Page 1

INFO SĂPTĂMÂNAL

Filadelfia

NR. 88: 24-30 martie 2013

iubește-ți aproapele

Versetul săptămânii „Ajutați pe sfinți când sunt în nevoie. Fiți primitori de oaspeți. Binecuvântați pe cei ce vă prigonesc: binecuvântați, și nu blestemați. Bucurați-vă cu cei ce se bucură; plângeți cu ce ce plâng.” Rom.12:13-15

Bucurie în cer... şi în Biserica Filadelfia

Astăzi trăim bucuria ca la numărul membrilor Bisericii „Filadelfia” să se mai adauge, în urma mărturisirii credinţei lor în Domnul Isus Hristos în apa botezului, alţi 20 noi membri. Acum când cerul se bucură alături de noi, le dorim tuturor binecuvântarea Domnului şi le spunem un bun venit în familia Bisericii „Filadelfia”. Să-i purtăm în rugăciunile noastre pentru ca Domnul să le dea biruinţa de care au nevoie în lupta zilnică, în care să ne simtă alături de ei. 1. Andronache Sorin 2. Baciu Daniela - Ştefania 3. Bejenari Cristian Georgel 4. Cobzariu Isolda 5. Cornea Larisa - Reveca 6. Cozma Cătălina 7. Grigorean Liviu 8. Gruieţi Ionela 9. Havriștiuc Cătălin 10. Ignat Adriana 11. Ilisei Laura - Liliana 12. Iriciuc Iulian 13. Ispir Marioara - Geanina 14. Lefter Emanuela – Amelia 15. Pavăl Ionuţ - Andrei 16. Popa Ciprian 17. Sandu Elena 18. Smocot Adrian „Cine va crede şi se va boteza, va fi mântuit; 19. Turturean Tiberiu dar cine nu va crede, va fi osândit.” Marcu16:16 20. Vicol Ieremia - Florin

1


Duminică

24 martie 2013

BISERICĂ

- Rugăciune pentru cei care vor mărturisi credința în apa botezului și pentru integrarea lor ca noi membri ai Bisericii.

Luni - 25 martie 2013

MISIUNE, PERSOANE NEMÂNTUITE - Inspirație în compunerea de noi cântări pentru Daniel Piu; - Pentru cei nemântuiți din familiile bisericii pentru care ne rugăm.

Motive de rugăciune pentru fiecare zi din săptămână

Marți - 26 martie 2013

MATURIZARE SPIRITUALĂ PERSONALĂ - Orientare spre formarea a noi relații și consolidarea relațiilor existente cu ceilalți membri ai Bisericii.

Miercuri - 27 martie 2013

CAUZE SPECIALE

- cauzele membrilor pentru care ne rugăm în această săptămână; - ...............................................................; - ...............................................................; - ...............................................................; - ...............................................................; - ...............................................................; * se completează duminică de fiecare participant la programul Bisericii!

Sâmbătă

Vineri

Joi - 28 martie 2013

PROPRIA FAMILIE

ȘCOALA FILADELFIA

- Luarea deciziilor corecte pentru binecuvântarea economică a țării.

30 martie 2013

- Binecuvântarea copiilor.

29 martie 2013

- Implicare eficientă a cadrelor didactice în formarea elevilor.

AUTORITĂȚI

În această săptămână ne rugăm pentru:

2

1. Cioban Ileana - soțul Leonte - sănătate, să poată să rămână tot restul vieții în voia Domnului. Pentru familia lui Cornel și Magda - sănătate la copii și să-i călăuzească Domnul în luarea unor decizii; - nemântuiți: fiica Stela și pentru sănătatea ei, baiatul Florentin, sotia lui - Dana și copilul lor să-l cunoasca pe Domnul. 2. Ciolpan Cristina-Georgiana și Ciolpan Florentina - sănătate, problemele zilnice cu care se confruntă [apa, relațiile cu cei din localitate]; - nemântuiți: toate rudele și tatăl Forentinei. 3. Ciubotari Popescu Codruț și Rodica - copii: Sarah, Natan, Levi - nemântuiți verișorii: Familia Dan și Lili și copilul Adi, familia Mihai și Alina, familia Marcu și Corina. 4. Ciubotariu Cosmin - călăuzire în luarea deciziilor, modalități și curaj în special pentru a vorbi colegilor despre Domnul Isus; - nemântuiți: colegii de la facultate. 5. Ciubotariu Laurențiu-Adi și Mihaela cu fetița Miruna - unitatea familiei; - nemântuiți: fratele Mihai cu soția lui și copilul lor; verișorii Lucia, Corina, Tudoriță împreună cu familiile lor și familia Popoveniuc Mircea și Veronica.


Timp pentru iniţiative

Viaţa cotidiană ne împiedică de prea multe ori să avem iniţiative. Avem tendinţa de a ne justifica într-un mod banal şi egoist, exprimândune astfel: de ce aş avea iniţiativă? Am avut-o de nenumărate ori. În loc să provoc şi pe alţii la iniţiativă, am senzaţia că mereu sunt aşteptări din partea mea. Nu mai suntem interesaţi să facem un gest agreabil, considerând că este lipsit de relevanţă şi importanţă. Aşa trece timpul, iar gesturile galante, prieteneşti, importante devin tot mai rare, aparent nu pentru că nu am vrea să le manifestăm, ci pentru că – spunem noi – nu mai avem timp. Nu mai suntem interesaţi de sentimente reale. Am uitat expresia„te iubesc”, sărutând formal partenerul de viaţă în fuga spre serviciu sau la întoarcere, în drum spre bucătărie; mângâiem în treacăt copilul care, de altfel, aşteaptă afecţiunea din partea părintelui. Poate chiar zâmbim superficial vecinilor şi celor dragi, iar despre prieteni... ce să mai spunem? Nu mai avem timp. Când ai luat ultima dată o iniţiativă... fără prejudecăţi? Ce te-ar determina să faci primul pas, ştergând trecutul, acordând circumstanţe atenuante şi învingând teama de expunere? Cum ar fi să te aşezi astăzi pe alt scaun decât de obicei, lângă altă persoană? Ce ai spune dacă ai face primul gest de prietenie, întâmpinând cu un zâmbet pe aproapele tău? Ţi se pare interesant să nu-ţi cauţi un culoar către ieşire, ci să interacţionezi cu cât mai multe persoane pentru

Gigi Filip câteva secunde? Ai putea să-ţi îndrepţi privirea către două sau trei persoane cu care nu ai mai vorbit de multă vreme sau niciodată? Şi marea provocare: ai putea să nu ieşi înainte de terminarea programului, evitând orice intenţie de socializare? Chiar nu empatizezi cu nimeni? Oare ţi-ar plăcea să fii tratat identic de către Dumnezeu? Cred cu ardoare că Dumnezeu aşteaptă din partea noastră mai multă deschidere, o inimă mai iubitoare şi o minte condusă de scopul suprem: iubiţi-vă unii pe alţii! Astăzi este cel mai bun moment să ai iniţiativă şi, vei vedea, tu vei fi primul care va avea de câştigat; şi acum şi în veşnicie!

Zile de naștere

membrii Bisericii „Filadelfia” Suceava

24 martie liu 25 martie Matei Corne Dobrin Ana

elia Mihaela Saviuc Cam

26 martietefan

27 martie

Cernişov Ş

28 martie

Lefter Doru

udor Ursaciuc T

30 martieorghe

Buliga Ghe ana Ramona ri Buliga Ma

vânteze! u c e in b ă u să v Dumneze 3


Posibilități de slujire la Filadelfia 1. Scrisoare pentru Cojocaru Ștefăniță, aflat în penitenciarul din Botoșani. Ispășește pentru o faptă comisă înainte de a se întoarce la Dumnezeu prin pocăință. Este posibil ca eliberarea să aibă loc pe data de 06 noiembrie 2013. Îi puteți scrie câteva rânduri de încurajare pe adresa: Cojocaru Ştefăniţă str. I.C. Brătianu 118 BOTOŞANI 2. Email către Daniel şi Simona aflaţi în misiune pe termen lung. Un mesaj de încurajare de acasă este întotdeauna mai mult decât bine venit. Le puteţi scrie un email la adresa: danielpiu@shelter-now.org 3. Fratele Neamţu Daniel - octogenarul cântăreţ - are tren spre Vereşti duminică la 12:30. Dacă nu-l duce cineva la gara din Burdujeni imediat după terminarea programului pierde trenul. Pentru următorul tren trebuie să aştepte două ore în gară.

Daniel Grigoriciuc şi Constantin Macoveiciuc în tandem la RVE Suceava Daniel Grigoriciuc îl va avea ca partener de discuţie pe pastorul Constantin Macoveiciuc într-o emisiune săptămânală la RVE Suceava care se va întinde pe parcursul a mai multe episoade. Emisiunea are un specific pronunţat teologic şi va aborda aspecte dificile, care cu siguranţă au constituit dileme existenţiale pentru mulţi. Cei doi se potrivesc astfel că acest tandem teologic va fi o delectare pentru cei care doresc să aprofundeze învăţătura Scripturii privitoare la mântuire. Daniel Grigoriciuc este renumit pentru abilitatea de a chestiona iar Constantin Macoveiciuc este renumit pentru fidelitatea sa de a răspunde punctual întrebărilor adresate. Emisiunea este intitulată „Calea mântuirii… luminată pas cu pas” şi a debutat vineri, 15 martie 2013 la ora 11:00.

Întotdeauna deschiși pentru nevoile dumneavostră spirituale: Pastor Bădeliță Ioan - tel. 0744768692 Pastor Pauliuc Ioan - tel. 0744301174 Pastor Cotleț Neculai - tel. 0744597814

Echipa de redacție: Duminică

09:00 - Serviciu Divin 17:00 - Serviciu Divin

Marți - 19:00

Ioan Pauliuc, David Reguș, Cornel Cioban, Andrei Varasciuc, Nicu Ciocan, Puiu Ursaciuc și Simona Hanuseac.

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII

Seară de rugăciune

Joi - 18:00

Repetiție Fanfară

Miercuri - 18:00 Seară de rugăciune

Vineri - 18:30 Repetiție Cor

Biserica Penticostală „Filadelfia”

4

Str. Narciselor, nr. 5 E, 720207 - Suceava, jud. Suceava e-mail: infofilasv@gmail.com; website: www.filadelfiasv.ro

Nr. 88 - foaia Bisericii  

Foia Bisericii Filadelfia