Page 1

Årsskrift 2010/11

Smørum Golfklub

• Bestyrelsens beretning • Årets gang i 2010 • Lidt statistik • Bestyrelsesmedlemmerne • Klubbens udvalg • Ny struktur og nye medlemskategorier • Smørum Swans • Blomsterne og Gosserne • Sponsorer


KOLOFON

Ansvarshavende udgiver:

Per Søby, formand Smørum Golfklub Skebjergvej 46 2765 Smørum Tlf. 42 12 38 25 info@sgkgolf.dk www.sgkgolf.dk

3

Medlemsstatistik og kontakt til sekretariatet

4

Bestyrelsens årsberetning

6

Præsentation af bestyrelsen

10

Struktur, vedtægter og nye medlemskategorier

12

Årets gang i 2010

14

Og det bare regnede i august måned

16

Klubbens udvalg

20

Smørum Swans – Golf Support

22

Ungdomsafdelingen

24

Eliten

26

Klubber i klubben

28

Sponsorer

Der var meget som lykkedes i 2010

Redaktør Finn Glismand finn.glismand@live.dk

Det er et år siden, vi baksede med klubbens første årsskrift, som var færdigtrykt og udsendt til medlemmerne lige inden generalforsamlingen. I år udkommer vi alene på nettet, men hensigten er den samme; at give en opdatering på væsentlige begivenhed fra det forgangne år samt omtale forhold med relevans for den kommende sæson. Af: Finn Glismand

Såvel sportsligt som organisatorisk blev 2010 et begivenhedsrigt år.

Fotos Jesper Vinzents jesper@vinzents.dk

Layout Heidi Sylvest heidisylvest72@gmail.com

2

Årsskriftet tager dig fra en oversigt over udviklingen i antal medlemmer og praktiske oplysninger til bestyrelsens årsberetning. Derefter en præsentation af medlemmerne af bestyrelsen efterfulgt af en beskrivelse af ændringerne omkring struktur, vedtægter og nye medlemskategorier som blev en udløber af ”nye tider” for golfbranchen med faldende medlemstal for første gang siden ruder konge var knægt. Så giver vi dig en tour de force over årets gang i klubben, hvor den megen regn i august gav nye perspektiver på huller, vi troede vi kendte. Som klub dækker vi bredt, men elite- og ungdomsarbejdet er ansigtet udadtil. Derfor var 2010 så fantastisk

med individuelle og hold Danmarksmesterskaber, som virkelig har hævet baren for 2011 og forventningerne til mere godt.

Sidst men ikke mindst er der en stor tak til alle vore sponsorer – uden jeres støtte var der meget, som så anderledes ud.

For at kunne fortsætte denne udvikling skal vi dyrke de unge talenter frem, og det gør vi med fremragende trænere og faciliteter, og så lukker vi endnu flere ungdomsspillere ind i klubben. Læs mere herom og få også historien fra vores Smørum Swans – Golf Support, som altid er der for vores spillere. Vi, der var til hold DM på Lyngbygaard Golf i september, ved hvad det vil sige at være klubben med flest supportere.

I øvrigt – som behageligt akkompagnement til læsningen af årsskriftet kan jeg anbefale Band of Horses, som eksempelvis med nummeret ”Factory” meget fint rammer den stemning, som årsskriftet er lavet i.

Klubbens udvalg tilbyder mange forskellige aktiviteter – det kan du læse om, lige som vi præsenterer vore Klubber i klubben med Blomsterne, Gosserne og Seniorklubben.

God fornøjelse med årsskriftet og vi glæder os til at møde jer i vores fælles frirum.

Redaktionen er som altid åbne for respons og artikler eller forslag til samme for den kommende sæson; det eller bare en hilsen kan du fortsat sende til finn.glismand@live.dk

SGK Årsskrift 2010/11


Medlemsstatistik og kontakt til sekretariatet Ultimo marts 2011   

Ved udgangen af marts 2011 havde Smørum Golfklub 1.181 medlemmer. Vi har süledes i 1. kvartal 2011 anmeldt nÌsten 100 nye medlemmer til Dansk Golf Union. Men selv med denne flotte stigning er det klare budskab til alle:

Nye medlemmer er fortsat velkomne i Smørum Golfklub. For 2011 har vi lavet aldersfordelingen efter de nye vedtÌgter, hvor de unge spillere er juniorer til de fylder 24 ür. Klubben har lukket op for flere ungdomsmedlemmer, og vi har med det samme set, at de unge mennesker fra vores venteliste har tilmeldt sig. Det er meget glÌdeligt.

  

  

      

 

 

     

 

 

Ultimo marts 2010 Ultimo marts 2010

Ultimo marts 2010   

  

 

  

  

 

    

 

 

 

 

 Opfordringen til alle klubbens medlemmer er derfor at virke som gode ambassadører

Opfordringen til alle klubbens medlemmer derfor at virke som gode ambassadører for vores klub o    er  for vores klub og dermed inspirere andre til at melde sig ind i vores klub. inspirere andre til at melde sig ind i vores klub.

 

haft nogen betydende effekt. Det kan skyldes, �gamle� medOpfordringen til at allevores klubbens medlemmer er – derfor at virke gode for vores klub o Husker Isom hende – Marianne Rettelse til afsnittet‌ i den sorte boks Südan kontakter du ambassadører klubben – brug teksten lemmerandre foretrÌkker inspirere til at melde det sig indmedlemi vores klub. Sabroe – der som den enewww.sgkgolf.dk Klubben füet ny i 2011 følg med for skab de kender, hvorimod dehar nye stehjemmeside mødte frem til –informatinyheder, opdateringer og facts. kategorier i højere grad vil kunne onsmøde den 29. maj 2010? appellere til nye medlemmer. At ka– hvordan gikduhendes sÌ- teksten Rettelse til afsnittet‌ i den sorte boks – Südan kontakter klubben1. – brug tegorierne først blev meldt ud sidst son? pü üret efter vedtÌgtsÌndringerne www.sgkgolf.dk Klubben har füet ny hjemmeside i 2011 – følg med for nyheder, opdateringer og facts. har nok ogsü en betydning. Forventningerne var store, men

Alle henvendelser til Smørum Golfklub kan ske direkte til udvalgsformanden. Telefonnumre og mailadresser finder du pü udvalgssiderne. Smørum Golfklub har tillige en ugentlig kontortid: Tlf. klubhus: Tlf. sekretariatet:

42 12 38 25 (kun i kontorets ĂĽbningstid) 44 97 37 00

Kontortid: Tirsdag & torsdag

kl. 15.00-18.00

SGK Ă…rsskrift 2010/11

  

 

SĂĽdan kontakter du klubben:

www.sgkgolf.dk

Fra og med 2011 har vi da ogsĂĽ introduceret nye medlemskategorier, men med blot 32 tilmeldte heri ultimo februar 2011 har det endnu ikke Vi har ligeledes set en tilgang af medlemmer i de andre aldersgrupper, og det til trods for en finanskrise og en müske mere stram prioritering af ressourcer og tid hos mange; det er i hvert fald den forklaring vi hører fra andre klubber. Endelig er der en stigning i antal passive medlemmer pü 26 % til 103 medlemmer. Selv om vi glade for en samlet stigning i antal medlemmer, som ellers ikke er det gÌngse billede rundt i golf Danmark, sü er der fortsat en stor opgave foran os mht. at skabe og fastholde en interesse omkring golfen. Vi skal sørge for at have medlemmer i alle aldersgrupper, sü de er der, nür de Ìldre gür fra.Klubben har füet ny hjemmeside i 2011 – følg med for nyheder, opdateringer og facts

desvÌrre blev det ikke det golf ür, som Marianne havde hübet pü. Et fald pü en ujÌvnt lagt flise og et brÌkket hündled gjorde, at golf var en oplevelse pü tv og ikke en egen aktivitet ude i det grønne. Marianne skal nu have trÌnet hündled og krop op igen, sü forhübentlig ser vi hende en gang til forüret. Der skal lyde et pøj, pøj fra redaktionen.

3


Bestyrelsens beretning Af: Per Søby, Formand

Bestyrelsen Det her været et meget travlt år for bestyrelsen i Smørum Golfklub. Jeg vil som det første rette en stor tak til alle i bestyrelsen for den kæmpe indsats, der er ydet i årets løb. Vi har haft mange udfordringer uden for vores ”normale” drift, og i bestyrelsen håber vi snart, at vi kan se fremad så vores bestyrelsesarbejde kommer til at dreje sig mere om aktiviteter for medlemmer end:

Medlemmer Når vi måler på antal medlemmer ved udgangen af marts måned 2011 – det tidspunkt hvor ”alle” ind- og udskiftninger er foretaget – så har vi haft en samlet stigning på næsten 100 medlemmer, sammenlignet med for et år siden, og vi har nu lige ved 1.200 medlemmer. Det er meget tilfredsstillende, når vi tager ”golfkrisen” i betragtning.

• Indførelse af de nye medlemstyper

Der er medlemmer, som er blevet frataget deres spilleret pr. 1. marts 2011, som følge af manglende betaling. I lighed med tidligere år har vi valgt ikke at retsforfølge spillerne på grund af den manglende betaling.

• Den ekstraordinære generalforsamling • Nyt IT system • Ny hjemmeside samt ikke mindst • De mange møder som sådanne store forandringer medfører. For nu blot at nævne nogle af de store udfordringer. I bestyrelsen er vi godt klar over, at vi nok ikke har fundet de helt rigtige medlemstyper endnu, og vores IT system skal også blive mere brugervenligt, så man kan både booke og betale online. Men vores nye hjemmeside er på trapperne, så vi ser positivt på gode løsninger inden længe. Samarbejdet med Smørum Golfcenter har stået sin prøve. I klubbens tidligere vedtægter var Forretningsudvalget vores fælles øverste organ. Det var på FU møderne, at alt blev aftalt, og det var her beslutningerne blev taget. Med vores ændrede vedtægter er klubben nu – klub, og SGC er center. Det har naturligvis været en udfordring for alle at skulle acceptere, at klubbens beslutninger ikke kan ændres på møderne med SGC. Men trods disse udfordringer er det bestyrelsens opfattelse, at tiden og den gensidige forståelse for hinandens tilstedeværelse, samt respekten for hinanden skal nok komme tilbage. Vi har jo en fælles interesse i at lykkes med vores aktiviteter. I den forbindelse skal jeg fremhæve Børge Lobeck, som nu er blevet klubbens ”manager”, og som dermed tager sig af alle de praktiske udfordringer. Uden Børge ville tingene ligge i ruiner. Børge tager alle udfordringer op og løser dem, hvilket gør, at bl.a. formanden også en gang i mellem får tid til at passe egen virksomhed. En stor tak til Børge.

Eliten Der er kun et ord at gentage – FLOT – FLOT – FLOT. Det er pokker mig nogle imponerende resultater vores spillere har vist i 2010; ja vi må vel næsten sige - OGSÅ i 2010. De piger og drenge som vi har i klubben, deres viljestyrke og gå på mod, kan man kun tage hatten af for. Men et enkelt resultat overstråler naturligvis – med klub øjne – dem alle. SMØRUM vandt guld. Og minsandten selv om de var oprykkere. Helt uimponeret gik tøserne til stålet og spillede de øvrige ud af banen. De andre havde ikke en dårlig dag, Smørum var bare bedst. Drengene var igen i slutspillet, men det blev en skuffende 4 plads. I hvert fald hvis jeg spørger spillerne selv. Ambitionerne for 2011 fejler ikke noget, pigerne vil vinde igen, og drengene vil have revanche. Både drengene og pigerne har fået forstærkninger på holdene, så vi håber, at ambitionerne holder. På herre siden har vi fået Mark Schütter (tilbage) samt Mathias Laage Hansen og Mark Laage Hansen og Kenn Bernberg med på herre holdet. På dame holdet har vi fået Amanda Moltke-Leth med. Amanda som har spillet i mange år på Europatouren, valgte at stoppe sin professionelle golfkarriere i efteråret, for at satse på en uddannelse som politibetjent, samt at flytte sit golfspil til Smørum. Velkommen til alle de nye, som skal være med til at sikre, at Smørum stadigvæk er med i toppen af Dansk golf. Husk at følge med i alle vores elitehold. Vi har nu 3 herre hold og 2 dame hold.

Økonomien Klubbens økonomi har været sund i 2010. Vi har genereret et lille underskud, som teknisk set må betegnes som et 0-resultat.

4

SGK Årsskrift 2010/11


g 2010 Klubliv Vores turneringsudvalg er still going strong, men kunne godt tænke sig flere deltagere. Vi er helt klar over, at den manglende mulighed for tilmelding samt betaling via nettet er en af de medvirkende årsager til manglende deltagelse. I år er der blevet endnu bedre præmier i hver turnering. Tangholm Biler stiller en bil på højkant i hver match for en hole-in-one. Vores nye restauratører giver et gavekort på 500 kr. som udloves som klappepræmie. Herre og dame klubben holder skansen, men kunne også godt bruge flere medlemmer. En lidt underlig udvikling, for de som er med i klubberne, er glade for at være der, men stadig flere vil hellere spille i mindre grupper uden for klubberne i klubben. Bestyrelsen overvåger udfordringen. Aktiviteter DIYC blev igen i år en succes, som satte Smørum Golfklub på landkortet. En altid spændende oplevelse for deltagerne og de hjælpere som trofast bakker op omkring turneringen. Vi får altid meget fra deltagerne, specielt de udenlandske, som er meget glade for at komme.

støtte klubarbejdet med penge. Det giver os en fantastisk mulighed for at skabe aktiviteter for alle medlemstyper, lige fra ungdomsarbejde til regionsgolf og til seniorer. Heldigvis er krisen ved at drive over i Danmark, og sponsorudvalget har derfor indledt jagten på endnu flere sponsorer som gerne vil støtte med hjertet. I slutningen af 2010 lykkedes det at afslutte forhandlingerne med Jyske Bank, som er blevet klubbens nye hovedsponsor efter den ledige plads fra Forstædernes Bank. Tak for 2010 Afslutningsvis vil jeg sige tak til alle frivillige, som yder en kæmpe indsats, uden jer ville det ikke gå så godt, som tilfældet er.

I 2011 bliver det endnu mere spændende, for der er tale om et 10. års jubilæum. Udvalget er gået i gang med planlægningen, men hvis der er én, som sidder med en god ide, eller har et ES i ærmet, som kan gøre turneringen endnu bedre, så kontakt endelig Ole Markvardsen eller Børge Lobeck. Ungdomsafdelingen Det kunne blive en afhandling for sig selv. Igen må man holde vejret over det høje aktivitetsniveau, som afdelingen fastholder. Heldigvis for det – for det tiltrækker rigtigt mange unge spillere til klubben, som ønsker at blive en del af vores fællesskab. Opgaven er nu at få plads til dem alle, så vi også har noget at tilbyde dem. Husk at vi tager børnene ind fra de er 5 år og ikke før. Vi har faktisk børn på 1 år på ventelisten, blot for at sikre at de kan blive en del af Smørum Golfklub. Bestyrelsen vil fortsat arbejde på at styrke ungdomsarbejdet, så de får de rigtige arbejdsbetingelser, herunder træningstider og spilletider på banen. Sponsorer Uden sponsorer kunne vi slet ikke gøre det, som vi gør. Det er derfor dejligt at se så mange klubmedlemmer, som via deres job eller kontakter har mulighed for at

SGK Årsskrift 2010/11

5


Bestyrelsen 2011. Bagerst fra venstre: Jens Kusk, Jan Pilak, Carsten Flintegaard og Per Søby. Forrest fra venstre: Bill Currie, John Gartmann, Børge Lobeck og Finn Glismand.

Bestyrelsen – som de ser sig selv!

Per Søby Golf er en underlig ting. For 15 år siden blev jeg introduceret til dette meget svære spil, og selv om det ikke virkede naturligt for mig, så havde det alligevel en sværhedsgrad som gjorde, at jeg blev nysgerrig. Og her sidder jeg så mange år efter og er formand for Danmarks mest aktive klub. At jeg for alvor begyndte at spille, var faktisk mine børns skyld. Line blev trukket ned i Smørum Golfklub af en veninde, hvis far mente, at golf var noget for hende. Det endte med at Line blev og veninden kastede sig over noget andet. Så blev det til et par år som ”forældre hjælp” med at få bygget ungdomsafdelingen op, senere medlem af og formand for ungdomsudvalget og nu bestyrelsen. Jeg nyder den store kontakt med medlemmerne og alle de faglige udfordringer, som følger med formandskabet. Og det at sætte pejlemærker for klubben – og lykkes med dem – det er en stor glæde. Rigtig god til golf? Det bliver jeg nok aldrig, men sjovt er det.

6

SGK Årsskrift 2010/11


Børge Lobeck Jeg startede med at spille Pay & Play i Smørum Golfcenter i foråret 1996 og følte, at det nok var noget jeg kunne få interesse for, men var klar over at det ville lægge beslag på en stor del af mit familieliv og min fritid. Min beslutning blev derfor, at hvis det at spille golf skulle lykkes, var det vigtigt at få min kone, Vivi, med på ideen. Så vi tog på Ålborg Sportshøjskole på golfkursus i en uge, for derved at få be- eller afkræftet om golf var noget for os. Ingen tvivl, jeg blev medlem af Smørum Golfklub den 10. maj 1997 og Vivi et år senere. Jeg fik hurtig mit langbanekort med hcp 54. Min første klubturnering var Toyota Classic den 8. juni 1997, hvor jeg vandt D rækken med 52 Stableford point. Herefter gik det mere stille og rolig med at mindske mit hcp. Jeg spillede 2-3 gange pr. uge og sluttede sæsonen 1997 med hcp 36,2. I 2000 blev jeg valgt ind i klubbestyrelsen. På det tidspunkt var Ernst Schuster formand. I december 2001 meddelte Ernst Schuster, at han trak sig som formand til den kommende generalforsamling. Efter generalforsamlingen i 2002 overtog jeg formandsposten, og jeg overlod stafetten som formand til Per Søby i 2009 mens jeg selv blev næstformand; en post jeg fortsat bestrider. I 1998 sluttede jeg mit aktive erhvervsliv og herefter blev der mere tid til golfen. Jeg blev en aktiv del af seniorgolfen, som Per Nørgaard startede i 1997 og kørte til udgangen af 2005. Vi mistede Per i februar 2006 hvorefter jeg overtog styringen af seniorgolfen med god hjælp af Arne Agger. Jeg er nu fyldt 74 år, men tror og håber på mange gode golfrunder i fremtiden.

Bill Currie Jeg begyndte som 30-årig at spille golf i Helsingør. Men efter 10 års mange rejser med udgangspunkt i Amager, som næsten betød, at en runde golf var en hel dags begivenhed, forlod jeg Helsingør i en alder af 40 med et hcp. på 11. Jeg flyttede til Smørum i 1990 og hørte kort efter om en planlagt ny golfbane. Jeg talte med Hans Voldmester (hans kone Inge, var på det tidspunkt medejer af det planlagte Smørum Golfcenter), og jeg blev et af de første medlemmer af den nye Pay & Pay Klub i 1993. I 1994 blev jeg den første medlemsvalgte formand (Niels Ramberg, som lige siden har været sponsor for SGK, er sammen med mig de eneste tilbageværende medlemmer af den oprindelige bestyrelse som i dag er medlemmer af klubben). En blanding af SGCs ønsker om en Pay & Pay klub og DGUs krav var ikke let, men i 1996 nåede vi endelig en aftale, og Smørum Golf Klub blev DGU medlem nr. 120 med blot 51 medlemmer. Jeg trådte tilbage som formand i 1996, men har været medlem af bestyrelsen i 15½ år og har været formand for turneringsudvalget i alle årene. Jeg tror, at jeg har klubrekord i antal klubkampe (ca. 220) og i antal registrerede tællende scorekort (ca. 200). Jeg har muligvis også en klubrekord i, at jeg gik fra hcp. 7 til 9,2 igennem 22 turneringer i træk. Heldigvis er jeg nu tilbage i ”low sevens” men mangler stabilitet i at få et lavere handicap. Jeg har altid trænet meget, men i de sidste 5 mdr. har jeg ikke ramt en golfbold – dårligt vejr og en rygskade – og det vil måske vise sig at være den bedste træning(!) så jeg kan komme ned til mit mål om hcp. 5. En stor golfsæson i 2011 til jer alle og husk at spille i alle klubbens kampe.

SGK Årsskrift 2010/11

7


Jens Kusk Jeg startede i 1996 som 33 årig med golfen. Som sportsidiot havde jeg aldrig opfattet golfen som en mulighed før jeg tilfældigt stiftede bekendtskab med den til en polterabend her i Smørum. Jeg blev, som så mange andre, hooked noget så eftertrykkeligt, og resten er, som de siger… historie. Et par år efter snakkede jeg tilfældigt med Bill og foreslog et alternativ til klubmesterskabet, som i dag er kendt som Grand Prixet. Bill var som sædvanligt effektiv, og svaret var, at det kunne jeg jo så selv styre – hvis jeg ville i turneringsudvalget – der har jeg så været siden. I 1999 var der en masse uro i klubben, og det endte i 2000 med en ny bestyrelse (kun Bill var genganger), hvor Børge Lobeck og jeg blev valgt ind. Jeg skal således i gang med det 12. år i bestyrelsen, og jeg synes fortsat det er både sjovt og spændende arbejde. Ind imellem har jeg, fordi jeg har en sød og forstående kone, også haft tid til et par runder på golfbanen. Det er lykkedes at få handicappet presset ned på ca. 4, og det er jeg godt tilfreds med. Hvis jeg en gang i mellem kan drille en af de dygtige unge spillere til en turnering er det en bonus. Den måske største enkeltstående oplevelse må være min hole in one i 2004. Jeg håber, at alle SGK’s medlemmer får en god sæson i 2011, og jeg vil opfordre alle til at overveje muligheden for at melde sig ind i enten herre- eller dameklubben. Det giver en stort golfnetværk, masser af gode oplevelser samt et godt kammeratskab og sammenhold.

Bestyrelsen – som de ser sig selv! Nyvalgte i bestyrelsen: Finn Glismand Jeg har været medlem af klubben siden 2006, og på mine gode dage spiller jeg til hcp. 19,2. Min kone Lis spiller ikke, men heldigvis er vores datter Emilie aktiv juniorspiller, og hun er lidt mit gode ”alibi” for at bruge så meget tid på golfen. Jeg var initiativtager til det første årsskrift 2009-2010 og derefter redaktør og udvikler på vores nyhedsbreve i 2010. Jeg synes, vi har fået etableret et godt hold omkring disse aktiviteter, hvor jeg sætter stor pris på samarbejdet med Heidi Sylvest, som er ansvarlig for layout, og Jesper Vinzents som er vores hof fotograf. Derudover har jeg været aktiv på hjemmesiden med at skrive og redigere nyheder. I 2010 var jeg klubbens koordinator på regionsgolfen samt bestyrelsens bindeled til Ole Markvardsen og Henrik Kabeltrimmer omkring vores internationale ungdomsturnering DIYC.

John Gartmann Jeg er 39 år, gift med Mette og far til 3 børn, hvoraf en del af jer vil kende vores søn Jonathan, der også er en aktiv golfer. Jeg startede lettere tilfældigt med at spille golf med min bror Steen. Efter at vi havde hygget os et par år på Par 3-banen, blev vi indmeldt i Smørum Golfklub for 11-12 år siden. Jeg er i dag registreret til Hcp 8,5 og spiller så ofte jeg kan, hvilket desværre ikke er så meget som jeg kunne tænke mig. Jeg har overtaget formandsposten for Ungdomsudvalget pr. 1. januar 2011. Et udvalg som jeg har siddet i de sidste 3 år. Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med Danmarks bedste ungdomsafdeling. Et arbejde der naturligvis kun kan lade sig gøre, med engagerede udvalgsmedlemmer, forældre, pro’er og en masse glade børn og unge.

Jeg vil i 2011 fortsat arbejde med kommunikationen til medlemmerne og vores eksterne interessenter.

8

SGK Årsskrift 2010/11


Carsten Flintegaard Jeg har været medlem af klubben siden 1996 og aktiv i bestyrelsesarbejdet af to omgange. I første runde var jeg medlem af klubbens 2. bestyrelse med ansvar for vores sponsorer. Efter en pause fra bestyrelsesarbejdet kom jeg igen i bestyrelsen i 2008 og endnu en gang med ansvar for sponsorerne, da jeg er formand for sponsorudvalget. At skaffe sponsorer til klubben har i de seneste par år været ”op ad bakke”, ikke mindst grundet finanskrisen, men det er dog heldigvis lykkedes at fastholde de fleste at vores eksisterende sponsorer, og der er kommet et par mere til, bl.a. Jyske Bank, Ballerup, hvilket vi er meget glade for. Jeg ser frem til en fantastisk ny sæson i det forfængelige håb, at der vil komme endnu flere sponsorer til, således at vi har den fornødne økonomi til at fortsætte det store arbejde der ligger i at drive en klub af vores størrelse med de fantastiske resultater vores elite, både herrerne men ikke mindst damerne har skabt.

Vi siger Henning tak for hans store indsats til glæde og gavn for klubbens medlemmer. Henning Knudsen har valgt at udtræde af bestyrelsen efter mange års fremragende indsats som eliteudvalgsformand. Bestyrelsen siger Henning tak for det store bidrag, som i den grad har sat Smørum Golfklubs elitearbejde på landkortet. Utallige er de Danmarksmesterskaber som Hennings drenge og piger har spillet i hus; noget som vi alle er meget stolte af. Og Henning afleverer en elitetrup til 2011 sæsonen, som vi har store forhåbninger til. Det er bemærkelsesværdigt, at alle elitespillere - med en enkelt undtagelse - er af ”egen avl”. Mon ikke Henning nu med den ekstra fritid får trænet så meget mere, at favoritværdigheden hænger på til klubmesterskabet til september?

Jan Pilak Jeg startede i ungdomsudvalget i 1999, som så mange andre fordi min søn spillede i klubben. Det har været en spændende udvikling i årene, der er gået - en udvikling hvor vi er blevet mere og mere ambitiøse, og jeg mener det har båret frugt. De sidste 2 år har jeg været formand for ungdomsudvalget og dermed også medlem af bestyrelsen. Jeg har altid deltaget i det frivillige arbejde, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel, og jeg fortsætter gerne. Jeg spiller selv lidt golf en gang imellem – ”Gør du det?” – er der nogen, der vil sige, men jeg nyder at være med som stopbold for juniorerne i vores interne matcher, derudover så meget som det nu kan lade sig gøre. Vi har i dag en stor og bred juniorafdeling, og på det sportslige plan er klubbens juniorer også med helt i toppen af eliten i Danmark. Jeg er stolt af at have givet mit bidrag til denne positive udvikling, og jeg overlader nu trykt formandskasketten til John Gartmann.

SGK Årsskrift 2010/11

9


2010 blev året med en ny struktur i forhold til S også nye medlemskategorier Med henblik på en tilpasning dels til DGU’s nye vedtægter om ændrede medlemstyper dels til DIF (Danmarks Idræts-Forbund) regler for klubber samt generelt en modernisering af klubbens vedtægter vedtog en ekstraordinær generalforsamling den 15. november 2011 nye vedtægter for Smørum Golfklub. Af: Finn Glismand

Nye medlemstyper Dansk Golfunion (DGU) vedtog på repræsentantskabsmødet i 2010, at det fra 1. januar 2011 er muligt at optage medlemmer i klubberne med begrænset adgang til banerne. Det er hensigten hermed, at give klubberne mulighed for at tilbyde nye interessante typer medlemskaber, som er mere målrettet medlemmernes behov. Samtidig vil bestyrelsen løbende kunne ændre disse typer uden et krav om vedtægtsændringer. Et korthåret eksempel, er en klub som ønsker at lave et medlemskab for frisører, som kun har mulighed for at spille på banen om mandagen. Klubbens bestyrelse gjorde sig sine tanker mht., hvad vi vil bruge disse nye muligheder til. Efter lange overvejelser og forhandlinger med Smørum Golfcenter (SGC) var det bestyrelsens indstilling, at nye medlemstyper skal have det primære formål at fastholde eksisterende medlemmer. Hvis det som en afsmittende effekt bliver muligt også at tiltrække nye medlemmer, så er det kun en ekstra bonus. Klubbens største udfordring har været at fastholde ungdomsmedlemmerne, når de overgår fra ungdomsmedlem til ynglinge (når de bliver 19 år). Med en af Danmarks største og mest aktive ungdomsafdelinger, er det ikke tilfredsstillende, at de unge mennesker melder sig ud, så snart de skal til at betale ynglinge / senior kontingent. Efter de nye vedtægter forbliver ungdomsspillere således ungdomsspillere indtil det år de fylder 24 år,

10

og de betaler ungdomskontingent indtil denne dato. Endvidere bliver indskuddet ved overgang til senior nedsat med 10 % pr. år ungdomsspilleren har været medlem af SGK. En ungdomsspiller der har været med i 10 år kommer således ikke til at betale indskud. Det er altså en væsentlig forbedring for de ungdomsspillere, der er medlem af SGK og en vigtig strategisk beslutning for klubben i bestræbelserne på at beholde medlemmerne i SGK, når de bliver seniorspillere. Det er glædeligt, at medlemmerne har støttet op om denne ændring. Og så er det med de nye vedtægter blevet muligt for fuldtidsmedlemmer, som af den ene eller anden grund ønsker at overgå til passiv eller en anden form for medlemstype, at de kan beholde deres DGU kort, således at de stadigvæk kan komme i klubben og spille en gang i mellem.

Tilpasning af vedtægterne Efter samråd med DGU viste det sig, at de nu gamle vedtægter ikke ville kunne accepteres fremover af hverken DGU eller DIF i den gamle udformning.

blive pålagt moms. Efter bestyrelsens drøftelser med DGU og SGC var der derfor enighed om at ændre vedtægterne inden et eventuelt direkte påbud.

Ændringerne har betydet, at: • Klubben nu er økonomisk uafhængig af SGC • Klubben skal forhandle forpagtningsafgifter med SGC og • FU er nedlagt og generalforsamlingen bliver øverste myndighed Ændringerne har ikke nogen indflydelse på medlemmernes daglige gang i Smørum Golfklub eller i forhold til klubturneringer og andre aktiviteter.

Modernisering af vedtægterne Når nu vedtægterne alligevel skulle ændres så radikalt valgte bestyrelsen at starte helt forfra ved at tage udgangspunkt i DGU’s standard vedtægter, som opfylder alle krav i forhold til DIF samt ikke mindst det at drive en moderne golfklub.

Der er ganske strenge krav til vedtægter for foreninger, herunder om selvstændighed og økonomisk uafhængighed, og der er blevet strammet gevaldigt op i de seneste år. Det har bl.a. medført, at andre klubber har ændret deres vedtægter for ikke at komme i problemer. En mulig konsekvens ved ikke at ændre klubbens vedtægter kunne blive, at kontingent og indskud ville

SGK Årsskrift 2010/11


Smørum Golfcenter, nye vedtægter og dermed De nye medlemskategorier Nye medlemskategorier har set dagens lys, og fra 2011 og fremover kan klubbens medlemmer ændre i deres medlemskategori i forbindelse med et kalenderårsskifte og med et varsel på 3 måneder; altså inden 30. september.

rende medlemmer i klubben. Sæsonen 2011 bliver dermed en slags prøve år for de nye medlemskategorier, og vi håber at have ramt rigtigt, ellers må du gerne sende os en kommentar på info@sgkgolf.dk.

I tabellen kan du læse mere om de enkelte kategorier. For fuldtidsmedlemmer er der sket forbedringer for reservation af starttider, og som noget nyt bliver det muligt at foretage månedsvis betaling via PBS.

Er der spørgsmål eller kommentarer skal du kontakte klubbens sekretariat på ovennævnte e-mail. Du kan også tale med klubbens sekretær, som har kontortid tirsdage og torsdage mellem kl. 15:00 og 18:00 og kontaktes på tlf. 42 12 38 25.

Bestyrelsen håber, at hvert medlem kan finde en medlemskategori som passer til vedkommendes ønsker, således at vi kan fastholde de nuvæ

Regler for indskud Det fastlagte indskud for de respektive medlemskategorier fremgår af oversigten.

else i Indmeld

Har man som medlem én gang betalt fuldt indskud men senere ønsker at ændre kategori, hvor indskuddet er mindre, vil man ikke blive godtgjort for differencen i indskuddet. Skulle medlemmet på et senere tidspunkt ønske at ”opgradere” til andet medlemskab, vil der ikke skulle betales yderligere indskud, da medlemmet oprindeligt har betalt fuldt indskud, uanset hvad dette måtte være. Alene for nye medlemmer som begynder i en kategori med lavere indskud og senere ønsker at gå op i kategori, vil det medføre yderligere indbetaling af indskud.

klub

m Golf

Smøru

navn: Fulde Adresse . Post nr sdato Fødsel nr. on Telef E-mail

Nye m ed

lemsk ategori

By nr. Mobil Ingen

Nye m ed

ap:

handic

.:

DGU nr

: ndicap Nej___ nde ha ub: Ja___ dskud nde kl b: Nuvære Ingen in meklu nuvære e eller m hjem er 3 år Tidliger fklub so ol G d delt ov ørum Indsku Sm r t Ønske d kontan Indsku ori mskateg Medle m le med Fultids lem msmed Ungdo m smedle rd Hve ag lem rs med 9 hulle medlem taling ediate Interm tidig be for frem ediate ig PBS Interm smedlem elder m m ag til rd b Hve Golfklu Smørum krift at S unders ding PB Tilmel pterer ved min r. ce CPR.n ac g Je ingent. nr.: af kont Konto

Smørum

er til ek sisteren

, den 28

de med

lemmer

. decem

ber 20 10

af S m lemsk Med ve ørum ate Golfk 2010 bl dtagelsen af gorier lub ny ev det muligt e vedtægter på klub for best Hvis et bens ek yrelsen m ed st at le raordinæ bort fr lave ny a vedt m ønsker at e re medle ægterne ændre ændring mskateg generalforsa sin s re inden mling orier. den 31 gler om vars medlemskat den 15 eg . januar . nove el Fra 20 mber 2011 på . Bestyrelsen ori for sæsone 11 n skal bl ændring kalend og fremov ot mod 2011, har be er kan erårsski sf or m tage m medle styrelse ularen fte og mmer ed , m n so de ed va m lels På de lg af et vars findes næ el på 3 klubben æ på hjem e om den øn t at se nd forbed ste sider er måned skede mesiden ringer de er. Det re i sin med . for rese enkelte ka lem vil sige tegorier rvation inden skategori i Bestyre af be fo 30 skreve starttide rbinde . septem t ls næ ønsker lsen håX r. DGU kort Indskud X Kontingent e be be m rmere. r. ed et , sålede r, at hvert For fu m s at vi ldtidsm kan fa edlem kan fi edlem Sæsone sthold mer er e de nu nde en med der sk rigtigt, n 2011 bliver lemskat værend et ellers eg e med må du en slags prøv lemmer ori som pa gerne sser til i klubbe Som no sende e år for de ny vedkom n. os en ko get ny e mende t indfør mmen medlemskat s er vi og tar på eg Er der orier, og info@ så mul spørgs vi sg ig kg hå he m Du ka olf.dk. ber at den fo n også ål eller kom have ra r m ån edsvis tale og 18:0 m mt betaling 0 og ko med klubbe entarer skal du kont , såfrem ntakte s på tlf. ns sekretær, akte kl t denn Regler so ub e foregå 48 12 38 03. m har kontor bens sekret Det fa for indsk ariat på Skema r via PBS. tid tirs stlagte u d da ge indsku og tors ovennævnte til ændring af d da medlem fo e-mail. Sk ge r de re emaet sk melle Har m skategor spektiv an kl.ør i. Hvis du al væremSm e med 14um indsku som medle :00 lemskat allerede m dd har betal Golfklub i hænd egorie på et se et er mindr én gang be t, e senest r frem vil der bl ta e, ne Skemaet Navn 1. går af iv : ____ yderlig re tidspunk vil man ikke lt fuldt inds e fo afleveres retaget en februar 2011!! ______ ov__ kud m er__ ere inds t ønsk bl si til gt iv ef Sm en ter e en __ være. e at godt ørum Go regulerin __jf kud, da senere __. __ ne__ de__ lfklub g. nf__ medle ”opgradere” gjort for diMedle msøn or.________ nusk er at 12 mm mmet ______ ænd 0- re oprind til andet medfferencen i in er: ______ _____ Alene __ri tego Nulevæ eligt ha dskudd ka __ msk fo rend , __ hv__ r betalt(sæ ab,evi me or_ i katego r nye medle dlemsk et. Skull l t de kry fu ate r ikke gori: e medle ldt indsds) mmer ri, vi skul mmet ku VEND l det medføre som begynd Fuldtids d, uanset hv le betales er i Ny medl yderlige medlem ad dett emskate re indb en kategori e måtte (sæt kry gori pr. med la etaling ds) Hvve 1. janua erd ag af inds sm re r 2011: edlem indsku kud. Fuldtids d og se medlem nere øn Green Pa sker at s gå op Hverdag smed

Oversigt over medlemskategorier i SGK, pr. 1. januar 2011

kl .1 6. 00 fø rk l. 16 .0 0

X

X X

X X X X

X X

X X

en d

fø r

hv e

Pu tt,

r3

/P

itc

h

&

Pu tt

&

Pa

U tid ko rt fle In x ds ku d ko nt In an ds t ku d pr .å K ro on ve tin r3 ge n år t K år on lig tin ge nt K ½ on år tin lig ge n tp Ti lk r. øb m d G re ve

e/

at ed i

G

G

U

ko rt f

ul d

er m nt

åI D

Pay & Pla

D

at

e/

Pa

r3

/P

itc

h

& h itc /P

r3

Pa

e/

at

ed i

lp

sp i it

Fr

it

sp i

lp

åI

nt

er m

ed i

er m

nt

X X X

Pu tt,

ef

0

gd ag e

6. 0

el li

.1

an en

rs b

Fr

Fr

it

sp i

lp

åI

å9

hu l

le

er

ba n

lle

åa

lp

it Fr

nd s/h

kl

*Greenfee Kun overgang fra Ungdom, Green Pas og Pay & Play **Passiv Kun overgang for eksisterende medlemmer

sp i

lp

sp i it

Fr X X

ee ke

ge fø r

X X

iw

ve rd a

ag e

er /h

er /d

ba n

ba n

lle

lle

åa

åa

lp

lp

sp i it

sp i X X X

Fr

it Fr Fuldtidsmedlem med indskud Fuldtidsmedlem uden indskud Ungdom under 24 år uden indskud Hverdagsmedlen med indskud Hverdagsmedlen uden indskud 9 hullers medlem med indskud 9 hullers medlem uden indskud Intermediate medlem med indskud Intermediate medlem uden indskud Intermediate hv. medlem med indskud Intermediate hv. medlem uden indskud *Greenfee **Passiv

ee k

rd ag e

l.

rk

te

fklub. um Gol enter A/S a Smør fc um Gol mails fr nyheds ails fra Smør ge ta od m side. at m heds odsatte er ikke tage ny er på m jeg ønsk er ikke at mod 7 , § ej N og ___ 5, § 6 g ønsk § je , 4, ej § 3, ___ N er. ægter § vedtægt bs vedt fklubs Golfklu um Gol Smørum er Smør ____ accepter og ______ st læ ______ Jeg har ______ ______ rift: __ Undersk ____ ______ Dato: __

Bank: r.: Reg. N

w

Spilleret

16 .0 0

X

13.000 5.000

X X X X X X X X X

9.000 3.500 9.000 3.500 6.500 2.500 6.500 2.500

y

9 Hulsm

lem (fle

edlem

xmedlem

skab)

(flexmed iv lemskab 6.500 3.250 ss594 800 ) Intermed iate me dlem (fle xmedlem 8.500 4.250 771 800 Intermed skab) iate Hverd ags me dlem (fle 1.950 975 192 GreenF xmedlem ee medle skab) mskab (flexmed 4.875 2.437 451 lemskab Passiv ) 6.375 3.188 583 Jeg øn sk (sæt kry er at betale mi ds) t konting 4.875 2.437 751 ent: Halvårlig t Nedenståe 583 6.375 3.188 Månedli Jeg acce nde udfyldes ku g n pterer ve d min un hvis du ikke all 3.900 af1.950 kontinge 365 er derskrift nt. at Smørumede er tilmeldt PB S Golfklub 5.100 2.550 471 tilmelder Bank: mig PBS for frem 2.925 1.462 278 tidig betal ing Reg. Nr.: 3.825 1.913 358 CPR. Nr Konto nr .: 1.325 .: 813___ Nej, Pa

jeg ønsk er jeg ønsk ikke at modtage er ikke at ny modtage hedsmails fra Sm nyhedsm ails fra Sm ørum Golfcenter A/S ørum Go lfklub Dato: __ ________ _ Undersk rift: ____ ________ ________ ________ ________ ___ Nej,

Yderligere information om de enkelte medlemskategorier findes på www.sgkgolf.dk

SGK Årsskrift 2010/11

11


Af: Finn Glismand

Marts Klubbens 1. årsskrift blev introduceret op til generalforsamlingen den 24. marts. Lavet i 1.500 eksemplarer i 4-farvet tryk og udsendt til klubbens medlemmer. Som næsten altid frem mod sæsonåbningen var der usikkerheden om vejret ville være med spillerne, men åbningsmatchen SGC Cup løb af stablen som planlagt den 28. marts. Sædvanen tro havde der været en pæn aktivitet på driving range henover vinteren, men der begyndte nu at komme flere spillere, som gjorde klar til sæsonen. April GOLFSUITE var fra starten af sæsonen et stort tema for bestyrelsen og skulle vise sig at blive det gennem hele sæsonen. Klubturneringer der skulle håndbæres administrativt og handicap reguleringer som ikke kunne foretages. Hvis ikke for en kæmpe indsats af Børge Lobeck og turneringsudvalget ved Bill Currie så havde det virkelig set sort ud, og det var ellers slemt nok. Medlemmerne var nu kommet på græs sammen med kvægholdet, som dog havde været der gennem hele vinteren. Det værste rust fra kadaveret skulle spilles af inden sæsonen rigtig kunne begynde. Maj Der var sæsonstart for klubbens elitehold, hvor damerne fik en sejr i deres første match i elitedivisionen. Hvem havde den gang troet, at det var det første skridt mod det senere DM? Næppe ret mange! Herreeliteholdet lagde også flot ud med sejr i de første to matcher på vej mod den senere DM finale weekend. Pinseturneringen den 23. maj var igen en stor succes. Det er en helt speciel oplevelse, som har sine mange trofaste deltagere. Det 1. informationsmøde for nye medlemmer og andre interesserede den 29. maj havde samlet hele bestyrelsen, Poul fra Gosserne og Jesper vores fotograf, som senere stolt kunne forevige den eneste fremmødte gæst Marianne Sabroe! Juni DM til Emily Pedersen og bronze til Nanna Madsen i hulspil for seniorer i en weekend, hvor alle konkurrenterne blev sat til vægs af 2 storspillende Smørum piger. Igen viste de unge damer så fantastisk godt spil, at man kun kan bukke sig i støvet i beundring. Emily slog i finalen selveste Daisy Nielsen, som nok har været Danmarks mest roste damespiller. En fremragende præstation og mere godt til Smørum Golfklub da Nanna Madsen vandt bronze. 12

SGK Årsskrift 2010/11


Juli Smørum Golf Club was the host of the DIYC Tournament at Smørum Golfcenter, Copenhagen, Denmark in the days 20-22 July 2010. It was Smørum’s own players that took the trophies after some excellent golf from all players during the 3 days in perfect sunny conditions. For Nanna Koerstz Madsen it was her first victory in this tournament. As in 2009 Erik Steffensen was the winner in the boy’s tournament. With more than 100 players the tournament once more was a great success. All players, spectators and the officials enjoyed the days of great golf and we hope to see them all back again next year where the tournament will host its 10 years anniversary tournament. Marcus Helligkilde vandt landsfinalen i Junior Cup for U15; hold godt øje med Marcus fremover. August Pink Cup den 14. august er en landsdækkende turnering som spilles af 125 dameklubber til fordel for Kræftens Bekæmpelses indsats for brystkræftsagen. Pink Cup er en af årets store og sjove turneringer, men der er naturligvis også en dybere mening med den. Smørblomsterne har været med alle 8 år turneringen har været afholdt og har også flere gange været blandt de 40 klubber, som har indsamlet flest penge og derfor vundet retten til at sende klubbens vindere til landsfinalen. Årets stort opsatte Høstfest den 21. august blev desværre aflyst. Golf på hele anlægget for alle medlemmer, familie og venner samt grillmad og musikalsk underholdning af Asfalt Ole havde kun godt 40 medlemmers interesse ud af potentielt + 1.100; tankevækkende! Klubmesterskaberne blev afgjort den sidste weekend i måneden. Megen god golf, mange ærgrelser og én vinder i hver række. Og så regnede det ellers bare i august… September DM guld for hold i Århus – vores elitedamer de gjorde det sgu’ – som formanden beskrev det. Herrerne fik en ærgerlig 4. plads. Der var en herlig stemning den weekend i Århus, hvor mange medlemmer, familie og venner var med til at heppe. Efterfølgende rejste pigerne til Korfu for at spille om EM for hold, og her fik de den ærgerlige, men dog flotte 4. plads. Hvis nu ikke sidste runde var blevet aflyst p.gr.a. vejret, mon så ikke pigernes gode momentum havde givet metal med hjem – tja? Juniorerne var på den traditionsrige weekend tur til Sverige, hvor der spilles golf fra tidlig morgen til sen aften, og hvor kammeratskabet udbygges på kryds og tværs. De små juniorer var derimod i Lalandia til golf, badeland, Monky Tongy land, SGK Årsskrift 2010/11

skøjtebane, elastik-hop og masser af pizzaer.

Oktober Nyhedsmediet – Stikvejen – så dagens lys. Formålet er at orientere om den kommende vej gennem anlægget med en forventet indvielse medio 2015. Stikvejen bliver en forlængelse af Smørum Parkvej, i samme størrelse, og den ender i Ledøjetoften. Vejen skal bugte sig ned lags træbæltet mellem Egedal 1 og Nørreskov, hvorefter den snor

sig, som den altid har været planlagt, op i mellem Ormehøj 4 og 7 og fortsætter gennem de gamle lader. Jyske Bank Grand Prix Finalen blev spillet søndag den 10. oktober, hvor Grand Prix Holdet mødte Smørum Golfklubs helt fantastiske Elitespillere med deltagelse af et par Danmarksmestre samt repræsentanter fra DANMARKS BEDSTE DAMEKLUBHOLD. Og hvem vandt så? Læs videre længere fremme i årsskriftet. Den prestigefyldte Schusters vandrepokal blev uddelt den 30. oktober til Jesper Vinzents i forbindelse med hyldest brunchen for årets klubmestre. Pokalen tildeles for 1 år ad gangen til en person/ personer, der har udført en særlig påskønnelsesværdig indsats for Smørum Golfklub.

13


Foto: Jesper Vinzents


Det regnede kraftigt midt i august. Her er tilfældigt vand på Ormehøj 8.


Klubbens udvalg Af: Bill Currie, Formand

TURNERINGSUDVALGET Turneringsudvalget kom rigtigt godt igennem 2010. De mange turneringer blev afviklet i god stemning, og med rigtigt mange spændende og lige afslutninger. Det sociale aspekt er fortsat højt prioriteret, når det handler om klubturneringerne. Vel mødes vi for at få en god Golfmatch, men samværet er mindst ligeså vigtigt. Målsætningen om mere socialt samvær efter matcherne vil blive fortsat i 2011, hvor vi der vil forsøge med flere gunstart. Er der så i 2011 et edb system som virker? Turneringsudvalget blev sat på flere hårde prøvelser i 2010. Vi er alle klar over, at det er helt uacceptabelt, at medlemmerne ikke med sikkerhed havde mulighed for at tilmelde sig elektronisk til matcherne. Det SKAL blive bedre i 2011. Hvordan tilmelder man sig? Tilmelding til klubturneringerne i 2011 forventes at kunne ske såvel elektronisk som via Matchfee konvolutter i mellemgangen. Det er for 2011 vigtig at være opmærksom på, at hvis der er problemer med tilmelding eller betaling, så kan man ikke komme på startlisten, og der vil kun kunne indsættes reserver (på turneringsdagen) ved afbud. Så i år er det bare med at være klar og tilmelde sig, når matcherne bliver givet fri. Tilmeldingssystem/info hænger på klubbens tavle og på klubbens hjemmeside. Hvem kan deltage? Alle almindelige klubmatcher bliver opdelt i 4 grupper efter handicap (evt. afvigelse herfra vil fremgå af turneringsproportionerne):

GRUPPE A - hcp. GRUPPE B - hcp. GRUPPE C - hcp. GRUPPE D - hcp.

-2,0 8,0 14,9 24,1

- 7,9 - 14,8 - 24,0 - 37,0

Alle medlemmer af Smørum Golfklub med handicap inden for præmierækkerne (max hcp. 37) kan deltage. Alle de faste klubturneringsdeltagere opfordres til at fortælle øvrige bekendte i Smørum Golfklub om mulighederne, ligesom alle der ønsker yderligere information om klubmatcherne trygt kan henvende sig til turneringsudvalget og dets medlemmer og spørge løs. Hvilke præmier spilles der om? Der vil i 2011 blive spillet i 4 præmiegrupper, hvor antallet af præmier stiger proportionalt med antallet af deltagere i hver række. Præmierne vil typisk være gavekort til Shoppen, og så naturligvis Grand Prix points. I 2011 satser vi på at få så mange gunstart som muligt. Det har vist sig, at dette fremmer det sociale samvær efter matcherne, og det betyder flere deltagere ved præmieoverrækkelserne. Vi planlægger såvel holdmatcher som individuelle matcher. Følg godt med på opslagene for de enkelte matcher. Pinsematchen hvor vi starter kl. 05:00 En af Turneringsudvalgets største succes’er igennem de sidste mange år er Pinsematchen, hvor spillerne mødes kl. 04.30, for derefter at starte med udslag samtidig med at Pinsesolen begynder at danse. Det hele afsluttes med fællesbrunch i Restaurant Caddie. En super festlig og fornøjelig match, der ret hurtigt bliver fuldt tegnet. Ægteskabsmatcherne De sidste par år er der eksperimenteret med forskellige former for parturneringer. I 2011 vil vi satse på at gennemføre flere rene ægteskab/ sambo turneringer, hvor vi afslut-

16

ter med fællesspisning; igen for at fremme det sociale samvær. Ramberg Cup Her er der tale om et helt særligt tilbud til klubmedlemmerne, der får mulighed for at deltage i en vaskeægte hulspilturnering. Medlemmer får mulighed for at afprøve denne meget populære matchform, hvor deltagerne selv aftaler indbyrdes, hvornår de skal mødes. Det behøver altså ikke at være i weekenden. Der bliver virkeligt gået til vaflerne i hver eneste match, og vi har igennem årene set flere drabelige dyster, hvor det har været nødvendigt at fortsætte efter de første 18 huller, for at fremtvinge en afgørelse. Vær særligt opmærksom på opslaget til denne turnering, der kører udover de øvrige klubmatcher.

Marts

leder

Turnering

April

leder

Turnering

tir

1

fre

1

ons

2

lør

2

tor

3

søn

3

fre

4

man

4

ons

lør

5

tir

5

tor

søn

6

ons

6

fre

man

7

tor

7

lør

tir

8

fre

8

søn

ons

9

lør

9

tor

10

søn

10

fre

11

man

11

ons

lør

12

tir

12

tor

søn

13

ons

13

fre

man 14

tor

14

lør

tir

15

fre

15

søn

ons

16

lør

16

tor

17

søn

17

1 foursometurn.

fre

18

man

18

13.00-14.30

lør

19

tir

19

søn

20

ons

20

man 21

tor

21

tir

22

fre

22

ons

23

lør

23

tor

24

søn

24

fre

25

man

25

lør

26

tir

26

søn

27

ons

27

fre

man 28

tor

28

lør

tir

29

fre

29

ons

30

lør

30

tor

31

KTA

1

turnering

søn

ma 2

turnering

tir

ma 3

turnering

tir

ma tir

ons tor fre

påske

lør

søn

ma 4

turnering

tir

påske

ons tor

søn BC ELITE

ma tir

JK Jens Kusk SGK Årsskrift 2010/11 51560821

Kim TV Andersen 51323354


Grand Prix Bemærk opslag herom. Tilmelding vil ikke kunne ske via Billetnet eller anden elektronisk løsning, men skal retfærdigvis ske via matchfee-konvolut i mellemgangen ved klublokalet. I 2011 vil vi forsøgsvis sætte en begrænsning på 200 deltagere, der kan tilmelde sig efter først til mølle princippet, så hold øje med opslag fra Jens Kusk på hjemmesiden og i mellemgangen.

grænserne fortsætter med at falde i takt med, at så mange af Smørum Golfklubs medlemmer bliver dygtigere og skrappere til at håndtere spillet.

for A og B rækkerne som række 1, og for C og D som række 2. Top 10 vil automatisk være kvalificeret til Jyske Bank Grand Prix finale der afvikles i oktober, hvor der spilles imod klubbens elite spillere.

Det skal understreges, at vi ved Klubmesterskaberne ønsker at finde de dygtigste spillere i klubben, og der er derfor netop i dette tilfælde IKKE tale om en social turnering. Der spilles ud fra de af DGU opstillede retningslinjer, hvilket blandt andet vil sige, at der spilles uden handicap. Yderligere sættes der en naturlig begrænsning for antallet af deltagere, ved at vi skal nå at få afviklet de mange rækker i banens åbningstid.

Klubmesterskaberne Klubmesterskaberne er et af årets helt store højdepunkter for Turneringsudvalget. I 2010 blev der for første gang afholdt Klubmesterskaber for Veteraner. Det blev en stor succes, med et rekordstort deltagerantal på såvel Dame- som Herresiden. Der blev ligeledes helt naturligt suppleret op med nye mesterskabstavler for disse mesterskaber i Restauranten.

Regler: Det vil være de 6 bedste scores fra klubturneringerne, der tæller til Grand Prixet. Der kan alene optjenes GrandPrix point i Smørum Golfklubs alm. klubturneringer.

Vi ses til en forhåbentlig dejlig sæson 2011!

Der er forståeligt nok rigtigt mange, der ønsker at deltage i Klubmesterskaberne hvert år, og handicap-

I 2011 er der igen 2 rækker. Der vil være fælles grand prix point at hente

KTA - Kim TV Andersen 51323354

JK - Jens Kusk 51646755

CF - Carsten Flintegaard 21809167

PHJ - Poul H Jensen 44661102

BC - Bill Currie 21729123

MBH - Michael B Hansen 29260261

SL - Steen Larsen 29804855

CJ - Claus B Jensen 30162290

KALENDER 2011

Maj

leder

n

1

an

s

n

an

s

Turnering

BC ELITE

Juni

leder

ons

1

2

tor

2

3

fre

3

4

lør

4

5

søn

5

6

man

7 8

5

turnering

Turnering

Juli

leder

Turnering

August

leder

2

tir

2

fre

2

søn

2

søn

3

ons

3

lør

3 KVA

klubmesterskab

man

3

man

4

tor

4

søn

4 KVA

klubmesterskab

tir

4

tir

5

fre

5

man

5

6

ons

6

lør

6

tir

6

tir

7

tor

7

søn

7

ons

7

fre

7

ons

8

fre

8

man

8

tor

8

lør

8

turnering

9

tor

9

lør

9

fre

10

søn

10

tir 10

turnering

ons

9

søn

9

10

man

10

11

13

man

13

ons

13

lør

13

14

tir

14

tor

14

søn

14

n

15

ons

15

fre

15

man

an

16

tor

16

lør

16

tir

17

fre

17

søn

17

18

lør

18

man

19

søn

19

20

man turnering

6

lør

12

6

5

tor

fre

søn

gunstart05.00

ELITE

ons

9

lør

8

?

BC

man

11

tor

11

søn

11

tir

12

fre

12

man

12

4

foursomes

tir

11

ons

12

tir

13

tor

13

ons

14

fre

14

15

tor

15

lør

15

16

fre

16

søn

16

ons

17

lør

17

man

17

18

tor

18

søn

18

tir

18

tir

19

fre

19

man

19

ons

19

20

ons

20

lør

20

tir

20

tor

20

tir

21

tor

21

søn

21 KVA Back Tee tur.

ons

21

fre

21

ons

22

fre

22

man

22

tor

22

lør

22

tor

23

lør

23

tir

23

fre

23

søn

23

2

foursomes

n

22

an

23 24

fre

24

søn

24

s

25

lør

25

man

25

9

turnering

11

turnering

3

foursomes

12

13

turnering

ons

24

lør

24

man

24

tor

25

søn

25

tir

25

26

søn

26

tir

26

fre

26

man

26

ons

26

27

man

27

ons

27

lør

27 KVA

klubmesterskab

tir

27

tor

27

klubmesterskab

ons

28

fre

28

tor

29

lør

29

fre

30

søn

30

man

31

28

BC ELITE

tir

28

tor

28

søn

28 KVA

n

29

BC ELITE

ons

29

fre

29

man

29

an

30

tor

30

lør

30

tir

30

søn

31

ons

31

31

CF

Carsten Flintegaard SL SGK Årsskrift 21809167 2010/11

Steen Larsen 29804855

CJ

Claus B. Jensen 30162290

BC

Turnering

1

10

11

BC pinseturnering

BC ELITE

lør

leder

lør

7

1

Oktober

1

kristihimmel

tor

Turnering

man

10

21

September leder

1

12

s

Turnering

fre

14

turnering

grandfprixfinal

17


Klubbens udvalg fortsat. . . Af: Jens Kusk, Formand

AKTIVITETSUDVALGET Det er udvalgets primære opgave, at holde klubbens hjemmeside kørende med opdateringer af information og nyhedsformidling. Der er et større arbejde i gang omkring en spritny hjemmeside som en integreret del af GolfSuite. Den nye

hjemmeside går i luften omkring april og vil have en online bookingfunktion, ligesom turneringstilmelding og betaling m.m. vil ske fra egen hjemmeside. Aktivitetsudvalget har ligeledes i en årrække stået for opdatering og sty-

ring af Jyske Bank Grand Prix. Dette vil fortsætte i 2011, og alle inviteres hermed til at deltage. Hold øje med www.sgkgolf.dk hvor vi er først med det sidste nye.

Af: Finn Glismand

SPORTSUDVALGET Udvalget varetager klubbens deltagelse i og interesser omkring Regionsgolf. Følg med på www.sgkgolf.dk samt opslagstavlen ved kontoret når det er tid for at tilmelde sig de respektive hold. I vores nyhedsbrev fra juli 2010, som du også finder på hjemmesiden, havde vi et fint indlæg fra Henrik Kahr, der som holdkaptajn for A-

18

holdet var gået videre til 1/8-finalen. Henrik skrev bl.a.: ”Som holdkaptajn er det en fornøjelse endelig efter 5-6 år at gå videre fra puljen som ubesejrede efter 4 kampe. Regionsgolf er altid hyggeligt, og jeg vil opfordre flere til at melde sig under fanerne, og det gælder i høj grad kvinderne, dem er der ALTID mangel på, så kom nu ud af busken. Og så gør det kaptajnens arbejde MEGET lettere.

… En stor tak til alle som har stillet sig til rådighed, men ikke har fået lov til at spille i en situation som i år med blot 3 hold i puljen. Men I har alle været med til at gøre mit arbejde lettere, og det er jeg glad for. Vi når forhåbentlig at få mere end den ene match vi skal spille til august, og man ved aldrig hvornår man får brug for den næste på listen.”

SGK Årsskrift 2010/11


Af: Ole Markvardsen, Tournament Director

DIYC 2011 - 10 års jubilæum Der er gået 10 år siden vi første gang afviklede Danish International Youth Championship (DIYC), og det har været 10 rigtig gode år hvor der er blevet spillet noget fantastisk flot golf, og samtidig har vi været spiren til mange gode golfspillere igennem de 10 år. Et par Europa tour spillere har da også spillet i turneringen, og mon ikke der fremover kommer flere af dem. I 2011 vil vi gerne markere, at det er 10 år siden vi startede. I skrivende stund kan jeg ikke nærmere komme ind på hvordan, da vi skal have aftalerne på plads først.

Vi håber, at der i år vil være et lige så stort felt til start fra hele Europa som i de foregående år, og at vi vil se noget fremragende spil – præcis som vi er vant til. Jeg vil gerne på hele komiteens vegne benytte mig af denne spalteplads til at takke alle de frivillige som igennem alle årene har været en upåklagelig støtte til at få afviklet hele dette store arrangement, uden jer var det ikke lykkedes. Jeg håber, at der igen i år vil være stor opbakning omkring arrangementet fra alle parter. Vi fra komiteen glæder os til at se jer alle i dagene 26.–28. juli.


Smørum Swans Af: Kim Tage Vang Andersen, Formand

For Smørum Swans – Golf Support blev 2010 et fantastisk år. Rigtigt mange klubmedlemmer fulgte vores Elitespilleres bedrifter i Elitedivisionerne. Det blev selvsagt kronet med de afsluttende Medaljematcher på Lyngbygaard. Herreholdet var desværre ikke ”helt oppe på beatet”, da medaljerne skulle uddeles, men det var til gengæld vores stærke Damer. Vi fik vores første Danske Mesterskab for hold i hus, og det var jo i overlegen stil. For de mange fans, der var fulgt med til Jylland, blev det noget af en jubeltur. Vejret var absolut ikke optimalt, men det betyder ingenting for ægte Swans Supportere. Det var et ubeskriveligt øjeblik, da vores 1. Elite Damehold fik overrakt beviset på at Danmarksmesterskabet rettelig hørte hjemme i Smørum Golfklub. Alle de tilstedeværende Smørum Swans – Golf Supportere var med rette stolte, og ligeledes var spillerne, da de tog opstilling med FANEN til forevigelsen foran den ventende verdenspresse og fotograferne blitzede løs. Yes, det var en stor Smørum dag i Jylland. GrandPrix Turneringen nåede et kort øjeblik i løbet af sæsonen at skifte navn til Smørum Swans – Golf Supports GrandPrix 2010, hvilket klingede rigtigt godt i undertegnedes øre. Et kæmpe arbejde blev endnu en gang udført af talekvelibrist Jens Kusk, der med omregningstabeller og sund fornuft holdt styr på de mange deltagere i de forskellige rækker, og fik omregnet placeringer til

20

dyrebare GrandPrix point. Jo tak det var igen en stor sæson, for den gennemgående GrandPrix turnering. Den afsluttende GrandPrix finale hvor de bedste klubgolfere for 2010 mødte vores Elitetrup, blev igen en superstor oplevelse for de implicerede. GrandPrix Champ Leif Hansen udsatte en planlagt rejse til Thailand, alene for at kunne deltage i GrandPrix finalen. Fantastisk positiv indstilling. Eliteholdet med flere af vores Danmarksmestrer på holdet – blev suppleret (ikke forstærket) med de fleste af Elitespillerne fra Herreeliteholdet. Rigtig god fighterånd fra GrandPrix holdet var desværre ikke helt nok til en samlet sejr. Men det var mere lige, end man umiddelbart kunne få indtryk af. De deltagende GrandPrix holdspillere står med sikkerhed forrest i køen, når tilmeldingen til kampen om GrandPrix pointene i 2011 åbner. Bemærk opslag herom. Tilmelding vil ikke kunne ske via Billetnet eller anden elektronisk løsning, men skal retfærdigvis ske via matchfee-konvolut i mellemgangen ved klublokalet. Der vil i 2011 forsøgsvis sættes en begrænsning på 200 deltagere, der kan tilmelde sig efter først til mølle princippet, så hold øje med opslag fra Jens Kusk på hjemmesiden og i mellemgangen.

SGK Årsskrift 2010/11


s – Golf Support

SGK Årsskrift 2010/11

21


Ungdomsafdelingen Det har været et begivenhedsrigt år. Uanset hvor man kigger hen har Smørum Golfklubs juniorer markeret sig og samtidig er gruppen af aktive juniorer vokset. Og ikke nok med det – nu udvider vi afdelingen med yderligere 30 håbefulde spillere. Af: Jan Pilak

22

SGK Årsskrift 2010/11


Har vi travlt – ja – men vi har også et meget aktivt ungdomsudvalg, der alle som én endnu engang har smøget ærmerne op for at gøre en indsats for juniorerne. Og læg så dertil alle de frivillige forældre der har taget en stor del af slæbet. TAK til alle for indsatsen.

Uden vores sponsorer var det ikke muligt at skilte med flotte polo shirts, regnsæt, bolde og andre præmier til matcher. Vi siger tak til Radisson Blu, JK Autoservice og Nordisk Film. Og naturligvis det gode samarbejde med SGC’s pro’er samt Restaurant Caddie.

Og vi får brug for jer alle sammen i 2011. Så glæd jer.

Vi glæder os til en allerede veltilrettelagt sæson hvor der er lagt mange kræfter i træningsplanlægningen samt udtagelse af DGU hold mm. Samtidig er interne matcher for sæsonen fastlagt. Så vi glæder os.

2010 blev et stort sportsligt år med danmarksmestre, holdmestre, Danmarks bedste junior i årgangen og mange flere flotte resultater i JDT, Junior Cup, ranglisteturneringer mm.

SGK Årsskrift 2010/11

Som ny formand er John Gartmann indstillet til generalforsamlingen. Jan Pilak forbliver i ungdomsudvalget.

23


Tilbageblik på en fantastisk s I og med det var min sidste sæson som Eliteudvalgs formand, vil jeg lidt nostalgisk og subjektivt, betragte dette som den bedste SGK sæson indtil videre. Af: Henning Knudsen, afgående formand for Eliteudvalget

DM for hold Kulminationen var, uden at forklejne senere nævnte bedrifter, vores DM slutspil på Lyngbygård for både herrer og damer. En sublimt arrangeret tur for spillere, ledere og supportere, der kulminerede med SGK’s første Danmarksmesterskab for hold, hjemtaget af vores fantastiske piger. Det har været en fornøjelse på nærmeste hold at opleve den glæde, vilje og respekt, der har omgivet dette hold de sidste par år. Blandingen af unge, ældre, erfarne, Anne-Marie og Trimmeren gør, at det sociale er i top, og der er altid plads til smil, knus og kram.

Dette uden at fokus bliver fjernet fra jeres vinderinstinkt, som jeg vil betragte som unikt i dansk kvinde golf. Udfordringen bliver nu at vinde fra spids, men som i har vist tidligere, er det nok bare endnu en sejr, der skal nås uden at tvivle. Desværre kunne vores herrer ikke helt leve op til deres gode spil i de indledende runder og måtte endnu engang tage til takke med en 4. plads. Denne pokkers 4. plads, som vi har fået lidt for mange gange, vores placering i grundspillet taget i betragtning. Jeg håber, at herrerne kan lære lidt af pigernes gejst.

DM individuelt I 2007 satte Charlotte Kring Lorentzen standarden ved at vinde samtlige 3 DM der spilles om for piger. I 2010 kom vi tæt på igen, idet Emily Pedersen og Nanna K. Madsen mødtes i semifinalen i Hulspil for damer. Her vandt Emily og tog selvfølgelig også titlen, mens Nanna fik en bronze medalje. I DM for juniorer tog Nanna dog revanche og genvandt det Mesterskab, hun også vandt i 2009.

Internationale sejre Charlotte, som i mange år har været det fyrtårn, som vores to unge supertalenter har sejlet efter, har taget det næste skridt og spiller nu i amerikansk college golf. Det har allerede indbragt den første sejr CAA Championship. Udover det har Charlotte lige modtaget den årlige udmærkelse ”Athlete Role Model”, der er en kombination af sportslige, kammeratlige og skolemæssige resultater. Charlotte er pt. nr. 52 på verdensranglisten for kvindelige amatører.

24

SGK Årsskrift 2010/11


sæson set med Elitebriller Yderligere sejre Lasse Vad valgte at sætte sig på to af de traditionsrige danske turneringer, Mølleå Open og Mågepokalen i Holbæk. Marcus Helligkilde, der er et vores store ungdomstalenter, vandt HGK junior Open. Emily har udover sit DM vundet: Sofiedal Junior Open , Mølleå Open, Kronborg Masters og Royal Tour III. Nanna har udover DM og DIYLC vundet: Super Brugsen Junior Cup.

Danish Youth International Denne turnering er SGK’s flagskib. Det er en højt profileret international ungdomsturnering med spillere fra flere landshold i Europa. Erik Steffensen genvandt i 2010 sin sejr fra 2009 og slutter i SGK med bravur. Erik har valgt at forlade SGK efter 2010, og vi ønsker Erik alt held og lykke fremover og takker for indsatsen i SGK. Nanna valgte at bytte sin 3. plads fra 2009 med en sejr. Det er en fornøjelse, at vi som klub kan tilbyde en turnering på dette plan til vores spillere.

Efterskrift Året 2010 bød på 3 danmarksmesterskaber samt yderligere 10 turneringssejre og minimum 40 top ti placeringer i danske og udenlandske rangliste turneringer samt topplaceringer på de danske ranglister. Som afgående eliteudvalgsformand vil jeg sige tak til klub og center for en fantastisk støtte til vores elitespillere. Set i fremtidens lys med en af Danmarks største

SGK Årsskrift 2010/11

ungdomsafdelinger, en dedikeret klub både på ledelses-, udvalgs- og medlemsniveau og et center der garanterer en stabil økonomi, synes jeg fremtiden ser lys ud for SGK’s elitespillere. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for mange fantastiske resultater gennem de sidste mange år.

25


Klubber i klubben I Smørum Golfklub er vi stolte af vores aktive klubber som omfatter Dameklubben Smørblomsterne, i daglig tale ”blomsterne”, Herreklubben Smørgosserne, kaldet ”gosserne”, vores supporterklub Smørum Swans - Golf Support (læs mere på siderne 20-21) samt vores Seniorklub.

Blomsterne Dameklub for medlemmer af Smørum Golfklub

Smørblomsterne blev stiftet den 17. april 2000. Vi er 45 damer i klubben, og vort handicap ligger fra 9,5 – 38. Vores matchform er Stableford, og vi spiller i 4 bolde, hvor der er rig lejlighed til at konkurrere både med sine medspillere og de øvrige deltagere i matchen. I vinterperioden spiller vi 9 huller om lørdagen, hvor vi dyster om førstepladsen. Den sidste lørdag i måneden er der fællesspisning og præmieoverrækkelse til de Smørblomster, der har vundet månedens matcher. I sommerperioden spiller vi 18 huller om onsdagen, og her er der præmie til de tre bedste. Den første onsdag i

26

måneden har de, der har handicap til det, mulighed for at spille slagspil, mens de øvrige spiller Stableford som sædvanlig. Den sidste onsdag i måneden spiller vi kun 9 huller, da der er fællesspisning bagefter med præmieoverrækkelse til månedens vindere. Ved 9-hullers matcherne vil der typisk blive spillet en anden matchform, der vil fremgå af vores hjemmeside. Fællesspisningen koster omkring kr. 135,00 inkl. et glas vin, øl eller sodavand. Nærmere information fremgår af vores hjemmeside www.blomsterne.dk hvor du kan følge med i alle vores aktiviteter.

SGK Årsskrift 2010/11


Bliv Medlem af Smørgosserne Smørum Golfklubs Herreklub Er du medlem af Smørum Golfklub, over 18 år, har et handicap på 36 eller derunder, og gerne vil kombinere dit golfspil med mere socialt samvær - så er Smørgosserne måske noget for dig. Klubbens primære aktiviteter er ugentlige matcher og socialt samvær - og begge dele er vigtige. Vi afvikler matcher året rundt, og der spilles i flere rækker, så der er helt sikkert en række, der passer dig.

Bjarne 26 21 31 42

Vi afholder månedlige fællesspisninger efter matcher med præmieoverrækkelser og en stor afslutningsdag i oktober – StoreGosseDag, og vi har venskabsarrangementer med andre herreklubber og tager normalt også på en eller flere hygsomme ture f.eks. til Sverige. Du kan læse mere på www.gosserne.dk hvor du også kan tilmelde dig. Medlemskontingentet er 500 kr. om året. Du er også velkommen til at ringe til Bjarne eller Poul og gå en golfrunde med dem og høre nærmere.

Poul 24 82 11 67

Smørgosserne – et godt sted at være

SGK Årsskrift 2010/11

27


Sponsorer i SGK Det er en del af SGKs målsætning, at vi vil skabe positive og synlige resultater både på og uden for golfbanen. Vi har et meget målrettet ungdoms- og elitearbejde med tilknyttede professionelle trænere, men det gør det ikke alene. Takket være også de mange frivilliges store indsats samt den gode støtte fra klubbens sponsorer, når vi i mange tilfælde helt i mål med flotte sejre og vundne Danmarksmesterskaber.

Vi hjælper gerne vor enkelt tilfælde skabe

Kombinationen af viljen til at ville vinde sammenholdt med en stærk støtte hele vejen rundt er for os afgørende for succes på golfbanen og hos alle de mange mennesker, som har betydning for SGK.

Kontakt os for en ufo

Et sponsorat i SGK er en effektiv og kreativ måde for virksomheden til at opbygge og fastholde et godt image blandt kunderne i lokalsamfundet.

Vi samarbejder med terne er med til at op

Carsten Flintegaar Henrik ”Kabeltrim

Smørum Golfcenter – Hovedsponsor for eliten


Hvilket år for Smøru

m Golfklub

G o l f Sponsor

Sæsonen 2010 er ved at gå på held og hvilken jubelsæs Dansk mestersk ab for hold til Dam on for SGK. e elite, en flot 4. Dansk mestersk plads for hold til ab til Emily Pede EM. rsen i Hulspil, Dan en flot 4. plads til sk mesterskab til herrerne ved DM Nanna Madsen for Charlotte Kring for junior og Lorentzen blev udta hold. get til EM samt VM for hold. Aldrig har vi haft så mange talentfuld fra vores ungdom e golfspillere tilkn yttet vores klub safdeling som for og mange flere øvrigt er Danmar Bl.a. vandt Markus er på vej ks største!! Helligkilde DM for Vi har 3 spillere u/15. blandt Danmarks 8 bedste amatørd amespillere. Men men men de resu samt masser af turn ltater kommer ikke bare af sig selv eringserfaring i - der skal flere års Danmark som i Og for at vi kan målrettet træning udlandet. skabe de forhold til til spillerne så skal henvendelse til vi bruge lidt støtt jer. e/hjælp, derfor den ne Med venlig hilse n Sponsorudvalget

res sponsorer med at tilpasse og implementere vores produkt, så det i hvert er størst mulig værdi for virksomheden.

vores sponsorer om at integrere pakken i deres forretningsplaner, så aktivitepfylde virksomhedernes mål.

orpligtende snak om mulighederne i Smørum Golfklub.

rd tlf. 28 290 076. mmer” Nielsen tlf. 29 260 261

Vær med omkrin g Danmarks bed ste golfklub Klubben med Dan marks bedste elit e og største ung domsafd

eling.

Hovedsponsor 2011

www.jyskebank.dk

SMØRUM GOLFK

LUB


SGK Årsskrift 2010/11  

Smørum Golfklub

SGK Årsskrift 2010/11  

Smørum Golfklub

Advertisement