Page 1

Juni 2018 - Oost-Limburg

Suer vibes

Limburg verduiveld op voetbal - Cool stuff voor een zonnige zomer


Flash is veelzijdiger dan een bananenblad Beste lezer, De voorbije maand zijn we flink verwend met het zonnige weer. Maar je kunt daar natuurlijk pas echt van genieten als je de knop helemaal op ‘vakantie’ hebt gezet. Waar de reis ook naartoe gaat – naar een exotisch eiland of naar Saint-Corniche – wij hopen dat je voldoende rust krijgt om de batterijen weer volledig op te laden. Het is al langer geweten dat vakantie gelukkiger maakt. Tijdens het verlof is het welbevinden groot, de stemming is beter, men voelt zich tevreden en de mentale zowel als de lichamelijke vermoeidheid ebben weg. Maar studies hebben uitgewezen dat zo nu en dan op verlof gaan je gezondheid wel ten goede komt. Commercieel advies T 011 76 77 18 info@intermedia.be Verantwoordelijke uitgever Uitgeverij InterMedia nv Hondstraat 18, 3582 Beringen T 011 76 77 18 info@intermedia.be www.intermedia.be

Zorg alleszins dat je dit magazine voortdurend bij de hand hebt. Je kunt het gebruiken om je verkoeling toe te wuiven wanneer de zon haar duivels ontbindt. Je kunt er vervelende muggen en vliegen mee naar de eeuwige zoemvelden sturen. Het magazine is ook geschikt als onderzetter voor een kleurrijke cocktail, als een hoedje tegen een onweersbui of om een houtskoolvuur aan te wakkeren. Neem echter eerst de tijd om het van voor tot achter te verslinden. Voor ons part mag je dat zelfs doen lekker languit op het strand of in een hangmat. Misschien vind je in de artikels de nodige inspiratie en tips om de vrije tijd zinvol en leuk in te vullen. Verneem eveneens hoe het intussen gaat met actrice Joke Devynck. Een uurtje onbezorgd leesplezier is altijd welkom.

Coverfoto iStock.com / shevtsovy Niets uit deze uitgave mag worden gecopieerd of gereproduceerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van de uitgever (InterMedia nv). Inbreuken op het copyright zullen gerechterlijk worden vervolgd.

Ook wij laten de druk even van de ketel. De volgende Flash valt pas begin september in de bus. Tot na de vakantie Filip Aerts


nv

VANAF 1 JULI - OOK KORTINGEN TIJDENS DE BREEDERIE OP 23 JUNI MORIS VERF

BEHANG

OVERSCHILDERBAAR VLIESBEHANG

Vanaf: 11,95€/L

MORIS MUURPRIMER

-10%

op bestellingen

-10 tot -40% op behang uit vorraad

-40 tot -70%

-20%

SIERLIJSTEN

GEVEL VERF

CLICK VINYLSTROKEN

-20% vanaf 10m

-15%

-10%

Orac sierlijsten en plinten

op einde collectie’s (pakjes van 3, 4, 5 of 6 rollen)

Mathys gevelverf

SPORTLAAN 19, 3960 BREE - T 089 69 40 50 - WWW.MORISINTERIEUR.BE Open: di t.e.m. vr 9u-18u za 9u-17u - zondag & maandag gesloten

Afm. 1,06m x 25m

BLIJFT OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWIGHEDEN

zolang de voorraad strekt - voorwaarden in de winkel

Vanaf: 12,41€/L


SPORT

Vrouwenvoetbal in de lift

THE NEXT BIG THING Vrouwensporten winnen aan populariteit. Neem nu de Red Flames. Deze voetbaldames schreven in 2017 geschiedenis door hun eerste EK-wedstrijd ooit te winnen. Is het vrouwenvoetbal the next big thing? In onze buurlanden hebben alle topclubs een vrouwenteam: Bayern, Ajax, Chelsea, noem maar op. “Bij ons staan we nog niet zo ver”, stelt Jacqueline Mahieux, voorzitster van KRC Genk Ladies. “Dit neemt niet weg dat de meisjes hier een grote passie hebben voor hun sport en er helemaal voor gaan. Onze club beseft dat het vrouwenvoetbal in de lift zit en dat je er vandaag niet meer naast kan kijken. De A-ploeg van KRC Genk Ladies is in het afgelopen seizoen op de derde plaats geëindigd in de Super League of eerste klasse en heeft de finale van de Beker van België gespeeld. Wij tellen een 140-tal leden, van U11-speelstertjes tot senioren. Zij genieten een professionele omkadering inclusief een medisch team dat de meisjes opvolgt. Bovendien kunnen ze rekenen op een tomeloze inzet van talrijke vrijwilligers. Toch kan het altijd beter want in het vrouwenvoetbal zijn de financiële middelen zeer beperkt. De steun van sponsors is dan ook bijzonder welkom.” Deze oproep is alvast bij Wilms in goede aarde gevallen. De rolluikenen zonweringfabrikant tekende vorige maand een overeenkomst voor drie jaar als hoofd- en shirtsponsor van KRC Genk Ladies. “Het vrouwenvoetbal en de vrouwensport in het algemeen verdienen meer aandacht in de media”, vindt marketingmanager Ronny Tiri. “Wij zetten dan ook onze schouders mee onder dit mooie project om al die speelsters de kans te geven hun sport professioneel te beoefenen. De club stoelt op een goede basis en haar visie stemt overeen met de onze: langetermijndenken en duurzaam omgaan met mensen en middelen.”

In een stroomversnelling De toekomst van KRC Genk Ladies ziet er veelbelovend uit. “Sinds de Women’s BeNe League is het vrouwen-voetbal bij ons in een stroomversnelling geraakt”, zegt Riete Loos. De aanvoerster van de A-ploeg stamt uit een voetbalgezin en trapt al sinds haar vijfde een balletje. “Het leuke aan voetballen is vooral de teamspirit. Daarom kijk ik op naar spelers zoals Iniesta en Modrić. Mijn ambitie? De kloof met de grote clubs Standard, Anderlecht en Gent verkleinen. Mijn droom? Volgend seizoen de landstitel of de beker veroveren!” © DavyRietbergen/CorVos


SOLDEN

ACTIES TOT -30% Op zoek naar een nieuw slaapsysteem, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag verder. Wij maken enkel en alleen maar boxsprings en matrassen. Geen dressings, geen andere meubels. Enkel en alleen datgene waar we een jarenlange ervaring in hebben. We vinden het belangrijk dat we onze grondstoffen lokaal kunnen aankopen. Niet alleen creĂŤren we waarde en werk in onze omgeving, we kunnen ook zeker zijn van de kwaliteit en van de korte levertijd. Onze slaapadviseurs weten waarover ze praten en zorgen ervoor dat je met het juiste advies het bed van je dromen kan samenstellen.

www.sleep-design.be

GENK Hasseltweg 309 089 41 39 44 ma-za 10u-18u, zo 13u-18u

LOMMEL Edward Anseelestraat 6 011 55 37 11 ma-za 10u-18u, zo 13u-18u

SINT-TRUIDEN Hasseltse Steenweg 416 011 67 11 98 vr-za 10u-18u, zo 13u-18u


Beauty Corner

SUMMER SUNSET Het zomerseizoen vraagt om een sunkissed skin met een healthy glow! Skincare voor de zomer Zon is lekker en goed voor het humeur, maar minder geschikt voor de huid. Daarom is het belangrijk je huid te beschermen! Toch te lang in de zon vertoefd? Smeer dan niet meteen een bodylotion op, dit kan de huid irriteren. Neem een frisse douche en leg twee koude kompressen op de ogen. Producten met aloë vera halen de hitte uit de huid en kalmeren optimaal. Clinique heeft een aftersun met dit verkoelende ingrediënt. Tip: Clinique Aftersun Rescue Balm (24,40 euro). Een aftersun werkt herstellend, maakt mooier en dieper bruin en zorgt ervoor dat de kleur langer blijft zitten.

Zomerse glowy teint Een hydraterende dagcrème is de eerste stap voor je begint met je maquillage. De egale teint creëer je met een cushion foundation, dé foundationhype van dit moment. Met een kussentje dep je hem op de huid en bouw je de dekking naar wens op met meerdere lagen. Tip: Lancôme Miracle Cushion Foundation (44,50 euro).

Teken met een vloeibare eyeliner een dun lijntje boven je oog, strak tegen de wimperrand aan. Zet je wimpers extra aan met mascara. Je make-up is misschien minimaal, je wenkbrauwen mogen gerust een statement maken. Zorg voor de juiste shape en tint om de wenkbrauwen aan te zetten, op te vullen, bij te tekenen en te blenden in een zo natuurlijk mogelijke tint. Tip: Dior Backstage Pro All-In-Brow 3D (60,50 euro).

Kies in de zomer niet voor een al te dekkende foundation. Sproetjes mag je zien. Ik gebruik vaak een lippotlood om sproetjes te tekenen. Het staat extra gezellig na een dagje strand. Tip: Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillow Talk (22 euro). Breng met je vingers al deppend concealer aan onder de ogen. Leef je uit met blush voor een gezond kleurtje op de wangen! Fel, gedurfd en veel is de blush dit seizoen. Op en onder de ogen ga je voor goudkleurige oogschaduw. Tip: L’Oreal Color Mono Oogschaduw n° 500 Gold Mania (9,95 euro).

Voor de lippen gebruik je twee kleuren voor een ombre-effect en instant meer volume. Begin aan de buitenste rand met de donkere kleur en werk naar binnen met een lichtere tint. Laat de kleuren in elkaar overlopen, maar hou je lippen naturel. Zorg voor een stralende en eindeloze gloed, enjoy this summer!

Beautygeheimen van MakeUpDate Artist Renilda Luts www.makeupdate.me

*A to

V.U


GA DE PERFECTE ZOMER TEGEMOET GA DE PERFECTE ZOMER TEGEMOET

WISSEL VAN WAGEN EN KRIJG TOT € 4.600 VOORDEEL* OP KRIJG ONMIDDELLIJK WISSEL VAN WAGEN EN TOT BESCHIKBARE MODELLEN € 4.600 VOORDEEL* OP ONMIDDELLIJK

BESCHIKBARE MODELLEN

L /100 KM

G /KM 208 : 3,0 - 4,7 • 79 - 108 | 308 : 3,5 - 6,0 • 93 - 139 | SUV 2008 : 3,7 - 5,2 • 96 - 120 (VOLGENS NEDC-NORM)

*Aanbieding onder voorwaarden, geldig van 1 juni 2018 tot en met 30 juni 2018 bij aankoop van een nieuwe SUV 2008 Style, 1.2 l Pure Tech, 82 pk uit voorraad met de overname van de huidige wagen. Het totale voordeel bestaat uit de stockpremie, de overnamepremie en de korting.

L /100 KM

G /KM 208 : 3,0 - 4,7 • 79 - 108 | 308 : 3,5 - 6,0 • 93 - 139 | SUV 2008 : 3,7 - 5,2 • 96 - 120 (VOLGENS NEDC-NORM)

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : www.peugeot.be *Aanbieding onder voorwaarden, geldig van 1 juni 2018 tot en met 30 juni 2018 bij aankoop van een nieuwe SUV 2008 Style, 1.2 l Pure Tech, 82 pk uit voorraad met de overname van de huidige wagen. Het V.U.: totale voordeel bestaat uit de stockpremie, de overnamepremie en de korting.

V.U.:

Garage Vanbussel Bree

[KB 19/03/2004] : www.peugeot.be Garage en Carrosserie Vanbussel Dilsen Milieu-informatie Garage en Carrosserie Vanbussel nv Garage Driesen

Bocholterkiezel 77, 3960 Bree 089 46 23 36

Nijverheidslaan 29, 3650 Dilsen-Stokkem 089 85 88 88

Steenweg Linde 79, 3990 Peer 011 79 14 77

Louis Pasteurstraat 19, 3920 Lommel 011 60 31 11


Cl stuff vr n zoige zomer

EASY & BREEZY

Zigzaggen in de zon Te gek om los te lopen, die nieuwe CraZyg-Zag zonnebrillen voor kids. Ze zijn uit ĂŠĂŠn stuk gemaakt van lichtgewicht, flexibele en duurzame materialen. Een oversized rond, piloot- of vlindermontuur? Jij kiest! Prijs: 39,90 euro. www.kietla.fr

Easy like Sunday morning Gezond en voedzaam de zomer door? Een granolaontbijt is de perfecte start van jouw dag. Beschikbaar in drie varianten en bovendien allemaal bio. Boost je krachtvoer met smakelijke suikervervangende siropen! Prijs: 3,69 euro. www.nutridia.be

Vette knipoog naar de 70’s Lang leve de vrijheid, glamour en vrouwelijkheid! Deze bikini is een vette knipoog naar de seventies. Een flashback naar de diversiteit en het eclecticisme van Parijs, als een invitatie om op reis te gaan.

Back to the future Het leuke aan de iconische geschiedenis van O’Neill? Je plukt er de leukste looks uit, geeft ze een frisse wasbeurt en brengt ze opnieuw uit. Het surfmerk peddelt deze zomer terug naar de jaren ’80 en ’90. Prijs: T-shirt 35,99 euro, topje 39,99 euro, short 29,99 euro. www.oneill.com

Een klets op je gezicht The Body Shop verrijkt haar Expert Mask-lijn met de Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap, die bamboehoutskool bevat. Breng na de reiniging het Purifying Glow Mask aan voor een zuiverder ogende huid. Prijs: zeep 5 euro, masker 20 euro. www.thebodyshop.com

Prijs: bovenstukje 75 euro, broekje 32 euro. www.chantelle.com


25%

korting op alle verf!

10% op alle behang

10%

op Quickstep vloeren

Acties geldig t.e.m. 31 augustus 2018.

Henry Fordlaan 86 • 3600 Genk • T. 089 36 71 17 • info@deverfcentrale.be

www.deverfcentrale.be Open van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u30


De Crossovers van Renault CAPTUR, KADJAR & KOLEOS

Een zelfverzekerd ontwerp, innovatieve technologieën, een schat aan uitrusting, de nieuwe Renault Crossovers hebben alles om u te verleiden. CAPTUR nodigt u uit om te leven en te beleven, KADJAR schittert door zijn chique en sportieve aard en KOLEOS overtreft al uw eisen. De nieuwe Renault Crossovers wachten op u bij uw verdeler. Ontdek ze nu.

3,7 - 6,2 L/100 KM. 95 - 156 G CO2/KM (NEDC - NORM). Adverteerder: Renault België Luxemburg N.V. - Bergensesteenweg 281 - 1070 Brussel, RPR Brussel - BTW BE403.463.679. 1/3 H

Renault verkiest

Milieuinformatie [K.B. 19.03.2004] op www.renault.be

PAESMANS AUTOGROEP Gouverneur Roppesingel 3500 Hasselt

PAESMANS nv - HERK-DE-STAD St.-Truidersteenweg 9 3540 Herk-De-Stad

GARAGE LENDERS Ambachtslaan 1001 3990 Peer

BILZEN MOTORS bremakker 41 3740 Bilzen

PAESMANS HOUTHALEN nv Grote Baan 155 a 3530 Houthalen

GARAGE EYKENS bvba Dorpstraat 63 3545 Zelem

REMA CARS nv Nijverheidslaan 38 3630 Maasmechelen

E.J. AUTO'S bvba Lillerbaan 77 3990 Peer (Kleine Brogel)

PAESMANS nv - BERINGEN Koolmijnlaan 120 3580 Beringen

GARAGE KELGTERMANS nv Balendijk 211 3920 Lommel

VAN DER STUKKEN MAASEIK bvba Maastrichtersteenweg 173 3680 Maaseik

PAESMANS nv - BREE Rode Kruislaan 24 3960 Bree

GARAGE KWANTEN MOTORS nv Guido Gezellelaan 100 3550 Heusden-Zolder

WELLEN MOTORS bvba Overbroekstraat 71 a. 3830 Wellen

32850_PAESMANS_CROSSOVER_JUIN_2018_FLASH_HASSELT_273x206.indd 1

25/05/18 11:05


M AT R A S S E N R E U S

DE L UX

SLAAPCOMFORT

BOXSPRINGS BEDDEN BEDDENGOED MATRASSEN LATTENBODEMS

SOLDEN Rijksweg 406 te Maasmechelen

089 77 71 48

Open: ma-za 10u-18u, wo 13u-18u, zo 13u-17u

Specialist in sectionaal poorten!

%

www.matrassenreus.com

65% VERKOCHT

EUROMATIC b.v.b.a.

In toep. van art. 5.2.6. VCRO: Vg - Wg - gdv - gvkr - Vv. EPB-attest beschikbaar ongeveer 6 maanden na voorlopige oplevering.

KUSSENS

NIEUW AANBOD MODERNE WONINGEN GENK VELDSTRAAT

Verdeler Hörmann, aandrijvingen, alle onderdelen Ambachtslaan 11, 3665 As • T 089 61 15 53 • F 089 61 39 83 info@euromatic-bvba.be • www.euromatic-bvba.be OPENINGSUREN Maandag t.e.m vrijdag van 10u tot 17u30 • Zaterdag op afspraak

 moderne GB-HOB-OB met 2 of 3 slpk  volledig afgewerkte woning vanaf €€312.529 incl. alle kosten  residentiële buurt aan een nieuw aangelegd park  vlotte verbinding met E€314 en het treinstation van Genk  bezoek onze kijkwoning op afspraak  meer info op www.matexi.be/genk

Contacteer Marisa Marasco T 0478 54 17 43 limburg@matexi.be

180620_Adv_FlashMagazine_GenkVeldstraat_99.5bx133h.indd 1

24/05/2018 15:19


g n i p p o h y

S

da

rd!

tee i c i l e f e G

De 87 gelukkige winnaars zijn... Tijdens de Flash Shopping Day die plaats vond op zaterdag 5 mei konden alle deelnemers kans maken op fantastische prijzen. Hieronder alle winnaars! Huur mobilhome voor 1 week - Dicar Christine Hoogmartens, Nieuwerkerken (Oog en oor Coenen)

Leather look boxspring - Slaapcomfort Danini Petra Rutten, Meeuwen (Globo Electro)

Designlampen t.w.v. €444 - Stoelen Depot Kelsey Dewallef, As (Schoenen Avance)

Armband t.w.v. €199 - Degreeve Maria Kortleven, Boorsem (Slaapcomfort Danini)

Waardebon t.w.v. €50 - Avance Patrick Bogaerts, Heusden-Zolder (Electro Schroeyen) • Sandra Vanderstraeten, Kuringen (Boetiek Joosten) • Christine De Roye, Loksbergen (Home & Garden Ferme de Hesbaye) • Jos Wirix, Opoeteren (Vanhoof kleding)

Gladys mini t.w.v. €59 - Les Soeurs Annelies Claes, Spalbeek (Boetiek Joosten)

Bikini-set t.w.v. €79,90 - O’sesoir Lieve Nijs, Kermt (Lifestyle & meubels Thinkstyle)

Uurwerk t.w.v. €289 - Degreeve Michel Dillen, Helchteren (Optiek Karine)

Kookpottenset t.w.v. €250 - Electro Schroeyen Davy Detré, Riemst (Linx) • Marita Swinnen, HeusdenZolder (Domani)

Campingpakket t.w.v. €100 - Eurosport Ine Truyen, Oudsbergen (Elcado)

Ring t.w.v. €65 - Degreeve Caroline Schuyten, Koersel (Huis Jacobs)


Bedankt dat jullie er bij waren op de succesvolle editie van de Flash Shopping Day! Waardebon €50 - Vossen Laurien Steegmans, Stevoort (Schoenen Windmolders) • Sofie Gentjens, Bocholt (Schoenen Avance) • Yvette Dubois, Bilzen (Schoenen Avance) • Bart Helsen, Zonhoven (Bloemen Maris)

Waardebon €111 - Linx Helga Van Camp, Keerbergen (Stoelen Depot) • Sabine Bosmans, Maaseik (Parfumerie Margaux) • Evelien De Deyn, Zutendaal (Lifestyle & meubels Thinkstyle) • Marleen Roels, Berlaar (Slaapcomfort N8 Diest)

Waardebon afhaalpasta - Pasta Diana Boyé, Zolder (Electro Schroeyen) • Reekmans Marie-Louise, Alken (Oog en oor Coenen) • Christophe Braeken, Houthalen (Kleding Xplosiv) • Katrien Truyers, Paal (Juwelier Degreeve) • Lemke Geleyn, Paal (Slaapcomfort N8 Diest) • Maire-Claire Appeltans, Heusden-Zolder (Boektiek Domani)

Waardebon €50 - Oog en oor Coenen Anneleen Gerits, Lummen(Vatana) • Jona Melis, Gruitrode (Schoenen Avance) • M Raedts, Zutendaal (DS Verandabouw) • Anita Driessens, Heusden-Zolder (Boektiek Sjarbon) • Evi Appeltans, Heppen (Globo Electro)

Zwembad - Vatana Nicole Segers, Kinrooi (‘t Schoentje) • Martine Hendrix, Genk (Schoenen Avance) • Nathalie Vidal, Hoeselt (Herenmode Vossen) • Sabrina Theys, Genk (Les Soeurs) • Tine Meuwissen, Zutendaal (Schoenen Avance) • Iliane Lieten, Lummen (Van den Bussche) • Wendy Appeltans, Tongeren (Kinderkleding Rebello) • Eric Moermans, Bilzen (De Winkelschuur) • Laura Vanderstraeten, HeusdenZolder (Lifestyle & meubels Thinkstyle) • Tanja Vranken, Maasmechelen (Juwelier Fanny Van den Heuvel) • Therestte Vandeneynde, Ham (Juwelier Walter Nijs) • Hanne Reniers, Hasselt (Linx) • Maud Janssen, Maaseik (Margaux Parfumerie) • Kris Asnong, Hasselt (Lifestyle & meubels Thinkstyle) • Kathleen Schepkens, Lummen (Pasta / Il Canniccio)

Waardebon €30 - De Winkelschuur Dorien Wouters, Hoeselt (Kinderkleding Rebello) • Dirk Lycops, Tongeren (Herenmode Herenmode Vossen)

Waardebon €50 - Kinderkleding Jolien Goele Kenis, Peer (Juwelier Dries)

Waardebon €75 - Electro Schroeyen Helena Kitzen, Maasmechelen (Juwelier Fanny van den Heuvel) • Myra Wolfs, Heusden-Zolder (O’sesoir) • Karin Stulens, Zutendaal (De Winkelschuur) • Glenda Lenaers, Lummen (Geudens)

Yokai horloge - Vatana Eli Paesen, Meeuwen (Lingerie Edelweis) • Katrien Jaeken, Tongeren (Herenmode Vossen) • Liene Houben, Diepenbeek (De Winkelschuur) • Hubrechts Veerle, Opglabbeek (Vatana) • Annelies Fets, Lummen (Kinderkleding Jolien) • Ellen Poelmans, Beringen (Boektiek Joosten) • Jessy Veraa, Lummen (Lorenz Shoes & Fashion) • Martine Cuypers, Genk (Schoenen Avance) • Dolimah Bakker, Velm (Oog en oor Coenen) • Maria Mannaerts, Lommel (Schoonheidsstudio Marijke) • Az Ecdo, Genk (Linx) • Greti Swora, Maasmechelen (Juwelier Fanny van den Heuvel) • Tina Truyens, Hasselt (LEs Soeurs) • Esther Melders, Hasselt (Globo Electro) • Kaat Segers, Hasselt (Xplosiv) • Patricia Linten, Lommel (Schoonheidsstudio Marijke) • Dimitry Hensen, Vlijtingen (Herenmode Vossen) • Filip Meers, Bilzens (Herenmode Vossen) • Berna Sneyers, Schaffen (Exclusive Heusden) • Sarah Eykens, Hasselt (Juwelier Degreeve) • Vandewalle Elke, Paal (Lorenz Shoes & Fashion) • Ingrid Desair, Overpelt (Vatana) • Valerie Creemers, Lommel (Brigitte Schoonheidssalon) • Annita Maunens, Paal (Boetiek Sjarbon) • Dieter Hoyberghs, Beverlo (Bloemen Maris) • Mia Nijssen, Genk (Schoenen Avance) • Martine Feyton, Alken (Schroeyen) • Tamara Boumans, Rekem (Schoenen Avance) • Herman Hendrickx, Herk-deStad (Herenmode Vossen) • Valerie Panis, Houthalen (JE Construct)


SPOTLIGHT

Joke Devynck over haar tw paies

MYSTERY GUEST

Een complot ontrafelen, dat is een kolfje naar de hand van Joke Devynck. De actrice kruipt in de huid van commissaris Angel en gaat op speurtocht in Alden Biesen.

40 afleveringen als Flikken-inspecteur Tony Dierickx. 56 episodes als Vermist-inspecteur Tine Peeters. Dit palmares geeft Joke Devynck (45) genoeg bagage om opnieuw een glansrol in een politiekorps op te nemen. “Als commissaris Angel moet ik samen met mijn team achterhalen of een stuntman tijdens de nachtopnames van Bilzen Mysteries een natuurlijke dood stierf. We dagen de bezoekers van de Landcommanderij Alden Biesen uit om samen met ons het raadsel op te lossen in de twee uur durende dagattractie Het Complot. Hun speurdersinstinct en -talent worden op de proef gesteld op 12 plaatsen op het kasteeldomein, waar ze kunnen deelnemen aan interactieve spelopdrachten, gecombineerd met historische informatie over de site. Net als bij de avondattractie van Bilzen Mysteries word je met een tablet meegezogen in een uniek verhaal begeleid door topacteurs. Deelnemers kunnen zelf bepalen op welk level ze het spel willen spelen, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin en een groep vrienden of collega’s.”

Indrukken uitdrukken Naast Flikken en Vermist maakte Joke het mooie weer in de televisieseries Katarakt, De Rodenburgs en Het Goddelijke Monster. Vorig jaar schitterde de Vlaamse actrice in de theaters met haar monoloog Kleur, waarin ze vertelt over de verandering van het leven. “Droomrollen vertrekken altijd vanuit een goed verhaal. Zo zijn er een aantal iconische personages, die ik heel graag wil vertolken. Camille Claudel, om er eentje te noemen. Dat heeft alles te maken met mijn ongelofelijk grote passie voor beeldhouwen en schilderen. Kunst is voor mij een middel om indrukken uit te drukken, ik ga heel expressief te werk. Wanneer ik aan het schilderen ben, staat de tijd stil. Ik droom als kunstenares van een eigen tentoonstelling. Acteren of schilderen? Allebei! Ik zit ondertussen 20 jaar in het vak en doorheen de tijd word je steeds beter. Dat is met een ambacht precies hetzelfde. Gelukkig maar, want je hebt geen drie levens!” Erik Cajot


Uw gelaat is ons resultaat!

U gelaat is ons resultaat

PERMANENTE MAKE-UP wenkbrauwen € 199 eyeliner € 199 lippen € 180

De allernieuwste technieken hebben we in huis: hairstrokes, fulllips, microblading, ...

ACNE

weg ermee! Gespecialiseerd in acnebehandeling

NIEUW! LIQUID LIFT BEHANDELING Hoe uw huid eruit ziet bepaalt u vandaag.

voor jong en oud

Bel nu voor een gratis anti-aging consult door onze cosmetische arts op 25 juni! Maak snel een afspraak.

De beste anti-aging De huidverzorging die écht werkt! !QMS Medicosmetics is zonder enige twijfel de meest effectieve anti-aging behandeling die u vandaag de dag kan vinden.

Schoonheidssalon Christel | Burgemeester Marresbaan 3A | 3770 Vroenhoven-Riemst T 012 45 32 12 | info@schoonheidssalon-christel.be | www.schoonheidssalon-christel.be


ADVIES OP MAAT VAN DE KLANT Onze interieurspecialisten begeleiden u graag in uw interieurproject of totaalinrichting. We maken tijd voor u, zodat we u en uw wensen leren kennen. Samen komen we tot de realisatie van uw droominterieur.


Nood aan nog meer inspiratie? Ontvang ons NIEUWE MAGAZINE vol met interieurtips en weetjes. Schrijf u in via WWW.ABITARE.BE en ontvang het schitterende interieurmagazine van Abitare.

ABITARE GEEL | Antwerpseweg 65e | 2440 Geel | Tel: 014 588 222 ABITARE BRASSCHAAT | Bredabaan 737 | 2930 Brasschaat | Tel: 036 515 222


TRAVEL

Eropuit in Nrs Lapland

HET MAGISCHE NOORDEN De beste plek om het noorderlicht te zien? Dààr brengt reisorganisator De Blauwe Vogel je naartoe. Samen met een Nederlandstalige gids zak je af naar Noors Lapland. Klaar voor misschien wel de meest unieke reis van je leven? Je vertrekt boven de poolcirkel in Noord-Noorwegen en beleeft het ene hoogtepunt na het andere: Lofoten, Tromsø, elanden, zeearenden, rendieren, Sami, vissersdorp Nusfjord en het noorderlicht! Slapen doe je in een historisch hotel, in een gloednieuw hotel en in een stadshotel in een van de meest levendige en aangename steden van Arctisch Europa.

Meer op FLASHMAGAZINE.BE

Laat je onderdompelen Een achtdaagse groepsreis inclusief vluchten, transfers, overnachtingen, excursies en maaltijden aan slechts 2375 euro. Afreisdata in januari en februari. Laat je onderdompelen in Noors Lapland tijdens de boeiende themadag op donderdag 28 juni om 15 uur in het auditorium van De Blauwe Vogel (Luikersteenweg 62, 3800 Sint-Truiden, ingang naast het kantoor). Graag vooraf reserveren. Voor meer info en boekingen bel je naar 011 705 500.

BEWAAR MIJ

REVAM

DE SPECIALIST VOOR

U

Losse kussens voor eiken salons, ook maatwerk Losse overtrekhoezen voor veranda-kussens Al onze kussens zijn verkrijgbaar in zeer sterke kwaliteitsstoffen, alsmede in zwaar leder We hebben een groot aantal kleuren op voorraad

• opmaken van zetels en salons in stof of leder • opmaken van stoelzitten allerhande • opmaken van relaxzetels in stof of leder • opvullen van zitkussens van lederen salons in Bultex

TEL. 011/79 11 88

ALLE KUIPKUSSENS OP MAAT GEMAAKT

Alle dagen open van 10u tot 18u | Za van 10u tot 16u | Zondag gesloten | Meeuwerbaan 69 | Peer-Wauberg


KOOPJESDAGEN

*

23 + 24 + 25 + 26 juni 19 tot en met 22 juni gesloten wegens inventaris

ZONDAG 24 JUNI OPEN VAN 09.00 TOT 18.30 SCHOENEN WINDMOLDERS

Kortingen van -20 tot -70%

Onze winkel is tijdens de koopjesdagen doorlopend geopend van 9u00 tot 18u30. www.schoenenwindmolders.be www.facebook.com/schoenenwindmolders

Stevoortse kiezel 380 - 3512 Stevoort (Hasselt)

*

+

+

+

Flash_juni.indd 1

4/06/18 15:03

YES WE CAN... help you

Schoebroekstraat 50 I B-3583 PAAL-BERINGEN Tel. +32(0)11.450.100 I sales@moderna.be I www.moderna.be

moderna P

R

I

N

T

I

N

G

W O R K M A N S H I P S I N C E 19 4 7


LIVING

Het WK-seizoen vr geopend LIMBURG VERDUIVELD OP VOETBAL Er is niet meer naast te kijken. De WK-koorts zit er al goed in en we zitten in de laatste rechte lijn naar het toernooi der toernooien. Beter dan thuis zitten kijken, is voetbal live beleven op groot scherm, in jouw stad of gemeente. We leggen alvast een mooie selectie supportersdorpjes op de stip. Kom je mee aan de aftrap?

Alken ’t Laantje. Alle wedstrijden Rode Duivels. Drankstand.

tot uitbreiding. Alle WKmatchen. DJ’s, overdekt terras.

Beringen Markt, centrum. Enkel match België - Tunesië. Inclusief braderie Beringen Beach.

Hasselt Dusartplein. Impact Festival Da Copa. Betalende VIP mogelijk. DJ’s voorzien.

Bilzen Markt. Alle matchen Rode Duivels. Themaparty achteraf. Zonhoeve, Beverst. Alle matchen Rode Duivels. Afterparty. Bree ’t Stift. Alle matchen van de Rode Duivels. DJ’s en eetstandjes inclusief. Diest Grote Markt. Alle matchen van de Rode duivels. Genk Grote Markt, met Stadsplein

Heusden-Zolder Atletiekstadion De Veen. Alle matchen van de Rode Duivels. Feestje achteraf. Koersel Kadertent, Hoekstraat. Alle WK-matchen. Gratis gadget vanaf 10 consumpties. Leopoldsburg Jeugdhuis Kwartier. Matchen van de Rode Duivels. Enkel drankvoorziening. Lommel Klosterhof. Opbrengst gaat naar een goed doel. Cheers.

Bar Russia. Betalende VIP mogelijk.

Lummen Gemeenteplein. Enkel Match België - Tunesië. Eeten drankstandjes voorzien. Neeroeteren Sfeervolle tent aan sporthal De Borg. Alle wedstrijden van de Rode Duivels. Opglabeek Sentower Park. Alle matchen van de Rode Duivels. Animatie en muziek achteraf. Overpelt Peltrovski. De eerste drie matchen van de Rode Duivels. Achteraf feestje. Peer Marktplein. Alle matchen van de Rode Duivels. Dranken eetstanden voorhanden.

Sint-Truiden Grote Markt. Bar Russia. Alle matchen van de Rode Duivels. DJ’s, eten, drank. Tongeren Vrijthof. Alle WK-wedstrijden te volgen. Drank en eten voorzien. Zonhoven Kioskplein. Matchen van de Rode Duivels. DJ, Drinken en eten. Zutendaal Beachclub van VVW Zutendaal. Groot scherm aanwezig. Dorst zelf mee te brengen. Toegang overal gratis. Drinken en rijden gaat niet samen. Hou het sportief en have fun!

Keuze van de redactie.


Artesian-spas , behoort tot de grootste in betrouwbare en energiezuinige luxe jacuzzi's

Uw partner in Wellness.

ACTIE WELLNESS

(spas, infraroodcabines, sauna's,...)

21% BTW als korting

*

sauna | zoutsauna | buitensauna infraroodcabine | infraroodsauna | stoomdouche | Hamam ijsgrot | ijsmachine | experience shower | massagebaden | jacuzzi’s | zwemspas

www.artesian-spas.be www.infraroodcabine-sauna.eu

Woning- of badkamerrenovatie, totaalconcept of niet... Wij zijn er! Eén aanspreekpunt voor uw project zonder zorgen! • Badkamers & renovatie van A tot Z • Sanitaire installatie & verwarming • Energiezuinige technieken & Ventilatie • Inloopdouche's met muurbekleding in Kerlite of acryl • Privé & Wellness project voor de professional & particulier Alles afgewerkt tot in de puntjes!

Van Baelen

bvba

*geldig zolang de voorraad strekt

Meer dan 40 jaar tot uw dienst

Eigen showroom en schrijnwerkerij

www.vanbaelenbvba.be | Grote Baan 570 | 3530 Helchteren | T 011 52 10 60 | T 0475 76 68 49 Open : di, wo, vr van 9u-12u30 en 13u30-18u, zaterdag van 9u-12u30 en van 13u30-16u. Op afspraak mogelijk


RUIME KEUZE

UW PLANTEN-CENTRUM VAN A-Z

TOSCAANSE PLANTEN

Plantencentrum

Nimita Paalsesteenweg 120 I Paal-Beringen I 011/42 23 04 I www.nimita.be di: gesloten I ma-vr: 9-18u I za: 9-17u I zo: 10-17u


GROTE UNIEKE

BUXUSACTIE UIT BUXUS R A E X T

ERIJ K E W K I T EIGEN

E L I T A W K GRATIS 1 + 1 t 0/s

€2 TIS 0 +1 GRA 4 1 / 5 t 3 s / l 0 o b €3 IS Buxus 1 GRAT 0 + 5 1 / 5 t 4 s / l bo €35 Buxus GRATIS 1 5 + 5 1 / 0 t 5 s bol €40/ ATIS Buxus 5 6 1+1 GR / 0 t 6 s / l 5 o 3 b € TIS Buxus +1 GRA 80/90 1 s l t e s / g 0 e k €5 Buxus 00/120 1 s l e g ke Buxus orraad strekt) (zolang

de vo

ELKE ZONDAG OPEN 10 -17U

Plantencentrum

Vanstraelen-Priori Diepenbekerweg 51 I Hasselt I 011/24 11 00 I www.vanstraelen-priori.be ma-za: 9-18u I zo: 10-17u


Cl stuff vr n zoige zomer

EASY & BREEZY Partner in crime

Warme dagen vragen om zwierige jurkjes, fleurige bloemenpatronen en een happy teint. Lief en gedurfd, easy and breezy. Caroline Biss is de gedroomde partner in crime om de zwoele zomeravonden te doorstaan. Prijs: 225 euro. www.carolinebiss.com

Smeren is weren We snakken met z’n allen naar de zon. Aan het strand of in de bergen. Denk eraan je huid te behoeden voor de felle uvstralen! De liposomen van het nieuwe All Day 50+ garanderen een doeltreffende bescherming. Prijs: 21,90 euro (100 ml). www.louis-widmer.be

Limo op Malibu Beach De zomersokken van Falke zijn geĂŻnspireerd op Malibu Beach, skaten, limonade, ijsjes en de zee. Helle en bonte kleuren worden afgewisseld met zachte pasteltinten, stoere en vrolijke prints met frĂŞle volants. Prijs: 13 euro. www.falke.com

Houd het hoofd koel! De Valiente XL ijskoeler brengt verfrissing tijdens het BBQseizoen. Je gebruikt hem open of met een tafelblad. Door het gat in het midden blijven de champagne en spritzers altijd binnen handbereik. Cheerio! Prijs: 339 euro. www.valiente-design.com

Zomerse metgezel Dit paar schoenen is de ideale zomerse metgezel voor modebewuste vrouwen. De 85 millimeter torenhoge blokhak straalt een weergaloze elegantie uit. Het Touch It-voetbed zorgt voor een superieur draagcomfort. Prijs: 79,95 euro. www.tamaris.com


T N U ST P O O K R E V

Magazijn leegverkoop! Geselecteerde meubelen, decoraties en verlichting aan fabrieksprijzen*

Kortingen tot -80%

TOONZAALMODELLEN - EINDEREEKSEN (*) Info en voorwaarden in onze toonzaal / Kempische Steenweg 590 Hasselt

Nieuw! Keukens,

dressings & Inbouwmeubelen

OP=OP

Landelijk, tijdloos, strak of rustiek steeds op maat naar uw budget

lanceringskortingen tot 31 augustus Familiebedrijf met een passie voor landelijke interieurs I eigen fabricatie Kempische Steenweg 590 I 3500 Hasselt (Kiewit) I Tel 011 76 10 38 I info@cocoon-interior.be I Volg ons op . Ma - za 10u tot 18u I zo 14u tot 17u I di en wo gesloten I Elke 1e zondag van de maand zijn wij gesloten

w w w. c o c o o n - i n t e r i o r . b e


PUBLIREPORTAGE

Ga vr n aangenaam klimaat in huis

SCREENS VS. ROLLUIKEN Tijdens de zomer is uw woning de ideale plek om even te ontsnappen aan de drukkende warmte, of dat zou het toch moeten zijn. Door de felle zonnestralen die op uw raam staan, warmt uw woning echter in een mum van tijd op. De hitte vervolgens uit de woning krijgen, dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Beter voorkomen dan genezen dus. Een energieverslindende airco is een optie, maar wel een dure. Al eens gedacht aan rolluiken of screens? En wat is nu het verschil tussen beide mogelijkheden?

Rolluiken dienen in eerste plaats voor privacy. Doordat ze voor het raam worden geplaatst, verhogen ze de veiligheid en komen ze je energieverbruik ten goede. In de zomer houd je de warmte buiten, in de winter binnen. Met rolluiken bereik je totale duisternis in je huis. Screens hebben als hoofdtaak de zon buiten te houden en zorgen zo voor een aangenaam binnenklimaat. Het leuke is dat je nog steeds van binnen naar buiten kan kijken, terwijl dit omgekeerd niet mogelijk is. En je huis verduistert slechts miniem.

WILMS helpt je graag de juiste keuze maken. Goed advies is gratis ĂŠn onbetaalbaar. Voor een verdeelpunt in jouw buurt kan je terecht op onze website. Of breng een bezoekje aan onze toonzaal.

Molsebaan 20, 2450 Meerhout T 014 369 970, wilms@wilms.be www.wilms.be


STOCKOPRUIMING

tot tuin- en verandameubelen* -70%

*op geselecteerde modellen

Elke zondag open Rue de l’église 16 I 4257 Corswarem-Berloz T 019 32 51 82 I op 10 min. van Sint-Truiden

18

Open: di-za 10u-12u en 13u30-18u I zo: 13u-17u I maandag gesloten

WWW.FERME-DE-HESBAYE.BE |

Interieur- en verandameubelen, tuinmeubelen, tuinaanleg en natuursteen

DE VISSCHER W nv Ambachtelijk siersmeedwerk

Van eigen ontwerp tot pure ambacht. Wij inspireren U graag met onze reeds gerealiseerde projecten. Een greep uit dit aanbod vindt U op onze website

www.devisschernv.be

Steenbakkersdam 5 - 2340 Beerse - T: 014/61.64.06 - kaat@devisschernv.be

www.devisschernv.be


Win n gevulde strandtas en jumpsuit PUZZEL EN WIN Zweedse puzzel

Los de puzzel op en vindt zo het sleutelwoord. rechthoek zuigbuisje

moederoverste reclame

naaldwoud

3

afgestompt

nu

6

deel v.h. lichaam apenstaartje wachthuisje

foutenlijst onweersdreiging rijst7 gerecht lengtemaat Afr. boom

9

Zweedse popgroep

energiebron pratende vogel

4

deel van Israël

enzovoort tussenpersoon

zwijger

kleur

distilleerkolf

litteken

1 prijs honden- heldenras dicht

fors

smeersel

drietal

toga

5 wens

Win een strandtas gevuld met goodies + jumpsuit van Hunkemöller Wil je net zoals Doutzen naar het strand gaan met een leuke tas (t.w.v. €43) gevuld met goodies (€50) en een perfecte lace playsuit (t.w.v. €65)? Dat kan want dankzij Hunkemöller maak je kans op deze super trendy strandtas en jumpsuit van Doutzen's collectie. Puzzel en win!

Ook te koop via www.hunkemöller.be

vrachtgeld halfaap

2 boksfilm

8

naaste bewoners zonnegordijn

O

deel v.e. huis

25 1

1

2

2

3

3

4

5

4

6

5

7

6

8

9

7

8

9

Oplossing gevonden? wedstrijd@intermedia.be Mail de gevonden oplossing naar wedstrijd@intermedia.be samen met uw naam, volledig adres en uw telefoonnummer voor 27 juli 2018. De wedstrijd loopt t.e.m. 27/07/2018. De winnaars worden getrokken uit de juiste inzendingen, persoonlijk verwittigd en vermeld in Flash. Per gezin of adres wordt slechts één prijs per wedstrijd toegekend. De prijzen zijn niet uitkeerbaar in speciën of omruilbaar. De prijzen blijven na afsluiting twee maanden ter beschikking. Deze puzzel werd gemaakt door de redactie van “De Puzzelaar”. Ontdek meer en andere puzzels in hun puzzelboeken en -tijdschriften verkrijgbaar in de dagbladhandel.


ZomerSolden

Extra korting! Ook op nieuwe collecties. Geel Vossendaal 10 - T 014 58 71 93 dinsdag – zaterdag 10 TOT 18 uur Zondag open van 13 tot 18 uur Maandag gesloten

Charrell adv Jet solden juni18.indd 1

Volg ons samen met 28.605 anderen

www.charrell.be

rijmenam brugstraat 34 - T 015 52 55 20 woensdag – zaterdag 10 TOT 18 uur Zondag open van 13 tot 18 uur Maandag - dinsdag gesloten

6/06/18 10:37


ONLINE

Lifestylemagazine vr en dr Limburgers

FLASHMAGAZINE.BE

Fan van Flash Magazine? Fantastisch! Surf dan zeker eens naar Flashmagazine.be, daar ontdek je dagelijks jouw portie Limburgs lifestyle nieuws. Onze redactie selecteert speciaal voor jullie de tofste, actuele onderwerpen van het moment. Bovendien laten we iedere maand toffe guesteditors aan het woord. Deze maand inspireren deze gezichten je graag met de leukste artikels...

Sophie Ickmans

de zusjes Clio, Kay en Julie

van Art of Events

van Les Soeurs

180620_

Alpaca nieuwtjes!

Hanneke & John van de Alpaccaboerderij in Kaulille

Lifecoach

Angela Bitonti

Reizende fotograaf Jelle Canipel van Gloryus

Lifecoach Angela Bitonti geeft je tips & tricks voor een leven zonder zorgen. Zo leef jij iedere dag met een glimlach op je gezicht. Nog wat reisinspiratie nodig? Reizende fotograaf Jelle Canipel voorziet je van spannende reisverhalen in combinatie met spectaculaire reisfoto’s. Alpaca’s zijn populairder dan ooit tevoren en dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zijn helemaal fan van deze schattige beestjes. Ze hebben een hele hoge knuffelfactor, een zachtaardig karakter en ze zien er bovendien ook nog leuk uit. Daarom contacteerden we John en Hanneke van de Alpacaboerderij in Kaulille. Zij zullen jullie een maand lang voorzien van leesvoer over hun alpaca’s! Kennen jullie deze drie prachtige dames al? Clio (34), Kay (31) en Julie (29) Hendrickx zijn drie Limburgse zussen met een gedeelde passie voor mode. Met hun mode- en accessoirelabel Les Soeurs bewijzen ze dat degelijke mode niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Deze zusjes zullen jullie een maand lang verwennen met de leukste lifestyle artikels op Flashmagazine.be Sophie Ickmans, stuwende kracht achter Art of Events, maakt van elk feestje een onvergetelijke beleving! Van de mooiste trouwfeesten tot een gezellige voetbalavond in jouw tuin. Deze pittige dame geeft je de komende weken de leukste tips & tricks en tonnen inspiratie mee voor de organisatie van een onvergetelijk feest(je)! Are you ready? Cause it’s partytime!


BOUWGRONDEN TE KOOP

www.infraligne.be www.infraligne.be -- info@infraligne.be info@infraligne.be

Slank en in vorm van top tot teen in 2018 Slank en in vorm van topEen totzomer teen in 2018 zonder zwembandjes? Laat ze achter bij InfraLigne www.infraligne.be - info@infraligne.be

ONTWERPMOGELIJKHEDEN

Oefening armspieren Oefening armspieren

Oefening buikspieren Oefening buikspieren

Oefening armspieren

Oefening buikspieren

DILSEN-STOKKEM BREEMSTRAAT

Een zomer zonder zwembandjes?

Oefening dijspieren Oefening dijspieren

 bouwgronden voor HOB en OB  opp.: 462 - 1.033 m2  prijzen vanaf € 85.470 excl. kosten  geen bouwverplichting: kies wanneer en met wie je bouwt  alle achtertuinen hebben zuidoostoriëntatie en zicht op groene omgeving school, winkels en natuur op fietsafstand  op 5 km van Maaseik  bushalte op wandelafstand ter hoogte van de Rijksweg

Oefening dijspieren

Laat ze achter bij InfraLigne

Bouwgronden te koop: In toep. van art. 5.2.6. VCRO: Gvg-Wg-gdv-gvkr-Vv. Prijzen excl. notariskosten en registratierechten.

Contacteer Inge Vancluysen

Oefening kniëen

T 0476 27 29 84

Oefening kniëen

www.matexi.be - limburg@matexi.be

OP PEENDEU O

NDEUR RD DA zo ndag AG ag 7 zond arii (13u-1G 7 ja janu nuar (13u-16u 6u)) € 75

€ 75 K KO OR ING RT TIN G****

Oefening kniëen

180620_Adv_FlashMagazine_Dilsen-Stokkem_Breemstraat_99.5bx133h.indd 1

24/05/2018 14:48

GENIET VAN ONZE ZOMERACTIE GENIET VAN ONZE ZOMERACTIE

€ 50 KORTING*

€ 50 KORTING* JANUARI-ACTIE

Van 1 juli t.e.m. 31 augustus 2018

* €290 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. 1 promotie per advieskuur.

Maak een afspraak een gratis* vrijblijvende figuuranalyse *en2018 Van 1 € juli50 t.e.m. 31 voor augustus KORTING SCREENS

KNIKARMSCHERMEN

Van donderdag Van donderdag 11 11 januari januari JANUARI-ACTIE t.e.m. woensdag 31 t.e.m. woensdag 31 januari januari 2018 2018 *

* €290 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. 4 promotie per advieskuur.

€ 50 KORTING

Per soonlijken vrijblijvende figuuranalyse se Maak een afspraak voor een gratis voedingsadvi abine oodc Figuuranaly infrar ramma invoor * €290 i.p.v. iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. es nprog€340, Oefe

* €290 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet Niet cumuleerbaar. cumuleerbaar. 11 promotie promotie per per advieskuur. advieskuur.

Van donderdag 11 januari t.e.m. woensdagwww.infraligne.be 31 januari- info@infraligne.be 2018

* €290 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. 1 promotie per advieskuur.

JANUARI-ACTIE ** € 75 KORTING** Van Van dinsdag dinsdag 2 2 januari januari JANUARI-ACTIE t.e.m. woensdag 10 t.e.m. woensdag 10 januari januari 2018 2018 € 75 KORTING**

Oefenprogramm

a in infraroodc

VERANDAZONWERING

BUITENLEVEN

abine

gsadvies

ijk voedin

Persoonl

** ** €265 €265 i.p.v. i.p.v. €340, €340, voor voor iedere iedere (her)starter (her)starter bij bij aankoop aankoop van van 20 20 adviesbeurten. adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. per Profe Nietalyse cumuleerbaar. 11 promotie promotie perssiadvieskuur. advieskuur. onele co

Van dinsdag 2 januari aching Figuuran t.e.m. woensdag 10 januari 2018

Herent 90 • NEERPELT • T. 011 64 27 63

toonzaal: weekdagen van 9-17u. za van 10-17u. do en zo gesloten

Weg naar As 193 • GENK • T. 089 35 00 25

toonzaal: di tot za van 10-17u. zo en ma gesloten

lim-elec@skynet.be • www.lim-elec.be zonwering - rolluiken - buitenleven - garagepoorten

** €265 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. 1 promotie per advieskuur.

HASSELT, 011/23 33 63, Toekomststraat 58 PLAATS, 00 GENK, 089/24 90 24, straat Weg naar PLAATS, straat 00 As 160/01 00 000 000 00 00 00 00 00 genk@infraligne.be - hasselt@infraligne. be www.infraligne.be

PLAATS, straat 00 00 000 00 00

Professio

nele coac

hing


DEKBEDDEN tot 40%

WATERBEDDEN

tot 30%

MATRASSEN tot 50%

BEDLINNEN tot 60%

HOOFDKUSSENS

BOXSPRINGS

tot 50%

tot 30%

25 JAARERVARING I GRATIS PARKING I OPRUIMING OUDE MATRAS I GRATIS LEVERING I GRATIS MONTAGE I BESTE PRIJSGARANTIE I GRATIS OFFERTE

FLASH magazine - juni 2018 - Oost-Limburg  
FLASH magazine - juni 2018 - Oost-Limburg  
Advertisement