Page 7

12

SZÍNHÁZ – premier kopogtat. Az egyik pár kidobja, a másik beengedi az illetőt. Mi lesz ebből? A Vajdai Vilmos rendezésében látható darab groteszk társadalmi szatíra, középpontjában a menekültkérdéssel. Előadja Dankó István, Pálos Hanna, Rajkai Zoltán és Fullajtár Andrea.

SZÜRKE GALAMB

Január 20. 19:30 – Stúdió K A hetedik napon az Úr megpihen, és nézi, mit teremtett. Most azt kell látnia: emberek halnak meg titokzatos betegségekben, igazságosztó gyilkos szedi áldozatait a kisvárosban, az emberekből elfojtott ösztönök és vágyak törnek fel. Tar Sándor apokaliptikus vízióként is felfogható történetét Horváth Csaba rendezi, mások mellett fellép Homonnai Katalin, Horkay Barnabás és Nagypál Gábor is.

TESTVÉREST

Január 22. 20:00 – B32 Kultúrtér Mindjárt negyven leszel. Mit tudsz felmutatni? Végre közelében vagy a

kamaszkori álmaidnak, sok munkával itt egy nagy koncert a Barba Negrában, ami biztosan feltesz a rocktörténeti térképre. Közben meghal a tesód. A csajod sem az igazi. De nehogy már meghatódjunk magunktól, inkább szóljon a rock n’ roll, és irány a patológia! A Nézőművészeti Kft. előadását Scherer Péter rendezi, mellette színpadra lép Katona László és Simkó Katalin.

TORTÚRA

Január 13. 19:00 – Karinthy Színház Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont, a népszerű regényírót. Szerencséjére az egyik rajongója találja meg és siet a segítségére. Annie Wilkes, aki ráadásul szakképzett ápolónő, a saját házában helyezi biztonságba a mozgásképtelen írót. Az ápolásnak azonban csak nem akar vége szakadni. Stephen King művét Iványi Árpád állítja színpadra a főbb szerepekben Balázs Andreával és Árpa Attilával.

Fo r d í totta:

Január 12. 19:00 – Eötvös10 Minden ember számára nehéz téma a halál gondolata. Zsuzsi és Zsombor azonban olyan helyzetben találják magukat, amikor a saját halálukról már múlt időben tudnak beszélni. Tényleg olyan a halál, mint ahogy elképzelték? Tényleg olyan a túlvilág, ahogy várták? És természetesen az örök kérdés: volt-e az életüknek bármi értelme? Egressy G. Tamás rendezésében fellép a szerző, Korcsmáros András, valamint Nagy Kata.

SZERB ANTAL

[ V I I . O L I V É R] zenés vígjáték két felvonásban

Díszlet-jelmez: HÚROS ANNAMÁRIA Rendezo˝: KERÉNYI

IMRE

Bemutató:

2016. december 16. 1900 Elo˝adások:

SOR

13

2016. december 31. 1500 és 1900

ÜLÉS

09

Jegyvásárlás

1061 Budapest, Paulay Ede u. 35. | Jegypénztár 351-1406 Közönségszervezés 351-1405, 269-6024 | szervezes@ujszinhaz.hu www. facebook.com/ujszinhaz.budapest | www.ujszinhaz.hu

Rendező:

HAM VAI K O RNÉL

FEHÉRVÁRI PÉTER  DÖRNER GYÖRGY TORDAI TERI  BÁTYAI ÉVA KISS EMMA  SZAKÁCS TIBOR TÓTH TAMÁS  BESZTERCZEY ATTILA SZARVAS ATTILA  VASS GYÖRGY VARGA ÁDÁM  GYÜRKI ISTVÁN HAJDU ÁDÁM  IFJ. JÁSZAI LÁSZLÓ INCZE JÓZSEF

TÚLVILÁGI UTAZÓK

WA SS A L B ER T

K APIT ÁNY IVÁN

Á tdol gozta:

BÚSS GÁBO R O LIVÉR

színpadi játék két részben Színpadra alkalmazta:

Pozsgai Zsolt és Turcsány Péter

Bemutató: 2016. december 10.

LENGYEL TAMÁS

MOLNÁR ÁRON

Rayy Co Ra oney Coon ey – Jo hhnn CChhaap pmaann

Egy lakás 1 évre kölcsönbe?! t két bo bohóza

ré résszzbbeenn

További részletek: kolcsonlakas.hu

LÉVAY VIKTÓRIA DOBÓ KATA DEBRECZENY CSABA ERDÉLYI TIMEA SZULÁK ANDREA KLEM VIKTOR SZABÓ ERIKA

Koncz Andrea Timkó Eszter Koncz Gábor Jánosi Dávid Nagy Zoltán Lux Ádám Incze József Szakács Tibor ifj. Jászai László Kautzky Armand Almási Sándor Bordán Irén Vass György Beszterczey Attila Szarvas Attila Tóth Tamás Nagy Árpád Díszlet-és jelmeztervező: Húros Annamária Koreográfus: Román Sándor Rendező: Kerényi Imre

Előadások:

2016. december 22. 1900 2016. december 27. 1500 és 1900

Fidelio januar 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you