Page 1

Vluchten kon niet meer.

Zoals de meesten zullen weten, slaag ik er al decennialang in om op mijn verjaardag elders te zijn. Die verjaardag valt dan ook op de meest onhandige dag van het jaar: 30 december. Bij de meesten zit dan de kerstkalkoen nog in de slokdarm en komt het laatste avondmaal van het jaar al dreigend naderbij. En dan moet die Femer ook zo nodig‌ Maar dit jaar maakte het weer het vluchten moeilijk. Dus vraag ik je me alsjeblieft te helpen om deze moeilijke dag door te komen. Met slechts een eenvoudige viering: Dim Sum lunch in Nam Tin Donderdag 30 december Om 13.00 uur Er is ruim voldoende wijn!

Details op de volgende pagina’s.


Chinees restaurant Nam Tin Jodenbreestraat 13 1011 NG Amsterdam Onder het restaurant kun je (duurbetaald) parkeren. Inrijden via de Valkenburgerstraat. Metro: alle lijnen naar halte Waterlooplein. Tram 9 en 14 idem.


Het is ten strengste verboden om een cadeautje mee te brengen of om toespraken te houden. Op mijn leeftijd heb je alles al, en je bent je ook pijnlijk bewust van alle stommiteiten die je hebt uitgehaald. Dat hoeft niet nogmaals ingewreven te worden. Niet doen dus, want als ik alle ongelezen boeken uit de kast nog moet doorwerken, zullen jullie ook mijn 125e verjaardag moeten vieren. En Oosterling heeft al voldoende drank om ons tot die tijd vochtig te houden.


Maar als je niet kunt komen, dan vast een zeer plezierig 2011 gewenst, ook namens Mary.

jarig2010  
jarig2010  

uitnodiging viering verjaardag

Advertisement