Page 1

FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER 2011 ORGANITZA: COMISSIÓ DE FESTES SANT VICENT FERRER DIVENDRES DIA 25 DE MARÇ A les 22:00 hores. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE FESTES I CARTELLERÍA. XIII EDICIÓ PREMIS SANT VICENT FERRER. L’acte estarà amenitzat pel quartet de saxos DSK. A l’acte assistiran la Regina de les Festes Ana Isabel Bernús Segarra i la seua Cort d´Honor i la Regina de les Festes per l’any 2011 Rosana Daniel Garcés i la seua Cort d´Honor, Autoritats i premiats. DIJOUS DIA 7 D’ABRIL A les 19:00 hores INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DELS PARTICIPANTS AL II CONCURS DE CARTELLS TAURINS FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER. L’acte es realitzarà en el teatre municipal Carmen Tur. Acte patrocinat per Floristeria Roses i TOMEGA. DISSABTE DIA 9 D’ABRIL A les 20:00 hores. XARRADA COL·LOQUI A CÀRREC DE D. FRANCISCO MEDINA, propietari de la Ramaderia El Montecillo. L’acte es realitzarà al teatre municipal Carmen Tur. Patrocinat per TOMEGA. LLIURAMENT DE PREMIS DEL II CONCURS DE CARTELLS TAURINS. Patrocinat per Floristeria Roses. DIUMENGE DIA 10 D’ABRIL Ales 9:00 hores. XIII PUJADA A PIPA. Emmarcada dins del circuit de Diputació. Patrocinat per Caixa Sant Vicent. DISSABTE DIA 16 D’ABRIL A les 21:00 hores. Recepció dels convidats a l’ermita de Sant Vicent, per part de la Comissió de les festes, de la Regina de les festes 2010 Senyoreta Ana Isabel Bernús Segarra i de la Regina de les festes per a l’any 2011 Senyoreta Rosana Daniel Garcés. A les 22:30 hores ACOMIADAMENT DE LA CORT D’HONOR 2010 PREGÓ DE LES FESTES a càrrec de la senyoreta Begonya Egea Alcón, Regina de les festes de l’any 2009. PRESENTACIÓ DE LA REGINA DE LES FESTES, senyoreta Rosana Daniel Garcés i de la seua Cort d’honor, al casal de festes, amb l’assistència de la Regina de l’any anterior, senyoreta Ana Isabel Bernús Segarra. L’acte serà amenitzat per l´Ateneu Musical Schola Cantorum.


Mantenidor de l’acte: En Josep Nebot Borràs. L’acte es celebrarà al casal de festes situat als locals de l’antiga Cooperativa Agrícola San Isidro al C/ Moncofa. Local Patrocinat per la Coop. Agrícola San Isidro COMENÇAMENT DE FESTES 2011 DIMARTS DIA 26 D’ABRIL A les 12:00 hores. DISPARÀ I VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES anunciant el començament de les festes a la Plaça de L’Assumpció. A les 12:30 hores. TANCAMENT INFANTIL des del carrer Zeneta fins a la Plaça Sant Vicent.. A les 16:00 hores. VESPRADA DE JOCS TRADICIONALS PER ALS XIQUETS amb tallers de mascares, globofléxia, carreres de sacs i un bou embolat per als mes menuts. Els jocs es realitzaran a la plaça Sant Vicent. A les 22:00 hores. NIT D´ALBAES a càrrec de Vicent i Vicentín, en honor a la Regina i a la seua Cort d´Honor. El recorregut començarà a la Plaça Sant Vicent. DIMECRES DIA 27 D’ABRIL A les 18:00 hores. SANTA MISA I SERMÓ EN CONMEMORACIÓ DE L’AGERMANAMENT ENTRE LES NOSTRES FESTES I LES DE JUCHITAN (MEXIC). A les 21:00 hores. SOPAR DE PA I PORTA I KARAOKE al Casal Fester. Vingau i participeu, serà molt divertit. Patrocinat per: Musica Restaurant Passarel·la DIJOUS DIA 28 D’ABRIL A les 18:00 hores. Vesprada de Teatre. Patrocina la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de la Vall d'Uixó. A les 22:00 hores. CERCAVILA DE BANDA, concentració a l’ajuntament de la Banda Simfònica de l´Ateneu Musical Schola Cantorum i cercavila fins al Casal fester. A les 22:30 hores. CONCERT DE FESTES PER LA BANDA SIMFÒNICA DE L’ATENEU SCHOLA CANTORUM, al Casal fester.


DIVENDRES DIA 29 D’ABRIL A les 13:00 hores. VISITA A LA RESIDÈNCIA DE DIA DE MALALTS D´ALZEIMER, per part de la Regina de les Festes i la seua Cort d´Honor i membres de la Comissió. El dinar està patrocinat per la Caixa Sant Vicent. A les 18:00 hores. XII EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES al Col·legi Ntra. Sra. De l’Assumpció, organitzat per l ´A.C. Racó del Fotògraf. A les 19:00 hores. XXVIII FEPAM – XIII FECOV´11, inauguració de la Fira Agrícola, Comercial i de Vehicles de La Vall d’Uixó. Organitza: Comissió de Festes. Copatrocinen: Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló, Ajuntament de La Vall d’Uixó, Caixa Rural Sant Vicent i Caixa Rural La Vall San Isidro. II Edició de “TAPES PER LA VALL”, del 29 d’Abril al 8 de Maig. Organitza: Ajuntament de La Vall d’Uixó, Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Turisme. X EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE LES FESTES DE SANT VICENT, inauguració i exposició a l’estant de la festa. II MOSTRA PICTORICA sobre EL CAMPANAR, en homenatge al pintor local Juan Viruela Carreres. Organitza: Associació Cultural Jacinto Agustí. LLIURAMENT DELS PREMIS ESCOLARS DE COOPERATIVISME, a l’estant de la Caixa i Cooperativa de Sant Vicent. Esdeveniment patrocinat per la Caixa Rural Sant Vicent. A les 23:00 hores LA CAJA DE PANDORA EN CONCERT. L’escenari estarà ubicat al pati del C.P. Sant Vicent. DISSABTE DIA 30 D’ABRIL A les 10:00 hores ESMORZAR per als membres de la Comissió en la plaça Sant Vicent. A les 16:30 hores TANCAMENT DE BARRERES per part de la Comissió, acompanyats per una cercavila de cavalls per la Regina i les Dames de la Cort d´Honor i per una xaranga.. A les 17:30 hores BOU AL CARRER. Començarem les festes taurines de 2011 amb un formós bou de l ´acreditada ramaderia de D. LUIS ALGARRA POLERA, de nom ESPLENDIDO i marcat amb el número 51 guarisme 6. A continuació BOU AL CARRER. Exhibició d’un bou de l´acreditada ramaderia de D. LUIS ALGARRA POLERA, de nom DUERMECOCO, marcat amb el número 55, guarisme 6. A les 23:00 hores


BOU EMBOLAT. S’embolarà un formós bou de l´acreditada ramaderia D. LUIS ALGARRA POLERA de nom EVANISTO i marcat amb el número 12, guarisme 6. DIUMENGE DIA 1 DE MAIG A les 7:00 hores CONCURS DE PESCA, IX Trofeu Caixa Sant Vicent. IV Trofeu Festes Patronals Sant Vicent Ferrer. Acte patrocinat per la Caixa Rural Sant Vicent. A les 10:00 hores MISSA DE DIUMENGE, a l’ermita de Sant Vicent. A les 10:00 hores OFRENA DE FLORS A LA MARE DE DÉU DE L’ASSUMPCIÓ, cantada pel Cor Parroquial, amb l’assistència de la Regina de Les Festes i Les Dames de la Cort d´Honor. També assistiran l´ Associació Vicentina de La Vall d’Uixó, Regines i Dames de la Cor d´Honor d’anys anteriors i tots els xiquets que hi vulguin participar. La eixida serà de la plaça Sant Vicent. A les 11:00 hores SANTA MISSA a l’església Parroquial de la Mare de Déu de l’Assumpció, oficiada pel rector Mossèn Bernardo Guerrero Molés i cantada pel Cor Parroquial. A les 12:00 hores VISITES al Convent de la Divina Providència, la residència Santa Maria i la Llar Sagrada Família. Els regals i el dinar estan patrocinats per la Caixa Rural Sant Vicent. A les 21:30 hores SOPAR I BALL DE GALA, al Restaurant Passarel·la, en honor a la Regina de les Festes i la seua Cort d´Honor. Reserva de places al telèfon 679.24.75.13 (Srta. Xari Gomis). Les places podran reservar-se fins el dilluns dia 25 a les 21.00 hores. Per favor, tots els interessats, intenten complir aquesta data per facilitar la tasca a l’organització. DILLUNS DIA 2 DE MAIG

FESTIVITAT DE SANT VICENT FERRER ACTES PATROCINATS PER LA CAIXA RURAL SANT VICENT. A les 7:00 hores CANT DE L’AURORA a Sant Vicent Ferrer. A les 8:00 hores DESPERTÀ pel Dolçainer i Tabaleter. A les 8:30 hores DIANA a càrrec de l´Ateneu Musical Schola Cantorum amb l’assistència de la Regina de les Festes, la seua Cort d´Honor i la Comissió de Festes.


A les 10.30 hores MISA I SERMÓ a l’ermita de Sant Vicent Ferrer, oficiada pel rector de l’església Parroquial de l’Assumpció, Mossèn Bernardo Guerrero Molés i cantada pel cor de l´Ateneu Musical Schola Cantorum. Assistiran a l’acte la Regina de les Festes i la seua Cort d´Honor, Autoritats Municipals, Comissió de Festes i l´Associació Vicentina de La Vall d’Uixó. En acabar la missa MASCLETÀ a càrrec de Pirotècnia Peñarroja. Es dispararà al pati del Col·legi Sant Vicent. A les 12:00 hores SORTEIG DE LA CAIXA SANT VICENT “Dia de l´Estalvi” al Teatre Municipal Carmen Tur, amb l’assistència de la Regina i la seua Cort d´Honor. A les 20:00 hores PROCESSÓ AMB LA IMATGE DE SANT VICENT FERRER pel recorregut de costum, presidida pel rector En Bernardo Guerrero Molés i acompanyada pel Dolçainer i Tabaleter i l´Ateneu Musical Schola Cantorum. Amb l’assistència de la Regina de les Festes i la seua Cort d´Honor, representants Municipals, Comissió de Festes, l´Associació Vicentina de la Vall d’Uixó, la Regina i membres de la Comissió de les Festes Patronals Sagrada Família i Santíssim Crist, abonats i feligresos en general. En acabar la processó CLOENDA de la XXVII Fira Agrícola, Comercial i de Vehicles de la Vall d’Uixó. XIII FEPAM- X FECOV´11. En acabar la cloenda CASTELL DE FOCS D’ARTIFICIS, a càrrec de Pirotècnia Peñarroja al pati del Col·legi Sant Vicent. DIMARTS DIA 3 DE MAIG DIA DELS XIQUETS ACTES PATROCINATS PER LA CAIXA SANT VICENT Convidem a participar, en totes i cadascuna de les activitats, a tots els xiquets que ho desitgen. A les 11:00 hores I TORNEIG DE FUTBOL-7 DE COMISSIONS DE FESTES LOCALS. Es jugarà als camps de futbol municipals, patrocina Regidoria d’Esports i Comissió de Festes. A les 11:30 hores Obertura de per als més menuts de les activitats i parc infantil. A les 16:00 hores COMENÇA LA NOVENA al Sant Pare a l’ermita de Sant Vicent, amb Santa Missa i Precs al Sant. A les 17:30 hores Continuació de les activitats i parc infantil.


A continuació GRAN CHOCOLATADA per a tots els xiquets i xiquetes. Patrocinat per la Regina. A les 18:00 hores LLIURAMENTS DELS TROFEUS DEL I TORNEIG DE FUTBOL-7 DE COMISSIONS DE FESTES LOCALS.

A les 21:00 hores II NIT DE BALLS DE SALO “FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER” al Casal fester. Amb la participació de la “ASSOCICIO AMICS DEL BALL” de La Vall d’Uixó i la col·laboració de tots els assistents. Patrocinat per: “Associació amics del ball” i Restaurant Passarel·la DIMECRES DIA 4 DE MAIG A les 15:00 hores ESPORT ESCOLAR, semifinals del X Trofeu Infantil de Futbol- Sala i Basquet Festes Patronals Sant Vicent Ferrer, al poliesportiu municipal, emmarcat dins del Campionat d´Esport Escolar. Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. A les 16:00 hores NOVENA al Pare Sant Vicent, amb Sant Missa i Precs al Sant. A les 18:30 hores BOUS AL CARRER. Exhibició d’un bou de la coneguda ramaderia MANUEL VILLAU, de nom INCOGNITA, marcat amb el número 34, guarisme 5. Adquirit en la finca “Pequeña Andalucía”. Patrocinat per la PENYA TENDIDO 7. A les 22:00 hores DESFILADA DE MODA al Casal Fester. Organitzat i patrocinat per l’Associació de Comerços de La Vall “Vallcomerç”. DIJOUS DIA 5 DE MAIG A les 15:00 hores ESPORT ESCOLAR, finals del X Trofeu Infantil de Futbol-Sala i Basquet Festes Patronals Sant Vicent Ferrer, al poliesportiu municipal emmarcat dins del campionat d´Esports Escolars. Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. A les 16:00 hores NOVENA al Pare sant Vicent, amb Sant Missa i Precs al Sant. A les 18:30 hores

BOU AL CARRER. Exhibició d'un bou de la coneguda ramaderia PEÑAJARA, de nom CHUBASCOSO II, marcat amb el número 11, guarisme 5. Adquirit en la finca “El Brau”. Patrocinat per la PENYA L’ERMITA.


A les 22:00 hores V FESTIVAL LÍRIC FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER al Casal fester. PATROCINA L’ATENEU MUSICAL SCHOLA CANTORUM

DIVENDRES DIA 6 DE MAIG A les 16:00 hores NOVENA al Pare Sant Vicent, amb Santa Missa i Precs al Sant. A les 21:00 hores EMPEDRAO, en cassoleta de fang, patrocinat per la CAIXA RURAL SANT ISIDRO i amb les col·laboracions de DIBEVALL (beguda), CAIXA RURAL SANT VICENT (taronges i mistela) i Panadería pastisseria Granell Roig (manjóvenes). En acabar el sopar GRAN ESPECTACLE DE VARIETETS, amb l’actuació del artista local RAFA BUESO, participant d’ O.T. . DISSABTE DIA 7 DE MAIG A partir de les 8:00 hores Repartiment de carn per als abonats. Imprescindible ticket. A les 10:30 hores CURSA CICLISTA XXVII PREMI CICLISME FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER. TROFEU EDUARDO CASTELLÓ. Carrera de bicicletes categoria Junior per circuit urbà. CURSA PATROCINADA PER EDUARDO CASTELLÓ, COMISSIO DE FESTES I REGIDORIA D’ESPORTS. A les 10:30 hores CROSS ESCOLAR MEMORIAL JAUME VALLS per l’itinerari de costum. Patrocinat per la Caixa Rural Sant Vicent. A les 16:00 hores NOVENA al Pare Sant Vicent, amb Sant Missa i Precs als Sant. A les 17:30 hores BOU AL CARRER. Exhibició d’un bou de l´acreditada ramaderia de LUIS ALGARRA POLERA, de nom RUISEÑOR, marcat amb el número 3, guarisme 7.

A continuació BOU AL CARRER. Exhibició d’un bou de l´acreditada ramaderia JACINTO ORTEGA, de nom RECOBERO, i marcat amb el número 31, guarisme 7. Patrocinat per la PENYA TACAET.


A les 23:00 hores BOU EMBOLAT. S´embolarà un formós bou de l´acreditada ramaderia de PUERTO FRONTINO de nom ARREBANCHA marcat amb el número 36, guarisme 4. Patrocinat per la PENYA AMICS DE LA FESTA. DIUMENGE DIA 8 DE MAIG A les 9:00 hores V MATINAL MOTERA FESTES DE SANT VICENT. Concentració de totes les motos participants al col·legi Sant Vicent i després cercavila per els carrers de La Vall. A les 9:00 hores SEMIFINALS I FINAL DEL IV TORNEIG DE FUTBOL INFANTIL FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER. Es jugarà als camps de futbol de La Moleta. Participaran els equips C.F. València, Villareal C.F., Selecció Balear, Club La Vall, C.D. Levante i C.D. Alboraya Organització a càrrec de l’escola de Futbol de La Vall, Hotel Simba i de la Comissió de Festes. A les 10:00 hores MISSA DE DIUMENGE I NOVENA al Pare Sant Vicent, amb Sant Missa i Precs al Sant. A les 11:00 hores III PASETJADA MUSICAL DE PRIMAVERA. ATENEU MUSICAL SCHOLA CANTORUM I ESCOLA DE MUSICA MIGUEL ARNAU. Patrocina: Ateneu Musical Schola Cantorum. A les 13:00 hores LLIURAMENT DELS TROFEUS DEL IV TORNEIG DE FUTBOL INFANTIL FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER. Als camps de La Moleta. A les 17:00 hores CAMPIONAT DE FRONTENIS FESTES PATRONALS SANT VICENT FERRER al club de tenis Uxó. Esdeveniment Patrocinat per la Caixa Rural Sant Vicent. A les 17:30 hores REPRESENTACIÓ D’UN MIRACLE DE SANT VICENT a l´Església de l´Assumpció a càrrec dels xiquets de Russafa. En acabar el miracle XOCOLATADA per als xiquets de l’agrupació del teatre i tots els assistents. Patrocinat per Floristeria Roses. A les 19:30 hores CAVALCADA INFANTIL per l’itinerari de costum amb l’assistència de la Regina de les Festes i la seua Cort d´Honor, la Regina i les Dames de l’any anterior, les Regines de l´Altar de Sant Vicent de Russafa, el Grupo de “Cornetas y Tambores La Unión”, Membres infantils de la comissió, la Banda Juvenil de l´Ateneu Musical Schola Cantorum i tot aquell que li vinga de gust participar. Patrocina Cooperativa Agrícola San Isidro.


Al finalitzar la cercavila: CORRE-TRACA FI DE FESTES a càrrec de Pirotècnia Peñarroja. Col·labora la Caixa Sant Vicent. DILLUNS DIA 9 DE MAIG A les 16:00 hores NOVENA al Pare Sant Vicent, amb Sant Missa i Precs al Sant. DIMARTS DIA 10 DE MAIG A les 16:00 hores NOVENA al Pare Sant Vicent, amb Sant Missa i Precs al Sant DIMECRES DIA 11 DE MAIG A les 16:00 hores ÚLTIM DIA DE NOVENA al Pare Sant Vicent, amb Sant Missa i Precs al Sant. Al finalitzar la novena xocolatada per als assistents. Patrocinat per la Caixa Sant Vicent. DISSABTE 14 DE MAIG A les 17:30 hores TORNÀ DE GUIÓ, amb l’assistència de les xiques que vulguen ser festeres l’any 2012 i la Comissió. Eixida des de l´Església Parroquial de la Mare de Déu de l’Assumpció. NOTES: - LA COMISSIÓ DE LES FESTES DE SANT VICENT FERRER, no es farà càrrec dels danys físics i materials que es puguen produir durant l’exhibició dels bous en els espectacles taurins. - La presència en el recinte d’exhibició taurina és sempre per pròpia voluntat. - Queda totalment prohibit lidiar i maltractar els bous; qui ho faça serà sempre baix la seua responsabilitat. - LA COMISSIÓ DE FESTES DE SANT VICENT FERRER, es reserva el dret de suspendre o alterar qualsevol acte programat, Aixa com l’horari o e lloc, si les condicions climatològiques, ambientals o socials així ho determinen. Sempre es comunicarà prèviament el canvi o suspensió.

Programa de Festes Sant Vicent Ferrer 2011  
Programa de Festes Sant Vicent Ferrer 2011  

Programa de Festes Sant Vicent Ferrer 2011

Advertisement