__MAIN_TEXT__

Page 1

GRILLSORTIMENT 2019


FIRMAETS HISTORIE VELKOMMEN HISTORIE

Velkommen til Napoleon® Helt fra 1976 har merkenavnet Napoleon® vært synonymt med kvalitet, innovativt design og lang levetid. Med fokus på design og godt håndtverk skaper vi produkter som inspirerer til minnerike opplevelser. Som familiebedrift står vi opp for produktene våre og tilbyr noen av de mest konkurransedyktige garantier i bransjen, samt enestående kundeservice gjennom vårt nettverk av håndplukkede forhandlere. Nytt for 2019 er at vi har utvidet Rougue® serien og nå tilbyr Rogue 425SIB All Black! I tillegg har vi utvidet serien med R525SBPK, R525SIBPK og 525 Special Edition. Vi har også tatt kullgrilling til nye høyder med en solid kullgrill PRO605 i sortimentet. TravelQ 258-modellen kommer nå også som elektrisk grill, TravelQ 258E.

Made in Canada Grillhistorien vår startet i Barrie, Ontario, Canada i 1976 da en liten stålfabrikk, lansert av Wolfgang Schroeter, startet produksjon av stålrør. På den tiden kunne ingen forestille seg hvilken fantastisk fremtid Wolf Steel Ltd og Napoleon ovn og grill hadde i vente.

Med lidenskap for grill Napoleon® er et Canadisk ISO 9001:2000 sertifisert selskap, med mer enn 150 000 kvadratmeter produksjonslokale og over 1600 ansatte. Vi er Nord-Amerikas største privateide produsent av kvalitetsovner for fyring med både ved og gass, gass- og kullgriller, samt utepeiser. Selskapets raske vekst er et direkte resultat av vår kompromissløse produksjonskvalitet, innovasjon og en ærlig og pålitelig kundeservice. Den største faktoren som bidrar til vår suksess, er at kunden er i hjertet av alle våre produkter. I Napoleon® er vi fornøyd når kunden er tilfreds, ikke bare med grillen i seg selv, men med måltidet i sin helhet. Hva er vel bedre enn å dele deilige grilloppskrifter og dyrebar tid med gode venner og familie? Vi håper du liker å kikke gjennom katalogen, og vit at du finner hele vårt sortiment på www.napoleongrills.no.

2


FLAMMETEMMERE & TENNINGSSYSTEM TEKNOLOGI

Jevn varme To-lags flammetemmere gir konstant sirkulasjon av varme til grillristen og sikrer en jevn og stabil temperatur. Det er ikke bare den tilpassede høyden som gjør den effektiv, også vinkelen gjør at varmen fordeles jevnt ved at den varme luften i bakkant fordeles fremover hvor det er kaldere. De selvrensende brennerne forhindrer oppblussing av flammer ved at de kanaliserer bort dryppende fett og safter fra flammene. Dette gjør grillingen sikrere og gir maten din en bedre og mer intens smak. For utfyllende forklaring se skisser nedenfor. To-lags flammetemmere er standardutstyr for alle gassgriller med unntak av LE/LEX og TravelQ™ serien.

Det øverste laget med flammetemmere sirkulerer den varme lufta fra brennerne slik at området mellom brennerne får en jevn temperatur.

Den svake vinkelen på flammetemmerne gjør at varmen jevnt fordeles ved at den varme luften i bakkant fordeles og balanseres fremover hvor det er kaldere.

3


EKSKLUSIV GRILLING TEKNOLOGI

Gjør gassgrillen om til en kullgrill

Infrarød teknologi

Rotisseriegrilling med bakbrenner

JETFIRE™ – en opplyst idé

En innsats til og kull og røyking kan kjøpes som ekstrautstyr. Dette gir deg muligheten til enkelt å bytte fra gass til kull. Fjern grillristen og flammetemmerne og sett brettet rett på brennerne. Fyll brettet med kull og start brennerne for å antenne kullet. Sett grillristen på igjen og du er klar for kullgrilling. OBS! Kun til bruk i griller fra Napoleon.

Napoleon® tar grillingen til et nytt nivå. Den intense varmen fra SIZZLE ZONE™ lukker øyeblikkelig porene og bevarer saftigheten og smaken i kjøttet. Keramiske plater med tusener av små flammeporer produserer infrarød stråleenergi. Energien fra flammene absorberes av keramikken som begynner å gløde og kan varmes opp til utrolige 800°C på et lite minutt – dette gir raske, smakfulle måltider og du sparer både tid og penger.

Varmen fra den bakre brenneren ved rotisseriegrilling forsegler raskt kjøttet for optimal bevaring av saftighet og mørhet. Rotisserie er mest brukt ved steking av større kjøttstykker som stek, fugl, lammelår o.l. Bruk av rotisserie gir en jevn og fin steking av hele stykket samtidig som det bevarer saftigheten og mørheten som kjennetegner langtidssteking av kjøtt.

Tenning av Napoleon® gassbrenner gjøres enkelt med Napoleon‘s unike og innovative JETFIRE™ system som tenner hver enkelt brenner med et flammesprang fra et eget gassutløp. Dette muliggjør antenning selv i ekstremt vær og det «klikket» av en mislykket opptenning hører fortiden til. Den innovative teknologien, benyttet på denne måten, leveres kun fra Napoleon® griller.

På bølgelengder Den unike formen på WAVE™ grillrist gir maten et attraktivt svimønster som kun finnes ved bruk av Napoleon® grill. Men bølgeformen gir ikke bare maten et appetittvekkende utseende, det har også praktiske fordeler. Bølgemønsteret fremmer en jevnt fordelt varme og forhindrer også små biter av mat fra å falle gjennom. Igjen, det er de små detaljene som gjør Napoleon® grill til Napoleon® grill.

4

WAVE™ grillrist i støpejern

WAVE™ grillrist i rutfritt stål

Finnes på grillmodellene: Rogue® 365, 425, 425SB, 525SB, LE485RSIB, PRO22K-LEG-2, PRO22KCART-2, PRO605CSS, TravelQ™ PRO 285, PRO285X og PRO285E

Finnes på grillmodellene: Rogue® 365SIB, 425SIB, 525SIB, LEX, Prestige® og Prestige Pro™ series


SIZZLE ZONE TM INFRARØD GRILLING TEKNOLOGI

Hvordan fungerer infrarød grilling? Kull er den originale infrarøde grillingen. Glødende briketter avgir infrarød energi til maten som blir tilberedt, uten at den tørkes for mye. Infrarød brenner fra Napoleon® fungerer på samme måte. I hver brenner er det 10.000 små hull som med hver sin lille flamme får den keramiske platen til å gløde. Denne glødende overflaten avgir samme type infrarød varme, uten strevet med kull. Den gir også en jevnere varme som er lettere å regulere enn kull. For umiddelbar steking av kjøttoverflater og for lukking av porer kan brenneren settes på høy styrke, men den kan også reguleres ned for langtidssteking. I bunn og grunn gjør Napoleon®s infrarøde brenner at du kan få en mer saftig og smakfull biff, hamburger eller annen kjøttrett.

Napoleon griller med SIZZLE ZONE™ teknologi: Rogue® 365 SIB Rogue® 425 SIB LE3 LEX 485

Effektiviteten ved infrarød grilling Visste du at infrarøde brennere bruker mindre gass og gir kortere steketid? Med Napoleon®s infrarøde teknologi hjelpes forbrukeren til mer energieffektiv grilling. Infrarød grilling gjør at man bruker mindre gass og reduserer tidsbruken når en lager mat – alt dette er miljøbesparende faktorer.

Prestige® 500 Prestige PRO™ 500 Prestige PRO™ 665 Prestige PRO™ 825

Saftig og smakfullt Napoleon®s infrarøde SIZZLE ZONE™-brennere gir deg ekstremt sterk varme som langt overgår tradisjonelle brennere. Dette gir deg muligheten for raskt å svi overflatene på kjøttet for å lukke inne den naturlige saftigheten i kjøttet.

Kortere forvarmingstid Den intense varmen fra disse brennerne gjør at du slipper forvarming. Du kan begynne å grille med én gang.

Redusert gassforbruk Infrarøde brennere er mer gasseffektive enn vanlige brennere. Dette er basert på hvordan energien når maten. Med vanlige brennere varmer flammen opp luften rundt brennerne som så stiger opp til maten. Med infrarøde brennere er det strålene fra den keramiske overflaten som går direkte til maten (slik som solstråler varmer hud).

Kortere steketid Med den intense varmen reduseres steketiden med inntil 4 ganger.

Spar penger og miljøet Alt dette gjør at du sparer energi, penger og miljøet.

5


Med 2 eller 3 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 2295 cm²

SIZZLE ZONE™

11 personer

Høyde: 120 cm

ROGUE® SERIEN

Bredde: 122 cm

Dybde: 63 cm

3

Rogue® serien kombinerer innovative egenskaper, omfattende funksjoner og raffinert design. Kvalitets gassgriller i Rogue® serien kan skryte av et bredt spekter applikasjoner. F.eks er modellene R365SIB og R425SIB ledende i bransjen med grillrister i rustfritt stål samt Napoelon sin unike SIZZLE ZONETM teknologi. Sidebrenneren på R425SB kan benyttes til gryter, og du kan enkelt lage saus og annet tilbehør samtidig som hovedmåltidet tilberedes på støpejernsristen på hovedgrillflaten.

2 4 1

5 6 7

ROGUE® 365SIB 1

SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner

2

WAVETM grillrist i rustfritt stål

3

ACCU-PROBETM innebygd termometer

4

2 hovedbrennere i rustfritt stål

5

Nedfellbare sidebord

6

Dobbelt overlappende flammetemmere i rustfritt stål

7

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

JETFIRETM tenningssystem

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S

51 cm

LIMITED

LIFETIME WARRANTY

23 cm

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR LIMITED

45 cm

26 cm

Infrarød sidebrenner (365SIB)

WARRANTY

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon Rogue-serien)

6

1 YEAR LIMITED

WARRANTY


ROGUE® FUNKSJONER

ROGUE® 365 Rogue® 365 gir en enorm grillopplevelse på liten plass. Utstyrt med lokk i høykvalitets aluminium, to brennere i rustfritt stål, WAVE™ grillrist og et innovativt flammetemmersystem, har de to Rogue® 365 modellene alt du kunne ønske deg. Ekstrafunksjonen til Napoleon sin unike SIZZLE ZONETM. infrarøde sidebrenner på SIB-modellen tillater grilling til perfeksjon.

SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner (R365SIB, R425SIB)

GRILLTREKK R365 Grilltrekk sort R365 Varenr.: 422090 (61365) Kr 899,-

ACCU-PROBETM innebygd termometer

WAVE™ grillrist i rustfritt stål (R365SIB og R425SIB)

ROGUE® 365 Gassgrill Rogue365 m/sidebrenner Varenr.: 422045 (R365SBPK-NO) Kr 5 995,-

ROGUE® 365SIBPK Gassgrill Rogue365 sort med SIZZLE ZONETM Varenr.: 422046 (R365SIBPK-NO) Kr 8 995,Nedfellbare sidebord

7


Med 4 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 2700 cm²

SIZZLE ZONE™

13 personer

Høyde: 120 cm

Bredde: 130 cm

Dybde: 63 cm

ROGUE® 425 Rogue® 425 modellene har et bredt spekter av finesser, for eksempel R425SIB som har grillrist i rustfritt stål og SIZZLE ZONE™ sidebrenner. Du kan til og med bruke sidebrenneren på R425SIB for å tilberede saus og annet tilbehør samtidig som hovedmåltidet tilberedes på grillristen i rustfritt stål.

3 2

1

4 5 6

ROGUE® 425SIB 7

1

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2

WAVETM grillrist i rustfritt stål

3

ACCU-PROBETM innebygd termometer

4

3 hovedbrennere i rustfritt stål

5

Nedfellbare sidebord

6

Dobbelt overlappende flammetemmere i rustfritt stål

7

JETFIRETM tenningssystem

WARRANTY

LIFETIME

60 cm

WARRANTY

23 cm

GA

LIMITED

10

5 YEAR

GA

LIMITED

5

3 YEAR

GA

WARRANTY LIMITED

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

LIMITED

3

1 YEAR

GA

WARRANTY

3

45 cm

26 cm

8

10 YEAR

WARRANTY

LIMITED

PRESIDENT’S

Sidebrenner (425SB)/ Infrarød sidebrenner (425SIB)

15 YEAR

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon Rogue-serien)

LIMITED

WARRANTY

1


EKSKLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FINNER DU BAK I KATALOGEN)

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

ROGUE® 425SB Gassgrill Rogue 425SB Varenr.: 422020 (R425SBPK-NO) Kr 8 495,-

GRILLTREKK R425 Grilltrekk sort R425 Varenr.: 422092 (61425) Kr 899,-

Kullrist som gjør din Napoleon gassgrill om til kullgrill. Settes rett på brennerne

ROGUE® 425SIB

Elektrisk rotisseriesett for flere grillmuligheter

ROGUE® R425SIBPSS

Gassgrill Rogue 425 All Black

Gassgrill Rogue R425SIBPSS

Varenr.: 422047 (R425SIBPBE-NO) Kr 11 995,-

Varenr.: 422021 (R425SIBPSS-NO) Kr 11 995,9


Med 5 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 4770 cm²

SIZZLE ZONE™

16 personer

Høyde: 120 cm

Bredde: 144 cm

Dybde: 63 cm

ROGUE® 525 Med Rogue® 525 modellene får man et bredt spekter av finesser. F.eks 525SBPK som har WAVE™ grillrist i porselensbelagt støpejern og propan-sidebrenner med kokeplate for å tilberede saus og annet tilbehør samtidig som hovedmåltidet tilberedes på grillristen. Modellen 525SIBPSS har WAVE™ grillrist i rustfritt stål og SIZZLE ZONE™ sidebrenner. Begge modellene har DUAL-varmefordeler laget av rustfritt stål.

3 2 1 5 6 4 7

ROGUE® 525SBPK/525SIBPSS

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

1

SIZZLE ZONE infrarød sidebrenner (525SIBPSS)

2

WAVETM grillrist i rustfritt stål (525SIBPSS) / støpejern (525SBPK)

3

ACCU-PROBETM innebygd termometer

4

4 hovedbrennere + sidebrenner

5

Nedfellbare sidebord

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S

6 7

LIMITED

TM

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

LIMITÉE DU

3 YEAR LIMITED

WARRANTY

Dobbelt overlappende flammetemmere i rustfritt stål

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

JETFIRETM tenningssystem

1 YEAR LIMITED

WARRANTY

ROGUE 525SIBPSS ®

74cm

Gassgrill Rogue 525SIBPSS Varenr.: 422113 (R525SIBPSS-NO) Kr 13 995,-

23 cm 46cm

26 cm

10

Sidebrenner (225SBPK)/ Infrarød sidebrenner (225IBPSS)

ROGUE® 525SBPK Gassgrill Rogue 525SBPK Varenr.: 422112 (R525SBPK-NO) Kr 10 995,-


a L k t s e e l s l i i d r e G MANGE PERSONER

LETT

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

Du trenger: 1 lakseside (ca. 1,6 kg) med skinn, men uten ben 1 rødløk 1 bunt dill 100 g kryddersmør (se oppskrift på s. 33) 2 ts flaksalt Nykvernet svart pepper Grillet lakseside: Lag dype ruter på ca. 4x4 cm i lakseskjøttet, litt sånn som man ruter ribbesvor. Dette gjøres for å få smakene godt inni kjøttet. Legg laksesiden på medium varm grill med skinnsiden ned. Krydre med salt og pepper og trykk finhakket løk og dill ned i rutene. Grill laksen i 5 minutter og ha på kryddersmøret i en stripe på midten så det sakte smelter inn i fiskekjøttet mens den griller ferdig. Fisken er normalt ferdig etter ca. 15 - 20 minutter, eller når halestykket og bukstykket er gjennomstekt. Midtstykket skal være litt «halvrått på toppen», det vil da bli ekstra saftig for de som liker fisken medium stekt. Server fisken med urtebakte poteter og gjerne litt rømme til.

11


Med 6 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 4770 cm²

SIZZLE ZONE™

16 personer

Høyde: 120 cm

Bredde: 144 cm

Dybde: 63 cm

ROGUE® 525 SPECIAL EDITION 3

Rogue® 525 Special Edition har WAVE™ grillrist i rustfritt stål og SIZZLE ZONE™ sidebrenner. I tillegg har denne Special Edition-utgaven en infrarød bakbrenner og LED-belysningsknapper.

2

8

1

5

ROGUE® SE525SIBPSS SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2

WAVETM grillrist i rustfritt stål

3

ACCU-PROBETM innebygd termometer

4

4 hovedbrennere + infrarød sidebrenner og bakbrenner

5

Nedfellbare sidebord

6

Dobbelt overlappende flammetemmere i rustfritt stål

7

JETFIRETM tenningssystem

8

Infrarød bakbrenner

9

6

9

1

4 7

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S

LED-belysningsknapper

LIMITED

À VIE PRÉSIDENT

3 YEAR LIMITED

5 AN

LIMIT

GARA

3 AN

LIMIT

3

74cm

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

1 YEAR

23 cm

LIMITED

WARRANTY

46cm

26 cm

ROGUE® SE525SIBPSS Gassgrill Rogue 525 Special Edition Varenr.: 422117 (RSE525SIBPSS-NO) Kr 15 995,-

12

GARA

LIMITÉE DU

WARRANTY

Infrarød sidebrenner

LIMIT

GARANTIE

WARRANTY

LIFETIME

GARA

10 A

GARA

1A

LIMIT


SIZZLE ZONE TM INFRARØD GRILLING

13


4 PERSONER

MEDIUM

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

14


Lammecarré Du trenger: 1 kg. rå lammecarré 4 dl. kjøttmarinade Marinade: 3 dl olivenolje 1 kvast rosmarin 1 liten bunt timian 3 hvitløksfedd 1 dl rødvin 1 ts Dijonsennep 1/2 ts malt svart pepper Bland alle ingrediensene i en bolle, grovhakk urtene, og kutt hvitløken i skiver.

Fremgangsmåte: Lag marinaden og legg kjøttet til marinering i 2 døgn. Ha ut kjøttet av marinaden og la det temperere seg litt mens grillen fyres opp. Legg lammecarreén med fettsiden ned og svi den godt av før den legges med benene ned i et par minutter. Bruk SIZZLE ZONETM sidebrenner til dette om du har det. (Det beste resultatet får man om man bruker en kulegrill og legger på lokket slik at man kan steke kjøttet på svak varme. Kjernetemperaturen skal bli rett under 60C). La kjøttet hvile litt før man kutter det opp.

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av oppskriften fra kjendiskokk Trond Moi)

15


Med 5 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 3128 cm²

SIZZLE ZONE™

14 personer

Høyde: 121 cm

Bredde: 155 cm

Dybde: 68 cm

LE-SERIEN LE-serien fra Napoleon® gir grillopplevelser for enhver smak. Napoleon sin infrarøde SIZZLE ZONETM teknologi skaper en unik smaksopplevelse. Den keramiske bakbrenneren gir muligheter for grillspesialiteter ved for eksempel bruk av rottisserie-sett. Det integrerte skjærebrettet og is-/marinadebeholderen i venstre sidebord er praktiske tilleggsfunksjoner.

1 2 3 4

7

LE3 rustfritt stål

5

1

Med infrarød keramisk bakbrenner for rotisserie måltider. Rotisserisett kan kjøpes som tilbehør

2

Integrerte lys i lokket

3

WAVETM grillrist i porselensbelagt støpejern

4

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

24 cm

i-GLOW bakgrunnsbelyste brytere for optimal belysning ved grillen på kvelden

6

Versjon i rustfritt stål er tilgjengelig for propan eller naturgass

7

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

6

68 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

46 cm

37 cm

Infrarød sidebrenner

5

TM

1

5 YEAR

G

LIMITED

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon LE485-serien)

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

16

G

LIMITED

5

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR LIMITED

WARRANTY

G

3


LE3 rustfritt stål

LE STANDARD FUNKSJONER

Napoleon LE 3 gassgrill er produsert i høykvalitets rustfritt stål. Grillen er ikke bare skinnende, men er ment for å vare. Med denne grillen får du hele pakken, med 5 brennere i rustfritt stål, infrarød bakbrenner for rotisserie-måltider og SIZZLE ZONETM for den «ekte» grillsmaken. Med WAVETM rist i porselensemaljert støpejern. i-GLOWTM bakgrunnsbelyste kontrollbryterne. JETFIRETM tennknapp. ACCU-PROBETM temperaturmåler. Sidebord med integrert isbøtte og skjærebrett. Integrert lys under lokket. Kan gjøres om til kullgrill (ekstrautstyr). 22,2 kW. Vekt: 79,8 kg. SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner

Keramisk bakbrenner

ACCU-PROBETM innebygd termometer

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

i-GLOWTM bagrunnsbelyste brytere

LE3 rustfritt stål Gassgrill LE 485 Varenr.: 85-9510 (LE485RSIBPSS-NO) Kr 13 995,17


LIFT EASETM

Med 6 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 3266 cm²

SIZZLE ZONE™

15 personer

plassbesparende lokk

PRESTIGE® 500 Dette er ikke «bare» en grill. Napoleon Prestige® gassgriller er grill med stor G! Med en hovedgrillflate på 71x46 cm, og en ekstra stor varme og grillrist, trenger du ikke bekymre deg for å gå tom for plass når du griller for mange. Grill inntil 30 burgere på en gang på din Napoleon P500-SS-1 gassgrill. Denne grillen er stor og vakker, uten å oppta all plass på uteområdet. Grillen har oppbevaring i skapet under, og det er til og med kroker på innsiden av dørene slik at du alltid kan ha nødvendig grillverktøy for hånden. Du vil ha glede av din P500 i mange år fremover!

1

2

3 10

4

7

15 YEAR 6

5

LIMITED

WARRANTY

P500 rustfritt stål og sort Fire robuste og slitesterke brennere i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

2

Plassbesparende LIFT EASE TM topplokk i polert krom med ACCU-PROBE TM termometer

3

4

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert krydderhylle og kroker til grillredskaper. Nedfellbart sidebord på høyre side for plassbesparelse.

5

Sterkere og forbedret håndtak

6

Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

Store dryppfat med enkel tilgang i front

8

Versjonen i rustfritt stål er tilgjengelig for propan- og naturlig gass

9

EASY ROLL

TM

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

hjul med lås

8

10 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

3

YEAR | ANS

71cm

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

24cm

Infrarød sidebrenner

46cm

18

Kombiner infrarød bakbrenner og rottisserie-tilbehør for saftige måltider

7

37cm

1

9

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT


PRESTIGE® STANDARD FUNKSJONER

PRESTIGE® SERIEN Utstyr og høykvalitets håndtverk er nøkkelfunksjonene for Prestige® serien. Det solide designet i rustfritt stål gir ikke bare en grill som er bygget for å vare, men er også tiltalende for øyet. Men den virkelige verdien av Prestige® serien strekker seg langt forbi et flott utseende. Med SIZZLE ZONE™ infrarøde sidebrennere og infrarød bakbrenner får du en helt spesiell grillopplevelse. De fire store hovedbrennerne i kombinasjon med den super effektive grillristen i rustfritt stål gir maksimal fleksibilitet og effektivitet for alle slags grilloppskrifter.

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon Prestige-serien)

Høyde: 127 cm

Bredde: 168 cm

Dybde: 68 cm

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

Infrarød bakbrenner for perfekte rotisseriemåltider

ACCU-PROBE TM innebygd termometer To-lags overlappende flammetemmere i rustfritt stål

Nedfellbart sidebord

PRESTIGE® 500 sort Gassgrill Prestige 500 Varenr.: 85-9500 (P500RSIBPK-NO) Kr 19 995,-

PRESTIGE® 500 rustfritt stål Gassgrill P500 rustfritt stål Varenr.: 422040 (P500RSIBPSS-1-NO) Kr 19 995,-

Plassbesparende EASY ROLLTM lokk. Like tett som stekeovnen

19


4 PERSONER

LETT

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

20


u b C a e S d a l a i a s t A Asia de Cuba er en utrolig god fusion salat, med inspirasjon fra det fjerne øst til det like fjerne vest. Enkelte liker å servere den med stekt tunfisk, fritert blekksprut eller lignende. Kjendiskokk Trond Moi foretrekker kun å bruke grønnsaker. Det er viktig å ha ulike salattyper. Du kan bruke poser med salatmix, evtentuelt kjøpe en av hver av ruccolasalat, friséesalat, endivesalat, lollo rosso-salat hvis det er mange som skal spise..

Du trenger: 2 poser salatmix (ruccolasalat, friséesalat, endivesalat, lollo rosso-salat) 60 gr. cashewnøtter 60 gr. tørkede bananskiver 1 rød chili 1 slangeagurk 2 vårløk 1 kinesisk hvitløk 2 ss fersk ingefær (strimlet) 8 ss frisk mynte 8 ss frisk koriander 2 ss ristede sesamfrø

Fremgangsmåte: Skyll salaten godt. Skrell agurken, del den på langs for så å skrape ut frøene med en skje. Kutt resten av agurken i tynne skiver. Finhakk vårløk, chili og hvitløk. Skrell ingefær med en skje og strimle. Legg alt i en serveringsbolle, dryss over frisk mynte, koriander, cashewnøtter, knuste bananskiver og ristede sesamfrø. Krydre lett med salt og pepper. Salaten er klar, nå er det tid for dressing.

Dressing: 3 ss riseddik 2 ss flytende honning 1 ts sesamolje 4 ss soyasaus 1/4 ts salt 1 dl. olivenolje Fremgangsmåte: Bland alle ingrediensene og tilsett olivenoljen i en tynn stråle mens du rører, og vips - dressing! Blandes så i salaten og serveres.

21


PRESTIGE PRO™ GASSGRILL (Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon Prestige PRO-serien)

22

DEN ULTIMATE GRILLINGEN


PRESTIGE PRO™ SERIEN Sofistikert teknologi og det perfekte designet er viktige trekk ved Prestige PRO™ serien. Med detaljer i krom og konstruksjon i høykvalitets rustfritt stål understrekes grillens elegante utseende. Men Napoleon® Prestige PRO™ grill er ikke bare pen å se på, den gir dine gjester den perfekte biffen og et saftig måltid ved bruk av valgfritt rotisseri tilbehør. Med andre ord gir Napoleon Prestige PRO™ serien den ultimate grillopplevelsen.

PRESTIGE PRO™ STANDARD FUNKSJONER SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

Infrarød bakbrenner for perfekte rotisseriemåltider

PRESTIGE PRO™ 500

PRESTIGE PRO™ 665

Gassgrill Prestige PRO500

Gassgrill Prestige PRO665

Varenr.: 85-9501 (PRO500RSIBPSS-NO) Kr 29 995,-

SAFETY GLOWTM kontrollbrytere med LED belysning

Varenr.: 85-9502 (PRO665RSIBSS-NO) Kr 39 995,-

To-stegs power brenner med støpejernrist som kan snus for wok eller brukes til flate gryter (Prestige PRO™ 825)

PRESTIGE PRO™ 825

Integrert røykkammer med egen dedikert brenner (gjelder Prestige PRO™ 665 og Prestige PRO™ 825)

Gassgrill Prestige PRO825 Varenr.: 422022 (PRO825RSBIPSS-NO) Kr 54 995,-

Integrerte lys i grillkammeret for optimal belysning ved grilling i 23 mørket


LIFT EASETM

Med 6 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 3226 cm²

15 personer

SIZZLE ZONE™

plassbesparende lokk

Prestige PROTM 500 Napoleon’s Prestige PRO™ serie PRO500RSIB viser at det ikke bare er biler som har stil og ytelse i en og samme pakke. Denne grillen har utseende og ytelse som navnet. Profesjonell. Satt sammen fra topp til bunn med høykvalitets materialer og høyytelsesfunksjoner er den designet for å gjøre matopplevelsen ikke bare enkel, men imponerende! Vi starter fra bunnen, med de nye EASY ROLL™ låsbare hjulene som gjør at du enkelt kan flytte rundt på grillen. Skapene har smidige dører og integrert belysning som gir tilgang til god oppbevaring. Vi har i tillegg oppgradert 1 dørene med hylle og flaskeåpner. Kan gjøres om til kullgrill (ekstrautstyr).

2 3

4 1

SIZZLE ZONE brenner

2

Kombiner infrarød bakbrenner og rottisserie tilbehør for saftige måltider

3

infrarød side-

Stilfullt, høyt og plassbesparende LIFT EASE™ lokk med detaljer og håndtak i krom

4

4 robuste og slitesterke brennere med krysstenning

5

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

6

Versjonen i rustfritt stål er tilgjengelig for propan- og naturlig gass

EASY ROLL hjul med lås

9

Lukket kabinett med hyller, lys og „soft-close“ dører med integrert krydderholder, verktøykroker og flaskeåpner

5

TM

11

6

10

10 Store dryppfat med enkel tilgang i front

15 YEAR LIMITED

WARRANTY

9

11 Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

24cm

7

PRESIDENT’S

71 cm

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

8 Infrarød sidebrenner

GARANTIE

LIMITED

LIFETIME

46 cm

SAFETY GLOW™ kontrollpanel med LED belysning for stilfull grilling i mørket

8

37cm

7

24

TM

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

LIMITÉE DU


94 cm

24cm

LIFT EASETM

Med 8 brennere

teknologi

Total grillflate: 4321 cm²

20 personer

46 cm

Kapasitet for å grille til

SIZZLE ZONE™

37cm

0-800ºC eksklusiv infrarød

Infrarød sidebrenner

plassbesparende lokk

Prestige PROTM 665 Skjønnhet, ytelse, holdbarhet og funksjoner, som du ikke en gang ser på de dyreste grillene, har Napoleons Prestige PRO™ 665. Med infrarød bak- og sidebrenner har du alt du trenger for en profesjonell grilling. Grill opptil 48 hamburgere samtidig over de fem hovedbrennere, svi kjøttet over direkte varme eller bak og stek ved hjelp av indirekte overskuddsvarme. Tilføy noen av rettene en deilig røyk-aroma ved bruk av det integrerte røkerøret. 1 Ved bruk av den bakre infrarøde brenneren tar rotisserimåltider til nye høyder. De integrerte innvendige lysene og de blå NIGHT LIGHT™- kontrollknappene gjør grilling i mørket til en lek. SAFETY GLOW™ endrer lyset i knappene til rødt når gassen er på, så du trenger aldri å bekymre deg for å forlate grillen med gassen påslått. Kan enkelt gjøres om til kullgrill.

1

SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner

2

Kombiner infrarød bakbrenner og rottisserie tilbehør for saftige måltider

3

WAVETM 9.5 mm grillrist i rustfritt stål

4

Stilfullt, høyt og plassbesparende LIFT EASE™ lokk med detaljer og håndtak i krom

5

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

6

Kontrollpanel i rustfritt stål med JET FIRE™ tenningssystem

10

2

4

3 5

7

6

9

15 YEAR LIMITED

WARRANTY

7

Integrert røykkammer med egen dedikert brenner

8

Versjonen i rustfritt stål er tilgjengelig for propan- og naturlig gass

9

Stort dryppfat med enkel tilgang i front

LIFETIME

10 SAFETY GLOW lys i både kontrollbrytere og interiør for optimal belysning ved grillen på kvelden

YEAR | ANS

8

PRESIDENT’S LIMITED

WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

TM

3

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

25


LIFT EASETM

Med 10 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 5474 cm²

SIZZLE ZONE™

25 personer

plassbesparende lokk

Prestige PROTM 825 1 2

3

4

5

WAVE TM 9.5 mm grillrist i rustfritt stål Dobbelt grillhode; et med to SIZZLE ZONE™ infrarøde brennere og en med brennere i rustfritt stål for en jevn fordeling av varme. Kan også benyttes for å holde maten varm. Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem SAFETY GLOWTM lys i både kontrollbrytere og interiør for optimal belysning ved grillen på kvelden

6

Skap og skuffer med demping

7

To store dryppfat med enkel tilgang i front

8

Integrert røykkammer med egen dedikert brenner

9

Innovativ 2-trinns brenner med to intensitetsnivå: en rund infrarød brenner i midten og en standard brenner i ytterkant. Støpejernsristen kan benyttes på to sider. Den ene siden for wok med avrundet bunn, og den andre siden for gryter og panner med flat bunn

10

1 2

9

10 Mulighet for å kombinere infrarød bakbrenner og rottisserie-tilbehør for saftige måltider

3

8 7

5

4

15 YEA LIMITED

WARRANT

6 72 cm

47 cm

Ø:25 cm

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

26

GARANTIE

LIMITED

46 cm

Power sidebrenner

PRESIDENT’S

LIMITÉE DU


EKSKLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FINNER DU BAK I KATALOGEN)

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

Prestige PROTM 825 Napoleons Prestige PRO™ 825 med sidebrenner og infrarød bak- og bunnbrennere er vakker og romslig og bekrefter at to hoder er bedre enn et! På utsiden signaliserer et utseende i rustfritt stål en holdbarhet selv mot de hardeste elementene, mens detaljene i krom tilegner luksus. Grilling i mørket er enkelt med de blå NIGHT LIGHT™ - kontrollknappene med SAFETY GLOW™, som skifter til rødt når gassen er påslått. Du trenger aldri mer å bekymre deg for å forlate grillen med gassen påslått. SAFETY GLOW™ har også en ekstra fordel av å vite hvilke brenner som er tent, noe som gjør det lettere å få den perfekte stekeskorpen eller den ideelle indirekte grillingen. Det store hovedgrillhodet har plass nok til å grille for et stort selskap, samtidig som det gir mulighet for mange forskjellige måter å lage mat på. Få en perfekt stekeskorpe ved å svi kjøttet over direkte varme, bak eller stek ved hjelp av indirekte varme, bruk den bakre brenneren til rotisserie-måltider eller du kan til og med forvandle grillen din til en røykeovn ved å benytte røkerøret og den dedikerte brenneren. Sekundærhodet har 2 keramiske infrarøde brennere som når høy varme på sekunder. Dette er ideelt for å få frem restaurantsmak og kvalitet på kjøttet eller for å forberede et raskt måltid for venner. Prestige PRO™ 825 har 2-trinns brenner med reversibel rist i støpejern. Denne er ideel for å tilberede sauser, sautéer og annet tilbehør. Når risten snus blir den til en vugge, perfekt til tilberedning av wok.

Rotisseriesett (ekstrautstyr)

Pizzastein

27


KULLGRILLER

HVOR HISTORIEN STARTET 28


EKSKLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FINNER DU BAK I KATALOGEN)

KULLGRILLER Om du er amatør eller profesjonell når det kommer til grilling, har matlaging på kull alltid hatt en spesiell betydning. I Napoleons utvalg av kullgriller finnes noe som passer alle krav. Fra den ekstra store Charcoal Professional i rustfritt stål til den godt likte Kettle BBQ-serien med sine sofistikerte detaljer.

KULLGRILL STANDARD FUNKSJONER

ACCU-PROBETM innebygd termometer

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon PRO22K-CART-2)

Stor, flyttbar askesamler i stål

PRO22K-CART-2 Kullgrill Ø:57 cm m/sidebord Varenr.: 85-9515 (PRO22K-CART-2) Kr 4 995,-

Hengslet lokk (PRO22KLEG og PRO22K-CART Grillkullstarter

PRO22K-LEG-2 Kullgrill Pro Ø:57 cm 4 ben Varenr.: 85-9517 (PRO22K-LEG-2) Kr 3 995,Kroker for oppheng av redskap

NK22K-LEG-2 Kullgrill Ø:57 cm 4 ben Varenr.: 85-9516 (NK22K-LEG-2) Kr 2 995,-

Modellene PRO22K-LEG og PRO22K-CART leveres med grillrist i støpejern. NK22K-LEG leveres med forkrommet grillrist i rustfritt stål 29


4 PERSONER

MEDIUM

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

30


S p a k s r i e s r s i a b l s K Du trenger: 2 kg. rå spareribs av svin Marinade: 1 løk 2 fedd hvitløk 1/2 chili 1 ss paprikapulver 1 ts malt chipotle 1 ss tabasco 1 ss malt koriander 2 ss tomatpuré 2 dl olivenolje 2 ss eplesidereddik 2 ss sukker Salt og pepper Frisk basilikum Finhakk løk, hvitløk og chili. Bland alle ingrediensene og hell det over kjøttet. La marinaden trekke 1 døgn i kjøleskap. (Dersom du har dårlig tid, kan du selvsagt også fortsette umiddelbart).

BBQ-saus: 2 ss sukker 1 ss hakket hvitløk 1 ss hakket frisk ingefær 1 dl mørk sirup 2 bokser hakkede tomater 2 dl ketchup 1 dl soyasaus Smelt sukkeret til karamell. Tilsett hvitløk og ingefær. La blandingen steike maks 10-15 sekunder, ellers svir karamellen seg. Ha i sirup, hakkede tomater, ketchup og soyasaus. La det småkoke i 15 minutter.

Fremgangsmåte: Ha kjøttet med marinaden over i en kjele og fyll på med vann til kjøttet er dekket. Kok opp, ha i 1 ts salt og la det småkoke i 1 time til kjøttet er mørt. (Alternativ har du dette i dampovn med marinaden i 1 time) Løft stykkene forsiktig ut av kjelen, og legg dem på ei steikeplate til de er tørre. Pensle spareribsene med BBQ-sausen. Grill dem sprø i på direkte varme og pensel med masse BBQ-saus underveis. Anrett gjerne spareribsene på maispuré og pynt med frisk basilikum.

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av oppskriften fra kjendiskokk Trond Moi)

31


(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon NK22K-LEG-2)

Kapasitet for å grille til

12 personer

Total grillflate: 2550 cm²

Høyde: 113,5 cm

Bredde: 58,5 cm

Dybde: 70,5 cm

NK22K-LEG-2 2

Kettle kullgrill fra Napoleon er den originale infrarøde grillingen. Denne grillen er lett og mobil og kan enkelt fraktes med og gir deg restaurantkvalitet der du måtte ønske. Den er lett og solid og har robuste hjul som ruller lett på både gress og grus. 1

ACCU-PROBETM solid termometer og ventil i rustfritt stål

2

Kjølig håndtak med eget varmeskjold

3

Solid base og lokk i porselensemaljert stål

4

Ny, forbedret luftventilasjon i støpt aluminium

5

Stor avtagbar askeoppsamler i kraftig støpt aluminium

6

7

Pulverlakkert underhylle

8

Kullrist i rustfritt stål for optimal varmeregulering

9

Grillrist med hengsler som kan åpnes på to sider

3

1

9

8

4

To store, værbestandige hjul med plastdekk

ET FORBEDR N O VERSJ

5

Ø:57 cm

6

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

GARANTIE

10 ANS LIMITÉE

7

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

PRESIDENT’S

32

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

5 ANS

LIMITÉE DU

3 YEAR LIMITED

GARANTIE


(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon PRO22K-CART-2)

Kapasitet for å grille til

12 personer

Høyde: 106/101,5 cm

Total grillflate: 2550 cm²

PRO22K-LEG-2 OG PRO22K-CART-2 Mange grillentusiaster foretrekker å lage mat på kull, det opprinnelige infrarøde grillbrennstoffet. Napoleons PRO Kettle grill er kompakt for å spare plass, men stor nok til å grille til mange. Grill, stek og røyk med letthet. Grillristen er hengslet for enklere tilgang når man fyller kull eller legger til røkeflis. Grillristen kan justeres i 3 ulike nivåer for økt varmekontroll.

ACCU-PROBETM solid termometer og ventil i rustfritt stål

2

Kjølig håndtak med eget varmeskjold

3

Solid base og lokk i porselensemaljert stål

4

Ny, forbedret luftventilasjon i støpt aluminium

5

Stor avtagbar askeoppsamler i kraftig støpt aluminium

6

To store, værbestandige hjul med plastdekk

7

Pulverlakkert underhylle

8

Kullrist i rustfritt stål for optimal varmeregulering

9

Sidehengslet lokk gjør at du ikke brenner deg når du åpner lokket

10 Nedfellbart stort sidebord i rustfritt stål (NK22CK-C)

Dybde: 72,5 cm

Ø:57 cm

1

9

2

3

Napoleons PRO Air Controll gir mer effektiv luftblanding, forhindrer vann å komme inn i grillen og fungerer som en stor askesamler. Lokket er hengslet i siden for å gi en enkel og sikker betjening av grillarealet. Håndtakene har varmeskjold. Å grille som en profesjonell med kull har aldri vært enklere. 1

Bredde: 113,5/58,5 cm

10

8 4

5

6 7 11

ET FORBEDR VERSJON

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

11 Pulverlakkert vogn (NK22CK-C) 12 Store bakhjul for enkel transport (NK22CK-C)

12 PRESIDENT’S

LIMITÉE

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

5 ANS

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

GARANTIE

10 ANS

LIMITÉE DU

33 GARANTIE


LIFT EASETM

Kapasitet for å grille til

18 personer

plassbesparende lokk

Total grillflate: 5440 cm²

Bredde: 125 cm

Høyde: 171,5 cm

Høyde: 63 cm

KULLGRILL PROTM 605 Vi tok tradisjonell kullgrilling til nye høyder da vi kombinerte stabiliteten og egenskapene til våre gassgriller og satt dem inn i vår Charcoal Professional Grill. Slitesterk og vakker rustfritt stålkonstruksjon gjør denne kullgrillen ideell. Grill opptil 32 hamburgere på en gang for å mate dine sultne venner ved hjelp av det 84x45 cm store grillområdet. Du kan legge på kull underveis gjennom frontdekselet. Den justerbare kullsengen og skyveventilene gjør varmehåndtering til en lek. Senk kullsengen for lett steking, eller løft opp for høy varmegrilling. WAVETM-grillrist i porselensemaljert støpejern.

1

ACCU-PROBETM solid termometer og ventil i rustfritt stål

5

Justeringsventil for lufttilførsel

2

Enkel tilgang for påfyll av kull

6

EASY ROLL hjul med lås

3

6-trinns justering av kullbrett

7

Lukket kabinett med hyller

4

Bakre kurv til grillkull for bakbrenner

8

LIFT EASETM plassbesparende lokk

1

8 4 3 2

5

TM

7

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

5 YEAR

85 cm

LIMITED

WARRANTY GARANTIE

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME 45 cm

WARRANTY

PRO605CSS Kullgrill PRO 605 Rustfritt stål Varenr.: 422111 (PRO605CSS) Kr 15 995,-

34

LIMITED

6

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR LIMITED

WARRANTY

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

1 YEAR LIMITED

WARRANTY


i Ø r l e b s a l d ø P MANGE PERSONER

LETT

Dette er en av mine favoritter når man skal grille mye og til mange. Her griller du først opp den mengden pølser du vil ha så de blir skikkelig brune og gode på direkte varme.

Så jekker du opp 2 stk litt kraftige øl. Porter eller en pale ale anbefales. Den en flaska ta du selv, den andre går oppi et dypt aluminiumsfat sammen med 2 skivede sjalottløk. Legg pølsene oppi dette ølbadet og sett det under lokk i grillen på svak varme slik at det akkurat syder i ølet. Etter 10 minutt er de helt knall. Server pølsene med løken som er trukket ølet.

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av oppskriften fra kjendiskokk Trond Moi)

35


RØYKOVN

RØYKING TIL ET NYTT NIVÅ 36


EKSKLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FINNER DU BAK I KATALOGEN)

RØYKOVN Alle som liker aromaen av røkt fisk og kjøtt, eller bare nyter en trdisjonell grillopplevelse, vil elske APOLLO®. Den fleksible «alt-i-et» grill og røkovnen APOLLO® fungerer både som kullgrill og røkovn.

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon Apollo 300)

RØYKOVN STANDARD FUNKSJONER

ACCU-PROBETM innebygd termometer

Dører som gir god tilgjengelighet

Ekstra kammer

Solide håndtak

AS300K-1 Røykeovn Apollo 300 Varenr.: 85-9518 (AS300K-1) Kr 4 495,Røykeflis

Ventiler for temperaturkontroll

37


Kapasitet for å grille til

17 personer

Høyde: 120 cm

Total grillflate: 1830 cm²

Bredde: 49,5 cm

Dybde: 49,5 cm

AS300K-1 Uansett om du er en entusiastisk nybegynner eller en erfaren grillmester, er ingen grillreportoar komplett uten Napoleon Apollo™ kullgrill og vannrøyker. De tre lagdelte kammerene gjør det enkelt og forvandle den fra en komplett røykeovn til en liten kullgrill på et øyeblikk. Røyken sirkuleres rundt maten og gir en delikat røyksmak til kjøtt, oster og alt annet du kunne tenke deg å røyke.

1

Apollo® grill og røykeovn kan brukes til våt- og tørrrøyking eller som kullgrill med lokk

2

Bærbar grill/røykovn, takket være et solid håndtak

3

Det øverste lokket inneholder en horisontal bjelke med 5 kjøttkroker for å henge fisk, kjøtt og pølser

4

Hengslede, tette dører gir enkel tilgang til vannbadet og kullgruven

5

Hvert grill/røykkammer inneholder en 48 cm rist (AS200K-1: 41 cm)

6

Flere ventiler for optimal temperaturkontroll

7

Små hull som passer perfekt for ekstra termometere

3

2

6

4 1 5

Ø:48 cm 7

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIMITED

WARRANTY

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY

GAR

5

L

LIMITÉE DU

3 YEAR 38

L

GARANTIE

LIMITED

LIFETIME

GAR

10

GAR

3

L


d e a / n S i a r u a s M MANGE PERSONER

LETT

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

Hollandsk-indonesisk kryddersausmarinade 1 dl olivenolje 1 dl hakkede tomater 1 finhakket sjalottløk 2 fedd hvitløk 1 tomat 1/2 sitron 1 dl hakkede salte peanøtter 1 ts karri 1 ts spisskummen (eng. cumin) 1 ts hakket ingefær Fremgangsmåte: Bland alle ingrediensene og spe med oljen. Finhakk hvitløken og ha den i sammen med saft og skall av sitron. Grovhakk tomaten før den has i. Mariner svine- eller oksekjøtt, kylling eller gjerne også laks eller breiflabb i denne smakfulle marinaden i ett døgn. Man kan også bruke marinaden som en saus på grillet mat.

39


BÆRBARE GASSGRILLER

GRILLING HVOR SOM HELST 40


BÆRBAR GASSGRILL Bli kongen av din neste picknik med Napoleon Travel Q PRO™. Grill inntil 20 hamburgere på en gang på den 1840 cm2 store støpejernsristen. Et kompakt design gjør grillen enkel i bruk og lett å transportere med seg. Grillen har et høyt og vindskjermene lokk som holder godt på varmen og JETFIRETM tenningsystem gjør grillen enkel å tenne selv i vind.

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av bærbare gassgriller fra Napoleon)

BÆRBAR GASSGRILL STANDARD FUNKSJONER

JETFIRETM tenningssystem

PRO285 Gassgrill Pro Travel Q Varenr.: 85-9526 (PRO285-BK-NO) Kr 3 995,WAVE™ grillrist i porselensemaljert støpejern

To brennere i rustfritt stål for direkte eller indirekte grilling

PRO285X

PRO285-STAND

Gassgrill Travel PRO285X

Stativ til Pro Travel Q (ikke inkl. grill)

Varenr.: 422041 (PRO285X-BK-NO) Kr 4 995,-

Varenr.: 85-9527 (PRO285-STAND-CE) Kr 1 895,Ergonomiske kontrollknapper

41


Med 2 brennere Kapasitet for å grille til

9 personer

Høyde: 38 cm

Total grillflate: 1840 cm²

Bredde: 74 cm

Dybde: 47 cm

PRO285 Avtagbar portabel gassgrill med 2 brennere. Doble brennere i rustfritt stål. WAVETM rist i porselensemaljert støpejern. JETFIRETM tenner. ACCU-PROBETTM temperaturmåler. Kompakt design og enkel i bruk. Stor stekeflate på 1840 cm2 med rist i porselensemaljert støpejern. Høyt, vindskjermende lokk som holder godt på varmen. Sidehåndtak for enkel bæring. 1

Ergonomisk varmeavisende håndtak

2

Doble brennere i rustfritt stål

3

ACCU-PROBETM innebygd termometer

4

Holdbart, høyt WEATHERGUARDTM lokk i støpt aluminium

5

WAVE grillrist i porselensemaljert støpejern

6

Krydderholder i rustfritt stål med integrert flaskeåpner

7

Robuste kroker til å henge grillutstyr og annet tilbehør (PRO285X)

8

TM

Elegant frontpanel som skjuler gassbeholderen

9

Store, værbestandige hjul og stabile ben i pulverlakkert rustfritt stål (PRO285X)

10 Praktiske håndtak 11 0,9 m slange og regulator for gassflasker på 5 og /eller 8 kg

7 6

12 Spesielt kompakt design, enkel montering og lett håndtering

8 3 2

4

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

GARA

10 A

LIMI

5 1

5 YEAR LIMITED

54 cm

10

37 cm

11 12

PRESIDENT’S LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

PRO285 -STAND

GARANTIE

9

WARRANTY

GARA

5A

LIMI

LIMITÉE DU

Sammenleggbart trallesett til 85-9526. Avtagbare3 YEAR WARRANTY sidebord med kroker til 3 redskap o.l. Store, to-delte hjul | ANS med solide stålben.YEAR Krydderhylle i rustfritt stål. Integrert flaskeåpner. LIMITED

GARA

3A

LIMI

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

42

1 YEAR LIMITED

WARRANTY

GARA

1A

LIMI


EKSKLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FINNER DU BAK I KATALOGEN)

Pizzastein

Stekeplate i støpejern

Varmerist

43


Med 2 brennere Kapasitet for å grille til

9 personer

Høyde: 95 cm

Total grillflate: 1840 cm²

Bredde: 112 cm

54 cm

TRAVEL Q 285X

1

Doble brennere i rustfritt stål

2

Kompakt design

3

ACCU-PROBETM solid termometer

4 5 6

3 1

37 cm

Napoleon Travel Q™ gassgrill har satt en ny standard for portabel grilling. Grill inntil 18 hamburgere samtidig! To individuelt kontrollerte brennere i rustfritt stål gir en effekt på opptil 3,5kW. Vindskjermende lokk som holder godtpå varmen. Napoleon Travel Q 285X har vært vinner av 2 prestisjefylte priser. Med sitt kompakte innovative design har denne grillen alt du trenger for grilling hvor som helst. Tralle med innovativt saksedesign for enkel transport. Lokket har låsemekanisme og trallen kan lett foldes sammen og henges på vegg under lagring. B:112 D:51 H:95 cm (stående). Vekt: ca 13 kg.

2

6 5 4 8

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

JETFIRE™ tenner PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY 9

Låsbart lokk

44

Slås lett opp

8

Tilkobling til standard husholdningsflasker

9

Innovativ vogn med funksjonelt saksedesign som gjør at den er lett å transportere og sette opp

LIMITÉE

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

5 ANS

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

7

GARANTIE

10 ANS

7

LIMITED

WAVETM grillrist i porselensemaljert støpejern

Dybde: 51 cm

3 ANS

3

YEAR | ANS

TQ285X

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

1 YEAR LIMITED

WARRANTY

GARANTIE Gassgrill

TravelQ 285X 2 brennere og stativ 1Varenr.: AN 422127 (TQ285X-BK-1) LIMITÉE

Kr 4 995,-


45


Med 2 brennere Kapasitet for å grille til

9 personer

Høyde: 39 cm

Total grillflate: 1840 cm²

Bredde: 61 cm

Dybde: 49 cm

TRAVEL Q 285 Napoleon Travel Q™ gassgrill har satt en ny standard for portabel grilling. Ikke la størrelsen lure deg, denne grillen kan skryte av en stekeflate på 1840 cm2, hvilket betyr at du kan grille inntil 18 hamburgere samtidig! To individuelt kontrollerte brennere i rustfritt stål gir en effekt på opptil 3,5kW. Vindskjermende lokk som holder godt på varmen. Lokk med låsemekanisme og innfellbare bein. B:60 D:49 H:35 cm (stående). B:60 D:49 H:27 cm (sammenlagt). Vekt: ca 13 kg. 1

Doble brennere i rustfritt stål

2

Kompakt design

3

ACCU-PROBETM solid termometer

4

JETFIRE™ tenner

5

WAVETM grillrist i porselensemaljert støpejern

2

3

6

1

6

Låsbart lokk og innfellbare bein

7

Slås lett opp

8

Tilkobling til standard husholdningsflasker

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

5 5 YEAR LIMITED

WARRANTY8

4 PRESIDENT’S LIMITED

À VIE PRÉSIDENT

5 ANS LIMITÉE

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

3 ANS

3

7

37 cm

46

GARANTIE

LIMITÉE DU

LIMITED

54 cm

LIMITÉE

GARANTIE

WARRANTY

LIFETIME

GARANTIE

10 ANS

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

TQ285 (Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon TravelQ 285)

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

Gassgrill TravelQ 2 brennere Varenr.: 85-9521 (TQ285) Kr 3 495,-

LIMITED

1 AN


Kapasitet for å grille til

9 personer

Høyde: 38 cm

Total grillflate: 1840 cm²

Bredde: 74 cm

Dybde: 47 cm

TRAVEL Q PRO 285E Napoleons TravelQ ™ PRO285 elekrisk grill er stilig, helsort og i støpt aluminium. Ekstra høyt lokk gjør at du kan ta portabel grilling til gourmetnivået. Med det vindskjermende lokket vil man holde godt på varmen. Sterk varmespredning, og du vet at det er en Napoleon med den ikoniske WAVE™-grillristen med de særegne svimerkene. Med grillrist i porselensbelagt støpejern får man jevn varme og en non-stick overflate for maten. Termostaten og brennerne er avtagbare for rask og enkel rengjøring. Enkel å bære og å sette opp, så denne grillen er perfekt for enhver anledning.

1

1500W grillelement

2

Kompakt design

3

ACCU-PROBETM solid termometer

4

Justerbar varmekontroll

5

WAVE grillrist i porselensemaljert støpejern

6

Høyt lokk for grilling av større stykker

7

Solide håndtak for enkel flytting

8

Tilkobling til 23V

9

Passer til stativ PRO285-STAND (85-9527)

6 5

3 2 8

1

TM

4

9

7

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

54 cm

LIMITED

GARANTIE

10 ANS LIMITÉE

37 cm

PRO 285E

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon TravelQ PRO285E)

GARANTIE 5 YEAR Grill PRO 285E elektrisk sort 5 ANS WARRANTY LIMITED

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

Varenr.: 422118 (PRO285E-BK-NO) GARANTIE À Kr VIE3 995,-

LIMITÉE

LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR LIMITED

GARANTIE

3 ANS

47


FLAMMEBORD

48


BORD MED FLAMMEGROP 1

Bordet er i rustfri aluminiumkonstruksjon for lettvekt mobilitet og værbestandighet

2

“Easy Start” tenningssystem for lett og rask bruk

3

Sikkerhetsventil som slår av gassen dersom flammen slukkes

4

Flammegrop i rustfritt stål fylt med Topaz-glass for vakker refleksjon

5

Oppbevaring for propantank inni bordet (Leveres med regulatorsett)

6

Leveres komplett med bord, brenner, lokk til flammegrop og Topazglass

7

Maks flamme effekt 11,5 kW.

Glasskjerm kvadratisk til bord 422049 Varenr.: 422051 (GPFSE-WNDSCR) Kr 1 495,-

7

1 3

6

2 4

Glasskjerm rektangulært til bord 422048 Varenr.: 422050 (GPFRE-WNDSCRN) Kr 1 495,-

5 (Scan QR-koden og få en videopresentasjon av Napoleon Hampton bord med flammegrop)

Bord med flammegrop 80x125 cm Varenr.: 422048 (Hampton grey rectangular) Kr 9 995,49


GRILLTREKK

50

Grilltrekk til T325

Grilltrekk til T410

Grilltrekk til T495

Grilltrekk til Travel/Pro285X

Varenr.: 422089 (61326) Kr 699,-

Varenr.: 422091 (61410) Kr 749,-

Varenr.: 422094 (61495) Kr 799,-

Varenr.: 422088 (61288) Kr 749,-

Grilltrekk til R365

Grilltrekk til R425

Grilltrekk til 485-serien

Grilltrekk til R525 m/sidebord oppe

Varenr.: 422090 (61365) Kr 899,-

Varenr.: 422092 (61425) Kr 899,-

Varenr.: 422093 (61485) Kr 899,-

Varenr.: 422122 (61525) Kr 999,-

Grilltrekk til 500-serien

Grilltrekk til PRO665

Grilltrekk til PRO825

Varenr.: 422095 (61500) Kr 999,-

Varenr.: 422052 (61665) Kr 999,-

Varenr.: 422098 (61825) Kr 1 495,-

Grilltrekk til PRO605 kullgrill Varenr.: 422110 (61605) Kr 999,-


Grilltrekk til kulegriller

Grilltrekk til Travel PRO 285

Grilltrekk til 410-Triumph

Varenr.: 85-9551 (63910) Kr 790,-

Varenr.: 85-9577 (68287) Kr 749,-

Varenr.: 85-9552 (68411) Kr 749,-

Grilltrekk til kullgriller

Trekk til flammebord, kvadratisk

Trekk til flammebord, rektangulært

Varenr.: 422103 (61911) Kr 749,-

Varenr.: 422099 (61852) Kr 849,-

Varenr.: 422100 (61853) Kr 849,-

GRILLTREKK 500Dx500D UV-resistent polyester. Miljøvennlig PU foring. Møter REACH-kravene. Ventilasjonsområder på begge sider for å unngå mugg. Strammestropper. Doble sømmer for å unngå vanninntregning. Kroker for oppheng av trekk. Pakning med måldiagram.

Trekk til røkeovn Apollo 300 Varenr.: 422028 (68900) Kr 499,-

GRILLTREKK TIL KULLGRILL Napoleon grilltrekk i god kvalitet. 600x600D polyester med innvendig PVC-belegg. UV-beskyttet og falmer derfor ikke. Trekket har håndtak, strammestropp og ventilasjonsstripe for å unngå fuktskader og soppangrep. 51


TILBEHØR

52

Grillrens 3-i-1 500 ml

Grillbeskytter 500ml

Grillrens EXTREME 500ml

Avfetter, renser og polerer grillen din. Varenr.: 422029 (10234) Kr 129,-

Beskytter grillen mot rustangrep og misfarginger. Varenr.: 422030 (10235) Kr 199,-

Må kun brukes på grillristen UTENFOR grillen Varenr.: 422031 (10236) Kr 199,-

Tubebørste

Skrape til grillrist

Skurebørste

Grillbørste m/flaskeåpner

Til rensing av brennrørene på grillen. Varenr.: 422006 (62005) Kr 149,-

En solid skrape med buet form Varenr.: 422007 (62031) Kr 169,-

En skurebørste med godt håndtak Varenr.: 422005 (62002) Kr 35,-

Varenr.: 85-9571 (62012) Kr 79,-

Grillbørste bustfri

Grillbørste Super Wave

Grillbørste stor

Børstehoder 2-pk

Varenr.: 422064 (62009) Kr 149,-

Varenr.: 422039 (62013) Kr 149,-

Kraftig grillbørste til 2-håndsgrep. Varenr.: 422008 Kr 249,-

Passer til skrubb varenr. 422008. Varenr.: 422016 Kr 129,-

Grillbørste bustfri Varenr.: 422125 (62055) Kr 149,-


Grillbørste stålbust

Grillbørste m/skrape 45 cm

Grillbørste med messingbust

Varenr.: 85-9547 (62118) Kr 99,-

Varenr.: 422121 (62056) Kr 149,-

Varenr.: 422126 (62052) Kr 179,-

Rotisseriesett til PRO665

Rotisseriesett til LEX605/730

Rotisseriesett til 485/500 serien

Rotisseriesett til PRO825

Varenr.: 85-9580 (69632) Kr 2 495,-

Varenr.: 422105 (69332) Kr 2 195,-

Varenr.: 85-9556 (69232) Kr 1 995,-

Varenr.: 422033 (69532) Kr 2 995,-

Rotisseriekurv i stål

Kyllinggriller i stål

Fjærkresaks stål

Marineringssprøyte i stål

Varenr.: 85-9564 (56021) Kr 149,-

Varenr.: 422057 (55077) Kr 279,-

Varenr.: 422070 (64000) Kr 699,-

Rotisseriesett Rogue-griller Varenr.: 422106 (69812) Kr 1 695,-

Varenr.: 422056 (55028) Kr 239,-

53


TILBEHØR

54

Maisgafler 8pk stål

Varmehylle til TravelQ PRO285

Varmehylle til kullgriller Ø:57 cm

Stekeplate stål med kant

Varenr.: 422080 (70041) Kr 149,-

Varenr.: 422075 (71285) Kr 399,-

Varenr.: 85-9573 (71022) Kr 399,-

Varenr.: 422059 (56018) Kr 1 495,-

Stekeplate støpejern m/håndtak

Grillrist tosidig 44x24 cm

Grillplate tosidig 46x34 cm

Stekeplate støpejern Rogue 365/425

Varenr.: 85-9570 (56008) Kr 399,-

Til Napoleon Triumph 495, 410 og 325. Varenr.: 85-9565 (56060) Kr 549,-

Til Prestige 500-serien, LE 485 og LEX 485. Varenr.: 85-9546 (56040) Kr 649,-

Varenr.: 422087 (56365) / 422063 (56425) Kr 599,-

Stekeplate støpejern til TravelQ 285

Håndtak til grillrist

Grillkullrist til gassgriller

Kurv til grillkull 2 pk

Passer alle Travel og Travel PRO griller. Varenr.: 422062 (56080) Kr 599,-

Varenr.: 422068 (62121) Kr 89,-

Varenr.: 422032 (67731) Kr 599,-

Varenr.: 85-9544 (67400) Kr 299,-


Grillkullstarter

Grillkullstarter sammenleggbar

Røykerør

Røykesett til Napoleon grill

Varenr.: 85-9545 (67800) Kr 299,-

Varenr.: 422120 (67801) Kr 249,-

Varenr.: 85-9557 (67011) Kr 249,-

Et assortert utvalg av røykflis. Varenr.: 422012 (67020) Kr 349,-

Grillplanke Lønn/Sedertre

Røykflis kirsebærtre/lønnetre

Skjærebrett m/skåler 46x33 cm

Skjærebrett med kniv trefarget

Legg planken i bløt i ca. 24 timer før grilling Varenr.: 422013 (67035) / 85-9562 (67032) Kr 119,-

Varenr.: 85-9561 (67005) / 85-9560 (67002) Kr 129,-

Anti-bakteriell overflate av bambus. Varenr.: 85-9541 (70012) Kr 649,-

Varenr.: 422124 (70039) Kr 649,-

Kokkekniv

Biffkniv

Bollesett à 3 stål med silikonlokk

Hamburgerpresse

Perfekt for nesten alt til grillen. Varenr.: 422002 (55202) Kr 549,-

En veldig god biffkniv med delvis tagget egg. Varenr.: 422003 (55208) Kr 99,

Varenr.: 422081 (70042) Kr 599,-

Lag perfekte hamburgere med fyll. Varenr.: 85-9569 (70060) Kr 299,-

55


TILBEHØR

56

Wok rustfritt stål Ø:30 cm

Pizzastein 2-pk Ø:25 cm

Pizzastein rektangulær 34x51 cm

Pizzaspade

Varenr.: 422019 (70028) Kr 799,-

Varenr.: 422025 (70000) Kr 299,-

Varenr.: 422026 (70008) Kr 549,-

Varenr.: 422027 (70003) Kr 499,-

Grillforkle/Grillforkle sort bomull

Grillhanske m/silikongrep Napoleon

Grillhansker

Grillhåndkle med karabinkrok

Varenr.: 422009 (62135) / 422069 (62131) Kr 449,-/ 249,-

Varenr.: 422011 (62145) Kr 289,-

Varenr.: 422010 (62140) Kr 699,-

Varenr.: 85-9572 (62150) Kr 199,-

Steketermometer digitalt

Digitalt trådløst termometer Varenr.: 85-9549 (70006) Kr 549,-

Termometer Accuprobe

Temperaturfølere 2pk til Accuprobe

Varenr.: 422004 (61010) Kr 249,-

Varenr.: 422084 (70077) Kr 1 195,-

Varenr.: 422085 (70078) Kr 349,-


Pepperkvern / Saltkvern

Redskapsoppheng kullgriller

Lykt 2 pk LED-lys

Halogenlampesett PRO serien

Varenr.: 422014 (70004) / 422015 (70005) Kr 289,-

Varenr.: 422109 (55100) Kr 119,-

Festes pĂĽ lokket til grillen eller grillredskapene Varenr.: 85-9575 (70021) Kr 199,-

Varenr.: 422108 (PRHLKT) Kr 299,-

Matpinsett PRO

Stekespade Pro

Stekespade bred

Stekespade Flexi

Varenr.: 422055 (55024) Kr 249,-

Varenr.: 422072 (70010) Kr 249,-

Varenr.: 422073 (70017 Kr 299,-

Varenr.: 422083 (70040) Kr 129,-

Grillsett 2 deler

Grillsett 2 deler Varenr.: 85-9540 (70022) Kr 349,-

Grillutstyrsett 3 deler til Travel Q

Stekeklype

Varenr.: 422076 (70032) Kr 259,-

Varenr.: 422018 (70024) Kr 249,-

Varenr.: 422001 (55019) Kr 299,-

57


TILBEHØR

58

Grillredskaper Pro-sett à 3 deler

Grilltang auto-lukk 40 cm

Grillpensel rustfritt stål

Grillpensel 35 cm

Varenr.: 422123 (70034) Kr 399,-

Varenr.: 85-9542 (55015) Kr 159,-

Varenr.: 422053 (55005) Kr 139,-

Varenr.: 85-9543 (70018) Kr 99,-

Grilltang 38 cm stål

Aluminiumsformer 5 pk. 14x12 cm

Aluminiumsformer 5pk. 36x20 cm

Regulatorsett med slange

Varenr.: 422054 (55011) Kr 189,-

Til bruk som dryppfat under grillen. Varenr.: 85-9550 (62007) Kr 59,-

Til bruk som dryppfat under grillen. Varenr.: 85-9566 (62008) Kr 119,-

Slange og regulatorsett med gjenger i messing. Passer til alle Napoleon gassgriller. 90 cm slange. Varenr.: 4220100 Kr 498,-


TILBEHØR MANGE PERSONER

LETT

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

Kryddersmør 200 g mykt smør 1 finhakket sjalottløk 1 finhakket hvitløksfedd 1 ts hakket ingefær 1/3 ts hakket chili 1 ss hakket frisk dill 1 ts flaksalt 1/2 ts svart pepper 1 lime (saft og skall) Fremgangsmåte. Ha smøret i en bolle og pisk alle ingrediensene godt sammen med det. Bruk smøret mykt og legg det på under grilling av fisk og eller etter at kjøttet er ferdig grillet.

Grillet avocado: 4 avocado 1 lime 4 ss extra god olivenolje Litt flaksalt og nykvernet svart pepper Fremgangsmåte: Sørg for at du kjøper avocadoer som er litt harde. Det er det vanligvis ikke vanskelig å få tak i. Del dem i fire og fjern steinen. La skallet sitte på. Grill dem på en glovarm grill i 2 min på hver kjøttside og ha dem over på et fat. Sprinkle med skall og saft av lime samt olje. Krydre med litt salt og pepper. Ha gjerne på litt pesto også.

(Scan QR-koden og få en videopresentasjon av oppskriften fra kjendiskokk Trond Moi)

59


Effekt (kW): Brennere:

2

Effekt:

11.3

Brennere:

Effekt (kW) 15.45

2

Brennere:

3

Effekt: 15.45 Brennere:

3

Effekt:

15.45

Brennere:

3

Effekt: Brennere:

15.45 5

Effekt: Brennere:

15.45 5

Effekt: Brennere:

15.45 6

Total lengde: 121 cm

Total lengde: 121 cm

Total lengde: 130 cm

Total lengde: 130 cm

Total lengde: 130 cm

Total lengde:

144 cm

Total lengde: 144 cm

Total lengde: 144 cm

Total dybde: 64 cm

Total dybde: 64 cm

Total dybde: 64 cm

Total dybde: 64 cm

Total dybde:

Total dybde:

64 cm

Total dybde:

Total dybde:

Effekt: Brennere:

60

9.5

25.7 4

Effekt: Brennere:

25.7 4

Effekt: Brennere:

25.7 4

64 cm

Effekt:

31

Effekt:

Brennere:

5

Brennere:

38.6 6

64 cm

Effekt (kW): Brennere:

22.2 3

Total lengde: 163 cm

Total lengde: 163 cm

Total lengde: 169 cm

Total lengde: 195 cm

Total lengde: 239 cm

Total lengde: 153 cm

Total dybde: 67 cm

Total dybde: 67 cm

Total dybde: 67 cm

Total dybde: 65 cm

Total dybde: 65 cm

Total dybde: 69 cm

64 cm


Diameter: 57 cm

Diameter: 57 cm

Diameter: 57 cm

Weight: 100 kg

Total lengde: 70 cm

Total lengde: 72 cm

Total lengde: 114 cm

Total lengde: 171 cm

Total dybde: 59 cm

Total dybde: 59 cm

Total dybde: 73 cm

Total dybde: 63 cm

Effekt: 4.1 kW Brennere:

2

Effekt: 4.1 kW Brennere:

2

Effekt: 4.1 kW Brennere:

2

Effekt: 4.1 kW Brennere:

2

Effekt: Brennere:

4.1 kW 2

Total lengde: 61 cm

Total lengde: 112 cm

Total lengde: 74 cm

Total lengde: 74 cm

Total lengde: 124 cm

Total dybde: 49 cm

Total dybde: 51 cm

Total dybde: 47 cm

Total dybde: 47 cm

Total dybde:

Diameter: 48 cm Total lengde: 50 cm Total dybde: 50 cm

51 cm

61


15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

KVALITET OG GARANTI 10 ANS GARANTIE LIMITÉE

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

5 ANS

LIMITED

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE Begrenset livstidsgaranti PRÉSIDENT Gjelder Prestige/PRO Cart og innebygget modeller 3 YEAR LIMITED

WARRANTY

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITÉE DU

LIMITED

GARANTIE

3 ANS

LIMITÉE Livstidsgaranti: 3 Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, YEAR | ANS Porselensemaljert lokk, rustfritt stål grillrister 10 års full garanti, pluss 50 % rabatt på livstid: GARANTIE PRESIDENT’S LIMITED Rustfritt stål brennere, porselensemaljerte grillrister GARANTIEÀ VIE 1 YEAR LIMITÉE DU LIFETIME LIMITED 1LIMITÉE AN PRÉSIDENT WARRANTY 5 års full garanti, pluss 50 % rabatt på livstid: WARRANTY Rustfritt stål flammetemmere, rustfritt stål infrarød bakre brenner, keramisk infrarød brennere (ikke deksel) 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer. LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

GARANTIE 10-års begrenset garanti 10 ANS

Gjelder Triumph, Legend og TravelQTM 285-serien (inkl. PRO285) LIMITÉE

10 års garanti: Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, porselensGARANTIE 5 YEAR LIMITED 5LIMITÉE ANS emaljert lokk. WARRANTY 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Malte stållokk, rustfritt stål brennere, porselensemaljerte grillrister. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Rustfritt stål grillrister. GARANTIE 3 YEAR 2 års garanti: Alle andre LIMITED 3 ANSdeler bortsett fra batterier og lyspærer. WARRANTY

LIMITÉE

3

YEAR | ANS

15 YEAR LIMITED

WARRANTY

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

10 YEAR 15-års begrenset garanti 10 ANS GARANTIE

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

WARRANTY Gjelder LE, LEX (Cart og innebygget mod.), Rogue® og PRO605CSS

1 YEAR

LIMITÉE

LIMITED

WARRANTY

15 års garanti: Aluminium støpegods / rustfritt stål GARANTIE base, rustfritt stål lokk, 5 YEAR LIMITED ANS PorselensemaljertWARRANTY lokk, rustfritt stål5grillrister LIMITÉE GARANTIE PRESIDENT’S LIMITED 10 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: ÀLIMITÉE VIE GARANTIE DU LIFETIME WARRANTY PRÉSIDENT Rustfritt stål brennere. ÀLIMITÉE VIE DU PRÉSIDENT 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 10 år: Rustfritt stål flammetemmere, porselensemaljerte grillrister. GARANTIE 3 YEAR LIMITED keramisk infrarød brennere (ikke deksel) 3 LIMITÉE ANS WARRANTY 3 og lyspærer. 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier 15 YEAR YEAR | ANS

S

ME

LIMITED

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

NS

LIMITED

WARRANTY

3 YEAR LIMITED

WARRANTY

10 YEAR LIMITED

WARRANTY

1 YEAR 1 YEAR WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

LIMITED

10WARRANTY års garanti:

1 AN

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

62

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY

LIMITÉE

3 ANS LIMITÉE

10-års begrenset garanti 10 ANS GARANTIE

Gjelder OasisTM og innebyggingskomponenter, inkl. drop-in sidebrennere LIMITÉE

GARANTIE

1 AN LIMITÉE

Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål brennere. GARANTIE 5 YEAR LIMITED 5 ANS 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: WARRANTY LIMITÉE Keramisk infrarød brennere (ikke deksel) rustfritt stål lokk, dører og skuffeseksjoner. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Hengsler, skinner og kabinetter. GARANTIE 3 YEAR 2 års garanti: Alle andre LIMITED 3 ANSdeler bortsett fra batterier og lyspærer. WARRANTY

3

LIMITÉE

Gjelder kullgriller i Kettle-serien og GARANTIE ® Apollo 1 ANrøykeovner

10 års garanti: Porselensemaljert lokk og bunn. GARANTIE 5 YEAR LIMITED 5LIMITÉE ANS 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: WARRANTY Trekkjusteringssystem. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Forkrommede grillrister. 2 års garanti: Alle andre deler. GARANTIE

TY ÉE

GARANTIE

GARANTIE

10 ANSbegrenset garanti 10-års

LIMITÉE


WARRANTY

LIMITED

GARANTIE

10 ANS

LIMITED

LIMITÉE

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

5 ANS

LIMITED

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

3

GARANTIE Begrenset livstidsÀ VIE garanti

15-års begrensetGARANTIE 10 YEAR 15 YEAR 10 YEAR garanti 10 ANS WARRANTY

15 YEAR

LIMITED

LIMITED

LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

Gjelder Prestige/PRO Cart og innebygde 3 YEAR LIMITED modeller WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

WARRANTY Gjelder LE, LEX (Cart og innebygde mod.), GARANTIE Rogue® og 3 LIMITÉE ANS PRO605CSS

YEAR | ANS PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE 1 YEAR LIMITED

LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

WARRANTY

5 YEAR

GARANTIE LIMITÉE

PRESIDENT’S

LIMITÉE

YEAR | ANS

10 års full garanti, pluss 50 % rabatt på livstid: Rustfritt stål brennere, porselensemaljerte grillrister. 5 års full garanti, pluss 50 % rabatt på livstid: Rustfritt stål flammetemmere, rustfritt stål infrarød bakre brenner, keramisk infrarød brennere (ikke deksel) 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer.

LIMITÉE

3 YEAR

PRESIDENT’S

LIMITÉE DU

LIFETIME

À VIE PRÉSIDENT

GARANTIE

3 ANS

LIMITED

5

GARANTIE

WARRANTY PORCELAINIZED CAST LIMITÉE IRON

COOKING GRIDS REPLACEMEN

3

LIMITED

WARRANTY

5 YEAR

5 ANS

LIMITED

10 YEAR

5

LIMITED

10-års begrenset GARANTIE garanti 10 ANS LIMITÉE

Gjelder OasisTM og innebyggingskomponenter, inkl. drop-in sidebrennere GARANTIE

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

5 ANS

CERAMIC INFRARED BURNER

WARRANTY REPLACEMEN T

LIMITÉE

+5 YEAR 50% PARTS COVERAGE

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITÉE

3 ANS

LIMITED

T

LIMITED

3 ANS

3

+5 YEAR 50% P ARTS COVERAGE

YEAR | ANS

YEAR | ANS

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

CERAMIC INFRARED BURNER REPLACEMEN T +10 YEAR 50% P ARTS COVERAGE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

Livstidsgaranti: Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, porselensemaljert lokk, rustfritt stål grillrister.

GARANTIE

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

YEAR

5

LIMITÉE

5 YEAR

WARRANTY

3 ANS

Gjelder kullgriller i Kettle-serien og Apollo® røykeovner

WARRANTY

LIMITED

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

5 ANS

LIFETIME

3 YEAR

LIMITED

GARANTIE

LIMITED

LIMITÉE DU

WARRANTY

LIMITED

5 YEAR PRESIDENT’S

3

YEAR | ANS

LIMITÉE

10-års begrenset GARANTIE 15 YEAR garanti 10 ANS WARRANTY

10 YEAR

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIMITÉE

Gjelder Triumph, Legend og TravelQTM 285-serien (inkl. PRO285)

GARANTIE

LIMITED

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

5 ANS

LIMITED

WARRANTY

À VIE

LIMITED

GARANTIE

LIFETIME 1 AN WARRANTY

3

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITED

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

10-års begrenset GARANTIE 15 YEAR garanti 10 ANS WARRANTY

LIMITED

YEAR

10 YEAR

WARRANTY

YEAR

15 YEAR

15 års garanti: Aluminium støpegods / rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, porselensemaljert lokk, rustfritt stål grillrister. 10 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Rustfritt stål brennere. 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 10 år: Rustfritt stål flammetemmere, porselensemaljerte grillrister. keramisk infrarød brennere (ikke deksel) 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer.

1 AN

1 YEAR

GARANTIE

1 YEAR

GARANTIE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITÉE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

1 AN

10 års garanti: Aluminium støpegods, rustfritt stål base, rustfritt stål lokk, porselensemaljert lokk. 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Malte stållokk, rustfritt stål brennere, porselensemaljerte grillrister. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Rustfritt stål grillrister. 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer.

LIMITED

1 AN

10 års garanti: Porselensemaljert lokk og bunn. 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Trekkjusteringssystem. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Forkrommede grillrister. 2 års garanti: Alle andre deler.

LIMITED

1 AN

10 års garanti: Aluminium støpegods,  rustfritt stål base, rustfritt stål brennere. 5 års full garanti pluss 50 % rabatt i 5 år: Keramisk infrarød brennere (ikke deksel) rustfritt stål lokk, dører og skuffeseksjoner. 3 års full garanti pluss 50 % rabatt i 7 år: Hengsler, skinner og kabinetter. 2 års garanti: Alle andre deler bortsett fra batterier og lyspærer.

63


“Trenden er at grillsesongen nå strekker seg ut over sommersesongen også i Norge. Det grilles hele året. Vi trenger derfor griller som “tåler en støyt” med god kvalitet og flere funksjoner. Med grill fra Napoleon løftes grillopplevelsen til et nytt nivå. Robust materiale, fine detaljer og flere funksjoner gjør at jeg kan gå god for Napoleon som den beste grillen på det norske markedet”

64

Lohnelia 2, 4642 Søgne | Tlf: 38 18 56 00 Faks: 38 18 56 01 | E-post: post@festival.no | www.festival.no

Med forbehold om utsolgte varer, manglende leveranse, fargeavvik, trykk- og bildefeil.

NAPOLEON - FEIRER OVER 40 ÅR MED KVALITETSGRILLER

Profile for Festival AS

2019 Napoleon Norge  

2019 Napoleon Norge