Page 1

Parc de Valldaura

feina per l’entorn del Pare Vilaseca


feina per l’entorn del Pare Vilaseca Hem treballat per millorar la mobilitat dels veïns i veïnes de l'entorn de la residència Pare Vilaseca amb la reforma de les escales que van a parar al carrer Comarca i amb la connexió de la ronda de Fàtima amb l'avinguda de Gaudí. També hem impulsat la construcció del parc de Valldaura i del nou Residencial Viu B2 amb pisos amb serveis per la gent gran. Tot això ha donat una nova dinàmica a la zona integrant-la més a la resta de trama urbana d'Igualada, alhora que s'ha preservat la tranquil·litat de les persones que hi resideixen.

Volem que a l'entorn del Pare Vilaseca s'hi segueixi vivint bé, per això: • Iniciarem noves fases del projecte de L'escorxador, si el moment econòmic ho permet, per construir els edificis de les escoles municipals de música, d'art i de teatre, un alberg i un auditori darrere l'actual edifici modernista. També en millorarem el seu entorn per fer-lo més agradable i accessible. • Seguirem millorant la mobilitat a peu de la zona amb actuacions com l'eliminació de barreres arquitectòniques que ja hem fet a l'avinguda de Gaudí. Volem que els veïns i veïnes tinguin espais amplis, accessibles i segurs per poder anar a peu al centre de la ciutat. • Crearem un carril bici a l'avinguda de Gaudí que connecti el que ja hi ha al pont de l'Estadi amb el del Passeig per permetre una bona connexió en bicicleta amb la zona escolar i esportiva del Pla de la Massa. • Canviarem l'enllumenat de tota la zona. • Completarem les obres dels 71 pisos amb serveis per la gent gran Viu B2 a l'avinguda de Gaudí, que prestaran atenció a la gent gran i donaran una nova dinàmica a la zona.

PareVilaseca  

feina per l’entorn del Pare Vilaseca Parc de Valldaura Crearem un carril bici a l'avinguda de Gaudí que connecti el que ja hi ha al pont de...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you