__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

i a v Le HÖGSBO-SISJÖN A R B E T A

B O

S H O P P A

SSAN VÄLKOMMEN TILL FR AMTIDSMÄ 2 FEBRUARI • KL 10–15 Coop Forum i Sisjön, 2 26 utställare på 400 m

>>

UTSTÄLLARE SID 2–3

HITTA I HÖGSBO-SISJÖN SID 6–7

NR 1 2019


BESÖK FRAMTIDSMÄSSAN

VÄLKOMMEN 2 FEBRUARI

Lördag 2 februari händer det. Då arrangerar vi nämligen den allra första Framtidsmässan i Högsbo-Sisjön.

av infrastruktur. Mässan arrangeras inne på Coop Forum, parallellt med deras medlemsdagar.

Skälet till att vi döpt den till Framtidsmässan är att mycket på mässan handlar just om framtiden, den kommande utvecklingen av området med bostäder och utveckling

Vilka företag som ställer ut ser du här i tidningen. Vi kommer att ha ett program med talare – se här intill. Vi kommer bland annat att berätta om de nya bostadsprojekten

FRAMTIDSMÄSSAN är ett mässkoncept som lyfter fram olika delar av den verksamhet som finns i Högsbo-Sisjön.

DE HÄR TRÄFFAR DU PÅ MÄSSAN: SISJÖDAL

Sisjödal är ett nyetablerat bostadsområde i Sisjöns södra kant där du bor mitt emellan skog, hav och sjö. I Sisjödal byggs småhus, bostadsrätter och hyresrätter alldeles intill Högsbo-Sisjön som har allt det där som underlättar din vardag. Från Sisjödal kan du cykla till jobbet eller springa till havet.

SEB

SEB i Sisjön satsar på att ha en stor personalstyrka och kunna erbjuda personliga möten i alla lägen. Många bankkontor förlitar sig helt på de digitala kontakterna och drar ner på de personliga mötena, medan SEB Sisjön gör tvärtom. Fler möten med kunderna än tidigare. Med drygt 35 anställda täcks de flesta delar man behöver hjälp med, från födseln och genom hela livet. Bankservice i världsklass.

SAFEIT-UP

Safeitup är ett modernt, tryggt och oberoende sätt att koppla ägodelarna till sig med digital spårbarhet och som ökar chanserna till att få tillbaka ägodelar vid förlust. Du kan få en vara stöldskyddsmärkt och registrerad på ditt Safeitup konto direkt i butik. Din ägodel är då märkt med märk-DNA som inte går att manipulera eller ta bort och som är registrerat i DNA registret som alla Brottsförebyggande myndigheter har tillgång till.

DIN BIL

Din Bil har alltid ett stort antal Volkswagen person- och transportbilar i lager för snabb leverans – både fabriksnya och begagnade. Besök oss på Framtidsmässan där vi kommer att visa upp lite av vad som gäller i bilväg just nu.

RENT A TENT

Rent a Tent hjälper till med allt till studentmottagningen, bröllopet eller företagseventet. Man kan

bygga mässtält med montrar, företagsby till sponsorer, serveringstält till besökare eller omklädningsrum till idrottsutövare. Rent a tents tält passar till alla typer av arrangemang.

SOVKONCEPT

Vill du hitta en riktigt skön säng som passar just dina behov så rekommenderas starkt ett besök hos Sovkoncept Sisjön i Göteborg. Med sina specialutbildade sängrådgivare guidar dig på bästa sätt genom ett lyckat sängköp.

LÄNSFÖRSÄKRINGAR

Länsförsäkringar ägs av kunderna. Länsförsäkringar erbjuder alla typer av person- och sakförsäkringar samt bank- och fondtjänster med öppettider dygnets alla timmar, 365 dagar om året. Träffa Länsförsäkringars lokala kontaktpersoner på Framtidsmässan.

ENERGI OCH KLIMATRÅDIVARNA

Göteborgs Stads energi- och klimatrådgivare erbjuder kostnadsfria rådgivningsbesök till små och medelstora företag, organisationer och hushåll. Tillsammans resonerar vi då kring er energianvändning.

GOTHIA ENERGI

På företagets tak driver Gothia Sveriges mest avancerade testanläggning inom solenergi för att lära sig hur solkraftverk fungerar i praktiken. Gothia Solenergi arbetar både med privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra aktörer på marknaden.

GULINS FASTIGHETER

Gulins Fastigheter har sitt fastighetsbestånd koncentrerat till Göteborg och är en av de större fastighetsägarna i Högsbo-Sisjön. I det ingår tex. Gulinshuset centralt i området och flera andra fastigheter på Hantverksvägen.


400 m2 INNE PÅ COOP FORUM I SISJÖN i området samt övriga byggplaner och förändringar i infrastrukturen.

Högsbo-Sisjön för att ge dig som kommer hit en bra upplevelse.

Arrangör av mässan är Företagarföreningen Högsbo-Sisjön. Vi verkar för att få människor att mötas och skapa nya kontakter. Vi arbetar även med att utveckla destinationen

Varmt välkomna! Lars Holst, Kanslichef Företagarföreningen Högsbo-Sisjön

Mässan visar vad som finns kring arbetsliv och privatliv i Högsbo-Sisjön, nu och i framtiden. Initiativet är Företagarföreningen Högsbo-Sisjöns.

ALASKA FASTIGHETER

Alaska Fastigheter är en av de ledande fastighetsutvecklarna i Sisjön med tex. Sisjö Centrum, Coophuset. Alaska har valt att fokusera verksamheten kring Sisjön, där ambitionen är att vara med och skapa ett fantastiskt område med såväl handel som kontor.

BAUHAUS

Ett vanligt BAUHAUS rymmer ett varusortiment på mer än 150 000 varunummer. Målsättningen är att BAUHAUS skall erbjuda branschens absolut största urval med en effektiv kundservice. Försäljningsmedarbetare har en yrkesmässig bakgrund för att kunna ge ett kompetent och serviceinriktat bemötande.

BILTEMA

Det finns idag 136 Biltema-varuhus i Norden som etablerats sedan mitten av 1980-talet. Genom att köpa in stora volymer utan mellanled kan inköpspriserna pressas så att bra varor kan säljas till konkurrenskraftiga priser. Biltema erbjuder ett stort sortiment produkter av hög funktionell kvalitet till så låga priser att alla ska kunna ha råd att köpa dem.

VÄSTTRAFIK/TRANSDEV

Västtrafik representerat av Transdev Sverige AB som kör linjerna 83, 84, 86 och 95 är på plats för att informera om de förbättringar och förändringar som gjorts av kollektivtrafiken i Flatås och Sisjö-området och för att hjälpa till att svara på frågor.

NORDEA

Kom och prata framtidens bankaffärer med oss. När vi inte finns på Framtidsmässan är ni varmt välkomna att

TALARE PÅ FRAMTIDSMÄSSAN Under Framtidsmässan 2 februari kommer vi att kunna lyssna till ett tiotal talare på scen.

boka möte fysiskt på våra kontor eller via online. Hör av er till 0771-22 44 88 för att hitta närmaste kontor.

SECURITAS

Kom förbi vår monter och prata säkerhetslösningar med oss! Vad tycker du om dagens lösningar, och hur skulle framtida säkerhetslösningar kunna se ut för att möta just dina behov? Vi kommer också att visa upp vår hundpatrull på Framtidsmässan. Vi ses!

SATS

På Framtidsmässan kommer vi att presentera våra anläggningar i Sisjön genom att visa upp vår barnverksamhet MiniSats. Lämna barnen hos oss medan ni besöker resten av mässan. När du blir medlem på Sats betalar du en medlemsavgift (250SEK) samt en månadsavgift beroende på ditt abonnemang. Vi ses!

COOP FORUM

Coop vill vara den goda kraften där mat, hållbarhet och hälsa går hand i hand. Hos oss får du därför prisvärd, hållbar matglädje i gröna butiker, det är vårt ansvar. Det och mycket mer kommer du att kunna se när du besöker oss på Framtidsmässan.

ARKIPELAGEN

Arkipelagen är en levande och inspirerande plats för människor. Här får affärerna kraft och energi för att växa. Här drivs utvecklingen ständigt framåt. Arkipelagen är inget vanligt kontorshotell. Kom till vår monter på Framtidsmässan så förklarar vi varför.

För uppdaterad information kring utställare och talare: hsff.nu/framtidsmassan

COOP FORUM SISJÖDAL SECURITAS GOTHIA SOLENERGI VÄSTTRAFIK/TRANSDEV LÄNSFÖRSÄKRINGAR

MÖLNDALS STAD GÖTEBORGS MILJÖKONTOR GÖTEBORGS STADS STADSBYGGNADSKONTOR


VÄLKOMMEN TILL LEVA I HÖGSBO-SISJÖN Leva i Högsbo-Sisjön är en tidning som ges ut av Företagarföreningen Högsbo-Sisjön. Tidningen går ut till 56 000 hushåll i ett av våra primärområden Torslanda, Högsbo, Askim och Västra Frölunda. Den skall sätta fokus på den stadsdel som HögsboSisjön håller på att bli. Tidningens uppgift är att beskriva området och förklara utbudet. FRAMTIDSMÄSSAN Denna gång presenterar tidningen ett event som äger rum lördagen den 2 februari på Coop Forum i Sisjön. Framtidsmässan är ett mässkoncept som lyfter fram olika delar av den verksamhet som finns i Högsbo-Sisjön. Missa inte erbjudanden, happenings och upplevelser på Framtidsmässan den 2 februari. OMRÅDET Högsbo-Sisjön ligger 8 km utanför centrala Göteborg i Askim alldeles i skarven mellan staden, landet och havet. Området är expansivt med mängder av arbetsplatser i kontors- och butiksform. Här finns allt från restauranger, träningsanläggningar, frisörer och hälsokost till hemelektronik, båtar och inredning. WEBBEN Tidningen har ett komplement på handlaihögsbosisjön.se där du kan se områdets handel. Du kan sortera på olika sätt och besöka butikernas webbsidor genom en klick. Vi hoppas att du skall tycka detta är en trevlig tidning från ett shoppingområde värt att besöka. Ambitionen är att återkomma med olika fokusteman över året. Är det något du vill skall belysas så hör av er. Företagarföreningen Högsbo-Sisjön

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön Stora Åvägen 21 436 34 Askim 031-68 24 64 Annonsbokningar Danne Eklind danne@eklindmediasales.se 0703-56 56 06 Grafisk form: k-art

Arbeta Bo Shoppa


Södra Ängården

HANDELSHUSEN

HÖGSBO-SISJÖN

I Högsbo-Sisjön är mycket av handeln koncentrerad till några handelshus. På kartan intill ser du var de ligger och på nästa uppslag ser du vad de innehåller för butiker. Samma siffra i kartan intill finns i uppställningen på nästa uppslag. I Högsbo-Sisjön finns all shopping lättillgänglig med parkering nära.

1

KÖPCENTRUM 421 1 I Högsbo Östra ligger 421 – ett handelshus med bredd. Där kan du pricka av många bestyr på ett bräde. De 15 butikerna står redo att hjälpa dig i att hitta rätt, vare sig det handlar om mode, sport, teknik eller inredning. Efter shoppingen kan du njuta en kopp kaffe i någon av serveringarna. SISJÖ CENTRUM 2 Mitt i Sisjön finner du friskvård, sjukgymnastik, tandläkare, vårdcentral och apotek, jämte fräscha dagligvaror, prylar för friluftsliv, restaurang, delikatess samt saluhall och bank. Ställ bilen i det upplysta garaget med infart mitt på parkeringen och ta hissen upp i Centrumet där allt finns. SISJÖ ENTRE 3 Precis intill Sisjö Centrum ligger en galleria med ett spännande utbud med fokus på hem och fritid med allt från sport, babyprodukter och porslin till inredning och annat för hemmet. Djuren får sitt medan du tankar på med fast food. 4 COOP-HUSET I Coop-blocket finns såväl matvaruaffär som Systembolag, hemelektronik allt för hus och hem samt en fiskbil. Man märker snabbt att Sisjö Handelsområde är ett rationellt sätt att handla. Korta förflyttningar från hus till hus i vilka man finner flera lösningar. Praktiskt helt enkelt. 5 GULINS FASTIGHETER Hantverksvägen är vad man skulle kunna kalla Gulinsstråket. Det startar ända ner på baksidan av ElGiganten och på högersidan hittar du Kakelaffär, bank, Länsförsäkringar och en djuraffär. Mitt över Stora Åvägen kommer sedan själva Gulinshuset. Ett hus med många inriktningar. Datortillbehör och frisörer samsas med Handelsbanken, SATS Gym en restaurang samt Stadium+. Ö&B-HUSET 6 Förutom Ö&B finns en mattaffär och en fiskdelikatess att finna borta i östra delen av Sisjön. Ett cykelvaruhus, herrmode och köksfirma finns på repertoaren. 7 DATAVÄGEN 6, 8 OCH 10 Mäkleri, bildelar, vitvaror, sängar, lås och inredning. Bara längs med Datavägen finns det mesta man behöver. Tillsammans med allt i Högsbo och Sisjöns alla handelshus och alla de fristående faciliteterna gör Högsbo-Sisjön till ett riktigt praktiskt shoppingområde. Rikligt med parkeringar, gratis vid alla butiker och handelshus.

4 5

3

6

2 7 Sisjödal

BUSSLINJER I OMRÅDET 82 Marklandsgatan - Brottkärr 82 Marklandsgatan - Brottkärr 83 Frölunda Torg - Sisjön 84 Sisjön - Flatås - Marklandsgatan 86 Frölunda Torg - Sisjön - Bifrost - Heden 751 Frölunda Torg - Mölndal - Mölnlycke 758 Marklandsgatan - Mölndal - Heden Blå Express Särö - Göteborg - Gråbo reseplanerare.vasttrafik.se

CYKELVÄGAR I OMRÅDET trafiken.nu/goteborg/cykelreseplanerare App: Cykelstaden, Gothenburg Guides

Välkomna till Högsbo-Sisjön!

LÄR DIG HITTA BUTIKERNA:

handlaihögsbosisjön.se

PARKERINGAR I OMRÅDET Gratis parkering i hela området.


Hitta i Högsbo-Sisjön Välkommen till handelsområdet Högsbo-Sisjön. Du befinner dig 8 km utanför centrala Göteborg och 5 km rakt ut från Linnéplatsen på Dag Hammarskjöldsleden. Till området kommer man väster ifrån på E6 - Mölndal via Söderleden och tar av vid Sisjömotet eller från andra

hållet från väster på Västerleden. Högsbo-Sisjön är mycket expansivt med 400 branscher. LÄR DIG HITTA BUTIKERNA: handlaihögsbosisjön.se

HÖGSBO

handlaihögsbosisjön.se

HÖGSBO NORR

HÖGSBO SYD

1

HÖGSBO ÖST

SISJÖN SISJÖ

SISJÖVÄST VÄST

4 5

SISJÖ ÖST

6

3 2

7


HÖGSBO NORR HÖGSBO NORR

HÖGSBO NORR

HÖGSBO SYD

TRÄNINGSVERKET

1 421

SÖDRA ÄNGGÅRDEN/ PLATZER

ACTIVE RECOND

OFFICE DEPOT TOMS GATUKÖK

®

Brashuset

FREJ JONSSONHUSET FREJ JONSSON BASCO INTERIÖR CARPET EBUY BALLINGSLÖV NÖJDS

HÖGSBO DÄCK AB

SISJÖ VÄST

3

5

SISJÖ ENTRÉ

GULINSHUSET

BADRUMSGRUPPEN

ARÖD

GRAFISKA VÄGEN

SISJÖN

KUNGSBACKA

DIN BIL

RADPOINT

VW TRANSPORTBILAR

Restaurang, Deli & Catering

4

COOP-HUSET

Efter 50 km STAVDAL startar motorn. PREVEX

ASKIM

Tänk om du inte kan komma ihåg när du tankade senast. Nya laddhybriden Audi A3 e-tron går 50 km på enbart el. Behöver du åka längre, tar bensinmotorn vid och du kan köra 940 km. På så sätt behöver du inte ändra ditt körbeteende, men kan för de flesta av dina resor göra både din plånbok och världen en stor tjänst. Bilen laddar du via ett vanligt eluttag. Audi A3 Sportback e-tron. Pris från ca 372.500 kr. Bränsleförbr. bl. körning 1,5 l/100 km. CO₂ 35 g/km.

Bensin & Butik Verkstad • Biltvätt • Släputhyrning

Färg Tapet Golv www.nya-tapet.se

BJURFORS POOLPROFFSET

HANTVERKET

HÖGSBO ÖST

SISJÖ ÖST

2

6

SISJÖ CENTRUM

ÖoB-HUSET

7

DATAVÄGEN 6–10

Piffa med blommor

Audi Göteborg www.audigoteborg.se · Öppettider mån-fre: 09.00-18.00 lör-sön 11.00-15.00

SERVICEBOKNING Online: audigoteborg.se 031-750 14 00

LOTS LIVING ROOM

VOLVO RENAULT

XXL DELIKATESSHÖRNAN

GÖTEBORG Jolengatan 21, 431 49 031-750 14 30

MILJÖKL. EU5. BILEN PÅ BILDEN ÄR EXTRAUTRUSTAD. VI RESERVERAR OSS FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR OCH AVVIKELSER. VARJE ÅTERFÖRSÄLJARE SVARAR SJÄLVSTÄNDIGT FÖR SIN EGEN PRISSÄTTNING.

SHAHI KITCHEN

FÖRENADE BIL

HYUNDAI PEUGEOT TRANSPORTBILAR

FÖRENADE BIL Porsche Center Göteborg

ELITE PT CENTRE HEDIN BIL NORDIC WELLNESS EM HOME

HEDIN BIL


GULINS FASTIGHETER Gulins Fastigheter har funnits sedan 1988 i sin nuvarande form och var tidigare ett klädföretag. Gulins har butiksytor från 160 till större butiksytor såsom exempelvis Stadium på 5 000 kvm. Vi får en del förfrågningar från etablerade butiker i centrum som vill minska lokalkostnaden och lägga mer pengar på marknadsföring via e-handel där Sisjön blir helt rätt. Gulins erbjuder kontor från 800 kvm med kundanpassning till mindre på 10 kvm i ett trivsamt kontorshotell. Kontorshotellet erbjuder ett spännande företagsklimat med ca 70 olika företag. Trevlig interiör som både ger dig och dina kunder energi.

I Gulins huvudfastighet finns SATS (gym), Restaurang Aquarelle, banker och frisör. Det finns bra parkeringsmöjligheter där bilen kan laddas i snabba laddboxar. Cykeln kan parkeras under tak i låst utrymme. Söker du lokal - ring oss. Vi har säkert något som passar: 031-89 19 20 .

Funderar du på solceller? Ska du byta värmekälla? Har du frågor om energi? Välkommen att prata med energi- och klimatrådgivare på framtidsmässan När vi inte är på mässan når du oss på telefon 031-368 39 50 e-post: energiradgivningen@miljo.goteborg.se

Energi- och klimatrådgivningen


Volkswagen

VW / Seat Personbilar - Måndag–fredag 9–18. Lördag 11–15. VW Transportbilar - Försäljning: Mån–fre 8–17. Lör 11–15. Verkstad: Måndag–fredag 7–18.

10% ÄR DU INTE MEDLEM? V ER GÄLL 19 0 2/2 2

RABATT*

100:- rabattcheck till dig som blir med TILL ALLA GAMLA OCH NYA MEDLEMMAR! Nytt medlemsskap löses på plats!

INTE MEDLEM? VI HJÄLPER DIG.

ttcheck till dig som blir medlem under mässdagarna. *Gäller Coop medlemmar 2/2 2019. Gäller 1 köp/medlem. Gäller ej spel, lotter, tidningar, läkemedel, frimärken, tobak eller förmedlade tjänster.

SISJÖN


SÖKER NI KONTOR? Arkipelagen med Nordens största kontorshotell i Sisjön bedriver anläggningar även i Hildedal och på Järntorget. Arkipelagen har idag drygt 300 företag som kunder. Kontorsrum, konferensrum och en kreativ miljö är grunden i Arkipelagen. Därutöver bygger Arkipelagens koncept på att stärka kundens prestation, genom aktiviteter som kompetensutveckling, hälsa/motion och ett aktivt affärsnätverk.

arkipelagen.com

NI JOBBAR - VI LEVERERAR! BAUHAUS Företagsservice arbetar målmedvetet för att vara en god affärspartner och ge service till er som företagskund. Vi har ett stort sortiment inom bygg, el & belysning, färg, järn & verktyg, trädgård, VVS, kakel och klinker. Som BAUHAUS Företagskund ger vi dig:

Personlig kontakt

Logistiklösningar

Beställningsservice

Onlinelösning

Rådgivning

Uthyrning

Fakturering

Offerthantering

Allt du redan gillar med BAUHAUS. Fast för ditt företag.


SECURITAS Securitas är ett sedan länge välkänt begrepp som allmänt förknippas med trygghet och säkerhet. Securitas verkar i hela säkerhetsbranschens framkant och jobbar hela tiden med nya, moderna lösningar och metoder för att öka tryggheten för såväl individer som egendom. Securitas är säkerhets- och bevakningsföretaget med det bredaste verksamhetsområdet. Arbetet sträcker sig långt bortom renodlade bevakningsuppdrag där företagets väktare kör runt och håller utkik, larmar lokaler, låser dörrar och säkerställer att inga obehöriga personer vistas där de inte får vara. Securitas arbetar också med stationär bevakning, passerkontroller, kamera- och TV-system, samt traditionell utryckningsverksamhet, inte minst för affärsverksamheter i köpcentrum. I dagsläget arbetar Securitas Sverige AB tillsammans med 170 kommuner kring brottsförebyggande och trygghetsskapande åtgärder. Hos Securitas jobbar inte bara människor. Det gör även de gulligaste medarbetarna – våra eminenta hundar. Hur gör de för att hitta inbrottstjuvar?

SATS Välkomna till våra anläggningar i Sisjön där vi erbjuder det allra senaste inom träning i inspirerande lokaler med unik design, öppna ytor och stora fönster. Bland våra gruppträningspass finner du bland annat det unika träningskonceptet Prformance™ och en härlig HotStudio som erbjuder Hot Yoga Flow. Vårt MiniSats vann årets minisats 2018 och för barnen erbjuds: Kids parkour: På ett lekfullt och säkert sätt får barnen

utmana sig själva genom övningar där hela kroppen är aktiverad. Träningen bidrar till att öka barnets fysiska styrka, kondition, koordination och balans och inte minst självförtroende. Kids Dance är träningen för alla barn som tycker om att

röra sig till musik, dansa och ha kul. Till inspirerande och häftig musik får barnen träna koordination, kondition, balans och flexibilitet.


FASTIGHETSÄGARNAS ENGAGEMANG ALTERNATIV 1A SKISS

Partnergruppen är ett nätverk som består av fastighetsägare, verksamma i området. Gruppen utgör plattform för diskussioner hur området skall föras framåt och företagarföreningen Högsbo-Sisjön är sammankallande, neutral part. Nätverket startade i juni 2015 som består av fastighetsägare samt bankerna. Tre av dessa ställer också ut på Framtidsmässan. TVÅ AV FÖRENINGENS PARTNERS: ALASKA Alaska Fastigheter är med sina ca 100 000 m2 den

ledande fastighetsutvecklaren i Sisjön med Sisjö Centrum, Coop-huset och flera andra exempel på fastighetsinnehav. Den närmsta tiden ligger fokus på byggnation och etablering vid Sisjö Industriområdes norra infart med till exempel en ny affärsgalleria och hotell.

Sisjön Hörntomten Utvecklingsförslag 2018-07-06

KLÖVERN Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med

närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler, och utvecklar bostäder, i tillväxtregioner. Fastighetsinnehavet på Datavägen 6, 8 och 10 gör Klövern till en central aktör i Högsbo-Sisjön.

BILTEMA Året är 1963. The Beatles släpper sitt första album och John F Kennedy är president i USA. Biltemas grundare Sten-Åke Lindholm ställde sig frågan, varför är bilreservdelar och biltillbehör så dyra? Tack vare att Biltema köper in stora volymer utan mellanled kan vi fortsätta pressa inköpspriserna och därigenom sälja bra varor till mycket konkurrenskraftiga priser. Jämfört med konkurrenterna har Biltema bland de absolut lägsta priserna på marknaden.

NORDEA Nordea i Sisjön är huvudkontoret för Nordea i Västra Göteborg. Det gäller såväl privatkunder som företagskunder. Kontoret i Sisjön har ”Öppen dörr” klockan 10.00–13.00. Men banken är inte stängd övriga tider då det pågår full aktivitet hela dagarna med bokade möten. Kunderna sköter många bankärenden själva via nätet och Nordea har anpassat servicen till att komplettera detta. Läs mer på nordea.se eller besök oss på Hantverksvägen 15.

VY ÖV


VILL DU VETA MER OM DET NYA BOSTADSOMRÅDET SISJÖDAL Vi ses i vår monter på Coop Sisjön lördagen den 2 februari klockan 10-15. Samtliga bostadsutvecklare av Sisjödal är på plats för att berätta mer om området. Välkommen! Se mer på Sisjödal.se

BO MELLAN SJÖN OCH HAVET

BO MELLAN KVITTER OCH KVITTON

Vad drömmer du om? Oavsett vad du har för drömmar och mål för framtiden så är det bra att ha en ekonomisk plan och en trygg resa på vägen. Hos oss hänger bank, försäkring och fastighetsförmedling ihop. Välkommen till vår monter under Framtidsmässan, vi är nyfikna på vad just du drömmer om. Hoppas att vi ses!

lansforsakringar.se


MÄSSERBJUDANDE 25%

från

7.995:-

på hela Ekens sortiment

120x200 cm

Hemse kontinentalsäng

Ekens Entré ramresår

160/180x200. Inkl. bäddmadrass med kuvertsömnad, Konade ekben och knappad huvudgavel 130 cm hög. Ord. pris 17.490 kr. NU 9.995 kr. eller 486 kr/mån 140x200 cm. NU 8.495 kr. Ord. pris 13.990 kr 120x200 cm. NU 7.995 kr. Ord. pris 13.490 kr

80/90x200. Inkl. Bäddmadrass Fastex och ben 20 cm. Ordinarie pris: 6.420 kr NU 4.790 kr. eller 260 kr/mån 105x200 cm. NU 5.580 kr. Ord. Pris 7.445 kr 120x200 cm. NU 6.375 kr. Ord. Pris 8.500 kr 140x200 cm. NU 7.200 kr. Ord. Pris 9.605 kr

mässpris

24.990:-

Fyn ställbar säng 2 st 90x200. Inkl. bäddmadrass Latex, huvudgavel och ben Ord. pris 41 970 kr. NU 24.990 kr. eller 1.138 kr/mån 80/90x200 cm NU 11.900 kr. Ord. pris 17.490 kr 105x200 cm. NU 14.490 kr. Ord. pris 20.990 kr 120x200 cm. NU 16.990 kr. Ord. pris 24.790 kr 140x200 cm. NU 18.990 kr. Ord. pris 27.390 kr

VI ARBETAR MED DE LEDANDE NORDISKA VARUMÄRKENA FÖR DITT SOVRUM

mässextra

20%

Vi lämnar 20% rabatt på alla våra textilier i butik. Gäller även kampanjvaror.

Vid köp av säng erbjuder vi: Fri hemleverans + montering + bortforsling av din gamla säng! Värde 1.500 kr

Gäller tom 28/2-2019 vid medtagande av annonsen.

Gäller tom 28/2-2019 vid medtagande av annonsen.

Deltavägen 4, Backaplan | 031-65 66 70 Datavägen 8, Sisjön | 031-45 21 00 Butiken, Backaplan

Butiken, Sisjön

Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17 www.sovkoncept.se


Stöldskyddsmärk och registrera dina ägodelar i Safeitups ägarregister med dokumentation för att förebygga stöld och koppla dem till dig så att de hittar tillbaka till dig om du blir drabbad.


Sisjön blir komplett. Med mer än 500 nya bostäder får fler göteborgare möjlighet att komma nära skog, sjö, hav och god rekreation. Handelsområdet växer med fler butiker, även kontoren blir fler, mer varierade, högre standard. Vi på Alaska fastigheter har varit med om Sisjöns expansiva utveckling sedan 1970-talet. Idag står vi inför ett stort steg i utvecklingen. Sisjön får en mer markerad infart, en tydlig entré. Planerna är långt framskridna. I dessa ingår nya kontor, hotell, restauranger, multibiograf, sportanläggningar, lekland för barnen, fler butiker, möjligen i form av Sveriges första riktiga outlet, med tyngre varumärken och bredare utbud.

handlingsplan projektering

2019

kraftledning grävs ner

2019

byggstart

2020

första inflyttning

2021

Sammantaget blir Sisjön än starkare, ett mål för nya etableringar och spännande verksamheter. Alaska Fastigheter | 031-28 20 45 | info@alaska.se | www.alaska.se

Lyckligt och sorgligt. Planerat och oplanerat. Oavsett vad som händer i livet ser vi till att du är redo. Vi har samlat checklistor och inspiration på seb.se/livet så att du kan ta aktiva beslut kring din ekonomi. Du kan också kontakta oss på kontoret i Sisjön. Välkommen!

Profile for ffhogsbosisjon

Leva i Högsbo-Sisjön nr 1 2019  

Leva i Högsbo-Sisjön är en tidning som ges ut av Företagarföreningen Högsbo-Sisjön. Tidningen går ut till 56 000 hushåll i ett av våra primä...

Leva i Högsbo-Sisjön nr 1 2019  

Leva i Högsbo-Sisjön är en tidning som ges ut av Företagarföreningen Högsbo-Sisjön. Tidningen går ut till 56 000 hushåll i ett av våra primä...

Advertisement