Page 1

INFO SĂPTĂMÂNAL NR. 145 27 aprilie - 3 mai 2014

Versetul săptămânii: „...oricine dintre voi, care nu se leapădă de tot ce are, nu poate fi ucenicul Meu” Luca 14:33

Alegeri europarlamentare

Săptămâna aceasta s-a dat startul campaniei electorale pentru europarlamentarele din 25 mai 2014. Va fi o lună tensionată și plină de episoade caracteristice unei bătălii electorale. Din nou, vor fi evidente balcanismele care au afectat profund fibra nației noastre. În calitate de credincioși, am putea să ne retragem la o parte de acest mediu nociv. Acesta cred că este reflexul primar resimțit de toți cei care dovedesc o minimă doză de bun simț. Dar, dacă alegem calea comodă a neimplicării, nu putem pretinde ca lucrurile să se schimbe în bine. Schimbările nu se produc de la sine. Schimbările sunt posibile doar prin implicarea intențională a oamenilor schimbați. Noi, la Filadelfia, formăm o comunitate de oameni schimbați, călăuziți de Duhul Sfânt, capabili de a ne ridica deasupra mentalității predominante în spațiul evanghelic românesc. Cred că putem și trebuie din nou David Reguș să ne facem datoria față de țara în care ne-a îngăduit Dumnezeu să trăim. Nu vă voi spune pe cine să votați. Nici eu încă nu știu pe cine voi pune ștampila. Și chiar dacă aș ști, tot nu v-aș spune, pentru că am încredere în discernământul vostru care s-a “ascuțit” sub influența dominantă a Cuvântului. Avem o lună la dispoziție pentru a cerceta, pentru a ne informa în vederea alegerii unei/unor persoane care să aibă o concepție cât mai apropiată de perspectiva biblică asupra lumii și vieții. De fiecare dată, în preajma alegerilor, mă gândesc la Pilda lui Iotam care arată clar ce se întâmplă când oamenii de valoare nu își asumă responsabilitatea.

Banner-ul la înălțime până la Înălțare

În urma unui sondaj lansat pe internet și la RVE Suceava, s-a hotărât ca bannerul “Hristos a înviat! “ să rămână la “înălțime” până pe data de 29 mai 2014. Deși mesajul nu reprezintă o noutate pentru suceveni, el este o dovadă clară a unei realități tot mai sufocate de apucături postmoderniste. Un astfel de mesaj trebuie să fie o reflectare autentică a imaginii existenței noastre. Pastorul Constantin Macoveiciuc spunea că „ne putem scrie pe frunte și pe toate blocurile”, iar aceasta să fie în zadar, dacă nu trăim noi înșine viața nouă dăruită prin învierea Fiului lui Dumnezeu, Isus. Așadar, să ne trăim noua viață în neprihănire având în vedere scopul generosului Tată. Cred că datoria noastră este de a arăta nu doar că Hristos a înviat, ci că El trăiește și ființează în noi prin Duhul Său. Biserica „Filadelfia” Suceava - INFO SĂPTĂMÂNAL

1


PROGRAMUL CĂSĂTORIE SĂPTĂMÂNII Adrian

& Adriana

Duminică 09:00 - Serviciu Divin 14:00 - Căsătorie

„Flăcările dragostei adevărate nu pot fi stinse niciodată, pentru că sursa lor este Dumnezeu.” Celebrarea căsătoriei lui Adrian Ilisei și Adriana Mitrea va avea loc pe 27 Aprilie 2014, începând cu ora 14:00, la Biserica „Filadelfia” Suceava.

Luni 19:00 - Studiu biblic Miercuri - 19:00 Seară de rugăciune

Date de contact:

Joi - 19:00 Repetiție Fanfară Vineri - 19:00 Repetiție COR

Pastor Bădeliță Ioan - tel. 0744768692 Pastor Pauliuc Ioan - tel. 0744301174 Pastor Cotleț Neculai - tel. 0744597814

Echipa de redacție:

Ioan Pauliuc, David Reguș, Cornel Cioban, Andrei Varasciuc, Nicu Ciocan, Puiu Ursaciuc și Simona Hanuseac.

membrii Bisericii „Filadelfia” Suceava

27 aprilie

Andronache Dănuț Leonte Liviu

30 aprilie

Crejenovschi Camelia

28 aprilie

Ciubotariu Mihaela Polocoşer Simona Magdici Vlad Duciuc Georgiana

1 mai

Cazacu Ianovici Daniel

2 mai

Magdici Laura

27 aprilie

Danileţ Vasile Ioan Ciobanu Timofi Adrian

2

3 mai

Ilciuc Sevastian Şalar Oana

Dumnezeu să vă binecuvânteze! INFO SĂPTĂMÂNAL - Biserica „Filadelfia” Suceava


Studiu biblic

Biserica „Filadelfia” Suceava

Comunicarea Cuvântului lui Dumnezeu cu Petrică Vrăbioru

Luni, 28 aprilie 2014 Ora: 19:00

Rugăciune pentru George Găvruș George este coleg cu Daniel și Simona. Iată mesajul său postat pe Facebook în această săptămână: „O zi teribilă azi. Spitalul unde lucrez a fost atacat de un soldat înarmat. Trei oameni nevinovați au murit. Colegul meu Dr. Jerry, a plecat și el. Mă despărțisem de el cu câteva minute înainte. Rugați-vă pentru noi.” George a scăpat, pentru că, în momentul în care s-a tras, s-a adăpostit după un zid.

Votează proiectul: „Nu e un moft!” Pe site-ul Țara lui Andrei, Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava a aplicat pentru a obține finanțare pentru un proiect în domeniul educației. Votează pentru reușita acestui proiect! Pentru mai multe detalii intră pe site-ul școlii Filadelfia: www.filadelfia.ro.

Biserica „Filadelfia” Suceava - INFO SĂPTĂMÂNAL

3


145 27 aprilie 3 mai 2014  
145 27 aprilie 3 mai 2014  
Advertisement