__MAIN_TEXT__

Page 1

GRILL OG TILBEHØR 2018

napoleongrills.no


FIRMAETS HISTORIE VELKOMMEN HISTORIE

Velkommen til Napoleon® Helt fra 1976 har merkenavnet Napoleon® vært synonymt med kvalitet, innovativ design og lang levetid. Med fokus på design og godt håndverk skaper vi produkter som inspirerer til minnerike opplevelser. Som familiebedrift står vi opp for produktene våre og tilbyr noen av de mest konkurransedyktige garantier i bransjen, samt enestående kundeservice gjennom vårt nettverk av håndplukkede forhandlere. Nytt for 2018 er at vi har utvidet Rougue® serien og nå tilbyr de allsidige R365-modellene så vel som fargevalg på P500 og LEX modellene.

Made in Canada Grill-historien vår startet i Barrie, Ontario, Canada i 1976 da en liten stålfabrikk, lansert av Wolfgang Schroeter, startet produksjon av stål rør. På den tiden kunne ingen forestille seg hvilken fantastisk fremtid Wolf Steel Ltd og Napoleon ovn og grill hadde i vente.

Med lideskap for grill Napoleon® er et Canadisk ISO 9001:2000 sertifisert selskap, med mer enn 150 000 kvadratmeter produksjonslokale og over 1600 ansatte. Vi er Nord Amerikas største privateide produsent av kvalitets ovner for fyring med både ved og gass. gass og kullgriller samt utepeiser. Selskapets raske vekst er et direkte resultat av vår kompromissløse produksjonskvalitet, innovasjon og en ærlig og pålitelig kundeservice. Den største faktoren som bidrar til vår suksess, er at kunden er i hjertet av alle våre produkter. I Napoleon® er vi fornøyd når kunden er tilfreds, ikke bare med grillen i seg selv, men med måltidet i sin helhet. Hva er vel bedre enn å dele deilige grilloppskrifter og dyrebar tid med gode venner og familie? Vi håper du liker å kikke gjennom katalogen, og vit at du finner hele vårt sortiment på www.napoleongrills.no.

2


FLAMMETEMMERE & TENNINGSSYSTEM TEKNOLOGI

Jevn varme To-lags flammetemmere gir konstant sirkulasjon av varme til grillristen og sikrer en jevn og stabil temperatur. Det er ikke bare den tilpassede høyden som gjør den effektiv, også vinkelen gjør at varmen fordeles jevnt ved at den varme luften i bakkant fordeles fremover hvor det er kaldere. De selvrensende brennerne forhindrer oppblussing av flammer ved at de kanaliserer bort dryppende fett og safter fra flammene, dette gjør grillingen sikrere og gir maten din en bedre og mer intens smak. For utfyllende forklaring se skisser nedenfor. To-lags flammetemmere er standardutstyr for alle gassgriller med unntak av Triumph®, LE/LEX og TravelQ™ serien.

Det øverste laget med flammetemmere sirkulerer den varme lufta fra brennerne slik at området mellom brennerne får en jevn temperatur.

Den svake vinkelen på flammetemmere gjør at varmen jevnt fordeles ved at den varme luften i bakkant fordeles og balanseres fremover hvor det er kaldere.

3


EKSKLUSIV GRILLING TEKNOLOGI

Gjør gassgrillen om til en kullgrill

Infrarød teknologi

Rotisseriegrilling med bakbrenner

JETFIRE™ – en opplyst idé

En innsats til og kull og røyking kan kjøpes som ekstrautstyr. Dette gir deg muligheten til enkelt å bytte fra gass til kull. Fjern grillristen og flammetemmerne og sett brettet rett på brennerne. Fyll brettet med kull og start brennerne for å antenne kullet. Sett grillristen på igjen og du er klar for kullgrilling. OBS! Kun til bruk i griller fra Napoleon.

Napoleon® tar grillingen til et nytt nivå. Den intense varmen fra SIZZLE ZONE™ lukker øyeblikkelig porene og bevarer saftigheten og smaken i kjøttet. Keramiske plater med tusener av små flammeporer produserer infrarød stråleenergi. Energien fra flammene absorberes av keramikken som begynner å gløde og kan varmes opp til utrolige 800°C på et lite minutt – dette gir raske, smakfulle måltider og du sparer både tid og penger.

Varmen fra den bakre brenneren ved rotisseriegrilling forsegler raskt kjøttet for optimal bevaring av saftighet og mørhet. Rotisserie er mest brukt ved steking av større kjøttstykker som stek, fugl, lammelår o.l. Bruk av rotisserie gir en jevn og fin steking av hele stykket samtidig som det bevarer saftigheten og mørheten som kjennetegner langtidssteking av kjøtt.

Tenning av Napoleon® gassbrenner gjøres enkelt med Napoleon‘s unike og innovative JETFIRE™ system som tenner hver enkelt brenner med et flammesprang fra et eget gassutløp. Dette muliggjør antenning selv i ekstremt vær og det «klikket» av en mislykket opptenning hører fortiden til. Den innovative teknologien, benyttet på denne måten leveres kun fra Napoleon® griller.

På bølgelengder Den unike formen på WAVE™ grillrist gir maten et attraktivt svi-mønster som kun finnes ved bruk av Napoleon® grill. Men bølgeformen gir ikke bare maten et appetittvekkende utseende, det har også praktiske fordeler. Bølgemønsteret fremmer en jevnt fordelt varme og forhindrer også små biter av mat og falle gjennom. Igjen, det er de små detaljene som gjør Napoleon® grill til Napoleon® grill.

4

WAVE™ grillrist i støpejern

WAVE™ grillrist i rutfritt stål

På grillmodellene: Rogue® 365, 425, 425SB, LE 485RSIB, PRO22K-LEG-2, PRO22K-CART-2, PRO605CSS, TravelQ™ PRO 285 og PRO 285-X

På grillmodellene: Rogue® 365SIB, 425SIB, LEX, Prestige® og Prestige Pro™ series


SIZZLE ZONE TM INFRARØD GRILLING TEKNOLOGI

Hvordan fungerer infrarød grilling? Kull er den originale infrarøde grillingen. Glødende briketter avgir infrarød energi til maten som blir tilberedt, uten at den tørkes for mye. Infrarød brenner fra Napoleon® fungerer på samme måte. I hver brenner er det 10.000 små hull som med hver sin lille flamme får den keramiske platen til å gløde. Denne glødende overflaten avgir samme type infrarød varme, uten strevet med kull. Den gir også en jevnere varme som er lettere å regulere enn kull. For umiddelbar steking av kjøttoverflater og for lukking av porer kan brenneren settes på høy styrke, men den kan også reguleres ned for langtidssteking. I bunn og grunn gjør Napoleon®s infrarøde brenner at du kan få en mer saftig og smakfull biff, hamburger eller annen kjøttrett.

Napoleon griller med SIZZLE ZONE™ teknologi: Rogue® 365 SIB Rogue® 425 SIB LE3

Effektiviteten ved infrarød grilling

LEX 485

Visste du at infrarøde brennere bruker mindre gass og gir kortere steketid? Med Napoleon®s infrarøde teknologi hjelpes forbrukeren til mer energieffektiv grilling. Infrarød grilling gjør at man bruker mindre gass og reduserer tidsbruken når en lager mat – alt dette er miljøbesparende faktorer.

Prestige® 500

Saftig og smakfullt

Prestige PRO™ 500 Prestige PRO™ 665 Prestige PRO™ 825

Napoleon®s infrarøde SIZZLE ZONE™-brennere gir deg ekstremt sterk varme som langt overgår tradisjonelle brennere. Dette gir deg muligheten for raskt å svi overflatene på kjøttet for å lukke inne den naturlige saftigheten i kjøttet.

Kortere forvarmingstid Den intense varmen fra disse brennerne gjør at du slipper forvarming. Du kan begynne å grille med én gang.

Redusert gassforbruk Infrarøde brennere er mer gasseffektive enn vanlige brennere. Dette er basert på hvordan energien når maten. Med vanlige brennere varmer flammen opp luften rundt brennerne som så stiger opp til maten. Med infrarøde brennere er det strålene fra den keramiske overflaten som går direkte til maten (slik som solstråler varmer hud).

Kortere steketid Med den intense varmen reduseres steketiden med inntil 4 ganger.

Spar penger og miljøet Alt dette gjør at du sparer energi, penger og miljøet.

5


Med 2 eller 3 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 2295 cm²

SIZZLE ZONE™

11 personer

ROGUE® SERIE Rogue® serien kombinerer innovative egenskaper, omfattende funksjoner og raffinert design. Kvalitets gassgriller i Rogue® serien kan skryte av et bredt spekter applikasjoner, for eksempel er modellene R365SIB og R425SIB ledende i bransjen med grillrister i rustfritt stål samt Napoelon sine unike SIZZLE ZONETM teknologi. Sidebrenneren på R425SB kan benyttes til gryter, og du kan enkelt lage saus og annet tilbehør samtidig som hovedmåltidet tilberedes på støpejernsristen på hovedgrillflaten.

3 2 4 1 6 5 7

ROGUE 365SIB ®

1

SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner

2

WAVETM grillrist i rustfritt stål

3

ACCU-PROBETM innebygd termometer

4

2 hovedbrennere i rustfritt stål

5

Nedfellbare sidebord

6

Dobbelt overlappende flammetemmere i rustfritt stål

7

JETFIRETM tenningssystem

T NYHE

51 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

G

LIMITED

1

5 YEAR

G

23 cm 45 cm

26 cm

Infrared side burner (365SIB)

LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR

6

LIMITED

WARRANTY

3

5

G

3


ROGUE® FUNKSJONER

ROGUE® 365 Rogue® 365 gir en enorm grillopplevelse på liten plass. Utstyrt med lokk i høykvalitets aluminium, to brennere i rustfritt stål, WAVE™ grillrist og et innovativt flammetemmersystem, har de to Rogue® 365 modellene alt du kunne ønske deg. Ekstrafunksjonen til Napoleon sin unike SIZZLE ZONETM. infrarøde sidebrenner på SIB-modellen tillater grilling til perfeksjon. Grilltrekk til Rogue

SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner (R365SIB, R425SIB)

Varenr.: 422024 Alternativ: 68161 Kr 999,-

ACCU-PROBETM innebygd termometer

WAVE™ grillrist i rustfritt stål (R365SIB og R425SIB)

ROGUE® 365 Gassgrill Rogue365PK med støpejernsrist Varenr.: 422044 Kr 5 995,-

ROGUE® 365SIBPK Gassgrill Rogue365 stål m/sidebrenner Varenr.: 422046 Kr 8 995,Nedfellbare sidebord

7


Med 4 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 2700 cm²

SIZZLE ZONE™

13 personer

ROGUE® 425 Rogue® 425 modellene har et bredt spekter av finesser, for eksempel R425SIB som har grillrist i rustfritt stål og SIZZLE ZONE™ sidebrenner. Du kan til og med bruke sidebrenneren på R425SIB for å tilberede saus og annet tilbehør samtidig som hovedmåltidet tilberedes på grillristen i rustfritt stål.

3 2 4 1

5

ROGUE® 425SIB

6

1

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2

WAVETM grillrist i rustfritt stål

3

ACCU-PROBETM innebygd termometer

4

3 hovedbrennere i rustfritt stål

5

Nedfellbare sidebord

6

Dobbelt overlappende flammetemmere i rustfritt stål

7

JETFIRETM tenningssystem

7

60 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

GAR

10

L

23 cm 45 cm

26 cm

Sidebrenner (425SB)/ Infrarød sidebrenner (425SIB)

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIMITED

WARRANTY

3

L

LIMITÉE DU

3 YEAR

8

5

GARANTIE

LIMITED

LIFETIME

GAR

GAR

3

L


EKSLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FNNER DU BAK I KATALOGEN)

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

ROGUE® 425SB Gassgrill Rogue 425SB sort, med støpejernsrist

og vanlig sidebrenner Varenr.: 422020 Kr 7 995,-

GRILLTREKK Grilltrekk til Rogue Varenr.: 422024 Kr 999,-

Kullrist som gjør din Napoleon gassgrill om til kullgrill. Settes rett på brennerne

ROGUE® 425SIB Gassgrill Rogue R425SIBPSS sort Varenr.: 422047 Kr 11 995,Elektrisk rotisseriesett for flere grillmuligheter

ROGUE® 425SIB Gassgrill Rogue R425SIBPSS rustfritt stål

Varenr.: 422021 Kr 11 995,-

9


4 PERSONER

MEDIUM

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

10


S p a k s r i e s r s i a b l s K Du trenger: 2 kg. rå spareribs av svin Marinade: 1 løk 2 fedd hvitløk 1/2 chili 1 ss paprikapulver 1 ts malt chipotle 1 ss tabasco 1 ss malt koriander 2 ss tomatpuré 2 dl olivenolje 2 ss eplesidereddik 2 ss sukker Salt og pepper Frisk basilikum

BBQ-saus: 2 ss sukker 1 ss hakket hvitløk 1 ss hakket frisk ingefær 1 dl mørk sirup 2 bokser hakkede tomater 2 dl ketchup 1 dl soyasaus Smelt sukkeret til karamell. Tilsett hvitløk og ingefær. La blandingen steike maks 10-15 sekunder, ellers svir karamellen seg. Ha i sirup, hakkede tomater, ketchup og soyasaus. La det småkoke i 15 minutter.

Fremgangsmåte: Ha kjøttet med marinaden over i en kjele og fyll på med vann til kjøttet er dekket. Kok opp, ha i 1 ts salt og la det småkoke i 1 time til kjøttet er mørt. (Alternativ har du dette i dampovn med marinaden i 1 time) Løft stykkene forsiktig ut av kjelen, og legg dem på ei steikeplate til de er tørre. Pensle spareribsene med BBQ-sausen. Grill dem sprø i på direkte varme og pensel med masse BBQ-saus underveis. Anrett gjerne spareribsene på maispuré og pynt med frisk basilikum.

Finhakk løk, hvitløk og chili. Bland alle ingrediensene og hell det over kjøttet. La marinaden trekke 1 døgn i kjøleskap. (Dersom du har dårlig tid, kan du selvsagt også fortsette umiddelbart).

11


Med 5 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 3128 cm²

SIZZLE ZONE™

14 personer

LE-SERIEN LE-serien fra Napoleon® grillopplevelser for enhver smak. Napoleon sin infrarøde SIZZLE ZONETM teknologi skaper en unik smaksopplevelse. Den keramiske bak brenneren gir muligheter for grillspesialiteter ved for eksempel bruk av rottisserie sett. Det integrerte skjærebrettet og is/ marinadebeholderen i venstre sidebord er praktiske tilleggsfunksjoner.

1 2 3 4

7

LE3 rustfritt stål

5

1

Med infrarød keramisk bakbrenner for rotisserie måltider. Rotisserisett kan kjøpes som tilbehør

2

Integrerte lys i lokket

3

WAVETM grillrist i porselensbelagt støpejern

4

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

24 cm

i-GLOW bakgrunnsbelyste brytere for optimal belysning ved grillen på kvelden

6

Versjon i rustfritt stål er tilgjengelig for propan eller naturgass

7

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

6

68 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

46 cm

37 cm

Infrarød sidebrenner

5

TM

LIMITED

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

12

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR LIMITED

WARRANTY


LE3 rustfritt stål

LE STANDARD FUNKSJONER

Napoleon LE 3 gassgrill er produsert i høykvalitets rustfritt stål. Grillen er ikke bare skinnende, men er ment for å vare. Med denne grillen får du hele pakken, med 5 brennere i rustfritt stål, infrarød bakbrenner for rotisserie-måltider og SIZZLE ZONETM for den «ekte» grillsmaken. Med WAVETM rist i porselensemaljert støpejern. i-GLOWTM bakgrunnsbelyste kontrollbryterne. JETFIRETM tennknapp. ACCU-PROBETM temperaturmåler. Sidebord med integrert isbøtte og skjærebrett. Integrert lys under lokket. Kan gjøres om til kullgrill (ekstrautstyr). 22,2 kW. Vekt: 79,8 kg. SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner

Keramisk bakbrenner

ACCU-PROBETM innebygd termometer

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

i-GLOWTM bagrunnsbelyste brytere

LE3 rustfritt stål Gassgrill LE 485 Varenr.: 85-9510 Kr 13 995,13


Med 6 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 3128 cm²

SIZZLE ZONE™

15 personer

LEX-SERIEN Gourmet-serien LEX gassgrill er nesten for god til å være sann: griller i høykvalitets rustfrittstål til overkommelige priser kombinerer alle funksjonene til et utendørskjøkken i en og samme grill. Bakbelysning på bryterpanelet gir muligheter for gode grillopplevelser også i mørket, mens legendariske SIZZLE ZONE™ (i sidebord på LEX 485) tillater deg å servere den perfekte smaksprøven. Utvalget av tilleggsutstyr er så omfattende at LEX-grillene er blant de beste i sin klasse. Finish i rustfritt stål gir en lang levetid og mange 1 timer tilbragt sammen med venner rundt grillen.

2 3

5

4

LEX 485 rustfritt stål

6

1

SIZZLE ZONE sidebrenner

2

Dobbeltisolert lokk i rustfritt stål

3 4

5

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

WAVETM grillrist i rustfritt stål

6

i-GLOW TM bakgrunnsbelyste brytere

Sidebord i rustfritt stål med kroker og oppbevaringsrom

7

JETFIRETM tenningssystem

24 cm

infrarød

7

68 cm

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

46 cm

37 cm

Infrarød sidebrenner

TM

LIMITED

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3 YEAR LIMITED

14

WARRANTY

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY

1


LEX 485 rutsfritt stål

LEX STANDARD FUNKSJONER

SIZZLE ZONETM infrarød grill og sidebrenner. Med keramisk infrarød bakbrenner. WAVETM rist i rustfritt stål gir en langvarig og jevn varme. Ved grilling i mørket gir i-GLOWTM bakgrunnsbelyste kontrollbryterne et stemningsfullt blått lys. JETFIRETM tennknapp. ACCU-PROBETM temperaturmåler. Dobbeltisolert lokk i rustfritt stål. Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper. Kan gjøres om til kullgrill (ekstrautstyr). 22,2 kW. Vekt: 77 kg. SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner (LEX 485)

Keramisk infrarød bakbrenner

ACCU-PROBETM innebygd termometer Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

i-GLOWTM bagrunnsbelyste brytere

LEX 485 rutsfritt stål Gassgrill Lex 485 Varenr.: 85-9505 Kr 15 995,15


Med 3, 4 eller 5 brennere Kapasitet for å grille til

8-16 personer

TRIUMPH® SERIEN 2

Komfort og kvalitet. Begrenset plass er ikke et problem for disse grillene. Napoleon Triumph® serien har praktiske, foldbare sidebord og låsbare hjul, slik at grillen enkelt kan forflyttes og settes bort når den ikke er i bruk. Den integrerte flaskeåpneren lar deg være tilstede på festen og du går ikke glipp av festlighetene mens du leter etter en åpner. Grillen har praktisk sidebrenner som gir deg muligheten til å tilberede hele 4 måltidet på grillen. Grillen er konstruert i slitesterkt rustfritt stål. Dette i kombinasjonen med grillens tekniske funksjoner og en god pris gjør den til den perfekte grillen for små familier eller sporadisk grilling.

1

3

5

8

7

9

6

TRIUMPH® T325SB, T410SB og T495SB 1

Porselensbelagt lokk

2

ACCU-PROBE TM termometer

8

Tubebrenner i rustfritt stål

3

Mulighet for rottisserie tilbehør for saftige måltider

9

Sidebrenner

4

Nedfellbare sidebord for plassbesparelse.

5

WAVETM porselensbelagt grillrist i støpejern for jevn varme Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

7

Integrert flaskeåpner

Ø:20 cm

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

GARANTIE

10 ANS LIMITÉE

Sidebrenner

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

PRESIDENT’S

16

15 YEAR LIMITED

43cm

6

72/59/46 cm

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

5 ANS

GARANTIE

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE


TRIUMPH® STANDARD FUNKSJONER

JETFIRE TM tenningssystem

GRILLTREKK Grilltrekk for Triumph T325SB, T410SB og T495SB Se oversikt på s. 46

Sidebrenner

ACCU-PROBE TM innebygd termometer Integrert flaskeåpner

Nedfellbare sidebord for plassbesparelse

TRIUMPH 410SB Gassgrill Triumph T410SB Varenr.: 85-9511 Kr 6 995,-

TRIUMPH 325SB Gassgrill Triumph T325SB Varenr.: 85-9512 Kr 5 995,-

WAVE TM porselensbelagt grillrist i støpejern

17


LIFT EASETM

Med 6 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 3,266 cm²

SIZZLE ZONE™

15 personer

plassbesparende lokk

PRESTIGE® 500 Dette er ikke «bare» en grill. Napoleon Prestige® gassgriller er grill med stor G! Med en hovedgrillflate på 71 x46 cm, og en ekstra stor varme og grillrist, trenger du ikke bekymre deg for å gå tom for plass når du griller for mange. Grill inntil 30 burgere på en gang på din Napoleon P500-SS-1 gassgrill. Denne grillen er stor og vakker, uten å oppta all plassen på uteområdet. Grillen har oppbevaring i skapet under, og det er til og med kroker på innsiden av dørene slik at du alltid vil ha nødvendig grillverktøy for hånden. Du vil ha glede av din P500-SS-1 i mange år fremover!

1 2 3

4

10

P500 rutsfritt stål og sort 1

Fire robuste og slitesterke brennere i rutsfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

2

Plassbesparende LIFT EASE TM topplokk i polert krom med ACCU-PROBE TM termometer

4

Versjonen i rustfritt stål er tilgjengelig for propan- og naturlig gass

9

EASY ROLLTM hjul med lås

5

Sterkere og forbedret håndtak

6

Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

7

Store dryppfat med enkel tilgang i front

6

T NYHE

10 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

Kombiner infrarød bakbrenner og rottisserie tilbehør for saftige måltider Sidebord i premium rustfritt stål med integrert krydderhylle og kroker til grillredskaper. Nedfellbart sidebord på høyre side for plassbesparelse.

7

15 YEAR LIMITED

WARRANTY

71cm

8

24cm

Infrarød sidebrenner

PRESIDENT’S

46cm

18

8

37cm

3

5

LIMITED

LIFETIME WARRANTY

9

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT


PRESTIGE® STANDARD FUNKSJONER

PRESTIGE® SERIEN Utstyr og høykvalitets håndverk er nøkkelfunksjonene for Prestige® serien. Det solide designet i rustfritt stål gir ikke bare en grill som er bygget for å vare, men er også tiltalende for øyet. Men den virkelige verdien av Prestige® serien strekker seg langt forbi et flott utseende. Med SIZZLE ZONE™ infrarøde sidebrennere og infrarød bakbrenner får du en helt spesiell grillopplevelse. De fire store hovedbrennerne i kombinasjon med den super effektive grillristen i rustfritt stål gir maksimal fleksibilitet og effektivitet for alle slags grilloppskrifter.

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

Infrarød bakbrenner for perfekte rotisseriemåltider

ACCU-PROBE TM innebygd termometer To-lags overlappende flammetemmere i rustfritt stål

Nedfellbart sidebord

PRESTIGE® 500 sort Gassgrill Prestige 500 sort Varenr.: 85-9500 Kr 19 995,-

PRESTIGE® 500 rutsfritt stål Gassgrill Prestige500 rustfritt stål Varenr.: 422040 Kr 19 995,-

Plassbesparende EASY ROLLTM lokk. Like tett som stekeovnen

19


8 PERSONER

LETT

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

20


a L k t s e e l s l i i d r e G Du trenger: 1 lakseside (ca. 1,6 kg) med skinn, men uten ben 1 rødløk 1 bunt dill 100 g kryddersmør 2 ts flaksalt Nykvernet svart pepper

Kryddersmør: 200 g mykt smør 1 finhakket sjalottløk 1 finhakket hvitløksfedd 1 ts hakket ingefær 1/3 ts hakket chili 1 ss hakket frisk dill 1 ts flaksalt 1/2 ts svart pepper 1 lime (saft og skall) Fremgangsmåte: Ha smøret i en bolle og pisk alle ingrediensene godt sammen med smøret. Bruk smøret mykt og legg det på under grilling av fisk og/eller etter at kjøttet er ferdig grillet.

Grillet lakseside: Lag dype ruter på ca. 4x4 cm i lakseskjøttet, litt sånn som man ruter ribbesvor. Dette gjøres for å få smakene godt inni kjøttet. Legg laksesiden på medium varm grill med skinnsiden ned. Krydre med salt og pepper og trykk finhakket løk og dill ned i rutene. Grill laksen i 5 minutter og ha på kryddersmøret i en stripe på midten så det sakte smelter inn i fiskekjøttet mens den griller ferdig. Fisken er normalt ferdig etter ca. 15 - 20 minutter, eller når halestykket og bukstykket er gjennomstekt. Midtstykket skal være litt «halvrått på toppen», det vil da bli ekstra saftig for de som liker fisken medium stekt. Server fisken med urtebakte poteter og gjerne litt rømme til.

21


PRESTIGE PROâ„¢ GASSGRILL

DEN ULTIMATE GRILLINGEN 22


PRESTIGE PRO™ SERIEN Sofistikisert teknologi og det perfekte designet er viktige trekk ved Prestige PRO™ serien. Med detaljer i krom og konstruksjonen i høykvalitets rustfritt stål understrekes grillens elegante utseende. Men Napoleon® Prestige PRO™ grill er ikke bare pen å se på, den gir dine gjester den perfekte biffen og et saftig måltid ved bruk av valgfritt rotisseri tilbehør. Med andre ord gir Napoleon Prestige PRO™ serien den ultimate grillopplevelsen.

PRESTIGE PRO™ STANDARD FUNKSJONER SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

Infrarød bakbrenner for perfekte rotisseriemåltider

PRESTIGE PRO™ 500 Gassgrill PRO500 Varenr.: 85-9501 Kr 28 995,-

SAFETY GLOWTM kontrollbrytere med LED belysning

PRESTIGE PRO™ 665 Gassgrill PRO665 Varenr.: 85-9502 Kr 39 995,-

To-stegs power brenner med støpejernrist som kan snus for wok eller brukes til flate gryter (Prestige PRO™ 825)

PRESTIGE PRO™ 825

Integrert røykkammer med egen dedikert brenner (gjelder Prestige PRO™ 665 og Prestige PRO™ 825)

Gassgrill PRO825 Varenr.: 422022 Kr 49 995,-

Integrerte lys i grillkammeret for optimal belysning ved grilling i 23 mørket


LIFT EASETM

Med 6 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 3,226 cm²

15 personer

SIZZLE ZONE™

plassbesparende lokk

Prestige PROTM 500 Napoleon’s Prestige Pro Serie PRO500RSIB viser at det ikke bare er biler som har stil og ytelse i en og samme pakke. Denne grillen har utseende og ytelse som navnet. Profesjonell. Satt sammen fra topp til bunn med høykvalitets materialer og høyytelsesfunksjoner er den designet for å gjøre matopplevelsen ikke bare enkel, men imponerende! Vi starter fra bunnen, med den nye EASY ROLL™ låsbare hjulene som gjør at du enkelt kan flytte rundt på grillen. Skapene har smidige dører og integrert belysning som gir tilgang til god oppbevaring. Vi har i tillegg oppgradert dørene med hylle og flaskeåpner. Kan gjøres om til kullgrill 1 (ekstrautstyr). 1

SIZZLE ZONETM infrarød sidebrenner

2

Kombiner infrarød bakbrenner og rottisserie tilbehør for saftige måltider

3

4

4 robuste og slitesterke brennere med krysstenning

5

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

6

Versjonen i rustfritt stål er tilgjengelig for propan- og naturlig gass

EASY ROLLTM hjul med lås

9

Lukket kabinett med hyller, lys og „sofl-close“ dører med integrert krydderholder, vektøyskroker og flaskeåpner

5

11

6

10

10 Store dryppfat med enkel tilgang i front.

15 YEAR LIMITED

WARRANTY

11 Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

9 7

24cm

Infrarød sidebrenner

71 cm

PRESIDENT’S

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME 8 46 cm

SAFETY GLOW™ kontrollpanel med LED belysning for stilfull grilling i mørket

3

4

8

37cm

7

24

Stilfullt, høyt og plassbesparende LIFT EASE™ lokk med detaljer og håndtak i krom

2

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

LIMITÉE DU


94 cm

24cm

LIFT EASETM

Med 8 brennere

teknologi

Total grillflate: 4,321 cm²

20 personer

46 cm

Kapasitet for å grille til

SIZZLE ZONE™

37cm

0-800ºC eksklusiv infrarød

Infrarød sidebrenner

plassbesparende lokk

Prestige PROTM 665 Skjønnhet, ytelse, holdbarhet og funksjoner som du ikke en gang ser på de dyreste grillene, har Napoleons Prestige PRO™ 665. Med infrarød bak- og sidebrenner har du alt du trenger for en profesjonell grilling. Grill opptil 48 hamburgere på samme tid over de fem hovedbrennere, svi kjøttet over direkte varme eller bak og stek ved hjelp av indirekte overskuddsvarme. Tilføy noen av rettene en deilig røyk-aroma ved bruk av det integrerte røkerøret. Bruk av den bakre infrarøde brenneren tar rotisseri måltider til nye høyder. De integrerte innvendige lysene og de blå NIGHT LIGHT™- kontroll1 knapper gjør grilling i mørket til en lek. SAFETY GLOW™ endrer lyset i knappene til rødt når gassen er på, så du trenger aldri å bekymre deg for å forlate grillen med gassen påslått. Kan enkelt gjøres om til kullgrill.

10

2 4

3

7

5

6 1

SIZZLE brenner

2

Kombiner infrarød bakbrenner og rottisserie tilbehør for saftige måltider

3

WAVETM 9.5 mm grillrist i rutsfritt stål

4

Stilfullt, høyt og plassbesparende LIFT EASE™ lokk med detaljer og håndtak i krom

5

ZONETM

infrarød side-

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

6

Kontrollpanel i rustfritt stål med JET FIRE™ tenningssystem

7

Integrert røykkammer med egen dedikert brenner

8

Versjonen i rustfritt stål er tilgjengelig for propan- og naturlig gass

9

Stort dryppfat med enkel tilgang i front

10 SAFETY GLOWTM lys i både kontrollbrytere og interiør for optimal belysning ved grillen på kvelden

9

15 YEAR LIMITED

WARRANTY

8

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

25


LIFT EASETM

Med 10 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød

Kapasitet for å grille til

teknologi

Total grillflate: 5,474 cm²

SIZZLE ZONE™

25 personer

plassbesparende lokk

Prestige PROTM 825 1 2

WAVE TM 9.5 mm grillrist i rutsfritt stål Dobbelt grillhode; et med to SIZZLE ZONE™ infrarøde brennere og en med brennere i rustfritt stål for en jevn fordeling av varme. Kan også benyttes for å holde maten varm.

3

Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

4

Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

5

SAFETY GLOWTM lys i både kontrollbrytere og interiør for optimal belysning ved grillen på kvelden

6

Skap og skuffer med demping

7

To store dryppfat med enkel tilgang i front

8

Integrert røykkammer med egen dedikert brenner

9

Innovativt 2-trinns brenner med to intensitetsnivå: en rund infrarød brenner i midten og en standard brenner i ytterkant. Støpejernsristen kan benyttes på to sider. Den ene siden for wok med avrundet bunn, og den andre siden for gryter og panner med flat bunn

10

1 2

9

10 Mulighet for å kombinere infrarød bakbrenner og rottisserie-tilbehør for saftige måltider

3

8 7

5

4

15 YEA LIMITED

WARRANT

6 72 cm

47 cm

Ø:25 cm

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

26

GARANTIE

LIMITED

46 cm

Power sidebrenner

PRESIDENT’S

LIMITÉE DU


EKSLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FNNER DU BAK I KATALOGEN)

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

Prestige PROTM 825 Napoleons Prestige PRO™ 825 med sidebrenner og infrarød bak- og bunnbrennere er vakker og romslig og bekrefter at to hoder er bedre enn et! På utsiden signaliserer et utseende i rustfritt stål en holdbarhet selv mot de hardeste elementene, mens detaljene i krom tilegner luksus. Grilling i mørket er enkelt med de blå NIGHT LIGHT™ - kontrollknappene med SAFETY GLOW™, som skifter til rødt når gassen er påslått. Du trenger aldri mer å bekymre deg for å forlate grillen med gassen påslått. SAFETY GLOW™ har også en ekstra fordel av å vite hvilke brenner som er tent, noe som gjør det lettere å få den perfekte stekeskorpen eller den ideelle indirekte grillingen. Det store hovedgrillhodet har plass nok til å grille for et stort selskap, samtidig som det gir mulighet for mange forskjellige måter å lage mat på. Få en perfekt stekeskorpe ved å svi kjøttet over direkte varme, bak eller stek ved hjelp av indirekte varme, bruk den bakre brenneren til rotisserie-måltider eller du kan til og med forvandle grillen din til en røykeovn ved å benytte røkerøret og den dedikerte brenneren. Sekundærhodet har 2 keramiske infrarøde brennere som når høy varme på sekunder. Dette er ideelt for å få frem restaurantsmak og kvalitet på kjøttet eller for å forberede et raskt måltid for venner. Prestige PRO™ 825 har 2-trinns brenner med reversibelt rist i støpejern. Denne er ideel for å tilberede sauser, sautéer og annet tilbehør. Når risten snus blir den til en vugge, perfekt til tilberedning av wok.

Blokk med Himalayasalt (fat i rustfritt stål medfølger)

Pizzastein

27


4 PERSONER

MEDIUM

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

28


a S t a g y n i s l p l y y d K Du trenger: 4 kyllingfiléer Marinade: 1 ts spisskummen 1 ts malt korianderfrø 1 ts gurkemeie 1 ss sukker 1/2 stengel sitrongress 1/2 dl tamarindjuice (eller kokosmelk) 1/2 dl soyaolje Salt og nykvernet svart pepper Bambuspinner

Fremgangsmåte: Skjær kyllingfileten i strimler, ca 5-6 cm lange og 1 cm tykke. Lag marinade ved å blande ingrediensene i en morter eller blender. Legg kyllingen til marinering i kjøleskapet i ca. 8 timer. Tre biter av det marinerte kjøttet på bambuspinner. Pensle med olje og stek eller grill til kjøttet blir gyllent. Server gjerne sammen med ris, mangosalat med koriander og peanøttsaus, se egen oppskrift.

Peanøttsaus: 300 g salte peanøtter 1 ts frisk ingefær 1/2 stengel sitrongress 2 sjalottløk 2 fedd hvitløk 1/2 dl soyaolje 1/4 ts tørket chili 1 bx kokos melk 1 bx hakkede tomater 150 g brunt sukker Bland peanøtter, ingefær, sitrongress, sjalottløk og hvitløk i en foodprocessor. Varm oljen i en kjele, og stek den finhakka blandingen i ca. 5 minutter. Knus den tørkede chilien i en morter, tilsett den sammen med tomater, koksmelk og brunt sukker. Kok i 2-3 minutter. Avkjøl. Her får du mer enn nok saus, så det er perfekt og ha klart til neste gang – for den kommer !

29


KULLGRILLER

HVOR HISTORIEN STARTET 30


EKSLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FNNER DU BAK I KATALOGEN)

KULLGRILLER Om du er amatør eller profesjonell når det kommer til grilling, har matlaging på kull alltid hatt en spesiell betydning. I Napoleons utvalg av kullgriller finnes noe som passer alle krav. Fra den ekstra store Charcoal Professional i rustfritt stål til den godt likte Kettle BBQ serien med sine sofistikerte detaljer.

KULLGRILL STANDARD FUNKSJONER

ACCU-PROBETM innebygd termometer

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

Stor, flyttbar askesamler i stål

PRO22K-CART-2 Kullgrill Ø:57 cm med sidebord Varenr.: 85-9515 Kr 4 995,-

Hengslet lokk (PRO22KLEG og PRO22K-CART Grillkullstarter

PRO22K-LEG-2 Kullgrill Pro Ø:57 cm 4 ben Varenr.: 85-9517 Kr 3 995,Kroker for oppheng av redskap

NK22K-LEG-2 Kullgrill Ø:57 cm 4 ben Varenr.: 85-9516 Kr 2 995,-

Modellene PRO22K-LEG og PRO22K-CART leveres med grillrist i støpejern. NK22K-LEG leveres med forkrommet grillrist i rustfritt stål 31


Kapasitet for å grille til

12 personer

Total grillflate: 2,550 cm²

NK22K-LEG-2 2

Kettle kullgrill fra Napoleon er den originale infrarøde grillingen. Denne grillen er lett og mobil og kan enkelt fraktes med og gir deg restaurant kvalitet der du måtte ønske. Den er lett og solid og har robuste hjul som ruller lett på både gress og grus. 1

ACCU-PROBETM solid termometer og ventil i rustfritt stål

2

Kjølig håndtak med eget varmeskjold

3

Solid base og lokk i porselensemaljert stål

4

Ny, forbedret luftventilasjon i støpt aluminium

5

Stor avtagbar askeoppsamler i kraftig støpt aluminium

6

7

Pulverlakkert underhylle

8

Kullrist i rustfritt stål for optimal varmeregulering

9

Grillrist med hengsler som kan åpnes på to sider

3

1

9

8

4

To store, værbestandige hjul med plastdekk

ET FORBEDR N O VERSJ

5

Ø:57 cm

6

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

GARANTIE

10 ANS LIMITÉE

7

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

PRESIDENT’S

32

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

5 ANS

LIMITÉE DU

3 YEAR LIMITED

GARANTIE


Kapasitet for å grille til

12 personer

Total grillflate: 2,550 cm²

PRO22K-LEG-2 OG PRO22K-CART-2 Mange grillentusiaster foretrekker å lage mat på kull, det opprinnelige infrarøde grillbrennstoffet. Napoleons PRO Kettle grill er kompakt for å spare plass, men stor nok til å grille til mange. Grill, stek og røyk med letthet. Grillristen er hengslet for enklere tilgang når man fyller kull eller legger til røkeflis. Grillristen kan justeres i 3 ulike nivåer for økt varmekontroll. Napoleons PRO Air Controll gir mer effektiv luftblanding, forhindrer vann å komme inn i grillen og fungerer som en stor askesamler. Lokket er hengslet i siden for å gi en enkel og sikker betjening av grillarealet. Håndtakene har varmeskjold. Å grille som en profesjonell med kull har aldri vært enklere.

Ø:57 cm

1

9

2

3

10

8 4

5 1

ACCU-PROBETM solid termometer og ventil i rustfritt stål

2

Kjølig håndtak med eget varmeskjold

3

Solid base og lokk i porselensemaljert stål

4

Ny, forbedret luftventilasjon i støpt aluminium

5

Stor avtagbar askeoppsamler i kraftig støpt aluminium

6

To store, værbestandige hjul med plastdekk

7

Pulverlakkert underhylle

8

Kullrist i rustfritt stål for optimal varmeregulering

9

Sidehengslet lokk gjør at du ikke brenner deg når du åpner lokket

6 7

ET FORBEDR N VERSJO

11

10 Nedfellbart stort sidebord i rustfritt stål. (NK22CK-C)

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

11 Pulverlakkert vogn (NK22CK-C) 12 Store bakhjul for enkel transport. (NK22CK-C)

12 PRESIDENT’S

LIMITÉE

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

5 ANS

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

GARANTIE

10 ANS

LIMITÉE DU

33 GARANTIE


RØYKOVN

RØYKING TIL ET NYTT NIVÅ 34


EKSLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FNNER DU BAK I KATALOGEN)

RØYKOVN Alle som liker aromaen av røkt fisk og kjøtt, eller bare nyter en trdisjonell grillopplevelse, vil elske APOLLO®. Den fleksible «alt-i-et» grill og røkovnen APOLLO® fungerer både som kullgrill og røkovn.

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen

RØYKOVN STANDARD FUNKSJONER

ACCU-PROBETM innebygd termometer

Dører som gir god tilgjengelighet

Ekstra kammer

Solide håndtak

AS300K-1 Røkeovn Apollo 300 Varenr.: 85-9518 Kr 4 495,Røykeflis

Ventiler for temperaturkontroll

35


Kapasitet for å grille til

17 personer

Total grillflate: 1,808 cm²

AS300K-1 Uansett om du er en entusiastisk nybegynner eller en erfaren grillmester, er ingen grillreportoar komplett uten Napoleon Apollo™ kullgrill og vannrøyker. De tre lagdelte kammerene gjør det enkelt og forvandle den fra en komplett røykeovn til en liten kullgrill på et øyeblikk. Røyken sirkuleres rundt maten og gir en delikat røyksmak til kjøtt, oster og alt annet du kunne tenke deg å røyke.

1

Apollo® grill og røykeovn kan brukes til våt- og tørrrøyking eller som kullgrill med lokk

2

Bærbar grill/røykovn, takket være et solid håndtak

3

Det øverste lokket inneholder en horisontal bjelke med 5 kjøttkroker for å henge fisk, kjøtt og pølser

4

Hengslede, tette dører gir enkel tilgang til vannbadet og kullgruven

5

Hvert grill/røykkammer inneholder en 48 cm rist (AS200K-1: 41 cm)

6

Flere ventiler for optimal temperaturkontroll

7

Små hull som passer perfekt for ekstra termometere

3

2

6

4 1 5

Ø:48 cm 7

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

5 YEAR LIMITED

WARRANTY PRESIDENT’S

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIMITED

WARRANTY

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY

GAR

5

L

LIMITÉE DU

3 YEAR 36

L

GARANTIE

LIMITED

LIFETIME

GAR

10

GAR

3

L


i Ø r l e b s a l d ø P MANGE PERSONER

LETT

Dette er en av mine favoritter når man skal grille mye og til mange. Her griller du først opp den mengden pølser du vil ha så de blir skikkelig brune og gode på direkte varme.

Så jekker du opp 2 stk litt kraftige øl. Porter eller en pale ale anbefales. Den en flaska ta du selv, den andre går oppi et dypt aluminiumsfat sammen med 2 skivede sjalottløk. Legg pølsene oppi dette ølbadet og sett det under lokk i grillen på svak varme slik at det akkurat syder i ølet. Etter 10 minutt er de helt knall. Server pølsene med løken som er trukket ølet.

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA TROND MOI´S EGEN KOKEBOK “HJEMME HOS TROND MOI“

37


Med 2 brennere Kapasitet for å grille til

9 personer

Total grillflate: 1,900 cm²

TRAVEL Q 285 Napoleon Travel Q™ gassgrill har satt en ny standard for portabel grilling. Ikke la størrelsen lure deg, denne grillen kan skryte av en stekeflate på 1840 cm2, hvilket betyr at du kan grille inntil 18 hamburgere samtidig! To individuelt kontrollerte brennere i rustfritt stål gir en effekt på opptil 3,5kW. Vindskjermende lokk som holder godt på varmen. Lokk med låsemekanisme og innfellbare bein. B:60 D:49 H:35 cm (stående). B:60 D:49 H:27 cm (sammenlagt). Vekt: ca 13 kg. 1

Doble brennere i rustfritt stål

2

Kompakt design

3

ACCU-PROBETM solid termometer

4

JETFIRE™ tenner

5

WAVETM grillrist i porselensemaljert støpejern

3 1

6

Låsbart lokk og innfellbare bein

7

Slås lett opp

8

Tilkobling til standard husholdningsflasker

9

6

2

Innovativ vogn med et funksjonelt saksedesign som gjør at den er lett å transportere og sette opp.

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

5 5 YEAR LIMITED

WARRANTY

4

PRESIDENT’S

LIMITÉE

GARANTIE

5 ANS LIMITÉE

GARANTIE

LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

GARANTIE

10 ANS

LIMITÉE DU

3 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

3 ANS

3

54 cm

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

37 cm

GARANTIE LIMITÉE

LIMITED

Gassgrill Travel Q med 2 brennere Varenr.: 85-9521 Kr 3 495,-

38

1 YEAR WARRANTY

1 AN


BÆRBAR GASSGRILL Med Travel Q™ gassgriller kan du nyte grillmat når du måtte ønske! Alle Travel Q™ modellene har WAVE™ grillrist i porselensemaljert støpejern hvilket sikrer en vedvarende og jevn fordeling av varmen. Praktisk håndtering, sofistikerte transportløsninger og effektiv ytelse setter ny standard. Din bærbare gassgrill vil bli en pålitelig partner for et hvert eventyr.

BÆRBAR GASSGRILL STANDARD FUNKSJONER

TRAVELQ 285X Napoleon Travel Q 285X har vært vinner av 2 prestisjefylte priser. Med sitt kompakte innovative design har denne grillen alt du trenger for grilling hvor som helst. Tralle med innovativt sakse-design for enkel transport. Lokket har låsemekanisme og trallen kan lett foldes sammen og henges på vegg under lagring. Doble brennere i rustfritt stål. JETFIRE™ tennknapp. ACCU-PROBE™ temperaturmåler. Kompakt design og enkel i bruk. WAVE™ grillrist i porselensemaljert støpejern. Vindskjermende lokk som holder godt på varmen. Sidebord med håndklestang og kroker. 3,5 kW. B:112 D:50 H:93 cm (stående) B:105 D:50 H:42 cm (sammenlagt). Vekt: ca 15 kg.

JETFIRETM tenningssystem

WAVE™ grillrist i porselensemaljert støpejern

8

7

9

9

To brennere i rustfritt stål for direkte eller indirekte grilling

Gassgrill Travel Q med 2 brennere og tralle Varenr.: 85-9522 Kr 4 495,Ergonomiske kontrollknapper

39


BÆRBARE GASSGRILLER

GRILLING HVOR SOM HELST 40


BÆRBAR GASSGRILL Bli kongen av din neste picknik med Napoleon Travel Q PRO™. Grill inntil 20 hamburgere på en gang på den 1840 cm2 store støpejernsristen. Et kompakt design gjør grillen enkel i bruk og lett å transportere med seg. Grillen har et høyt og vindskjermene lokk som holder godt på varmen og JETFIRETM tenningsystem gjør grillen enkel å tenne selv i vind.

BÆRBAR GASSGRILL STANDARD FUNKSJONER

JETFIRETM tenningssystem

PRO285 Gassgrill Pro Travel Q Varenr.: 85-9526 Kr 3 995,WAVE™ grillrist i porselensemaljert støpejern

To brennere i rustfritt stål for direkte eller indirekte grilling

PRO285X

PRO285-STAND

Gassgrill Travel PRO285X

Stativ til Pro Travel Q

Varenr.: 422041 Kr 4 995,-

Varenr.: 85-9527 Kr 1 895,Ergonomiske kontrollknapper

41


Med 2 brennere Kapasitet for å grille til

9 personer

Total grillflate: 1,900 cm²

PRO285 Avtagbar portabel gassgrill med 2 brennere. Doble brennere i rustfritt stål. WAVETM rist i porselensemaljert støpejern. JETFIRETM tenner. ACCU-PROBETTM temperaturmåler. Kompakt design og enkel i bruk. Stor stekeflate på 1840 cm2 med rist i porselensemaljert støpejern. Høyt, vindskjermende lokk som holder godt på varmen. Sidehåndtak for enkel bæring. 1

Ergonomisk varmeavisende håndtak

2

Doble brennere i rustfritt stål

3

ACCU-PROBETM innebygd termometer

4

Holdbart, høyt WEATHERGUARDTM lokk i støpt aluminium

5

WAVE grillrist i porselensemaljert støpejern

6

Krydderholder i rustfritt stål med integrert flaskeåpner

7

Robuste kroker til å henge grillutstyr og annet tilbehør (PRO285X)

8

TM

Elegant frontpanel som skjuler gassbeholderen

9

Store, værbestandige hjul og stabile ben i pulverlakkert rutsfritt stål (PRO285X)

10 Praktiske håndtak 11 0,9 m slange og regulator for gassflasker på 5 og /eller 8 kg

7 6

12 Spesielt kompakt design, enkel montering og lett håndtering

8 3 2

4

15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

GARA

10 A

LIMI

5 1

5 YEAR LIMITED

54 cm

10

37 cm

11 12

PRESIDENT’S LIMITED

À VIE

WARRANTY

PRÉSIDENT

LIFETIME

PRO285 -STAND

GARANTIE

9

WARRANTY

GARA

5A

LIMI

LIMITÉE DU

Sammenleggbart trallesett til 85-9526. Avtagbare3 YEAR WARRANTY sidebord med kroker til 3 redskap o.l. Store, to-delte hjul | ANS med solide stålben.YEAR Krydderhylle i rustfritt stål. Integrert flaskeåpner. LIMITED

GARA

3A

LIMI

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

42

1 YEAR LIMITED

WARRANTY

GARA

1A

LIMI


EKSLUSIVT TILBEHØR (MER TILBEHØR FNNER DU BAK I KATALOGEN)

Pizzastein

Stekeplate i støpejern

Varmerist

43


FLAMMEBORD

44


BORD MED FLAMMEGROP 1

Bordet er i rustfritt aluminiumkonstruksjon for lettvekt mobilitet og værbestandighet

2

“Easy Start” tenningssystem for lett og rask bruk

3

Sikkerhetsventil som slår av gassen dersom flammen slukkes

Glasskjerm kvadratisk til bord 422049

4

Flammegrop i rustfritt stål fylt med topaz glass for vakker refleksjon

Varenr.: 422051 Kr 1 495,-

5

Oppbevaring for propantank inni bordet (kobling for naturgass medfølger)

6

Leveres komplett med bord, brenner, lokk til flammegrop og topazglass

7

Maks flamme effekt 11,5 kw.

Glasskjerm rektangulært til bord 422048 Varenr.: 422050 Kr 1 495,-

7 1

6 2

4 Bord Hampton m/flammegrop 105x105 cm Varenr.: 422049 Kr 9 995,-

3

5 Bord Hampton m/flammegrop 80x125 cm Varenr.: 422048 Kr 9 995,45


GRILLTREKK

46

Grilltrekk sort T325

Grilltrekk sort T410

Grilltrekk sort T495

Grilltrekk til Travel/Pro285X

Varenr.: 422089 Kr 649,-

Varenr.: 422091 Kr 749,-

Varenr.: 422094 Kr 749,-

Varenr.: 422088 Kr 749,-

Grilltrekk sort R365

Grilltrekk sort R425

Grilltrekk til Rogue

Grilltrekk sort 485-serien

Varenr.: 422090 Kr 749,-

Varenr.: 422092 Kr 799,-

Varenr.: 422024 Kr 999,-

Varenr.: 422093 Kr 899,-

Grilltrekk sort 500-serien

Grilltrekk PRO665 sort

Grilltrekk sort PRO825

Grilltrekk sort Kullgriller

Varenr.: 422095 Kr 999,-

Varenr.: 422052 Kr 899,-

Varenr.: 422098 Kr 1Â 495,-

Varenr.: 422103 Kr 699,-


Regulatorsett m slange

Grilltrekk til kulegriller

Trekk til røkeovn Apollo 300

Grilltrekk til Travel PRO 285

Varenr.: 85-9551 Kr 790,-

Varenr.: 422028 Kr 499,-

Varenr.: 85-9577 Kr 749,-

Slange og regulatorsett med gjenger i messing. Passer til alle Napoleon gassgriller. 90 cm slange. Varenr.: 85-9525 Kr 599,-

Trekk til Hampton kvadratisk

Trekk til Hampton rektangulært

Propangass ventilboks 220 gr.

Propangass ventilboks 445 gr.

Varenr.: 422099 Kr 799,-

Varenr.: 422100 Kr 799,-

GRILLTREKK 500Dx500D UV-resistent polyester. Miljøvennlig PU foring. Møter REACH-kravene. Ventilasjonsområder på begge sider for å unngå mugg. Strammestropper. Doble sømmer for å unngå vanninntregning. Kroker for oppheng av trekk. Pakning med måldiagram.

Passer til Travel Q 285 og Travel Q 285X Varenr.: 57048 Kr 89,-

Passer til Travel Q 285 og Travel Q 285X Varenr.: 57049 Kr 129,-

GRILLTREKK TIL KULLGRILL Napoleon grilltrekk i god kvalitet. 600x600D polyester med innvendig PVC-belegg. UV-beskyttet og falmer derfor ikke. Trekket har håndtak, strammestropp og ventilasjonsstripe for å unngå fuktskader og soppangrep.

47


TILBEHØR

48

Grillrens 3-i-1 500ml

Grillbeskytter 500ml

Grillrens EXTREME 500ml

Rensesett brennere Napoleon

Avfetter, renser og polerer grillen din. Varenr.: 422029 Kr 129,-

Beskytter grillen mot rustangrep og misfarginger. Varenr.: 422030 Kr 199,-

Må kun brukes på grillristen UTENFOR grillen Varenr.: 422031 Kr 199,-

Varenr.: 422067 Kr 59,-

Tubebørste

Aluminiumsformer 5 pk. 14x12 cm

Aluminiumsformer 5pk. 36x20 cm

Grillbørste m/flaskeåpner

Børste til rensing av brennrørene på grillen. Varenr.: 422006 Kr 119,-

Til bruk som dryppfat under grillen. Varenr.: 85-9550 Kr 59,-

Varenr.: 85-9566 Kr 119,-

Varenr.: 85-9571 Kr 59,-

Grillbørste tresidet/ Grillbørste bustfri

Grillbørste Super Wave

Grillbørste m/skrape 45 cm

Grillbørste stor/2-pk. børstehoder

En grillbørste med tresidet messingbust. 53 cm Varenr.: 85-9548 / Varenr.: 422064 Kr 159,- / Kr 149,-

Varenr.: 422039 Kr 149,-

Varenr.: 85-9547 Kr 99,-

En kraftig grillbørste til 2 håndsgrep. Varenr.: 422008 / Varenr.: 422016 Kr 199,- / Kr 89,-


Skrape til grillrist

Skurebørste

Rotisseriesett Rogue-griller

Grillspyd 6 pk 35 cm / Maisgafler 8pk.

En solid skrape med buet form som kommer godt ned rundt rillene på grillristen. Varenr.: 422007 Kr 149,-

En skurebørste med godt håndtak som gir godt trykk ned på tilsølte områder. Varenr.: 422005 Kr 25,-

Varenr.: 422106 Kr 1 695,-

Varenr.: 85-9574 / 422080 Kr 249,-/Kr 129,-

Rotisseriesett til Napoleon PRO665

Rotisseriesett til Napoleon Triumph 410/325

Rotisseriesett til LE/LEX485 og Prestige 500 serien

Rotisseriesett til PRO825

Varenr.: 85-9555 Kr 1 295,-

Varenr.: 85-9556 Kr 1 995,-

Rotisseriesett til hele Triumph-serien

Pizzastein 2-pk Ø:25 cm

Pizzastein rektangulær 34x51 cm

Rotisseriekurv stål

Varenr.: 422034 Kr 1 495,-

Varenr.: 422025 Kr 249,-

Varenr.: 422026 Kr 499,-

Varenr.: 422070 Kr 599,-

Varenr.: 85-9580 Kr 2 495,-

Varenr.: 422033 Kr 2 995,-

49


TILBEHØR

Varmehylle til PRO 285 Varmehylle til kullgriller Ø:57 cm

Stekeplate i støpejern m/håndtak

Stekeplate stål m/kant

Kyllinggriller i stål

Varenr.: 85-9570 Kr 399,-

Varenr.: 422059 Kr 1 495,-

Varenr.: 85-9564 Kr 149,-

Fjærkresaks stål Napoleon

Grillrist tosidig 44x24 cm

Grillplate tosidig 46x34 cm

Stekeplate støpejern til Rogue 425 /365

Varenr.: 422057 Kr 259,-

Passer til Napoleon Triumph 495, 410 og 325. Varenr.: 85-9565 Kr 499,-

Passer til Napoleon Prestige 500-serien, LE 485 og LEX 485. Varenr.: 85-9546 Kr 599,-

Varenr.: 422063/ 422087 Kr 499,-/599,-

Stekeplate støpejern til Travel 285

Wok rustfritt stål Ø:30 cm

Bollesett à 3 i stål m/silikonlokk

Stekespade Flexi

Passer alle Travel og Travel PRO griller. Varenr.: 422062 Kr 599,-

Premium wok med håndtak i rustfritt stål. Varenr.: 422019 Kr 699,-

Varenr.: 422081 Kr 599,-

Varenr.: 422075 / Varenr.: 85-9573 Kr 399,-

50

Varenr.: 422083 Kr 129,-


Marineringssprøyte stål

Hamburgerpresse

Grillforkle grå-sort / Grilforkle sort

Stekespade Pro / Stekespade bred

Varenr.: 422056 Kr 229,-

Varenr.: 85-9569 Kr 299,-

Varenr.: 422009 / 422069 Kr 449,- / Kr 229,-

Varenr.: 422072 / 422073 Kr 199,- / Kr 299,-

Kokkekniv

Biffkniv

Skjærebrett m/skåler 46x33 cm

Håndtak til grillrist

En real kokkekniv for nesten alt til grillen. Varenr.: 422002 Kr 499,-

En veldig god biffkniv med delvis tagget egg. Varenr.: 422003 Kr 99,-

Med en anti-bakteriell overflate av bambustre. Varenr.: 85-954 Kr 599,-

Varenr.: 422068 Kr 79,90

Grillhanske m/silikongrep

Grillhansker

Grillhåndkle m/karabinkrok

Grillpensel rustfritt stål/ Grillpensel 35 cm

Varenr.: 422011 Kr 259,-

Varenr.: 422010 Kr 699,-

Varenr.: 85-9572 Kr 199,-

Varenr.: 422053/ 85-9543 Kr 129,- /Kr 99,-

51


TILBEHØR

52

Grilltang 38 cm stål

Grilltang autolukk 40 cm

2 i 1 Stekeklype og stekespade i ett

Matpinsett Napoleon Pro

Varenr.: 422054 Kr 189,-

En kraftig tang med autolukk-system. Varenr.: 85-9542 Kr 159,-

Varenr.: 42200 Kr 269,-

Varenr.: 422055 Kr 199,-

Grillredskaper 3pk

Grillutstyrsett 3 deler til Travel Q.

Grillsett Napoleon 2 deler

Pizzaspade

Varenr.: 422017 Kr 259,-

Varenr.: 422018 Kr 199,-

Varenr.: 85-9540 Kr 349,-

Varenr.: 422027 Kr 479,-

Grillsett 2 deler Napoleon

Digitalt trådløst termometer

Termometer Accuprobe

Temperaturfølere 2pk til Accuprobe

Varenr.: 422076 Kr 259,-

Rekkevidde opptil 60 meter. Varenr.: 85-9549 Kr 499,-

Varenr.: 422084 Kr 1 095,-

Varenr.: 422085 Kr 329,-


Saltkvern / Pepperkvern

Redskapsoppheng kullgriller

Grillkullrist til Napoleon gassgriller

Varenr.: 422004 Kr 199,-

Varenr.: 422015 / 422014 Kr 259,-

Varenr.: 422109 Kr 119,-

Varenr.: 422032 Kr 599,-

Røykerør

Røykesett til Napoleon grill

Grillkullstarter

Kurv til Napoleon grillkull 2 pk

Legges i grillen for utmerket røykingeffekt. Varenr.: 85-9557 Kr 249,-

Et assortert utvalg av røykflis. Varenr.: 422012 Kr 319,-

Varenr.: 85-9545 Kr 299,-

Varenr.: 85-9544 Kr 299,-

Røykflis lønnetre/ kirsebærtre

Grillplanke sedertre/lønnetre

Halogenlampesett PRO serien

Lykt 2 pk LED-lys til feste på grill/redskap

Varenr.: 85-9560/ 85-9561 Kr 119,-

Legg planken i bløt i ca. 24 timer. Varenr.: 85-9562/ 422013 Kr 119,-

Varenr.: 422108 Kr 298,-

Varenr.: 85-9575 Kr 199,-

Steketermometer digitalt

53


MODELLOVERSIKT

ROGUE® 365-1 9.5 Effekt (kW): Brennere:

ROGUE® 365-3 Effekt: 11.3

2

ROGUE® 425-1 Effekt (kW): 12.45

2

Brennere:

Brennere:

ROGUE® 425-2 Effekt (kW) 15.45

3

Brennere:

ROGUE® 425-3 Effekt: 15.45

3

Brennere:

ROGUE® 425-3 Effekt: 15.45

3

Brennere:

3

Total lengde: 121 cm

Total lengde: 121 cm

Total lengde: 130 cm

Total lengde: 130 cm

Total lengde: 130 cm

Total lengde: 130 cm

Total dybde: 64 cm

Total dybde: 64 cm

Total dybde: 64 cm

Total dybde: 64 cm

Total dybde: 64 cm

Total dybde: 64 cm

R365

R365SIB

R425

R425SB

R425SIB-SS

R425SIB-K

ROGUE® SERIES

PRESTIGE® 500 Effekt: 25.7 Brennere:

4

PRESTIGE® 500 Effekt: 25.7 Brennere:

4

Brennere:

4

PRESTIGE PRO™ 500 Effekt: 25.7 Brennere:

4

PRESTIGE PRO™ 665 31 Effekt: Brennere:

5

PRESTIGE PRO™ 825 Effekt: 38.6 Brennere:

6

CHARCOAL KETTLE BBQ Diameter: 57 cm Total lengde: 70 cm

Total lengde: 163 cm

Total lengde: 163 cm

Total lengde: 163 cm

Total lengde: 169 cm

Total lengde: 195 cm

Total lengde: 239 cm

Total dybde: 59 cm

Total dybde: 67 cm

Total dybde: 67 cm

Total dybde: 67 cm

Total dybde: 67 cm

Total dybde: 65 cm

Total dybde: 65 cm

P500RSIB-1-SS

P500RSIB-1-B

P500RSIB-1-CH

PRO500RSIB-2

PRO665RSIB-2

PRO825RSBI-2

NK22K-LEG-2

PRESTIGE® 54

PRESTIGE® 500 Effekt: 25.7

PRESTIGE PRO™ SERIES


LE 3 Effekt (kW): Brennere:

22.2 3

LE 3 Effekt (kW): Brennere:

22.2 3

LEX 485 Effekt: 22.2 Brennere:

LEX 485 Effekt: 22.2

4

4

Brennere:

LEX 605 Effekt: 27.3 Brennere:

LEX 730 Effekt: 32.1

4

Brennere:

5

Total lengde: 153 cm

Total lengde: 153 cm

Total lengde: 157 cm

Total lengde: 157 cm

Total lengde: 174 cm

Total lengde: 191 cm

Total dybde: 69 cm

Total dybde: 69 cm

Total dybde: 70 cm

Total dybde: 70 cm

Total dybde: 70 cm

Total dybde: 70 cm

LE485RSIB-SS

LE485RSIB-K

LEX485RSIB-1-SS

LEX485RSIB-1-K

LEX605RSBI

LEX730RSBI

LE/LEX SERIES

CHARCOAL KETTLE BBQ Diameter: 57 cm

CHARCOAL KETTLE BBQ Diameter: 57 cm

CHARCOALPROFESSIONAL

Weight: 100 kg

Diameter: 41 cm

Diameter: 48 cm

Total lengde: 72 cm

Total lengde: 114 cm

Total lengde: 171 cm

Total lengde: 42 cm

Total lengde: 50 cm

Total dybde: 59 cm

Total dybde: 73 cm

Total dybde: 63 cm

Total dybde: 42 cm

Total dybde: 50 cm

Total lengde: 112 cm

Total lengde: 124 cm

PRO22K-LEG-2

PRO22K-CART-2

PRO605CSS

AS200K-1

AS300K-1

Total dybde: 53 cm

Total dybde: 51 cm

PRO285-BK

PRO285X

CHARCOAL BBQS

APOLLO® AS200

APOLLO® AA300

SMOKER

TRAVELQTMPRO285 Effekt: 4.1 kW Brennere:

2

TRAVELQTMPRO285X Effekt: 4.1 kW Brennere:

2

PORTABLE BBQS 55


MODELLOVERSIKT

OUTPUT (KW)

Main tube burner Main infrared burner Side burner Infrared rear burner Smoker tray burner Warming burner Total

DIMENSIONS

FEATURES

ROGUE® SERIES Features BBQ/lid colour Stainless steel burner/Main burner Infrared SIZZLE ZONETM main burner Infrared SIZZLE ZONETM side burner Range side burner Stainless steel infrared rear burner Ceramic infrared rear burner Rear burner igniter JETFIRETM ignition system LIFT EASETM roll top lid SAFETY GLOW TM control knobs i-GLOW TM control knobs Interior light Folding side shelves 9.5 mm stainless steel WAVETM cooking grid 7 mm stainless steel WAVETM cooking grid WAVETM cast iron cooking grid Available as natural gas model (not in Norway) Available as a built-in model (not in Norway) Warranty

Main grill area (cm) Side burner (cm) Total length (cm) with raised/folded side shelves Total depth (cm) Total height (cm) with closed/open lid Weight (kg) Cover, side shelves raised Cover, side shelves folded down Cast iron griddle Rotisserie

56

LE/LEX SERIES

Rogue® 365 bk 2 • • • ++

Rogue® 365 SIB bk 2 • • • • ++

Rogue® 425 bk 3 • • • ++

Rogue® 425 SB bk 3 • • • • ++

Rogue® 425 SIB ss/bk 3 • • • • ++

LE 485 RSIB bk 3 • • • • • • • ++

LEX 485 RSIB-1 ss/bk 4 • • • • • • • • ++

LEX 605 RSBI ss 3 1 • • • • • • • • ++

LEX 730 RSBI ss 4 1 • • • • • • • ++

9.5 9.5

9.5 3 12.5

12.45 12.45

12.45 3 15.45

12.45 3 15.45

14.4 3.8 4 22.2

14.4 3.8 4 22.2

14.4 4.8 2.8 5.3 27.3

19.2 4.8 2.8 5.3 32.1

51 x 45 121 / 79 64 121 / 160 61

51 x 45 23 x 26 121 / 79 64 121 / 160 64

60 x 45 130 / 88 64 121 / 160 61

60 x 45 Ø 20 130 / 88 64 121 / 160 61

60 x 45 23 x 26 130 64 121 / 160 64

68 x 46 24 x 37 153 69 121 / 159 80

68 x 46 24 x 37 157 70 125 / 151 77

85 x 46 Ø 24 174 70 125 / 151 81

102 x 46 Ø 24 191 70 125 / 151 102

61365 61366 56365 69812

61365 61366 56365 69812

61425 61426 56425 69812

61425 61426 56425 69812

61425 61426 56425 69812

61485 56040 69232

61485 56040 69232

61605 56040 69332

61730 56040 69332


ss = stainless steel, bk = black, ch = charcoal grey

PRESTIGE® SERIES

+++ = PRESIDENT’S LIMITED LIFETIME WARRANTY, ++ = 15 YEAR LIMITED WARRANTY, + = 10 YEAR LIMITED WARRANTY

PRESTIGE PRO™ SERIES

CHARCOAL BBQS

SMOKER

PORTABLE BBQS

P 500 RSIB-1 ss/bk/ch 4 • • • • • • • • +++

PRO 500 RSIB-2 ss 4 • • • • • • • • • • +++

PRO 665 RSIB-2 ss 5 • • • • • • • • • • +++

PRO 825 RSBI-2 ss 4 2 • • • • • • • • +++

NK22K-LEG-2 bk +

PRO22K-LEG-2 bk • +

PRO22K-CART-2 bk • • +

PRO605CSS ss • • ++

AS200K-1 bk +

AS300K-1 bk +

PRO 285 bk 2 • • +

PRO 285 X bk 2 • • +

16 4 5.7 25.7

16 4 5.7 25.7

19 4 5.5 2.5 31

15.2 7.6 5.3 5.5 2.5 2.5 38.6

-

-

-

-

-

-

4.1 4,1

4.1 4,1

71 x 46 24 x 37 163 67 127 / 145 94

71 x 46 24 x 37 169 67 132 / 144 115

94 x 46 24 x 37 195 65 130 / 145 150

(72+47) x 46 Ø 25 239 65 131 / 145 205

Ø 57 70 59 112 20

Ø 57 72 59 103 / 162 30

Ø 57 114 / 80 73 106 / 152 43

86 x 46 171 63 121 / 151 100

Ø 41 Ø 42 104 13

Ø 48 Ø 50 120 23

54 x 37 74 47 38 / 64 18

54 x 37 112 51 101 / 131 29

61500 56040 69232

61500 56040 inclusive

61665 56040 inclusive

61825 56040 inclusive

61910 -

61910 -

61911 -

61605 56040 69332

61901 -

61900 -

61286 56080 -

61288 61286 56080 -

57


15 YEAR

10 YEAR

WARRANTY

WARRANTY

LIMITED

LIMITED

KVALITET OG GARANTI 10 ANS GARANTIE LIMITÉE

GARANTI

5 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

5 ANS

LIMITED

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

GARANTIE

15 YEAR À VIE President‘s Limited Lifetime Warranty WARRANTY PRÉSIDENT LIMITED

LIMITÉE DU

For Prestige/PRO Cart and Built-in Heads GARANTIE 3 YEAR 3 ANS WARRANTY

10 YEAR LIMITED

WARRANTY

GARANTIE 10 10 Year Limited Warranty ANS

For Triumph, Legend and TravelQTM 285 Series (incl. PRO285) LIMITÉE

LIMITED

LIMITÉE Lifetime 3 (Aluminum castings / rutsfritt stål base, rutsfritt stål lid, YEAR | ANS Porcelain enamel lid, rutsfritt stål cooking grids) 10 years full coverage, plus 50 % off for life GARANTIE PRESIDENT’S (rutsfritt stål tube brennere, Porcelain-enameled cast iron cooking grids) LIMITED GARANTIEÀ VIE 1 YEAR LIMITÉE DU LIFETIME 5 years full coverage, plus 50 % off for life LIMITED WARRANTY 1LIMITÉE AN PRÉSIDENT WARRANTY (rutsfritt stål sear plates, rutsfritt stål infrared rotisserie burner, Ceramic infrared brennere (excluding screen)) 2 years (All other parts except batteries and bulbs) LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

15 YEAR LIMITED

WARRANTY

3 GARANTIE YEAR | ANS YEAR Limited 1510 Years Warranty 10 ANS

15 YEAR ® For LE, LEX (Cart and Built-in Heads), RogueWARRANTY and PRO605CSS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

LIMITED

WARRANTY

LIMITED

LIMITÉE

10 years (Aluminum castings / rutsfritt stål base, rutsfritt stål lid, Porcelain enamel GARANTIE 5 YEAR lid) 5LIMITED years full coverage, 5LIMITÉE ANSplus 50 % off until the 10th year WARRANTY (Painted steel lid, rutsfritt stål tube brennere, Porcelain-enameled cast iron cooking grids) 3 years full coverage, plus 50 % off until the 10th year (rutsfritt stål sear plates) GARANTIE 2 years 3 YEAR LIMITED 3 LIMITÉE ANS (All other parts except batteries and bulbs) WARRANTY

10 YEAR LIMITED

WARRANTY

1 YEAR

S

ME

3

NS

YEAR | ANS

TY ÉE

LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE

1 YEAR

GARANTIE

WARRANTY

LIMITÉE

LIMITED

1 AN

WARRANTY

3 ANS

WARRANTY

LIMITED

1 YEAR LIMITED

10WARRANTY years

PRESIDENT’S LIMITED

LIFETIME WARRANTY

58

10 YEAR

WARRANTY

1 AN

3

YEAR | ANS LIMITED WARRANTY

GARANTIE

À VIE LIMITÉE DU

PRÉSIDENT

GARANTIE LIMITÉE

10 years (Porcelain enamel lid and bowl) GARANTIE 5 YEAR LIMITED 5 ANS 5 years full coverage, plus 50 % off until the 10th year WARRANTY LIMITÉE (Air control system) 3 years full coverage, plus 50 % off until the 10th year (Krom plated cooking grids) 2 years 3 other YEAR (All parts) GARANTIE LIMITED

15 YEAR LIMITED

LIMITÉE

For Charcoal Kettle Series and Apollo® Smokers

WARRANTY

LIMITED

15 years (Aluminum castings / rutsfritt stål base, rutsfritt stål lid, GARANTIE 5 YEAR LIMITED 5 ANS Porcelain enamel lid, rutsfritt stål cooking grids) WARRANTY LIMITÉE 10 years full coverage, plus 50 % off until the 15th year GARANTIE GARANTIE PRESIDENT’S LIMITED (rutsfritt stål tube brennere) ÀLIMITÉE VIE ÀLIMITÉE VIE DU DU LIFETIME 5 years full coverage, plus 50 % off until the 15th year PRÉSIDENT WARRANTY PRÉSIDENT (rutsfritt stål sear plates, Porcelain-enameled cast iron cooking grids, GARANTIE 3 YEAR Ceramic infrared brennere (excluding screen)) LIMITED 3 LIMITÉE ANS WARRANTY 2 years (All other parts except batteries and bulbs)

GARANTIE

ANSLimited Warranty 10 10 Year

LIMITÉE

10 10 Year Limited Warranty ANS GARANTIE

For OasisTM and Built-in Components, including drop-in side brennere LIMITÉE

GARANTIE

1 AN LIMITÉE

(Aluminum castings / rutsfritt stål base, rutsfritt stål tube brennere) GARANTIE 5 YEAR LIMITED 5 years full coverage, plus 50 % off until the 10th year 5 ANS WARRANTY LIMITÉE (Ceramic infrared brennere (excluding screen), rutsfritt stål lid, door and drawer panels) 3 years full coverage, plus 50 % off until the 10th year (Hinges, slides and enclosures) GARANTIE 2 years 3 YEAR LIMITED 3 LIMITÉE ANS WARRANTY (All other parts except batteries and bulbs)


15 YEAR LIMITED WARRANTY – FOR LE, LEX (CART AND BUILT-IN HEADS), ROGUE® AND PRO605CSS

10 YEAR LIMITED WARRANTY – FOR TRIUMPH®, LEGEND AND TRAVELQ™ 285 SERIES (INCL. PRO285)

10 YEAR LIMITED WARRANTY – FOR CHARCOAL KETTLE SERIES AND APOLLO® SMOKERS

10 YEAR LIMITED WARRANTY – FOR OASIS™ AND BUILT-IN COMPONENTS, INCLUDING DROP-IN SIDE BRENNERE

5

YEAR

PRESIDENT’S LIMITED LIFETIME WARRANTY - FOR PRESTIGE®/ PRO™ CART AND BUILT-IN HEADS

CERAMIC INFRARED BURNER REPLACEMENT +5 YEAR 50% PARTS COVERAGE

rutsfritt stål brennere are warrantied for full replacement for 10 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

Painted steel lids are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

PRO Air Control Systems are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

Ceramic infrared brennere (excluding screen) are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

Porcelainized cast iron cooking grids are warrantied for full replacement for 10 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

rutsfritt stål sear plates are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

rutsfritt stål brennere are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

Porcelainized cast iron cooking grids are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

Porcelainized cast iron cooking grids are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

Krom Plated Cooking Grids are warrantied for full replacement for 3 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

rutsfritt stål lid, door and drawer panels are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

5 Porcelainized cast iron cooking grids are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

5 rutsfritt stål infrared rotisserie brennere are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

YEAR

rutsfritt stål sear plates are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

YEAR

rutsfritt stål brennere are warrantied for full replacement for 10 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

PORCELAINIZED CAST IRON COOKING GRIDS REPLACEMENT +5 YEAR 50% P ARTS COVERAGE

Porcelainized cast iron cooking grids are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

CERAMIC INFRARED BURNER REPLACEMENT +10 YEAR 50% P ARTS COVERAGE

Ceramic infrared brennere (excluding screen) are warrantied for full replacement for 3 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

rutsfritt stål sear plates are warrantied for full replacement for 3 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

rutsfritt stål or porcelain sear plates are warrantied for full replacement for 5 years. Afterward replacement parts are available for 50 % off the retail price for the remainder of the warranty period.

59


NAPOLEON - FEIRER OVER 40 ÅR MED KVALITETSGRILLER

“Trenden er at grillsesongen nå strekker seg ut over sommersesongen også i Norge. Det grilles hele året. Vi trenger derfor griller som “tåler en støyt” med god kvalitet og flere funksjoner. Med grill fra Napoleon løftes grillopplevelsen til et nytt nivå. Robust materiale, fine detaljer og flere funksjoner gjør at jeg kan gå god for Napoleon som den beste grillen på det norske markedet”

60

Lohnelia 2, 4642 Søgne | Tlf: 38 18 56 00 Faks: 38 18 56 01 | E-post: post@festival.no | www.festival.no

Profile for Festival AS

2018_napoleon_norge_katalog  

2018_napoleon_norge_katalog