Page 1

Juni 2018 - Midden-Limburg

Suer vibes

Limburg verduiveld op voetbal - Cool stuff voor een zonnige zomer


Flash is veelzijdiger dan een bananenblad Beste lezer, De voorbije maand zijn we flink verwend met het zonnige weer. Maar je kunt daar natuurlijk pas echt van genieten als je de knop helemaal op ‘vakantie’ hebt gezet. Waar de reis ook naartoe gaat – naar een exotisch eiland of naar Saint-Corniche – wij hopen dat je voldoende rust krijgt om de batterijen weer volledig op te laden. Het is al langer geweten dat vakantie gelukkiger maakt. Tijdens het verlof is het welbevinden groot, de stemming is beter, men voelt zich tevreden en de mentale zowel als de lichamelijke vermoeidheid ebben weg. Maar studies hebben uitgewezen dat zo nu en dan op verlof gaan je gezondheid wel ten goede komt.

Commercieel advies T 011 76 77 18 info@intermedia.be Verantwoordelijke uitgever Uitgeverij InterMedia nv Hondstraat 18, 3582 Beringen T 011 76 77 18 info@intermedia.be www.intermedia.be

Zorg alleszins dat je dit magazine voortdurend bij de hand hebt. Je kunt het gebruiken om je verkoeling toe te wuiven wanneer de zon haar duivels ontbindt. Je kunt er vervelende muggen en vliegen mee naar de eeuwige zoemvelden sturen. Het magazine is ook geschikt als onderzetter voor een kleurrijke cocktail, als een hoedje tegen een onweersbui of om een houtskoolvuur aan te wakkeren. Neem echter eerst de tijd om het van voor tot achter te verslinden. Voor ons part mag je dat zelfs doen lekker languit op het strand of in een hangmat. Misschien vind je in de artikels de nodige inspiratie en tips om de vrije tijd zinvol en leuk in te vullen. Verneem eveneens hoe het intussen gaat met actrice Joke Devynck. Een uurtje onbezorgd leesplezier is altijd welkom. Ook wij laten de druk even van de ketel. De volgende Flash valt pas begin september in de bus.

Coverfoto iStock.com / shevtsovy Niets uit deze uitgave mag worden gecopieerd of gereproduceerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van de uitgever (InterMedia nv). Inbreuken op het copyright zullen gerechterlijk worden vervolgd.

Tot na de vakantie Filip Aerts


More than my first contact lenses

€15

NU K RTING* KO

Wow, we‘re going to Ibiza! Ga je mee?

Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

Voel je vrij met DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen

STEENWEG 118, 3570 ALKEN I T 011-59 16 42 I GRATIS PARKING I WINKEL@OOGENOOR.BE I WWW.OOGENOOR.BE I VOLG ONS OP

I


SPORT

Vrouwenvoetbal in de lift

THE NEXT BIG THING Vrouwensporten winnen aan populariteit. Neem nu de Red Flames. Deze voetbaldames schreven in 2017 geschiedenis door hun eerste EK-wedstrijd ooit te winnen. Is het vrouwenvoetbal the next big thing? In onze buurlanden hebben alle topclubs een vrouwenteam: Bayern, Ajax, Chelsea, noem maar op. “Bij ons staan we nog niet zo ver”, stelt Jacqueline Mahieux, voorzitster van KRC Genk Ladies. “Dit neemt niet weg dat de meisjes hier een grote passie hebben voor hun sport en er helemaal voor gaan. Onze club beseft dat het vrouwenvoetbal in de lift zit en dat je er vandaag niet meer naast kan kijken. De A-ploeg van KRC Genk Ladies is in het afgelopen seizoen op de derde plaats geëindigd in de Super League of eerste klasse en heeft de finale van de Beker van België gespeeld. Wij tellen een 140-tal leden, van U11-speelstertjes tot senioren. Zij genieten een professionele omkadering inclusief een medisch team dat de meisjes opvolgt. Bovendien kunnen ze rekenen op een tomeloze inzet van talrijke vrijwilligers. Toch kan het altijd beter want in het vrouwenvoetbal zijn de financiële middelen zeer beperkt. De steun van sponsors is dan ook bijzonder welkom.” Deze oproep is alvast bij Wilms in goede aarde gevallen. De rolluikenen zonweringfabrikant tekende vorige maand een overeenkomst voor drie jaar als hoofd- en shirtsponsor van KRC Genk Ladies. “Het vrouwenvoetbal en de vrouwensport in het algemeen verdienen meer aandacht in de media”, vindt marketingmanager Ronny Tiri. “Wij zetten dan ook onze schouders mee onder dit mooie project om al die speelsters de kans te geven hun sport professioneel te beoefenen. De club stoelt op een goede basis en haar visie stemt overeen met de onze: langetermijndenken en duurzaam omgaan met mensen en middelen.”

In een stroomversnelling De toekomst van KRC Genk Ladies ziet er veelbelovend uit. “Sinds de Women’s BeNe League is het vrouwen-voetbal bij ons in een stroomversnelling geraakt”, zegt Riete Loos. De aanvoerster van de A-ploeg stamt uit een voetbalgezin en trapt al sinds haar vijfde een balletje. “Het leuke aan voetballen is vooral de teamspirit. Daarom kijk ik op naar spelers zoals Iniesta en Modrić. Mijn ambitie? De kloof met de grote clubs Standard, Anderlecht en Gent verkleinen. Mijn droom? Volgend seizoen de landstitel of de beker veroveren!” © DavyRietbergen/CorVos


INVESTEER IN VASTGOED BIJ MATEXI HASSELT QUARTIER BLEU      

luxueus en stijlvol wonen een unieke locatie aan het water, centrum Hasselt studio’s, appartementen en penthouses ideaal om er zelf te wonen of te verhuren aantrekkelijke prijzen weldra ook woningen te koop

HASSELT ALBA       

nieuwbouwappartementen vanaf € 256.300 all-in incl. ondergrondse autostaanplaats en kelderberging zuidgerichte terrassen met 1, 2 of 3 slpk stijlvolle, moderne architectuur toplocatie vlak bij de opritten naar de E 313 & expresweg werken gestart

Regiokantoor Limburg

T 011 260 740

www.matexi.be - limburg@matexi.be

180620_Adv_Flash_Magazine_HasseltAlba+QB_206bx133h.indd 1

24/05/2018 15:33

LEUNINGEN - HEKWERKEN - LOOPBRUGGEN - POORTEN - CARPORTS - TRAPPEN - ...

MAATWERK (NIEUWBOUW-RENOVATIE) AFGESTEMD OP UW WENSEN

JE Construct

BVBA

STAAL / INOX / ALU ... - 20 JAAR - ERVARING

U kan gratis, vrijblijvend een offerte of afspraak maken

De Huttestraat 45 3530 Houthalen 0495 15 12 58 info@je-construct.be www.je-construct.be


LIVING

Het WK-seizoen vr geopend LIMBURG VERDUIVELD OP VOETBAL Er is niet meer naast te kijken. De WK-koorts zit er al goed in en we zitten in de laatste rechte lijn naar het toernooi der toernooien. Beter dan thuis zitten kijken, is voetbal live beleven op groot scherm, in jouw stad of gemeente. We leggen alvast een mooie selectie supportersdorpjes op de stip. Kom je mee aan de aftrap?

Alken ’t Laantje. Alle wedstrijden Rode Duivels. Drankstand.

tot uitbreiding. Alle WKmatchen. DJ’s, overdekt terras.

Beringen Markt, centrum. Enkel match België - Tunesië. Inclusief braderie Beringen Beach.

Hasselt Dusartplein. Impact Festival Da Copa. Betalende VIP mogelijk. DJ’s voorzien.

Bilzen Markt. Alle matchen Rode Duivels. Themaparty achteraf. Zonhoeve, Beverst. Alle matchen Rode Duivels. Afterparty. Bree ’t Stift. Alle matchen van de Rode Duivels. DJ’s en eetstandjes inclusief. Diest Grote Markt. Alle matchen van de Rode duivels. Genk Grote Markt, met Stadsplein

Heusden-Zolder Atletiekstadion De Veen. Alle matchen van de Rode Duivels. Feestje achteraf. Koersel Kadertent, Hoekstraat. Alle WK-matchen. Gratis gadget vanaf 10 consumpties. Leopoldsburg Jeugdhuis Kwartier. Matchen van de Rode Duivels. Enkel drankvoorziening. Lommel Klosterhof. Opbrengst gaat naar een goed doel. Cheers.

Bar Russia. Betalende VIP mogelijk.

Lummen Gemeenteplein. Enkel Match België - Tunesië. Eeten drankstandjes voorzien. Neeroeteren Sfeervolle tent aan sporthal De Borg. Alle wedstrijden van de Rode Duivels. Opglabeek Sentower Park. Alle matchen van de Rode Duivels. Animatie en muziek achteraf. Overpelt Peltrovski. De eerste drie matchen van de Rode Duivels. Achteraf feestje. Peer Marktplein. Alle matchen van de Rode Duivels. Dranken eetstanden voorhanden.

Sint-Truiden Grote Markt. Bar Russia. Alle matchen van de Rode Duivels. DJ’s, eten, drank. Tongeren Vrijthof. Alle WK-wedstrijden te volgen. Drank en eten voorzien. Zonhoven Kioskplein. Matchen van de Rode Duivels. DJ, Drinken en eten. Zutendaal Beachclub van VVW Zutendaal. Groot scherm aanwezig. Dorst zelf mee te brengen. Toegang overal gratis. Drinken en rijden gaat niet samen. Hou het sportief en have fun!

Keuze van de redactie.


200m 2 MODE

MODESHOW

Zaterdag 23 JUNI 2018

Tent St.Willibrordusplein-Heusden-Dorp Aanvang 19u, GRATIS INKOM

DAMES & HEREN

KOPPEL * OP VERKO rwaarden *Actievoo kel in de win

Mogelijkheid voor een drankje en een hapje door BARBECUE CATHERING EDDY MOMBERS

G. Gezellelaan 40 I 3550 HEUSDEN-ZOLDER I 011 96 66 62 I o.sesoir@telenet.be I www.lingerie-osesoir.be

Di - vr: 10 - 18.30 u. Za: 10 - 18 u. Gesloten: zo en ma. Elke 2de ma van de maand: 13.30 - 18.30 u. Elke 2de do van de maand open tot 20 u.

RUIME PARKING AAN DE WINKEL • STEEDS 7% OP KLANTENKAART (niet cumuleerbaar met andere acties)


g n i p p o h y

S

da

rd!

tee i c i l e f e G

De 87 gelukkige winnaars zijn... Tijdens de Flash Shopping Day die plaats vond op zaterdag 5 mei konden alle deelnemers kans maken op fantastische prijzen. Hieronder alle winnaars! Huur mobilhome voor 1 week - Dicar Christine Hoogmartens, Nieuwerkerken (Oog en oor Coenen)

Leather look boxspring - Slaapcomfort Danini Petra Rutten, Meeuwen (Globo Electro)

Designlampen t.w.v. €444 - Stoelen Depot Kelsey Dewallef, As (Schoenen Avance)

Armband t.w.v. €199 - Degreeve Maria Kortleven, Boorsem (Slaapcomfort Danini)

Waardebon t.w.v. €50 - Avance Patrick Bogaerts, Heusden-Zolder (Electro Schroeyen) • Sandra Vanderstraeten, Kuringen (Boetiek Joosten) • Christine De Roye, Loksbergen (Home & Garden Ferme de Hesbaye) • Jos Wirix, Opoeteren (Vanhoof kleding)

Gladys mini t.w.v. €59 - Les Soeurs Annelies Claes, Spalbeek (Boetiek Joosten)

Bikini-set t.w.v. €79,90 - O’sesoir Lieve Nijs, Kermt (Lifestyle & meubels Thinkstyle)

Uurwerk t.w.v. €289 - Degreeve Michel Dillen, Helchteren (Optiek Karine)

Kookpottenset t.w.v. €250 - Electro Schroeyen Davy Detré, Riemst (Linx) • Marita Swinnen, HeusdenZolder (Domani)

Campingpakket t.w.v. €100 - Eurosport Ine Truyen, Oudsbergen (Elcado)

Ring t.w.v. €65 - Degreeve Caroline Schuyten, Koersel (Huis Jacobs)


Bedankt dat jullie er bij waren op de succesvolle editie van de Flash Shopping Day! Waardebon €50 - Vossen Laurien Steegmans, Stevoort (Schoenen Windmolders) • Sofie Gentjens, Bocholt (Schoenen Avance) • Yvette Dubois, Bilzen (Schoenen Avance) • Bart Helsen, Zonhoven (Bloemen Maris)

Waardebon €111 - Linx Helga Van Camp, Keerbergen (Stoelen Depot) • Sabine Bosmans, Maaseik (Parfumerie Margaux) • Evelien De Deyn, Zutendaal (Lifestyle & meubels Thinkstyle) • Marleen Roels, Berlaar (Slaapcomfort N8 Diest)

Waardebon afhaalpasta - Pasta Diana Boyé, Zolder (Electro Schroeyen) • Reekmans Marie-Louise, Alken (Oog en oor Coenen) • Christophe Braeken, Houthalen (Kleding Xplosiv) • Katrien Truyers, Paal (Juwelier Degreeve) • Lemke Geleyn, Paal (Slaapcomfort N8 Diest) • Maire-Claire Appeltans, Heusden-Zolder (Boektiek Domani)

Waardebon €50 - Oog en oor Coenen Anneleen Gerits, Lummen(Vatana) • Jona Melis, Gruitrode (Schoenen Avance) • M Raedts, Zutendaal (DS Verandabouw) • Anita Driessens, Heusden-Zolder (Boektiek Sjarbon) • Evi Appeltans, Heppen (Globo Electro)

Zwembad - Vatana Nicole Segers, Kinrooi (‘t Schoentje) • Martine Hendrix, Genk (Schoenen Avance) • Nathalie Vidal, Hoeselt (Herenmode Vossen) • Sabrina Theys, Genk (Les Soeurs) • Tine Meuwissen, Zutendaal (Schoenen Avance) • Iliane Lieten, Lummen (Van den Bussche) • Wendy Appeltans, Tongeren (Kinderkleding Rebello) • Eric Moermans, Bilzen (De Winkelschuur) • Laura Vanderstraeten, HeusdenZolder (Lifestyle & meubels Thinkstyle) • Tanja Vranken, Maasmechelen (Juwelier Fanny Van den Heuvel) • Therestte Vandeneynde, Ham (Juwelier Walter Nijs) • Hanne Reniers, Hasselt (Linx) • Maud Janssen, Maaseik (Margaux Parfumerie) • Kris Asnong, Hasselt (Lifestyle & meubels Thinkstyle) • Kathleen Schepkens, Lummen (Pasta / Il Canniccio)

Waardebon €30 - De Winkelschuur Dorien Wouters, Hoeselt (Kinderkleding Rebello) • Dirk Lycops, Tongeren (Herenmode Herenmode Vossen)

Waardebon €50 - Kinderkleding Jolien Goele Kenis, Peer (Juwelier Dries)

Waardebon €75 - Electro Schroeyen Helena Kitzen, Maasmechelen (Juwelier Fanny van den Heuvel) • Myra Wolfs, Heusden-Zolder (O’sesoir) • Karin Stulens, Zutendaal (De Winkelschuur) • Glenda Lenaers, Lummen (Geudens)

Yokai horloge - Vatana Eli Paesen, Meeuwen (Lingerie Edelweis) • Katrien Jaeken, Tongeren (Herenmode Vossen) • Liene Houben, Diepenbeek (De Winkelschuur) • Hubrechts Veerle, Opglabbeek (Vatana) • Annelies Fets, Lummen (Kinderkleding Jolien) • Ellen Poelmans, Beringen (Boektiek Joosten) • Jessy Veraa, Lummen (Lorenz Shoes & Fashion) • Martine Cuypers, Genk (Schoenen Avance) • Dolimah Bakker, Velm (Oog en oor Coenen) • Maria Mannaerts, Lommel (Schoonheidsstudio Marijke) • Az Ecdo, Genk (Linx) • Greti Swora, Maasmechelen (Juwelier Fanny van den Heuvel) • Tina Truyens, Hasselt (LEs Soeurs) • Esther Melders, Hasselt (Globo Electro) • Kaat Segers, Hasselt (Xplosiv) • Patricia Linten, Lommel (Schoonheidsstudio Marijke) • Dimitry Hensen, Vlijtingen (Herenmode Vossen) • Filip Meers, Bilzens (Herenmode Vossen) • Berna Sneyers, Schaffen (Exclusive Heusden) • Sarah Eykens, Hasselt (Juwelier Degreeve) • Vandewalle Elke, Paal (Lorenz Shoes & Fashion) • Ingrid Desair, Overpelt (Vatana) • Valerie Creemers, Lommel (Brigitte Schoonheidssalon) • Annita Maunens, Paal (Boetiek Sjarbon) • Dieter Hoyberghs, Beverlo (Bloemen Maris) • Mia Nijssen, Genk (Schoenen Avance) • Martine Feyton, Alken (Schroeyen) • Tamara Boumans, Rekem (Schoenen Avance) • Herman Hendrickx, Herk-deStad (Herenmode Vossen) • Valerie Panis, Houthalen (JE Construct)


TRAVEL

Eropuit in Nrs Lapland

HET MAGISCHE NOORDEN De beste plek om het noorderlicht te zien? Dààr brengt reisorganisator De Blauwe Vogel je naartoe. Samen met een Nederlandstalige gids zak je af naar Noors Lapland. Klaar voor misschien wel de meest unieke reis van je leven? Je vertrekt boven de poolcirkel in Noord-Noorwegen en beleeft het ene hoogtepunt na het andere: Lofoten, Tromsø, elanden, zeearenden, rendieren, Sami, vissersdorp Nusfjord en het noorderlicht! Slapen doe je in een historisch hotel, in een gloednieuw hotel en in een stadshotel in een van de meest levendige en aangename steden van Arctisch Europa.

Meer op FLASHMAGAZINE.BE

Laat je onderdompelen Een achtdaagse groepsreis inclusief vluchten, transfers, overnachtingen, excursies en maaltijden aan slechts 2375 euro. Afreisdata in januari en februari. Laat je onderdompelen in Noors Lapland tijdens de boeiende themadag op donderdag 28 juni om 15 uur in het auditorium van De Blauwe Vogel (Luikersteenweg 62, 3800 Sint-Truiden, ingang naast het kantoor). Graag vooraf reserveren. Voor meer info en boekingen bel je naar 011 705 500.

YES WE CAN... help you

Schoebroekstraat 50 I B-3583 PAAL-BERINGEN Tel. +32(0)11.450.100 I sales@moderna.be I www.moderna.be

moderna P

R

I

N

T

I

N

G

W O R K M A N S H I P S I N C E 19 4 7


SOLDEN

ACTIES TOT -30% Op zoek naar een nieuw slaapsysteem, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag verder. Wij maken enkel en alleen maar boxsprings en matrassen. Geen dressings, geen andere meubels. Enkel en alleen datgene waar we een jarenlange ervaring in hebben. We vinden het belangrijk dat we onze grondstoffen lokaal kunnen aankopen. Niet alleen creĂŤren we waarde en werk in onze omgeving, we kunnen ook zeker zijn van de kwaliteit en van de korte levertijd. Onze slaapadviseurs weten waarover ze praten en zorgen ervoor dat je met het juiste advies het bed van je dromen kan samenstellen.

www.sleep-design.be

GENK Hasseltweg 309 089 41 39 44 ma-za 10u-18u, zo 13u-18u

LOMMEL Edward Anseelestraat 6 011 55 37 11 ma-za 10u-18u, zo 13u-18u

SINT-TRUIDEN Hasseltse Steenweg 416 011 67 11 98 vr-za 10u-18u, zo 13u-18u


Cl stuff vr n zoige zomer

EASY & BREEZY

Zigzaggen in de zon Te gek om los te lopen, die nieuwe CraZyg-Zag zonnebrillen voor kids. Ze zijn uit ĂŠĂŠn stuk gemaakt van lichtgewicht, flexibele en duurzame materialen. Een oversized rond, piloot- of vlindermontuur? Jij kiest! Prijs: 39,90 euro. www.kietla.fr

Easy like Sunday morning Gezond en voedzaam de zomer door? Een granolaontbijt is de perfecte start van jouw dag. Beschikbaar in drie varianten en bovendien allemaal bio. Boost je krachtvoer met smakelijke suikervervangende siropen! Prijs: 3,69 euro. www.nutridia.be

Vette knipoog naar de 70’s Lang leve de vrijheid, glamour en vrouwelijkheid! Deze bikini is een vette knipoog naar de seventies. Een flashback naar de diversiteit en het eclecticisme van Parijs, als een invitatie om op reis te gaan.

Back to the future Het leuke aan de iconische geschiedenis van O’Neill? Je plukt er de leukste looks uit, geeft ze een frisse wasbeurt en brengt ze opnieuw uit. Het surfmerk peddelt deze zomer terug naar de jaren ’80 en ’90. Prijs: T-shirt 35,99 euro, topje 39,99 euro, short 29,99 euro. www.oneill.com

Een klets op je gezicht The Body Shop verrijkt haar Expert Mask-lijn met de Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap, die bamboehoutskool bevat. Breng na de reiniging het Purifying Glow Mask aan voor een zuiverder ogende huid. Prijs: zeep 5 euro, masker 20 euro. www.thebodyshop.com

Prijs: bovenstukje 75 euro, broekje 32 euro. www.chantelle.com


ZomerSolden

Extra korting! Ook op nieuwe collecties. Geel Vossendaal 10 - T 014 58 71 93 dinsdag – zaterdag 10 TOT 18 uur Zondag open van 13 tot 18 uur Maandag gesloten

Charrell adv Jet solden juni18.indd 1

Volg ons samen met 28.605 anderen

www.charrell.be

rijmenam brugstraat 34 - T 015 52 55 20 woensdag – zaterdag 10 TOT 18 uur Zondag open van 13 tot 18 uur Maandag - dinsdag gesloten

6/06/18 10:37


KOOPJESDAGEN

*

23 + 24 + 25 + 26 juni 19 tot en met 22 juni gesloten wegens inventaris

Kortingen van -20 tot -70%

ZONDAG 24 JUNI OPEN VAN 09.00 TOT 18.30 SCHOENEN WINDMOLDERS

Onze winkel is tijdens de koopjesdagen doorlopend geopend van 9u00 tot 18u30. www.schoenenwindmolders.be www.facebook.com/schoenenwindmolders

Stevoortse kiezel 380 - 3512 Stevoort (Hasselt)

*

+

+

Flash_juni.indd 1

+

4/06/18 15:03

BEWAAR MIJ

REVAM

DE SPECIALIST VOOR

U

Losse kussens voor eiken salons, ook maatwerk Losse overtrekhoezen voor veranda-kussens Al onze kussens zijn verkrijgbaar in zeer sterke kwaliteitsstoffen, alsmede in zwaar leder We hebben een groot aantal kleuren op voorraad

• opmaken van zetels en salons in stof of leder • opmaken van stoelzitten allerhande • opmaken van relaxzetels in stof of leder • opvullen van zitkussens van lederen salons in Bultex

TEL. 011/79 11 88

ALLE KUIPKUSSENS OP MAAT GEMAAKT

Alle dagen open van 10u tot 18u | Za van 10u tot 16u | Zondag gesloten | Meeuwerbaan 69 | Peer-Wauberg


PUBLIREPORTAGE

Ga vr n aangenaam klimaat in huis

SCREENS VS. ROLLUIKEN Tijdens de zomer is uw woning de ideale plek om even te ontsnappen aan de drukkende warmte, of dat zou het toch moeten zijn. Door de felle zonnestralen die op uw raam staan, warmt uw woning echter in een mum van tijd op. De hitte vervolgens uit de woning krijgen, dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Beter voorkomen dan genezen dus. Een energieverslindende airco is een optie, maar wel een dure. Al eens gedacht aan rolluiken of screens? En wat is nu het verschil tussen beide mogelijkheden?

Rolluiken dienen in eerste plaats voor privacy. Doordat ze voor het raam worden geplaatst, verhogen ze de veiligheid en komen ze je energieverbruik ten goede. In de zomer houd je de warmte buiten, in de winter binnen. Met rolluiken bereik je totale duisternis in je huis. Screens hebben als hoofdtaak de zon buiten te houden en zorgen zo voor een aangenaam binnenklimaat. Het leuke is dat je nog steeds van binnen naar buiten kan kijken, terwijl dit omgekeerd niet mogelijk is. En je huis verduistert slechts miniem.

WILMS helpt je graag de juiste keuze maken. Goed advies is gratis ĂŠn onbetaalbaar. Voor een verdeelpunt in jouw buurt kan je terecht op onze website. Of breng een bezoekje aan onze toonzaal.

Molsebaan 20, 2450 Meerhout T 014 369 970, wilms@wilms.be www.wilms.be


ADVIES OP MAAT VAN DE KLANT Onze interieurspecialisten begeleiden u graag in uw interieurproject of totaalinrichting. We maken tijd voor u, zodat we u en uw wensen leren kennen. Samen komen we tot de realisatie van uw droominterieur.


Nood aan nog meer inspiratie? Ontvang ons NIEUWE MAGAZINE vol met interieurtips en weetjes. Schrijf u in via WWW.ABITARE.BE en ontvang het schitterende interieurmagazine van Abitare.

ABITARE GEEL | Antwerpseweg 65e | 2440 Geel | Tel: 014 588 222 ABITARE BRASSCHAAT | Bredabaan 737 | 2930 Brasschaat | Tel: 036 515 222


SPOTLIGHT

Joke Devynck over haar tw paies

MYSTERY GUEST

Een complot ontrafelen, dat is een kolfje naar de hand van Joke Devynck. De actrice kruipt in de huid van commissaris Angel en gaat op speurtocht in Alden Biesen.

40 afleveringen als Flikken-inspecteur Tony Dierickx. 56 episodes als Vermist-inspecteur Tine Peeters. Dit palmares geeft Joke Devynck (45) genoeg bagage om opnieuw een glansrol in een politiekorps op te nemen. “Als commissaris Angel moet ik samen met mijn team achterhalen of een stuntman tijdens de nachtopnames van Bilzen Mysteries een natuurlijke dood stierf. We dagen de bezoekers van de Landcommanderij Alden Biesen uit om samen met ons het raadsel op te lossen in de twee uur durende dagattractie Het Complot. Hun speurdersinstinct en -talent worden op de proef gesteld op 12 plaatsen op het kasteeldomein, waar ze kunnen deelnemen aan interactieve spelopdrachten, gecombineerd met historische informatie over de site. Net als bij de avondattractie van Bilzen Mysteries word je met een tablet meegezogen in een uniek verhaal begeleid door topacteurs. Deelnemers kunnen zelf bepalen op welk level ze het spel willen spelen, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin en een groep vrienden of collega’s.”

Indrukken uitdrukken Naast Flikken en Vermist maakte Joke het mooie weer in de televisieseries Katarakt, De Rodenburgs en Het Goddelijke Monster. Vorig jaar schitterde de Vlaamse actrice in de theaters met haar monoloog Kleur, waarin ze vertelt over de verandering van het leven. “Droomrollen vertrekken altijd vanuit een goed verhaal. Zo zijn er een aantal iconische personages, die ik heel graag wil vertolken. Camille Claudel, om er eentje te noemen. Dat heeft alles te maken met mijn ongelofelijk grote passie voor beeldhouwen en schilderen. Kunst is voor mij een middel om indrukken uit te drukken, ik ga heel expressief te werk. Wanneer ik aan het schilderen ben, staat de tijd stil. Ik droom als kunstenares van een eigen tentoonstelling. Acteren of schilderen? Allebei! Ik zit ondertussen 20 jaar in het vak en doorheen de tijd word je steeds beter. Dat is met een ambacht precies hetzelfde. Gelukkig maar, want je hebt geen drie levens!” Erik Cajot


ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR

BENZINE-HEGGENSCHAAR

ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR

€ 99*

€ 249*

€ 199*

HSE 71 - 60 cm

HS 45 - 45 cm

HSE 42 - 45 cm

ipv € 229

ipv € 329

ipv € 129

De acties zijn geldig tot 30/06/2018

*Voor België is RECUPEL in de prijs inbegrepen.

ONTDEK ONZE ZOMERACTIES

ACCUKANTENMAAIER FSA 45

129*

ACCUHEGGENSCHAAR

ACCUBLADBLAZER

€ 129*

€ 129*

HSA 45 - 50cm

*Voor België is RECUPEL in de prijs inbegrepen.

BGA 45

KOM ONZE MACHINES TESTEN EN OVERTUIG UZELF BIESTSTRAAT 100 • 3550 HEUSDEN-ZOLDER • T. 011/53 72 71 INFO@MACHINEVRIEND.BE • WWW.MACHINEVRIEND.BE

Zonnebrillen voor hem & haar!

KNIKARMSCHERMEN

VERANDAZONWERING

BUITENLEVEN

brillen Herent 90 • NEERPELT • T. 011 64 27 63

toonzaal: weekdagen van 9-17u. za van 10-17u. do en zo gesloten

Weg naar As 193 • GENK • T. 089 35 00 25

toonzaal: di tot za van 10-17u. zo en ma gesloten

lim-elec@skynet.be • www.lim-elec.be zonwering - rolluiken - buitenleven - garagepoorten

• zon

sbr n • lee nebrille

illen •

e r re k ui’s • v t e • loepen

ijkers

Happy Summer

CERULIS

OPTIEK

SCREENS

2018

St.-Maartenplein 74 - Stevoort-Hasselt - 011 - 31 43 20 Openingsuren: Ma t.e.m. vr : 9-12.30 en 13.30-18.30u., Za 9-12.30 en 13.30-17u. Dinsdag gesloten


RUIME KEUZE

UW PLANTEN-CENTRUM VAN A-Z

TOSCAANSE PLANTEN

Plantencentrum

Nimita Paalsesteenweg 120 I Paal-Beringen I 011/42 23 04 I www.nimita.be di: gesloten I ma-vr: 9-18u I za: 9-17u I zo: 10-17u


GROTE UNIEKE

BUXUSACTIE UIT BUXUS R A E X T

ERIJ K E W K I T EIGEN

E L I T A W K GRATIS 1 + 1 t 0/s

€2 TIS 0 +1 GRA 4 1 / 5 t 3 s / l 0 o b €3 IS Buxus 1 GRAT 0 + 5 1 / 5 t 4 s / l bo €35 Buxus GRATIS 1 5 + 5 1 / 0 t 5 s bol €40/ ATIS Buxus 5 6 1+1 GR / 0 t 6 s / l 5 o 3 b € TIS Buxus +1 GRA 80/90 1 s l t e s / g 0 e k €5 Buxus 00/120 1 s l e g ke Buxus orraad strekt) (zolang

de vo

ELKE ZONDAG OPEN 10 -17U

Plantencentrum

Vanstraelen-Priori Diepenbekerweg 51 I Hasselt I 011/24 11 00 I www.vanstraelen-priori.be ma-za: 9-18u I zo: 10-17u


Beauty Corner

SUMMER SUNSET Het zomerseizoen vraagt om een sunkissed skin met een healthy glow! Skincare voor de zomer Zon is lekker en goed voor het humeur, maar minder geschikt voor de huid. Daarom is het belangrijk je huid te beschermen! Toch te lang in de zon vertoefd? Smeer dan niet meteen een bodylotion op, dit kan de huid irriteren. Neem een frisse douche en leg twee koude kompressen op de ogen. Producten met aloë vera halen de hitte uit de huid en kalmeren optimaal. Clinique heeft een aftersun met dit verkoelende ingrediënt. Tip: Clinique Aftersun Rescue Balm (24,40 euro). Een aftersun werkt herstellend, maakt mooier en dieper bruin en zorgt ervoor dat de kleur langer blijft zitten.

Zomerse glowy teint Een hydraterende dagcrème is de eerste stap voor je begint met je maquillage. De egale teint creëer je met een cushion foundation, dé foundationhype van dit moment. Met een kussentje dep je hem op de huid en bouw je de dekking naar wens op met meerdere lagen. Tip: Lancôme Miracle Cushion Foundation (44,50 euro).

Teken met een vloeibare eyeliner een dun lijntje boven je oog, strak tegen de wimperrand aan. Zet je wimpers extra aan met mascara. Je make-up is misschien minimaal, je wenkbrauwen mogen gerust een statement maken. Zorg voor de juiste shape en tint om de wenkbrauwen aan te zetten, op te vullen, bij te tekenen en te blenden in een zo natuurlijk mogelijke tint. Tip: Dior Backstage Pro All-In-Brow 3D (60,50 euro).

Kies in de zomer niet voor een al te dekkende foundation. Sproetjes mag je zien. Ik gebruik vaak een lippotlood om sproetjes te tekenen. Het staat extra gezellig na een dagje strand. Tip: Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillow Talk (22 euro). Breng met je vingers al deppend concealer aan onder de ogen. Leef je uit met blush voor een gezond kleurtje op de wangen! Fel, gedurfd en veel is de blush dit seizoen. Op en onder de ogen ga je voor goudkleurige oogschaduw. Tip: L’Oreal Color Mono Oogschaduw n° 500 Gold Mania (9,95 euro).

Voor de lippen gebruik je twee kleuren voor een ombre-effect en instant meer volume. Begin aan de buitenste rand met de donkere kleur en werk naar binnen met een lichtere tint. Laat de kleuren in elkaar overlopen, maar hou je lippen naturel. Zorg voor een stralende en eindeloze gloed, enjoy this summer!

Beautygeheimen van MakeUpDate Artist Renilda Luts www.makeupdate.me


De Crossovers van Renault CAPTUR, KADJAR & KOLEOS

Een zelfverzekerd ontwerp, innovatieve technologieën, een schat aan uitrusting, de nieuwe Renault Crossovers hebben alles om u te verleiden. CAPTUR nodigt u uit om te leven en te beleven, KADJAR schittert door zijn chique en sportieve aard en KOLEOS overtreft al uw eisen. De nieuwe Renault Crossovers wachten op u bij uw verdeler. Ontdek ze nu.

3,7 - 6,2 L/100 KM. 95 - 156 G CO2/KM (NEDC - NORM). Adverteerder: Renault België Luxemburg N.V. - Bergensesteenweg 281 - 1070 Brussel, RPR Brussel - BTW BE403.463.679. 1/3 H

Renault verkiest

Milieuinformatie [K.B. 19.03.2004] op www.renault.be

PAESMANS AUTOGROEP Gouverneur Roppesingel 3500 Hasselt

PAESMANS nv - HERK-DE-STAD St.-Truidersteenweg 9 3540 Herk-De-Stad

GARAGE LENDERS Ambachtslaan 1001 3990 Peer

BILZEN MOTORS bremakker 41 3740 Bilzen

PAESMANS HOUTHALEN nv Grote Baan 155 a 3530 Houthalen

GARAGE EYKENS bvba Dorpstraat 63 3545 Zelem

REMA CARS nv Nijverheidslaan 38 3630 Maasmechelen

E.J. AUTO'S bvba Lillerbaan 77 3990 Peer (Kleine Brogel)

PAESMANS nv - BERINGEN Koolmijnlaan 120 3580 Beringen

GARAGE KELGTERMANS nv Balendijk 211 3920 Lommel

VAN DER STUKKEN MAASEIK bvba Maastrichtersteenweg 173 3680 Maaseik

PAESMANS nv - BREE Rode Kruislaan 24 3960 Bree

GARAGE KWANTEN MOTORS nv Guido Gezellelaan 100 3550 Heusden-Zolder

WELLEN MOTORS bvba Overbroekstraat 71 a. 3830 Wellen

32850_PAESMANS_CROSSOVER_JUIN_2018_FLASH_HASSELT_273x206.indd 1

25/05/18 11:05


TRAVEL

Costa Navarino, de nieuwe hotspot

GRIEKS LUXELEVENTJE

In het zuidwesten van de Peloponnesos ligt Costa Navarino, een van de meest ongerepte oorden in het Middellandse Zeegebied. Dit is Griekenland op zijn best. Een hemelsblauwe zee met witte zandstranden. Een groen binnenland bezaaid met olijfgaarden en valleien. Het Griekse Costa Navarino is een premiumbestemming voor duurzame reizen. Luxewoningen en chique vijfsterrenhotels smelten er samen met het natuurrijke landschap. Je komt in deze nieuwe hotspot niet alleen helemaal tot rust, de regio heeft ook alles in huis voor een cultuur-historische, culinaire of actieve vakantie.

Bekroonde chefs De culinaire ervaring in Costa Navarino gaat gepaard met een rijkdom aan verse, biologisch geteelde ingrediënten en een toewijding aan de authentieke gastronomische keuken. Bekroonde chefs serveren een scala van etnische, continentale en Griekse gerechten met invloeden uit de mediterrane keuken. Culi’s en fijnproevers nemen maar al te graag deel aan olijfolieen wijndegustaties en kooksessies bij de plaatselijke bevolking, waarbij ze traditionele recepten bereiden. Geborduurd brood Costa Navarino is een paradijs voor golfers. In 2017 werd dit eldorado door de International Association of Golf Tour Operators uitgeroepen tot Best European Golf Resort. Ook andere sportfanaten komen er

aan hun trekken: van mountainbiken, wandelen en rotsklimmen tot watersporten in de baai van Navarino. Daar is het zalig om te surfen, kajakken, snorkelen, duiken en waterskiën. Even de lokale cultuur opsnuiven? Dat treft want het Griekse vakantieoord pakt uit met een rijk verleden. Bewonder op straat de vrouwen die het heerlijke ‘geborduurde brood’ bakken. Kijk toe hoe ambachtsmannen iconen beschilderen volgens de byzantijnse en orthodox-christelijke tradities. Of vermeng je met de locals via het Messinian Authenticity Programme.

Ongerepte natuur Duurzame ontwikkeling gaat in Costa Navarino vóór alles. De regio houdt zich aan strikte richtlijnen voor milieubescherming en erkent dat de ongerepte natuur een significante meerwaarde is. Er wordt gebruikgemaakt van biologische wateren energiesystemen, een geïntegreerd afvalbeheer dat focust op recyclage en tal van ecologische programma’s voor het behoud van biodiversiteit en de bescherming van belangrijke leefgebieden in de omgeving. Costa Navarino in twee woorden? Puur natuur! Info: www.costanavarino.com. Erik Cajot


Artesian-spas , behoort tot de grootste in betrouwbare en energiezuinige luxe jacuzzi's

Uw partner in Wellness.

ACTIE WELLNESS

(spas, infraroodcabines, sauna's,...)

21% BTW als korting

*

sauna | zoutsauna | buitensauna infraroodcabine | infraroodsauna | stoomdouche | Hamam ijsgrot | ijsmachine | experience shower | massagebaden | jacuzzi’s | zwemspas

www.artesian-spas.be www.infraroodcabine-sauna.eu

Woning- of badkamerrenovatie, totaalconcept of niet... Wij zijn er! Eén aanspreekpunt voor uw project zonder zorgen! • Badkamers & renovatie van A tot Z • Sanitaire installatie & verwarming • Energiezuinige technieken & Ventilatie • Inloopdouche's met muurbekleding in Kerlite of acryl • Privé & Wellness project voor de professional & particulier Alles afgewerkt tot in de puntjes!

Van Baelen

bvba

*geldig zolang de voorraad strekt

Meer dan 40 jaar tot uw dienst

Eigen showroom en schrijnwerkerij

www.vanbaelenbvba.be | Grote Baan 570 | 3530 Helchteren | T 011 52 10 60 | T 0475 76 68 49 Open : di, wo, vr van 9u-12u30 en 13u30-18u, zaterdag van 9u-12u30 en van 13u30-16u. Op afspraak mogelijk


Costa Navarino is een paradijs voor golfers. In 2017 werd dit eldorado uitgeroepen tot Best European Golf Resort.

Zeker doen! Golfen tussen olijfbomen Aan golfbanen in Costa Navarino geen gebrek. Zo is er The Dunes Course, in 2010 speciaal ontworpen door US Masters-kampioen en Ryder Cup Team captain Bernhard Langer. De brede fairways kronkelen tussen olijfbomen en fruitbomen door en de golvende greens worden verfraaid met enkele diepe bunkers. Het fenomenale zicht op zee en rivieren krijg je er bovenop! Verder heb je de 18 holes par 70 Bay Course van de hand van de Amerikaanse golfarchitect Robert Trent Jones Junior. Golfers van alle niveaus worden er uitgedaagd in een domein dat zich uitstrekt tussen glooiende heuvels en weelderige olijfgaarden. Terug in de tijd van Homerus 4000 vierkante meter aan wellness? Dat vind je bij Anazoe Spa. Het wellnesscenter won al meerdere awards en biedt speciale behandelingen aan die gebaseerd zijn op oude Griekse gebruiken. Zo dateren de unieke oleotherapiebehandelingen uit de tijd van Homerus. Je vindt er ook kinesitherapie en zwembaden, lichttherapie, ijsgrotten, mistdouches, thalassotherapie en kruidensauna’s.

Trendy logeren Resorts in de duinen Navarino Dunes strekt zich uit over 130 hectare zacht glooiende heuvels en een kilometerslang zandstrand. Dit is de setting van The Romanos Resort en The Westin Resort. De bouwstijl van de resorts – beide in 2017 verkozen tot de Beste Resorts van Europa – is gebaseerd op de oude Messenische landhuizen, in combinatie met lokale designelementen – www.romanoscostanavarino.com en www. westincostanavarino.com


DE VISSCHER W nv Ambachtelijk siersmeedwerk

Van eigen ontwerp tot pure ambacht. Wij inspireren U graag met onze reeds gerealiseerde projecten. Een greep uit dit aanbod vindt U op onze website

www.devisschernv.be

Steenbakkersdam 5 - 2340 Beerse - T: 014/61.64.06 - kaat@devisschernv.be

www.devisschernv.be

STOCKOPRUIMING

tot tuin- en verandameubelen* -70%

*op geselecteerde modellen

Elke zondag open Rue de l’église 16 I 4257 Corswarem-Berloz T 019 32 51 82 I op 10 min. van Sint-Truiden

18

Open: di-za 10u-12u en 13u30-18u I zo: 13u-17u I maandag gesloten

WWW.FERME-DE-HESBAYE.BE |

Interieur- en verandameubelen, tuinmeubelen, tuinaanleg en natuursteen


Win n gevulde strandtas en jumpsuit PUZZEL EN WIN Zweedse puzzel

Los de puzzel op en vindt zo het sleutelwoord. rechthoek zuigbuisje

moederoverste reclame

naaldwoud

3

afgestompt

nu

6

deel v.h. lichaam apenstaartje wachthuisje

foutenlijst onweersdreiging rijst7 gerecht lengtemaat Afr. boom

9

Zweedse popgroep

energiebron pratende vogel

4

deel van Israël

enzovoort tussenpersoon

zwijger

kleur

distilleerkolf

litteken

1 prijs honden- heldenras dicht

fors

smeersel

drietal

toga

5 wens

Win een strandtas gevuld met goodies + jumpsuit van Hunkemöller Wil je net zoals Doutzen naar het strand gaan met een leuke tas (t.w.v. €43) gevuld met goodies (€50) en een perfecte lace playsuit (t.w.v. €65)? Dat kan want dankzij Hunkemöller maak je kans op deze super trendy strandtas en jumpsuit van Doutzen's collectie. Puzzel en win!

Ook te koop via www.hunkemöller.be

vrachtgeld halfaap

2 boksfilm

8

naaste bewoners zonnegordijn

M

deel v.e. huis

25 1

1

2

2

3

3

4

5

4

6

5

7

6

8

9

7

8

9

Oplossing gevonden? wedstrijd@intermedia.be Mail de gevonden oplossing naar wedstrijd@intermedia.be samen met uw naam, volledig adres en uw telefoonnummer voor 27 juli 2018. De wedstrijd loopt t.e.m. 27/07/2018. De winnaars worden getrokken uit de juiste inzendingen, persoonlijk verwittigd en vermeld in Flash. Per gezin of adres wordt slechts één prijs per wedstrijd toegekend. De prijzen zijn niet uitkeerbaar in speciën of omruilbaar. De prijzen blijven na afsluiting twee maanden ter beschikking. Deze puzzel werd gemaakt door de redactie van “De Puzzelaar”. Ontdek meer en andere puzzels in hun puzzelboeken en -tijdschriften verkrijgbaar in de dagbladhandel.


www.infraligne.be www.infraligne.be -- info@infraligne.be info@infraligne.be

Slank en in vorm van top tot teen in 2018 Slank en in vorm van topEen totzomer teen in 2018 zonder zwembandjes? Laat ze achter bij InfraLigne www.infraligne.be - info@infraligne.be

Oefening armspieren Oefening armspieren

Oefening buikspieren Oefening buikspieren

Oefening armspieren

Oefening buikspieren

Fijne vakantie!

Wij wensen jullie een fijne vakantie vanwege het hele Intermedia team!

Een zomer zonder zwembandjes?

Oefening dijspieren Oefening dijspieren

Onze volgende editie verschijnt in de week van 5 september.

Oefening dijspieren

Laat ze achter bij InfraLigne

MODE SPECIAL Reserveer tijdig! www.intermedia.be Oefening kniëen Oefening kniëen

OP PEENDEU O

NDEUR RD DA zo ndag AG ag 7 zond arii (13u-1G 7 ja janu nuar (13u-16u 6u)) € 75

€ 75 K KO OR ING RT TIN G****

Oefening kniëen

GENIET VAN ONZE ZOMERACTIE GENIET VAN ONZE ZOMERACTIE

€ 50 KORTING*

1948 - 2018

Cattolica

strandvakantie afreis elke maandag - 10 dagen v.a. € 515 VP

€ 50 KORTING* JANUARI-ACTIE

Van 1 juli t.e.m. 31 augustus 2018

Vraag vrijblijv end onze folder aan

Kirchberg

28/07 – 04/08 € 659 VP

* €290 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. 1 promotie per advieskuur.

Maak een afspraak een gratis* vrijblijvende figuuranalyse *en2018 Van 1 € juli50 t.e.m. 31 voor augustus KORTING

Van donderdag Van donderdag 11 11 januari januari JANUARI-ACTIE t.e.m. woensdag 31 t.e.m. woensdag 31 januari januari 2018 2018 *

* €290 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. 4 promotie per advieskuur.

€ 50 KORTING

Per soonlijken vrijblijvende figuuranalyse se Maak een afspraak voor een gratis voedingsadvi abine oodc Figuuranaly infrar ramma invoor * €290 i.p.v. iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. es nprog€340, Oefe

* €290 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet Niet cumuleerbaar. cumuleerbaar. 11 promotie promotie per per advieskuur. advieskuur.

Van donderdag 11 januari t.e.m. woensdagwww.infraligne.be 31 januari- info@infraligne.be 2018

Val Di Sole

Genieten in de Dolomieten 7/7 – 15/7 € 785 VP

Kent

kastelen & tuinen van Kent 9 /07 – 11/07 € 290 HP

* €290 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. 1 promotie per advieskuur.

JANUARI-ACTIE ** € 75 KORTING** Van Van dinsdag dinsdag 2 2 januari januari JANUARI-ACTIE t.e.m. woensdag 10 t.e.m. woensdag 10 januari januari 2018 2018 € 75 KORTING**

Oefenprogramm

a in infraroodc

abine

gsadvies

ijk voedin

Persoonl

** ** €265 €265 i.p.v. i.p.v. €340, €340, voor voor iedere iedere (her)starter (her)starter bij bij aankoop aankoop van van 20 20 adviesbeurten. adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. per Profe Nietalyse cumuleerbaar. 11 promotie promotie perssiadvieskuur. advieskuur. onele co

Van dinsdag 2 januari aching Figuuran t.e.m. woensdag 10 januari 2018

Industrielaan 7, 3590 DIEPENBEEK T. 011 35 04 04, info@dezigeuner.com find us on Bekijk ons volledig aanbod op

WWW.DEZIGEUNER.COM

** €265 i.p.v. €340, voor iedere (her)starter bij aankoop van 20 adviesbeurten. Niet cumuleerbaar. 1 promotie per advieskuur.

HASSELT, 011/23 33 63, Toekomststraat 58 PLAATS, 00 GENK, 089/24 90 24, straat Weg naar PLAATS, straat 00 As 160/01 00 000 000 00 00 00 00 00 genk@infraligne.be - hasselt@infraligne. be www.infraligne.be

PLAATS, straat 00 00 000 00 00

Professio

nele coac

hing


ONLINE

Lifestylemagazine vr en dr Limburgers

FLASHMAGAZINE.BE

Fan van Flash Magazine? Fantastisch! Surf dan zeker eens naar Flashmagazine.be, daar ontdek je dagelijks jouw portie Limburgs lifestyle nieuws. Onze redactie selecteert speciaal voor jullie de tofste, actuele onderwerpen van het moment. Bovendien laten we iedere maand toffe guesteditors aan het woord. Deze maand inspireren deze gezichten je graag met de leukste artikels...

Sophie Ickmans

de zusjes Clio, Kay en Julie

van Art of Events

van Les Soeurs

Alpaca nieuwtjes!

Hanneke & John van de Alpaccaboerderij in Kaulille

Lifecoach

Angela Bitonti

Reizende fotograaf Jelle Canipel van Gloryus

Lifecoach Angela Bitonti geeft je tips & tricks voor een leven zonder zorgen. Zo leef jij iedere dag met een glimlach op je gezicht. Nog wat reisinspiratie nodig? Reizende fotograaf Jelle Canipel voorziet je van spannende reisverhalen in combinatie met spectaculaire reisfoto’s. Alpaca’s zijn populairder dan ooit tevoren en dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zijn helemaal fan van deze schattige beestjes. Ze hebben een hele hoge knuffelfactor, een zachtaardig karakter en ze zien er bovendien ook nog leuk uit. Daarom contacteerden we John en Hanneke van de Alpacaboerderij in Kaulille. Zij zullen jullie een maand lang voorzien van leesvoer over hun alpaca’s! Kennen jullie deze drie prachtige dames al? Clio (34), Kay (31) en Julie (29) Hendrickx zijn drie Limburgse zussen met een gedeelde passie voor mode. Met hun mode- en accessoirelabel Les Soeurs bewijzen ze dat degelijke mode niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Deze zusjes zullen jullie een maand lang verwennen met de leukste lifestyle artikels op Flashmagazine.be Sophie Ickmans, stuwende kracht achter Art of Events, maakt van elk feestje een onvergetelijke beleving! Van de mooiste trouwfeesten tot een gezellige voetbalavond in jouw tuin. Deze pittige dame geeft je de komende weken de leukste tips & tricks en tonnen inspiratie mee voor de organisatie van een onvergetelijk feest(je)! Are you ready? Cause it’s partytime!


T N U ST P O O K R E V

Magazijn leegverkoop! Geselecteerde meubelen, decoraties en verlichting aan fabrieksprijzen*

Kortingen tot -80%

TOONZAALMODELLEN - EINDEREEKSEN (*) Info en voorwaarden in onze toonzaal / Kempische Steenweg 590 Hasselt

Nieuw! Keukens,

dressings & Inbouwmeubelen

OP=OP

Landelijk, tijdloos, strak of rustiek steeds op maat naar uw budget

lanceringskortingen tot 31 augustus Familiebedrijf met een passie voor landelijke interieurs I eigen fabricatie Kempische Steenweg 590 I 3500 Hasselt (Kiewit) I Tel 011 76 10 38 I info@cocoon-interior.be I Volg ons op . Ma - za 10u tot 18u I zo 14u tot 17u I di en wo gesloten I Elke 1e zondag van de maand zijn wij gesloten

w w w. c o c o o n - i n t e r i o r . b e


SUPER

STeUn t.Ne.mT. 17

NOORSE FJORDEN 2019 Geniet nu van onze super speciale vroegboek-voorwaarden Dankzij jullie steun zijn we de nummer 1 van Vlaanderen voor Scandinavië!

Blauwe Vogel-exclusiviteit

9 afreisdata: - 4 en 18 mei - 1 en 29 juni - 13 en 27 juli - 10 en 24 augustus - 7 september 2019 Dit is allemaal inbegrepen in deze knappe reis: · autocar vanuit Hasselt heen / terug · cruise op basis van volpension (= alle maaltijden, zowel a-la-carte & buffet: ontbijt, lunch & diner) · Blauwe Vogel-begeleiding aan boord · uniek : fooien inbegrepen · uniek : heel uitgebreid drankenpakket: inbegrepen (de klok rond geldig in alle bars / lounges en restaurants!) · prachtige vaarroute met nieuwste schip: Msc Meraviglia 4**** superior (bouwjaar 2018)

8 fijne dagen va.

€ 999,- p.p.

Kindertarief ook geldig tijdens de schoolvakanties, indien samen met 2 volwassenen in dezelfde kajuit. Kijk & vergelijk : de beste prijzen op de markt & een mooi ALL-IN pakket!

Meer info: www.deblauwevogel.be • T 011/705 500 Reisfamilie Carlier • Luikersteenweg 62 • Sint Truiden

Kinder ee voor jaar reizen m slechts

€299

FLASH magazine - juni 2018 - Midden-Limburg  
FLASH magazine - juni 2018 - Midden-Limburg  
Advertisement