Page 1

каталог 2018


3 R

|


|

4 R

46 P L D MTD


5 R

|


|

6 R


7 R

|


|

8 R


9

|

R

/40

000 ECS 2

ЕЛЕКТРИЧНА ПИЛА ЗА ДРВА Моќност: 2000 W Должина на мач: 40 cm Тип на ланец: 3/8 “ Тежина: 5 kg Механизам за стартување со двојна заштита Дополнителна кочница Максимална безбедност при работа Задолжително е користење соодветно масло за ланец Капацитет на резервоар за масло за ланец: 0,9 l.


|

10 R

ЧИСТАЧ НА СНЕГ Моќност: 2.2 кW Висина на чистење: 28 cm Опфат на чистење: 53 cm 4- тактен мотор Вртежи во минута: 3.600 Тежина: 31 kg

ЧИСТАЧ НА СНЕГ Моќност: 3 кW Висина на чистење: 53 cm Опфат на чистење: 61 cm 4- тактен мотор Вртежи во минута: 3.600 Тежина: 77 kg


11

4204

|


|

12


13

СО ЛЕСНОТИЈА

ОТСТРАНЕТЕ ГО

КОРОВОТ

|


|

14


15

1357

RC-M + ZM-V3

RG - M

UI - M

|


|

16


17

2

ГОДИНИ ГA РА Н Ц И Ј А

|


|

18

SJ-50 SJ-50

SG-50


19

|


|

20


21

|


|

22


23

|


|

24


25

4253

8038

|


|

26


27

|


|

28


29

|


|

30


31

ш:6260

1

|


|

32


33

|


|

34


35

|


|

36

WEIM

A


37

ОПЦИЈА

ЛИНИСКА КОСИЛКА

РОТАЦИОНА КОСИЛКА

|


|

38

ОПЦИЈА

ЛИНИСКА КОСИЛКА

РОТАЦИОНА КОСИЛКА


39

WMCBL 65-55

|


|

40


41

|


|

42


43

9344

|

ARNO 25

Дробилка за грозје ENO 15/V Капацитет: 1600-1800 kg/h Тежина: 54 kg Димензии: 1210 х 600 x 630 mm Ги двои дршките од грозјето Моќност на мотор: 1 hp 6987

DELTA ZERO

Дробилка за грозје ARNO 25 Капацитет:3000 kg/h Тежина:86 kg Димензии: 1200 х 700 x 900 mm Моќност на мотор: 2.5 hp СО ПУМПА 6988

Гранулатор DELTA ZERO Димензии: 1100 x 650 x 1300 mm Мотор: 1.5 hp (1.1 kW) Капацитет: 550 kg/h Тежина: 80 kg Моно-фазен

MILL M-100

Дробилка за овошје MILL M-100 Димензии: 1100 x 610 x 1400 mm Мотор: 3 hp (2 kW) Капацитет: 1500-1800 kg/h Тежина: 45 kg Моно-фазен


|

44


45

|


|

46

180


47

|


|

48

7925

ДЕТСКИ БАЗЕН 57424

ДЕТСКО ЧАМЧЕ 58394

99985

99984

Димензии: 102 cm x 69 cm Капацитет: 45 лит.

Димензии: 119 cm x 79 cm Максимална тежина: 44 kg


49

|


|

50

БАЗЕН 28242


51

|


|

52


53

|


|

54

B


55

|


|

56

7920


57

|


|

58


59

|


|

60

ФЕРОЕЛЕКТРО Канцеларија: 02 3063 190 Продажен салон MTD Градина: 02 3063 286 Feroelektro MTD Gradina-Сé за твојата градина

fero@t.mk ФЕРОЕЛЕКТРО ул. Никола Парапунов 35 А Продажен салон MTD Градина: Ул. Лондонска бр. 19 локал 13

сервис:

072 272 465 02 3063 190

Вложуваме константни напори за ги претставиме сите слики, текстови, димензии и перформанси на производите прецизно и квалитетно, но сепак некои од сликите се само симболични. Не сносиме одговорност за можните печатни грешки.

Profile for FEROELEKTRO

FEROELEKTRO 2018  

Во каталогот на ФЕРОЕЛЕКТРО можете да ја разгледате широката понуда на најразлични алатки за Вашата градина. Големиот асортиман на производи...

FEROELEKTRO 2018  

Во каталогот на ФЕРОЕЛЕКТРО можете да ја разгледате широката понуда на најразлични алатки за Вашата градина. Големиот асортиман на производи...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded