__MAIN_TEXT__

Page 1

PIGMENT - Sortiment 2018/2019 GRATIS PIGMENT 2018 KATALOG Ønsker du gratis disk eksemplar av vårt nye Pigment katalog? Vennligst fyll ut skjema HER


Hvorfor skal du velge Pigment? Bredden på sortimentet dekker de aller fleste behov for valg av hensiktsmessige verktøy til oppussingsjobber. Informasjon og bruksområder på de forskjellige produktene finner du i denne katalogen og på vår hjemmeside www.festival.no. Pigment utvides jevnlig med nye og innovative produkter og vil alltid være et naturlig valg for både profesjonelle og private brukere. * Alle Pigment-produktene gjennomgår strenge kvalitetskrav og blir utsatt for omfattende tester før de forlater fabrikken. Fabrikk og logistikk er kostnadsoptimert på det sterkeste, noe som gjør at Pigment blir et naturlig prisgunstig valg. * Pigment pensler leveres med høyeste kvalitet av syntetisk bust som har meget god oppsugingsevne og holder godt på malingen. Dette sikrer at man arbeider raskt og unngår søl. * Pigment pensler blir produsert på en måte som holder busten samlet og gir derfor en jevn påføring. Busten forblir rett ved bruk og også etter rengjøring. * Pigment pensler mister ikke hår. Busten er limt med et epoxybasert lim og kontrolleres nøye. Både under produksjon og ved herding. Busten gjennomgår til slutt en rens for å fjerne eventuelle løse hår. * Pigment pensler har en kombinasjon av ulike bust-profiler for å sikre jevn fordeling av maling og lakk. Den høye tettheten av hår gjør også at man dekker store flater ved hvert dypp og man arbeider vesentlig raskere. * Pigment ruller har et variert utvalg av rullesett og løse ruller som dekker alle behov. Sortimentet består av et utvalg av små stickruller og ruller for standard rullehåndtak. * Pigment-rullene blir utsatt for tester som sikrer at vev ikke løsner under bruk. * Pigment rullehåndtak er ergonomisk utformet og vil passe på Pigment teleskopstenger. * Pigment skraper/sparkelskjeer har gjennomgående karbon/stålblader og ergonomisk riktig utformede håndtak.

PRIS, KVALITET OG FUNKSJONALITET!

2


Pigment beispensel er perfekt til utvendig maling og beis. Egner seg også godt til innvendig panel og lignende. 100 % av busten er av rund profil som gjør at den er lett å jobbe med og retter seg godt opp igjen og fører til et minimum av hårtap. De runde hårene går ut i en spiss og vil derfor gi et meget jevnt resultat. Busten er produsert av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling og beis. Lengden på bust er 5,8 mm som gir oppsugingsevne og bidrar til at arbeidet blir effektivt utført. Håndtaket er av lettvekts polypropylen og er godt å holde i, samt at det er integrert en krok slik at penselen kan plasseres på kanten av malerspannet. Håndtaket passer på forlengerskaft.

Varenr.: 3120007

Varenr.: 3120008

Varenr.: 3120009

Beispensel 70 mm bøyd syntetisk

Beispensel 100 mm bøyd syntetisk

Beispensel 120 mm bøyd syntetisk www.festival.no

3


Varenr.: 84771

Varenr.: 84772

Varenr.: 84773

Malepensel flat 12 mm syntetisk ProBust

Malepensel flat 38 mm syntetisk ProBust

Malepensel flat 50 mm syntetisk ProBust

ProBust tradisjonell malepensel. Hårene er limt ekstra dypt inn mot håndtaket med epoxy-basert lim slik at de garantert ikke mister hår. To-komponent håndtak gir et meget behagelig grep og er god å jobbe med.

4

Varenr.: 84774

Varenr.: 3120014

Malepensel flat 62 mm syntetisk ProBust

Malepensel flat 75 mm syntetisk ProBust

Varenr.: 84770

Varenr.: 3120015

Malepensel flat 25 mm skrå syntetisk ProBust

Malepensel flat 38 mm skrå syntetisk ProBust

Busten er en kombinasjon av 50% rund profil og 50% «Quad» profil. Quad-profilen har høy oppsugingsevne og holder en rett posisjon ved bruk, mens den runde profilen slipper malingen jevnt og er mer bøyelig slik at man får et jevnt resultat. Hårene er av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling, men egner seg best til vannbaserte løsninger.

ProBust malepensel er en tradisjonell malepensel, men med skråkuttet bust som gjør at de egner seg meget bra til å male vinduer. Hårene er limt ekstra dypt inn mot håndtaket med epoxy-basert lim slik at de garantert ikke mister hår. To-komponent håndtak gir et meget behagelig grep og er god å jobbe med. Busten er en kombinasjon av 50% rund profil og 50% «Quad» profil. Quad profilen har høy oppsugingsevne og holder en rett posisjon ved bruk, mens den runde profilen slipper malingen jevnt og er mer bøyelig slik at man får et jevnt resultat. Hårene er av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling, men egner seg best til vannbaserte løsninger.


Varenr.: 3120001

Varenr.: 3120002

Varenr.: 3120003

Malepensel 12 mm Presisjon syntetisk

Malepensel 25 mm Presisjon syntetisk

Malepensel 38 mm Presisjon syntetisk

ProBust Presisjon malepensel er en tradisjonell malepensel, men med et spesialdesignet ergonomisk riktig to-komponent håndtak som ligger godt i hånden. Penselen er lett å jobbe med og man har derfor alle muligheter til å få et perfekt resultat.

Varenr.: 3120004

Varenr.: 3120005

Malepensel 50 mm Presisjon syntetisk

Malepensel 75 mm Presisjon syntetisk

Busten er en kombinasjon av 75% rund profil og 25% «Quad» profil. Quad profilen har høy oppsugingsevne og holder en rett posisjon ved bruk, mens den runde profilen slipper malingen jevnt og er mer bøyelig slik at man får et jevnt resultat. Hårene er av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling, men egner seg best til vannbaserte løsninger.

www.festival.no

5


6


Varenr.: 84765

Varenr.: 84766

Varenr.: 84767

Malepensel rund 15 mm ProBust

Malepensel rund 18 mm ProBust

Malepensel rund 25 mm ProBust

ProBust rund malepensel. Hårene er limt ekstra dypt inn mot håndtaket med epoxy-basert lim, slik at de garantert ikke mister hår. To-komponent håndtak gir et meget behagelig grep og er god å jobbe med. Busten er en kombinasjon av 50% rund profil og 50% «Quad» profil. Quad profilen har høy oppsugingsevne og holder en rett posisjon ved bruk, mens den runde profilen slipper malingen jevnt og er mer bøyelig slik at man får et jevnt resultat. Hårene er av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling, men egner seg best til vannbaserte løsninger.

ProBust malepensler mister garantert ikke hår. Hårene er limt ekstra dypt inn mot håndtaket med epoxy-basert lim slik at de garantert ikke mister hår. To-komponent håndtak gir et meget behagelig grep og er god å jobbe med. Busten er en kombinasjon av 50% rund profil og 50% «Quad» profil. Quad profilen har høy oppsugingsevne og holder en rett posisjon ved bruk, mens den runde profilen slipper malingen jevnt og er mer bøyelig slik at man får et jevnt resultat. Hårene er av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling, men egner seg best til vannbaserte løsninger. Varenr.: 84301

Varenr.: 84300

Malepensel sett 5 deler

Malepensel sett 9 deler.

Tradisjonelle pensler med variable størrelser. Inneholder 12 mm. 2 5mm. 38 mm.50 mm. 62 mm.

Tradisjonelle pensler med variable størrelser. Inneholder 2 stk 12mm. 2 stk 25 mm. 2 stk 38 mm. 2 stk 50 mm. 1 stk 75 mm..

www.festival.no

7


Varenr.: 84780

Varenr.: 84781

Varenr.: 84782

Malepensel oval 35 mm syntetisk

Malepensel oval 45 mm syntetisk

Malepensel oval 55 mm syntetisk

Varenr.: 84783

Malepensel oval 65 mm syntetisk

Pigment oval pensel er designet for enkel maling av innvendige dører og vinduer, men også til maling av større flater på vegger, lister og trapper. Den ovale utformingen gir ypperlig resultat på profilerte overflater. 100 % av busten er av rund profil som gjør at den retter seg godt opp igjen og fører til et minimum av hårtap. De runde hårene går ut i en spiss og vil derfor gi et meget jevnt resultat. Hårene er av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling, men egner seg best til vannbaserte løsninger. Håndtaket er av lettvekts polypropylen og er godt å holde i. Med integrert krok slik at penselen kan plasseres på kanten av malerspannet.

8


Varenr.: 84785

Radiatorkost 35 mm syntetisk

Varenr.: 84786

Radiatorkost 50 mm syntetisk

Pigment radiatorkost er en radiatorkost som er designet for å komme til på vanskelige steder. 100 % av busten er av rund profil som gjør at den retter seg godt opp igjen og fører til et minimum av hårtap. De runde hårene går ut i en spiss og vil derfor gi et meget jevnt resultat. Hårene er av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling, men egner seg best til vannbaserte løsninger. Varenr.: 84787

Radiatorkost 70 mm syntetisk

Håndtaket er av lettvekts polypropylen og er godt å holde i, samt at det er integrert en krok slik at penselen kan plasseres på kanten av malerspannet. Håndtaket passer på forlengerskaft.

www.festival.no

9


10


Varenr.: 84283

Varenr.: 84287

Varenr.: 84285

Malerullesett flock skum 10 cm

Malerullesett 10 cm

Malerullesett 10 cm 2 i 1

Inneholder: 13 cm rullebrett med ekstra ileggsbrett, rulleskaft for 10 cm stick ruller og 2 stk flock skum ruller. Flock skumruller er spesielt egnet til lakk og oljebaserte produkter. Rulleskaftet kan kombineres med Pigment teleskopskaft.

Inneholder: 13 cm rullebrett med ekstra ileggsbrett, rulleskaft for 10 cm stickruller, 1 stk minirulle i akryl, 50 mm ProBust pensel med syntetisk bust som ikke slipper hår. Rullen har 15 mm vevslengde som gjør at rullen tar opp riktig mengde med maling og gir en god fordeling av malingen uten å sprute. *

Inneholder: 13 cm rullebrett med ekstra ileggsbrett, rulleskaft for 10 cm stickruller, 2 stk miniruller i akryl, 2 stk 38 mm ProBust pensler med syntetisk bust som ikke slipper hår. Rullene har 15 mm vevslengde som gjør at rullen tar opp riktig mengde med maling og gir en god fordeling av malingen uten å sprute. *

Varenr.: 84286

Varenr.: 84284

Varenr.: 84282

Malerullesett mix 10 cm

Malerullesett jumbo 10 cm

Malerullesett microfiber 18 cm

Inneholder: 20 cm rullebrett med ekstra ileggsbrett, rulleskaft for 10 cm stickruller, 1 jumborulle og 1 minirulle i akryl, 2 stk 50 mm ProBust pensler med syntetisk bust som ikke slipper hår. Jumborullen har 30 mm vevslengde og minirullen har 15 mm vevslengde for å lettere komme til på smale og trange plasser. Begge rullene tar opp rikelig med maling og gir en god fordeling av malingen uten å sprute.*

Inneholder: 20 cm rullebrett med ekstra ileggsbrett, rulleskaft for 10 cm stickruller, 2 stk jumboruller i akryl, 2 stk 38 mm ProBust pensler med syntetisk bust som ikke slipper hår. Rullene har 15 mm vevslengde som gjør at rullen tar opp rikelig med maling. Rullen gir en god fordeling av malingen uten å sprute. *

Inneholder: 25 cm rullebrett, 18 cm rulleskaft, Pigment medium microfiber rulle og 38 mm ProBust pensel som ikke slipper hår. Rullen har 10 mm vevslengde og er en god allround malerull som gir en slett overflate, selv på noe ujevne underlag. Penselen har syntetiske hår og egner seg både til vann- og oljebaserte malinger.

* Rulleskaftet kan kombineres med Pigment teleskopskaft. Rulle og pensel passer til alle typer maling.

www.festival.no

11


12

Varenr.: 3120013

Varenr.: 3120006

Varenr.: 84262

Malerullesett båt 6 deler

Malerulleskaft kort

Malerulleskaft 18 cm x 41.5 - 8 mm bøyle

Pigment malerullesett beregnet for båtfolket. inneholder: 13 cm rullebrett, rulleskaft for 10 cm stickrulle, rørepinne, 1 stk minirulle av imitert ull, 1 stk 38 mm pensel med bust av polyestermix og 25 m med 38 mm maskeringstape. Rulle av imitert ull er slitesterkt og er motstandsdyktig mot de fleste typer sterke løsemidler. Rullene er derfor godt egnet til bruk sammen med bunnstoff. 6 mm vevslengde gir en slett overflate og rullen mister ikke vev.

Rulleskaft for 10 cm stick ruller med 6mm senterhull. Total lengde 25 cm. Ergonomisk håndtak med gummidetaljer for godt og riktig grep. *

Rulleskaft for vanlige maleruller på 18 cm med 4,15cm senterhull. Stålbøyle er produsert i 8mm chromet stål, som gjør at rulleskaftet oppleves som veldig stabilt under bruk. Ergonomisk håndtak med gummidetaljer for godt og riktig grep. *

Varenr.: 84263

Varenr.: 3120011

Varenr.: 3120012

Malerulleskaft langt

Teleskopstang 1.2-3 m 3 delt alum

Teleskopstang 1.1 - 2 m 2 delt stål

Rulleskaft for 10 cm stickruller med 6 mm senterhull. Total lengde 50 cm. Ergonomisk håndtak med gummidetaljer for godt og riktig grep. *

3-delt teleskopstang i aluminium med lav vekt. Stanga justeres enkelt i lengderetning med låsekon-funksjon. Kan justeres fra 120 – 300cm. Like godt egnet til innendørs, som til utendørs bruk. Bruk av teleskopskaft forenkler de fleste oppussingsjobber. Jobben går raskere og man slipper i mange tilfeller å bruke gardintrapp, stillas etc. Teleskopskaftet passer til alle Pigment rulleskaft, radiatorkoster og beispensler.

2-delt teleskopstang i stål, men med lav vekt. Stanga justeres enkelt i lengderetning med låsekon-funksjon. Kan justeres fra 110 – 200cm. Like godt egnet til innendørs, som til utendørs bruk. Bruk av teleskopskaft forenkler de fleste oppussingsjobber. Jobben går raskere og man slipper i mange tilfeller å bruke gardintrapp, stillas etc. Teleskopskaftet passer til alle Pigment rulleskaft, radiatorkoster og beispensler.

* Kan kombineres med alle Pigment teleskopskaft.


www.festival.no

13


14

Varenr.: 84265

Varenr.: 84266

Varenr.: 84267

Malerulle mikrofiber kort 18 cm x 41,5 mm

Malerulle mikrofiber medium 18 cm x 41,5 mm

Malerulle mikrofiber lang 18 cm x 41,5 mm

Pigment kvalitetsrulle i microfiber med kort vevslengde. Microfiber absorberer opptil det dobbelte av f.eks. polyester og kan brukes til både vann- og oljebaserte malinger og beis. Gir en meget slett overflate og holder godt på malingen slik at det spruter lite. Rullen fordeler malingen godt på underlaget. Enkel å rengjøre. Vevslengde på 6 mm gjør rullen egnet til å gi en glatt overflate. Passer best til allerede slette overflater.

Pigment kvalitetsrulle i microfiber med medium vevslengde. Microfiber absorberer opptil det dobbelte av f.eks. polyester og kan brukes til både vann- og oljebaserte malinger og beis. Gir en slett overflateog holder godt på malingen, slik at det spruter lite. Rullen fordeler malingen godt på underlaget og legger igjen fyldig mengde. Enkel å rengjøre. Vevslengde på 10 mm gjør rullen egnet til å gi en glatt overflate selv på noe ujevnt underlag. Passer også godt til terrasseolje og vannbasert gulvlakk.

Pigment kvalitetsrulle i microfiber med lang vevslengde. Microfiber absorberer opptil det dobbelte av f.eks. polyester og kan brukes til både vann- og oljebaserte malinger og beis. Gir en grov overflate og holder godt på malingen slik at det spruter lite. Rullen fordeler malingen godt på underlaget og legger igjen fyldig mengde. Enkel å rengjøre. Vevslengde på 18 mm gjør rullen egnet til å gi god dekning på ujevne underlag. Passer godt til murstruktur og andre grove overflater


Varenr.: 84226

Varenr.: 84271

Varenr.: 84270

Malerulle 2 pk akryl jumbo 10 cm

Malerulle 2 pk imt mohair 10 cm

Malerulle 2 pk flock skum 10 cm

Pigment 10 cm jumbo maleruller i akryl er en god allround malerrull. Rullen har 15mm vevslengde som gjør at rullen tar opp riktig mengde med maling og gir en god fordeling av malingen uten å sprute. Jumbo maleruller har større diameter enn vanlige stick ruller og gir derfor større dekkflate for hvert dypp Rullene er av typen stickruller og leveres som 2 pakning. *

Pigment 10cm maleruller imitert mohair bust er spesielt egnet for å få en meget slett overflate, uten å legge igjen bust. Busten er på 4 mm og er en blanding av 30% ull og 70% polyester. Rullen tåler både olje- og vannbaserte malinger. Leveres som 2 pakning. Passer til alle Pigment rulleskaft for 10cm stick ruller.

Pigment 10 cm maleruller i flock skum er spesielt egnet til maling og lakk som skal ha en helt slett overflate. Finishen blir tilnærmet sprøytelakkering. Rullene er stickruller og passer alle Pigment rulleskaft for 10cm. Fordelen med flock kontra vanlige skumruller er at disse ikke legger igjen luftblærer i overflaten. Rullene har 15mm skumtykkelse som gjør at de tar opp rikelig med maling og fordeler dette jevnt ved bruk.

Varenr.: 84221

Varenr.: 84211

Malerulle 2 pk bomull 10 cm

Malerulle 2 pk skum 10 cm

Pigment 10 cm maleruller i akryl er en god allround malerrull. Rullen har 15 mm vevslengde som gjør at rullen tar opp riktig mengde med maling og gir en god fordeling av malingen uten å sprute. Rullene er stickruller og leveres som 2 pakning. *

Spesielt egnet til svært glatte overflater som skal ha en helt slett og blank overflate. Finishen blir tilnærmet sprøytelakkering. Vanlige skumruller er ikke optimalt for bruk med lakk og andre sterke løsninger da de kan legge igjen luftblærer og skummet kan bli oppløst under bruk. Da anbefaler vi flock skum ruller. Rullene har 15 mm skumtykkelse som gjør at de tar opp rikelig med maling, holder formen og fordeler dette jevnt ved bruk, selv ved noen ujevnheter. Rullene er stickruller og leveres som 2 pk.*

* Passer alle Pigment rulleskaft for 10 cm.

www.festival.no

15


16


Varenr.: 3120016

Malebøtte med penselholder og rullebrett 1.5l

Varenr.: 84351

Malebøtte 7 l sort

Varenr.: 84350

Malebøtte 14 l sort

BILDE KOMMER Varenr.: 3145008

Skilledør m/glidelås 1.2 m x 2.2 m Pigment skilledør på 1,2m x 2,2m som sikrer tilstøtende rom mot nedstøving ved oppussingsarbeider. Skilledøra festes enkelt med maskeringstape (inkludert). Mulighet for åpning/lukking via integrert glidelås på 215cm. Str 1,2 x 2,2 m dekker de fleste behov.

Varenr.: 84352

Malebøtte 2,5 l

Varenr.: 3120017

Maleplast 2 x 25 meter 20mic Maleplast til dekking ved innendørs malearbeid. 2x25 m. Tykkelsen 7MY

Varenr.: 97711

Malematte filt 1 x 10m Filtmatte til bruk ved malearbeid. 180g/m2 Perfekt til tildekking. Gjenbrukbar.

www.festival.no

17


Varenr.: 3145032

Varenr.: 3145034

Malingskrape 52 mm

Malingskrape m/knott 65 mm

Varenr.: 3145035

Varenr.: 3145033

Blader til skrape 2 pk 65 mm

18

Blader til skrape 2 pk 52 mm

Varenr.: 3145030

Varenr.: 3145031

Malingskrape 25 mm

Blader til skrape 2 pk 25 mm


Pigment sparkelskje med 50mm og 75 mm bredde for å sparkle rette underlag. Håndtak av PP/TPR, og varmebehandlet rustfritt stålblad som er titanbelagt for å unngå at sparkel fester seg.

Varenr.: 3120018

Varenr.: 3120019

Sparkelskje 50 mm

Sparkelskje 75 mm

Stålbladet går gjennom hele håndtaket og ender opp med en heldekkende stålhette. Dette sikrer at man hele tiden har god støtte. Tynneste delen av bladet er ca 4 cm fra spissen for å oppnå god fleksibilitet. Spissen er noe tykkere enn den tynneste delen for å opprettholde lang levetid på spissen

Pigment sparkelkniv med 50 mm bredde for å fjerne maling og lakk. Håndtak av PP/ TPR og varmebehandlet ekstra stivt rustfritt stålblad som er titanbelagt. Stålbladet går gjennom hele håndtaket og ender opp med en heldekkende stålhette.

Varenr.: 3120021

Sparkelkniv maling og lakkfjerner 50 mm

Varenr.: 3120020

Bredsparkel 250 mm

Pigment lettvekts bredsparkel på 250 mm for å sparkle store flater på rette underlag. Rustfritt stålblad. Vinkelrett håndtak av PP/TPR som passer for både venstre og høyrehendte.

www.festival.no

19


20

Varenr.: 3145012

Varenr.: 3145010

Varenr.: 3145011

Maskeringstape 19 mm 50 m

Maskeringstape 25 mm 50 m

Varenr.: 3145013

Varenr.: 3145014

Maskeringstape UV 19 mm 50 m blå

Maskeringstape UV 25 mm 50 m blå

Varenr.: 3145019

Varenr.: 3145020

Varenr.: 3145016

Gaffa tape 50 mm 50 m sort

Gaffa tape 50 mm 50 m sølv

Dobbeltsidig tape 48 mm 10 m

Maskeringstape 38 mm 50 m

Varenr.: 3145015

Maskeringstape UV 38 mm 50 m blå


Varenr.: 3145018

Varenr.: 3145017

Varenr.: 3145021

Pakketape 50 mm 50 m klar

Pakketape 50 mm 50 m brun

Isolasjonstape 2 pk 18 mm 10 m sort/hvit

Pigment maskeringstape Tapen er en klassisk maskeringstape for innendørs bruk, med lav limstyrke for å enkelt kunne fjernes uten å etterlate seg limrester. Tapen fjernes innen 5 dager. Maskeringstapen er lett å rive, men likevel smidig og enkel i bruk. Pigment maskeringstape UV Tapen er en UV-bestandig maskeringstape beregnet for både innendørs og utendørs bruk. Tapen har middels limstyrke for å enkelt kunne fjernes uten å etterlate seg limrester, selv i områder som er eksponert for sollys/varme. Tapen tåler også noe fukt. Tapen fjernes innen 14 dager. Maskeringstapen er lett å rive, men likevel smidig og enkel i bruk. Pigment gaffatape Tapen er en sølvfarget standard lerretstape på 50m x 50mm. Tapen har 27 mesh og en total tykkelse på 170 my. Tapen er plastbelagt, lett å rive på tvers, men meget sterk på langs. Tapen egner seg til bruk både i kalde og varme omgivelser og hefter på de fleste underlag. Etterlater ikke limrester. Tapen er en allround tape og brukes mye til reparasjonsarbeider og er fuktbestandig. Pigment dobbeltsidig tape Tapen er en transparent tape på 10m x 48mm. Total tykkelse på tapen er 9my +/- 10%. Tapen er i mange tilfeller et godt alternativ til lim og har en god hefteevne på begge sider. Pigment pakketape Pigment standard rull med brun pakketape på 50mm x 50m. Total tykkelse er 45 my +/- 10%. Limet på tapen er vannbasert og har god hefteevne til de fleste bruksområder til daglig bruk. 50mm bredde på tapen gir god dekning og er derfor egnet til forsegling av lette og middels tunge kartonger opp til 30 kg. Innerdiameter på rullen er 76mm og passer de fleste dispensere. Pigment isolasjonstape Pigment isolasjonstape er en pvc-basert tape som leveres i 2 pakning med sort/hvit rull. Hver rull er på 10m og er 18mm bred. Total tykkelse på tapen er 130 my +/-10%. Tapen egner seg godt som elektrikertape og annen daglig bruk hvor gode hefteegenskaper vektlegges.

www.festival.no

21


22


GRATIS PIGMENT 2018 KATALOG Ønsker du gratis disk eksemplar av vårt nye Pigment katalog? Vennligst fyll ut skjema HER

Telefon: 38 18 56 00 : Telefaks: 38 18 56 01 : E-post: post@festival.no : www.festival.no 24

Styling, foto og layout: Markedsavdelingen, Festival as. Med forbehold om utsolgte varer, manglende leveranse, fargeavvik, trykk- og bildefeil.

Varehuset for hjem og fritid

Profile for Festival AS

2018 pigment - Web versjon  

2018 pigment - Web versjon