Page 4

5

TOP

1

Beleef de pure luxe op breigebied: kasjmier. Niets is zachter, aangenamer, prettiger dan het 100% CASHMERE FINE van LANA GROSSA. Het is dan ook vanzelfsprekend, dat wij een van deze edele truien op ons verlanglijstje hebben staan. Voor cashmere-feeling zorgt ook CASHMERE 16 FINE. De scheerwol met kasjmier heeft een fijne melange-structuur. Ook verkrijgbaar als DEGRADÉ. Tegenstellingen in materiaal en optiek is het fashion-credo van dit seizoen. Met SCALA ontstaan er bij het breien fijne korte haartjes, die een beetje op fluweel lijken – het trendmateriaal voor deze winter!

3

2

Op het moment populair: effectvolle kleurverloopgarens. Als accent of meteen als complete look, ze tonen ons bij vesten en mantels, maar natuurlijk ook bij accessoires, hoe met heel weinig moeite chique resultaten mogelijk zijn. Zo vindt u bij de LANA GROSSA trendgarens bijvoorbeeld TINTO – een merinoswol met baby alpaca. Het kettinggaren presenteert een kleurenspectrum binnen een en dezelfde tint. Een cool kleurenschema, dat geheel automatisch tijdens het breien ontstaat schenkt ons SUPER COLOR. Het kettinggaren verrast met precies die kleurendosis, die wij nu nodig hebben. EMOZIONE DEGRADÉ verwent ons niet alleen met een harmonieuze colorway, ook de samenstelling van zijde, yak, mohair en het basismateriaal merinosscheerwol extrafine willen wij in deze winter niet missen. Het fijne materiaal is er ook in effen kleuren. En omdat we van kleur­ effecten niet genoeg kunnen krijgen, verheugen wij ons op de nieuwe varianten bij de lace-garen-klassieker SILKHAIR: DEGRADÉ komt met een harmonieus kleurenspectruum, voor glans­ effecten rekenen wij op SILKHAIR PAILLETTES.

Laat ons toch met chique knuffellooks de komende winterse temperaturen positief tegemoet zien. Met MELODIA creëren wij ons heel persoonlijke succesmodel, daarbij genieten wij van de decente metallic-glans, die het garen met zich meebrengt. Die baseert op een basisdraad van viscose, waar zich een wollen mix als een koordje omheendraait. Voor een zacht gemêleerde, gladde oppervlakte zorgt het garen COLMO. Het kokerachtige garen met baby alpaca en super kid overtuigt niet alleen door zijn aangename zachtheid, het levert ook het bewijs, dat comfort en stijl wel degelijk samen gaan. En daarom houden wij van moderne klassiekers, waarin wij ons zelfbewust en goedgekleed voelen. CAMMELLO – de getwijnde merinosscheerwol plus 30 procent kameelhaar schenkt ons bij het breien een fijne, gladde oppervlakte en onze lievelingskleding een edele optiek! 4

Profile for FILATI Wolle-Handstrick-Mode

Lana Grossa FILATI Uitgave 52 (Herfst/Winter 2016/17) (NL)  

Lana Grossa FILATI Uitgave 52 (Herfst/Winter 2016/17) (NL)  

Profile for filati