Page 1

Ara, més que mai, vota experiència. 7 11

13 14

2

8 3

5

10

1

12

9 4

15 6

1 Jordi Aymamí Roca

12 Daniel Baraldés Díaz-Guerra

2 Jordi Riba Colom

13 Irene Salvadó Segura

3 Xavier Figueres Casanovas

14 Antonia Palomo Cantero

4 Maria Enrich Murt

15 Toni Veraguas Gené

5 Pilar Salat Agramunt

16 Enriqueta Pàmies Gombau

6 Andreu Boixadé Bordoll

17 M. Jesús Iglesias Hernández

7 Joaquim Roca Martí

18 Rafael Moya Buades

8 Sílvia Torreblanca Garcia

19 Pere Pascual Domènech

9 M. Àngels Gabarró Castelltort

20 Miquel Martínez Riba

10 Marta Comas Lleonart

21 Antoni Pàmies Gombau

11 Carles Cuerva Claver

Vota Aymamí, vota experiència. Per seguir transformant Igualada, el diumenge 22 necessitem el teu vot.


Districte Centre Millorarem la recollida de les escombraries tot impulsant la recollida porta a porta, amb vehicles més respectuosos amb el medi ambient i menys sorollosos.

Districte Ponent Plaça de Joan Bas i Jordi

Fomentarem la creació d'una societat amb Igualada comerç per gestionar els locals comercials buits.

Parc Fluvial Riu Anoia

Crearem un eix de vianants des del carrer de Les Comes fins a l'avinguda del Doctor Pasteur que connecti amb l'ascensor del parc de Vallbona i garanteixi una bona mobilitat a peu.

Completarem la llei de barris amb la reurbanització de la plaça Castells, el carrer del Portal i la travessia de Sant Domènech. Pisos tutelats Viu B1

Iniciarem noves fases del projecte de L'Escorxador, si el moment econòmic ho permet, per construir els edificis de les escoles municipals de música, d'art i de teatre, un alberg i un auditori darrera de l'actual edifici modernista.

Completarem la recuperació del Riu Anoia amb la continuació de l'actual Parc fluvial fins a la zona del Molí Nou.

Completarem l'eix de vianants del carrer de l'Aurora amb la urbanització del carrer de Milà i Fontanals.

Reclamarem que es faci la connexió ja prevista del carrer del Rec amb la Ronda sud.

Millorarem l'avinguda de Balmes per eliminar les barreres arquitectòniques, tot fent-la més accessible per als vianants i també en canviarem l'enllumenat.

Farem una reforma integral de la plaça de la Masuca per convertir-la en un gran punt de trobada lúdic i a sota hi construirem un aparcament soterrat.

Pisos tutelats Viu B2 (en obres)

Construirem un aparcament soterrat a la plaça de la Sardana per donar resposta a les necessitats dels residents i també dels clients del comerços. A la superfície hi construirem una plaça que sigui un gran punt de trobada lúdica on es pugui passejar, descansar i jugar.

Districte Llevant Reclamarem per enèsima vegada a la Generalitat la supressió del pas a nivell del tren, ja sigui amb el soterrament de les vies o amb el trasllat de l'estació. Seguirem insistint per resoldre-ho el més aviat possible d'una vegada per totes.

Plaça del Sant Crist

Una vegada desapareguin les vies del tren, convertirem el carrer del Carrilet en un passeig que connecti amb Vilanova del Camí.

Plaça de Pompeu Fabra

En el marc d'un nou i necessari Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, el Sant Crist necessita créixer i desenvolupar zones verdes i equipaments que s'han d'ubicar al final del barri en paral·lel al carrer de la Coral La Llàntia.

Parc del Trànsit

Aplicarem el Pla de millora urbana del barri per ampliar les voravies i millorar la mobilitat dels seus carrers. Construirem un aparcament soterrat pels veïns i veïnes. Farem arribar el carrer del Rec fins a la cruïlla de Funosa pel costat de la riera d'Òdena i evitarem que tot el trànsit d'entrada i sortida d'Igualada passi per l'avinguda de Vilanova i l'avinguda de Montserrat.

L’Escorxador

Parc i Escola del Garcia Fossas

Avinguda d’Andorra

Potenciarem l'Escola Gabriel Castellà amb la ubicació, quan la ciutat ho necessiti, d'un institut al costat del centre.

Parc accés Est (en obres)

Reformarem la plaça de Montserrat amb nous i millors espais on passejar, jugar i descansar. Construirem un aparcament soterrat pels veïns sota la plaça. Seguirem potenciant el carrer de Pau Muntades com el gran eix comercial i de serveis del barri.

Aplicarem el Pla de millora urbana de la zona de L’Escorxador per ampliar les voravies i millorar la mobilitat dels seus carrers.

Seguirem apostant pel Mercat Municipal com a centre d'activitat comercial i de dinamització.

Escales mecàniques Sant Magí

Reurbanitzarem i ampliarem el carrer d'Òdena fent-lo també més accessible per als vianants i facilitant la connexió a peu i en cotxe amb el centre de la ciutat.

Facilitarem l'accés a un habitatge digne i assequible sobretot destinat a la gent jove. Impulsarem l'Àrea Residencial Estratègica (ARE) que ha de fer créixer Fàtima fins a l'avinguda de Catalunya amb habitatges de lloguer i nous espais per comerços i serveis.

Recuperarem l'edifici històric de La Cotonera i hi ubicarem el Museu de la Premsa de Catalunya, un Centre cívic i l'Arxiu històric comarcal:

Completarem la construcció del parc 11 de setembre a l'avingda de Catalunya, dotant el barri d'una important zona verda. Reformarem l'avinguda de Barcelona per eliminar les barreres arquitectòniques existents, tot fent-la més accessible per als vianants i també en millorarem l'enllumenat.

Construirem un aparcament soterrat pels residents a Set Camins.

Crearem un programa perquè els habitatges buits puguin rehabilitar-se per mantenir un bon nombre de veïns i veïnes al barri.

Impulsarem un programa per convertir les antigues adoberies en habitatges o centres de disseny i creació.

Ascensor Fàtima - Set Camins

Construirem una biblioteca al barri prevista ja al Pla d'Equipaments Culturals aprovats recentment per l'Ajuntament.

Amb consens amb els comerciants i veïns, completarem l'illa de vianants amb la urbanització d'espais com la plaça del Pilar i la plaça de Sant Miquel. Completarem l'eix de vianants del mercat amb ubanització del carrer de la Virtut.

Desenvoluparem de manera prioritària a Set Camins la xarxa de Fibra òptica que permetrà una connexió a Internet a molta més velocitat que l'actual. Això farà millorar la competitivitat de les empreses i comerços, i que els veïns i veïnes gaudeixin d'un millor accés a les noves tecnologies.

Districte Pla de Sant Magí

Convertirem l'antic Hospital en el nou Centre de simulació en l'àmbit de la salut.

Amb la garantia de la feina feta, seguim fent feina per Igualada. Districte Sesoliveres - Pla de la Massa Convertirem els terrenys destinats a equipaments públics del carrer de Maria Trulls i Algué en l'Eix del coneixement amb la construcció del nou edifici de l'Escola Universitària de la Teneria al costat del centre AIICA.

Districte Les Comes

Centre Esportiu Infinit

Continuarem la reforma de l'avinguda de Catalunya i millorarem la seva connexió amb les avingudes de Balmes i Països Catalans. A més, completarem la construcció del parc 11 de setembre. Construirem una piscina descoberta d'estiu al complex esportiu.

Completarem el recorregut dels autobusos del transport públic urbà fins a la urbanització. Seguirem treballant per mantenir la tranquil·litat i la seguretat a la urbanització.

Seguirem potenciant l’avinguda d’Europa, com a eix comercial i de serveis que es consolidi com la rambla del barri.

Millorarem l'enllumenat a la zona de Sant Jaume.

Impulsarem la instal·lació del World Trade Center a l'avinguda de Catalunya, com element dinamitzador de l'economia de la ciutat.

Completarem la recuperació del riu Anoia fins al Molí Nou, tot creant un gran parc fluvial davant del barri que es convertirà en un nou pulmó verd i en un gran punt de trobada lúdic, on passejarm descansar o jugar.

Hospital

Pont de vianants i bicicletes

CAP Igualada Nord

La recuperació del riu ens permetrà urbanitzar el carrer del Molí Nou i convertir-lo en un gran balcó que miri al riu.

Pont de l’Estadi

Escola Bressol L’Espígol

Avinguda de Catalunya

feina feta feina per fer

Jordi Aymamí

feina per Igualada

Parc Av. dels Països Catalans

PSC_Pl^nol  

314 Jordi Aymamí Roca Jordi Riba Colom Xavier Figueres Casanovas Maria Enrich Murt Pilar Salat Agramunt Andreu Boixadé Bordoll Joaquim Roca...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you