Page 1

KOHA Javore Podgoricë e enjte, 25 gusht 2016 Viti XV Numër 728 Çmimi 0,50

Thesari i anatemuar i Shasit ISSN 1800-5969

Çështja e demarkacionit të kufirit midis Kosovës dhe Malit të Zi

Samit me interes për të gjithë shqiptarët

Profile for fgjokaj

Koha 728  

Koha Javore numër 728, botuar më 25.08.2016

Koha 728  

Koha Javore numër 728, botuar më 25.08.2016

Profile for fgjokaj
Advertisement