Page 1

Unikt utvalg. sjokkerende priser.

Velkommen til IVAR byttebu Forus

Ikke kast saker og ting som kan brukes, sett dem heller i byttebua!

0,-*

I byttebua kan du sette fra deg saker du ikke trenger eller hente ut ting du har lyst pĂĽ. *OrdinĂŚre priser ved levering. Se baksiden.

Det du ikke trenger kan andre ha bruk for. Og omvendt.


Er det egentlig noe nytt du trenger?

0,-*

I stedet for å kaste brukbare ting i containerne kan du glede noen med dem. Sett sakene i byttebua, da gjør du også en innsats for miljøet. Kanskje finner du også noe du har lyst på? Det er helt gratis. *Ordinære priser ved levering. Se baksiden.

Det du ikke trenger kan andre ha bruk for. Og omvendt.


Vi som jobber på IVAR gjenvinningsstasjon Forus har lenge sett at noe av det som blir sendt til gjenvinning godt kan brukes om igjen slik det er. Derfor har vi åpnet Byttebua. Det er en hall med brukte gjenstander som kundene våre kan forsyne seg fra. Utvalget varierer og vi gir ikke kvalitetsgaranti. Men det går an å finne virkelige godbiter i Byttebua...

Kanskje andre kan bruke det du ikke trenger? Ikke kast det som ikke er ødelagt eller utslitt, sett det i Byttebua så andre kan få nytte av det.

IVAR garanterer at alt du sorterer blir gjenbrukt eller gjenvunnet! For eksempel er denne brosjyren trykket på gjenvunnet papir.


Priser Ved levering: Personbil: kr. 100,- pr. lass Stasjonsvogn, kombibil, liten varebil/tilhenger: kr. 150,- pr. lass Stor varebil/tilhenger: kr. 250,- pr. lass

Det er gratis å levere farlig avfall og EE-avfall. Si ifra i betalingsluka dersom lasset bare består av denne typen avfall.

(bil og henger prises hver for seg)

Ekstra store biler eller tilhengere prises i hvert enkelt tilfelle på grunnlag av størrelse.

Skapbil, lastebil eller traktor tillates ikke.

Åpningstider

IVAR gjenvinningsstasjon Forus: Mandag, onsdag, fredag Tirsdag og torsdag Lørdag Telefon 51 63 35 00

0730 - 1600 0730 - 2030 0800 - 1500

Det du ikke trenger kan andre ha bruk for. Og omvendt.

Alle gjenstandene i byttebua er kassert av tidligere eier. IVAR har ikke kontrollert kvaliteten og ting kan være ødelagte og farlig i bruk uten reparasjon. All videre bruk av ting herfra skjer derfor på eget ansvar.

Byttebufolder  

Folder for IVARs Byttebu

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you