Page 1

Filadelfia

NR. 68: 4 - 10 noiembrie 2012

iubește-ți aproapele

INFO SĂPTĂMÂNAL

Versetul săptămânii „Şi casa Lui suntem noi, dacă păstrăm până la sfârşit încrederea nezguduită şi nădejdea cu care ne lăudăm.” Evrei 3:6b

Bătălia pentru ADEVĂR

Codruț Ciubotari icăieri în Biblie nu găsim termenul: „Război Spiritual”. Totuși, citim în Efeseni că avem de ținut piept împotriva uneltirilor Diavolului și că inamicul nostru este extrem de bine organizat (căpetenii, domnii, stăpânitori). Mai știm, de asemenea, că într-un război pământesc, serviciile de contrainformații sunt esențiale. Inventezi o minciună și o arunci în tabăra adversă. Cu cât ești mai bun în dezinformare, cu atât mai mult îți demoralizezi inamicul și îți cresc șansele de câștig. În cazul nostru, avem de-a face cu un expert: Tatăl Minciunii. Domnul Hristos ne-a spus: „Veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face slobozi”. Mai poate fi găsit Adevărul? Avem certitudinea că ceea ce știm și credem e adevărat? Mai putem fi siguri de ceva sau totul depinde de ceea ce simți? Într-o societate postmodernă ce are relativismul ca piatră de temelie, mai putem avea absolute? Luni, 05 noiembrie 2012, la ora 19:00 vă invit să găsim răspuns la aceste întrebări într-o bătălie reală dar nesângeroasă, pentru adevăr.

N


Florin Milici cu echipa a revenit acasă Echipa din România, din care au făcut parte Florin Milici și Bogdan Ceornodolea, membri în Biserica „Filadelfia”, s-a întors cu bine din misiunea întreprinsă în Kabale, Uganda. Iată o fotografie realizată pe Aeroportul din Budapesta, locaţie de unde fiecare a plecat spre localitatea de domiciliu. M u l ț u m i m lui Dumnezeu pentru misiune îndeplinită cu succes sub protecția Lui.

Zile de naștere

5 noiembrie

membrii Bisericii „Filadelfia”

Hanuseac Doru Bodale Oana

6 noiembrie Ciocan Pavel

7 noiembrie

Cernișov Anișoara Zagan Cezar Ovidiu

Dumnezeu să vă binecuvânteze! Duminică

PROGRAMUL 09:00 - Serviciu Divin SĂPTĂMÂNII 4-10 noiembrie 2012

8 noiembrie Andronic Estera Hanuseac Daniel Popa Daniel

9 noiembrie

Ciubotariu Rebeca

Luni - 19:00

Joi - 19:00

Întâlnire tineret

Repetiție Fanfară

18:00 - Serviciu Divin Marți - 19:00 Miercuri - 18:00 Repetiție Fanfară Seară de rugăciune

Biserica Penticostală „Filadelfia”,

Vineri - 19:00 Repetiție Cor

Str. Narciselor, nr. 5 E, 720207 - Suceava, jud. Suceava e-mail: infofilasv@gmail.com; website: www.filadelfiasv.ro

Info saptamanal nr.68  

Info saptamanal nr.68

Advertisement