag 21 april van 12u tot 15u Reserveer tijdig! Kleuterweg 3 • 3550 HEUSDEN Tel. 011/57 23 26 • 0477 37 89 66 • ilcanniccio@hotmail. com

BOEK NU BIJ ONS JOUW VAKANTIE!

IMPORT - EXPORT - GROOT- & KLEINHANDEL SATELLIET - GESCHENKEN HUISHOUDARTIKELEN - GSM - VERLICHTING vanaf

BON -€20*

€60

*Bij aankoop van een pakketreis. Geldig t.e.m. 15/04/2019. Enkel geldig op vertoon van deze bon.

SAB 1500 ip binnenshuis camera

SAB 1700 ip HD POE buitencamera

Koolmijnlaan 154/1, 3550 Heusden-Zolder T. 011 57 42 38 • F. 011 57 54 13 • M. 0475 59 40 75 www.konaktex.com • info@konaktex.com

Koolmijnlaan 67, Heusden-Zolder, 011/73.65.18 www.gulreizen.be - info@gulreizen.be


Boetjeuh

voor een GRATIS

U aangeboden door

filmpjeuh!

Woensdag 20 maart om 13u30 Knip DIT BONNETJEUH uit en geef het af aan de kassa van The Roxy Theatre, Pieter Vanhoudtstraat 39, Koersel.

verzorgen The Roxy Theatre en inUWGEMEENTE een speciale voorstelling van HOW TO TRAIN YOUR DRAGON & LOS BANDO

• Goed voor 1 GRATIS INKOM voor kinderen van 0 tot en met 16 jaar

(identiteitskaart kan worden gecontroleerd) • Enkel geldig voor de voorstelling van “How to train your dragon”” of “Los Bando” op 20 maart ‘19 om 13u30 O P S T I J G E N D V O C H T I K E L D E R D I C H T I N G I C O N D E N S • Niet inwisselbaar tegen een ander ticket of contanten • Zonder enige aankoopverplichting • Gekopieerde bonnetjes zijn niet geldig O P S T I J G E N D V O C H T I K E L D E R D I C H T I N G I C O N D E N S I S C H I M M E L • Vol = vol • Vooraf reserveren is niet mogelijk • Volwassenen betalen het normale tarief: €8 • Alle normale regels van de bioscoop blijven van toepassing O P S T I J G E N D

V O C H T

I

S C H

VAARWEL VOCHT ! VAARWEL VOCHT !

I

K E L D E R D I C H T I N G

I

C O N D E N S

I

S C H I M M E L

Vochtbestrijding Tibas garandeert een professionele

O P S T I J G E N D O P S T I J G E N D

en definitieve oplossing voor Iveelvoorkomende vochtproblemen I C O N D E N S S C H I M M E L

Vochtbestrijding Tibas garandeert professionele zoals opstijgendeen vocht, water VAARWEL VOCHT ! in de kelder, condensproblemen,

V O C H T V O C H T

I

I

K E L D E R D I C H T I N G

K E L D E R D I C H T I N G

I

C O N D E N S

I

S C H I M M E L

en definitieve oplossing voor veelvoorkomende vochtproblemen natte ramen, vochtige muren, een muffe geur en schimmelvorming zoalsoplossing opstijgendvoor vocht, water in de condensproblemen, Ervaren en kelder, gediplomeerde specialisten voeren de werken snel, definitieve veelvoorkomende vochtproblemen

VAARWEL VOCHT

Vochtbestrijding Tibas garandeert een professionele

en

natte ramen, vochtige muren, een muffe geur en schimmelvorming. stipt en ordelijk uit en dit aan eerlijke prijzen. ramen, vochtige muren, een muffe geur en schimmelvorming. Vochtbestrijding Tibasnatte garandeert een professionele en definitieve oplossing voor veelvoorkomende vochtproblemen zoals opstijgend en gediplomeerde specialisten de werken Ervaren en Ervaren gediplomeerde specialisten voerenvoeren de werken snel,snel, vocht, water in de kelder, condensproblemen, natte ramen, vochtige muren, een muffe geur en schimmelvorming. stipt en ordelijk uit en dit aan eerlijke prijzen. en ordelijk en dit eerlijkeuitprijzen. Ervaren en gediplomeerde specialistenstipt voeren de werkenuitsnel, stiptaan en ordelijk en dit aan eerlijke prijzen. zoals opstijgend vocht, water in de kelder, condensproblemen,

VAARWEL VOCHT !

Vochtbestrijding Tibas garandeert een professionele en definitieve oplossing voor veelvoorkomende vochtproblemen GRATIS zoals opstijgend vocht, water in de kelder, condensproblemen, GRATIS OFFERTE OFFERnatte TE ramen, vochtige muren, een muffe geur en schimmelvorming.

62 136 080008 6200136 Ervaren en gediplomeerde specialisten voeren de werken snel,

stipt en ordelijk uit en dit aan eerlijke prijzen.

0800 62 136 - www.tibas.be

Voor een afspraak met onze afdeling in deze regio kan u bellen naar 0800 62 136 of mailen naar info@tibas.be

GRATIS OFFERTE

0800 62 136 - www.tibas.be 0800 62 136 - www.tibas.be

Lekproblemen en lekdetectie worden vakkundig opgelost door het partner-bedrijf Polygon (0800 96 600 - www.polygongroup.be).

Lekproblemen en lekdetectie worden vakkundig opgelost door het partner-bedrijf Polygon (0800 96 600 - www.polygongroup.be).

0800 62 136

TIBAS ANTWERPEN.indd

1

www.tibas.be

Voor een afspraak met onze afdeling in ANTWERPEN 24/11/16

08:10


keuken

E I R E

N O

T A V

Odrada bedenkt, tekent en zorgt voor de uitvoering van uw keukenrenovatie. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie.

NU KEUKENACTIES 56

57 | black

GLASLINE MATT

1800152_056_057_C19.indd 56

13.08.18 09:03

Ook voor de renovatie van uw berging zit u bij ons goed.

Glas matt lavaschwarz | Glass matt lava black | Cristal mate negro lava

1800152_056_057_C19.indd 57

13.08.18 09:03

Kom binnen voor een gratis offerte. NEW NEW NEW NEW NEW NEW NEW NEW NEW

SILENT SILENT SILENT SILENT

COUNTRY KITCHEN

COLORS COLORS COLORS COLORS

züge, nt.

ur life easier.

bles que hacen más de trabajo. tareas. 585858 58 58 5959 | 59 silent |59 silent 59 | silent | |silent colours silent 58 colours 58 colours 58 colours 58 colours 5959 59 | 59 silent | silent | |silent silent colours colours colours colours

1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 581800152_058_059_C19.indd 58 1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 585858 585858 58

13.08.18 13.08.18 13.08.18 13.08.18 13.08.18 09:03 09:03 09:03 09:03 09:03 1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 13.08.18 1800152_058_059_C19.indd 13.08.18 13.08.18 13.08.18 09:03 09:03 09:03 09:03 1800152_058_059_C19.indd 591800152_058_059_C19.indd 59 1800152_058_059_C19.indd 1800152_058_059_C19.indd 595959 59595

NEW

slapen | wonen | werken | keukens | opbergen | decoratie Lavaschwarz-Satin Lava black satin Negro lava satinado

SILENT

WWW.ODRADA.BE

COLORS

Molsesteenweg 46 - Balen - 014/34 66 00 weekdagen: 10-18u30 - zaterdag: 10-18u zondag: 13u30-18u — vrijdag: gesloten DIE COUNTRY-KÜCHE IN MODERNEM LAVASCHWARZ ist stylish und gleichzeitig elegant. Holz-Elemente unterstützen den Charakter der Küche und in der beleuchteten Vitrine finden Ihre „Schmuckstücke“ einen passenden Platz. THE COUNTRY KITCHEN IN MODERN LAVA BLACK is stylishly elegant. Wooden elements lift the character of the kitchen, with the illuminated glass display cabinets providing the perfect setting for your favourite pieces. LA COCINA COUNTRY EN COLOR LAVA NEGRO MODERNO tiene estilo y al mismo tiempo es elegante. Los elementos de madera refuerzan el carácter de la cocina y en las vitrinas iluminadas tendrá espacio para sus objetos preferidos.

58

116

117 | country kitchen

1800152_116_117_C19.indd 116

59 | silent colours

1800152_058_059_C19.indd 58

13.08.18 09:34

1800152_116_117_C19.indd 117

SIENA

VIENNA

Lavaschwarz-Satin |1800152_058_059_C19.indd Lava black satin |59Negro lava satinado 13.08.18 09:03

13.08.18 09:34

Sandgrau samtmatt | Sand grey matt velvet | Gris arena mate aterciopelado

13.08.18 09:03


di 12 t.e.m. za 16 maart!

Kom langs en laat je verleiden door onze prachtige collecties!

10

directe

0 * 0

korting

WIN WIN WIN WIN! Iedere dag maak je kans op een gepersonaliseerde handtas van Pepita! t.w.v. â‚Ź100

* Niet cumuleerbaar met andere kortingen

Diestersteenweg 162/1 | 3510 Kermt | T. 011 25 45 61

www.lingeriemaxine.be  

Profile for Uitgeverij Intermedia

inLUMMEN week 11-2019  

inLUMMEN week 11-2019  

Advertisement