Visa upp er med oss

Page 1

VISA UPP ER MED OSS FÖRETAGARFÖRENINGEN HÖGSBO-SISJÖN skapar ytor att synas på som ger uppmärksamhet. Tillsammans blir vi starkare.

ÖVRIG MEDIA Tidningen Leva i Högsbo-Sisjön • Tidningen Högsbo-Sisjönytt • Logo-abonnemang • www.handlaihögsbosisjön.se


FRAMTIDSMÄSSAN 2 februari 2019 • Klockan 10 - 15

Ett samarbete mellan Företagarföreningen Högsbo Sisjön och COOP FORUM

FRAMTIDSMÄSSAN är ett test av ett Mässkoncept som skall vara återkommande. En typ av mini-mässa som skall lyfta fram olika delar av den verksamhet som finns i Högsbo-Sisjön. Det är ett generellt och brett anslag denna gång för att ge utställare och publik en bred plattform. Den här mässan är för att visa vad som finns kring arbetsliv och privatliv i Högsbo-Sisjön. Initiativet är Företagarföreningen Högsbo-Sisjöns, denna gång i samarbete med Coop Forum. Tanken är att olika konstellationer skall lyfta fram olika inriktningar framöver. Vem vet – en dag kanske detta, en gång per år, blir Högsbo-Sisjödagen…?

UTSTÄLLARE

Utställare kommer att vara fastighetsägare med butiker, fastighetsägare med kontor, andra fastighetsägare. Butiker och andra verksamheter som kommer att presentera en framtidsvision.

TALARE

Vi kommer att få veta mer ingående om vad som har hänt och vad som kommer att hända i en kommande närtid. Vi kommer att ha talare på plats på angivna tider som kommer att hålla korta anföranden på temat ”Framtid”.

FOKUSOMRÅDEN

• Trafiken – Vad har gjorts, vad kommer att göras. • Kommunikationer - Vad har gjorts, vad kommer att göras. Representanter berättar • SDN – Hur ser Stadsdelsnämnden och Göteborgs Stad på utvecklingen i Högsbo-Sisjön? Skolor, dagis, andra faciliteter. • Fastighetsutveckling – Vad händer härnäst? Hotell? Nya köpcentran? Biograf? Torg? • Handeln – Handeln idag, framöver. Hur kommer vi att göra våra inköp? • Vad händer i Högsbo-Sisjöns omedelbara närområde, tex. Mölndal?


COOP FORUM, SISJÖN

ROSA YTAN

Ingång

Den rosa ytan är själva utställningsytan. Den är 15 x 25 meter och vi kommer att göra plats för 20-30 utställare längs med kanterna.

Kassor

Apotek

Ingång

CoopForum som är mässpartner denna gång har sina medlemsdagar samtidigt som Framtidsmässan då det kommar att strömma massor av folk genom mässan. Coop i Sisjön har tidigare genomfört en omtyckt Matmässa med 6 8000 besökare. Coop Forum Sisjön har också vunnit Årets Stora Ekopris 2018. Butiken är bäst på ekologiskt och KRAV-märkt enligt en kartläggning av landets livsmedelsbutiker som White Guide Green gjort. Bakom priset står KRAV. Coop Forom kommer själva att gå ut med ett DR på ca. 55.000 ex. inför sina medlemsdagar.

Detta prospekt är framtaget genom www.teamreager.se


VÅRA TIDNINGAR

Namn: Underlag: Täckning: Digitalt: Utgivning: Omfång: Innehåll: Syfte: Ordinarie Prisplan:

Namn: Leva i Högsbo-Sisjön Underlag: ca. 55.000 hushåll Täckning: Askim, Frölunda, Högsbo, Kungsbacka, Särö, Lindome, Mölndal, Torslanda. Utgivning: Under vecka 3 Omfång: 16 sid. A4 enl. dummie Innehåll: Den ingår som en del i att bjuda in besökare till Framtisdmässan samt information kring områdets handel. Syfte: Mässinbjudan Mässinformation Stärka områdets varumärke. Ordinarie: Halvsida: 14.900 SEK Prisplan: Helsida: 25.000 SEK Uppslag: 45.000 SEK Specialpaket med mässplats: Offereras

Högsbo-SisjöNytt 1.750 företag. 5.000 plockex. Högsbo-Sisjöns företag. Publikt via ställ Publiceras digitalt på www.hsff.nu mars, maj, september, nov/dec 32-40 sidor, Magasin Läsvärde och företagsinformation. PR för området. Stärka områdets varumärke. B2B-info. Halvsida: 8.500 SEK Helsida: 10.900 SEK

LOGO-Abonnemang

Ni kan abonnera på en plats i vår karta som är med i alla 4 tidningarna under ett år. Dessutom får ni en plats på www.handlaihögsbosisjön.se som länkar till er egen webb.

FRAMTIDSMÄSSAN

FÖR MEDVERKAN KONTAKTA:

Läs mer om konceptet på mittuppslaget. Dan Eklind sätter ihop ett attraktivt paket där det kommer att ingå plats i den mässtidning som går ut till ca. 55.000 hushåll samt en plats på mässan. Se kontaktuppgifter här till höger.

Dan Eklind, Eklind Mediasales 0703-56 56 06 Danne.@eklindmediasales.se

FRAMTIDSMÄSSAN 2 februari 2019