Page 1

INFO SĂPTĂMÂNAL

NR. 93: 28 aprilie - 4 mai 2013

Filadelfia

Biserica Penticostală „Filadelfia” Str. Narciselor, nr. 5 E, 720207 - Suceava

e-mail: infofilasv@gmail.com; website: www.filadelfiasv.ro.

iubește-ți aproapele

Versetul săptămânii „...fiecare este ispitit, când este atras de pofta lui însuşi şi momit. Apoi pofta, când a zămislit, dă naştere păcatului; şi păcatul, odată făptuit, aduce moartea..” Iacov 1:14-15

Intrarea Domnului Isus în Ierusalim „Saltă de veselie, fiica Sionului! Strigă de bucurie, fiica Ierusalimului! Iată că Împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor, smerit şi călare pe un măgar, pe un mânz, pe mânzul unei măgăriţe.”

Zaharia 9:9

Întâlnire de TINERET Biserica „Filadelfia” Suceava

REMEMORĂM SUFERINȚELE LUI HRISTOS Luni, 29 aprilie 2013 ORA: 19:00

1


Luni - 22 aprilie 2013

Duminică - 21 aprilie 2013 BISERICĂ

- Să experimentăm mai mult bucuria de a-L avea pe Isus ca Împăratul care domnește în mijlocul poporului Său.

MISIUNE, PERSOANE NEMÂNTUITE - Pentru Daniel și Simona Piu: depășirea momentelor dificile din misiune; - Pentru cei nemântuiți din familiile bisericii pentru care ne rugăm.

Motive de rugăciune ȘCOALA - Să ne bucurăm împreună FILADELFIA

- cauzele membrilor pentru care ne rugăm în această săptămână; - ...............................................................; - ...............................................................; - ...............................................................; - ...............................................................; * se completează duminică de fiecare participant la programul Bisericii!

PROPRIA FAMILIE

Joi - 25 aprilie 2013 AUTORITĂȚI

- Călăuzire pentru deciziile cu privire la viitorul an școlar.

cu familia de beneficiile jertfei lui Hristos.

- Să învățăm răbdarea privind la suferințele lui Hristos.

Miercuri - 24 aprilie 2013

Vineri - 26 aprilie 2013

27 aprilie 2013

MATURIZARE SPIRITUALĂ PERSONALĂ

CAUZE SPECIALE

pentru fiecare zi din săptămână

Sâmbătă

Marți - 23 aprilie

- Să reflecte moralitatea în administrarea problemelor.

În această săptămână ne rugăm pentru:

1. Danileț Vasile Ioan și Carmen, împreună cu copiii: Ruben, Levi și Ricardo - mulțumire pentru ajutorul nelipsit de până acum, lumină și călăuzire în continuare; - nemântuiți: unchiul Aurel, mătușa Ecaterina, verișorii: Lucia, Sorin și Vasile. 2. Dobrin Ana, împreună cu fiul ei Daniel Flavius - mulțumire pentru bunătatea lui Dumnezeu și pentru călăuzirea Lui; - nemântuiți: soțul Dumitru. 3. Drăgoi Daniel și Mihaela, împreună cu copiii: Ionatan, Flavius și Naomi - mulțumire pentru protecția pe care au avut-o până acum și să-i ajute să facă voia lui Dumnezeu în continuare; - nemântuiți: frații lui Daniel: Viorel și Constantin; o mătușă a Mihaelei și copiii acesteia. 4. Duciuc Gheorghe și Lucreția, copiii: Alexandru, Dan, Cristina, Georgiana și Simona - mulțumire pentru cum a lucrat Domnul până acum și călăuzire pentru studenți să ia hotărâri corecte pe mai departe și să fie lumină acolo unde sunt; - nemântuiți: cumnatul Mihai și băieții acestuia: Răzvan și Elvis. 5. Duciuc Sorin și Otilia, împreună cu copiii: Sabina și Cristian - mulțumire pentru răspunsurile la rugăciunile lor; - nemântuiți: un văr Emanuel și familia Hușman.

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII Duminică

09:00 - Serviciu Divin Luni - 19:00 18:00 - Serviciu Divin

2

Întâlnire de tineret

Echipa de redacție:

Miercuri - 19:00 Seară de rugăciune

Joi - 18:00

Repetiție Fanfară Vineri - 18:30 Repetiție Cor

Ioan Pauliuc, David Reguș, Cornel Cioban, Andrei Varasciuc, Nicu Ciocan, Puiu Ursaciuc și Simona Hanuseac.


Biruitori prin credință

Noi, creștinii, putem aborda subiectul credinței folosind un set de afirmații biblice demne de luat în seamă. Modelul nostru de viață este Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, care ne invită să rămânem în dragostea Sa. Și totuși, credința nu este un setiment; emoțiile pot fi schimbătoare. Credința este „arta” de a rămâne în lucrurile pe care rațiunea le-a acceptat cândva, bizuindu-ne pe Cuvântul scris a lui Dumnezeu care nu este schimbător. Dar, credința noastră poate fi pusă la încercare prin situații limită din care Larisa Chirică omenește nu putem ieși. Care este cheia biruinței? Dacă nu ne osândește inima în trăirile noastre zilnice, prin rugăciune, noi putem fi mai mult decât biruitori prin Acela care ne-a iubit (Rom. 8:37). Isus Hristos a înviat din morți ca noi să putem fi socotiți neprihăniți prin credință (Rom. 4:25). Sunt convinsă că înaintașii credinței noastre au avut experiențe mai mari decât noi, plătind un preț mai mare pentru credința lor (Evrei 11:33-40). Totuși și într-o vreme ca aceasta, când s-au schimbat multe în creștinism, avem în ajutor Același Dumnezeu, aceeași Scriptură și Același Duh Sfânt care ne spune fiecăruia: „cu niciun chip n-am să te las”. Fiți binecuvântați cu credința dată sfinților odată pentru totdeauna!

De FLORII „Mâini Deschise” la azilul de bătrâni din Ilișești Cu ocazia Sărbătorii Floriilor grupul „Mâini Deschise”, sub coordonarea diaconului Mihai Gafencu, va vizita azilul de bătrâni din localitatea Ilișești. Tinerii care formează grupul se vor întâlni la ora 13:30 în fața sediului CEC Bank din zona Nordic.

Ciubotariu Mihaela Polocoşer Simona Colibaba Robert Samuel Magdici Vlad Duciuc Georgiana

de naștere

29 aprilie

Danileţ Vasile Ioan Ciobanu Timofi Adrian

30 aprilie

Zile

Crejenovschi Camelia

1 mai

Cazacu Ianovici Daniel

2 mai

Magdici Laura

3 mai

Ilciuc Sevastian Şalar Oana

Dumnezeu 4 mai să vă binecuvânteze! Andronache Remina Loredana Ignat Adriana

membrii Bisericii „Filadelfia” Suceava

28 aprilie

Întotdeauna deschiși pentru nevoile dumneavostră spirituale: Pastor Bădeliță Ioan - tel. 0744768692 Pastor Pauliuc Ioan - tel. 0744301174 Pastor Cotleț Neculai - tel. 0744597814

3


4

Nr. 93  

Info Saptamanal al Bisericii Filadelfia Suceava

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you