Page 1

osvježite raspoloženje

Katalog klima uređaja 2011.


Sadržaj 3 Funkcije rada uređaja 5 Vivax tehnologije - DC inverter

2

5

Vivax multi split - DC inverter sustavi

6

Pregled asortimana klima uređaja

8

Zidni split sustav - DC inverter

12

Zidni split sustav - Fix-speed

16

Mobilni uređaji

18

Podni split sustav - DC inverter

19

Podno-stropni split sustav - DC inverter

20

Kazetni split sustav - DC inverter

23

Multi split sustav - DC inverter - zidne unutarnje jedinice

24

Multi split sustav - DC inverter - podne unutarnje jedinice

25

Multi split sustav - DC inverter - kazetne unutarnje jedinice

26

Multi split sustav - DC inverter - vanjska jedinica

27

Multi split sustav - DC inverter - kombinacije Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


Funkcije rada uređaja -15°C HEATING

ANTI COOL AIR DESIGN

LOW AMBIENT KIT

DRY MOULD PROOF

Uređaj se može koristiti za grijanje prostora pri niskim vanjskim temperaturama uz visoku učinkovitost.

Sprječava ispuh zraka prije nego unutarnja jedinica postigne odgovarajuću temperaturu kako se u prostor ne bi upuhivao topli zrak u modu hlađenja ili hladni zrak u modu grijanja.

Omogućuje rad uređaja u modu hlađenja pri niskim vanjskim temepraturama.

Ventilator ostaje raditi i nakon isključivanja uređaja kako bi isušio vlagu koja je ostala u unutarnjoj jedinici.

8°C HEATING

U slučaju da temperatura u prostoru padne ispod 8°C pali se uređaj u modu grijanja kako bi spriječio: zamrzavanje vodovodnih instalacija, kvarove na električnim uređajima osjetljivim na niske temperature, te naglo i potpuno rashlađivanje prostora.

MEMORY FUNCTION

7-FAN SPEEDS

LOW VOLTAGE STARTUP

Uređaj pamti operaciju koja se izvršavala prije njegova isključivanja i automatski nastavlja sa istom nakon ponovnog uključivanja uređaja.

Veliki izbor različitih brzina ventilatora unutrnje jedinice omogćava tiši rad uređaja što čini boravak u prostoru ugodnijim.

Omogućuje sigurnosno uključivanje uređaja korištenjem nižeg startnog napona.

COMFORTABLE SLEEP FUNCTION

3-FAN SPEEDS

Temperatura automatski blago raste ili pada kako bi se sačuvala ugodna sobna temperatura, a ujedno i smanjila potrošnja energije.

Mogučnost odabira jedne od tri brzine rada ventilatora unutarnje jedinice.

GOLDEN FIN

QUIET DESIGN

Poseban anti-korozivni plašt (tanki film zlata) na vanjskoj jedinici koji poboljšava učinak grijanja i ubrzava proces otapanja. Ovaj plašt se odupire utjecaju soli, kiše i drugim utjecajima koji izazivaju koroziju metala.

Poseban dizajn zračnog ventilatora omogućuje prigušenje i smanjenje buke tokom rada.

I FEEL

INTELLIGENT DEFROSTING

Uređaj automatski prilagođava temperaturu željenoj temperaturi uz pomoć dodatnog senzora na daljinskom upravljaču

Ukoliko je potrebno automatski se aktivira otapanje. Dokazuje učinkovitost uređaja pri grijanju i uštedi energije.

SELF CLEANING

LED DISPLAY

Prikaz funkcija rada na LED zaslonu.

Pritiskom na gumb “CLEAN” daljinskog upravljača, uređaj će automatski započeti sa čišćenjem izmjenjivača unutarnje jedinice. Uz pomoć ove funkcije otklanjaju se bakterije i njihovo umnožavanje, a zrak postaje čišći i svježiji.

TIMER

Timer omogućuje pokretanje i prestanak rada uređaja unutar perioda od 24 sata.

PTC HEATER

Dodatni grijači od kojih jedan grijač služi za dogrijavanje ulja u kompresoru, a drugi poboljšava otapanje vanjske jedinice. Rad grijača je kontroliran putem glavnog procesora. Ovakav način kontrole i upravljanja omogućuje nesmetan i siguran rad uređaja kada vanjska temperatura dosegne -15°C.

WIDE ANGLE LOUVERS SYSTEM

TURBO

Na LED zaslonu uređaja omogućen je prikaz digitalnog sata.

Omogućuje automatskim pokretima raspršivanje zraka do svakog kuta u radnom prostoru.

CLOCK DISPLAY

Funkcija za snažno zagrijavanje ili hlađenje prostorije

SELF DIAGNOSIS DISPLAYING

AUTO OPERATION

Omogućuje prikazivanje opisa greške radi bržeg i lakšeg rješavanja nastalog problema.

Uređaj nudi mogućnost podešavanja automatskog načina rada. Odabirom ove funkcije uređaj automatski određuje brzinu ventilatora unutarnje jedinice i mod rada, uspoređujući zadanu temperaturu i trenutne uvjete u prostoru.

VALVE PROTECTION COVER

Zaštita spojnih ventila na vanjskoj jedinici koja sprječava kapanje kondenzirane vode.

LOW TEMPERATURE STARTUP

Uređaj normalno funkcionira i započinje s radom i zagrijavanjem i kada je temperatura niža od -15°C.

3


I FEEL

Uređaji s ovom funkcijom imaju ugrađen dodatni senzor na daljinskom upravljaču. Senzor omogućuje mjerenje temperature u neposrednoj blizini daljinskog upravljača i tako dobivenu informaciju šalje unutarnjoj jedinici koja počinje hladiti ili grijati prostor. Ovakva kontrola temperature omogućuje preciznije i ugodnije okruženje i štedi energiju. Ukoliko pri hlađenju/grijanju daljinski upravljač očita da je temperatura viša/niža od podešene temperature, uređaj započinje s prilagodbom i stvaranjem ugodnijeg okruženja u vašem prostoru. Ukoliko pri hlađenju/grijanju daljinski upravljač očita da je temperatura niža/viša od podešene, radi uštede energije, kompresor se isključuje.

Opcije filtra

Bakterije Prašina

NH3

HCHO

Gljivice Mikrobi

Dim

Pelud

Anioni

DRY MOULD PROOF

Ukoliko isključite uređaj koja posjeduje ovu funkciju, bez obzira da li se radilo o grijanju ili hlađenju, unutarnji ventilator će se i dalje okretati laganom brzinom kako bi osušio unutarnje komponente i djelove. Ova funkcija održava unutrašnjost čistom i suhom, te spriječava pojavu plijesni i neugodnih mirisa.

Catechin filtar

Aktivni karbonski filtar

Bio filtar

Ionizator

CATECHIN FILTAR

Filtar je načinjen od izdržljive vlaknaste mreže koja ubire prašinu iz zraka i zaustavlja bakterije i viruse. Njegova učinkovitost je ≥ 95%.

ACTIVE CARBON FILTAR

Aktivni karbonski filtar je načinjen od aktivnog ugljičnog i elektrostatičkog vlaknastog materijala. Sposoban je apsorbirati različite vrste materijala bilo u plinovitom ili tekućem stanju. Ovaj filtar posjeduje prednost velikog kapaciteta i brzine absorbcije štetnih plinova (poput amonijaka i sulfidnog hidrogena) i drugih neugodnih mirisa. Formirajući određenu poziciju na površini filtera, elektrostatični vlaknasti filtar prikuplja male čestice prašine, dima i životinjskih dlaka kako bi unaprijed spriječio alergične reakcije.

BIO FILTAR

Bio filtar se sastoji od posebnih bioloških enzima i eko filtra. Eko filtar prikuplja iz zraka vrlo male čestice prašine, bakterije, gljivice i mikrobe. Biološki enzimi uklanjaju bakterije tako što rastvaraju njihove stanične stijenke i na taj način uklanjaju mogućnost ponovnog zagađenja zraka u prostoru.

IONIZATOR

Anioni vode brigu o Vašem tijelu, stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju rad pluća i sprječavaju bolesti dišnih puteva (npr. astma). Negativni ioni eliminiraju prašinu i dim, kada zrak prođe kroz ionizator automatski počinje djelovanje aniona. Količina aniona može dosegnuti do 1.000.000 cm3. Anioni uklanjaju kemijske plinove i čestice prašine.

4

Jamstveni uvjeti Jamstvo na VIVAX COOL klima uređaje je 36 mjeseci uz obavezan godišnji servis od strane ovlaštenog servisa. Detaljne informacije o uvjetima jamstva i popis ovlaštenih servisa možete pronaći na www.vivax.com

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


VIVAX tehnologije DC inverter

Inovativna DC inverter tehnologija precizno i u svakom trenutku te svim uvjetima rada osigurava kapacitet hlađenja, odnosno grijanja sukladan zadanim uvjetima u prostoru. U cilju poboljšanja učinkovitosti u modu grijanja, Vivax DC inverter klima uređaji koriste dodatne grijače na vanjskoj jedinici uređaja. Jedan grijač služi za dogrijavanje ulja u kompresoru dok drugi poboljšava otapanje vanjske jedinice. Rad ovih grijača se kontrolira putem glavnog procesora koji podatke o uvjetima bitnim za rad dobiva putem senzora koji su smješteni u vanjskoj jedinici uređaja. Kompresori kod standardnih klima uređaja uobičajeno rade konstantnom brzinom. Jedino inverterska tehnologija elektronski prati brzinu rada kompresora. Kompresor radi najvećom brzinom ukoliko je velika razlika između zadane temperature i temperature u prostoru, a kada postigne zadane uvjete usporava brzinu.

VIVAX multi split DC inverter sustavi

Inverterskim načinom rada ostvaruje se i do 50% uštede električne energije. Ukoliko je temperatura u prostoriji visoka, klima uređaj će raditi punom snagom sve dok ne postigne željenu temperaturu. Kada postigne željenu temperaturu uređaj će smanjiti snagu rada dovoljnu za ravnomjerno održavanje zadane temperature. Na taj način se izbjegavaju nagle promjene u temperaturi prostora i omogućuje značajna ušteda energije. Nema učestalog paljenja i gašenja uređaja koji dodatno opterećuju strujnu mrežu, a izbjegava se i sindrom “propuha”. brzo dostiže željenu temepraturu

vruće

vruće

ugodno

Ove godine Vivax Vam predstavlja drugu generaciju multi split DC inverter uređaja koji su idealno rješenje za klimatizaciju Vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Svi uređaji su dizajnirani kako bi zadovoljili zahtjeve korisnika i porostora koji se želi hladiti ili grijati. Nova tehnološka rješenja omogućila su visoku energetsku iskoristivost uređaja u svim vremenskim uvjetima bilo da se uređaji koriste za hlađenje ili grijanje.

ne-inverter fix-speed Inverter

hladno hladno

Prednosti:

- precizna regulacija željene temperature - brzo postizanje željene temperature - smanjeno variranje temperature - veća ugodnost klimatiziranog prostora

- mogućnosti grijanja i na -15°C - ušteda električne energije - nema naponskih udara

Veliki raspon kapaciteta vanjskih jedinica (od 5.27 – 11.60 kW) i mogućnost priključka do 5 unutarnjih jedinica omogućuje široku primjenu ovih uređaja s posebnim naglaskom na komercijalne i stambene prostore. Maksimalna dužina instalacije sada je povećana na 80m* što omogućuje vrlo lagano pozicioniranje uređaja u odnosu na vanjske dimenzije objekta, te je sada vrlo jednostavno postaviti vanjsku jedinicu na krov objekta ili dvorišnu stranu kako se ne bi narušavao vanjski izgled. Unutarnje jedinice dolaze u tri različite izvedbe: zidne, kazetne i podne, te je moguće izabrati između 8 različitih unutarnjih jedinica s rasponom kapaciteta od 2.10-5.30 kW. Atraktivan dizajn i niska razina buke pridonijeti će ugodnoj atmosferi u prostoru. Apartmani, stanovi, obiteljske kuće, poslovni prostori, trgovine, ugostiteljski objekti i objekti specijalne namjene su samo dio prostora koje je moguće hladiti i grijati sa Vivax multi split DC inverter uređajima. Dugotrajnost uređaja, prihvatljiva cijena i A razred energetske efikasnosti jamac su najboljeg odabira što Vivax multi split DC invertere svrstava među vodeće klima uređaje ovog segmenta. *vrijedi za model ACP-39CCOFM116GECI

5


Pregled asortimana klima uređaja VIVAX cool 2011.

Mono split DC Inverter

Str.

AETI

3.5kW

8

AETI

3.5kW

8

AEDI

3.5kW 5.2kW 7.0kW

9

AEI

3.5kW 5.2kW 7.0kW

11

MOBILNI SUSTAVI

ZIDNI SPLIT SUSTAVI

Serija

Mono split Fix-speed

AEG

2.6kW 3.5kW 5.2kW 7.0kW

12

AEF

2.6kW 3.5kW

15

AET

2.6kW 3.5kW

16

AEB

2.6kW

17 model: ACP-12CH35AETI-W

6

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


Pregled asortimana klima uređaja VIVAX cool 2011.

Mono split DC Inverter

Str.

PODNI SPLIT SUSTAVI

GECI

3.5kW 5.2kW

18

PODNO-STROPNI SPLIT SUSTAVI

GECI

5.2kW 7.0kW 10.3kW

19

KAZETNI SPLIT SUSTAVI

GECI

3.4kW 5.2kW 7.0kW 10.3kW

20

Zidni

GECI

2.1kW 2.6kW 3.5kW 5.3kW

23

Podni

GECI

3.5kW 5.3kW

24

Kazetni

GECI

3.5kW 5.0kW

25

MULTISPLIT SUSTAVI

Serija

model: ACP-12CH35AEI

Vanjske jedinice

GECI

5.0kW 7.1kW 8.0kW 11.6kW

7

26


ZIDNI SPLIT SUSTAV DC inverter

AETI serija Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske učinkovitosti Hlađenje Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Ulazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka (zvučni tlak) Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Max. dužina cijevi Max. visinska razlika Prednapunjena dužina cijevi Nadopuna plina Razmak nosača Područje rada Neto dimenzije Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Neto težina Unutarnja jedinica Vanjska jedinica

Razred energetske učinkovitost

ACP-12CH35AETI-B ACP-12CH35AETI-W 3510(1100-4400)W 3510(1100-4400)W 3810(1200-4500)W 3810(1200-4500)W R410A R410A A A A A 3.42 3.42 3.81 3.81 1030W 1030W 1000W 1000W 600m³/h 600m³/h 1.2L/h 1.2l/h 28-38dB(A) 28-38dB(A) ≤54dB(A) ≤54dB(A) 1/4 1/4 1/2 1/2 4x1.5mm² 4x1.5mm² ~220-240V/1/50Hz; unutarnja jedinica 20 20 5 5 10m 10m 30g/m 30g/m 530mm 530mm -15°C≤T≤50°C -15°C≤T≤50°C 900x160x285mm 900x160x285mm 760x285x590mm 760x285x590mm 9.0kg 9.0kg 40.5kg 40.5kg

Funkcionalnosti

visoki stupanj iskorištenja, Ionizator, I Feel funkcija, dodatni grijač kompresora i kondenzatora vanjske jedinice, low ambient kit, automatsko čišćenje izmjenjivača unutarnje jedinice, automatsko otvaranje i zatvaranje prednjeg panela, autorestart, soft start, sleep mode, 24h timer, LED display, ravan prednji panel, filtar protiv prašine, bio filtar, kondenzator vanjske jedinice presvučen filmom zlata, samodijagnostika kvarova

ACP-12CH35AETI-B

ACP-12CH35AETI-W ACP-12CH35AETI-W

ACP-12CH35AETI-B

8

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


ZIDNI SPLIT SUSTAV DC inverter

AEDI serija Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske Hlađenje učinkovitosti Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Uazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Max. dužina cijevi Max. visinska razlika Prednapunjena dužina cijevi Nadopuna plina Razmak nosača Područje rada Neto dimenzije Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Neto težina Unutarnja jedinica Vanjska jedinica

Razred energetske učinkovitost

ACP-12CH35AEDI ACP-18CH50AEDI 3510(1110-4040)W 5270(1520-6590)W 3810(1000-4830)W 5560(1550-7030)W R410A R410A A A A A 3.22 3.21 3.63 3.61 1090W 1640W 1050W 1540W ≤570m³/h ≤880m³/h 1.2L/h 1.7L/h 27~37dB(A) 34~42dB(A) ≤53dB(A) ≤55 dB(A) 1/4” 1/4” 3/8” 1/2” 4x1.5mm² 4x2.5mm² ~220-240V/1/50Hz; unutarnja jedinica 20m 20m 8m 8m 5m 5m 20g/m 20g/m 481mm 530mm -15°C≤T≤50°C -15°C≤T≤50°C 790x198x265mm 918x223x292mm 670x250x540mm 760x285x590mm 9.0kg 11.5kg 29.0kg 39.50kg

ACP-24CH70AEDI 7030(3510-7620)W 7910(3220-9370)W R410A A A 3.21 3.64 2190W 2170W ≤1150m³/h 2.5L/h 43~49dB(A) ≤55 dB(A) 3/8” 5/8” 4x2.5mm² 25m 10m 5m 40g/m 560mm -15°C≤T≤50°C 998x235x322mm 845x335x695mm 13.0kg 49.50kg

Funkcionalnosti

Ionizator, dodatni grijač kompresora i kondenzatora vanjske jedinice, autorestart, soft start, sleep mode, 24h timer, LED display, ravan prednji panel, anktivni karbonski filtar, filtar protiv prašine, samodijagnostika kvarova ACP-12CH35AEDI

ACP-18CH50AEDI

ACP-24CH70AEDI

9

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


model: ACP-12CH35AEDI

10

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


ZIDNI SPLIT SUSTAV DC inverter

AEI serija Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske Hlađenje učinkovitosti Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Uazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Max. dužina cijevi Max. visinska razlika Prednapunjena dužina cijevi Nadopuna plina Razmak nosača Područje rada Neto dimenzije Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Neto težina Unutarnja jedinica Vanjska jedinica

Razred energetske učinkovitost

ACP-12CH35AEI ACP-18CH50AEI ACP-24CH70AEI 3520(710-3950)W 5270(1490-6450)W 7030(3520-7330)W 3810(820-4690)W 5570(1550-6740)W 7910(3220-8790)W R410A R410A R410A A A A A A A 3.21 3.25 3.21 3.61 3.61 3.61 1095W 1620W 2190W 1055W 1540W 2190W ≤580m³/h ≤880m³/h ≤1120m³/h 1.1L/h 1.7L/h 2.5L/h 35-41dB(A) 36-44dB(A) 42-48dB(A) ≤54dB(A) ≤55dB(A) ≤56dB(A) 1/4” 1/4” 3/8” 3/8” 1/2” 5/8” 4x1.5mm² 4x2.5mm² 4x2.5mm² ~220-240V/1/50Hz; unutarnja jedinica 20m 20m 25m 8m 8m 10m 8m 8m 8m 20g/m 20g/m 20g/m 481mm 530mm 560mm -15°C≤T≤50°C -15°C≤T≤50°C -15°C≤T≤50°C 790x190x275mm 940x198x275mm 1030x221x313mm 660x255x540mm 760x285x590mm 845x335x695mm 8.5kg 11.0kg 14.5kg 29.0kg 40.5kg 49.5kg

Funkcionalnosti

Ionizator, dodatni grijač kompresora i kondenzatora vanjske jedinice, autorestart, soft start, sleep mode, 24h timer, LED display, ravan prednji panel, anktivni karbonski filtar, filtar protiv prašine, samodijagnostika kvarova ACP-12CH35AEI

ACP-18CH50AEI

ACP-24CH70AEI

11

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


ZIDNI SPLIT SUSTAV Fix-speed

AEG serija Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske učinkovitosti Hlađenje Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Uazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Max. dužina cijevi Max. visinska razlika Prednapunjena dužina cijevi Nadopuna plina Razmak nosača Područje rada Neto dimenzije Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Neto težina Unutarnja jedinica Vanjska jedinica

ACP-09CH25AEG 2640W 2930W R410A A A 3.21 3.62 820W 810W ≤350m³/h 1.0L/h 32~38 dB(A) ≤53dB(A) 1/4” 3/8” 5x1.5mm² 20m 8m 5m 20g/m 460mm -7°C≤T≤43°C 790x190x275mm 685x260x430mm 8.0kg 21.0kg

ACP-12CH35AEG ACP-18CH50AEG 3520W 5270W 3810W 5420W R410A R410A A A A A 3.21 3.21 3.61 3.61 1095W 1640 W 1055W 1500 W ≤540m³/h ≤750m³/h 1.1L/h 1.5L/h 35~41 dB(A) 39~45 dB(A) ≤53 dB(A) ≤55 dB(A) 1/4” 1/4” 1/2” 1/2” 5x1.5mm² 5x2.5mm² ~220-240V/1/50Hz; unutarnja jedinica 20m 20m 8m 8m 5m 5m 20g/m 20g/m 549mm 530mm -7°C≤T≤43°C -7°C≤T≤43°C 790x190x275mm 940x198x275mm 700x235x535mm 780x250x540mm 9.0kg 10.0kg 26.5kg 39kg

ACP-24CH70AEG 7030W 7910W R410A B B 3.01 3.41 2335 W 2320 W ≤1000m³/h 2.6L/h 40~46 dB(A) ≤57 dB(A) 3/8” 5/8” 5x2.5mm² 25m 10m 5m 40g/m 560mm -7°C≤T≤43°C 1030x221x313mm 760x285x590mm 13.0kg 40kg

Razred energetske učinkovitost

ACP-09CH25AEG

ACP-12CH35AEG

ACP-18CH50AEG

Funkcionalnosti

Funkcionalnosti: Ionizator, dodatni grijač kompresora i kondenzatora vanjske jedinice, autorestart, soft start, sleep mode, 24h timer, LED display, ravan prednji panel, anktivni karbonski filtar, filtar protiv prašine, samodijagnostika kvarova ACP-24CH70AEG

12

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


model: ACP-12CH35AEG

13

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


model: ACP-12CH35AEF

14

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


ZIDNI SPLIT SUSTAV Fix-speed

AEF serija Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske Hlađenje učinkovitosti Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Uazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Max. dužina cijevi Max. visinska razlika Prednapunjena dužina cijevi Nadopuna plina Razmak nosača Područje rada Neto dimenzije Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Neto težina Unutarnja jedinica Vanjska jedinica

Razred energetske učinkovitost

ACP-09CH25AEF ACP-12CH35AEF 2640W 3520W 2930W 3810W R410A R410A A A A A 3.21 3.21 3.62 3.61 820 W 1095 W 810 W 1055 W ≤350m³/h ≤540m³/h 1.0L/h 1.1L/h 32~38 dB(A) 35~41 dB(A) ≤53 dB(A) ≤53 dB(A) 1/4” 1/4” 3/8” 1/2” 5x1.5mm² 5x1.5mm² ~220-240V/1/50Hz; unutarnja jedinica 20m 20m 8m 8m 5m 5m 20g/m 20g/m 460mm 549mm -7°C≤T≤43°C -7°C≤T≤43°C 790x190x275mm 790x190x275mm 685x260x430mm 780x540x250mm 8kg 9.0kg 21kg 26.0kg

ACP-18CH50AEF 5270W 5420W R410A A A 3.21 3.61 1640 W 1500 W ≤750m³/h 1.5L/h 39~45 dB(A) ≤55 dB(A) 1/4” 1/2” 5x2.5mm² 20m 8m 5m 20g/m 530mm -7°C≤T≤43°C 940x198x275mm 760x285x590mm 10.0kg 39kg

Funkcionalnosti

autorestart, soft start, sleep mode, 24h timer, LED display, ravan prednji panel, aktivni karbonski filtar, filtar protiv prašine, samodijagnostika kvarova ACP-09CH25AEF

ACP-12CH35AEF

ACP-18CH50AEF

15

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


MOBILNI UREĐAJI Mobilni uređaji

AET serija

Razred energetske učinkovitost

Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske učinkovitosti Hlađenje Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Uazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Napajanje Neto dimenzije Unutarnja jedinica Neto težina Unutarnja jedinica

ACP-09PT25AET 2640W 1460W R410A A - 2.64 - 1000 W 1500 W ≤470m³/h 1.0L/h 53~57 dB(A) ~220-240V/1/50Hz 458x348x733mm 31.0kg

ACP-12PT35AET 3520W 1460W R410A A 2.61 1350 W 1500 W ≤420m³/h 1.2L/h 54~57 dB(A) ~220-240V/1/50Hz 458x348x745mm 34.0kg

Funkcionalnosti

Funkcionalnosti: I Fell funkcija, specijalan sustav za isparavanje vode, autorestart, sleep mode, 24h timer, LED display, samodijagnostika kvarova

16

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


MOBILNI UREĐAJI Mobilni uređaji

HLAĐENJE

Rast

Miruje sljedećih 5 sati

SLEEP MODE

GRIJANJE

Pad

Miruje sljedećih 5 sati

AEB serija

Razred energetske učinkovitost

Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske učinkovitosti Hlađenje Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Uazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Napajanje Neto dimenzije Unutarnja jedinica Neto težina Unutarnja jedinica

ACP-09PT25AEB 2640W 1460W R410A A 2.61 1010 W 1500 W ≤420m³/h 1.0L/h 50~56 dB(A) ~220-240V/1/50Hz 430x320x720mm 29.5kg

Funkcionalnosti

Funkcionalnosti: specijalan sustav za isparavanje vode, autorestart, sleep mode, 24h timer, LED display, samodijagnostika kvarova

17

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


PODNI SPLIT SUSTAVI DC inverter

CT - GECI serija Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske učinkovitosti Hlađenje Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Uazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Max. dužina cijevi Max. visinska razlika Prednapunjena dužina cijevi Nadopuna plina Razmak nosača Područje rada Neto dimenzije Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Neto težina Unutarnja jedinica Vanjska jedinica

Razred energetske učinkovitost

ACP-12CT35GECI ACP-18CT50GECI 3520(600-3950)W 5270(900-5600)W 4000(600-4700)W 5500(900-6600)W R410A R410A A A A A 3.26 3.23 3.61 3.62 1080W 1630W 1108W 1520W ≤600 m³/h ≤650 m³/h 1.2L/h 2.0L/h 26~42 dB(A) 32~48 dB(A) ≤52 dB(A) ≤54 dB(A) 1/4” 1/4” 3/8” 1/2” 4x1.5mm2 4x2.5mm2 ~220-240V/1/50Hz; unutarnja jedinica 15m 25m 10m 10m 5m 5m 20g/m 20g/m 540mm 560mm -15°C≤T≤48°C -15°C≤T≤48°C 700x600x215mm 700x215x600mm 848x320x540mm 955x386x700mm 15.0kg 15.0kg 33.0kg 49.0kg

Funkcionalnosti

ACP-12CT35GECI

Dva otvora za ispuh zraka, I Fell funkcija, dodatni grijač kompresora i kondenzatora vanjske jedinice, održavanje temperature u grijanu 8°C, 7 brzina ventilatora, autorestart, soft start, sleep mode, 24h timer, LED display, ravan prednji panel, filtar protiv prašine, kondenzator vanjske jedinice presvučen filmom zlata, samodijagnostika kvarova

ACP-18CT50GECI

18

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


PODNO STROPNI SUSTAV DC inverter

CF - GECI serija Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske Hlađenje učinkovitosti Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Uazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Max. dužina cijevi Max. visinska razlika Prednapunjena dužina cijevi Nadopuna plina Razmak nosača Područje rada Neto dimenzije Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Neto težina Unutarnja jedinica Vanjska jedinica

Razred energetske učinkovitost

ACP-18CF50GECI ACP-24CF70GECI 5270(1900-5480)W 7030(3000-7800)W 6150(1490-6590)W 8650(2400-8500)W R410A R410A A A A A 3.21 3.21 3.62 3.60 1650W 2190W 1700W 2220W ≤900m³/h ≤1200m³/h 39~45 dB(A) 46~52 dB(A) ≤57 dB(A) ≤59 dB(A) 1/4” 3/8” 1/2” 5/8” 2×0.50mm2 2×0.50mm2 ~220-240V/1/50Hz; unutarnja i vanjska jedinica 20m 30m 15m 15m 5m 5m 30g/m 60g/m 560mm 610mm -7°C≤T≤48°C -7°C≤T≤48°C 1220x225x700mm 1220x225x700mm 955x700x396mm 980x790x427mm 43.0kg 43.0kg 48.0kg 65.0kg

ACP-36CF100GECI 10600(3500-11500)W 12000(3500-12500)W R410A A A 3.25 3.80 3260W 3160W ≤2000m³/h 48~54 dB(A) ≤61 dB(A) 3/8” 5/8” 2×0.50mm2 30m 15m 5m 60g/m 631mm -7°C≤T≤48°C 1420x245x700mm 1107x1100x440mm 55.0kg 86.0kg

Funkcionalnosti ACP-18CF50GECI

ACP24CF70GECI

ACP-36CF100GECI

bežićni + ožićeni daljniski upravljač, dodatni grijač kompresora i kondenzatora vanjske jedinice, autorestart, soft start, 24h timer, LED display, filtar protiv prašine, samodijagnostika kvarova

19

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


KAZETNI SUSTAV DC inverter

CC - GECI serija Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske Hlađenje učinkovitosti Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Uazna snaga Hlađenja Grijanja Protok zraka Buka (zvučni tlak) Unutarnja jedinica Vanjska jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Max. dužina cijevi Max. visinska razlika Prednapunjena dužina cijevi Nadopuna plina Razmak nosača Područje rada Neto dimenzije Unutarnja jedinica Panel Vanjska jedinica Neto težina Unutarnja jedinica Panel Vanjska jedinica

ACP-12CC35GECI 3400(1600-3600)W 3700(1600-4000)W R410A A A 3.30 3.61 1030W 1025W ≤550 m³/h 43~47 dB(A) ≤54 dB(A) 1/4” 3/8” 2×0.50mm2 20m 15m 5m 30g/m 510mm -15°C≤T≤48°C 600x230x600mm 650x50x650mm 776x540x320mm 20.0kg 2.5kg 30.0kg

ACP-18CC50GECI ACP-24CC70GECI 5270(1900-5480)W 7030(2370-8300)W 6150(1490-6590)W 8650(3080-9400)W R410A R410A A A A A 3.21 3.21 3.62 3.60 1650W 2190W 1700W 2400W ≤1180m³/h ≤1400m³/h 43~47 dB(A) 48~51 dB(A) ≤57 dB(A) ≤59 dB(A) 1/4” 3/8” 1/2” 5/8” 2×0.50mm2 2×0.50mm2 ~220-240V/1/50Hz; unutarnja i vanjska jedinica 20m 30m 15m 15m 5m 5m 30g/m 60g/m 560mm 610mm -15°C≤T≤48°C -15°C≤T≤48°C 840x240x840mm 840x320x840mm 950x60x950mm 950x60x950mm 955x700x396mm 980x790x427mm 27.0kg 27.0kg 6.5kg 6.5kg 48.0kg 65.0kg

ACP-36CC100GECI 10300(3000-11500)W 11200(3500-12800)W R410A A A 3.22 3.73 3200W 3000W ≤1660m³/h 48~53 dB(A) ≤61 dB(A) 3/8” 5/8” 2×0.50mm2 30m 15m 5m 60g/m 631mm -15°C≤T≤48°C 840x320x840mm 950x60x950mm 980x790x427mm 32.0kg 6.5kg 74.0kg

Razred energetske učinkovitost

ACP-12CC35GECI ACP-18CC50GECI

ACP-24CC70GECI

Funkcionalnosti

bežićni + ožićeni daljniski upravljač, dodatni grijač kompresora i kondenzatora vanjske jedinice, pumpa za kondenzat, autorestart soft start, 24h timer, LED display, filtar protiv prašine, samodijagnostika kvarova ACP-36CC100GECI

20

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


model: ACP-18CC50GECI

21

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


model: ACP-12CIFM35GECI

22

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


MULTI SPLIT SUSTAVI - zidne unutarnje jedinice DC inverter

CIFM - GECI serija

Razred energetske učinkovitost

Model Kapacitet Rashladni medij Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Neto dimenzije Neto težina

Hlađenja Grijanja Unutarnja jedinica Unutarnja jedinica Unutarnja jedinica

ACP-07CIFM21GECI ACP-09CIFM25GECI 2100W 2600W 2600W 2800W R410A R410A ≤420 m³/h ≤450 m³/h 0.6L/h 0.8l/h 29~37 dB(A) 29~38 dB(A) 1/4” 1/4” 3/8” 3/8” 4x1.0mm² 4x1.0mm² ~220-240V/1/50Hz; vanjska jedinica 815x267x165mm 815x267x165mm 10.0kg 10.0kg

Model Kapacitet Rashladni medij Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Neto dimenzije Neto težina

Hlađenja Grijanja Unutarnja jedinica Unutarnja jedinica Unutarnja jedinica

ACP-12CIFM35GECI ACP-18CIFM50GECI 3520W 5300W 3800W 5800W R410A R410A ≤550 m³/h ≤840 m³/h 1.4l/h 1.8l/h 30~40 dB(A) 34~46 dB(A) 1/4” 1/4” 3/8” 1/2” 4x1.0mm² 4x1.0mm² ~220-240V/1/50Hz; vanjska jedinica 872x283x178mm 960x300x195mm 11.0kg 13.0kg

Funkcionalnosti

Ionizator, sleep mode, 24h timer, LED display, ravan prednji panel, Catechin filtar, filtar protiv prašine, samodijagnostika kvarova

23

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


MULTI SPLIT SUSTAVI - podne unutarnje jedinice DC inverter

CTIFM - GECI serija

Razred energetske učinkovitost

Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Protok zraka Kapacitet odvlaživanja Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Neto dimenzije Unutarnja jedinica Neto težina Unutarnja jedinica

ACP-12CTIFM35GECI ACP-18CTIFM50GECI 3520W 5300W 3800W 5800W R410A R410A ≤550 m³/h ≤650 m³/h 1.2L/h 2L/h 31~45 dB(A) 39~50 dB(A) 1/4” 1/4” 3/8” 1/2” 4x1.0mm2 4x1.0mm2 ~220-240V/1/50Hz; vanjska jedinica 700x600x215mm 700x600x215mm 15.0kg 15.0kg

Funkcionalnosti

dva otvora za ispuh zraka, 7 brzina ventilatora, autorestart, soft start, sleep mode, 24h timer, LED display, ravan prednji panel, filtar protiv prašine, samodijagnostika kvarova

24

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


MULTI SPLIT SUSTAVI - kazetne unutarnje jedinice DC inverter

CCIFM - GECI serija

Razred energetske učinkovitost

Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Protok zraka Buka(zvučni tlak) Unutarnja jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Neto dimenzije Unutarnja jedinica Panel Neto težina Unutarnja jedinica Panel

ACP-12CCIFM35GECI ACP-18CCIFM50GECI 3520W 5000W 3850W 5500W R410A R410A ≤680 m³/h ≤680 m³/h 38~42 dB(A) 38~42 dB(A) 1/4” 1/4” 1/2” 1/2” 4x1.0mm² 4x1.0mm² ~220-240V/1/50Hz; vanjska jedinica 840x190x840mm 840x190x840mm 950x60x950mm 950x60x950mm 25.0kg 25.0kg 6.5kg 6.5kg

Funkcionalnosti

pumpa za kondenzat, soft start, 24h timer, LED display, Catechin filtar, filtar protiv prašine, samodijagnostika kvarova

25

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


MULTI SPLIT SUSTAVI - vanjske jedinice DC inverter

Razred energetske učinkovitost

COFM - GECI serija Model Kapacitet Hlađenja Grijanja Rashladni medij Razred energetske Hlađenje učinkovitosti Grijanje Energetska učinkovitost EER COP Maksimalan broj unutarnjih jedinica Uazna snaga Hlađenja Grijanja Buka(zvučni tlak) Vanjska jedinica Promjer cijevi tekuće faze Promjer cijevi plinske faze Kabel međuveze Napajanje Max. dužina cijevi Max. visinska razlika Prednapunjena dužina cijevi Nadopuna plina Razmak nosača Područje rada Neto dimenzije Vanjska jedinica Neto težina Vanjska jedinica

ACP-18COFM50GECI 5000(2050-6200)W 5600(2500-6650)W R410A A A 3.23 3.63 2 1550 W 1540 W ≤56 dB(A) 2x1/4” 2x3/8” 4x1.0mm² 20m 10m 5m 20g/m 550mm -15°C≤T≤43°C 899x596x378mm 43.0kg

ACP-24COFM70GECI ACP-28COFM80GECI 7100(2200-10000)W 8000(2200-10000)W 8500(3600-11000)W 9300(2800-11000)W R410A R410A A A A A 3.23 3.23 3.62 3.65 3 4 2200 W 2480 W 2350 W 2550 W ≤58 dB(A) ≤59 dB(A) 3x1/4” 4x1/4” 3x3/8” 4x3/8” 4x1.0mm² 4x1.0mm² ~220-240V/1/50Hz; vanjska jedinica 70m 70m 30m 40m 5m 5m 20g/m 20g/m 560mm 560mm -15°C≤T≤43°C -15°C≤T≤43°C 955x700x396mm 955x700x396mm 59.0kg 60.0kg

ACP-39COFM116GECI 11600(2700-17400)W 13000(2800-19500)W R410A A A 3.23 3.67 5 3590 W 3545 W ≤59 dB(A) 4x1/4”, 1x3/8” 2x3/8”, 2x1/2”, 1x5/8” 4x1.0mm² 80m 40m 5m 20g/m 631mm -15°C≤T≤48°C 1015x1100x440mm 78.0kg

ACP-18COFM50GECI

ACP-24COFM70GECI ACP-28COFM80GECI

Funkcionalnosti

dodatni grijač kompresora i kondenzatora vanjske jedinice, autorestart, soft start, samodijagnostika kvarova ACP-39COFM116GECI

26

Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.


C

D

2 unutarnje jedinice

ACP-18COFM50GECI 2,1 + 2,1 2,1 + 2,6 2,1 + 3,5 2,6 + 2,6 2,6 + 3,5 3,5 + 3,5

2,05 2,50 3,50 2,50 3,50 3,00

- - - - - -

- - - - - -

A

B

C

D

3 unutarnje jedinice

2 unutarnje jedinice

ACP-24COFM70GECI

4,1(2,05-4,7) 4,8(2,05-5,8) 5,5(2,15-6,3) 5,0(2,05-6,2) 6,0(2,15-6,3) 6,0(2,1-6,2) Ukupno

A

B

C

D

2,25 2,45 2,30 2,80 2,80 3,15

2,25 2,75 3,80 2,80 3,80 3,15

- - - - - -

- - - - - -

A

B

C

D

4,5(2,5-6,0) 5,2(2,5-6,6) 6,1(2,6-6,65) 5,6(2,5-6,6) 6,3(2,6-6,65) 6,3(2,5-6,65) Ukupno

2,1 + 2,1 2,1 + 2,6 2,1 + 3,5 2,6 + 2,6 2,6 + 3,5 3,5 + 3,5 2,1 + 5,0 2,6 + 5,0

2,30 2,30 2,20 2,50 2,60 3,50 2,00 2,30

2,30 2,50 3,60 2,50 3,60 3,50 5,00 4,70

- - - - - - - -

- - - - - - - -

4,6(2,3-7,8) 4,8(2,3-7,8) 5,8(2,1-8,0) 5,0(2,0-7,8) 6,2(2,1-8,0) 7,0(2,2-8,2) 7,0(2,2-8,2) 7,0(2,3-8,2)

3,00 3,00 3,00 3,20 3,20 3,85 2,20 2,60

3,00 3,20 4,00 3,20 4,00 3,85 5,50 5,10

- - - - - - - -

- - - - - - - -

6,0(3,0-8,0) 6,2(2,5-8,5) 7,0(3,4-9,0) 6,4(3,2-8,5) 7,2(3,5-9,3) 7,7(3,5-9,5) 7,7(3,6-9,6) 7,7(3,7-9,9)

2,1+ 2,1 + 2,1 2,1 + 2,1 + 2,6 2,1 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,1 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,6 + 3,5 2,6 + 2,6 + 3,5 2,1 + 3,5 + 3,5 2,6 + 3,5 + 3,5 3,5 + 3,5 +3,5

2,30 2,25 2,20 2,00 2,36 2,00 2,10 1,90 1,90 2,36

2,30 2,25 2,45 2,00 2,36 2,15 2,10 2,60 2,60 2,36

2,30 2,50 2,45 3,10 2,36 2,95 2,90 2,60 2,60 2,36

- - - - - - - - - -

6,9(2,2-9,0) 7,0(2,2-9,2) 7,1(2,2-9,4) 7,1(2,2-9,4) 7,1(2,2-9,5) 7,1(2,2-9,5) 7,1(2,2-9,5) 7,1(2,2-9,6) 7,1(2,2-9,6) 7,1(2,2-9,6)

2,70 2,50 2,40 2,30 2,85 2,10 2,55 2,00 2,20 2,85

2,70 2,50 3,05 2,30 2,85 2,75 2,55 3,25 3,05 2,85

2,70 3,10 3,05 3,90 2,85 3,65 3,40 3,25 3,05 2,85

- - - - - - - - - -

8,1(3,5-9,9) 8,1(3,5-9,9) 8,5(3,6-9,9) 8,5(3,7-9,9) 8,5(3,7-9,9) 8,5(3,7-9,9) 8,5(3,8-9,9) 8,5(3,8-9,9) 8,5(3,8-9,9) 8,5(3,8-9,9)

A

B

C

D

A

B

C

D

Jedinica

Ukupno

2,50 2,50 3,50 2,60 3,10 3,60

2,50 3,50 3,50 4,50 4,00 3,60

- - - - - -

- - - - - -

5,0(2,2-6,7) 6,0(2,2-7,8) 7,0(2,7-8,2) 7,1(2,7-9,5) 7,1(2,7-9,5) 7,1(2,7-9,5)

3,20 3,20 3,90 2,90 3,60 3,90

3,20 4,00 3,90 5,00 4,50 3,90

- - - - - -

- - - - - -

6,2(2,5-8,2) 7,2(2,5-8,5) 7,8(3,0-9,3) 7,9(3,0-9,3) 8,1(3,1-9,9) 7,8(3,0-9,3)

2,1+ 2,1 + 2,1 2,1 + 2,1 + 2,6 2,1 + 2,6 + 2,6 2,6 + 2,6 + 2,6 2,6 + 2,6 + 3,5 2,6 + 3,5 + 3,5 3,5 + 3,5 + 3,5 2,6 + 2,6 + 5,0 2,6 + 3,5 + 5,0 3,5 + 5,0 + 5,0

2,30 2,25 2,20 2,36 2,10 1,90 2,36 2,20 2,10 2,30

2,30 2,25 2,45 2,36 2,10 2,60 2,36 2,20 2,30 2,30

2,30 2,50 2,45 2,36 2,90 2,60 2,36 2,70 2,70 2,50

- - - - - - - - - -

6,9(2,2-9,0) 7,0(2,2-9,2) 7,1(2,2-9,4) 7,1(2,2-9,5) 7,1(2,2-9,5) 7,1(2,2-9,6) 7,1(2,2-9,6) 7,1(2,2-9,6) 7,1(2,2-9,6) 7,1(2,2-9,6)

2,70 2,60 2,40 2,70 2,50 2,20 2,85 2,35 2,20 1,62

2,70 2,60 2,85 2,70 2,50 3,05 2,85 2,35 2,70 3,24

2,70 2,80 2,85 2,70 3,10 3,05 2,85 3,40 3,20 3,24

- - - - - - - - - -

8,1(3,1-9,9) 8,1(3,1-9,9) 8,1(3,1-9,9) 8,1(3,1-9,9) 8,1(3,1-9,9) 8,3(3,1-9,9) 8,5(3,1-9,9) 8,1(3,1-9,9) 8,1(3,1-9,9) 8,1(3,1-9,9)

2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,1 2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,6 2,1 + 2,1 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,1 + 2,1 + 3,5 2,1 + 2,6 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,1 + 2,6 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,6 + 2,6 + 3,5 2,1 + 2,1 + 3,5 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 + 3,5 2,1 + 2,6 + 3,5 + 3,5 2,6 + 2,6 + 3,5 + 3,5 2,1 + 3,5 + 3,5 + 3,5 2,6 + 3,5 + 3,5 + 3,5

1,90 1,95 1,90 1,75 1,85 1,70 2,00 1,55 1,70 1,75 1,40 1,50 1,40 1,70

1,90 1,95 1,90 1,75 2,05 1,70 2,00 1,85 1,70 1,75 2,00 1,50 2,20 2,10

1,90 1,95 2,10 1,75 2,05 1,85 2,00 1,85 2,30 1,75 2,30 2,50 2,20 2,10

1,90 2,15 2,10 2,75 2,05 2,75 2,00 2,75 2,30 2,75 2,30 2,50 2,20 2,10

7,6(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-9,6) 8,0(2,2-10,0) 8,0(2,2-10,0) 8,0(2,2-10,0)

2,30 2,25 2,10 2,10 2,10 2,20 2,35 2,10 2,10 2,20 2,00 2,10 2,10 1,80

2,30 2,25 2,10 2,10 2,40 2,20 2,35 2,30 2,30 2,20 2,20 2,10 2,50 2,60

2,30 2,25 2,55 2,10 2,40 2,20 2,35 2,30 2,30 2,20 2,70 2,70 2,50 2,60

2,30 9,2(3,3-11,0) 2,55 9,3(3,3+11,0) 2,55 9,3(3,3-11,0) 3,00 9,3(3,3-11,0) 2,40 9,3(3,3-11,0) 2,80 9,4(3,3-11,0) 2,35 9,4(3,3-11,0) 2,90 9,6(3,3-11,0) 2,90 9,6(3,3-11,0) 3,00 9,6(3,3-11,0) 2,70 9,6(3,3-11,0) 2,70 9,6(3,3-11,0) 2,50 9,6(3,3-11,0) 2,60 9,6(3,3-11,0)

2 unutarnje jedinice

2,1 + 2,1 2,6 + 3,5 3,5 + 3,5 2,6 + 5,0 3,5 + 5,0 5,0 + 5,0

3 unutarnje jedinice

ACP-28COFM80GECI

Ukupno

Jedinica

Ukupno

4 unutarnje jedinice

Multi split sustav - kombinacije

Jedinica

2,05 2,30 2,00 2,50 2,50 3,00

Ukupno

A

B

C

D

ACP-39COFM116GECI

E

Ukupno

A

B

C

D

E

Ukupno

2 unutarnje jedinice

B

GRIJANJE [kW]

2,1 + 2,1 2,1 + 2,6 2,1 + 3,5 2,6 + 2,6 2,6 + 3,5 3,5 + 3,5 2,6 + 5,0 3,5 + 5,0 5,0 + 5,0

2,30 2,30 2,30 2,50 2,50 3,50 2,20 3,10 4,75

2,30 2,50 3,50 2,50 3,50 3,50 4,90 4,90 4,75

- - - - - - - - -

- - - - - - - - -

- - - - - - - - -

4,6(3,5-8,0) 4,8(3,5-8,0) 5,8(3,5-8,0) 5,5(3,5-8,0) 6,0(3,5-9,0) 7,0(3,5-9,0) 7,1(3,5-9,0) 8,0(3,5-9,0) 9,5(3,5-11,0)

2,90 2,90 2,90 3,15 3,15 3,75 2,75 3,85 5,90

2,90 - - - 3,10 - - - 4,40 - - - 3,15 - - - 4,35 - - - 3,75 6,15 - - - 6,15 - - - 5,90 - - -

4,8(4,5-8,8) 6,0(4,5-8,8) 7,3(4,5-8,8) 6,3(4,5-8,8) 7,5(4,5-8,8) 7,5(4,5-8,8) 8,9(4,5-9,9) 10,0(4,5-11,0) 11,8(4,5-12,5)

3 unutarnje jedinice

A

HLAĐENJE [kW]

2,1+ 2,1 + 2,1 2,1 + 2,1 + 2,6 2,1 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,1 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,6 + 3,5 2,6 + 2,6 + 3,5 2,6 + 2,6 + 5,0 2,1 + 3,5 + 3,5 2,6 + 3,5 + 3,5 2,6 + 3,5 + 5,0 2,6 + 5,0 + 5,0 3,5 + 3,5 + 3,5 3,5 + 3,5 + 5,0 3,5 + 5,0 + 5,0 5,0 + 5,0 + 5,0

2,30 2,25 2,20 2,00 2,40 2,00 2,15 2,35 2,10 2,50 2,50 2,10 3,50 3,20 2,80 3,90

2,30 2,25 2,45 2,00 2,40 2,10 2,15 2,35 3,30 3,10 3,20 4,40 3,50 3,20 4,40 3,90

2,30 2,50 2,45 3,10 2,40 3,00 3,00 4,80 3,30 3,10 4,70 4,40 3,50 4,00 4,40 3,90

- - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - -

6,9(3,5-9,0) 7,0(3,5-9,0) 7,1(3,5-9,0) 7,1(3,5-9,0) 7,2(3,5-9,0) 7,1(3,5-9,0) 7,3(3,5-9,0) 9,5(3,5-11,0) 8,7(3,5-9,6) 8,7(3,5-9,6) 10,4(3,5-12,2) 11,6(3,5-13,6) 10,5(3,5-12,2) 10,4(3,5-12,2) 11,6(3,5-13,6) 11,7(3,5-13,6)

2,80 2,80 2,70 2,50 3,00 2,50 2,60 2,90 2,60 3,10 3,15 2,40 4,30 4,00 3,20 4,40

2,80 2,80 3,00 2,50 3,00 2,70 2,60 2,90 4,10 3,90 4,00 5,00 4,30 4,00 5,00 4,40

2,80 - - 3,10 - - 3,00 - - 3,80 - - 3,00 - - 3,70 - - 3,70 - - 6,00 - - 4,10 3,90 - - 5,85 - - 5,00 - - 4,30 - - 5,00 - - 5,00 - - 4,40 - -

8,4(4,5-12,0) 8,7(4,5-12,0) 8,7(4,5-12,0) 8,8(4,5-12,0) 9,0(4,5-12,0) 8,9(4,5-12,0) 8,9(4,5-12,0) 11,8(4,5-12,5) 10,8(4,5-11,0) 10,9(4,5-11,0) 13,0(4,5-13,2) 12,4(4,5-14,0) 12,9(4,5-14,0) 13,0(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0)

4 unutarnje jedinice

Jedinica

GRIJANJE [kW]

2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,1 2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,6 2,1 + 2,1 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,1 + 2,1 + 3,5 2,1 + 2,6 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,1 + 2,6 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,6 + 2,6 + 3,5 2,1 + 2,1 + 3,5 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 + 5,0 2,1 + 2,6 + 3,5 + 3,5 2,6 + 2,6 + 3,5 + 3,5 2,6 + 2,6 + 3,5 + 5,0 2,6 + 2,6 + 5,0 + 5,0 2,1 + 3,5 + 3,5 + 3,5 2,6 + 3,5 + 3,5 + 3,5 2,6 + 3,5 + 3,5 + 5,0 2,6 + 3,5 + 5,0 + 5,0 3,5 + 3,5 + 3,5 + 3,5 3,5 + 3,5 + 3,5 + 5,0 3,5 + 3,5 + 5,0 + 5,0

2,15 2,10 2,00 2,10 2,30 2,00 2,60 2,00 2,00 2,40 2,30 2,00 2,10 2,00 1,90 2,00 2,30 2,10 1,90 2,90 2,45 2,30

2,15 2,10 2,00 2,10 2,40 2,00 2,60 2,20 2,00 2,40 2,30 2,20 2,10 2,00 1,90 3,20 3,10 2,55 2,40 2,90 2,45 2,30

2,15 2,10 2,30 2,10 2,40 2,30 2,60 2,20 3,20 2,40 2,30 2,20 3,10 3,10 3,90 3,20 3,10 2,55 3,65 2,90 2,45 3,50

2,15 2,30 2,30 3,20 2,40 3,20 2,60 3,10 3,20 3,20 4,70 3,10 3,10 4,50 3,90 3,20 3,10 4,40 3,65 2,90 4,25 3,50

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

8,6(3,5-9,6) 8,6(3,5-9,6) 8,6(3,5-9,6) 9,5(3,5-11,0) 9,5(3,5-11,0) 9,5(3,5-11,0) 10,4(3,5-12,2) 9,5(3,5-11,0) 10,4(3,5-12,2) 10,4(3,5-12,2) 11,6(3,5-13,6) 9,5(3,5-11,0) 10,4(3,5-12,2) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6)

2,65 2,60 2,50 2,60 2,80 2,50 3,25 2,50 2,50 3,00 2,60 2,60 2,65 2,30 2,15 2,40 2,70 2,40 2,15 3,30 2,75 2,60

2,65 2,60 2,50 2,60 3,00 2,50 3,25 2,75 2,50 3,00 2,60 2,75 2,65 2,30 2,15 3,60 3,50 2,90 2,75 3,30 2,75 2,60

2,65 2,60 2,90 2,60 3,00 2,90 3,25 2,75 4,00 3,00 2,60 2,75 3,85 3,50 4,45 3,60 3,50 2,90 4,15 3,30 2,75 4,00

2,65 2,90 2,90 4,00 3,00 4,00 3,25 3,90 4,00 4,00 5,40 3,80 3,85 5,10 4,45 3,60 3,50 5,00 4,15 3,30 4,95 4,00

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

10,6(4,5-12,0) 10,7(4,5-12,0) 10,8(4,5-12,0) 11,8(4,5-12,5) 11,8(4,5-14,0) 11,9(4,5-14,0) 13,0(4,5-14,0) 11,9(4,5-14,0) 13,0(4,5-14,0) 13,0(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 11,9(4,5-14,0) 13,0(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0)

5 unutarnje jedinice

HLAĐENJE [kW]

2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,1 2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,6 2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,1 + 2,6 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,6 + 2,6 + 2,6 + 2,6 2,1 + 2,1 + 2,1 + 2,1 + 3,5 2,1 + 2,1 + 2,1 + 3,5 + 3,5 2,1 + 2,1 + 3,5 + 3,5 + 3,5 2,1 + 3,5 + 3,5 + 3,5 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 + 2,6 + 2,6 2,6 + 2,6 + 2,6 + 2,6 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 + 3,5 + 3,5 2,6 + 2,6 + 3,5 + 3,5 + 3,5 2,6 + 3,5 + 3,5 + 3,5 + 3,5 3,5 + 3,5 + 3,5 + 3,5 + 3,5 2,6 + 2,6 + 2,6 + 2,6 + 5,0 2,6 + 2,6 + 2,6 + 5,0 + 5,0 2,6 + 2,6 + 2,6 + 3,5 + 5,0 2,6 + 2,6 + 2,6 + 5,0 + 5,0 2,6 + 2,6 + 3,5 + 3,5 + 5,0 2,6 + 3,5 + 3,5 + 3,5 + 5,0

2,08 2,05 2,00 1,90 2,20 1,95 2,00 1,90 1,80 2,32 2,15 2,10 1,90 2,00 2,32 2,00 1,90 1,90 1,90 1,75 1,75

2,08 2,05 2,00 1,90 2,35 1,95 2,00 1,90 2,45 2,32 2,15 2,10 1,90 2,40 2,32 2,00 1,90 1,90 1,90 1,75 2,25

2,08 2,05 2,00 2,20 2,35 1,95 2,00 2,60 2,45 2,32 2,15 2,10 2,60 2,40 2,32 2,00 1,90 1,90 1,90 2,35 2,25

2,08 2,05 2,20 2,20 2,35 1,95 2,80 2,60 2,45 2,32 2,15 2,65 2,60 2,40 2,32 2,00 2,95 2,45 2,95 2,35 2,25

2,08 2,20 2,20 2,20 2,35 2,60 2,80 2,60 2,45 2,32 3,00 2,65 2,60 2,40 2,32 3,60 2,95 3,45 2,95 3,40 3,10

10,4(3,5-12,2) 10,4(3,5-12,2) 10,4(3,5-12,2) 10,4(3,5-12,2) 11,6(3,5-13,6) 10,4(3,5-12,2) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6) 11,6(3,5-13,6)

2,60 2,55 2,50 2,35 2,63 2,40 2,25 2,10 2,00 2,64 2,45 2,40 2,10 2,20 2,64 2,30 2,10 2,15 2,10 2,00 2,10

2,60 2,55 2,50 2,35 2,63 2,40 2,25 2,10 2,80 2,64 2,45 2,40 2,10 2,75 2,64 2,30 2,10 2,15 2,10 2,00 2,50

2,60 2,55 2,50 2,75 2,63 2,40 2,25 3,00 2,80 2,64 2,45 2,40 3,00 2,75 2,64 2,30 2,10 2,15 2,10 2,65 2,50

2,60 2,55 2,75 2,75 2,63 2,40 3,20 3,00 2,80 2,64 2,45 3,00 3,00 2,75 2,64 2,30 3,40 2,80 3,45 2,65 2,50

2,60 2,80 2,75 2,75 2,63 3,40 3,20 3,00 2,80 2,64 3,40 3,00 3,00 2,75 2,64 4,00 3,40 3,95 3,45 3,90 3,60

13,0(4,5-14,0) 13,0(4,5-14,0) 13,0(4,5-14,0) 13,0(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,0(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0) 13,2(4,5-14,0)

27


model: ACP-12CT35GECI

VIVAX partner

M SAN Grupa d.d. Ekskluzivni distributer za Republiku Hrvatsku Buzinski prilaz 10, 10010 Buzin, Zagreb, Hrvatska Tel: +385 1 3654 900, Fax: +385 1 3654 929 e-mail: vivax@msan.hr; web: www.vivax.com

Katalog 2011 Pridržavamo pravo tiskarskih pogrešaka.

VIVAX COOL 2011  

Vivax klima uređaji katalog 2011