Page 1

Hallintoa varten:

Sivu no.

Klikin palvelun rekisteröintilomake Tiedot Wiki-sivuistasi Klikin käyttäjätunnus:

Klikin salasana:

‘Katseluoikeus’ käyttäjätunnus ’Katseluoikeus’ käyttäjätunnus on aina muotoa ‘katso’ yhdistettynä Klikin käyttäjätunnukseen. Esimerkki: katsomattivirtanen. ‘Katseluoikeus salasana:

Käytä tätä käyttäjätunnusta ja salasanaa kirjautuessasi sisään ja muokatessasi Wikiäsi. Käyttäjätunnuksesi on osa URLää tai Wikisi osoitetta (www.klikin.fi/kayttajatunnus). Et voi muuttaa käyttäjätunnusta. Sen tulee olla pienillä kirjaimilla yhteen kirjoitettu eikä saa olla pidempi kuin 20 merkkiä.

Voit jakaa ‘Katseluoikeus’ käyttäjätunnuksen ja salasanan henkilöille, joille haluat näyttää Wikisi . ‘Katseluoikeus’ käyttäjätunnuksella ja salasanalla voi ainoastaan katsella Wikiä, ei muokata.

Henkilötiedot Nimi:

Organisaatio:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Wiki-sivujen ehdot 1

Yllä mainittu henkilö (allekirjoittaja) on itse vastuussa Wiki-sivujen sisällöstä, kuten tekstistä, kuvista, grafiikasta, videoista, äänitiedostoista, linkeistä ja muusta mahdollisesta sivujen sisällöstä.

2

Allekirjoittaja varmistaa, että hän käyttää sivuilla ainoastaan sellaisia valokuvia tai videoita, joihin on asianmukainen lupa kuvissa tai videossa esiintyviltä henkilöiltä.

5

Allekirjoittaja varmistaa, että hän ei käytä tai välitä mitään sellaista tietoa, joka on tekijänoikeuksien alaista ilman kirjallista lupaa asianmukaiselta taholta.

6

Allekirjoittaja varmistaa, että Wikiä muokkaava tai hallinnoiva henkilö noudattaa kansallista lainsäädäntöä.

7

Allekirjoittaja vahvistaa ymmärtävänsä, että julkaistessaan Wikinsä kyseiset sivut linkitetään Klikin palvelun kansalliseen portaaliin.

Vahvistan lukeneeni ehdot ja sitoudun noudattamaan niitä. Allekirjoitus:

Päiväys:

Funded with the generous support of:

Klikin_Registration_FIN  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you