Page 3

KUHINA KÄY!

T

ämä on toistaiseksi viimeinen tervehdys vain yhdeltä taiteelliselta johtajalta Suomalaisen barokkiorkesterin kausiesitteessä. Ensi keväästä eteenpäin orkesteri päättää itse omat suuntaviivansa ja taiteelliset linjauksensa ohjaksissa aloittavan taiteellisen johtoryhmän myötä. Tämä on oivallinen askel edesauttamaan orkesterin loistavaa tulevaisuutta ja visiota. Uudessa alussa on aina uskomaton määrä energiaa ja mahdollisuuksia, ja muutosprosessia on ollut ilo synnyttää ja seurata!

T

ämän intensiivibarokkisyväsukelluksen lisäksi oman elämäni mullistukset lapsineen ja muine musiikillisine vaiheineen ovat tehneet näistä vauhtivuosista takuuvarmasti sellaiset, että alan muistaa yksityiskohtia vasta vuosien päästä. Jos en siinä vaiheessa enää näe teitä tutuissa kuvioissa, saanen nyt lausua kiitokseni läsnäelostanne!

S

en sijaan , että kehuisin jokaista syksyn konser ttia m m e e rik se e n , roh kaise n sin ua , ava ra kor vainen ystävämme, valitsemaan tutut tai vielä tuntemattomat suosikkisi ja esiintyjäsi seuraavilta sivuilta! Tervetuloa!

Kuva: Jaakko Paarvala

Antti Tikkanen

3

FiBO syysesite 2017  
FiBO syysesite 2017  
Advertisement