Page 1

L’Escorxador

feina per l’entorn de L’Escorxador


feina per l’entorn de L’Escorxador La millora de l'entorn de L'Escorxador ha de ser una realitat el proper mandat per tal de convertir-la en una zona més agradable i dinàmica de la ciutat, tot mantenint la tranquil·litat que té en aquests moments. La principal peça de la nova realitat que volem que tingui la zona és la recuperació de l'Antic Escorxador. Durant aquest mandat ja hem rehabilitat el complex modernista, però el projecte ha de seguir amb noves fases.

Per tal que a l'entorn de L'Escorxador es visqui bé: • Iniciarem noves fases del projecte de L'Escorxador, si el moment econòmic ho permet, per construir els edificis de les escoles municipals de música, d'art i de teatre, un alberg i un auditori darrere l'actual edifici modernista. • Completarem l'eix de vianants del carrer de l'Aurora amb la urbanització del carrer de Milà i Fontanals per fer una connexió a peu entre L'Escorxador i el centre de la ciutat. • Canviarem l'enllumenat de tota la zona. • Millorarem l'avinguda de Balmes per eliminar les barreres arquitectòniques, tot fent-la més accessible per als vianants com hem fet al Passeig, i també en canviarem l'enllumenat. • Aplicarem el Pla de millora urbana de la zona per ampliar les voravies i millorar la mobilitat dels seus carrers.

Escorxador  
Escorxador  

feina per l’entorn de L’Escorxador L’Escorxador Millorarem l'avinguda de Balmes per eliminar les barreres arquitec- tòniques, tot fent-la mé...

Advertisement